Different

Före:
image description
Efter:
image description


FIFA LÖRDAG

Det blev ändrade planer även idag, Andreas mådde inte speciellt bra idag så jag åkte iväg med mamma och handlade till oss så vi fick mat i magen. Det blev korv och stroganoff även idag, och även idag kommer hans vänner, fast denna gången tre stycken.

Det väntas fifa kväll. 4 killar och 1 tjej. Toppen!

Ska göra ve mig nu.

Ändrade planer

Det blev helt ändrade planer för kvällen. Andys vänner kom till oss och hälsade på istället, då det blev en massa snack, skratt och fifa spelade, men även tv tittande.

Under kvällens gång har jag inte mått något vidare så jag gick och la mig för att vila ett tag. Då kommer min underbaring upp med ett glas vatten och berättade hur mycket jag betydde för honom, en liten tår kom det nog från kinden just under den stunden.

Nu ligger vi här, båda två - i vår säng. Mys pys! Men ingen av oss mår speciellt bra så vi ska släcka och nanna nu. Godnatt på er och hoppas ni haft en trevlig fredag.


Ännu en bild på fina kasper.
image description

Myser med en fin katt

Jag ligger i soffan med datorn och försöker plugga, men det går inte bra eftersom jag ligger och myser med Kasper. En av deras fina katter. En riktigt mys katt är det.

Snart kommer min fina pojkvän hem och då blir det matlagning och mys med honom hela kvällen.

Här är två bilder på fina kasper!
image descriptionimage description

30 March 2012

image description

image description

Jag har varit hemma-hemma hos mig och hämtat en massa frukt och sånt gott, men även varit inom oj och handlat litegrann. Lika bra det. Nu är jag påväg hem, hem till mitt nya hus som jag har med min älskling! Mys.

Fredagen är kommen.

God eftermiddag sunshine's!

Vaknade en timme tidigare än vad jag skulle för jag tänkte ta den tidiga bussen men den tanken sket sig. Pratade lite med Andreas om allting och kom fram till att det var bäst att ta den senare bussen, så så blev det.
Kom till skolan och vi hade en lektion. 45 minuter samhälle! Men efter den satt jag och Andy kvar i möjligen två timmar och skrev klart vår projektrapport. Den blev kvar och vi är super nöjda med det. Duktiga oss!

Vi sitter nu på tåget tillsammans, jag ska till oj och handla till mig och min fina prins. Det är min uppgift idag och jag ska såklart fixa det åt oss så de blir lite godis och sånt gott till ikväll.

Vi hörs senare folket.

Tillsammans - du och jag

Nu har jag flyttat och jag stormtrivs. Min dröm har gått i uppfyllelse, att få bo tillsammans med min prins i så många dagar som jag ska nu. Bara han och jag. Fina fina honom.

Det blev en hel del problem under kvällens gång, men tillsammans klarar vi allt. Du och jag Andreas, genom motgång och medgång.

Nu ska vi snart sova, jag och min vackra prins - och imorgon ska vi vakna tillsammans. Det kan inte bli bättre än såhär mina kära vänner. Sovgott och dröm fina drömmar.

Du är frisk och jag är glad

Slutat för dagen och den har varit great än så länge. Det bästa med dagen väntas!


Vi hade avslutning på religionen då vår underbara lärare bjöd på god fika. Mycket mumsigt faktiskt. Sen sket jag och Danie i lunchen, hade dock med egen) och arbetade med projektarbetet. Det gick väldigt bra förutom att datorn hängde sig var femte minut. När lunchrasten var slut var det dags för redovisning i bild. Det gick väldigt bra förutom diskussionen om vems hjärta som var vems, men till slut blev det ju mitt. Lovely!

Nu ska jag åka hem, duscha och sen fortsätta med packningen så den är klar när jag flyttar för några dagar. Kommer bli underbaaart!

Mer uppis senare

Njut av bilden, men kom ihåg - det var godare i verkligheten!
lånad bild av en snygging i min klass.


Dagen är ÄNTLIGEN här

Nu är äntligen den efterlängtade dagen här, 29 mars 2012!

Börjar dagen med skolan. Samhälle - Religon - Bild/skapande är schemat för skoldagen.

Vi hörs mer senare. Kram på denna fina dagen!
image description

Mys på en liten onsdag!

Jag har fortfarande inte tagit tag i städningen men packning är halvt klar tror jag? Har ingen aning om vad jag ska ha med mig överhuvudtaget.

Istället för städning har jag umgåtts med min kära pappa & mamma. Var och handla med mamma och tittar just nu tv med pappa. Mys pys!

Snart är de big brother och sen sängen. Blir en jobbig dag imorgon känner jag på mig lite halvt. Ska fixa klart projektarbetet bland annat med Danie.

Ska hålla tummarna för att DU blir frisk.
Godnatt och sovgott. Hörs imorgon.


feels like it cleans every day

image description
hej folkisar!
vi slutade tidigare så jag tog bussen halv ett, hämtade mitt halsband och ett paket från posten. har inte gjort speciellt mycket sedan jag kom hem förutom engelska uppgiften och tvättat litegrann. nån gång snart när jag har ork till det ska jag ta tag i mitt rum, plocka undan och även packa lite inför helgen och framåt. kommer bli underbart !

nu ska jag starta en ny maskin med tvätt och kolla lite tv innan jag tar tag i städningen. lovar
vi ses senare.

 


Kreativitet lektion

image description
tja snyggingar!

idag blev det inget morgoninlägg, inte ens på bussen men här kommer ett. bättre än ingenting alls så jag är nöjd, haha! sitter på bild lektionen och har påskpyssel, de går finfint för ingen gör någonting som är seriöst. vi har precis haft krig med kyckling bollar eller vad de är för någonting. jag fick en teckning utav beckis och den var kul så jag tänkte dela med mig av den.

nu ska vi snart gå och kränga i oss mat. love life! HÖRS SENARE

Allt och ingenting

Måånga känslor om allt och ingenting.

Godnatt

Mycket att stå i

Jag har slutat FÖR LÄNGESEN men har haft fullt upp så har inte tänkt på att blogga faktiskt.

Skoldagen gick som ett nafs, och de vore ju ingen bra dag ifall ingen tjafsade i vår klass så ALLA tjafsade om någonting med någon. Haha jag bara älskar min klass.

Efter skolan har jag fått några saker gjorda i Helsingborg bland annat, blev tillfrågad om någonting av en gubbe, på engelska. Haha jag & engelska, men fattade allt men visste inte vad jag skulle säga så jag sa att jag var under 18 år. Ibland är de bra att se liten ut.

Nu är jag på tåget mot ängelholm för att fixa några saker där med. Ibland är man förr duktig. När jag kommer hem ska jag ut & springa, antingen direkt eller senare men göras ska det. Möjligen åka lite inlines, längesen.

Detta inlägget blev RÖRIGT, och de ber jag om ursäkt för men men, har man mycket att göra så har man.

See yaa!
Ps. Tåget är fullt därför satte jag mig på golvet. Nöden har ingen lag, haha!


Godmorgon tisdag

Jag är vaken, trött och förkyld. Bra blandning. Varför bara vara en grej liksom? Idag har jag inte behövt stressa ett dugg, skönt.

OCH VET NI? Min klänning är inne igen. Puss puss puss vad glad jag är.

Hörs efter skolan.


Så himla typiskt

Är inte alls på bra humör längre. Var hemma från skolan idag för har åkt på världens jobbigaste förkylning men den börjar bli bättre så de blir skola imorgon.

Jag har fått en hel del gjort idag, bland annat svenska filmanalysen. Har även tittat på den vita stenen och crossroads med britney spears.

Varför jag är irriterad? Jo jag bestämde mig igår för att DEN klänningen vill jag ha och skulle in och beställa den - den var slut! Och sen gick jag in idag & då var den där, tänkte beställa den men gjorde inte det OCH NU ÄR DEN SLUT.
Vadå typiskt? Vadå irriterande? Vadå att jag är sur? Fan. Jag hoppas verkligen den kommer in igen, är riktigt deprimerad nu. Det var den klänningen jag såg mig själv i på studenten.

Försöker trösta mig med att hitta andra fina klänningar men funkar inte.

 


Fina fina underbara helg

Väldigt dålig uppdatering under helgen men hade inte tid eller ork.

I går mötte jag min fina pojkvän. Vi umgicks med hans vänner hela kvällen & natten kan man säga. Vi var inte hemma och låg i min säng förrän klockan var halv fyra & då var jag trött, alla skrattanfall vi hade så är de inte konstigt. Hehe underbar lördag.

Idag vaknade jag av en magisk puss av min fina pojkvän, hihi lika mysigt var gång. Vi åt lite frukost och sen mös vi framför tvn med film, Zuper zebran. Solen sken och de var riktigt skönt ute så vi tog varandra i handen & gick en runda. Vi kom till ojs parkering och sen blev han hämtad utav sin mamma & då var de att skiljas åt, jobbigt!

Gick hem och satte mig för att kolla film, blev sex and the city serien. Pratade ett tag med Andy om i helgen, längtar :$ Och sen har jag duschat & kollat bb, trist hanna fick lämna. Nu är de inte mycket som lär hända i huset. Vilket fall som helst så kollar jag på film nu men ska släcka snart för skola imorgon ju. Mer uppis då! Godnatt

 


Ska möta min älskling

Tjenis!

Varit och handlat med mamma nu, och mitt hjärta sitter på tåget på väg hitåt. Snacka om skön lördag! Myst med film hela dagen & sen nu ska jag mysa med min älskling hela kvällen. Tipp topp!

Vi ska hem och laga mat till mig. Hörs om några timmar. Kram


Älskar känslan!


Mysmorgon med mig själv!

Jag har haft en riktig mysdag tillsammans med mig själv, nog sen enda jag har just nu.

Kollat på Jag saknar dig och jag har alltid önskat att jag hade en tvillingsyster, hon skulle vara min bästa vän! Filmen är verkligen värd att se, men nu är den slut och jag ska duscha!


Lördagen är kommen

och jag är inte alls på humör pga det som hände igårkväll. Trötta mig! Får ta dagen som den kommer.

Nu ska jag äta frullis & sen blir de mer uppis, om ni har tur.

Min frukost är inte riktigt som på bilden men man kan ju drömma sig bort en aning.


Sex and the city-maraton

Har tvättat och fixat en massa hela dagen lång. Allt har varit bra tills klockan närma sig halv elva då helvetet braka loss här hemma. Underbart! Det ska alltid hända mig, men varför?

Nu har jag ett sex and the city maraton, (filmerna alltså). Min pappa är inte hemkommen än och mamma sover, & här sitter jag.

Blir inte mer uppdatering idag utan de kommer imorgon! Ha en supernatt & godnatt.

Det finaste jag har i mitt liv


Ska fixa mina sysslor..på tiden!

Tjenixen!

Inte mycket till bra uppis idag, beror mycket på vad som skett i mitt liv idag. Många svek och dumma kommenterar, även från min sida. Säger förlåt igen, du vet vem du är.

Nu kollar jag på Disney program för att försöka muntra upp mig, men ska snart ta tag i allting här hemma. Disk, tvätt, läxor och även städa mitt rum. Hörs senare. Ha en bra fredag!


... suck!

Jag försöker och gör allt jag kan för att inte tänka extra noga på de där, eller att bli sur över den grejen. Men ingen blir någonsin nöjd, utan fortsätter klaga över hur jag varit.

Kommer aldrig bli den ni vill jag ska vara.


I never thought I would cry like this again because of you

-


Stort svek

Är riktigt sårad och besviken. Att man bara kan göra så! En av mina såkallade närmaste vänner sätter sig ner och snackar en massa skit om mig med en person i min familj. Vad fan är de? Jag orkar fan inte med dagens folk mer. Bara fuck off!

image description


It's like I am invisible

Godmorgon sjuka fredag!

Nu är det bara en vecka kvar tills de är helg igen & det är nog den mest efterlängtade helgen hittills, för då vankas det mycket mys med min fina fina älskling - bara så ni vet!

Mer om det senare i veckan. Idag mår jag inte heller vidare bra, huvudet värker och magen krånglar! Blääääää. Jag som ville till skolan men nehe, allt jag vill skiter sig när man minst anar de.

Ska vila ett tag till. Godnatt -.-


Never let go


Är trött på bb!

Jag har tagit det lugnt mesta dels av dagen, fått 0 läxor gjorda. Skit bra jobbat Tess!

Imorse blev jag jätte ledsen och tårarna bara rann, mitt halsband jag fått av min fina pojkvän gick i sönder men de är inlämnat på lagning så jag får de på onsdag. Långt tills dess men bättre att de blir lagat än att jag tappar de!

Ikväll stod jag för maten och de var så gott att jag åt så jag fått ont i magen. Mums mums! Nu ska jag inte dra ut på inlägget utan jag ska säga de jag ville säga med detta - Godnatt & sov gott!

 


...

Huvudvärken kommer och går men jag mår mycket bättre än i morse. Har precis ätit igen och druckit ett glas vatten, ett trix Andy har lärt mig. Hehe!

Nu ska jag kolla tv och försöka koncentrera mig på läxorna. Good luck.


Hoppas ni mår bättre än mig

Mår inget vidare. Har världens migrän, och ja allt kommer lika snabbt så blev att sjukanmäla mig. Inte alls roligt, ville verkligen till skolan. Man missar alldeles för mycket när man är borta.

Får bli att vila, vila, vila och bli frisk tills imorgon! Ha en bättre torsdag än mig.

image description


Love

Tess & Andreas <3


Saknaden gör ont

God kväll.

Jag är hemkommen från min älskling för en timme sen ungefär. Jag ville verkligen inte skiljas från honom, hans underbara pussar och varma kramar. Det är skitjobbigt att vara utan honom när man spenderat en hel dag med honom.

Men nog om det, ni har säkert förstått att jag saknar min andy!
Har precis kollat på dagens big brother, men börjar som så många andra tröttna på skitet. Ut med äcklet Sipan. Han gick fan över gränsen när han hoppade på Amandus angående hans läggning. Fy fan för såna människor som inte kan acceptera att alla inte är likadana.

Nu ska jag lägga mig iallafall. Hoppas ni haft en bra onsdag, hörs imorgon. Godnatt snyggisar.


Är hos min gullpojke

Uppsi, när jag kom hem la jag mig i soffan med världens huvudvärk och skulle vila ett tag. En timme efter vaknade jag av ett samtal av mitt fina hjärta som sa att han var hemma om drygt en och en halv timme. Jag sprang snabbt ner i duschen och sen upp & gjorde ve mig. Blev en enkel klädsel, leggings och en skitskön skjorta. Bekvämt är bäst!

Nu är jag hos min älskling och ska strax börja med maten & sen ska han hjälpa mig med min religion uppgift. Snäll pojke man har, men de visste jag redan.

Här kommer några bilder, vissa är bara sååhär oseriösa men whatever..

 


I väntas tider går tiden sakta

Sitter och väntar på mitt tåg som ska ta mig hem. Vi slutar egentligen inte förrän om 10 minuter men eftersom läraren lät oss gå så tackar man ju inte nej precis.

När jag kommit till Åstorp ska jag hem och ner i en efterlängtad dusch. Känner mig väldigt ofräsch idag faktiskt, har även en bad hair day! Haha. Sen blir de att vänta på att mitt fina hjärta ska höra av sig. Hoppas de blir snart, väldigt snart. Saknar honom sååhääär mycket!

Hörs mer efter den efterlängtade duschen.


Inte lätt att vara trött

Sitter på tåget nu, det tog ett tag att resa sig från sängen så missade bussen eller jag sket i den faktiskt!

Nu har jag engelska, vi ska kolla på film. En riktigt bra film faktiskt, skrattade åt allt i fredags så den är säkert lika bra idag hoppas jag!
Men nu stannar tåget så ska hoppa av, hörs efter skolan.


Borde vara förbjudet att vara vaken nu

Godmorgon!

Som ni säkert förstod på rubriken så är jag dödstrött idag med. Suck! När ska jag få vara pigg? Har även sovit uselt inatt så är inte alls på humör, hade en hemsk dröm. Fy för mardrömmar! Far åt helvete med er.

Nu ska jag göra ve mig och sen bege mig mot bussen. Hörs jadååå!


Sängen kallar på mig.

Nu är big brother slut och jag med, helt enkelt så det blir sängen nu. Imorgon börjar jag tidigt och slutar tidigt så det är skönt med onsdag.

Planerna för morgon dagen är att leka med min prins. Ska även försöka göra min religion läxa, kan kanske få lite hjälp av honom. Hihi. Men godnatt på er och hoppas ni haft en bra tisdag.
Kram kram kram!

 


Mys mys mys

Filmen är slut och snart börjar Big brother. Och till det ska jag göra några mackor, bara för att de är så himla gott! Hihi, vilken tjockis jag är. Det är inte lätt att vara mig ibland.

Ett godnatt inlägg kommer efter bb!


Jag är rätt gullig

Nu har jag ätit, varit och handlar till mamma OCH cyklat upp till min älskling med en påse ostbågar. Han blev så glad och om han är glad så är jag det!

Kom nyss hem från mitt fina hjärta så ska duscha och sen starta en av filmerna av Eva Rydberg. Alla teatrar är lika bra, hihi. Hörs efter filmen är slut.

 


Två bröder emellan

Helt underbart att få träffa min älskling idag! Vi hade världens sämsta humor och skrattade hela vägen hem till honom. Min fina prins, gud vad jag älskar honom!

Nu är jag hemkommen och ska titta på en komedi teater, sen blir det käk och att gå & handla åt mamma. Mer uppis efter allt de här.

image description


Skön tisdag

Slutade skolan redan klockan 14.10. Jag missade bussen och även tåget, så fick ta bussen 15.20 istället.

Nu sitter jag på stationen och väntar på min älskling, min fina älskling. Hihi! Jag ska gå med honom hem för jag saknar honom fruktansvärt mycket! <3

Snart kommer han så mer uppdatering när jag kommit hem.

 


STUDENTMÖSSAN!

Den har kommit. Min fina fina studentmössa har anlänt till skolan. Jag bara älskar det!

Nu räknar man ner på riktigt då!

image description


Student tröjan


On the bus...again

Nu sitter jag på den här jävla bussen igen, börjar bli trött på att åka till Klippan varenda dag. Men efter sommaren kommer jag säkerligen sakna det!

Vilken fall så är jag djävulskt trött idag så jag hoppas de blir en lika lugn tisdag som måndag. Hoppas kan man! Snart är jag framme och då är första lektionen Människor i behov av stöd.

Jag får skriva mer efter skolan. Ha en bra tisdag folket!


Redan andra dagen i veckan

Godmorgon!

Nu: ska duscha & sminka mig
Sen: bussen


Bra anledning till dålig uppdatering

Dålig uppis i eftermiddag, men de har sina skäl. Mitt i allt mys så somnade jag och var borta i mina drömmar i en timme eller så ;*

Jag har fått en hel del gjort idag trots min vilostund. Har varit och solat för första gången på två månader, underbar känsla att bara ligga där!

Det enda dåliga med idag är att jag inte fått träffa mitt hjärta, jag saknar honom så! Men om några timmar så träffar jag honom. Godnatt hjärtisar!

Här låg jag i fjorton minuter!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/1395360/images/2012/pic_194703486.jpg" class="image">


Cozy time

Ändrade planer, jag har inte orkat att ta tag i varken städning eller läxor. Jag har precis lagat lite mat & ätit lite glass. Mums mums.

Nu sitter jag på mitt rum och myser med mig själv med Eva Rydbergs teater föreställning, Kärlek & Lavemang på skärmen. Den finns på youtube om ni också vill se den.


En helt vanlig måndagseftermiddag!

Nu är skolan över för idag, skönt. Haft en rätt lugn dag som jag förväntat mig kan man säga.
På första lektionen höll en kille från företaget Tindra en föreläsning om hur det är att jobba som personlig assistent. Mycket intressant faktiskt! Sen har vi bara arbetat med planeringen av utflykten till Vittsjö camping.

Är på bussen nu, hann den fast jag slutade tjugo över ett. Imponerande! Nu ska jag hem och städa mitt rum, sen fixa några läxor. Efter det är gjort får vi se vad dagen erbjuder, hade velat åka till väla för att köpa en ny kalender..

Vi hörs när mina sysslor är gjorda.


On the bus

Är på bussen nu mot skolan, blev att ta den sena för orkar inte sitta och vänta en timme på att lektionen ens ska börja.

Idag väntas en hel dag med MIBAS lektioner, undrar vad vi ska göra för onödigt idag. Kanske sitta & göra ingenting? Efter skolan ska jag hem och fixa mitt rum & en massa läxor så jag blir av med skitet.

Vi hörs mer efter skolan snyggisar!


Inget speciellt


Ny vecka, nya äventyr!

Godmorgon vackra ni.

Ska ner i duschen och sen göra ve mig så jag inte ser ut som en livs levande zombie hela dagen. Vi hörs lite senare idag, de kommer kanske en och en annan bild snart ;*

Höööörs.


Vackra söndag

Har haft en underbar helg med min fina älskling. Sovit hos honom från igår till idag. Gårdagen var en riktig mysdag, från början till slut. Vi spenderade hela kvällen med hans grannar, hade en tacokväll och tittade på twilight filmerna. Aldrig velat se dom tidigare, men gav de en chans & ångrar inte det. Längtar tills den kommande filmen kommer. Hihi!

Kom hem för någon timme sedan, packade upp och fixade på mitt rum. Pratade även facetime med min älskling, vi saknade varandra så mycket, hehe! Sen blev det big brother med mamma och pappa, synd att Kija åkte ut. Gillar inte Hanna J speciellt mycket, men brukar vara tvärtom när de gäller det -.- Vilket fall som helst ska jag lägga mig vilken minut som helst och kolllade på tv tills jag somnar.

Vi får höras mer imorgon. En helt ny vecka väntar. Godnatt

Something to think about


Mysoutfiten på


Snart iväg

Packning, halvt check.
Duscha, check.

Nu är de inte långt kvar, hihi. Men innan mamma släpper mig hos andy så ska vi inom min mormor och morfar för att visa min balklänning. Vill se deras miner, hehe. Men tillbaka till schemat, måste ha kläder på mig när ja åker ju..

 


Mys lördagen har kommit

Godmorgon!

Klockan väckte mig för några minuter sedan & varför inte starta dagen med ett inlägg här? Precis.
Jag har sagt jag ska vara hos Andy runt 12.00-12.30 så har lite tid men massor att fixa. Ska packa allt jag ska ha med mig & även hinna med duschen en sväng, men jag fixar detta!

Blir kanske en bild senare om ni har tur, får se om jag kan passa tiden först.


Hemkommen för längesen & Andreas följde mig hela vägen hem, gullig som han är! På tåget satt jag och Vicki & skrattade åt allt och ingenting, nog trötta vi är då.
Tänkte vilken minut som helst gå och lägga mig, men fick ett samtal av en nära vän som oroade mig. Varför har jag inte ett jävla körkort när jag som mest behöver de? Känner mig helt hjälplös, men håller tummarna iallafall. Mer kan jag inte göra även om jag vill :/ 

Måste försöka sova vilket fall som helst, klockan väcker mig senast klockan 11 imorgon & då ska jag duscha, packa och en massa mer jag inte kommit på än. Jobbigt värre, haha! Men sov gott, höres imorgon.


jag älskar dig älskling


STINSENS IGEN JADÅÅ!

Men då var man tillbaka här, men denna gången bjuds de på mer dricka. blev vars en cider & vars två fifthy fifthy shots. Mumsigt värre!

Inte många timmar innan vi ska bege oss hemåt. 22.17 ska vi med tåget och de ska min älskling också! Myspys att få träffa på honom med, en riktig super fredag!

-

Vi är fortfarande på restaurangen & har ätit vår supergoda mat. Jävlar vad jag åt och jävlar vad mätt jag är istället. Vi sitter fortfarande kvar här och har gjort de hur länge som helst, men de är skönt att slippa gå direkt när man käkat.. Vi pratar om lite allt möjligt, och det är underbart att bara kunna sitta ner och ta de lugnt med en fin vän.

Snart ska vi gå vidare, till stinsens igen. Vi ska ju inte stanna många timmar till, men en uppdatering när vi är på stinsens får de bli.


Mys med en fin vän

Tja dude's!

Nu sitter jag och min fina vän på stinsens pub & tar vars en god cider såhär innan maten. Mums vad gott. Vi hade inte bokat bord förrän till halv sju så lika bra det, men snart dags att börja promenera. Vi hörs lite senare kanske.
Ha en trevlig fredag!



Walk to the station


Påväg för att möta söta Vicki nu. Sen blir det tåg till stan för att se vad kvällen erbjuder!


Freeedaaag

Slutat för dagen och väntar på tåget hemåt. Det är underbart väder och jag är på riktigt bra humör.

Pratade nyss med min älskling om morgon dagen & de kommer bli så mysigt och roligt. Min fina prins!

När jag kommit hem ska jag göra ve mig lite och halv fem ska jag vara på stationen & möta upp vicki. Vi ska nämligen in till stan för att käka :$ mums!

Hörs senare. Får bli bättre med fotograferingen alltså ;)


Det fräscha tåget

Godmorgon mina vänner!

Fredag & jag mår mycket bättre. Tänk vad några ord kan ställa till de men också göra allt bättre <3

Sitter på tåget till Klippan nu och ska snart hoppa av och promenera mot skolan där de börjas med svenska. Vi hörs senare idag.

 


Jag är ingen vanlig tjej

Mår lite bättre efter att ha pratat med min andra halva. Men godnatt och hoppas att ni kan sova gott. Jag är glad ifall jag kan sova överhuvudtaget, jävla mage!

Fredag imorgon, happy!


:(

Så himla besviken. Suttit och väntat skit länge på de här, också skiter allting sig. Så jävla tröttsamt. Fan alltså! Ingen bra dag de här heller!


Detta är en riktig bajsdag!

Idag mår jag bajs men tog mig till skolan ändå men när klockan närma sig 12 så sjukanmälde jag mig och åkte hemåt. Lika bra, orkar inte vara illamående i skolan. Inte fräscht.

Har vilat i princip hela dagen, pratade med andy men de blev också bajs av de samtalet. Somnade om och vaknade av att farmor och farfar kom på besök.

När dem gått åkte jag & pappa till oj för att handla käk så har precis käkat. Blev kött, pommes, grönsaker och de skulle bli brunsås men den blev bränd. Jävla bajs säger jag bara!

Nu kollar vi på hockey matchen. Rögle - DIF. Inte vidare intressant faktiskt, så gör lite annat samtidigt. Men vi får prata senare, blir nog en kvälls dusch idag med. Men de kommer ett godnatt inlägg.


20 månader!


Äntligen är du här!

Fan vad jag längtat till idag. Finfina onsdag. Är fortfarande på skolan fast jag hade kunnat vara hemma för längesen. Lovade lilla Vicki att sitta kvar med henne till halv tre bussen, för hon skulle också till Åstorp. Och vad gör man inte för sina vänner ;* 

Nu ska jag stänga datorn så vi kan bege oss till bussen. Vi får höras mer när jag kommit hem, de är nog mycket trevligare att umgås med mig om jag är social, haha!


Det mysigaste jag vet..

är att höra din röst precis innan jag somnar!

Pratade nyss med min fina snygging. Han har slutat på praktiken och är på väg hem nu stackarn. Han om någon får lov att vara trött. Men nu ska jag också försöka sova. Vi hörs mer imorgon. Godnatt mina vänner!

Icke godkända

Ni förstår säkert att rubriken handlar om skorna. De blev alltså inte godkända av mina föräldrar, ovanligt vi har olik smak när de gäller skor och kläder mm. Suck säger jag bara! Vi gick igenom varenda sko affär och hittade absolut ingen som alla tre gillade. Vi hälsade på lilla Bettan som också arbetade där, vi fick inte lämna henne ensam men efter tjugo minuters snack så gick vi och fikade. Jag fick glass, mums! Tjock som jag är så kränger jag alltid :*

Och vet ni? Idag satt jag bakom ratten för första gången, och startade även bilen. Så himla nöjd, rädslan är på väg bort så snart börjar jag med körkortet på riktigt.

Nu blir de en dusch och sen mys framför tvn med familjen så vi hörs när jag ska nanna.
bara älskar skor!

Mot väla

Ändrade planer, det blev lite middag med familjen men sen tog jag, mamma och pappa oss till väla. Pappa skulle hämta sina nya brillz och jag skulle visa ett par skor som jag hittat till balen tänkte jag. Får se om de gillar dem eller inte. Vi hörs på vägen hem. Kramis

Tisdag, underbara tisdag

Godmorgon eller god eftermiddag ska man kanske säga.

På bussen hemåt nu efter en rätt onödig skoldag. Haft många känslor inom mig som bara varit bajs jobbiga helt enkelt. Ska hem och ta det lugnt, även om jag skulle behövt gjort några läxor och städa mitt rum. Suck, så många saker att fixa men så lite ork och så lite tid..

Vi hörs senare, ska vila nu och släppa alla tankar.



Nu är det dags för bingen

Fick nyss ett sms av mitt hjärta där han berättade att han slutat för dagen nu och var på väg hem. Nu kan jag lägga mig i lugn och ro. Godnatt, vi hörs imorgon.

Trött och sliten tjej!

Är fruktansvärt sliten nu. Precis kommit hem, Haidar släppte av mig på stationen här i Åstorp så snäll som han är. Det var riktigt roligt att vara på väla med dem, skrattade oss igenom allt typ. Dessvärre fick jag inget fint eller fult med mig hem. Jag som var shoppingsugen, men det är precis då jag inte hittar någonting!

Nu ska jag kolla på de sista delarna av skilda världar säsong 3, och innan jag lägger mig för kvällen så ska jag ta en kvällsdusch. Mys pys tjej :*

Suverän start på veckan

Nu har jag slutat och ska vilken sekund som helst sätta mig i bilen med Beckis, Julia, Vicki och Haidar för att åka till Väla. Shopping! Lovely, får se om man hittar något fint att ta med sig hem eller om man kommer hem tomhänt. Vi får höras mer när jag kommit hem istället. Ha en bra måndag!


Jag är inget måndagsbarn

Blev en extra timme att göra ve sig på. Att sitta på skolan en timme innan vi börjar kändes inte vidare frestande faktiskt.

Idag hann jag till och med att äta frukost, de blev tre köttbullisar! Mums vad gott. Är på bussen till skolan nu. Är på väldigt bra humör och vädret är helt okej, fast det är måndag!

Här har ni en bild.


Skön snubbe också vidare va

Är inte nerbäddad än, men de är inte långt ifrån. Såg big brother innan och äntligen lämnade den där hanna programmet, fan vad glad jag blev. Men ännu gladare blev jag när jag såg Rodney!! Hoppas att han får gå in i huset igen, han är ju en skön snubbe.

Imorgon väntas de massa kul. Åh vad jag längtar. Godnatt och kärlek till mina vänner & min pojkvän.


Världens finaste du!

Börjar närma oss slutet på denna dagen också, då det väntas en ny dag och även ny vecka imorgon. Kommer bli en riktigt jobbig vecka då jag inte kommer kunna träffa min fina pojkvän, förrän tidigast på lördag om de inte kommer några ändringar. Men som tur är finns det telefon & sms. ♥

Nu väntas kvällduschen jag längtat efter och sen ska jag försöka hinna med att titta på big brother även om det programmet börjar bli irriterande istället för bra. Ett godnatt inlägg kommer när jag lagt mig till ro i sängen, om någon timme eller så.

Nu dusch med mysig musik och massa ljus. Puss puss puss
Och all kärlek till min vackra pojkvän.

Slappedagen är här!

Dagen är här, hurra!
Sov hos min älskling inatt och det mysigaste som finns är att vakna till hans pussar och hans röst! Underbart. Han och hans mamma gav mig skjuts hem. Och hjälpte mig in med klänningen. Tack tack älskling!
Nu är jag hemma och tittar på skilda världar, snart på säsong 5. Älskar den serien. Hörs senare. Kram

 


True love

Jag älskar dig Andreas Rasmussen ♥

Balklänning check!

Tja dude's!

Nu är jag hemma hos Andy, sen länge men inte haft någon ork till att skriva förrän nu. Vi åkte ju iväg till Helsingborg för att titta på balklänning åt mig, vi hann inte titta länge för jag fann den direkt så det blev ett litet köp. Nöjdare än aldrig förr.

Allihopa sitter i köket, fixar maten och pratar om allt möjligt. Mys! Snart är de väl dags för käk & sen blir de mys och film. Härlig lördag.

Hoppas på ett till inlägg idag.


Inget märkvärdigt


Leggins/hm, vitt linne/hm, rosa randig tröja/mq

--> taggad!

Gårkvällen blev bajs, men idag är en ny dag som ska vara bra från början till slutet. Ser jag fram emot iallafall. Är vilket fall snart klar med packningen och att göra ve mig, ska platta håret och ta mascara och sen är jag redo för klänningsprovning. Kommer bli najs.

Efter det ska jag med älsklingen hem och mysa med honom heeela kvällen, även spendera natten med honom. Kan inte bli mycket bättre, mys mys mys!

Vi får höras mer senare för får sätta lite fart nu. Ha de bra dude's!

Godmorgon vackra lördag

Vaken och mår mycket bättre, sömn löser det mesta. Nu ska jag äta frulle, göra ve mig och vänta på Andy & hans mamma. Ändrade planer så de blir helt enkelt vi tre som kollar klänningar idag. Myyyyyyyys!


Så många känslor, inga ord

Har faktiskt inget vettigt att skriva. Är eppig och nere ikväll med faktiskt. Det blir aldrig som jag tänkt mig, allt vänder sig emot mig och blir bajs!

Väntar på ett samtal och sen godnatt. Hörs mer imorgon då jag ska vara glad HELA dagen!!

 

image description


AFTER-SKI


Fredagen är kommen

Godmorgon. 

På bussen mot skolan, där de är student tema after-ski idag. Har såklart skidglasögonen med mig, så dom åker på senare. 

Här är en normal bild jag tog innan jag cyklade!

everything that ever meant anything to me is gone with the wind

Ledsen och deprimerad över allt och ingenting!

Godnatt rövhål


WSPA ♥

Gör skillnad och hjälp djur över hela världen.

Ibland blir det inte som man tänkt sig

Hej på er alla glada. 

Torsdag, inte många timmar tills fredag är kommen men har lite att göra innan dess. Blev ingen skola för mig idag pga migrän kan man säga, hade en hel del att fixa med om man säger så, haha! Vilket fall som helst har jag fått mycket gjort idag, städat en massa och hjälpt pappa med en del & nyss lagade jag lite mat till oss. Kött och pommes, mums mums.

Den fjärde delen av skilda världar har kommit ner och därför ska jag kolla på de ett tag, tills Revenge börjar eller big brother. Får se hur de blir för jag måste hinna duscha innan i morgon med, för orkar inte göra det när jag vaknat.

Hörs snart igen.

My wednesday

Tjena tjena.

Onsdagen är här och även snart slut. Lika bra det, varit så satans trött hela dagen. Sov en extra timme imorse och gick till skolan som en zombie, men skrattade mig igenom dagen iallafall.

När jag slutat stack jag hem efter nån timme och då vilade jag ett tag. Sen har jag varit & handlat med mamma, planerat och pratat med min underbara pojkvän! Fina fina han.

Nu kollar jag big brother med pappsen, men han ska lägga sig när som. Och det ska jag med, så småningom. Har ingen aning om hur jag ska göra med morgondagen, men vid 3 ska jag kanske träffa Ida & kolla på min blivande balklänning.

Vi hörs imorgon. Godnatt


Allt som är värt att ha är värt att kämpa för!


My love

Kom nyss innanför dörren här hemma så sitter i soffan & glor på big brother.

Har varit hos min älskade älskling hela dagen & kvällen. Varit en riktigt bra och rolig dag. Myst, pratat, badat och skrattat tillsammans. Med honom är jag den lyckligaste som finns. Min fina älskling! <3

Det blir sista inlägget för idag, hoppas ni har haft en underbar tisdag så hörs vi mer imorgon. Godnatt snyggingar!

En fin bild på älsklingens fina vovve!

 


Ni var den bästa gruppen, ja tjena!

Slutat för dagen, ännu en onödig dag att bege sig mot skolan. Men har haft roligt med mina vänner iallafall, och det muntrar upp en!

Nu ska jag snart promenixa till Andy. Bara varit snabbt hemma om och hämtar några saker. Då går jag då. Ses & hörs senare


Buss buss buss

Trött på att åka buss, men ännu tröttare på tåg!


Striped dark colors

Går inte lägga upp bilden nu, försöker senare.




Molnig tisdag

Godmorgon era små fiskar!

Det blev tidig uppgång idag för jag hann inte duscha igår kväll, tiden sprang iväg och plötsligt var den halv 12. Jag somnade nästan direkt när jag la mig i sängen för en gångs skull.

Idag har jag hunnit med mer än tillräckligt och mer än jag brukar göra. Har tagit några bilder som jag ska lägga upp med, börjar bli duktig på de där!

Snart ska jag bege mig till bussen, vi hörs mer då.


I'm married

God kväll snyggingar!

Jag har inte gjort speciellt mycket idag, lagade korvstroganoff med ris innan men de blev inget vidare. Haha, men äta kunde man iallafall.

Nu sitter jag och tittar på en film som heter What's you'r number. Riktigt bra film, skrattar så jag håller på att dö. Ska snart ner i duschen, det är avslappnade att göra det på kvällen, så vi hörs efter.


 


Happy happy girl

Hemkommen från skolan nu äntligen! Denna dagen var totalt onödig. Vi har inte gjort ett förbannat piss i skolan förutom diskuterat en massa, och vad vi kom fram till är fortfarande ingenting. Hemska lärare! Men nu ska vi vara glada, jag hade sällskap med Natalie på tåget och på stationen. Mycket trevligt faktiskt. 

Jag håller tummarna på att min vackra pojkvän hör av sig snart och säger att vi kan ses ett litet tag. Saknar honom. Sitter iallafall här vid datorn och kollar på studentklänningar. Det är inte lång tid kvar för det kommer gå såååå snabbt.

Vi hörs senare. Ha en bra dag

Fun photo day


striped nice colors


Buss inlägg

Godmorgon! Nu är måndag här och jag mår suveränt! Pigg och glad, hoppas vi att det håller i sig hela veckan.

Sitter på bussen till skolan nu, blev en timme senare än planerat men kommer i tid så strunt samma!
Jag hann ta några bilder innan så dem kommer här next!


I won't let you go

Nu är jag torkad och kammad. Nyss borstat tänderna med så klar för sängen när som. Skönt de ska bli att sova litegrann, haft en helg med fullspäckat schema.

Nu till nästa vecka. Det jag MÅSTE göra är att fixa min redovisning, inlämning av arbeten, träffa min älskade pojkvän, kolla min balklänning och även hämta mina pengar i Helsingborg.
Har inga bestämda planer till någonting faktiskt men jag ser fram emot en ny vecka. En ny vecka med positiva miner & tankar.

Vi hörs imorgonbitti, antagligen på bussen. Godnatt


A hjärta T

Kvällsduschen, check!

Nu är jag ren och luktar extra gott. Tog mig en riktig mysdusch med levande ljus och inpackning. Lovely! Snart är det dags för sängen, ny vecka startas imorgon. Hoppas på mindre kaos då. Tänkte berätta om vad jag ska hitta på nästa vecka, spännande? eller. Haha.

Såhär mysigt hade jag det, på ett ungefär.


Duschaaa!

Tid för duschen. Mer uppdatering kommer efter.


Skilda världar time

Nu är jag hemma från kalaset. Allt är jättebra utan att jag är utan min älskling. Saknaden är kommen.

Tänkte kolla på skilda världar nu innan big brother börjar, och innan jag lägger mig ska jag ta en dusch. Skönt att få det gjort på kvällen och sova en halvtimme tidigare på morgonen. Haha lat jag är!

Här är en bild på födelsedagagrisen och min starka snygging med den glad födelsedagsgrisen.

 



Kalas dag


Will always love you

Hej alla glada. Söndag, igen. Tiden går fort när man har roligt. Gårkvällen blev sen och vi kom i säng först vid 3 tiden.

Idag väckte min kära pojkvän mig vid elva tiden, då var jag trött för hade för mycket att tänka på inatt. Vi gjorde frukost och sen gick han hemåt.

Sen dess har jag kollat skilda världar, duschat och gjort ve mig. Ska snart iväg på kalas men först ska jag hämta Andys väska.

Idag är jag söt & fin.


Barnvaktisar

Nu är jag hos mina huligan pojkar och vi har redan ätit. Själv har jag ätit pannkakor, mums. Vi kollar på tv nu, eller jag rättare sagt. Andreas spelar med Emil och Anton, men blir inte att dem stannar uppe länge idag.

Har många känslor i kroppen som gör kaos med allt. Ska fixa lite godis och popcorn till oss nu snart.

Uppdatering under kvällen kommer ske.
Trevlig lördag allesammans.


Ny duschad


Kom precis upp från duschen.
Mitt rum är nystädat och jag är nyduschad.
Massa nytt idag, hihi.
Andreas är påväg hit så får bli att ta på sig nu då.

Hörs senare. Kramis

 


True shit

Sometimes you wonder who is one's true friends


Vååren är här

Somnade i soffan inatt men kom i säng vid halv tre, då även Andy hörde av sig så han var hemma. Slapp man oroa sig över den delen, eftersom det var värre än jag trodde.

Nu är jag vaken och ligger i sängen i väntan på att gå upp. Tanken att prova balklänning idag sket sig snabbt, schysst är enda ordet. Ska snart upp och hoppa.

Planerna innan jag ska passa barn är att städa och göra ve mig. Hörs under dagen.

Solen lyser!


It is said that laughter prolongs life

Då var snart denna dagen slut, men vilken dag sen. Herregud vad jag har skrattat idag!

Mötte min fina pojkvän tidigare då vi promenerade skrattande hem till honom för att han skulle göra ve sig för festandet, men innan han gick vidare bjöd jag på pizza. Jag gick med dem till bron och sen skiljdes vi åt men har pratat en hel del under kvällen faktiskt, han festade hemma hos en kille i min klass. Världen är bra liten!

Under kvällen har jag sovit en runda så är pigg som fan nu. Typiskt mig! Har även tittat på en film och försökt fixa hem skilda världar men det går inget vidare tyvärr. Tar tusen år! Missade även big brother för orkade inte gå ner, ville spendera tiden med mig själv ikväll. Mycket som hänt i veckan och många känslor att ta tag i.

Nu är min snygging på bahnof och dansar som aldrig förr & jag sitter här och ruttnar bort i tristess. Men bra att någon har kul, jag valde ju detta själv. Tänkte promenera neråt mot tvn och glo lite på tråkiga program istället för att irritera mig över hur dåligt allas internet är.
Min lördag är redan planerad från morgon till kväll. Tanken är att jag ska möta Andreas tidigt för att åka till Helsingborg och testa min balklänning men om det blir av bros på hur han mår imorgon. Senare på eftermiddagen ska vi bege oss till Emil och Anton för att vara barnvakter hela kvällen, sen avslutar vi med att nanna tillsammans hemma hos mig. Mysigt värre. Nu längtar jag ännu mer efter honom, min lilla tjockis.
Men nu; TV! Hörs


Jag har legat med den hela natten

Blev ingen uppdatering igår kväll eftersom min mobil blivit fuktskadad och fungerade inte förrän i eftermiddags igen, men nu är där massa prickar och skuggor på insidan av skärmen. DET STÖR MIG OERHÖRT MYCKET!

Annars har dagen varit super, haft en lektion idag sammanlagt kan man säga. Svenskan var inställd, samhällen hade vi men fjanta oss mest med massa frågor & engelskan flyttade vi fram men skrattade oss igenom hela lektionen.

Sitter nu på stationen och väntar på min kära pojkvän som kommer om en halvtimme, OCH KLOCKAN GÅR SAKTA! Har iallafall gått en Åstorps runda med Julia och Niko för dem skulle handla på oj, så de blev så.

Vi hörs mer senare. Trevlig fredag


Väla dag

Dålig uppdatering för dagen började definitivt inte som jag önskade eller ville överhuvudtaget, men de har löst sig på bästa sätt nu.

Är på bussen hem från Väla. Har varit där med Natalie och Frida & fick minsann med mig några fynd hem. En navelpiercing, mina efterlängtade byxor och skydd till min iPhone. Behövligt! Jag är nöjd med mina inköp, har lite ångest men får hoppas det går över!

Vi hörs mer hemma då bilder visas.


Fin lördag

Godmorgon fina ni.

Idag vaknade jag av att Andys vänner låg i soffan på nedervåningen och babblade. Trist att behöva gå upp tidigt bara för att man blir väckt. Suck. Jag som ville sova.
Vi ska iallafall börja plocka undan här hemma och sen blir det väl att vänta på att folket ska dra sig hemåt så vi kan hitta på någonting tillsammans, bara han och jag.

Får se hur det blir med de. Hörs.

RSS 2.0