tjugonionde october

en kall höstdag är vad de är idag, fyfan säger jag bara!
inatt kom pappa hem, då var klockan två - tre men jag kunde ändå inte somna så mina ögon slockna vid halv fyra. när klockan blev sex vaknade jag av att klockan ringde men pappa stängde av den eftersom jag låg och sov i soffan. sen kom mamma och sa att jag skulle upp så när min syster kom och började tjata på mig bar jag upp alla mina saker på mitt rum & gick ner i duschen. jag stod där länge länge och bara njöt av det varma vattnet som rann över mig, skönt!
det blev att göra ve sig snabbt och enkelt för att cykla till stationen där min syster satt och väntade! hon skulle med samma buss som mig så vi satt bredvid varandra fast jag sov istället. jag vaknade när bussen stannade på åbyplan, det är härligt att sova tycker jag!
nu är jag i klippan, på skolan! helt jävla tråkigt att man måste komma hit en timme i onödan bara för att ta närvaro, så nu sitter jag här och dani sover i soffan bakom mig. tänk om man skulle joina henne ett tag, det är nästan bud på det.
snart har vi engelska och då ska vi skriva någon jävla film analys men ofc så är jag klar så jag ska bara öva in den och chilla med livet litegrann! det blir mentorstid i cirka tio minuter och sen matan för att dani ska äta, eftersom det är tacos ska jag inte äta eftersom jag ska ha det ikväll med min älsklingspojke!♥
förhoppningsvis slipper vi vänta i två timmar på idrotten men sån tur har vi väl inte... suck!

aja, nu ska jag härma dani och blunda en stund ;*
natti natti sömntöntar! ♥

nu ska jag dejta bäängen!

pappa ringde nyss & läkarna hittade ingenting och nu mår jag mycket bättre! ♥
jag hoppas bara att han mår bra innerst inne själv också.
iallfall så ska jag sova nu eftersom oroligheten i min kropp har lagt sig och värsta huvudvärken har jag /:
ni får sova så gott ni med..
vi hörs imorgon i hope.
puss puss ♥

Te quiero papá

jag ska hålla tummarna för att du kommer hem inatt,
vi ska verkligen kämpa tillsammans.
du är inte bara min pappa utan så mycket mer,
du har alltid funnits för mig.
vi klarar detta!
i love u daddy ♥

hur ser min hekg ut?

jo, det är såhär va!

idag ska jag
  • gå upp klockan sex.
  • ta bussen halv åtta.
  • ha praktisk psykologi, engelska, mentorstid, lunch & idrott.
  • åka hem med bussen halv tre/tåget tio i tre.
  • följa med mamma och handla vid fyra.
  • fixa inför min och älsklingens myskväll.
  • gå och nanna
imorgon/lördag ska jag
  • sova länge
  • göra ve mig
  • äta middag & sova hos min pojk
  • mysa med andreas till max.
på söndag ska jag
  • gå upp när andreas väcker mig
  • hjälpa honom plocka undan
  • äta frulle
  • packa ihop och gå hemåt för älsklingen ska till halmstad & se hif matchen
  • städa mitt rum (damma, dammsuga, ta undan tvätten, städa byrån & framför allt rensa!
  • ta det lugnt och kolla på film
  • åka till ida och sova hos henne?

från de ena till de andra

nu sitter jag här i vår nya soffa, helt ensam utan någon annan!
min syster sover och de gör även min kära moder, men jag kan inte. jag har absolut ingen ro till att lägga mig ner och sova när min älskade pappa ligger på sjukhuset och gör gud vet vad /:
jag är så himla rädd, har aldrig varit såhär rädd över att förlora någon förr. snälla kom hem ♥
som det är nu så röntgas pappa och de gör en jävla massa tester sa mamma till mig innan och de vet inte om han får komma hem inatt eller om han ska vara kvar där över natten och komma hem imorgon eller någon annan dag :/
jag hoppas verkligen med hela mitt hjärta att han får komma hem inatt & sova hemma som alltid annars, vill inte han ska vara iväg över natten! :(

jag sitter och tittar på two and a half men jag tittar inte speciellt mycket eftersom jag är mer koncentrerad på att tänka på hur min pappa har de där borta, långt borta i en äcklig säng på sjukhuset i helsingborg /: jag är fast besluten om att jag ska inte sova förrän jag har hört om han kommer hem eller ska stanna där.
jag hör av mig, nu ska jag berätta för er hur min fredag ser ut! :)

kom hem

idag blev jag väckt en kvart för tidigt av mamma, hon ringde och bad mig om att hämta hennes bilnyckel på macken vid milano typ, när vi lagt på gjorde jag ve mig och käkade för att cykla klockan åtta fast tio över blev det! jag cyklade snabbt och hämtade nyckeln för att sedan ta bussen till klippan där dani väntade, vi sa inte ett ljud på vägen till skolan men det var ganska skönt att bara gå bredvid varandra så som bästa vänner gör!'♥
i skolan hade vi kunskapskontroll, om de olika pedagogikerna. vi fick sex olika papper och det var ett väldans klagande men det verkade gå bra till slut, för allihopa. man skulle rita en mindmap och sen återskriva texten med hjälp av mindmapen.
jag var klar med det vid halv tolv så då började jag och dani gå mot stationen för att åka hemåt, jag tog tåget femtiotvå. när jag kom hem gjorde jag pannkakor, tog en huvudvärkstablett och gick & la mig i soffan. jag vaknade av att mamma sa att de skulle till sjukhuset för pappa har ont i hjärtat! då fick jag hel panik :| jag vill inte förlora honom!♥
det blev käk på sibylla med syster, martin hämtade maten till oss. nu har vi ätit, jag har diskat och vi har hyrt en dansk film, far till fire heter den! superbra!♥ när den är slut hoppas jag att mamma och pappa har kommit hem.
vi hörs senare sötnosar!
ps. jag tänker på dig bästavän. jag finns alltid, ett sms ifrån dig!♥

turn around and you will see me cry

nu är det dags för att släcka burken och sova till underbara toner till westlife.
imorgon börjar jag som vanligt kvart i tio och bussen går halv nio -.-' alltså ringer klockan sju & det är inte okej!
men vi har förhoppningsvis bara en lektion idag, för vi har kunskapskontroll you know & den kan vara klar redan vid elva - tolv tiden och då slutar vi & våra lektioner börjar fem i halv tre -.-
aldrig i livet att jag stannar pga två timmar teckenspråk!
aja, vi får se hur det blir! hoppas jennie låter oss gå för jag orkar inte mer frånvaro..



ååååhw, jag längtar tills fredag!
myspys med honey then ♥

puss på nosen fjärtnissar!

a wonderful night

efter samhällen slutade som sagt jag och dani eftersom vi inte hade någon praktisk psykologi! vi satte oss i några träbänkar och där började skrattet ta över hela vår värld, vi skrattade åt allt lika mycket som åt inget! så himla härligt att skratta tillsammans med dig igen gumman!
mitt i allt skratt ringde andreas och det var inte så bra eftersom det blev en massa bråk eftersom jag skrattade en jävla massa -.-' så irreterande egentligen faktiskt men alla gör misstag och nu gjorde jag ett till (y)
i vilket fall som helst så ringde jag honom när jag kommit hem, då redde vi ut allt och bestämde när vi skulle ses senare ikväll, det blev planerat klockan sex vid oj! :)
jag följde med mamma och handlade vid fem tiden och då blev det lite stressigt med maten och så. jag krängde i mig fem revben och några pommes & sen halvsprang jag till oj där andreas redan var och väntade på mig. på vägen dit var det lite spänt men det ordnade upp sig.
hemma hos emil och anton gick det över styr för båda pojkarna var helt övertrötta och speedade så jag ville få dom i säng så dom orkar morgondagen, det var lättare sagt än gjort! men när dom äntligen somnat och så mös jag & älsklingen eftersom jag frös som en igloo ;o
när therese och per kom hem pratade vi lite med dom men sen promenerade vi mot andreas hem. jag bestämde mig för att vända vid perslund, men jag kunde bara inte gå ifrån honom sådär så jag gick med honom till bron. där vinkade vi hejdå till varandra men jag stod kvar och kollade på honom hur han gick längre och längre ifrån mig! plötsligt hör jag hur det ringer i min ficka och då är det naturligtvis min älskling, han frågade varför jag dissade men han skojade bara och han tyckte jag var gullig som stod och tittade på honom så länge. jag pratade med honom tills jag kom till oj, där det blev lite läskigt så jag önskade jag pratade med honom då med -.-
men iallfall, under tiden vi pratade så berättade jag om mina planer för honom och mig på fredag & nu vet han vad vi ska göra men det blir nog superbra iallafall och gott blir det nu också! :)
när jag kom hem låg hela familjen i den nya soffan, jag tog en skål kräm och satte mig, jag med! det blev tommare och tommare i soffan och till slut var det bara jag kvar, jag kollade på hell´s kitchen fast somnade så nu är jag i sängen!
hoppas ni gillar det ni läser.
vi hörs imorgon!
många kramar till er♥

hissar & dissar

tessan hissar
+ höstlov, det ska bli riktigt skönt för då kan man äntligen spendera tid på roligheter än plugget!
+ min pojkvän, han finns alltid för mig när jag mår dåligt men även när jag mår bra, du är mitt allt!
+ snart december, jag längtar så oerhört! alla ljus i fönsterna, snön på marken & all mat! :$

tessan dissar

- skolan, börjar bli så otroligt skoltrött. fan ta den som kom på läxor & prov.
- bråk, det har varit konstiga perioder med bråk hit & bråk dit, det ska inte fortsätta!

samhälle NU!

idag var jag riktigt seg på att gå upp och vakna till, det blev liksom bara joggingbyxor och tjocktröja idag - orkar ingenting annat!
nu är det samhälle och sen är det slut för dagen.
efter skolan ska jag vänta på att herr räka hör av sig så man kan träffa honom. vid halv sju idag ska jag och han hämta pojkarna för att passa dom små skitarna tills föräldrarna kommer hem vid åtta tiden.
efter det blir det att läsa igenom pedagogikerna eftersom man har kunskapskontroll imorgon.

btw, har ju ny design men den ska inte se ut såhär förrän det är december.
ändrar där hemma!
puss på kinden din fläskläpp!


tisdag å´ jag är sjuk

idag är det som sagt tisdag i vecka fyrtiotre, men inte vilken tisdag som helst utan idag är jag sjuk! :|
vaknade inatt av att jag inte mådde vidare bra och klöktes en jävla massa,
min syster väckte mig innan hon gick för att se hur jag mådde men jag valde att stanna hemma så hon ringde och sjukanmälde mig. jag vaknade av att min älskling skickade sms fast jag hade sagt till honom ;) men i vilket fall som helst så somnade jag om i några timmar till och gick sedan upp lite innan tolv.
då städade jag mitt rum, bytade lakan och sånt bara! orkade ingenting annat, eller jo jag bar ner tjugo ton med tvätt så nu blir min mamma ännu "gladare" på mig. efter tvätten var nere och tess också så blev det duschen för att jag skulle piggna till litegrann.
mycket riktigt blev jag pigg efter duschen så då gjorde jag mig fem pannkakor, men mådde illa efter tre så jag slutade äta. jag startade sedan en dvd film med typ stefan och krister aktiga människor, söderkåkar heter filmen!!♥
under filmen skrev jag om alla våra tusen teckenspråksglosor, jag skickade till många och frågade hur man gjorde visa tecken men det är inte många som kan teckenspråk i dagens samhälle, förjävligt! jag tycker det är riktigt kul att lära sig prata utan att verkligen prata med munnen, supercoolt!
min syster kom hem efter tid, sen min mamma och sist min pappa. hela kvällen har jag suttit och skrivit glosor!♥ när jag precis blev klar ringde andreas så vi pratade ett tag så vi ska kanske ses imorgon ifall jag mår bra vill säga, men det gör jag! :)
sen skulle vi äta, men det blev fight så jag åt ingenting och nu är jag riktigt jävla svinhungrig! /: ! ♥
aja, jag får väl gå ner och fixa någon äcklig mat som jag inte alls är sugen på! /:
vi hörs kanske senare ikväll eller så hörs vi imorgon.
så godnatt om jag inte skriver mer! ♥
puss på kinden.
ps. i think of you honey ! ♥

måndag vecka fyrtiotre

igårkväll blev det en ganska lyckad kväll! träffade ida i stan, vi gick ut mot bussen och där stod micke, martin och emil! pratade lite med dom men gick till bussen efter ett tag.
nu har jag äntligen varit hemma hos ida och sett hur hon bor nu förtiden, supermysig lägenhet tycker jag men stor skillnad från den ni hade innan!(v)
vi gjorde ve oss och hon fixade "sidecut" på mig med flätor, superfint! tog bussen till stan, träffade micke och tog tåget till åstorp.
i åstorp satt min finaste älskling och väntade på oss, underbara han! micke åkte hem lite innan tjugo i åtta och sen åkte ida tio i & då var det bara jag och andreas kvar i det blöta vädret.
han tjatade om att jag skulle följa honom hem men det blir nog inte bra tänkte jag, så jag cyklade med honom en bit men vände sig snabbt tillbaka!
direkt när jag vände kände jag saknaden /:  det är hemskt!
jag kom hem och kollade på tv, gick och la mig oerhört tidigt & kunde därför inte somna, det blev att titta på 27 dresses men jag somnade nog till den eller så stängde tvn av sig, minns inte.
det var min dag i vecka 43! ♥

varför ska det alltid hända dom bästa? '♥

det är dagens fråga!

imorse vaknade jag klockan sex, då blev det att ta på sig och göra ve sig. till frukost blev det oboy och tre rostade mackor, mycket mumsigt! jag borstade tänderna och packade ner tre söta clementiner i min väska! första lektionen hade vi teckenspråk, men var på andra håll -> svenska, kollade färdigt filmen -> lunch -> hälsopedagogik -> psykosocialt arbete.
efter hälsopedagogiken hände det som inte skulle hända! /: dani fick samtalet av sin mamma om att hennes pappa var mycket svårt sjuk, även jag fick panik och tårar i ögonen! jag har aldrig varit med i samma situation innan så jag visste itne vad jag skulle säga eller göra men jag kramade henne så länge hon ville'♥
efter hon åkt hem satt jag bara som ett lik i klassrummet, varken såg eller lyssnade :/ var helt död på insidan.
nu har vi slutat men det är inte ett dugg skönt utan fett jobbigt!
jag ska gå ner till mitt skåp nu och lämna alla idiotiska böcker, men först ska jag kissa!
halv fyra går min buss, mot HELSINGBORG där jag träffar ida och förhoppningsvis sarah'♥
men vi hörs ikväll.

ps. jag tänker på dig daniella'♥
finns alltid vid din sida!
släpper inte taget!


du är det bästa som har hänt mig

nu ska jag sova med en massa fjärilar i min mage av alla gulliga sms min kille har skickat till mig under mindre än en halvtimme!
ingen annan kan ta din plats i mitt hjärta.
men godnatt!
jagälskardig

jag tar inte ett andetag utan dig

andreas
du är verkligen det bästa som har hänt i mitt liv
och bara tanken av att förlora dig så dör jag!
jag tänker aldrig lämna dig,
du är mitt allt och hela min värld!

jag tar inte ett steg utan dig vid min sida!
jag älskar dig andreas maul rex rasmussen ♥

blev inte som vi planerat /:

i fredags blev det inte alls som jag och andreas planerat, sorgligt nog! :| vi träffades på oj, direkt efter han kom hem från skolan & gick in för att köpa gottis. han fick naturligtvis kinderägg, den sötnosen! vi gick sakta mot emil och anton, där therese väntade på oss. vi beställde mat och under tiden therese var iväg bråkade jag och andreas, hela världen gick under i mina ögon. emil, anton och andreas satt i soffan & käkade medans jag satt och grät i köket, låste även in mig på toaletten men emil kom och försökte öppna. en stund senare sprang jag upp på övervåningen för att tänka och lugna ner mig, men dit upp kom anton & han började gråta bara för att han såg mig ledsen. vi gick ner till soffan och hyrde en film, pettson och findus blev det. andreas hade somnat i soffan så jag satte mig hos honom och tog hans hand, jag kände hur han kramade den och bråket var löst! någon timme senare la jag emil och anton, för dom var jättetrötta & när dom somnat kom micke - då började bråken igen! dom sa en massa grejer som fick mig att gråta och så, men andreas kom och sa förlåt. några/någon timme senare kom therese och per hem, fast de hade med sig stoffe också. han betedde sig väldigt märkligt mot andreas, följde efter honom och så, han tänkte även slå andreas och då blev andreas förbannad & han och jag började bråka ännu en gång. vi stannade två gånger på vägen hem och skrek på varandra & jag tänkte gå hem för jag orkade verkligen inte det mer.
vi kom hem till honom och gick upp på hans rum, jag bytade om för jag var genomblöt och ihjälfrusen. han tog fram madrass och sånt, men vi pratade inte med varandra överhuvudtaget förrän klockan blev fyra - då började diskussionen mellan han och mig, jag grät och han hade tårar i ögonen :/ tänk att två som älskar varandra så mycket kan bråka om någon jävla idiot som inte har alla hönsen hemma. vi redde iallafall ut bråket och somnade på vars ett håll.
i lördags vaknade vi av att hans mamma knackade på dörren, vid tolv tiden. han gick ner och hjälpte till med några grejer och jag tog bort gammalt smink och gjorde ve mig ännu en gång. han kom upp och vi bestämde att vi skulle hyra film och ha en riktig myskväll tillsammans. han satt och spelade ps3 medans jag vilade och spelade spel på min telefon ett tag. när han hade klarat spelet tog han på sig och vi plockade undan på rummet & cyklade för att hyra två filmer - det blev 10.000 DC & pojken i randig pyjamas, två verkligen superbra filmer! ni måste se dom! på kvällen kollade vi på filmerna, käkade gottis och som kvällsmat blev det kalops och pommes, verkligen skitgott!
klockan halv tolv hämtade min mamma mig för jag fick inte spendera en till natt med mitt hjärta /; jag grät när jag kom hem, inombords - jag saknade honom så jäävla mycket! när jag kom hem blev det liksom tv i en timme max och sen sängen direkt! jag somnade efter typ 20 minuter, somnade ifrån alla mina sms -.-'
idag gick jag upp vid två tiden, men hade nog varit vaken sen ett. jag har varit som ett lik hela dagen men när älsklingen ringde mig och berättade att han var påväg hem blev det duschen och jag blev jätteglad & mådde suveränt. jag mötte honom och emil på oj, gick in och handlade potatis och skosnöre. emil skulle dra direkt när han kom ut så det blev ensam tid med min pojke, fast det blev bråk :| han gick ifrån mig och jag fick fullständig panik, det var ett sånt onödigt bråk! /: när han och jag bråkar rasar hela min värld ihop!
men det fixade sig! jag cyklade hem, kollade på ensam mamma söker och en film tillsammans med stora familjen, många skratt blev det! skönt att kunna skratta med andra än sin pojkvän också.
jag startade datorn för ett tag sen & fick då reda på att min barndomväns mamma har gått bort i cancer/: stackare!
kollar på kungarna av tylösand nu! ett helt okej program, men inget mer (v)
pusspuss

fredagsmorgon

hej hallå, jag står på tå - nä det gör jag ju inte men kunde gjort ;)

i vilket fall som helst är jag på skolan nu! jag gick upp kvart i sex-sex idag för att kunna vara på stationen till klockan sju, för att träffa andreas. men eftersom han är en riktig sölkorv så hann vi inte träffas utan han fick springa på bussen direkt.
istället träffade jag på micke och när han hade åkt började skiten! bråk hit, bråk dit - alltid när vi ska göra något på kvällen!'♥
jag vet om att det var jävligt dumt av mig, men jag kan tyvärr inte spola tillbaka tiden och få det ogjort. jag hade gärna gjort det för jag ångra mig så innerligt när jag tog tag i den. eftersom jag älskar dig och förhoppningsvis älskar du också & då kommer det inte förstöra någonting! jag vet inte hur det blir nu men jag ska kämpa så det blir så bra som det bara kan bli!'♥
iallfall så har vi praktiskt psykologi nu men eftersom jag och dani är klara så har vi ingenting att göra så jag spelar bubble trouble & hon sover i soffan bakom mig. många tårar har fällts idag, men skit i det nu!'♥
efter praktiska har vi engelska, där vi tittar på avatar - filmen! efter engelskan har vi mentorstid och den varar inte så länge så vi har lunch direkt efter och sen börjar idrotten halv ett, skönt! jag har då hemma två idag, ifall allting går som jag vill!'♥
efter skolan ska jag köpa lite gottis till pojkarna och mig ikväll, vi ska ha en riktig myskväll. det kanske blir så att man tar med sig datorn, inte säkert än eftersom jag inte orkar bära på en massa onödig skit och sen är det dubbelt så mysigt att vara med andreas än att sitta vid en jävla dator!'♥
men vi hörs kanske senare, jag ska ju hem efter gottishandlandet & om jag orkar bloggar jag då och om inte, som är mer troligt så hörs vi när vi hörs, antagligen lördagkväll.
puss och kram, här får du en banan!'♥

nattipussar ♥


helgen kommer bli awesome ;b

jag bara känner det på mig, tummen upp för den känslan!

idag, fredag ska jag spendera skoldagen tillsammans med min bästa vän dani, lika kul som varje dag annars! efter skolan ska jag snabbt cykla hem, duscha och packa. förhoppningsvis är jag klar till klockan sex för då ska jag och andreas vara hemma hos emil & anton för där ska vi spendera vår fredagskväll, som barnvakter!
hemma hos pojkarna blir det pizza, godis, filmtajm och en jäävla massa mys med varandra, alla fyra! ♥
när mina föräldrar och deras föräldrar kommer hem ska jag följa med andreas hem för att spendera natten med honom, i hans säng, tillsammans med min älskade älskling!
på lördag ska jag vakna upp hos älsklingen, lika mysigt som alla andra gånger! om jag har tur så är han gullig då också och fixar frukosten, det är han duktig på! ska spendera mesta av dagen med honom vad jag vet just nu, men senare på eftermiddagen/kvällen ska jag bege mig hemåt för att vara med mina föräldrar om dom nu har tänkt vara med mig annars blir det att sitta vid datorn & sakna pojken min hela kvällen ♥
på söndag har jag precis som vanligt scoutmöte som jag inte tänker gå på idag heller eftersom jag har tappat intresset helt och hållet eftersom det förekommer en del skitsnack på avdelningen, om mig då förstås och jag orkar inte bråka så jag sticker inte dit helt enkelt! istället för scoutmöte ska jag ta tag i att städa mitt rum och kanske slänga en massa skit som jag egentligen inte behöver utan bara ligger och skräpar på mitt rum! på kvällen blir det förhoppningsvis tid till att träffa min kärlek annars kommer jag sakna ihjäl mig efter honom tills det blir måndag & det klarar vi inte!
såhär ser min helg ut och eller hur verkar den vara grymt bra?
men vad ska ni själva hitta på? :)

se de snöööade

jajamensan, det är torsdag idag och det innebär sovmorgon en timme, ynkligt! -.-
iallfall så har dagen varit väldigt positiv och bra enligt mig själv.
hela dagen har vi haft inger, vi lekte en massa lekar och gick igenom en massa nytt och det bästa med det var att klassen verkligen hade roligt tillsammans, det kändes i hjärtat! verkligen jätteskönt!
sista lektionerna hade vi teckenspråk precis som alla andra torsdagar, vi fick tillbaka ett förhör och jag fick vg & jag är verkligen supernöjd eftersom jag tyckte det var väldigt svårt, eftersom jag inte hade alla ord :$
på lektionen idag hade vi muntligt förhör och det gick bra för mig där också, börjar engagera mig mer i min skolgång, det känns skönt att jag ändrat mig så mycket - på ett positivt sätt.
efter skolan tog jag bussen hem, cyklade hem från stationen och hemma blev det duschen & sen käk - från sibylla, det var inte speciellt gott om ni frågar mig!
pappa och jag körde upp till scouterna, men jag gick vidare till andreas - mycket mysigare hos honom.
hemma hos honom satt han och spelade ps3 och jag kladdade en massa i min almanacka, härligt att veta att han alltid finns vid min sida - dag som natt!
när han hade ätit kom han och la sig hos mig i sängen. där låg vi och pratade om allt & mycket mer, speciellt om hur mycket vi älskade varandra & allt de där gulliga snacket. jag är verkligen kär på riktigt, andreas är min stora kärlek!
mamma hämtade mig klockan nio efter en fantastiskt bra dag med nära och kära, mycket skönt att jag har haft så bra dag, lite annorlunda från de andra dagarna i veckan..
hemma blev det att kolla på lyxfällan, blev faktiskt imponerad av tjejen som klarade av att ändra sig så himla mycket på bara några veckor, verkligen jättestarkt gjort av henne. eftersom jag inte orkade lägga mig så blev det att kolla på det nya programmet också, veckans kanin eller något.. det var verkligen inget jättedåligt program men det var nog inget program för mig, väldigt tråkigt! skrattade inte en enda gång men jag är också trött..
iallfall så gick jag upp och la mig i sängen för en timme sen, ska snart släcka och sova för klockan ringer kvart i sex eftersom klockan sju ska jag stå på stationen och pussa på min pojke ;$ förhoppningsvis!
det blir nog en riktigt skön dag imorgon, för vi har inga "jobbiga" lektioner om man säger så och vi slutar redan fem i halv två så jag är hemma två, skönt en fredag!
men nu ska jag säga godnatt för ikväll så hörs vi mer imorgon, i skolan!
godnatt sötnosar

vi är perfekta för varandra

det tycker jag också hjärtat mitt'♥

jag gick mot oj för att möta min pojke, men han är en sån sölkorv så jag hann upp till björnåshemmet och möta honom. vi gick mot hagapunkten för att hämta mina små gullungar. andreas sprang och busade med emil påväg hem medans anton gick hos mig.
väl hemma hos dom startade andreas sin dator och emil & han satt och diggade till hans jättebra musik, haha! när klockan blev fem i sju gick jag upp med pojkarna för de skulle sova. anton somnade direkt medans emil skrek och hade sig, men efter ett glas juice somnade han.
jag själv tog en skål med jordgubbskräm och mjölk & andreas fick chokladbitar, negerbullar och colaflaskor! när pojkarna somnat låg jag och andreas i soffan och pratade om allt och allting, mest om honom och mig.
han sa nog minst tio gånger att han älskade mig medans han masserade mitt onda knä /: fyfan! kan knappt röra mig, synd om mig visst?! :|
therese och per kom hem vid halv nio och då körde per först andreas hem & sen mig.
en helt underbar dag, speciellt från halv sju till halv nio! :$
ingen, absolut ingen förstår hur gullig andreas är, han är den bästa på denna planet! jag älskar dig gubben 

när jag kom hem blev det little fight med mamma, vid nio gick jag ner igen för att kolla på efterlyst men somnade - vaknade av sms av älsklingen! vi diskuterade att det ska vara han och jag & lite så, härligt att veta att jag har honom vid min sida dag som natt!
jag känner inte ofta mig trygg med folk, men tillsammans med andreas vet jag att inget ont kan hända mig! 

imorgon ringer klockan halvåtta, så ska släcka och sova nu förhoppningsvis.
vi hörs imorgon iskolan!
inger hela dagen & avslutas med teckenspråk, BINGO!
haha, godnatt och puss på er gullungar 

två övertimmar i skolan

dålig uppdatering idag eftersom jag tog tiden till att plugga istället för att blogga under skoltiden! duktiga tess (v)
iallafall, det var segt att komma upp imorse så jag tog bussen halv tio, träffade dani i klippan men tåget var sent. kom lite sent till lektionen men hade inte missat speciellt mycket! :) vi gjorde några uppgifter och sen fortsatte vi med samhällen eftersom vi var klara med allt annat.
efter psykosocialt arbete -> lunch -> svenska -> samhälle -> slut!
på samhällen bestämde vi ett datum för prov och eftersom vi är såå smarta tar vi samma datum som kunskapskontrollen med tinas ersättare, smarto's! (y)
sen efter man slutat på samhällen kunde man ju tagit bussen tio minuter senare men jag tänkte att jag kunde göra klart alla läxor i skolan så man slipper skitet hemma, så jag satt på skolan till tio över fyra och då gick jag till bussen.
väl hemma i åstorp cyklade jag hem och käkade.
blev tv & sen gick jag för att möta pojken min.
dagen fortsätter!

nattipussar ♥

nu har klockan tickat långt och ingen läxa gjord, det är inte förrän nästa vecka det ska vara inlämnat så det är chill!
iallfall så ska jag släcka och sova nu.
finns på mobilen!

ps. blir kanske uppdatering i skolan men inte efter - ska vara barnvakt ♥

WOHOOOO!


ge mig mera pannkakor, goda små pannkakor!

det hade jag i tankarna inatt att jag skulle gjort imorse, men orkade jag? svar: nej!
haha, klockorna ringde hela tiden men lilla tessan gick inte upp förrän kvart i tio.
då blev det att koka tre ägg & äta tre äggmackor, det var gott.
sen packade man ner frukost i väskan, till dani men hon åt inte den så jag fick göra det!
en yogurt och fem clementiner, magen sa mums!
jag tog bussen, träffade dani i klippan, hade första & enda lektionen - redovisning om pedagogikerna!
eftersom amandas internet klabba imorse och johan inte var i skolan så var det bara jag och dani..
det gick som det gick och jag klagar inte!
på lektionen bestämde vi också att nästa torsdag har vi kunskapskontroll, med alla anteckningar och sånt. SKÖNT!
dagen började tio över tolv och slutade halv två, klagar jag? JA! jag kunde sovit..
men jag tog iallfall bussen mot stan, där jag träffade ida och hennes kompis lollo.
vi käkade vars en lilla menyn på donken, mm pommes! gottgott <3
sen gick vi ut för att träffa lollos kille & då träffade vi ännu en kompis till ida.
vi satt ute och snackade litegrann.
det blev att snacka en massa, för det var längesen jag och ida snackade om allt och ingenting, tack <3
jag tog bussen hem tjugo över sex, var i åstorp sju och då cyklade jag hem & sen till oj för att hämta ett paket?
jag hämtade då paketet, och det var ett kontokort från POLEN, jag bara vad har jag nu gjort liksom? men det var min grannes.
ikväll har jag inte gjort så mycket, ätit mos med korv & kollat tv med mamma och pappa. skönt att ha haft en familjekväll(v)
nu ska jag inte uppehålla er eller mig själv mer eftersom jag starta datorn för att fixa hälsopedagogiken & det går ju som det går ;)
hahaha. godnatt! <3

-

jag tar nog en bloggpaus..
jag vet inte när jag kommer tillbaka'♥
hejdå!

jag orkar inte sitta vid datorn - finns inget att göra eftersom jag inte har någon att prata med.
allting har blivit fel & jag vet inte hur jag vill ha det.
det är jobbigt, jävligt jobbigt! -.-'
imorgon börjar jag tio över tolv, eftersom vi inte har någon hälsopedagogik. vi har bara en lektion imorgon men vill inte gå, så funderar på att skita i de! det låter bra va?! :)
iallfall så får vi se imorgon ifall jag går eller inte, vi har redovisning så måste väl gå ändå.
hör av mig imorgon.
godnatt & sovgott.

med röven full av tomtater ;o

som sagt, vi hade bibbi. där satt jag och dani framför datorn och letade efter den förbannade artikeln som jag skulle skriva om. det blev angående motion och lite olika sätt hur man kan röra sig - ganska intressant så gör inget! :)
efter bibbis lektion hade vi hon nya tjejen, lika tråkig lektion som alltid efter tina slutade. på lektionen skulle vi spela rollspel, men vissa fick panik och andra fick skrattattack, det är helt okej! ;) hahaha!
efter rollspelen och lite genomgång fick vi gå ifrån lektionen, så jag och dani gick mot stationen. då började jag prata danska men vill inte skriva det här, för det är inte speciellt snällt!
jag hoppade av i åstorp och träffade micke och älsklingen. vi gick runder i åstorp ett tag men sen följde jag med honom hem. jag kollade på när han spelade ps3, wow men vi kollade även på tv - 2andahalfmen, superbra program!
han höll sig uppdaterad angående hif matchen, så han inte missade någonting ;) det är viktigt sånt där.
jag började cykla därifrån vid tjugo i och skulle vara hemma tio i, jag kom fem minuter försent men ingen brydde sig så varför ska jag bry mig?! :)
iallfall så är jag hemma nu och jag har ätit, varma mackor! helt ok mat.
nu pratar jag med sarah på msn, men ska snart logga ut och koncentera mig på bubble trouble & hälsopedagogiken!
bra tänkt tessan, tacktack!
vi hörs senare eller i värsta fall imorgon.
pusspuss♥

munday!

jag somnade visst igår, inte helt okej va?!

kvällen igår var lite wierd, en liten tönt började hålla på mot mig och jag är så trött på sånt skit! gå och dö!
jag kollade iallfall klart på rallybrudarna, en mycket bra film! sen pratade jag med micke i telefon och berättade om den lilla tönten som höll på & han skulle snacka med honom om det!
jag gick upp och la mig lite innan tolv, med panikslagna tankar! men det fixade sig, precis som alltid.

klockan ringde kvart över sex, då ville jag inte gå upp så mamma ringde mig halv sju och då gick jag upp! jag gick ner i duschen och sen gjorde jag ve mig :) det blev lite stressigt i slutet eftersom jag cyklade typ nio minuter innan bussen skulle gå. på bussen smsade jag med dani hjärtat, ida och älsklingen!'♥.
idag har vi haft teckenspråk och svenska, på svenskan kollade vi på en tysk film! den är helt okej bra men ändå inte, den är väldigt seg och tråkig & även hemsk.
nu snart har vi hälsopedagogik, tråkigt! och efter det har vi tinas ersättare i psykosocialt arbete, tråkigt det med!
vi slutar klockan tre, bussen går halv fyra men vill med tåget som går tio i! kommer på något!'♥.
när jag kommer till åstorp möter älsklingen och micke mig på stationen förhoppningsvis, då ska jag vara ute med dom! jag kommer väl hem senare ikväll, så vi hörs då eller imorgon.

ps. börjar tröttna på bloggningen, men det kommer igen!
ps2. jag älskar andreas!'♥

äventyrlig kväll / natt

jajamen! igår gjorde jag och dani ve oss hemma hos mig - drack lite & sådär.
klockan sju började vi gå mot festen, på vägen drack vi en cider & klart som fan kom polisen!
dom tog all vår sprit och hällde ut, dessutom ringde våra föräldrar. stöörigt ;s
iallafall efter de gick vi till festen och festade & hade kul utan spriten! :)
för jag och dani var så jävla irreterande
& det blev inte bättre av att folket höll på och fråga vart vår sprit var -,-
jävla ananas huvud! jag lovar - i hate you! ;b
iallfall, kvällen blev lyckad i mina ögon och jag hade verkligen superkul!
pappa hämtade mig och dani på festen tjugo över tolv eller någonting (v)
då åkte vi hem och sov, fast vaknade för jag var hungrig.

idag gick vi upp runt ett tiden, då blev de frulle och sen gjorde hon ve sig & gick till stationen.
dagen har bara bestått av att ta det lugnt och klockan fem kom ida till mig.
det var tänkt att dra till scouterna, men det blev inte så eftersom vi behövde prata!
även blev det så att käka mat på roma, efter maten träffade man kenny och nic. kulkul!
hon tog tåget två över åtta och jag blev hämtad!

nu är jag hemma och tar det lugnt! kollar på ensam mamma söker, gottis!
pusspuss

fööörefest -> PARTY ALL NIGHT LONG

idag har jag färgat -> sminkat mig -> tagit det lugnt och sånt.
träffade dani på banken vid tre och sen blev det pizza på roma.
min älskling och hans kompis kom dit & käkade upp min pizza -.-
haha, sen blev det lidl och köpa kinderägg ;) för 80 kr - shit my gud!
nu är vi hemma hos mig och har förrefest, fett najjs - fett chill.
vidare på fest vid sju! ;)

pusspuss

godmorgon.

tjabba tjena hallå, ja vi säger så!
idag vaknade jag tjugo i elva och då blev de att kolla på tv, biggest loser!
min syster kom för ett tag sen och nu är jag blond (a) hell yeah i like it! ;$
snart ska jag ner i duschen för ikväll är de pardey!
jag ska träffa dani, micke, andreas och hans kompis oliver på roma senare för att käka pizza.
sen efter fyra går jag och dani hem till mig & gör ve oss och har förfest ;)
och när vi är nöjda så går vi till festen, härligt.

ps. ska ladda min kamera så de kommer bilder ikväll.
puss&kram.

natti natti!

nu taggar vi inför ikväll.

ska bädda ner mig nu,
ha en skön natt!
pusspuss
& godnatt

kommer fucking kastrera dig

imorgon kommer jag till dig & jag ska ha mina pengar!
du har haft fucking fem fucking månader på dig att fixa pengar
och om du inte har gjort det är de inte mitt problem mer!

fuck dig efter de att jag har fått mina pengar

äntligen fredag & helg! ;*

godmorgon & godkväll!
det blev ingen bloggning iskolan idag, för jag koncentrera mig på bubble trouble och kom vidare!(y)<3
idag har vi haft -> praktisk psykologi -> engelska -> mentor tid -> idrott/bad!
på idrotten var de bestämt att bada, det var ganska roligt faktiskt ;*
i slutet när de var fri lek så lekte jag hamster i ett hjul ;$ lite kul var de!
sen tog jag bussen halv tre och cyklade hem så var hemma tio över tre.
då tog jag några kex med skinka på, gott!
micke ringde och jag följde med honom ut men gick hem lika snabbt igen.
mamma skjusade mig till busshållplatsen vid carro där min älskling hoppade av!
jag gav han sina älskade kinderägg, vi promenerade runder och träffade på mia & jessica,
men även martin.
eftersom micke och martin skulle iväg så gick jag och älskling hem till mig.
det blev käk, tacogratäng & under middagen diskuterade vi rihanna ;) haha lika roligt varje gång han har fel! :D
efter maten blev det film och mys på mitt rum med mitt hjärta.
vid åtta, tio över åtta började vi promenera/cykla mot honom. lovade att följa honom hem.
pratade en massa under hemvägen och sen sa vi hejdå & jag vände och cyklade hem :( <3 imissyou
påväg hem ringde jag dani och pratade lite med henne & bestämde om morgondagen, lite härligt att hon ska sova hos mig för de var ett tag sen! ;$
jag smsade precis med min älskling men nu slutade han svara -.-' ;) hahaha!
i vilket fall som helst ska jag spela bubble trouble nu!
puss och kram - negerbanan! ♥

idag kände jag verkligen att jag lever

cyklade hem - det blev käk -> göra ve sig -> åka till andreas ♥
när jag kom dit så pratade man med hans föräldrar om min blondhet :$ det är inget jag kan hjälpa ♥ haha!
sen gick vi upp på hans rum, han satt och spelade skjut & pang spel och när han klarat de var han social mot mig..
mitt i allt skulle han äta och efter maten diskade han & jag hjälpte till att torka, efter diskningen/torkningen hade vi krig med handdukar - jag tror att jag fick mest ont men det är okej! ;)
vi låg i hans säng och pratade om hur mycket vi älskade varandra och sådär, verkligen jättemysigt! 
när klockan blev tio hämtade mamma mig och jag fick lämna mitt snuttegryn, inte okej! :(
jagsaknardig pudding 

när jag kom hem kollade jag på filmen på tv3 och sen fixade jag "naglarna" ! ;) haha, eller?!
nu ligger jag i min säng och tänker på vilken underbar dag jag har haft idag.
världens bästa tre månaders dag med andreas 
jag hoppas det är du & jag en långlång tid framöver, helst till döden!
nu ska jag nanna, natti natti. 

ps. jag älskar andreas över allt annat men mina vänner är ändå lika älskvärda - ni vet vilka ni är! 

en händelserik torsdag

idag segade jag som fan med att gå upp, kvart i åtta gick jag upp & då blev de lite bråttom!
duschen -> smink -> ta på sig -> cykla till stationen -> bussen -> stationen i klippan -> promenad till skolan.
så såg min morgon ut, härlig?
- nja, mer stressig men det är helt ok! ;)
hela dagen har vi haft inger, grupparbete alltså! eftersom jag och dani är helt klara med vår del så kunde vi inte göra mycket mer än att bara sitta typ och träna på vår text.
under dagen blev det jättemånga skratt & vår klass är hel igen 
bf09 , iloveuall
sista lektionen var teckenspråk, segt som tusan! vi satt i grupper och berättade historian om oss själva & sen körde vi en namnlek. vi slutade tidigare och jag & dani hann med tåget mot helsingborg.
jag hoppade av i åstorp &...

ingenting kan förstöra äkta kärlek! ♥

3 månader idag!


iloveu andreas!

tänk att det var tre månader sen vi bestämde oss för att bli ett,
det var den bästa dagen i mitt liv!
vi har haft våra bra och våra mindre bra stunder
- men varje dag har fört med sig ett nytt minne som är oförglömligt.
hela du är fantastisk, underbar och jag älskar dig otroligt mycket.
om jag förlorar dig, förlorar jag min andra halva.
du är mitt allt & hela min värld älskling!
inte ett andetag utan dig! ♥
fjortondejuli tvåtusentio!
du & jag alltid snutteplutt!

andreas

tessan

det är ingen vanlig torsdag imorgon

hihi, busigt & mysigt!

nu ska jag ner och borsta tänderna & upp i sängen och sussa gott i mina drömmar'♥
när jag vaknar är det ingen vanlig torsdag utan de är en speciell dag som ska firas med andreas, min kärlek!
idag blir det först skola till klockan fyra, men jag ska med tåget tio i där med basta...
när jag kommer hem till mig ska mamma färga håret på mig, snabbt och enkelt
& sen äntligen hem till min älskade pojkvän för att umgås med honom hela kvällen.
det kan inte bli bättre, en sån här underbar och speciell torsdag! ♥

aja, sovgott & drömsött era snuttepluttar!
puss på nosen & ja, jag älskar er ♥

blond ellor brunett?


hmm, vad blir de? (a' ♥


tjooogis to touuuusand!

nu är jag hemma och har ätit tills min mage sa "stopp, jag är mätt" :)
innan jag kom hem pratade jag lite med kenny och kim. dom följde mig hem, tog typ tio minuter!
sen käkade jag och det blev fight med syster (y)
jag sitter vid datorn nu igen och de var precis en till fight mellan mig och andreas - det är fixat nu!
äkta kärlek kan ingenting förstöra! ♥

jag ska snart lägga mig, är skittrött.
pusspuss

jag äger inga kavajer lilla gumman

hahah, kollar på grannfejden..
jag kom till pojkarna tjugo över sex, gav dom två pepparkakor och en skål med jordgubbskräm! :)
det var gott, jag smakade också! hihi :*
nu sover pojkarna och per har kommit hem.
snart ska jag gå hemåt.

ha det bra. pusspuss

samhälle är tråkigare än matte

nu har vi precis haft svenska, vi gick igenom sex olika påstånd så skulle vi säga hur vi hade gjort om de hade hänt oss. mycket trevligt och man blev inte alls trött av de ju (a)
näst sista lektionen som gäller nu då & de är samhälle - så jävla trist! :C ♥
sen ska vi vara i skolan till fem i halv tre för då började vår sista lektion och de är praktisk psykologi, ingen ork!
efter skolan ska jag hem och laga mat lite snabbt och tjugo i sex beger jag mig till emil och anton, för där ska jag tillbringa min kväll.
tänkte att dom skulle lägga sig klockan sju om de nu vill de och sen ska jag plugga och hyra en bra film på deras tv!(:'♥
om andreas kan & vill så kanske han också följer med till emil och anton, men jag tror inte de blir så. han skulle kanske iväg!♥

men nu ska jag inte skriva mer trams.
vi hörs senare
puss på rumpaan!

JAG BARA WHAT :o :D

Heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej det e dani'G här ;D
& nu sitter vi i studierummet & tess äter en massa clementiner typ 58onde nu :o shiet påmmes!
Iallafall så börjar vi snart första lektionen för dagen, som är med hon nya läraren. Eftersom jag e så duktig så har jag redan läst ut min bok och skrivit en bokrecension så jag har faktiskt inget att göra på denna lektionen, toppen :D
Sen blir det svenska -> samhälle och till sist praktisk psykologi! Sen slutar vi fyra ;o ojoj!

pusshej.

in med bollen i mål!

har kollat på fotbollen med hela stora familjen idag.
mycket skratt och trams framför tvn men det är ju kul det med.
sverige spelade bra men fick inte med bollen in i mål bara. det blev fyra mål till holland och ett till sverige, bättre än inget!
under matchen frågade jag min mamma helt randåm "vem i svenska laget älskar du med?
och hon hörde antagligen inte vad jag sa så hon bara: "äsch ingen, utan alla"
hahahaha typ asgarv på de i typ en halvtimme ;)
och min syster bara skjut henne och jag började asgarva igen.
har varit hemma för mycket nu (aa)

idag ska jag fan och med se paradise hotel, även om de slutar fem i tolv! :) i don´t sleep anyway!
jag bloggar imorgon, i skolan!
godnatt godnatt. ♥

seeya

nu har jag precis ätit - kyckling och pommfritt.
innan idag har jag smsat en jävla massa, saknat min älskling & vilat.
tittar på biggest loser nu och det är hemskt att man låtar de gå så långt i vikten.
snart blir det fotboll, heja sverige!
mamma ska ha datorn, hörs senare
nu har jag precis ätit - kyckling och pommfritt.
innan idag har jag smsat en jävla massa, saknat min älskling & vilat.
tittar på biggest loser nu och det är hemskt att man låtar de gå så långt i vikten.
snart blir det fotboll, heja sverige!
mamma ska ha datorn, hörs senare

seeya

nu har jag precis ätit - kyckling och pommfritt.
innan idag har jag smsat en jävla massa, saknat min älskling & vilat.
tittar på biggest loser nu och det är hemskt att man låtar de gå så långt i vikten.
snart blir det fotboll, heja sverige!
mamma ska ha datorn, hörs senare
nu har jag precis ätit - kyckling och pommfritt.
innan idag har jag smsat en jävla massa, saknat min älskling & vilat.
tittar på biggest loser nu och det är hemskt att man låtar de gå så långt i vikten.
snart blir det fotboll, heja sverige!
mamma ska ha datorn, hörs senare

seeya

nu har jag precis ätit - kyckling och pommfritt.
innan idag har jag smsat en jävla massa, saknat min älskling & vilat.
tittar på biggest loser nu och det är hemskt att man låtar de gå så långt i vikten.
snart blir det fotboll, heja sverige!
mamma ska ha datorn, hörs senare
nu har jag precis ätit - kyckling och pommfritt.
innan idag har jag smsat en jävla massa, saknat min älskling & vilat.
tittar på biggest loser nu och det är hemskt att man låtar de gå så långt i vikten.
snart blir det fotboll, heja sverige!
mamma ska ha datorn, hörs senare

man ska inte ångra något som fått en att må bra

annars hade jag ångrat så mycket redan nu..

idag är man ledig & det suger eftersom de vi hade bestämt inte blev av pga "jag var inte färdig".
så nu är man fett sur och irreterad pga det, har bara suttit och tråkat hela dagen.
det suger verkligen snopp som fan!
jag somnade i soffan inatt också, men vid nio gick jag upp och la mig & vid tio blev jag väckt av att en fågel var på mitt rum och flög runder. jag släppte ut den och försökte somna om men gick ner i duschen istället.
sen dess har jag ätit frukost och även lunch, köttbullar med mos från sibylla.
nu ska jag ta tag i läxor eftersom jag inte har någonting annat för mig.
ha det bra så hörs vi senare.

svek som svider i hjärtat

jag orkar inte sitta här mer, är lite sur och depp fortfarande eftersom personen inte fattar någonting! ovanligt?
iallfall så ska jag inte lägga mig än, men kommer antagligen somna i soffan!
jag är så sjukt cola sugen så det är läskigt! måste ha cola skriker min hjärna.
aja, ska lägga mig isoffan nu!
vi hörs imorgon kanske.
natti natti ♥

it´s makes you happy ♥

på sista lektionen gjorde jag och dani färdigt filmanalysen som skulle vara inlämnad i slutet av månaden, snacka om att planera och fixa läxor.
efter skolan satt vi vid facebook & sen gick vi till skåpet för att lämna onödiga saker och så, efter skåpet blev det att gå till stationen, andreas ringde mig & jag hoppade på bussen♥.
på bussen ägnade jag all tid på att radera låtar och sånt onödigt tjafs som segar ner hela min telefon! sucks ;*
när jag kom fram till väla hoppade jag av & direkt efter hoppar andreas av.
hans mamma hade inte slutat när vi hade kommit dit så vi gick till onoff & tittade litegrann och sedan till siba. vi mötte hans mamma och gick in på väla.
på väla köpte älsklingen två par skor & vi andra ingenting.
efter shoppingturen åkte vi hem, jag följde med dom till oj & sedan hem till andreas ♥
hemma hos honom kollade vi tv, mös, busade och han var så gullig mot mig. han är den bästa i mitt liv!
jag blev även bjuden på mat hemma hos dom, det hette någonting speciellt på danska men betydde "brinnande kärlek" - det är potatismos med små baconbitar & lök. supergott, verkligen! ♥
fyrtio minuter senare skulle mamma hämta mig så han låg och kliade mig tills dess & fem minuter innan hon skulle komma började han tetas med mig, busunge!♥
jag åkte hem med mamma, men hon skulle köra till jobbet idirekt så sa hejdå till henne & sen gick jag in och gjorde pannkakor.
jag hyrde en film också när pappa och syster lagt sig. den heter crossroads och ni har säkert hört om den, det är filmen om britney spears och hennes kompisar som åker till hollywood för att fixa skrivkontrakt. den är verkligen superbra men även hemsk när mimi ramlade ner från trappan & förlorade sitt barn /: ♥

nu är jag lite irreterad på en viss person - aja, skönt att vara ledig imorgon ♥
ska göra så lite som möjligt.
pusspuss'♥

BRB


nu blir det väla med älskling & hans mamma'♥
och om jag har tur följer jag med han hem annars får jag sitta hemma och tråka, & hur kul är nu det?!
imorgon är man ledig så det blir att chilla hela natten ;* ♥


måndag wieehooo!

idag ringde klockan halv sex men tess gick inte upp förrän kvart över sex, duktig som jag är!
det blev duschen, göra ve mig, äta frukost, kolla tv, cykla till stationen, ta bussen, träffa dani & gå till skolan.
vi har haft teckenspråk och svenska.
på teckenspråket gick vi igenom några glosor och sen på svenskan gjorde jag inte så mycket.
nu har vi lektion med bibbi och efter de med tiinas ersättare (n)

efter skolan blir det väla med hjärtat mitt! kan det bli bättre ellor?! (v)
vi hörs senare ikväll för vet inte om jag ska med honom hem efter.
men jaja, finns på nallen.
pusspuss♥

fan... FAAAN!

nu ger jag upp detta skitet.
allt jag rör vid eller har med mig att göra går åt fucking helvetet!
jag är så satans jävla trött på de skitet nu..
godnatt!

grattis vännen!

DET ÄR INGEN VANLIG DAG - IMORGON
FÖR DET ÄR DANIS FÖDELSEDAG

HURRA HURRA HURRA!

tänkte dela med mig om...

måndag: vakna -> skola/fira dani -> väla med älskling ♥ -> sova
tisdag: vakna -> luffa i stan med dani -> ingenting bestämt -> sova
onsdag: vakna -> skola -> ingenting bestämt -> sova
torsdag: vakna -> skola -> träffa älskling & fira vår tremånadsdag ♥ -> sova
fredag: vakna -> skola -> träffa elina? -> sova
lördag: vakna -> träffa dani -> pardey all night long -> sova
söndag: vakna -> vara med dani -> träffa älskling -> sova


om ni frågar mig så tycker jag att det ska bli en väldigt skön vecka! 


härmed förklarar jag chuck and larry

efter inlägget blev det duschen och att göra ve sig.
jag cyklade till mitt älskade hjärta & var med honom.
han satt och spelade & jag smsade med dani kanin,
jag fick skriva om samma sms tre gånger för min telefon är säär!
min kärlek lagade mat till oss, köttbullar & spaghetti.
men han ger alltid mig för mycket så jag orkar inte äta upp men tack ändå ♥
efter maten kollade vi lite på tv och busade med varandra! (a´
vi cyklade ner till byn för att träffa micke! vi gick till oj och handlade lite & sen blev allt skit!
men till slut fixade det sig ♥
& jag träffade dom igen.
micke skulle hem så jag följde andres hem till sig, där sa vi hejdå & jag cyklade hem.
sen jag kom hem har jag bara druckit lite varm choklad, ätit två varma mackor & kollat tv.
nu sitter jag och tittar på film med jessica & martin, den filmen på tv3!
jag ska inte vara uppe så överdrivet länge idag för jag ska orka med hela dagen.
vi hörs senare, puss på nosen ♥

du rockar baby

godmorgon eera snorungar.
jag ligger fortfarande i sängen fast jag vaknade för två timmar sen. seg ellor?
tittar på temptation island - den är helt ok efter typ hundrande gången. xD
snart ska jag ner i duschen och göra ve mig för att gå till andreas.
ikväll blir det kanske scoutmöte, trevligt? eh nej..

ha det bra
hörs ikväll
puss

I just want to cry but the tears are final .. ♥

& så är de liksom.
jag är inte på toppen humör nu längre eftersom jag saknar den finaste i världen & ingenting är detsamma utan honom här hos mig.
jag ska starta en ny film med timer på & sen släcka alla ljusen och förhoppninsvis sluta gråta och somna bort i mina hemska drömmar.
godnatt!


du är bäst och jag älskar dig ♥

förbannad!

jag fattar inte hur du tänker och hur du orkar leva med vem du är!
du är på allt och alla!
du hade honom, du hade den bästa killen du någonsin träffat och dissade honom för ett knarkarsvin!
hur i helvete tänker du?
jag skäms över att kalla dig min kusin!
jag fattar inte hur du tänker och hur du orkar leva med vem du är!
du är på allt och alla!
du hade honom, du hade den bästa killen du någonsin träffat och dissade honom för ett knarkarsvin!
hur i helvete tänker du?
jag skäms över att kalla dig min kusin!

bästa dagen denna veckan ♥

ojojoj, dålig uppdatering igår och idag pga för mycket att göra på för lite tid men sånt é livet!
igår var jag i skolan och det blev lite bråk mellan mig och bästavän men det fixade sig! jag kommer aldrig lämna dig, du har alltid mig vid din sida & det "hon" säger är inte sant någonstans, hoppas du vet hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig. du är min bästa vän! efter allting blivit bra mellan oss så tog vi bussen till väla & skrattade åt allting och allting. första vi gjorde var att käka för dani var skithungrig och de fick jag höra hela bussresan! det blev käk på tacohaoouse, gottit! sen handlade man en kofta på mq, glass på grafitti och en present till dani och ett skärp på ginatrico! vi tog bussen mot stan och sedan gick vi i stan ett tag & sen blev det tåget mot åstorp.
på tåget var det trångt och man blev så irreterad, åh! jag sa hejdå till dani och hoppade av, cyklade hem till älsklingen och visade mina grejer jag köpt. vid fem tiden fick man cykla hemåt igen eftersom man var bortbjuden vid sex. jag kom hem, gjorde ve mig - bytade om & sminkade om mig! vi åkte till mina underbara kusiner - emmy, kalle, joel, min farbror & faster! :)
hos dom blev det jättemånga skratt, för mycket vin så blir de så! vi spelade ett disney spel och jag & emmy vann bara för att vi är sååå jääävla bra! YEEEEEEEEEEEAHOOO! <3
vi åkte hem vid tolv - ett tiden och då somnade jag dirr i soffan & vaknade åtta imorse och gick upp & la mig i sängen - godnatt <3
idag vaknade man vid tio och smsade lite med älsklingen, sen somnade man om några gånger och gick upp vid elva - halvtolv. jag cyklade till oj och handlade godis, cola, balsam och hårfärg (brun). när jag kom hem blev det duschen, efter de smörjde man in benen - härligt med nyrakade ben! jag hjälpte mamma ett tag för hon skulle plötsligt möblera om mitt i allt. när det var klart gjorde jag ve mig & mötte andreas på oj. vi gick en runda & sen hem till mig. vi kollade på tre filmer innan maten - harry potter, eva & adam och 10 orsaker att jag hatar dig. till mat blev det pizza, vi delade på en kebab pizza och pratade om någon jävla psykopat jävel som förföljer min pappa :s
efter maten ringde micke och jag & älsklingen började gå mot netto för att träffa honom, efter det gick vi till fidde och var lite med honom & pojkarna där. till sist hamnade vi i perslund och sen följde andreas mig till min gata & jag cyklade hem.
nu är jag hemma och jag fryser som ett jävla svin. jag gick upp direkt till mitt rum -> stängde fönstret -> tände ljus -> startade fucking åmål -> tog mitt täcke & sitter nu och tänker på hur mycket du äcklar mig!!
ska kolla filmen nu, vi hörs antagligen senare eller imogon.
ha en bra kväll / natt.
puss på skinkan <3
ojojoj, dålig uppdatering igår och idag pga för mycket att göra på för lite tid men sånt é livet!

igår var jag i skolan och det blev lite bråk mellan mig och bästavän men det fixade sig! jag kommer aldrig lämna dig, du har alltid mig vid din sida & det "hon" säger är inte sant någonstans, hoppas du vet hur mycket du betyder och hur mycket jag älskar dig. du är min bästa vän! efter allting blivit bra mellan oss så tog vi bussen till väla & skrattade åt allting och allting. första vi gjorde var att käka för dani var skithungrig och de fick jag höra hela bussresan! det blev käk på tacohaoouse, gottit! sen handlade man en kofta på mq, glass på grafitti och en present till dani och ett skärp på ginatrico! vi tog bussen mot stan och sedan gick vi i stan ett tag & sen blev det tåget mot åstorp.
på tåget var det trångt och man blev så irreterad, åh! jag sa hejdå till dani och hoppade av, cyklade hem till älsklingen och visade mina grejer jag köpt. vid fem tiden fick man cykla hemåt igen eftersom man var bortbjuden vid sex. jag kom hem, gjorde ve mig - bytade om & sminkade om mig! vi åkte till mina underbara kusiner - emmy, kalle, joel, min farbror & faster! :)
hos dom blev det jättemånga skratt, för mycket vin så blir de så! vi spelade ett disney spel och jag & emmy vann bara för att vi är sååå jääävla bra! YEEEEEEEEEEEAHOOO! <3
vi åkte hem vid tolv - ett tiden och då somnade jag dirr i soffan & vaknade åtta imorse och gick upp & la mig i sängen - godnatt <3

idag vaknade man vid tio och smsade lite med älsklingen, sen somnade man om några gånger och gick upp vid elva - halvtolv. jag cyklade till oj och handlade godis, cola, balsam och hårfärg (brun). när jag kom hem blev det duschen, efter de smörjde man in benen - härligt med nyrakade ben! jag hjälpte mamma ett tag för hon skulle plötsligt möblera om mitt i allt. när det var klart gjorde jag ve mig & mötte andreas på oj. vi gick en runda & sen hem till mig. vi kollade på tre filmer innan maten - harry potter, eva & adam och 10 orsaker att jag hatar dig. till mat blev det pizza, vi delade på en kebab pizza och pratade om någon jävla psykopat jävel som förföljer min pappa :s
efter maten ringde micke och jag & älsklingen började gå mot netto för att träffa honom, efter det gick vi till fidde och var lite med honom & pojkarna där. till sist hamnade vi i perslund och sen följde andreas mig till min gata & jag cyklade hem.
nu är jag hemma och jag fryser som ett jävla svin. jag gick upp direkt till mitt rum -> stängde fönstret -> tände ljus -> startade fucking åmål -> tog mitt täcke & sitter nu och tänker på hur mycket du äcklar mig!!

ska kolla filmen nu, vi hörs antagligen senare eller imogon.
ha en bra kväll / natt.
puss på skinkan <3



åååh, lyckliga jag som har världens bästa kille ♥

iiiih, förstår ni hur jävla bra jag mår?
jag skulle kunna skrika rakt ut att jag fucking älskar mitt liv just nu.

efter det att jag hoppat av bussen i åstorp satte jag mig & väntade på mitt lilla charmtroll, när han äntligen kom hade jag precis ringt upp dani & pratade med henne men det var inte ett långt samtal utan andreas tog över för jag skulle cykla'♥
vi stack hem till honom där det blev tv -> mys -> ps3 -> mys -> mat -> fifa -> mys -> hem till mig.
hela dagen, från det att jag träffade honom har varit riktigt jävla toppen.
han är den bästa jag någonsin har haft vid min sida i mitt liv, han sa nog fem gånger hur mycket jag betydde för honom om inte fler!'♥
såna meningar gör mig jätteglad för då förstår jag att jag inte är luft..
min lilla sötnos lagade även maten medan jag & hans mamma stod och pratade & skrattade för fulla livet, hon har världens skönaste humor om någon! haha det blev käk med hans föräldrar, vi kollade på något dansk program.. om man skulle lära sig danska? ;) '♥
efter maten blev det fifa och han vann över mig för jag var inte riktigt på gång idag :/ men jag blev lika glad för hans skull som jag skulle blivit om jag vunnit. efter fotbollsmatcherna låg vi bara & pratade i sängen.
vid tio tiden följde han mig ut & jag cyklade hem.
jag kom hem för drygt fyrtiofem minuter sedan & har redan lagt mig. snabbe jag!
det beror nog på att jag är fett trött och ska släcka datorn om mindre än en halvtimme i hope'♥

imorgon blir det väla/stan med dani. jag ska förhoppningsvis köpa en kofta & en present till henne. på kvällen är jag bortbjuden så jag bloggar antagligen i skolan innan vi drar till stan/väla.
men ha det så bra tills vi hörs igen!
pusspuss'♥

vääärldens drygaste dag!

skolan var inte alls bra! allting gick åt helvete kändes det som.
folk var pain in the as, speciellt stoffe! ååååh :@
och sen blev det missförstånd förlåtförlåtförlåt<3
tog iallfall bussen hem.. skönt!

uppdatering om min dag med min underbara pojkvän kommer in a sec.
pusspuss

skrivaruppgift, yäääe!

idag fick man gå upp en timme tidigare bara för att skolan hade fixat en skrivuppgift nu på morgonen, suck?
iallafall, jag hann med bussen idag med och hann till & med käka frulle, wow!
i klippan träffade man på tiina, pratade om den nya läraren eller rättare sagt - beklagade mig över henne!
jag och dani gick mot skolan & la oss i soffan för att käka muffins när fredde och amanda kommer..
de undrar vart de andra var och vi ska aulan? så vi gick dit och där var allihopa.
alla började löjla sig och jag ville bara börja för att sedan komma därifrån.
det var inte så svårt, man kunde skriva om "sitt förhållande till djur" så jag skrev om min förra hund.
hur bra det kändes när han fanns och dagens värsta dag när han försvann!
jag och dani gick iallfall därifrån vid halv tio för det var de tidigaste vi fick gå.
vi gick såklart till studierummet och satte oss vid datorerna! wieho..
nu ska vi gå till inger och se när vi börjar för de andra är kanske inte klara?
alla är inte så snabba som mig och dani dåva.

vi hörs nog senare och om vi inte gör de så hörs vi ikväll :*
puss på stjääärten! ♥

take a look of me now

ligger i sängen och lyssnar på westlifes skiva.. typ igen?!
jag lyssnar på den varje kväll för låtarna är bara så underbara mums!
förresten, dålig uppis idag för har haft mycket att sköta + att jag somnade i soffan.
min syster väckte mig och då ramlade min mobil iväg, poff pang klick ;o
jag borstade tänderna och tog bort sminket & nu ligger jag i sängen, härligt!
smsar med min älskade pojke, gulligare kille får man leta länge efter' ♥

ska inte störa er med massa skit nu mer ;)
haha, imorgon börjar vi en timme tidigare pga att vi har en skrivuppgift -.-'
iallfall så släcker jag datorn nu & njuter av min musik.
vi hörs imorgon, eller om sju timmar eller något? min matte suger!
pusspuss' ♥

- nej nej dumsnut!

citat från askungen! jag tyckte det passade suveränt nu när jag kollar på peterpan! :)

efter skolan fixade jag allt det jag skulle fixa.
jag diskade, fixa kaffe, sortera kläder & strök, lagade mat och bakade muffins som blev lite brända.
idag blev det falukorv med makaroner, ovanligt? :)
jag slapp iallfall diska efter maten så jag startade en film, peter pan dåva!
nu smsar jag med kim, dani och hoppas på att han ska skicka..
tänk om det hade varit såhär för mig också :/ <3

nu ska jag inte störa mer i er allmänhet, ha det så bra!
bloggar antagligen senare eller så hörs vi imorgon.
pusspuss'♥

danza danza

 danza danza - medina!

idag vaknade jag klockan halv åtta av att jag fick sms av kim ;) han var vaken redan klockan fem - omg! det  blev duschen, jag gjorde ve mig enkelt och snabbt & nej, det blev ingen frulle idag heller. jag handlade tre stycken bonaqua på oj för fem kronor, billigt bra & gott - kan det bli bättre?
idag har vi haft vanliga lektioner, det började med -> tinas lektion -> lunch -> svenska -> samhälle -> SLUT!
nu är jag i studierummet med dani pommfritt mannen! hon ligger i soffan & skriker att hon inte får upp den, shit! :O snart ska vi gå till stationen för att ta tåget mot helsingborg, men jag ska hoppa av i åstorp & hon ska vidare till jocke..för hon är sååå kärleksfull idag ;)
hahaha. nu tog hon min sista bonaqua dricka och sa "& in med den där" hm, misstolk?!
iallfall så är detta sista för mig innan ikväll.
- när jag kommer hem ska jag diska, sätta på kaffe, sortera kläder & stryka och även laga maten...

vi hörs ikväll era puddingar!
pusspuss'♥

what if it were me who heard the words every day

det vore rena drömmen för mig ' ♥

efter skolan blev allting som sagt skit! bråk med mamma och det blev ju inte bättre framåt kvällen. hon är inte hemma nu utan hon jobbar så det är inte bråk nu mer tror jag?
mitt i bråket kom therese och hämtade mig, skönt att komma ifrån allt ett tag. jag hämtade pojkarna på dagis och följde med dom hem! hemma hos dom kollade vi film och jag fick även mat där, kyckling & pommes. gott ' ♥
i vilket fall som helst cyklade jag hem framåt sju tiden för grabbarna skulle i säng.. nu är jag hemma & kollar på lilla jönssonligan & sjärnkupen, snart ska jag byta film så jag ser narnia när jag somnar.
ska försöka ta tag i hälsopedagogiken nu så man slipper det tjatet. puss på det dåva ' ♥
men nu släcks datorn i vilket fall som helst så jag finns på nallen.
vi hörs imorgon, uppdatering sker säkerligen i skolan om jag är på gång.
sovgott och godnatt vännerna små!


ps. do not mess with me, I'm already down  ' ♥

lilla jönssonligan på kollo

nu är jag hemma från skolan & jag mår bra.
jag gör inte så mycket, ungefär lika mycket som på ingers lektion (y)
vi är lediga nästa tisdag så vi får en hemuppgift men det fixar jag imorgon!
nu snart hämtar therese mig & då ska jag med och hämta pojkarna på dagis.
jag följer med dom hem ett tag sen, eftersom min cykel är där & det var ett tag sen sist faktiskt.
klart jag ställer upp för mina små pååjkar ♥
hahaha, så små är dom nte längre men kan hoppas på att de blir mindre igen :$

iallfall så kollar jag på lilla jönssonligan på kollo.
jag ska snart stänga av & gå ner för att hålla koll på när hon kommer.
jag bjuder på en gammal bild på mina små poojkar!
ha det så bra så hörs vi när jag kommer tillbaka.
pusspuss'♥

du är blyg varken du vill eller aj

hahaha fett najs - fett chill!

igårkväll somnade jag runt ett halv två för jag var inte ett dugg trött när mamma tyckte jag skulle sova. datorn har iallfall varit duktig inatt och laddat ner sjukt många låtar, typ melissa horn, rasmus seebach & medina'♥
imorse hann jag lägga in all musik på mobilen, duscha och göra ve mig. var klar lagom tills jag skulle cykla!
jag hoppade på tåget där dani var, hoppade av på knutan & gick och handlade spaghetti med köttfärssås på pastastationen, mums!
vi satte oss vanlighetsvis på mcdonalds & käkade. som efterrätt delade vi på en mcflurry, fast vi bråkade om daimen!(a'
tåget gick från stan 10.36, på tåget blev det lite mycket skratt och sådant så dom bakom fick damp men blev glada när vi skulle av' skönt! i skolan träffade vi sara, frida och de andra i bf10 mycket trevligt'♥
nu sitter jag och dani i studierummet och väntar på sista lektionen som varar i två timmar,drygt! efter de går min buss halv tre och jag är hemma klockan tre'♥
idag vet jag faktiskt inte vad jag händer, men jag hoppas på att min kära pojk vill träffas? men jag kan ju ta tag i läxor istället ;) hahaha.

aja, ska spela bubble trouble nu.
pusspuss'♥

fack fack fack

FACK - eminem


jag har börjat lyssna på eminem igen! tummen upp för det.

det är så det ska se ut grabbar - GÖTTANS!

rubriken är från andreas, han spelade något spel & höll på att säga detta hela tiden!

haha, idag var det skola.
teckenspråk -> svenska -> lunch -> hälsapedagogik -> pedagogiskt ledarskap -> slut på dagen!
efter alla lektioner gick jag, sara och dani till stationen. de tog sitt tåg & jag hoppade på bussen mot åstorp.
fett jobbiga människor på bussen, jadå! tummen ner!
iallfall så träffade jag på mamma & syster innan jag cyklade hem.
hemma blev det käk & sen gick jag till andreas.
hemma hos honom blev det fotboll -> ut med emil falkman -> fotboll mellan mig & andreas, gjorde ett mål :$ -> mys
supernice dag verkligen! :)
mamma hämtade mig klockan tio & direkt när jag släppte taget om hjärtat mitt saknade jag honom :|'♥.
i bilen diskuterade vi mitt nya rum som jag ska ha i källaren, jag längtar tills det är klart.  LÄÄNGTAR!
thihi, nu är det datorn som gäller. jag har även satt på en film - "hata göteborg!" lika rolig varje gång :*
nu ska jag ta tag i att ladda ner ny musik till min mobil, superbra tess!
ha det fint.
pusspuss♥

jag vill hoppa, skutta & skrika rakt ut

jag är l y c k l i g


knäcka - knäcka spräcka!

ohyeah,. låten på huvudet fast den suger bigtime! ♥

jag är i skolan nu - som tur är vaknade jag imorse av min älskade mobiljävel (a) det blev duschen och sen göra ve sig, cyklade till stationen där jag träffade malin ♥ pratade lite med henne & sen kom bussen.
hade selle med dani till skolan som vanligt, det blev macka, klubba och cola hos sanne & sen första lektionen som var teckenspråk! :D vi skrev om oss själva och nästa gång ska vi "säga" det! :)
nu har vi vår andra lektion och det är svenska, vi läser en text som vi ska skriva om på skrivningen på torsdag! vi börjar halv nio och slutar fyra - helt dumma i huvudet är skolan! lite väl lång dag eller?!
aja, snart blir det käk iallfall & det ska bli jävligt gott.. det är typ pyttipanna och rödbetor idag & det är ju bara så mums. idag får man även en kanelbulle också tror jag eftersom det är kanelbullens dag.. wieho! :D

aja, vi hörs nog en gång till senare innan jag sticker härifrån.
ha det bra'♥
pusspuss'♥

nattipussar ♥

kvällen har spenderats med andreas som ni redan vet
& efter han åkt hem blev det kebabtallrik, åh så gott det var då!
när magen var mätt tog jag tag i natur & friluftslivs arbetet & det är klart!
tummen upp för mig mina kära vänner.
efter det arbetet borstade jag tänderna & så, jag har precis läst två kapitel ur min bok.
"jag förstår inte att man kan våldta sin systerson, helt jävla störd"
iallfall så ska jag sova nu & stänga datorn.
godnatt mina kära vänner & icke vänner ♥
jag bloggar nog imorgon, på skolan! ♥
pusspuss ♥

you're the only one

innan idag städade jag mitt rum så varje fläck i rummet är ren förutom golvet eftersom jag hann inte dammsuga färdigt men jag gör snart de väl. iallfall så blev det superfint & ja, jag trivs bättre nu när det är städat.. förutom dammsugningen så ska jag fixa kläderna i byrån - rensa & vika ihop dom! har för mycket skit kläder egentligen! ;)
mitt i städningen ringde min kärlek & sa att han kunde komma nu så jag gick ut och mötte honom vid min kusin typ & sen gick vi hem till mig igen. hemma hos mig blev det att kolla på den nya harry potter filmen. en massa mys blev det också med tända ljus! kan det bli bättre? (v)
åh, vad jag älskar min pojke!
när han skulle hem följde jag honom till oj för där väntade hans mamma. jag pratade lite med dom & sen gick jag hem, vi pratade om ifall vi skulle träffas imorgon men vi skulle prata mer imorgon om de!

eftersom mina föräldrar inte köpte mat till mig så får jag nu gå och handla själv, verkligen skitsnällt! (y)

DET FINNS INGEN KÄRLEK UTAN VÄNSKAP

KÄRLEKEN OCH SORGEN ÄR TVILLINGSYSTRAR!



galet trött!

hallojsan på er mina söta vänner ♥
det blev ingen mer uppdatering igår för jag hade ingen laddare med mig & min dator var död, den stackaren /:
eh, som sagt - vad var det jag skulle säga? :o
jo, just det! igår var jag och mamma & lämnade min pappa i landskrona för han skulle festa med företaget, sen blev det bauhaus & familia. på familia blev det att köpa ny jacka, uggs & halsduk och mössa. mycket fint!
sen körde vi till mormor och morfar men sen helt plötsligt var vi hos min morbror i fashalt. där blev det snack & en massa mat.
jag låg mest i soffan & chillade och mös med sapmi hunden :*
vi åkte hem vid elva tiden & var hemma tjugo i tolv.
jag gick och la mig direkt eller ja, jag kollade film! :)
vid halv två tiden ringer min älskade kille & berättar att han hör av sig senare.
äntligen kunde jag & fick jag sova med tanken att han lever, skönt!

idag vaknade jag klockan tolv, så det blev inget springande idag!
när jag vaknat blev det FRULLE, wow! & sen dusch dusch dusch.
nu har jag nyrakade ben, sköönt och mysigt.
jag testade en ny outfit för min del idag.
shorts, linne, långarmad, kofta, knästrumpor & uggs - låter de fint? ;o
iallfall ska jag ta bort sminket från igår mer noggrannt nu & sen blir det att göra ve sig när jag orkar
kvällen är planerad som så att jag ska mysa med den jag älskar hela kvällen :)
mysigt & jag har längtat så länge efter de!
nu får ni ha det så bra så hörs vi kanske senare.
i veckan ska jag ta tag i en massa läxor och sånt tjafs!
pusspuss ♥

i'm top of the world

j a g  ä l s k a r  d i g a n d r e a s  ♥

nu dör min dator! ha en trevlig kväll.

jag älskar dig över allt annat ♥

åhh, vad jag älskar dig andreas! du är bättre än alla andra och du är den enda jag vill ha & behöver!
hejsan hoppsan, tjingeling.
igår var jag i helsingborg med sara och dani, det blev en massa skratt & de där.
"här sitter jag & runkar" och
"ajajaj" hahaha!
dani skulle handla en massa, från ginatrico så vi var där & sara fynda en massa!
det blev ganska billigt för saras del och dyrt för danis del ;) undra varför?!
det blev ingen uppdatering igår, eftersom jag var ute med min kärlek & hans kompisar.
på kvällen träffade jag andreas först för vi skulle prata lite, inte träffats på länge vet du! ;*
sen kom micke och jag cyklade hem & duschade.
det blev käk på rosa kiosken och ja, det gick bra!
iallfall så hade jag roligt och det är för all del huvudsaken ellor?
sen följde jag min älskade hem och gick hem till mitt


j a g ä l s k a r d i g a n d r e a s ! 

chääps - dricka abooow ♥

nu sitter jag som vanligt i detta helvetes studierummet med den jäveln som kallas dani ;) det är inte lätt när det är svårt och definitivt inte svårt när det är lätt iheller..
i vilket fall som helst har dagen varit upp och ner & jag vet absolut ingenting om någonting & varför är då det såhär?
jo för att min pojkvän vet inte vad han vill och då vet jag inte heller känns det som! och jag menar om ikväll och inte om förhållandet lilla vän.
iallfall så blir kvällen tråkig känns det som eftersom jag ska göra ingenting och absolut inget under hela kvällen. efter skolan ska jag med dani till stan för hon ska träffa jocke & köpa en halsduk någonstans.

aja, nu ska jag spela bubble trouble för vi har idrott om 45 minuter, puss på de! eller inte dåva!
ha det bra. köösshaaj

RSS 2.0