Så himla besviken!

Bara en mening kan beskriva mig just nu.
"Jag är så jävla besviken just nu" Fyhelvete.
Hejdå!

Min första APU dag

Idag gick jag upp vid sju, blev duschen, sminkning och en snabb frukost. Promenerade mot rågenskolan, hittade helt rätt och träffade min handledare, helt fantastisk tjej! Kommer trivas riktigt bra med henne och med klassen, alla är så fantastiska. Hela dagen har bestått av skratt med klassen, rättning, lektioner och en massa tjafs om vem jag ska vara med? Bara för att man är coolast i plugget numera eller vadå? :) Klassen slutar vid ett tiden och då blev det att vara på fritids där det blev snack med en massa folk och sen mellanmål & sen slutade jag.
Var hemma runt kvart över tre och det blev till att vila en halvtimme innan mamma väckte mig och vi körde vidare till väla centrum. Där blev det inhandlat fyra pocket böcker, superbra! Och två tröjor + en halsduk, mycket vackert! På väla blev det även a big fight mellan mig och fyra grabbar som trodde dom var supercoola. Dom satt med stolarna upp mot vårt bord så jag kom inte förbi så jag putade in stolen till dom för de verkade helt handikappade tydligen. När jag kom tillbaka med min mat hade hans kompis putat bak stolen för att provocera mig och ja, han lyckades! Jag fick total damp och putade in hans stol så han flög på bordet och han frågade vad mitt problem var och jag sa att han var helt dum i huvudet. Efter de hade gått så skakade jag av ilska, fyfan så sur jag blev. Hatar sånt! Det blev inte att stanna kvar på väla länge efter det, men vi hade tävling hem och jag & mamma vann :) Superbra vi är.

När jag kom hem satte jag mig i soffan och fixade med min nya kalender & läste i en av mina nya böcker men nu ska jag läsa vidare, ville bara blogga och säga att jag lever. Imorgon börjar jag också klockan åtta och slutar klockan tre, det blir att baka direkt när man kommit hem och sen blir det att vara barnvakt :) Härligt att få umgås med mina underbara små pojkar igen. Saknar dom små liven♥
Men nu ska jag stänga ner, så godnatt på er.

Dag Tretton

Mina drömmar

Detta var minsann en riktig luring..Hmm,vad drömmer jag om?Ett bra jobb, ett fint hus, två barn och ett bra liv tillsammans med Andreas finns i mina drömmar & ska kämpa för att göra de till verklighet..Men jag vill klara skolan och få tillräckligt bra betyg för att komma in på högskolan också!

Hungrig som fan

Är riktig hungrig, fett sugen på en stor macka med ost på men nu vänder jag dygnet igen! Kommer bli jobbigt för imorgon kan man ju inte sova i skolan. Usch och fy!
Ledig en vecka nu? Jadåe hade suttit fint!
Men ska gå och ta en macka eller något att äta iallafall.
Godnatt på er ♥

Nu blir de bingen!

Kollat klart på Wallander filmen nu och ska in & ta bort smink, borsta tänderna och kolla på ett avsnitt med 2 and 1/2 men och när de är slut blir de upp i sängen och sova. Först startar jag såklart en film så man kan sova, kan inte sova utan något ljud? Märkligt, Andreas har smittat mig med det för det kan inte han heller :*
Imorgon ringer klockan halv 7 för då kan jag dra mig till iallafall kvart i. Sen blir det frukost för på Rågenskolan finns det minsann ingen kiosk med goda baguetter! Och innan man drar iväg ska man hinna med duschen, sminket och påklädningen, men som sagt.. Det är inte så långt? :)
Haha, nu ska jag inte dra ut på detta och babbla om en massa onödigt. Vi hörs imorgon efter min praktik, eftersom jag fick reda på vart jag skulle vara i fredags så har jag absolut ingen aning om när jag slutar och var jag ska vara under dagarna men de märker jag säkerligen.
Svarar jag segt på smsen vet ni nu varför och det är för att barnen är i närheten :*
Men godnatt och sovgott på er.
Pusspuss ♥
bjuder på en go bild på mig :)

vecka fem ♥

Måndag: APU & Väla
Tisdag: APU & baka
Onsdag: APU & träffa Andreas ♥
Torsdag: APU
Fredag: APU & träffa Andreas? ♥
Lördag: Kalas för Emil med Andreas ♥
Söndag: Plugga och ta det lugnt :)

I mina öron låter de som en helt okej vecka. Det kommer bli lite tråkigt att vara på APU, för då blir de inga skratt med Danie iskolan och de kommer man sakna fett mycket. Plus inget godis & smsande, blir en utmaning jadååe!
Men ser fram emot det :)
Puss ♥

skallebank i have.

Sen jag la ifrån mig datorn i eftermiddags så har jag sovit. Vaknade vid halv åtta, då steg jag upp från soffan och gick ner & hämtade mat i frysen. En stycke kött och några kulpotatisar. Mamma och pappa käkade pizza men ville inte ha det så lagade min egen mat som blev supergod. Sen dess har jag bara diskat och kollat runder på fb litegrann.
Sitter i soffan och tittar på Wallander, Hämnden! Jag har sett den innan och tycker den är bra så därför tycker jag att man kan se den igen :) Det går bla två andra filmer på trean och femman, bytar kanske om ett tag. Rätt svårt att välja en film utav tre eller?

Här kommer en bild på min super goda mat.

Puss ♥

jag är lyckligast i världen

Som sagt, gårdagen blev helt och hållet lyckad! Det blev att leta efter Mille som hade sprungit ut en runda på sina egna villkor kan man säga, efter det gjorde man ve sig för att få håret fixat av sin kusin men eftersom hon bestämmer men sen inte håller så sket de sig! Fyfan säger jag bara ;s Aldrig mer att man frågar henne!
Halv fem eller något var jag hos mitt hjärta,det blev att spela på hans mobil och kolla när han spelade COD. När tiden passade gick vi mot byn för att ta tåget till stan och sen när vi väl var där blev det att hämta biobiljetterna.
När de var hämtade berättade han om alla olika tusen hus och vad han hade hittat på här och där, rätt kul att lyssna på faktiskt. Väl framme på restaurangen blev det käk å en massa snack om allt och mycket mer, bara för att jag älskar min underbara pojke. Han betalade och vi gick till donken för att käka efterrätt, där träffade vi även hans polare. Vi promenerade vidare mot bion, gick in och satte oss men jag ville ha såna där jävla popcorn så jag gick ut och ställde mig i kö igen & trängde mig litegrann men de va värt de. Filmen var helt och hållet awesome! Verkligen super bra och älsklingen som mitt sällskap var ju bara ett stort plus. Efter filmens slut och kvällens alla skratt gick vi mot knutan, mot tåget där de också blev en hel del skratt. "Det är rätt fett i Åstorp"? Jag och Andreas tittade på varandra och tänkte nog samma, typ något liknande som "Vardå?" Haha, jaja det var trevligt iallafall och hela kvällen var verkligen lyckad. Hade verkligen en underbar kväll med världens bästa pojkvän!♥
Väl hemma hos honom startade vi en film och sen däckade vi båda två direkt :) Är man trött så är man trött?
Imorse väckte han mig vid 10 tror jag? :) Ingen aning och pigg var jag då inte. Morgonen gick åt till att skratta, spela spel på hans mobil och få damp på min mobil, härligt! Innan man fick skjuts hem av hans mamma och Andreas som följde med som sällskap så blev det frukost och en massa skratt därtill. Hjälpte till att plocka undan och sen var jag helt plötsligt hemma.
Sen dess har jag suttit och degat i soffan & kollat på film. Det blir till att göra det resten av kvällen också,fast tror jag ska ta och baka några kladdkakemuffins till mig :* Urgoda är dom och ska baka till mitt hjärta också ju. Aja, vi hörs ikväll. Ska berätta om hur min vecka ser ut lite senare också :)
Ha det bra.
Puss

Dag Tolv

Fem saker jag gör med min bästa vän

Med Danie:
- pratar
- fikar
- shoppar
- sover över
- skrattar

Med Tvilling:
- pratar
- fikar
- skrattar
- smsar
- pratar i telefon

Med Emil och Anton:
- leker
- kollar barnfilmer
- bakar
- äter gottis
- kränger pizza

My love is your love ♥


då säger jag godnatt för idag då..
blir tidigt idag också ju,så måste sova så mycket som möjligt.
släcker och borstar tänderna & sen sängen.
godnatt och sovgott.
pusspuss ♥


min tjugonionde januari ♥

Idag ska jag göra en massa, blir rätt stressigt men det fixar sig nog :) Hinner jag inte med allt får jag väl ta det en annan dag, man dör liksom inte om man missar en sak eller gör man?
Det jag ska göra är iallafall:
  • Vakna runt 9-10 tiden förhoppningsvis, annars blir de stressigt :)
  • Gå till oj och handla schampo, balsam, rakgel mm.
  • Duscha
  • Ta på mig & Göra ve mig
  • Gå till min kusin för hon ska fixa mitt hår.
  • Vara hos älskling runt 4 ♥
  • Tåg till stan
  • Käk på restaurang
  • Bio - Little fockers
  • Tåg hem till honom
  • Nanna med mitt hjärta.
Ja, det var nog det hela. Rätt mycket på en dag bara :) Men som sagt, det fixar jag. Huvudsaken är att jag hinner med det viktigaste och att jag inte mår dåligt av att stressa.
Det blir ingen mer uppdatering förrän söndag kväll för kommer förhoppningsvis vara med Andreas hela söndag,kan inte mer än bara hoppas eller? ♥. Vi hörs när vi hörs helt enkelt.
Puss ♥

Dag Elva

Vad finns i väskan

  • Mobil laddare
  • Plånbok
  • Kamera? ibland.
  • Bindor/tamponger
  • Kortlek
  • Penna
  • Skolböcker (om jag ska till skolan vill säga)
  • Nässpray
  • Lypsyl
  • Huvudvärkstabletter

vi hurrar för fredag!

Idag hoppades jag på att Inger, vår mentor då skulle ringa till mig och säga att jag var ledig men det hände inte. Var riktigt seg imorse och orkade inte röra mig speciellt mycket så tog på mig myskläder och gick till stationen snabbt och enkelt. I Klippan träffade jag Daniie, vi gick till skolan och sen blev det praktisk psykologi. Vi fick fyra uppgifter under tiden vi har APU och jag klagar inte, för vi har inte så mycket om man gör det i tid. Därefter kom ju engelska lektionen som vanligt men idag var den verkligen skitrolig. Vi satt och skrattade med läraren som aldrig förr och vi fick låna hennes dator & gå in på facebook. Haha, aldrig skrattat så mycket tillsammans med en lärare någon gång, rätt coolt. När vi slutat där blev det mentortid och det innebar att jag skulle få reda på om jag hade fått en APU plats eller inte men det hade jag. Jag ska spendera mina fyra veckor i tredje klass på rågenskolan, kommer bli bra.
Efter mentorstiden slutade vi och vi gick till stationen, hoppade på tåget och jag hoppade av i Åstorp. Promenerade hem och väl hemma diskade jag och stekte fem fiskpinnar därav tre blev brända -.-'. När allt var klart vid ett tiden la jag mig i soffan och sen somnade jag...
Jag sov från klockan ett till klockan tjugo i fem, förstår ni att jag var trött eller? :) Haha när jag vaknade tittade jag på film med mamma och pappa när han väl kom hem. Under filmen sprang jag upp och ner, hit och dit för jag duschade och bytade om för jag skulle iväg på röglematch med min kära pappa.
Vi körde hemifrån halv sju och kvart i var vi i Ängelholm. Köpte en hamburgare till mig och en korv till pappa & satte oss på våra platser, på rad 2. Väldigt bra platser, man såg allt! Under första pausen följde jag med pappa ut för han skulle röka men sen tappade jag bort honom och hittade Nilla istället så stod och hängde med henne istället :) När matchen började igen hittade jag tillbaka till pappa och perioden fortsatte. De spelade bra men fick inte till det riktigt med pucken, iallafall inte in i mål. Under andra pausen skulle jag träffa Nilla där ute, men icke hittade jag henne utan jag hittade henne lite senare. Blev en hel del snack och sen gick jag tillbaka till min pappa. Under tredje perioden började många gå därifrån, tycker det är lite dåligt faktiskt. Växjö vann iallafall med 2-0 mot Rögle, lite synd för de spelade bra men fick inte in pucken bara.
När vi kommit ut från arenan och fått ut bilen på vägen så blev det mot donken. Mmmm mat! 'Mat är gott' för det sa Nilla till mig, den knäppisen :) På donken köpte jag ett happy meal och fick en liten Hellokitty grej, lite gullig. När vi kom hem packade jag till imorgon, då ska jag till mitt hjärta och sova där efter restaurang besök och bio. Härlig lördag ser det ut att bli och det är de vi hoppas på! :)
Nu sitter jag i soffan med datorn och kollar på en fett knas film, fattar ingenting förutom att alla är kära i en jävla musiker? Hur moget är nu det? :)
Aja, bloggar mer sen om hur morgondagen blir.
Puss

Dag Tio

Mina syskon

Jag har bara ett syskon och det är en äldre syster. Hon heter Jessica och fyller 21 i år. Vi är som två helt olika personer i sättet men vi är väl rätt lika enligt många. Hon är trots allt min syster och jag älskar henne ♥

Nu taggar vi helg!

Tidinställt inlägg för min dator kommer att dö snart men vid denna tiden kommer jag nanna hoppas vi på! :*
Schemat för ikväll är att titta klart på landskampen och sen chilla lite i soffan med Mamma och Pappa ♥
Imorgon ringer klockan redan tjugo i sex, ska ta bussen halv åtta...Och jag slutar redan halv tolv..Skönt eller? :)

Godnatt!

Dag Nio

Vad jag hade på mig idag



chinos, vita linnen och grå tjocktröja & platthår :)

Rögle biljetterna är beställda!

Jajamensan. Fem hundra kronor gick till två biljetter till Rögle & Växjö matchen imorgon, klockan sju i Ängelholm. Idag har jag gjort en jävla massa, har bakat och diskat typ tjugo gånger känns det som. Det har blivit fjorton helt underbart goda kladdkakemuffins och en jättegod sockerkaka enligt mamma :) Jag är jävligt nöjd, det var meningen jag skulle baka fortfarande men kom inte på några nya saker och orkade inte diska mer.
Nu kollar vi på landskampen mellan Sverige och Norge men ska hämta lite dricka, chips och en muffins och en bit sockerkaka. MUMS!
Bloggar senare om inte min dator dör & om den nu gör det, så godnatt :)
Puss ♥

Slutar tidigt

Skoldagen snart slut, sörjer vi? Inte en chans! På Ingers sista lektion pratade hon med alla förutom mig typ om APU platsen,har som sagt fortfarande ingenstans att spendera mina fyra veckor.SEGT! Och sen 'redovisade' vi uppgiften vi hade jobbat med innan under dagen,det gick bra! :)
Där slutade vi redan tjugo över ett och det innebar att vi kunde börja tidigare på teckenspråket eftersom det bara är BF som har lektion. Nu sitter vi i datasalen där uppe i A och skriver på våra 'arbeten'. Jag och Daniie chillar mest för vi har typ 2-3 frågor kvar :) Rätt chill va, ska vara inne om fem veckor eller vad det nu va hon sa..
   Lektionen slutar redan klockan 3, alltså om 20 minuter.Då ska vi gå till stationen,vänta på min buss och åka hemåt.Det blir antagligen en promenad hemåt och sen om vi inte ska äta direkt ska jag baka... MUFFINS! Mums ♥
   Under kvällen ska jag inte göra mycket mer än att kanske få undan några läxor, har rätt mycket under APUn antagligen.Jävla mög! :) Men har ju ingen plats ännu så de kanske löser sig.Håller tummarna för att Rågenskolan säger ja,för annars skiter sig allt och då menar jag ALLT! :o

Aja, ska skriva lite mer och sen uppdaterar jag när jag kommit hem era mongos.
Puss på er ! ♥


Liten liten fisk som cyklar runt på en liten cykel

Torsdag idag och jag är i skolan. När jag reste mig från sängen så ville jag inte men ville ändå inte stanna hemma så blev duschen, sminka sig och sen gå till bussen. På bussen satt man och pratade rätt mycket med Oskar, men när vi väl kom till Klippan var han tvungen att gå eftersom han hade försovit sig ändå :) Men det är helt okej. När Daniies tåg kom gick vi till skolan, jag köpte en köttbullsbaguette och bad Jonna köpa en cola och en klubba till mig för orkade inte gå ner igen :) Tackar tackar.
Första lektionen är såklart Inger, vi har suttit med samma uppgift nu i snart två timmar? Att skriva om ett tema och mitt & Daniies blev lekplats och det blev en hel del diskussioner om de hela men stångarna är ju av järn! :D
Nu har vi lunch rast i tio minuter till och sen börjar sista lektionen med Inger, vi är ju inte klara med uppgiften så de lär väl bli att fortsätta med den. & sen bara så ni vet... har jag fortfarande inte fått min APU plats...
Om vi slutar halv två från Ingers lektion böjar vi teckenspråket då och slutar alltså tidigare, redan 3 om jag inte räknar fel eller? :) Vi hoppas på det bästa, för då är jag hemma 4, tror jag!

Hörs när jag kommit hem.
Puss på stortån ♥


bild från imorse :)

Torsdag

Min torsdag kommer förhoppningsvis se ut såhär:
  • Gå upp 6.40
  • Duscha
  • Äta frulle
  • Ta på mig, platta håret & sminka mig
  • Gå till bussen 8.00/Gå till tåget 8.30
  • Skolan - Ingers lektioner & teckenspråk.
  • Hemma 4/5
  • Ta det lugnt, städa & göra lite läxor?
  • Sova
Vi hoppas på det bästa. Bilder kommer kanske? Ska börja vara aktiv med kameran igen, börjar bli lite småtråkigt.
Puss och Kram Negerbanan haha? Nä men godnatt på er då!


Bara så ni vet så längtar jag...

Om 178 dagar är jag på väg till paradiset med min älskade pojkvän.
Två veckor? bara tillsammans med min, bara min pojkvän.
Det kan inte bli mer än underbart ♥
Fjortonde Juli Tvåtusentio
Jag älskar dig ♥
Du & Jag



Ändring i veckan :)

Det har ju blivit många ändringar i veckans planer, ska berätta hur den har sett ut och hur den kommer se ut, exakt!

I måndags var allt som det skulle. Det blev skola och sen en lugn dag hemma :)
I tisdags hade jag ju studiedag. Början av dagen spenderade jag med Daniie och Emma i Ängelholm och Helsingborg. Hade en helt underbar dag måste jag bara få tillägga. När det blev kväll gick jag hem till mitt hjärtegryn och var med honom. Det behövdes, saknaden var stor.
I onsdags var inget som det skulle. Blev sjuk och stannade hemma från skolan.
Imorgon/torsdag hoppas vi på att jag kommer till skolan och mår helt okej för detta. Efter skolan ska jag inte göra speciellt mycket, få undan läxor med mera och snygga till lite på mitt rum & planera en tid framöver.
På fredag ska jag på hockeymatch vad jag vet nu. Rögle mot Växjö va? Ska kanske dit med pappa eller ja någon blir det.
På lördag, den dagen jag längtar efter så himla mycket. Då ska jag äta på kinarestaurang med Älsklingen och sen gå på bio. Kvällen och natten kommer spenderas med honom. Mys på denna dagen!
På söndag ska jag vara med mitt hjärtegryn all day long..Om han vill och kan förstås? ;) Det ser vi då.
Vi hörs sen.
Puss

dum & dummare, as kul!

All night long har jag spenderat i soffan med min kära familj! Vi tittade på dum och dummare, en super rolig lång film. Fyfan vad jag skrattade, har sett den innan men ändå är den lika kul varje gång :) Efter filmen spelade jag en massa spel på min mobil och sen dog den. Första gången sen julafton förra året den är heldöd :) Lite starkt jobbat eller?
Hur jag mår? Ja det är en utmärk fråga för helt ärligt har jag absolut ingen aning men skola blir det iallafall. Vill inte missa teckenspråket även om jag kan jobba med arbetet hemma behöver jag prata med läraren om några frågor, för tess och motivation går inte ihop helt enkelt så tänkte be om några tips.
Nu sitter jag som sagt på mitt rum eller halvligger i min sköna fast tomma säng. På tvn är "Så olika" på och den är urskön, har inte riktigt fattat vad den handlar om men dålig är den inte iallafall. Tänk att en homosexuell ger upp hela sitt liv för att bli tillsammans med en kvinna, det är rätt magiskt men det är de kärleken är!
Ska snart stänga ner denna sidan på min kära mobil och kolla vidare på filmen tills ögonen släcks och somnar in. Vi hörs imorgon, i skolan förhoppningsvis. Puss

Nedräkningar ♥

25 dagar till sportlovet ♥
80 dagar till påsklovet ♥
86 dagar till min 18års dag ♥
128 dagar till ett år sen jag träffade Andreas ♥
133 dagar till sommarlovet ♥
138 dagar till Andreas fyller år ♥
167 dagar till ett år med Andreas ♥
178 dagar till att vi är påväg ♥
210 dagar till Tvilling fyller 18 år ♥
256 dagar till Danie fyller 18 år ♥
817 dagar till jag fyller 20 år ♥

mysteriet på greveholm ♥


sitter fortfarande i min stol på rummet och tittar på mysteriet på greveholm, superbra!
pratade med mitt hjärtegryn innan,nu är biljetterna beställda till lördag.dt kommer bli awesome!längtar♥
ska gå ner och ta ett glas cola till & sen sätta mig här igen och starta del två på mpg. 
vi hörs senare ikväll.
ps, mår lite bättre!
pusspuss ♥♥


Dag Åtta

Bild på mig och min bästis

Min älskade pojkvän. Han är som min bästis också ♥
Daniie och Jag ♥
Jag och tvilling ♥

Anton, Jag & Emil ♥

Eftersom jag inte bara har en bästa vän,
så har jag lagt ut bilder på de som är närmast mitt hjärta i stället ♥

Sjuk :/

har legat hemma i sängen hela dagen. imorse när jag gick upp skickade jag iväg ett sms till mamma direkt om att jag inte mådde bra. dt va säkert inga viktiga lektioner i skolan heller, har fått allt vi ska göra och dt e bara börja med nya saker så de är chill. jag har suttit och kollat på johan falk för somnade iförrgår när den va på men nu höll jag mig vaken.
sitter på mitt rum med en tallrik med bullar, mackor och har även pringles chips, gott. på tvn är de mysteriet på greveholm :)
ska va "social" med tvn nu, haha tänkte kolla litegrann på filmen menade jag.
hörs senare, ska försöka bli piggare ♥

Studiedag :)

Tjena tjena :)
Idag har jag haft studiedag precis som jag berättat innan, den blev inte riktigt som planerat. Jag och Danie tog bussen till Ängelholm halv elva för att titta runder och ta en fika på espresso house. Vi tog även en sväng in i en 'affär', "vi har inte dem i vårt sortiment" Ah, så sur jag blev. När fikan var uppäten och allt var slut gick vi till stationen och hoppade på första bästa tåg till Helsingborg. Vi gick till stan, den shopping galna Danie handlade precis som alltid :) Haha, hon köpte en jättefin halsduk, blev aviis :$.
Till slut kom min lilla tvilling till stan och vi gick vi till knutan där det blev mat på donken. En stor pommes, gott! Alla åt av mina pommes så det blev inte så många till mig eftersom jag pratade mest, haha. När klockan blev tjugo över 2 skulle Danie gå ner till tåget, krama henne och sa hejdå.
Jag och twin satt kvar på donken och pratade i två timmar till ungefär och sen gick vi ner för att kolla bussarna. De gick 16.41/16.45. Vi satte oss på espresso house och snackade litegrann, hon drack sin älskade dryck som jag också blev förälskad i. Får inhandla en sådan nästa gång jag vistas i Helsingborg, mums! När tiden var inne gick vi till vars en buss och åkte hemåt.
På bussen blev det mesta bara skit, men jag skickade iväg ett sms till mamma och sa att jag gick hem till Andreas direkt. Det visade sig att han hade dubbelbokat sig så vi kunde inte träffas imorgon så vi träffades idag istället. Han och Mille mötte mig vid bommarna och för det fick han ett choklad. Hemma hos honom spelade han Call of duty och jag spelade Mega Jump på hans mobil, lust att kidnappa hans tele och spela hela tiden, beroende framkallat :)
Hemma hos honom blev det käk också & han var mycket noga med att jag skulle äta upp allt för han tycker jag äter för lite och jag tycker jag äter hela tiden typ ;s konstigt värre de där. Vi kikade in på bio sidan för att titta vad de går för bios men tiderna kommer inte ut förrän imorgon så han ringer mig också bokar vi.
När allt var klart blev klockan plötsligt tio och jag började gå hemåt vid den tiden. Det tog drygt 30 minuter för mig att komma hem ikväll och det är ovanligt lite för mig :) Men jag gick snabbt och på vägen hem ringde jag mitt hjärtegull för att fråga om han hade mina nycklar hos sig, men hittade dom små rackarna i väskan. Blivit en riktig slarver!

Nu när jag är hemma och vaken glor jag på tv men ska sova nu.
Godnatt!

godnatt;*

Godkväll. Detta blir mitt godnatt inlägg, för tröga. Jag glömde skriva ett sådant innan jag stängde datan men detta blir nog oxå bra,hoppas vi. Ikväll har jag tittat på My name is Earl,han är riktigt knas den killen.När de va slut blev de att titta på Navi CIS eller va de heter. Under kvällen har jag även planerat morgondagen,ser nte ut riktigt som jag planerat men de blir nog bra.. Det börjar med att gå upp kvart i nio p ta bussen till Ängelholm halv elva med Daniie.När de är fördigkollat där blir de tåg till stan där man kanske träffar sin twin,hoppas på de bästa!:* Har ju skrivit att jag skulle träffa Andy ikväll oxå men blir inte så..Han slutar sent och är säkert trött så vi ska ses på onsdag,imorgon. Jag saknar honom något otroligt men fixar detta!;* Nu ska jag slva, fjärde filmen med Johab Falk är på nu! Godnatt så hörs vi imorgon.. Pusspuss!<3

jag saknar mitt hjärtegryn.


nu är maten uppäten, disken diskad utav pappa - inte utav mig men dock diskad!
har även kollat färdigt filmen så nu är nästa på gång och den är minst lika bra som förra och den innan det! :)
jag har blivit förälskad i johan falks filmer, de är så bra! SJUKT.
jag har skrivit en mening på facebook om misshandlade tjejer & det handlar inte om mig,utan om en tjej som blev sparkad i filmen.jag tycker sånt är hemskt och det borde inte få förekomma!
under denna filmen har jag bara suttit och skrivit på mitt teckenspråksarbete,är så trött på det! kan det inte bara bli färdigt? har skrivit hur mycket som helst känns det som men blir aldrig färdig.

jag saknar mitt hjärtegryn. 
kan det inte bli onsdag? (v)


Johan falk, film 2

Nu sitter jag fastklistrad i min stol på mitt rum & tittar på Johan falk film, vapenbröder, film nr 2 :) Den är verkligen superbra än så länge, precis som ettan...
Men tillbaka till skolan då, suck! På sista lektionen gjorde vi absolut ingenting, satt i biblioteket och läste en massa barnböcker, jag 'redovisade' två stycken och det gick bra :) Vi som var färdiga fick sluta lite tidigare så jag och Daniie hann med tåget, toppen! På tåget ringde mitt hjärta till mig och sa att han tyvärr inte hade tid att träffas idag så som det ser ut nu ska vi ses först på onsdag. Då ska vi snacka om helgen, jag längtar så mycket! Sen dess har jag ju bara tittat på film :)
Nu är det dags för käk, pausar filmen och springer ner.. Det blir tacosgratäng, supergott!
Vi hörs senare. Puss ♣

Dag Sju

Mitt rum

Har ingen tillräckligt bra kamera just nu så bilder kommer senare. Håll utkik :)

Chillin´ in studierum!

Jag och Daniie befinner oss i studierummet, mycket ovanligt för att vara oss. Men det är liksom såhär att efter teckenspråket hade vi svenska där vi inte gjorde någonting? Daniie sov och jag pratade med Johan medan han jobbade, rolig lektion!
Vi har nästan precis käkat, två potatisbullar med lingon. Mums! Nu är vi ju här och väntar på vår nästa lektion som är hälsopedagagogik, med en ny lärare. Skoj, äsch det får vi se.

Jag längtar till lördag :/ <3

Teckenspråksarbete på gång!

Godmorgon sötnosar!
Nu sitter jag i data salen med tjejerna från min klass och en tjej från estet (?), vi jobbar med vårt teckenspråks arbete fast jag kan inte koncentrera mig.. Tänker nog för mycket!
Idag vaknade jag redan klockan 6, då blev det duschen och sen göra ve sig & en liten snabb frulle blev det också tid till. Det blev att ta bussen idag minsann, så mycket skönare än att sätta sig i ett fullpackat tåg en morgon man inte känner att man är vidare positiv.
Efter skolan ska jag inte göra ett skit vad jag vet, men håller tummarna för att man hinner träffa sin pojke ett tag. Minst fem minuter iallafall, livs viktigt! :)

Nu ska jag försöka koncentrera mig och komma igång med arbetet. Vi hörs! ♥


Tjenixen!

Nu ska jag gå och värma några hallon och ta upp lite glass till mig. Det ska bli mums. Innan ikväll har jag bara latat mig framför tvn med handboll och nu tittar jag på en film, fast man kan ju pausa! :)
Jag ska gå och lägga mig hyfsat tidigt för när jag väl har somnat så går tiden fortare och då blir det ju lördag! :*
Imorgon blir det skola, ska kämpa som fan på teckenspråket imorgon! Håll tummarna för mig.
Bloggar mer imorgon.
Godnatt ♥

längtar till lördag!


En toppen söndag.

Det har verkligen varit en toppen söndag än så länge. Jag och älsklingen umgicks på mitt rum hela kvällen fast jag gjorde lite varma hallon med glass till oss & senare på kvällen gick vi ner till tv där mamma var :) Andreas satt och snackade en massa på teckenspråk och det var ju rätt roligt faktiskt. Han somnade till lite senare men jag satt uppe och tittade på 'Tila Tiquela shot of love', tänk att jag hade rätt va? Bobby vann, Jihow! När programmet tog slut gick vi upp och la oss, blev en massa snack och mys framför en film.
Vi har ingen aning om när vi somnade men han väckte mig vid tio eller elva fast vi låg kvar till två. Vi låg och kollade på vampire sucks, den var riktigt bra :) Efter filmen somnade jag och då spelade mitt hjärta lite wow, det var ju bra! 
När jag vaknat och så gick vi ner och käkade lite frulle, blev knäckebröd, mackor, oboy och nypressad apelsinjuice(: Vi satte oss i soffan och tittade lite på skidor och spelade spel på mobilen, han vann över mig precis som vanligt.
Nu är vi på mitt rum och min lilla älskling sover i sängen så jag placerade mig i stolen för att titta lite på film, Johan Falk! Den är bra men nu tänkte jag gå och lägga mig i sängen och hoppas på att han vaknar ett slag.

Vi hörs lite senare ikväll. Tänkte följa honom hem senare, vid sju kanske? Puss ♥

Dag Sex

Favorit bloggar

Jag har inte någon direkt favorit bloggar utan jag läser en hel del olika, mest kompisars eller de jag vet vilka de är.
Några av de är:

Lördag!

Godmorgon, god förmiddag, god eftermiddag, god kväll och godnatt (?) eller inte! :)
Idag är det lördag och det började med att klockan väckte mig redan vid tio men jag kände inte för att gå upp då så jag låg och drog mig i sängen till halv tolv :) Då blev det att börja städa för full rulle. Jag damma, dammsuga, torka golvet och rensade i min byrå, det behövdes så nu är det väl dags att inhandla något nytt hoppas man! När all städning var klar blev det en timme dusch & sen göra ve sig för att möta älsklingen!
När allt var klart gick jag till bron och träffade älsklingen och mille :) Vi gick till oj för att handla några saker och sen gick vi till videokalle för att köpa ett nytt koppel. När det var inhandlat sådant blev det att gå till skogen där Mille sprang runder helt fritt medans jag och Andreas kämpade med att komma upp för istrapporna. Haha lite skoj var det allt. Vi gick hem till honom och lämnade vovven och pratade lite & sen promenerade vi hem till mig igen!
Hemma hos mig har vi kollat litegrann på datorerna på vars ett håll och sen blev det käk. Fläskfile, potatisgratäng till mamma, pappa och Andreas & ris till mig men där tar det inte slut utan Andreas tvingade mig äta sallad. Mycket bra gjort!
Efter käket blev det att titta på en film på mitt rum, den var bra! Så olika hette den och handlade mycket om åsikter och problem inom familj och arbetslivet men bra var den! Nu sitter vi på vars en data men ska snart avsluta, iallafall jag och kanske starta en ny film eller gå ner ett tag :)
Han ska som sagt nanna hos mig inatt och hela morgondagen blir att bara vara med honom och titta på en ny film. Något 'vampyrer suger' heter den och den verkar skitkul så de ser man fram emot. Annars ska vi nog inte göra mycket mer.
Men nu får ni ha det så bra tills vi hörs imorgonkväll. 
Godnatt och allt de där.
Kram Tess

Just nu längtar jag till lördag.. MYSPYS! ♥

Dag Fem.

Min kärlek

Den jag älskar och lever för heter Andreas. Jag och han träffades för första gången i somras, den 5/6, det var verkligen en händelserik kväll/natt. Dagen efter träffades vi igen och det fortsatte bara framåt. Den 14/7 blev det han och jag & jag blev den lyckligaste tjejen i hela universum. Efter den dagen har allting bara gått framåt och vi har gått från upp och ner till ett jättebra förhållande, visst bråkar vi men inte lika ofta.
Tillsammans med Andreas är jag och kan alltid vara mig själv till hundra procent för jag vet att han tycker om mig ändå.. Fast alla har ju sina stunder då man är lite knasig, även jag (:
Varje gång han tittar in i mina ögon så blir jag knäsvag och när han kramar mig vill jag aldrig det ska ta slut. Jag älskar att vara honom nära och hade gärna varit det dagen runt.
Varje dag går jag och hoppas & önskar att jag kommer få ha honom som min pojkvän tills mitt liv tar slut. Om jag hade förlorat honom hade jag varit halv, han är verkligen hela min värld. Han har mitt hjärta vart han än går ♥
En minut utan honom är som en hel evighet för mig!
Jag älskar honom och kommer alltid göra det.
Han är inte bara en kille i mina ögon utan han är killen jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med ♥



Dag Fyra

Vad du ätit idag.

  • en skink fralla i skolan
  • sex fransbröd
  • två potatis
  • en & en halv varm macka
  • godis

btw

bara så ni vet saknar tessan sin lilla tvilling, emma persson ♥
nu får det vara slutsnackat! vi måste verkligen ses snart.
jag älskar dig hjärteplutt!

min helg ♥♥

idag blev det som sagt fredagsmys med familjen som planerat :) det är rätt skönt det också!

imorgon blir det lite mer att göra. ska starta dagen med att städa, rensa och göra ve hela mitt rum sen blir det en väl förtjänad dusch och rakade ben också! :) sen när allt är klart ska jag skicka iväg ett mess till min pojke och göra ve mig snabbt som attan & gå och möta honom antagligen. hela dagen, kvällen och natten ska jag spendera med honom och gud vad jag är glad över det dåva! han är det bästa som finns fast vi är bäst tillsammans!'♥.

på söndag ska jag bara chilla och ta det lugnt med min pojke om inte han ska hem tidigt, men de hoppas vi inte. men om det blir så kanske det blir något teckenspråks arbete skrivit? :) vi kan ju hålla tummarna på att han stannar länge så slipper jag de möget.
haha, nu hörs vi inte mer ikväll vad jag vet! jag skriver ett inlägg när jag vaknat imorgon & då blir det nog också några bilder så ni vet vad jag har att göra under dagen på mitt rum, fyfan säger jag bara! hur mycket skit kan man få plats med egentligen?
- enligt mig är det rätt mycket eftersom A L L T ligger och skräpar på golvet, haha! typiskt tess :) jadåååe!
puss ♥

fredag, ohyeah♥

skoldagen var toppen från början till slut, fast hela dagen har varit bra utan krydd! dagen började med praktisk psykologi, alltså en massa snack,diskussioner och anteckningar. lite jobbigt att börja dagen med det men det fixade jag bra! när tiden på den lektionen tog slut var det dags för engelska, vi tittade färdigt på filmen om nelson mandela, den var faktiskt riktigt bra :) det blev rast och helt plötsligt började ingers lektion, där pratade vi och skrev ett brev till rektorn..för om handel 2orna ska ha datorer ska jag med ha det kan ni ge er fan på! :) det blev lunch och idrott. på idrotten hade vi ett teori prov och ja det gick som det gick :) sen blev det att vara i gymmet med klassen dåva. haha, alla var helt knasiga och övertrötta. becks gick runder och dansa, tommy & felix skrek en massa, jonna gick också runder, julia tog snö från taket och jag & daniie ägnade lektionen åt att dansa och skratta :)
jag älskar min klass, ni är awesome!
efter skolan blev det att ha selle med daniie och jonna till stationen, blev en hel del allmänt snack om skolan och helgen! när jag kom till åstorp fick man ett sms av sin älskling ifall vi skulle ses idag men eftersom jag har lovat mammi att vara hemma blev det så också. hon skulle laga lax men det blev icke god? så vi har levt på mackor ikväll men det funkar det också!
kvällen har spenderats med mamma och pappa i soffan, vi har tittat på let's dance men jag gick iväg ett litet moment för att fixa några saker, bla bloggat eftersom jag låste mitt konto i skolan, bra jobbat! :)
ska berätta lite för er om min helg som kommer :) 
puss ♥

Changed planes

Nu är det såhär att det blev lite ändringar i mitt schema för kvällen. Jag orkar minsann inte sitta uppe framför en tv och titta handboll, inte en kväll som denna iallafall för är sjukt jävla trött! Jag ska gå ner och äta två mackor om jag nu orkar göra det, annars tar jag bort smink och borstar tänderna & lägger mig.
Klockan ringer kvart i sex imorgon, då blir det dusch och att packa.
Bloggar mer i skolan imorgon, hoppas jag! :)
Godnatt
Puss♥

Heja Sverige!

Förresten, nu blir det handboll innan plugget fortsätter!
Håller tummarna för Sverige ♥

Dag Tre.

Min önskelista till min födelsedag.
Eftersom jag ska resa till Spanien tillsammans med min pojkvän och hans föräldrar önskar jag mig endast två saker. Och det är:
  • Pengar
  • Resväska




En jobbig dag från början till slut


ego picture, det behövs ibland! :)

En bra dag med en sol som har tittat fram under hela dagen. 
I skolan fick vi träffa vår nya lärare som vi ska ha för Bibbi och Helena,lite jobbigt är det med alla lärarbyte. Pain in the as faktiskt! Det blev en hel del diskussioner om det med Inger men hon kan inte göra något, tyvärr. Under dagen har vi bara haft Förskola, skola och fritidshem lektioner & två timmar teckenspråk i slutet.
På Ingers lektioner läste, diskuterade och skojade vi mest. En awesome dag faktiskt. Vi slutade redan halv två från hennes lektion så det innebar att vänta en hel timme till teckenspråket börjar. Inte helt okej men väntade gjorde vi.
När lektionen började fick vi nya ord vi ska kunna till torsdag nästa vecka har jag för mig. Det var inte så många, så det är absolut inget jobbigt! Kommer ihåg de flesta :) Under lektionen gick Danie till stationen för att åka hem, lite tråkigt men kan inte tvinga henne stanna i skolan för min skull. Mår man inte bra så gör man inte det helt enkelt.
På teckenspråkslektionen skulle vi 'redovisa' vars en berättelse men jag hade tydligen missat att göra en presentation om mig själv så jag gjorde den också. Jag stannade kvar till sist eftersom jag ville bli klar med allt, mycket skönare så!
Kvart över fyra gick jag från skolan till stationen för att ta bussen. Hoppade på bussen och lyssnade på musik & tänkte litegrann, det är inte riktigt bra! Somnade till i början av Åstorp men vaknade när vi stannade på stationen. Det blev en snabb promenad hem fast inom oj för att handla cola och chips, sugen på det!
När jag kom hem satte jag mig direkt vid datorn för att fixa några teckenspråksuppgifter jag hade missat så nu har jag skickat dom till Jennie, känner mig duktig! Ska snart fortsätta skriva på arbetet eller så tar jag samhälle läxan först. Får se hur jag gör men förhoppningsvis blir det något av det.
Vi ska äta snart hoppas jag, är hungrig som ett svin men får skylla mig själv.
Vi hörs senare.


Av min underbara älskling

detta gjorde han av potatis!
han är bäst ♥

A wonderful day with my love ♥

Hejsan svejsan! Nu är jag hemkommen från min älskade pojkvän. 
På samhällen fick vi några uppgifter som vi ska lämna på onsdag nästa vecka, fast ingen orkade göra dom på lektionen så jag ska ta hem det till helgen om inget annat händer :). Sista lektionen var som sagt Praktisk Psykologi, där skrev vi om försvarsmekanism. Det är hur man försvarar sig, vi fick läsa om drygt tio stycken tror jag. Jag och Daniie blev klara för att sluta tjugo i så då gick vi till stationen där min pojkvän stod♥.
Innan Daniies tåg blev det en hel del skratt och prat men det fortsatte även när tåget åkte iväg. Vi satte oss i huset och kvart över fyra gick jag till Netto för att handla till Andys mamma. På vägen tillbaka från Netto gick jag förbi några lägenheter där det stod en kvinna och skrek "jag ska rövknulla dig din jävla hora". Haha det var rätt roligt att höra en sån gamling säga det, har dock ingen aning om det var till mig men jag var själv på gatan och hon skrek det ut genom fönstret.
På stationen satt vi i huset och sen gick vi ut & sen in och ut igen. Till slut kom tåget och framme i Åstorp gick vi hem till min pojke. Där blev det film, mys och en massa prat. Det är det bästa som finns, att bara ligga bredvid honom och känna hans värme & veta att han finns för mig♥!  Jag fick även käka där, det blev ris, kyckling och curry :) Det var supergott. Efter maten blev det mer mys och ännu mer snack, som sagt det bästa som finns! Vi gick ner och tog disken & han gjorde en liten kul sak med potatis. Jag fotade så har en bild, lägger in den senare eller imorgon. Men när vi plockat undan och så tog jag på mig och sa hejdå till min älskling & promenerade hemåt.
På vägen hem blev det hoppade och skuttande av ren glädje och lycka. Fyfan vad jag mår bra! Jag gick runder och sjöng också, fastnat för låten. Love love love ♥

Nu ska jag vara social mot min bästa vän och JohanJohan. Jag tror bilden kommer in ikväll :)
Men annars hörs vi imorgon. Ha det bra!
Godnatt. ♥

Långa Nätter

I min värld tar alla nätterna slut så otroligt fort för direkt när jag somnat ska jag upp igen! ♥

Inatt somnade jag vid två tiden, för många tankar flyger runt i huvudet angående skolan och lite så. Idag ringde klockan kvart i sju men jag gick inte upp förrän åtta eftersom jag låg i sängen och smsade med mitt hjärta. Halv nio gick jag mot stationen, pratade i telefon med Daniie - ovanligt? :) Vi pratade ända tills vi såg varandra i Klippan och då sa hon 'jag vill ha en köttbullsmacka hejdå' och sen la hon på. Fyfan vad jag garva! Haha.
   Första lektionen är avklarad och det var psykosocialt arbete, där vi läste och diskuterade precis som alla andra gånger vi har lektionen. Vi gör ju inget mer typ? Förresten så vet vi fortfarande inte ifall vi ska få ny lärare men jag orkar inte byta igen men det bryr väl inte skolan sig om :)
Nu är det lunch men jag är inte hungrig, åt en baguette med Daniie innan. Vi sitter i studierummet eller ja hon ligger i soffan och jag sitter här med Sara bredvid mig :) Lite skoj! Efter rasten blir det svenska, kul! För där gör vi också såå mycket vettigt. Eh nej? Vi sitter och kollar rakt ut i intet för alla saker är klara och inlämnade för min del så nu väntar jag på början av svenska b kursen. Ska bli kul! 
När svenska lektionen är över är det dags för samhälle, gud vad jag älskar det! Iallafall innan lektionen börjar ska jag skriva ut läxan vi hade till idag för den gjorde jag i lördags natt tror jag det var :) Lite kul att jag gör de flesta arbeten på nätterna, iallafall på helgerna :)
Efter samhällen har vi bara en dubbel lektion kvar, usch och fy. Det är dags för praktiskt psykologi, vi har inte haft det på sjukt länge och det har varit så skönt att gå hem vid två men nu är det fyra som gäller.
Vad jag vet nu så blir det såhär men ändringen kan komma :)

Senare ska min pojke höra av sig för han ska nämligen till Klippan idag så jag ska åka med honom till Åstorp för att sedan spendera resten av dagen och kvällen med honom. Ska bli så mysigt! Har saknat honom något enormt, inte träffats sen i fredags. 

Nu ska jag spela bubble trouble, hörs senare ikväll annars imorgon.
Pusspuss ♥


  


Dag Två

Tio saker jag gillar

  • Sova.
  • Sitta vid datorn.
  • Dissa Daniies skämt.
  • Min pojkvän.
  • Mina vänner.
  • Min familj och släkt.
  • Läsa böcker, helst självbiografer.
  • Att mysa med en bra film och godis.
  • Ha en dag med mig själv - film och gott att äta.
  • Ha en dag med en person jag älskar och bara vara.


Dag Ett

Presentation om mig själv.

Jag är en annorlunda, glad och blond tjej på 17 år. I April månad fyller jag mina älskade 18 år och det är så efterlängtat för då kan man säga 'Jag är faktiskt 18 år' men inte för det kommer hjälpa :). För det mesta är jag alltid glad men när jag väl blir sur då kan jag vara det ett bra tag. När man väl lär känna mig kan jag vara hur snäll som helst men de som inte känner mig tycker nog att jag är rätt wierd eller en bitch helt enkelt, inte mitt problem!
Jag går barn och fritidsprogrammet i Klippan med en helt underbar klass, dom är verkligen awesome! I framtiden vill jag jobba med människor överhuvudtaget, på något sätt. Mitt dröm är att bli fältare, tycker det verkar ett roligt jobb.
På fritiden spenderar jag nästan all min tid på de jag lever för och det vill säga min älskade pojkvän och mina underbara vänner. Tillsammans med dem hittar jag på allt möjligt men för det mesta skrattar jag bara och älskar livet ännu mer när jag har dem på min sida.

Ni kan alltid fråga om ni vill veta något mer ♥

Kul med något nytt ibland.

Dag 01 - Presentera dig själv
Dag 02 - 10 saker du gillar
Dag 03 - Önskelista till din födelsedag
Dag 04 - Vad du ätit idag
Dag 05 - Din kärlek
Dag 06 - Favorit bloggar
Dag 07 - Ditt rum
Dag 08 - Bild på mig och min bästis
Dag 09 - Vad du bar idag
Dag 10 - Dina syskon
Dag 11 - Vad finns i väskan
Dag 12 - Fem saker jag gör med min bästa vän
Dag 13 - Dina drömmar
Dag 14 - favorit bild
Dag 15 - Dina favorit minnen
Dag 16 - Något du ångrar
Dag 17 - Något som får dig att må bättre
Dag 18 - En rädsla du har
Dag 19 - Din favoritplats
Dag 20 - Något som du saknar
Dag 21 - Något som gör dig ledsen
Dag 22 - Något som gör dig glad
Dag 23 - Tre ord som beskriver dig
Dag 24 - Din bästa födelsedag

Barnvakt åt mina trollungar.♥

Idag vaknade jag vid nio tiden tror jag? Gjorde ve mig och gick iväg till stationen för att ta tåget, pratade med Daniie i telefon och hon berättade att vi inte hade några lektioner så jag åkte hem igen. Mamma och min syster såg lika förvånade ut båda två när jag kom innanför dörren men jag förklarade och dem fattade :)
Jag och min syster satt/låg i soffan och tittade på 'våra bästa år' och när det var slut somnade jag & sov till halv två tror jag? En stund efter det ringde Therese och sa att det var okej jag hämtade pojkarna på dagis tidigare.
Kvart i tre gick jag hemifrån, mot dagiset och hämtade pojkarna. Anton hade massor att berätta och Emil sprang mest runder men det gick bra att gå hem med dom. Emil hoppade på dom snöväggarna sidan om vägen & sa "boing", han är en riktig liten knasboll. När vi kom hem till dem startade Emil en film, naturligtvis Pippi Långstrump, inget snack om saken! Vi tittade på samma film 3 gånger och sen var det tid att äta. Hamburgare med bröd och pommes till det, gott! När vi ätit upp hjälpte jag till att plocka undan & sen startade Emil en ny film till mig och Anton, det blev snövit. Eftersom klockan blev så pass mycket hann vi inte se hela eftersom det var dags för Bolibompa och det kan man inte missa!
När det var slut borstade de tänderna, bytade om till pyjamas och gick upp & la sig. När jag kom upp efter drygt en halvtimme sov inte rackarungarna utan de satt i Emils säng och tittade i tidningar. Haha, de är riktigt busiga dom två. Jag sa till dom att lägga sig för de är de två som inte orkar med dagis dagen efter. När de lagt sig i sina egna sängar gick jag ner och startade en ny film, beck spår i mörkret. Jag tycker den är lite hemsk att se ensam men jag la in mer ved i brasan och sen satte jag mig i soffan. Filmen är ju bra men den hade varit ännu bättre ifall Andreas varit där.
Therese och Per kom hem vid 9 - halv tio kanske och då körde de mig hem. Fick 100 kr och de går direkt till spanien resan. När jag kom hem sprang jag ner i duschen och nu är mina ben lika lena som en baby rumpa som min tvilling brukar säga!(; Haha.
När jag kom upp från duschen hade jag fem sms, så jag tänkte 'va?' och det visade sig att min älskling hade skickat tre sms om att jag skulle svara och när jag väl svarade ville han bara säga godnatt & att han älskade mig.
Nu sitter jag i soffan där nere och funderar på att lägga mig, för det har varit en ganska tuff dag med lång skoldag och allt. Haha eller inte? Men i vilket fall som helst behöver jag sova för går till 4 imorgon tror jag? :) 
Ni får sova så gott så hörs vi imorgon. Bloggar i skolan. 
Puss ♥

jag är den lyckligaste i hela världen.
tänk att just jag får ha honom vid min sida nu, då och för alltid ♥


tessan talar ut

Trots att det blir problem och motgångar i mitt liv
så finns det även bra saker och medgångar
& det är riktigt skönt att det är varition.
tänk om man hade mått bra varje dag?

hur skulle man vetat när man mådde som bäst?
- jag vet nu att jag mår som bäst med andreas och med min bästa vän daniie. ♥


a new day, happy time!

idag ringer klockan runt halv sju och åtta, håller tummarna för att jag går upp och allt de där också! det jag ska hinna med är att duscha, göra ve mig och äta frukost.
bussen går tjugoåtta och tåget femtioett, tror det blir tåget men hoppas på bussen för det är mycket skönare..då kan man sova ju, haha trött man kan vara :$
tisdag är väldigt onödig dag eftersom vi bara har två lektioner, mellan kvart i tio och två. riktigt B! första lektionen är hälsopedagogik men eftersom bibbi är så fruktansvärt sjuk eller vad det nu är med henne så ska vi ha barn och fritids rektor, de andra ska göra proven men eftersom jag är klar så ska jag komma och bara sitta & glo. nog kul?
sen på ingers lektion har jag ingen aning om vad vi ska göra, fortsätta med förskola, skola och fritidshem kursen antar jag(: vill även ha reda på min apu idag, håller tummarna!

jag slutar två men om vi hoppar över rasten slutar vi kanske tio i & det innebär jag hinner med tåget prick. när jag kommit hem ska jag ta en skön dusch och sen ta mig på mig myskläder, för runt fyra / fem tiden kommer therese & hämtar mig för att jag ska vara barnvakt åt emil och anton idag, hur mysigt som helst! tänkte ta med min dator men vet inte om jag orkar, behöver en lugn kväll också
- det blir nog att mysa med pojkarna och sen bara kolla film tills de kommer hem, hur perfekt som helst! :)
men som sagt, om man skulle sova? :)
pusspuss ♥

i miss my baby

måndag - ny dag, ny vecka och snart ny månad på detta nya året!

min måndag började lite underligt. jag gick upp -> gjorde pannkakor -> gjorde ve mig -> sov en timme i soffan och sprang till stationen. duktig man är va? :)
i skolan hände det inte så mycket, chillade runder som vanligt. för första gången i år och på väldigt länge spelade jag kort med daniie och johanjohan! & jag vann såklart en eller två gånger. kul var det iallafall!♥
på svenskan gjorde vi ingenting, på hälsopedagogiken pratade vi om etik och moral och på psykosocialt arbete lektionen kollade vi på film, diskuterade, pratade om alkohol och utvärdera det.
jag och daniie fick sluta tidigare för vi skulle med tåget, men de andra skulle ha rast! jag blev hämtad av mamma på stationen och när jag kom hem gick jag ut en lång runda med min sapmi pojke, söt är vad han är! :*
när jag kom hem blev det käk, fiskpinnar å potatismos. hur gott som helst!
under kvällen har jag inte gjort ett skit. sovit och tänkt på andreas, saknar honom något enormt! vi tittade på idrottsgalan, lite rolig var den.
men nu ska jag släcka och sova för natten, finns på mobilen.
pusspuss

Hatar min Xperia!

Rubriken stämmer så jäävla mycket! Den är helt jävla cp och vill inte ha den mer, inte för tillfället iallafall. Det går inte att smsa och det funkade innan, är det inte lite wierd?!

Idag gick jag upp kvart i fem - fem. Gjorde pannkakor till mig, daniie och johanjohan! Så snäll man kan vara? Haha jag var as trött. Iallafall så fick jag ett sms om att vi inte hade någon teckenspråk så vi åkte inte hit så tidigt. Första lektionen var svenska och jag hade tyvärr inte höjt mig till VG utan slutade på starkt G. Nöjd ändån tror jag. Efter den blev det lunch med Frida, Sara å Daniie'G ofc, men hon käkade ju då inte.
Nu har vi precis haft Bibbi lektion fast med rektorn. Vi pratade om etik och moral (?) Det har ju med ämnet att göra!
Nu har vi vår sista lektion med Helena och sen tar jag tåget hem. Om det är något så ring, kan inte smsa!
Hörs sen.
Puss ♥

Ps.

Jag älskar dig bästa vän ♥

Snart natti natti!

Nu har jag gjort en massa. Skrivit här och berättat vad jag ska göra i veckan. Inte säkert det blir stan imorgon än men jag hoppas det för sen är det inte säkert jag kan någon annan dag och jag saknar min tvilling! ♥. Sen har jag fått i mig ett glas cola, bra jobbat va? Haha eller inte!
Jag sitter och kollar på rush hour 3 med mamma för pappa gick upp och la sig. Den är jävligt rolig faktiskt :) Snart ska jag gå och hämta en skål med chips men min tvilling måste svara på sms så jag vet angående imorgon.
Vi hörs mer imorgon era bullar. Sovgott så bloggar jag mer i skolan eller efter stan om det blir av. Tar med kameran för säkerhetsskull :) Bra tänkt av mig.
Ha det bra. Puss ♥
en gammal bild från kroatien :)

min vecka♥


16.

Idag är det söndag och den har varit i princip lika tråkig som många andra söndagar, för jag har inte gjort ett dugg! Somnade vid halv tre inatt, så det blev inte så sent men kom ändå inte upp från sägen förrän halv ett. Men det tycker jag är helt ok för veckan har varit sådär jobbig! (:
När jag vaknat gick jag upp och la mig i soffan för att mysa med Sapmi ♥. Hela dagen har jag legat i soffan, mamma och pappa har kollat på allt möjligt skit med skidor på, på tv och det är bara så tråkigt! Jag startade datorn och suttit här i några timmar nu. Det blev käk för ett tag sedan, hamburgare med bröd & sallad, gurka och ketchup. Gott!
Nu sitter alla tre i soffan igen för vi väntar på att ett program ska börja, har ingen aning om vilket? Antingen bones eller time out! Jag vill ju hellre se time out tror jag?
Nu kollar vi på amazing race, det handlar om att resa runt i hela landet och den som kommer först till en sista plats kan få chansen att vinna en miljon(: Det är så värt det!
Men nu ska jag också titta men först hämta ett glas cola.
Vi hörs senare. Puss ♥

fångarna på fortet (:

nu har jag lagat en otroligt god mat till mig själv eftersom mamma är hos mormor och morfar med min morbror & jürgen. jag ville inte med eftersom dagen har varit som den har varit helt enkelt.
det blev nötbiff (?) med kulpotatisar, har diskat undan allting och kollat på en film men stängde av den för att kolla på fångarna på fortet.
det är lars kristerz mot hammerfall och det går ju inte så bra för larz kristerz(: haha dom har två nycklar och hammerfall har fem.
nu ska jag fortsätta titta men jag tror inte det blir någon mer uppdatering ikväll för mår inte på topp, vet inte vad det är med mig! men ja annars hör vi imorgon.
ha en trevlig kväll.
pusspuss ♥

öppet hus...

idag ringde klockan halv åtta, då blev det att sminka sig och ta på sig en enkel outfit. jeans och tjocktröja bara(:
jag tog tåget tillsammans med oskar, när vi kom till klippan blev allt skit! så dålig stil egentligen men det är över nu,löst allt. på det öppna huset gick jag runt med sara och frida å tog det lite lugnt. klockan elva bad inger mig att sätta mig där vi skulle vara så jag gjorde det, blev en hel del snack med johanjohan. han trodde han var smart, men icke! när han gick hem kom anna och hennes syster men även lilla haidar. det blev en hel del snack med dom också och sen gick vi till stationen å tog tåget. jag åt mitt håll och sara åt sitt! :) tack för idag ♥
när jag kom hem gick jag upp på mitt rum och somnade till, älsklingen ringde mig och jag sa att jag inte kom ikväll för orkade inte bråka mer med mina föräldrar angående det. efter samtalet somnade jag om igen och sen vaknade jag vid fyra - kvart över kanske.
nu ska jag lägga mig i sängen igen, har huvudvärk.
pusspuss

världens bästa fjortonde januari tvåtusenelva

jag har verkligen haft världens bästa dag - förutom försovningen imorse men utan den har allt varit på topp!
Skolan var helt awesome, skrattat riktigt mycket idag också. undrar vad detta beror på, det är nog för min klass bara är så jävla underbara!
Senast jag uppdaterade hade jag duschat och städat mitt rum & var precis på väg för att möta min underbara pojkvän så jag börjar berätta från där.
Det började med att jag kom till bron, pratade med Daniie hela vägen. Han gick otroligt sakta och anledningen till att han gjorde det var att vi skulle mötas på samma ställe där vi blev tillsammans för ett halvår sedan, underbara han! Jag förstod ju inte det så jag stod kvar vid bron och väntade som ett fån. Han gick inom oj för att handla saker till hans mamma sa han och jag fick vänta utanför eftersom då går det mycket snabbare. När vi kom hem till mig sprang han upp på mitt rum och när jag kom hem låg där presenter på sängen, merci ask och blommor. Blev jätteglad, han är verkligen bäst och det är inte bara pga presenterna såklart.
Innan maten var det bara han och jag på mitt rum, i min säng. Vi låg där och bara mös framför en Johan Falk film. Den var bra, hade glömt jag hade sett den innan. Vi låg och pratade oss igenom filmen, då insåg hur fruktansvärt mycket jag har saknat honom och våra prat.
Det blev pizza till mat. Haha Andreas hade rätt, jag trodde vi skulle ha kött eller någonting men han sa pizza direkt. Vi delade på en kebabpizza och under maten blev det en hel del prat och skratt med mina föräldrar. Pappa, mamma och Andreas diskuterade HIF och MFF, det är inget intressant ämne eftersom jag inte vet så mycket om fotboll egentligen men man ska ju haja på HIF annars kan man lika bra hålla käften(;
Efter maten plockade vi undan och gick upp på mitt rum för att fortsätta kolla på filmen även om det inte blev så mycket tittande för han började brottas och sånt. Jag vann.. nästan iallfall och det är ju det som är huvudsaken. Haha det blev ett par riktigt kraftiga smällar, förlåt :$! Vi låg även under den stunden och pratade lite & sen skulle han hem för han var trött och det är klart man är trött efter en hel veckas skola.
Jag följde honom hem och på vägen till honom pratade vi om allt och ingenting ungefär & han höll på att kasta snö på allt, inte på mig då förstås. Vi tog vägen vid bron, alltså gick vi där vi blev tillsammans för ett halvår sedan. Vi ställde oss på samma plats, åh underbart! Och sen sa han något riktigt fint och ja, jag blev verkligen jätteglad. Det räcker att jag bara titta på honom så ler jag med hela ansiktet.
Utanför honom så pratade vi om imorgon, blivit medbjuden till hans kompisar i Ängelholm men nu är det såhär att min mamma har sagt nej förtillfället, får se till att fjäska riktigt mycket imorgon. Om vi inte ses imorgon så ses vi inte förrän på onsdag för han måste plugga och jag ska vara barnvakt men han skulle se om han hann hjälpa mig.
Imorgon är det öppet hus på min skola i Klippan och det suger verkligen, för jag är så himla trött! Jag vill inte ställa någon klocka på en lördag, jag vill sova tills jag vaknar runt tolv tiden. Om jag inte får åka till Ängelholm ska jag inte göra ett skit efter öppna huset och det suger rätt rejält faktiskt, men jag hör väl av mig imorgon om hur det blir. Håll tummarna för mig för det gör jag'♥
Nu ska jag släcka och försöka sova, det behöver jag.
Godnatt till er och massor av pussar till min älskade pojkvän!
Jag älskar dig och du är den jag behöver för att må såhär bra.

Städning och dusch avklarad!

Dagen har varit super! Jag har haft super kul i skolan, min klass är bara så bra! Det har varit som det har varit innan och anledningarna finns men nu är det verkligen som första månaden i ettan, toppen! Jag älskar skolan ♥
På mentors tiden fick jag reda på att jag hade fått VG i pedagogisk ledarskap och jag blev faktiskt super nöjd, för jag trodde inte jag låg så högt men jag är väl självkritisk. Efter det fick jag reda på min frånvaro och den låg på 26%, det är rätt bra faktiskt på två veckor. Jag var sjuk rätt många dagar innan jul så det är ju därifrån.
I matsalen blev det allmänt icke snack. Haha jag och daniie satt helt tysta och bara glodde & maten var verkligen äcklig! Tar tillbaka det i förra inlägget, fyfan! 
Jag och daniie var såklart med på idrotten idag och vi körde julrundan. Det gick bra, jag sprang 15 runder. 12 var G, 18 var VG och 24 var MVG. Nog för att jag satsar på VG men jag var helt slut i kroppen. När jag slutat pratade jag ett tag med Andy i telefon och sen gick jag & Daniie till stationen,blev serious talk på vägen. Me love my friend ♥
När jag kom hem hoppade jag in i duschen, rakade ben - tummen upp! Och jag har även ett nystädat rum, skönt faktiskt. Men nu ska jag skicka iväg ett sms till älsklingen så jag kan gå och möta honom någon gång.
Kvällen spenderas med Andreas och ja, jag finns på telefonen.
Vi hörs ikväll för tyvärr ska vi inte nanna tillsammans pga öppet hus imorgon, sucks!
Men ha en trevlig fredagskväll. Puss ♥
Randåm bild!

fredag fredag fredag'♥

Dagen började riktigt bra,jag försov mig nästan tre timmar! Jag vaknade ju vid fem tiden men stängde av alarmet, ställde mig upp och la mig igen, hahaha. Så typiskt mig! Jag tog på mig joggingbyxor och en tjocktröja & gick iväg till stationen. Tog tåget med Oskar och Dennis, dom diskuterade Matte C, själv nöjer man sig med Matte A. Jag hann till första lektionen och hon pratade bara som vanligt så det var inget viktigt men man var ju där!:) Efter praktisk psykologin så bjöd Daniie'G mig på en fralla, tackar tackar! Vi satte oss utanför engelskan och när Liselott kom så gick vi in och satte oss, längst fram och det är ju smart när man ska se på film! Iallfall så tittade vi på en film om Nelson Mandela, den heter Invictus!
Nu har vi mentorstid i sådär 10 till 20 minuter och sen lunch. God mat idag men det tycker inte hon den kräsna! Efter lunchen har vi idrott halv 1, vi ska göra julrundan. Oskar gjorde den i veckan och han har fortfarande träningsverk, lite jobbigt va!
Vi slutar halv 2 och tåget går 2. Jag får väl springa när jag kommer till Åstorp, måste städa mitt rum och duscha för det hann jag ju inte imorse!

Nu börjar vi.
KÖSSHAJ LEVERPASTAAAAAAAAJ! ♥


Godnatt på er mina vänner!

Hoppsan,somnade visst till i soffan - de är icke bra! får skärpa mig nu (a)
Efter skolan följde jag med mamma och handlade, inhandlade sallad i massor för jag ville inte ha någon annan mat. Måste bli ändring på mina matvanor känner jag. Haha efter maten blev det att jag diskade en liten del av sakerna och sen tog min syster resten. Under kvällen har jag pratat med min pojke, med Daniie, med Tvilling och bara tittat på tv. Innan jag somnade till här för ett tag sen fick jag gjort samhällen så den blir inlämnad redan imorgon, några dagar för tidig men whatever - hellre tidig än sen!
Imorgon/Fredag ringer klockan redan kvart över fem, fråga verkligen inte mig varför för jag har ingen aning. Jag behöver sova men ändå är jag så trög och ställer klockan så tidigt, det är inte lätt att vara Tess och gå i skolan nu för tiden. Anledningen är nog för att jag inte orkar stressa som jag har gjort resten av dagarna i veckan, kanske hinner raka benen också om vi har tur? Det märker vi om några timmar. Helt ärligt tror jag inte att jag vaknar då, men det lär ju någon annan göra då och den personen blir nog icke glad, förlåt!
Under dagen ska jag spendera tiden i skolan, ska vara med på idrotten också. Vi ska köra julrundan, det är inte ett dugg roligt - bara spring spring spring! Varför kan man aldrig gå? 
Efter skolan ska jag hem snabbt, duscha, plocka undan på mitt rum ordentligt och möjligen bädda sängen första gången i år(?) för som det är nu så kanske Andreas kommer till mig och om han inte gör det så ska jag till honom. Vi har ju som sagt ett halvår efter ett par kämpiga dagar så hoppas jag att det löser sig på det bästa sättet.
I don´t wanna lose him, he's my everything!♥
Jag kanske har tid att blogga i skolan, vem vet? Inte jag iallfall därför jag frågade! Om jag inte har det så hörs vi antagligen när Andreas gått hem/jag kommit hem, bros på hur det blir ikväll ju. Det enda jag bryr mig om är att jag ska träffa honom. Var, när och hur spelar ingen roll för träffa honom ska jag!
Nu ska jag inte dra ut på tiden ännu mer utan ska in på toa borsta tänderna, ta bort smink och sen gå upp för att byta om och decka i min icke sköna säng(: Jag har tänkt på detta länge och jag vill verkligen ha en ny säng! Men vi hörs senare tror jag och hoppas jag & om inte ha en riktigt bra fredagskväll.
Godnatt & sovgott.
Kiss'es ♥
negerboooouulls! ♥

the best time of my life ♥

you mean the world to me babe ♥♥
fjortonde juli tvåtusentio - the best day I can remember

Efter sex månader tillsammans med dig har jag insett att jag aldrig vill eller komma kunna leva utan dig i mitt liv. Du och jag har gått igenom både bra och mindre bra tider,men det spelar ingen roll för det viktigaste är att vi har varandra kvar, vad som än händer´♥.
Jag älskar dig och bara dig & det finns ingen chans i hela världen att jag lämnar dig för någon eller något!
Du är verkligen det finaste jag vet och den bästa människan i mitt liv.
Du är verkligen den bästa å det finns inga ord som kan beskriva hur glad jag är över att ha dig i mitt liv.
Det finns så mycket jag vill säga till dig men även om jag försöker så kan jag inte förklara på något sätt hur jävla mycket jag älskar dig och vad jag skulle kunna göra för dig.
Du är den jag vill leva resten av mitt liv tillsammans med, du får mig må så bra! Alla har tider då de mår dåligt över något ens partner har sagt men det är för stunden, resten av tiden mår jag så jävla bra.
Varje sekund jag har haft med dig har gjort mig till personen jag är idag!
När jag är med dig känns det som att jag vore i paradiset eller himlen, allting känns så himla bra!

you are my everything
and
you mean the world
and
I want to be with you every second the rest of my life.

I love you Andreas Rasmussen, now and forever! ♥

mina vänner ♥

jag har några riktigt bra och nära vänner till mig & jag tänkte berätta lite om dom! jag har sagt att jag har haft de allra bästa vännerna innan men de jag pratade om då har stuckit & lämnat mig, så fuck dom! dessa är några av de äkta ♥


daniella "daniie", "freddy", "pommfritt" skogh: min allra bästa vän.vi fick riktigt bra kontakt redan från första dagen vi sågs,jag tänkte att du skulle bli den bästa vännen när jag såg dig och så sant,så sant! du och jag har aldrig bråkat på riktigt och om det har hänt så har det löst sig med några skämt eller något liknande(: en stund med dig förlänger livet för tillsammans med dig skrattar man alltid! jag älskar dig och du är verkligen en av de som är närmast mitt hjärta.


pernilla "nilla" petersson: en underbar människa rakt igenom.vi träffades första gången på en röglematch fast då pratade vi inte utan vi började prata när du la till mig på fb å de är inget jag någonsin kommer ångra.med dig kan jag skratta,gråta och prata om allt!du är en av de som alltid finns för mig,vilken tid som helst på dygnet.dig vill jag aldrig mista.i love you!


emma "pilling", "puff" persson: min sötaste tvilling.från första början lärde vi känna varandra igenom ida,från den dagen har du och jag haft riktigt bra kontakt förutom vårt uppehåll i ett drygt halvår.den tiden var fruktansvärd,det gick inte en vecka utan att jag antingen tänkte på dig eller tittade tillbaka på våra bilder.du är den jag kan prata med allt mellan himmel å jord om.vi är precis likadana i sättet även om vi kan tycka annorlunda.vi är ett par riktiga knäppisar men trots det är jag så jäävla glad att jag och du hittade tillbaka till varandra för nu vet jag att jag behöver dig i mitt liv.jag älskar dig och vill aldrig skiljas med dig igen.
btw vi har snart två år tillsammans,min lilla tvilling och jag!♥
oförglömliga minnen,minns dagarna som igår!

ätit dipp med flipp (:

idag var skolan riktigt rolig!på rasterna blev det chillande med daniie vid datorn å sådär,men på middagsrasten satte vi oss med vars en baguetté och en cola & hade ett allvarligt snack.jag berättade precis hur jag kände och det kändes så bra att bara säga som det var rakt ut,för hon om någon förstår! jag älskar dig bästa vän♥.
efter middagsrasten blev det att ha en riktig flipplektion med klassen,hahaha!vi gjorde absolut inget vettigt,jag satt å garva åt den ena och den andra men mest åt ingenting.vi kastade pennor,sjöng låtar eller ja julia och jonna gjorde(; och jag satt å garva åt daniie för hon gjorde mittenbena på sig själv! hahahaha,hon såg ut som en riktig liten gås.

<3

tänker fortfarande så inget svar. jag hoppas på att det bestäms imorgon. orkar inte vänta.
tänker inte blogga mer idag, nu. hejdå!

you came like a breeze

you came like a breeze
you were like a breeze
You disappeared one day and will never be mine again

pain in the as day

gårdagen blev värre än jag hade räknat med,pallar inte ens berätta!
nu sitter jag i skolan och längtar till att åka hem så jag kan sätta mig i soffan och chilla..
håller tummarna helt i onödan känns det som :/

aja,bloggar inte på ett tag vad jag känner nu. hörs hejdå

stan med daniie'G!

igår bestämde jag att jag skulle komma senare till skolan eftersom jag blev klar med kunskapskontrollen medan inte många andra blev det.jag vaknade klockan åtta,det blev duschen, göra ve sig och få skjus till stationen där jag satt en halvtimme innan bussen gick.jag pratade med daniie hela vägen till klippan och då visade det sig att vi inte hade någon lektion OCH INGEN HADE INFORMERAT DETTA TILL OSS! fy helvete vad sur jag var då och är nu.men sista lektionen,ingers lektion alltså flyttades fram och vi har den nu.jag och daniie sitter i studierummet och gör uppgifterna men ska snart gå till tåget/bussen för att åka till stan där det blir käk på pastamannen,gott! :*


det är ingen bra dag att ens försöka diskutera med mig idag för jag är så in i helvetes jävla trött på skolan.inga lärare hör av sig om dom kommer eller inte och allting suger! jag är så trött så jag vill skita i allt och bara leva livet!

efter stan ska jag till andreas,spendera kvällen tillsammans med honom.vi hörs efter det! PUSS


sov lilla flicka, nu ska du sova.

ja nu e min älskade film slut och den är såå bra!vill se den igen ;o. men nu tittar jag på spårlöst,de är också ett rätt okej program eftersom de hjälper andra att leta efter en som de saknar eller ngt sånt. detta programmet slutar klockan tio och då är det lagom tid för mig att lägga mig tycker jag? så jag ska försöka starta en film, borsta tänderna och lägga mig & förhoppningsvis somna direkt när jag landar i sängen.
vi håller tummarna,yeah?! (:
hoppas ni får en god natt sömn.
pusspuss ♥
vi hörs mer i skolan tror jag..annars på kvällen!

nyttighetselefant :*

hihi, innan somnade jag till fast jag egentligen skulle..men vaknade till när maten kom hem,det blev kebabsallad med varmt bakat bröd,verkligen supergott. efter maten har jag bara suttit här framför den här tråkiga makapäären,fattar inte hur jag orkar egentligen! nu väntar jag på att en film ska börja på tvn så jag kan dumpa denna och se filmen,det är 'den lilla pandan',den är superbra :$ älskade den som barn ♥
på fredag är det helt ändrade planer..att de ska va så jobbigt ibland :/ men aja,jag får väl hoppas att det blir bättre än förväntningarna jag har nu'♥

nu börjar filmen..hörs efter! BYYE :*

det är bättre att vara fruktad än älskad

citat av: röda drottningen i filmen "alice i underlandet" den är ganska bra faktiskt!(:
det blev minsann ingen bloggning i skolan för när jag väl satt på datorn var jag för upptagen med att skratta åt daniie som blev så otroligt dissad av mina repliker!jihooww!:p. första lektionen skulle vatt teckenspråk,men kom läraren? eh nej det gjorde hon inte..för tydligen hade vi fritt ställe att arbeta på så man kunde ju sovit längre idag men icke! det blev svenska där vi inte gjorde ett skit förutom lyssna på musik å snackade allmänt! det var skitskoj,jag skrattade åt allt och ingenting,sväär! det blev lunch och sen blev jag förbannad för tydligen skulle vi ha en kunskapskontroll idag och det visste ju inte jag :s men det gick nog bra,det kändes så iallfall!(: jag håller tummarna för att jag klarar den galant,men man vet aldrig..sista lektionen var med tinas ersättare,kmr aldrig ihåg hennes namn(a) på hennes lektion gjorde vi en massa uppgifter i boken,ovanligt?sen diskuterade vi det högt och fick även sluta drygt en timme tidigare eftersom vi flyttat fram lektionen,sånt gillas!
jag och daniie satt på skolan till prick tre,för då gick våra tåg.jag hoppade på mitt tåg och somnade nog till litegrann för helt plötsligt va vi i åstorp när jag öppnade ögonen,märkligt!iallafall så promenerade jag hemåt,tog ut fyra hundra kronor som jag ska lägga undan till resan i sommar med min älskling! men nu sitter jag i soffan,har precis diskat undan en massa sen imorse och nu har jag planterat mig i soffan för att plugga lite, eller skriva färdigt bf saken, svenskan ska förhoppningsvis bli klar och fortsätta litegrann på teckenspråket,har rätt långt tid på mig att fixa detta men orkar inte vänta!
men nu får jag ta tag i detta innan jag somnar...pusspuss!

inte sovit en blund inatt

jihoow för en skoldag där tessan kommer vara såå trött så alla kmr bli trötta på henne,tummarna upp!

tjenixen mallgrodor!jag är minsann fortfarande vaken,har sovit MAX en kvart inatt, helt sjukt för jag är inte ett dugg trött..inte nu iallfall(: det kommer senare,ska vi slå vad? under natten har jag tittat på the last song tre fyra gånger å den blir ju inte sämre för att man ser den fler gånger.när klockan blev kvart över fem då slocknade ögonen och min klocka ringde halv sex..alltså för en halvtimme sen(:
jag gick upp,tog en dusch,åt frukost - två rostade mackor,ett glas juice och ett glas oboy,duktiga mig?!(: nu ska jag upp på mitt rum för att göra ve mig,typ ta på mig kanske?sitter i handduk å morgonrock,skönt att dra sig litegrann(: men detta kommer jag ju inte orka göra varje dag,så bli inte allt för vana aight!
nu får jag skynda mig upp,ska gå hemifrån om drygt en timme för bussen går tidigare än vad den brukar numera,suck my balls mannen!varför ska man ändra på allt som funkar för mig? det är en bra fråga,om ni frågar mig alltså!
ps. nu måste daniie vakna för annars kommer hon försent och det får icke ske! vakna vakna vakna NUU!

hörs mer i skolan.
pusspuss

dejta kudden?

nu är filmen jag har kollat på slut i rutan så det blir till att släcka nu tror jag.inte för att jag kommer kunna sova? :s haha lite fail att nanna till ett och sen nanna en timme under dagen (a) så typiskt mig aight!
imorgon ringer klockan sex,det är lite tidigt tkr jag? men det får väl gå(: ska ju träffa daniie å sen älsklingen efter så jag kommer upp! ska plocka fram kläder å sånt innan jag ska sova men nu blir det att släcka å borsta tänderna för att gå upp och starta en film,tror de blir the last song :'* den är verkligen superbra!
godnatt och sovgott.
ps. daniie,jag tkr du ska sova nu! :)

i will never leave you ♥


I am nothing without you baby ♥


what do I do this week?

det är en sååhäär bra fråga, för jag kan inte svaret ! :s
det enda jag har planerat att göra i veckan är att gå i skolan å träffa andreas såklart ♥
plus åka till stan för att leta "muffins" (?) :D

balen är inte över än askungen

det är nte lätt när det är svårt, men det är nte lätt när de är svårt heller(: dt tål att tänkas på!

tja, tjena, hallå, hejsan, hejhej, godmorgon, go´kväll och stuff like that u know.idag har jag varit segare än en sengångare,jag lovar!gick och la mig halv fem imorse ;o men då var jag inte ens trött så somnade ju då inte! haha,"imorse" vaknade jag klockan ett iallfall,gick ner och tog en riktigt lång dusch med benrakning å allt de där,skönt att ha lena ben':$
efter det sov jag i soffan i en timme å jag vaknade lagom till min morbror å jürgen kom innanför dörren.när de hade kommit in och pratat av sig lite blev det fika å sen ringde min pojke så jag gick iväg och pratade med honom(: vi diskuterade om fredag,vi har ju ett halvår!sen ringde jag min kära tvillingsyster,vi diskuterade om de ena och de andra(: skönt att ha henne vid min sida igen. sen tog jag mig två mackor och de va jättegott! när mina föräldrar å alla gick ut för att röka eller vad de nu gjorde så tog jag ett snack med daniie,vi pratade om våra val inför trean å lite så,men sen satte jag mig för att kolla tv ett tag.
efter min morbror å jürgen åkt hem hämtade mamma och jag pizza,hawaii och viseuvo (?) vi käkade och nu sitter alla tre i sofffan,eller halvligger(a) vi kollar på wedding daze,den går på trean! den är jättebra ♥
pusspuss ♥♥

give me

i want this dress so bad :/ ♥

I wanna be the one to walk in the sun.

tjena tjena, årets solbränna! åh,jag längtar till sommaren ♥
idag väckte mamma mig vid elva,halv tolv och frågade om jag ville med till Väla,först blev det ett nej men hade ingen större lust att ligga hemma å inte göra ett skit en dag till så jag steg upp och gjorde ve mig för att åka till Väla.
på Väla blev det en hel del handlat,men dock inte för mig.mamma och min syster köpte en massa medan min mamma köpte en tjocktröja till mig,de va puma och de var rea så den kostade bara 400kr(:
när allt var handlat och fikan var uppäten blev det att köra hemåt.vi lämnade min syster hos martin för hon skulle iväg till klippan senare,till en massa kompisar! :)
när vi kom hem bytade jag om till myskläder för att ha en riktig myskväll med godis å film.det blev god mat idag också,hur bra kan dagen bli?(: mamma lagade tacosgratäng,gjorde sallad å hade köpt tacochips till.MUMS VAD GOTT!
nu har vi ätit sen länge tillbaka,efter maten kollade vi på fångarna på fortet.både pappa och jag asgarvade när hon tjejen ramlade ner från de rullbandet för de såg så kul ut,fast jag hade ju inte klarat de mkt bättre vad jag vet.
efter fångarna på fortet så har nu john tucker must die börjat på kanal4 så jag sitter i soffan,fastklistrad för att glo på den.
än så länge är den lika bra som alla andra gånger å tänk om man hade gjort så mot alla killar som behandlat en dåligt?jag hade ju då inte haft någon fritid då.
hahaha.nu ska jag fortsätta chilla med livet och titta på filmen.
ha det så bra så hörs vi säkert senare eller? :)
pusspuss

bloggpaus eller ?

orkar inte blogga idag och antagligen inte imorgon heller..höörs när vi hörs.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.

Jag tog en kula för dig, och fick en smula tillbaks.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.
För dig ska jag, göra det tusen gånger om.


Jag älskar dig Andreas

Snart har vi ett halvår tillsammans,kan inte förstå det! Tiden har gått så oerhört snabbt men det är nog bara för att jag är så otroligt lycklig tillsammans med dig.
Om jag hade förlorat dig vore jag absolut ingenting,

du är mitt allt - absolut hela min värld!
Det är du som får mig att le & när du tittar på mig med dina vackra ögon blir jag knäsvag.
I början förstod jag nog inte hur lycklig jag var men nu vet jag till tusen procent,

att tillsammans med dig ska jag vara för det är då jag mår som bäst.

En sekund utan dig är som en hel evighet,jag klarar mig inte utan dig!

Jag vet också att jag aldrig vill förlora dig,för du är verkligen det bästa som har hänt mig..någonsin!

det ska vara du och jag,de bara e så

Jag älskar dig, jag älskar dig så otroligt mycket!



nattamad!

precis krängt i mig två frallor med ost å marmelad på!¨
å en sak som är säker att de var gott så in i jäveln! :*

sköldpadde dag!

å med rubriken menar jag att jag har varit seg från de dagen började å tills nu :)
jag vaknade halv 2 å gick upp från sängen halv 3,fick lite dåligt samvete eftersom skolan börjar snart å mina dagar än vända så in i helvete! men det är chill i hope. när jag kommit ur sängen blev det en lång dusch så man vaknade litegrann,sen gjorde man ve sig å hällde foundation på mitt nya linne, smart va?(a) det blev snabbt att tvätta de med tvål å varmt vatten å jag fixar ju allt så foundationen är borta å mitt nya linne är räddat!
när klockan blev halv fyra kom min morbror och jürgen hit,de skulle hämta sapmi och mig å mamma för vi allihopa skulle till mormor och morfar för att äta middag.det blev en väldans mycket snack om allt och ingenting ikväll.
under kvällens gång gick jag ut en promenad för behövde luft,lite för instängdt där uppe.där är inte en enda avskiljd plats förutom toaletten då.
nu är jag hemma,eller har varit de ett bra tag!sitter och pratar med danie på msn och jag hoppas vi orkar vara uppe på datorn hela natten,för har inget bättre för mig! :$
imorgon vet jag inte vad jag ska göra,får ringa till min kära pojkvän å se om han vill och har lust att träffa mig i några timmar♥.
uppdaterar senare när jag inte har ett liv längre!
hahaha puss

sverige når inte ända fram men är bra ändå!

när jag väl var hemma sa jag hejdå och gick in,mös lite med sapmi gubben å kollade på hockeyn men sverige spelade inte tillräckligt bra idag för att vinna brons (?) men tyckte de var duktiga som kämpade på iallfall å man märkte att de va jävligt besvikna men de är inte lätt :/.
nu sitter jag på mitt rum,skulle skrivit på mina arbeten men det blev facebook å msn istället,får ta tag i det till helgen istället om inte jag ska nanna hos min pojke då!♥.
nu tittar jag på evarydbergs ena teater, "den stora premiären" skit kul faktiskt.
men ska inte skriva mycket mer nu.
pusspuss ♥

the tourist

träffade älskling, julia, linnea, hanna och niklas i stadsparken för att promenixa tillbaka till biografen! hahah,lite onödig jag var som gick tillbaka men vad gör man inte för sina vänner(:
till biografen gick jag och älsklingen längst bak och pratade,kändes riktigt skönt att träffa honom igen efter dagarnas diskussioner och en massa skit,men allt de är förflutet och ska inte tas upp igen!han är mitt allt och jag älskar honom så oerhört mycket.jag tänker minsann inte ta ett steg utan honom vid min sida♥
innan bion började gick vi till pistachia och handlade gottis,eller dom handlade - jag ville inte ha någonting,inte sugen! hahaha iallafall,tillbaka till bion..
bion började klockan sju å den var faktiskt bättre än jag förväntat mig(: det var en film man var tvungen att kolla på hela för att förstå,iallfall tröga människor som jag men på ngt sätt kände jag på mig att de var han som var den skyldiga (a) å jag hade ju rätt även om ingen tror på att jag trodde de...
menmen ;p efter bion promenerade vi till knutan,vi stod lite här och var & pratade men när det blev dags gick jag och älsklingen ner mot tåget,där det var helt tyst.
i åstorp hjälpte han mig av å jag följde honom ända hem,vill vara med honom varenda sekund som går♥. på vägen blev det mycket snack,om dagarna som varit och lite så,alltid lika kul att höra vad han hittat på med sina kompisar(: iallfall när han kommit hem började jag gå/springa hemåt men ringde daniie,mkt roligare att prata med någon när man går än att gå i tystheten för den skrämmer mig ibland'/:♥

kmr mer sen(:

träffade BG's hjäte ;)

ska berätta hur min dag var,alltså innan bion! :)
klockan ringde som bestämt klockan tio å då gick jag upp för att äta frulle.jag satt och åt sakta för att hinna se hela avsnittet på våra bästa år och när de va slut fastnade jag framför top model men till sist fick jag tummarna ur röven å gick ner & duschade(: bara en snabbis för hade mycket annat att sköta innan jag skulle iväg.
jag gick runder i morgonrock tills min morbror skickade att de skulle köra när som,då gick jag upp och tog på mig & sen tog jag lite foundation å mycket mer hann jag inte utan då kom min morbror med sapmi å hans grejer!vi skulle passa honom idag tills imorgon för de skulle till väla å ikea,alltid lika mysigt med en vovve'♥ jag hann iallfall gå ut med honom innan jag skulle gå till stationen,på vägen träffade jag söte emil å söte anton & även deras mamma therese såklart!de skulle handla på oj,alltid lika kul att träffa dom'♥!
påväg till stationen pratade jag i telefon med daniie å precis när tåget stannade och dörrarna öppnades la vi på.redan på tåget började snacket,vi hade ju inte träffats på skitlänge så hade mycket att berätta!det blev mkt snack å skratt och de är alltid lika kul med daniie!
på knutan blev de käk direkt,på pastamannen!jag hann inte ens äta hälften av min förrän hon var klar,det berodde nog på att jag pratade så mkt! hahah,så typiskt tess där ja!efter käket där gick vi till donken för att käka glass,hahah!vilket kränge vi är.sen blev det att gå på toa för att fortsätta sminkningen och efter de gick vi runder till hisshallen och jag bråkade med skånetrafikens kärringrobot,alltid lika störig!
när vi gick ner för alla de där nittioelva trappstegen diskuterade vi ifall man skulle bryta alla ben om man hoppade ner från högsta till den sista men jag tror ju dock inte man hade hoppat två gånger (a) konstiga diskussioner.och när de färdigdiskuterat gick vi till donken..igen!för daniie skulle ha glass å jag köpte en liten påmmes,fast hon åt ju också va för glass och påmmes va tydligen sååå gott!
sen följde hon mig till biografen för vi skulle kissa å sen följde jag henne till stadsparken för hon skulle åka hemåt medans jag skulle gå iväg med min älskling å hans kompisar och kolla bio!
nästa inlägg kmr om filmen å innan & efter snacket ;). hahah puss!

Alla par gör detta testet.

Vad heter ni?  Tess och Andreas ♥

Hur träffades ni första gången? På stationen :$$ 
Hur länge har ni varit tillsammans? ett halv år 14:e ♥
Är ni förlovade? nej

Bor ni ihop? nej

Har ni barn? Nej

Har båda körkort? nepp

isåfall, vem kör bäst? ..

Kommer du ihåg er första kyss? Svår att glömma  (:

Vem sa "jag älskar dig" först? han ;p

Vem är äldst? jag (a)

vilka sjärntecken är ni? oxe & tvillingarna

vem fyller år först på året? jag :)

vem är längst? haha, han ofc !

vem sjunger bäst? han (;

håller ni handen på stan? ibland :o

kände ni varandra innan ni blev tillsammans? nja,vet inte!

vad har ni gemensamt? de är nog rätt mkt (:

blev du kär i första ögonkastet? jaa ♥

har ni någon speciell låt? nej (:

har ni några "frikort"? hahaha nej?

har ni stora framtidsplaner? aa ♥

har ni gråtit i varandras armar? nja...

har ni varit utomlands tillsammans? inte än.

vilket är ert bästa minne? varje dag med honom för med sig ett minne så kan inte välja ♥

vem lagar bäst mat? han såklart!

vad gör ni en vanlig vardagskväll? umgås (a)

ger ni alltid varandra en puss när ni ses? yesyes ♥

bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? nja, tjugo min ifrån varandra!

blir du lätt svartsjuk? jag antar de :(

brukar ni bråka? mm innan :/ men de är slut med de nu!

ringer ni eller sms:ar ni mest? han brukar ringa å jag smsar mest (a)

vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han,från topp till tå!

brukar nån av er prata i sömnen? Ingen aning faktiskt.

Alla par gör detta testet.
Vad heter ni?  Emma & Sebastian
Hur träffades ni första gången? När han börja på äk skolan i 8:an tror jag de va ;p
Hur länge har ni varit tillsammans? 8 månader den 15:e
Är ni förlovade? snart
Bor ni ihop? nej
Har ni barn? Nej
Har båda körkort? nepp
isåfall, vem kör bäst? ..
kommer du ihåg er första kyss? klart (:
Vem sa "jag älskar dig" först? han ;p
Vem är äldst? han
vilka sjärntecken är ni? vattuman & jungfru
vem fyller år först på året?  Han
vem är längst? haha, han !
vem sjunger bäst? jag (;
håller ni handen på stan? ja
kände ni varandra innan ni blev tillsammans? yes
vad har ni gemensamt? HIF annars e vi totalt olika (;
blev du kär i första ögonkastet? Nja
har ni någon speciell låt? ja, Skin skin- Ras cricket
har ni några "frikort"? ehe, nej?
har ni stora framtidsplaner? absolut
har ni gråtit i varandras armar? mmh..
har ni varit utomlands tillsammans? Inte än.
vilket är ert bästa minne? Svårt att välja, har så fruktansvärt många!
vem lagar bäst mat? jag !!
vad gör ni en vanlig vardagskväll? myser
ger ni alltid varandra en puss när ni ses? yesyes
bodde ni långt ifrån varandra när ni träffades första gången? Samma gata! heheh
blir du lätt svartsjuk? ne
brukar ni bråka? Små tjafs bara
ringer ni eller sms:ar ni mest? smsar
vilken är hans/hennes finaste kroppsdel? Hela han , så jävla fin!
brukar nån av er prata i sömnen? Händer väll


bioootajm! :D

hihi nu är jag på biografen tillsammans med min älskling och några av alla hans kompisar(: vi ska titta på the tourist å nu får man inte ha på telefonen mer så jag hör av mig när jag kommer hem.
ha en trevlig kväll för det ska jag ♥
kössköss! ♥

bara tills ikväll (a) lite hjälp!


en söte bild ♥


jag älskar andreas över allt annat
-
idag, imorgon och föralltid


fika och snack med bästa vän i stan idag!

förinställt inlägg,lättare så för jag orkar aldrig starta datorn på morgonen men bilder kommer ikväll bärgis!
klockan ringer 10 idag och anledningen till detta är för att min morbror kommer till oss idag för att lämna sin lilla underbara valp nisse så bara för att jag ska hinna träffa dom tar jag tåget vid 2 tiden tillsammans med bästis!
vi ska bara ta det lugnt, gå runder och titta & framför allt umgås för det var ett tag sen, vi har inte träffats sen vi fick jullov å det är lite tragiskt.
runt 6 tiden eller tidigare/senare ska jag träffa andreas å de andra för att då kolla på bio tillsammans med dom,vi ska titta på the tourist(: den verkar faktiskt jättebra men min syster säger motsatsen men hon å jag är varandras motsatser när de gäller filmer elr rättare sagt allt(: men vi får ju se och hoppas på det bästa.
jag vet inte riktigt när jag kommer hem ikväll men jag hör säkerligen av mig,inte till hundra procent men man kan ju alltid hålla tummarna och hoppas på de bästa!
nu ska jag snart lägga mig men ett par runder på bubble trouble är ett måste innan ögonen slocknar! jag finns på telefonen hela natten å dagen och om ni är vakna runt 9 & 10 så smsa mig, för måste upp i tid som sagt.
första natten på otroligt länge jag ska nanna i min egen säng,nannat i soffan resten av nätterna! (a)
men sovgott å godnatt!
pusspuss ♥

innan jag dör vill jag

bland annat flyga sån där ballong som pippi gör i hennes film fast tillsammans med min bästa vän, freddy ♥

daniie är bäst * ♥

du är en av de närmsta jag har och jag är stolt att kunna kalla dig bästavän!
du och jag fick bra kontakt redan från första ögonblicket.
min första tanke om dig var att jag och du skulle bli jättebra vänner
& som tur är hade jag rätt! :$
du står mig närmast bland mina vänner hjärtat ♥
du och jag handihand freddy!
jag älskar älskar älskar älskar dig älskar älskar älskar dig ! ♥

hårfärgen! :*

fint fint! :*

pippi å pelle dag idag! :D

idag har ja nte gjort ett dugg som ja skulle ha gjort.dt blev minsann inte ett dugg skrivet på mina arbeten och de suger lite åsnesnopp därja!men däremot fick ja en hel del snackat med daniie,för vi ska ses imorgon!♥.
under dagen idag har jag iallafall legat i soffan å tittat på en massa filmer på tvn, bland annat pelle svanslös och den stora skattjakten å pippi långstrump på de sju haven!jag tkr dom är lite smått gulliga,för när man var liten trodde man allt kunde hända men nu ser man att allt är så jävla fejk'♥
iallafall så har jag pratat en hel del med min älskling och har bestämt oss för att glömma & gå vidare,skönt!jag är ingenting utan honom,han e min lilla ögonsten♥
efter maten idag,som ja knappt åt någonting av efter omständigheterna så gick ja till oj för att handla hårfärg så har färgat håret nu,de skulle bli brunt men ångrade mig i sista minuten å bytade färgen till en ljusblond!mycket finare på mig,är nog mer den blonda tjejen i mig själv :$
ikväll har jag inte gjort så mycket,nannat i soffan litegrann å sen loggade jag in på msn för att prata med min tvilling å nu pratar jag med daniie bunny! lite trötta är vi allt eller ? :)
men bloggar snart igen.

my goals!

mina mål innan sommaren♥
  • höja betygen i skolan.
  • vara med på idrotten, hahaha!
  • börja äta
  • träna
  • hitta jobb
  • spara pengar till spanien ♥

jag vill ha sommar

perfekt till festen när våren kommer!

min vecka♥

måndag: va hemma å skriva lite på mitt skolarbete (:
tisdag: va hemma å skriva klart skolarbetet (:
onsdag: stan med daniie å twin (?) och sen bio med älskling, julia å några till (:
torsdag:
fredag:
lördag:
söndag:

hörru hörrru, jag har ont i nacke och rygg

nu har jag vilat från datorn och glömt allt som har med skolan att göra men har fortfarande skitont i rygg och nacke! inte ett dugg skönt. jag har även hunnit äta middag med familjen,nu kan ni klappa om ni vill! jag åt tre bitar kött, sallad, sås och fyra potatisar happy? :)
jag har även haft riktigt mycket prat med min tvilling,jag kan inte förklara hur glad jag är över att hon är tillbaka i mitt liv'♥.
jag har suttit och glott på ett program om kungafamiljen i en timme nu med mamma, men nu började spårlöst & efter det börjar familjen annorlunda,bra program de där hörru! jag älskar att titta på program som sprider känslor till tvtittarna,är inte så svårt när de gäller mig men ni vet vad jag menar.
nu börjar spårlöst igen men tänkte att jag ändå kunde berätta hur min vecka ser ut! (:
puss

halva arbetet klart & jag är nöjd!

jajamensan,halva skitet är klart å jag är bara så nöjd man kan bli! det är nog första gången jag sitter på ett lov och gör skolarbete, frivilligt! detta ska vara inlämnat v 7 å jag kan nog lämna in de direkt när vi kommer tillbaka till skolan,hur skönt som helst. 
nu ska jag stänga ner skolan ett tag å även datorn för att bara slappna av och ta det lugnt! jag kommer in senare ikväll men nu måste jag bara ta det lugnt,har jävligt ont i rygg och nacke :/.
ha det så bra ikväll så hörs vi senare.
puss!

teckenspråksarbetet kan fara upp i röven!

godmorgon, godförmiddag eller vad ni nu vill kalla det! jag vaknade för tre timmar sedan å satte mig vid datorn direkt för att få påbörjat arbetet om de dövas historia, å jag har redan tröttnat för frågorna är så in i helvetes komplicerat ställda å varför ska jag kunna sånt här för?! :s iallfall så har jag påbörjat de och ska jobba med detta hela dagen eftersom jag inte kan träffa andreas idag för han ska sova hos en kompis tills onsdag :) å då får man ju ta tag i skolarbete för annars lägger jag all uppmärksamhet på min kärlek :)
nu ska jag fortsätta skriva men först ta ngt att äta, utsvulten! :/
puss ♥

det förflutna sprang ikapp mig idag.

idag ringde klockan nio så som bestämt,jag sminkade mig å tog på mig & promenerade vidare till bussen. jag tog då bussen till väla vid halv tolvpå väla blev det en massa shopping, jag är nöjd! tog även en lilla menyn på donken innan jag gick för att ta bussen hem för att vara med mitt hjärtegull.
när jag kom hem till åstorp gick jag hem å tog en snabb dusch & sen mötte jag mitt hjärta vid perslund, vi gick mot mig där allting blev skit! inga kommentarer angående det men hemskt va det iallfall /:
jag är glad att vi fixade detta, utan dig är jag halv! ♥
vi fixade allt å kollade på tv & sen följde jag honom hem, sa hejdå å gick hem igen.
väl hemma nu har jag suttit å skrivit svenskan,är snart klar!
om inte mitt hjärta kan ses imorgon ska jag ta tag i teckenspråksarbetet, behöver inte bli klar men kan ju börja - orkar inte ta allt när skolan börjar! :) bättre att planera.
nu ska jag släcka datorn efter en jobbig dag för att kolla på lite film å ta några mackor - inte ätit kvällsmat idag. ha en bra natt så hörs vi imorgon.
PUSSPUSS ♥

Bestämt inlägg.

ja,detta är ett förbestämt inlägg men nu tänker jag iallfall promenera till bussen så jag inte missar den för då blir jag riktigt förbannad!
ha en bra dag så hörs vi när jag kommit hem.
pusspuss♥

andre januari

ja,jag är fortfarande vaken.tänka sig va? ;)
idag ringer klockan halv nio,för halv tolv ska jag ta bussen till väla med mig själv,ja! jag ska handla underkläder, leggins, linne å en massa annat hade jag tänkt! får passa på nu när jag har pengar ju! alla pengar jag får resten av året kmr gå direkt till spanien resan med andreas ♥.
efter väla går jag kanske hem en runda till min pojke å om jag inte gör de går jag väl hem å då hörs vi när jag är hemma! inte mer med de :)
nu undrar ni säkert 'varför åker du själv? är inte de lite tråkigt?'
& jo,jag tkr de ska bli skittråkigt att åka själv för då hittar man i princip ingenting men jag orkar faktiskt inte bry mig just nu..för om inte de kan höra av sig kan inte jag heller!
ha det bra å godnatt för nu släcker jag!

vatt irreterad hela dagen /:

jag är så jäävla trött på hur folk/du behandlar mig.
du tar mig för givet
men du borde tänka efter vad du vill
för om du fortsätter såhär finns jag inte när du kmr nästa gång!

hoppas du förstår att jag menar allvar!



Godmorgon elle ngt..

Godmorgon bloggen! Jag har inte orkat blogga tidigare idag å igår hann jag inte. Inatt somnade jag mellan 5 å 6,sov i soffan å var bara vilat hela dagen.. Nu e de nytt år så förändringar kmr till.att ske,men mer om de senare. Ikväll ska vi ha en familjemiddag fast utan min pojk! :-(

nyårsafton (v)

jajamensan,nyårsaftonsfirandet blev hos emil,anton,therese å per.mycket trevligt med god mat å gott att dricka.
till förrätt blev det räkmacka, till huvudrätt blev de någon gryta med kött å ris till de, till efterrätt blev de tårta som jag bakat med hjälp av syster yster.allting var supergott!
under kvällen har vi kollat på grevinnan å betjänten,lika kul varje år, vi har även bråkat lite med deras granne, smällt raketer som aldrig förr å kollat på ishockey matchen mellan sverige & canada OCH SVERIGE VANN!!
med detta vill jag säga att min nyårsafton har varit precis så bra jag hade hoppats om inte lite bättre,saknade min pojke bara men hade emil å anton att mysa med'♥

nu är vi iallfall hemma å jag ska börja de nya året med att spela cs ett tag.. så vi hörs sen! köössss♥

nyårsdag med familjen

god dagens!som jag skrev innan har jag inte gjort ett skit som varit vettigt idag eller jo,jag tog faktiskt en lång dusch vid fem tiden.klockan halvsju blev de käk,kyckling,ris å rås!hur gott som helst♥.till efterrätt blev de glass å en väldans diskussioner om vem som skulle ta sista men fettot tog den,inte jag då!vid matbordet blev de en hel del sjungade av mig å min syster,haha tusan vad jag älskar henne♥.
när allt var uppätit å sådär kollade vi på hipphipp å sen på mamma mia,men under filmen gick jessica å martin hemåt för de var nanniga!men jag å pappa är fortfarande vakna..
jag är irreterad idag!

RSS 2.0