ses ikväll, vi ska ut

vi hörs. pusssheeeeeeeeeeej

tej, mitt namn är dess (:

hahaha, förjävla skön dag tillsammans med dani & den är inte slut ännu.

dagen började med att jag skickade ett sms till dani om att vi struntade i att dra till stranden för vädret har varit uruselt idag -.-'. jag vaknade vi tolv tiden & då ringde jag dani och frågade om vi skulle dra till helsingborg för skojs skull och käka & lite så. 
hon dissade naturligtvis inte så jag gjorde ve mig och träffade filuren typ vid roma och sen tog vi tåget tillsammans, mysigt värre. väl framme i helsingborg gick vi till donken för att käka. hon köpte en stor cola och en glass medans jag köpte mcnuggets meny (a. vi åkte med linus hem till åstorp och sen gick vi till rågen för att chilla med livet. 
på rågen kom vi på vårt nya språk som bara vi två fattar, för vi är så tra ;$
senare träffade vi på benny och martin, gick till stationen med dom för de skulle åka till perstorp men sen åkte vi till rågen med cassie och linus. dit kom fidde, micke och pierre(: mycket najs. jag var fett trött just då så jag skrattade åt allting och ingenting, fett najjs (a)
sen var det käk hemma hos mig så jag och dani gick dit för att käka. när vi hade kommit dit så kom idapida också, mycket trevligt. vi käkade lite snabbt och sen kom benny & det blev en massa skratt och sådant trevligt. 
vi gick tillbaka till rågen och sen åkte vi till fidde allesammans :b där blev det kortspel och tjattrande om allt och ingenting ;b man fick ju reda på några hemlisar eller inte :s hahaha.
sen följde dani mig hem och hon gick vidare till stationen MED MIN TRÖJA... DUCKING THIT :O hahahahaha!

fett skön dag, jagälskarminavänner&mittlivjustförtillfället(: fettnajjs.


verkligen tummen upp för en stege på lidl för endast 999kr. dani behövde den mycket (a)

coole micke tror att han är cool i fiddes morotsmössa ;p vi låter väl honom tro det eller? :)

"håll käften, jag kastar den din dricka på dig" :)

tess och dani bär av till helsingborg

nu ska jag faktiskt gå upp och lägga mig i sängen framför tvn & starta en jävla bra film så jag somnar enkelt och lätt. jag ska upp klockan nio för då ringer klockan, jag ska med tåget tjugo över elva med dani. då bär vi av till helsingborg för att schteka i solen om vädret vill vad vi vill (a)
om det är regn scteker vi ändån eller så hittar vi på något annat, det fixar sig.
kameran följer med mig (a)

ring om ni vill joina.
sovgott & vi hörs ikväll/inatt.


min önskan är att bli din

jag skulle bli den lyckligaste i hela världen.
jag skulle varit som solen idag.




fett skön dag

jag gick visst ner och la mig i soffan inatt ;b somnade väl vid tre fyra tiden ;s det var äckligt varmt inatt.. jag vaknade vid sex tiden av att pappa höll på med en massa & sen fick jag typ tusen sms av linus :b & sen ringde mamma ;s shit stressigt :p hahaha! jag tog på mig shorts och t-shirt och sen körde mamma mig till andi vid nio tiden. 
han låg och sov när jag kom men jag väckte honom & sen somnade vi båda två så någon gång ringde micke så stack vi ut med honom och julia (: vi träffade på cassie, elin, fidde, och joan på björnekulla. vi gick till rågen och sen gick jag hem för att hämta kläder till andi och sen blev det att gå tillbaka.
sen skulle andi och micke till gröningen för att bada och eftersom man inte fick joina så gick jag runder med cassie, elin, fidde och joan :) vi gick till roma för fidde och joan skulle käka pommes med vitlökssås(a) mums. senare kom linus & sen bestämde vi för att dra till ängelholm för att bada (h) så jag gick hem för att packa stuff och sånt. det blev lite tjafs med mamma om det, men pappa hade sagt ja så whatever. 
jag gick till lidl för att möta dom och sen stack vi till fidde & sen joinade jag linus hem till honom för att hämta grejer och sen tankade vi också - mycket blev sagt (:
en & en halvtimme efter åkte vi äntligen till ängelholm, det blev sibierien. det blev bara ett snabbt dop och sen satt vi på stranden & chillade fett mycket med livet(: hehe! sen åkte vi mot åstorp, det blev att handla gottis på oj. en stor chips påse men även en popcorns påse, fett mycket mums.
jag kom hem och maten stod på bordet, fett taijmat(: hahaha. blev lite snack om dagen och sen satte jag mig framför datorn. jag smsade med cassie för hon hade hämtat mitt sommarkort hos andi, så jag gick till perslund för att hämta det så jag kom nyss hem(:

en helt suverän dag, i promise.
det får vi göra om fast lite tidigare så man blir brun?! (a)
ni är toppen .

den kommande..

 

tisdag: vara med andi och bada i ängelholm.
onsdag: beachen med dani & ? (:
torsdag: beachen & mora träsk
fredag: torparhelgen med folket.
lördag: torparhelgen med folket och kalas.
söndag: torparhelgen med folket.

dagens ord!

MÅS - TE !

HAHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAAHHAHA




det är dags att gå ner i vikt (a

cassies sång (: i like it.

idag gick jag upp nio & duschade men eftersom inte andreas svarade på mina sms gick jag och la mig igen. jag vaknade av att han ringde vid elva? då började jag iallfall göra ve mig och sånt, sen hittade jag inte mina nycklar men sen hittade jag dom :s. jag började gå mot andreas, jag mötte honom i backen och då skulle han snabbt träffa några andra så jag fick gå hem och vänta hos honom. efter tre timmar kom han tillbaka och då skulle han visst tillbaka till de andra direkt efter så jag fick gå hem. då var jag så in i helvetes sur men jaja, alla gör så någon gång.
min surhet gick över så jag skickade till dani å bad henne komma till mig. så jag cyklade & hämtade henne på stationen och sen direkt efter till lidl för att träffa cassie, andi, linus, fidde och några till :) jag och dani cyklade hem till mig för att lämna cykeln och sen gick vi till rågen där andi, linus, fidde och cassie var. där lekte dom med två kondomer och sen höll dom på att svimma andi, typ åtta gånger ;s
vid åtta stack vi till roma för att jag skulle käka, dit kom några till :p sen käkade vi då och sen hängde vi utanför roma ;) 
jag och dani var riktigt övertrötta så vi skrattade åt allt och vi kom på nya ord - typ mås-te ;p hahahaha! sen gick vi till typ västergatan och satt på gräsmattan men vi gick till oasis typ för att säga hejdå och sen gick jag och dani hemåt mig - fast vi skiljdes vid oj för dani skulle med tåget.
en superdag. tack som fan ! :b jagälskarer <3

fett knas -/.

ilördags sov jag i tält med andreas, dani & benny. vi blev skrämda precis som förra gången fast av micke, martin och jonas, verkligen supermoget! den mesta av tiden låg vi och snackade om allt & ingenting. det blev en hel del skratt och en massa skrik, men jaja - det är ju faktiskt sommarlov! :)
igår vaknade jag vid åtta tiden och då gick jag in & duschade, för jag kände mig fett äcklig.. sen sov jag vidare till typ tio eller någonting, då var det skitvarmt i tältet så jag och andreas gick ut där ute (a. jag packade ner hans sovsäck och sen någon timme senare åkte han och benny hemåt.
jag och dani solade i tre timmar och sen följde jag henne till stationen, för hon skulle till sin mormor i klippan. vi fick minsann i oss vars en glass :$ mums! slickepinne (a)
när hon hade åkt gick jag hemåt och då rev jag tältet, sen ner i duschen & sen upp igen för att göra ve sig. när jag var vgjord diskade jag & sen gick jag till lidl för att träffa robin, marco och dansk(: mycket trevligt att träffa er igen. vi satt på lidls parkering och chillade & snackade en massa sen åkte dom hem.
jag gick hemåt och satte mig vid datorn & lyssnade på musik(: sen ringde andreas mig & bad mig komma ut så jag gick till lidl för att möta honom och micke(: vi snackade en massa & gick runder hit och dit.
det hände fett mycket knasiga saker under kvällen och jag tänker verkligen inte diskutera eller berätta ett skit för er, men iallfall. jag mår bra & dom jag älskar mår bra så oroa er inte.
& idag ska jag upp vid halv nio för att duscha och raka benen :DD 
sen ska jag bege mig till andreas, fett med mys :*
under kvällen blir det nog att träffa folk, hoppas jag?
jag klarar inte av att sitta hemma och tänka,blir bara depp "/.

aja, måste sova nu.. ska ju upp snart :/
sovgott sötnosar´



midsommardagen (:

tjabba tjena halloj. nu sitter jag med datorn i knäet på mitt rum tillsammans med dani fast hon står upp och dansar & tror att hon är cool men visst visst(: hon blir glad av det så (a) hahah, kid! 
aja, vi ska dra ut nu iallfall, så ha det så bra så hörs vi imorgon för dani ska nanna hos mig.
pusspuss



GLAD MIDSOMMAR!

i efterskott!
bilder kommer.






superbra midsommar.
tack, jagälskarer.

sommar & sol varje dag, det är så det ska va

tjabba tjena hallojsan på er. nu börjar jag ta tag i uppdateringen lite bättre tycker man ju. jag har inte haft så mycket på dagsschemat idag(a) så det har varit en riktig chilldag. 
jag vaknade klockan tio av min kära telefonjävel(: jag gick upp och gjorde ve mig, sen började jag gå mot andreas. han skulle egentligen möta mig men det blev inte så, för benny behövde honom bättre(; hahah. jag fick vänta ett tag på honom och sen blev det att åka till roma, pommes<3 
sen körde vi hem till andreas igen, det blev en massa mys & vi kollade även på my super sweet16?! :* någon tmme senare blev det att jag gick hemåt, palla inte mer för han skulle träffa några kompisar x)
jag kom väl hem vid fyra eller någonting, så sen jag kom hem fram till klockan kvart i sex har jag solat(: skitskönt har det varit, somnade till lite faktiskt :$ men har inte bränt mig.
jag kom iallfall precis från duschen, så jag måste fixa mitt hår. mamma ska släppa av mig på oj så köper jag fika tills ikväll, rabarberpaj och vaniljsås, mums! till middag blir det räkor, fast det blir sen mat idag & jag som är hungrig -.-'

jag ska iallfall ta tag i att göra ve mitt hår, så vi hörs ikväll.
kiss'es <3


tillsammans med dig mår jag bra´

huvudvärk & ont i huvudet "(

jag kom hem för någon timme sen, jag hade rätt bråttom innan men iallfall. jag stack till roma med benny, andi, dani och ida(: när vi hade kommit dit skulleida typ gå direkt igen för hon skulle ta tåget "/ och sen skulle andi också hem.. iallfall så käkade vi och sen stack vi till rågen och chillade med musik och snack. dit kom sen cassie, linus och fidde(: mycket najs. vi fick prata av oss lite mer sen följde dani mig hem.
jag ska sova nu med världens huvudvärk. jag ska upp om 10 timmar, hoppas jag. sovgott puddingar´(a

hörs senare ikväll

tja allt trevligt folk. det var meningen att jag skulle träffa andi imorse, men jag försov mig så dum som jag är "/. jag hatade mig hela morgonen men det fixade sig till slut. andi och micke kom till mig ett tag, så vi snackade och sånt men jag gick in efter ett tag. 
nu har jag varit ute med benny, dani, ida, benny, andi & micke (:
hörs ikväll. ska till roma och käka. pusspuss

runt tio i sex (:

intressant information, verkligen(:

idag gick jag upp runt elva - halv tolv. jag gick ner i duschen & sen la jag mig i sängen och tittade på saltkråkan - snickargården i fara! den slutar som i en saga, precis som tjorven sa(: 
jag gjorde ve mig, gick till stationen, träffade andi & benny och sen hoppade jag på tåget mot helsingborg, där dani redan satt. på knutan fixade jag sommarkortet till mig och min syster, sen skulle dani platta håret -.-' 
en kvart senare blev det att träffa ida och sen gick vi runder i stan. efter någon timme blev det käk på donken, mycket trevligt & sen bjöd jag ida på glass bara för att hon är en av mina bästa vänner.
jag och dani tog tåget till åstorp, på tåget såg vi en riktig sexbomb, fast hans skor var mycket sexigare(a) på stationen var andi & benny, vi träffade även på elina och hennes syster?<3 
vi skulle följa henne till netto, på vägen blev det mycket skratt och mycket skrik. jag putade in dani i en häck och den klantfjanten ramlade igenom ;p haha moget av henne?! elina gick till nellie, benny & andi körde till benny och jag & dani gick till mig och chillade med livet. vi satt på altanen och drack saft & spelade kort. såklart så vann jag :D
efter någon halvtimme gick vi till stationen för att träffa ida, hon trodde hon satt på fel tåg. haha! (:
jag orkar inte dra allting i detalj(: men kvällen bestod av pommes & vitlökssås på roma med allt folk och även en massa chillande på rågenskolan som vanligt dåva.
dani följde mig till rondellen och sen gick jag hemåt vid tio i tio (a) 
sen dess har jag bara chillat i soffan men nu ligger jag i sängen. 
ska glo film nu, hörs!



ett ord: mums

riktig mysdag! :$

jag vaknade runt tio - elva idag, skönt att sova lite extra (a. jag gjorde ve mig och sånt, men sen väntade jag på mamma och syster så körde dom mig till andi, vi kollade på film och fixade käket faktiskt (a) iallfall så, jag var hemma hos honom tills typ sju - åtta och sen gick vi ut för att träffa benny och dani(; det blev pizza på roma, mums. sen gick vi till rågen, ovanligt we know! på rågen satt vi och chillade med livet & sen gick/körde vi till stationen för dani skulle åka hem "/. jag sa hejdå till henne, benny och andi & sen hämtade mamma mig(:

nu sitter jag i förtöljen och kollar på sex and the city, det är superbra! snart ska jag upp på mitt rum och glo på en massa barnfilmer idag igen (a) någon gång får man vara barn ellerhur?!
aja, vi hörs kanske senare! pusspuss´

mysigt i höganäs

glömde ju berätta om min dag i förra inlägget! (a) 

jag tar det nu istället.. 
eh, som sagt.. jag sov hemma hos dani igår, så jag vaknade kvart i elva. mysigt värre! (a) jag somnade runt fem tiden, medans dani sov redan vid fyra :o shit nuggets alltså.. 
vi gick upp, jag gjorde ve mig, käkade frulle & gick till stationen. där var några sniglar i kön så jag blev skitstressad att jag inte skulle hinna tåget men jag hann iallfall (a.
jag åkte hem, på stationen hämtade pappa mig så vi åkte hem och sen körde vi mot höganäs. när vi var där blev det en massa käk, nypotatis MUMS! sen gick jag, jessica & martin till stranden för jag och martin skulle bada - fast ingen trodde på oss?! :s
det är väl klart man ska bada när det är sommar ffs!
vi badade iallfall, eller hoppa i och sen upp igen! (a. jag bjöd dom på vars en glass, mycket gulligt av mig. sen gick vi tillbaka så blev det tårta och sen efter ett tag somnade jag på bordet. de väckte mig när vi skulle köra hemåt, snällt av dom! jag lärde mig hur man sprutade på fönsterna.
på hemvägen hände en sak som inte borde få hända egentligen, men det hände "/. hoppas hon blir bättre och att min rädsla för bilar går bort så snabbt som möjligt. 
varje gång jag blundar ser jag de i mitt huvud :'(

aja. jag lever & det är ju bra..eller?!
ska sova nu. godnatt! hörs om 8 timmar (y)

mysig bild från höganäs :$


tjabba tjena hallå

nu är man nyduschad och har nyrakade ben, mycket härligt! jag ligger i min säng med nypoppade popcorn och en skål med tacochips, just nu tittar jag på en massa filmer som man knarkade som barn, typ saltkråkan :$ 
hela natten tills jag somnar ska jag glo film, härligt värre men det ska inte bli förr sent, för jag ska upp klockan tio idag.

mitt schema för idag är att träffa min pojk & sen träffa dani och kanske benny? (: mycket najs! 
nu ska jag starta saltkråkan. ha en bra natt, vi hörs imorgon. pusspuss´<3


nu väntas

duuschen & rakning av ben. raaaawr... (:
för jag har precis städat mitt rum, bytat tv med min syster så jag har video och packat upp min väska sen jag sov hos dani.
såja.. puss på det!

aja, godnatt

nu är det på det här lilla viset att lilla dani har redan somnat, den lilla fisk som hon är. vi ska minsann upp om mindre än åtta timmar för jag ska ta tåget tjugo i två till åstorp, där mamma och pappa hämtar mig. vi ska köra direkt till höganäs, till min mammas moster. hos henne ska vi käka och jag ska även passa på att ta ett dop i havet (a) 
& jag håller tummarna för att vi inte stannar där så jävla länge för då hinner jag träffa min pojke innan, jagsaknarhan!♥
mhm. nu ska jag iallfall släcka och sova. vi hörs ikväll för kommer nog inte hinna blogga innan tåget kör :$
pusspuss♥

en superkväll


servering på fest och det innebär en massa nya minnen, en massa skratt och även nya upplevelser. vi testade mycket som vi aldrig gjort innan, supercoola är vi! vi fick även två kompisar, jannis syster & markus/henrik? :s 
markus/henrik sa jag liknade lady gaga, han blev nog sjuk av allt vatten han drack.
iallfall ett stort tack till dani som gjorde kvällen till det de blev.
iloveu bitch! <3










det regnar - ogilla!

jag vaknade typ tjugo i ett eller någonting, då blev det duschen direkt. jag fönade håret & tog på mig shorts och t-shirt. jag skulle promenixa till oj för att handla grädde till jordgubbarna, mums! när jag gick utanför dörren började det regna och när jag var inne på oj så regnade det inte men när jag gick ut började det igen så det blev till att springa hem.. jobbigt :s 
väl hemma började jag göra ve mig och sen har min syster den senaste timmen fixat mitt hår (: det blev inget märkvärdigt, utan bara en inbakad fläta(a. 
snart ska jag iallfall gå till stationen för att ta tåget till perstorp, på stationen där hämtar dani och hennes pappa mig för jag och dani ska servera på en fest(: kommer ha fett roligt, som vanligt hjärtat. 

jag kan naturligtvis inte lova några bilder för min kamera börjar knasa sig ;s så jäävla onödigt!
ha en bra kväll, så hörs vi inatt någon gång.
pusspuss.♥

det regnar - ogilla!

jag vaknade typ tjugo i ett eller någonting, då blev det duschen direkt. jag fönade håret & tog på mig shorts och t-shirt. jag skulle promenixa till oj för att handla grädde till jordgubbarna, mums! när jag gick utanför dörren började det regna och när jag var inne på oj så regnade det inte men när jag gick ut började det igen så det blev till att springa hem.. jobbigt :s 
väl hemma började jag göra ve mig och sen har min syster den senaste timmen fixat mitt hår (: det blev inget märkvärdigt, utan bara en inbakad fläta(a. 
snart ska jag iallfall gå till stationen för att ta tåget till perstorp, på stationen där hämtar dani och hennes pappa mig för jag och dani ska servera på en fest(: kommer ha fett roligt, som vanligt hjärtat. 

jag kan naturligtvis inte lova några bilder för min kamera börjar knasa sig ;s så jäävla onödigt!
ha en bra kväll, så hörs vi inatt någon gång.
pusspuss.♥

det bara e så

till dig, min lilla knasboll♥

från nio till elva

jag tog tåget till klippan tillsammans med elina fem i nio, där väntade lilla dani på oss. vi gick till skolan lite snabbt eftersom vi var sena. vi samlades i klassrummet där det blev snack och fika.
sen gick vi till idrottshallen där det blev avslutning & sen äntligen sommarlov!


de där jävla tältet



bilder från torsdag till fredag! pusspuss

monday at school!

dag har skolan varit chill i banan. vi har ju sovmorgon på måndagar numera pga avslutad mattekurs(: häärligt! efter matten blev det engelska och jag låg på VG- och det är bra (a) tycker jag! sen mat och det var väl gott. dani höll på att spy pga en fisk ;o hon är mystisk! hahaha! sen svenska där vi glodde på film och sen idrott där vi sprang runder å sånt - bara jag å dani då(a)
vi fick några bilder och några videos, dom kommer inte in idag tror jag.

nu ska jag kolla film å mysa! mysigt värre ;b
hörs ikväll.¨


joke

jag skojade bara. jag kan nte sova, så jag lägger in några bilder iallfall (a)

tess is back in buisness :b

jajamensan, sånt é de! jag är tillbaka från en liten liten paus. jag har haft mycket att göra och väldigt mycket att tänka på. jag ska försöka ta tag i uppdateringen som vanligt numera men jag kan inte lova någonting ;$
även om det har varit paus här på bloggen så har det definitivt inte varit det i mitt liv, utan det har hänt massor!(:
i onsdags passade jag, syster och mamma min morbrors hund, sapmi. vi var ute i trädgården hela dagen så jag hjälpte till lite då och då. men den mesta av tiden satt jag i solen & chillade, riktigt skönt väder faktiskt(: på kvällen kom anditill mig. vi var på mitt rum, kollade på film & snackade. vi kollade på "it´s complicated" & den är superbra. när han hade kört hem gjorde jag ve mig för ida och sarah skulle komma till mig, för jag & sarah firade ett års vänskap♥. vi firade genom att träffas i byn & sen träffade vi på micke ett litet tag, när vi hade snackat med honom gick vi till roma för att kränga en stor kebabpizza som lilla tessan bjöd på, mums verkligen! micke, cassie, linus, fidde och johan kom också dit men det var bara jag, ida, sarah och micke som käkade(a) när vi hade käkat gick vi runder hit och dit. till sist kom vi till lidls parkering där sarah bytade bh, haha! så härlig den flickan är, jagälskardig. 
verkligen en superbra dag töser! ♥ jagälskarer!
i torsdags vaknade jag någon gång, typ nio - tio tiden. då gjorde jag ve mig och gick till oj för att träffa mina älsklingar, dani & elinadåva. vi käkade korvar till frulle på oj, haha! sen gick vi till ishallen för att träffa benny, för dani skulle träffa honom för första gången. sen kom andiett tag, vi gick till oj för elina skulle köpa cigg.. sen skulle elina och andi hem, men andi skulle komma senare. jag, benny och dani gick runder i hela fucking åstorp och hittade inte en enda rolig filur. vi strejkade och gick därför hem till benny, där chillade vi med film och sånt.  efter någon timme kom martin dit & sen efter en stund till kom andiockså. jag, dani och andigick hem till mig, vi kollade på film & tjafsade lite smått och gott om allt möjligt :b  efter typ fyra timmar kom benny och martin tillbaka & benny var så stolt över sin lilla älsklingscross. dom körde iallfall iväg och skulle fixa ett jävla tält men det blev inte så. jag och dani satte upp vårt tält i min trädgård och sov där med benny och andi♥. vi sov inte mycket, jag somnade typ fem - sex tiden & vi vaknade väl runt tio - elva tiden för då skulle pojkarna dra. 
igår vaknade vi då i tältet någon gång, när pojkarna hade åkt gick vi in till mig och gjorde ve oss. vi tog tåget till stan två minuter över två. vi träffade sarah, blev tårar och kramar "/. vi gick ett ärende och fixade det & sen tillbaka till knutan för att käka frulle och lunch & även middag för min del :$. sen tog vi tåget hemåt halvfyra & sen gick jag hemåt mig. när jag kom hem chillade jag framför tvn ett tag och sen kom anditill mig. jag höll sorgligt nog på att städa just då så han fick spela cs tills jag var klar. & sen glodde vi på två filmer, jersey girl & tjenare kungen(: runt tio i elva körde han hemåt & då blev jag helt ensam/:♥. & det suger verkligen. för någon timme sen kom mamma och pappa hem igen, så nu ligger dom och sover & jag är vaken.
idag ska jag upp i normal tid och packa & fixa lite. om jag har en jäävla tur så hinner jag träffa andiinnan jag åker till perstorp för att umgås med dani. 

nu lägger jag ner bloggningen förtillfället. alla bilder från dagarna kommer in så småningom, stressa inte mig :b
sovgott och drömsött.
pusspuss 

Idispidis här(:

Tja Idapida här!
Jag lovade lilla tessan att blogga till henne för hon mår inget vidare, andledningarna finns och vill ni vet mer så smsa henne!<3 Men iaf, krya på dig hjärtat mitt!<3
Det jag vill säga med detta är att tessan nte kommer blogga förrän hon mår bättre & känner för att skriva av sig, det kan bli redan imorgon eller hösten - Ingen vet!



Tessanfnessan, du ska veta att jag älskar dig och ställer upp för dig och finns för dig alltid!;*
Det är bara till attt ringa, dag som natt & natt som dag!;*
Tumtuum hjärta Pekpek, allways!;*
Glöm aldrig att jag älskar dig!<3

Dagen bestod av att umgås med ida & sarah!;*
Btw dagens höjdpunkt superkuken byta bh på lidls pakering"

 


en superbra dag med de bästa(v

jag gick upp halv nio och gjorde ve mig snabbt som fan för att gå till stationen och ta tåget till helsingborg med dani två minuter över nio. på tåget satt minsann coolingen dani och väntade på mig :* när vi väl var i helsingborg var vi svinhungriga, vi köpte en glass och en milkshake men ingenting var gott -.-' och dani åt sin jävla banan! Hahah, sen tog vi bussen till ättekulla. där träffade vi en överlycklig sarah jönsson, hon började gråta för hon trodde inte jag skulle komma:* vi träffade även på emma, mycket trevligt.
efter avslutningen gick vi hem till ida - jag, sarah och dani! där åt vi tårta och snackade, sen gick vi till cg för att köpa köttbullar. vi åt upp ett helt paket, shit vad vi måste varit hungriga?! sen la jag, sarah och dani oss i idas säng, där låg vi så skönt så vi ville inte flytta oss. det blev en del skrattanfall i den sängen ;) 
vid fyra tiden fick vi gå ut för vi skulle ta bussen till stan. vi fick skäll av busschauförren bara för att vi skrattade? han sa typ:"sluta, ni är väl inga barn" och snabb som jag är så säger jag: "jo, vi är visst det barn" & då är den diskussionen nerlagd(:
vi hoppade iallfall av på knutan, där bytade sarah om och sen gick vi till donken. efter ett tag var ida och tim tvugna för att gå för de skulle käka kinamat med sin mamma på söder, men vi andra satt kvar(: en halvtimme senare kom mitt ex, emil hansell.. mycket trevligt(: när han och hans kompis hade gått blev det diskussioner i massor, men det fixade sig till slut(: 
eftersom vi inte pallade sitta still gick vi till skateparken för att chilla med livet. vi satt på rampen och drack cola & krängde chips (a) mycket mums! men det kom några killar som skulle åka så vi fick flytta oss.
vid sju tiden blev det att bege sig mot knutpunkten, vi satte oss på tåget och i ramlösa hoppade saris av! "/.
när tåget väl var framme i åstorp hoppade jag av och mamma hämtade mig, det var meningen jag skulle träffa andi men det blev inte så, så jag åkte hem och arbetade lite i trädgården (a) man är väl lite duktig ibland ;$
vid tio tiden bestämde sig andi för att komma och träffa mig ändå, så det blev så. grattis på födelsedagen snygging(v´

när han hade åkt hem blev det att kolla på american idol med mamma och även prata med micke i telefon, vi hade mycket att diskutera kändes det som (:
jag längtar tills klockan tolv ;$ för då ska jag ringa andi.. hihi!
nu ska jag äntligen sova, har världens huvudvärk och det sugeer verkligen.
sovgott och pusspuss!







väla med dani & lillebror(:

igår gick jag upp klockan tio eftersom jag försov mig, dum som jag är -.-' jag hann i vilket fall som helst med bussen. jag träffade dani och david på stationen i åstorp för vi skulle ta bussen tillsammans(: på bussen blev det lite skratt för han var fan aldrig tyst ;P hahaha! 
på väla blev det att käka och sen att fixa andis födelsedagspresent, hoppas nu han gillar den :$ hihi. vi gick lite hit och dit, även i en massa sportaffärer -.-' och på stadium kom vi fan aldrig ut så vi fick bära ut david :o shit mannen! haha, sen tog vi bussen till stan för att käka glass. i stan träffade jag på sara, julia och nathalie, mycket trevligt(: sen tog vi tåget, jag hoppade av i åstorp och gick hemåt.
väl hemma blev det lite tjafs med mamma men gick upp och startade en film istället för pallade inte. it´s complicated hette filmen jag såg två gånger. den andra gången sov jag lite (; hehe! är man trött så är man.
vid halv elva vaknade jag igen och då hade jag några sms -.-' jag gick ner och det blev tv med mamma och sen nu datorn och snart ska jag sova för jag ska upp klockan åtta för att ta tåget till helsingborg, tror jag.

ha en trevlig natt och dag, vi hörs ikväll.
sovgott sötnosar(aa




GAAAHH!

heeeeeeeelvetee!! jag försov mig i en fucking timme. jag skulle upp nio men jag gick upp för en halvtimme sen. fan fan fan fan! men som tur är så är jag blixten och därför hinner jag såklart ändå(:
jag har precis gjort ve mig, men måste ner och käka frulle om jag nu känner för det annars blir det tv tills elva och sen går jag till stationen. hoppas ni får en trevlig dag för det ska jag ha, hörs sen!

snart dags för sängen!

jajamensan, dags för att stänga datorn & säga godnatt till allt folk som är vaket. anledningen till att jag lägger mig i tid är för att jag inte har sovit speciellt mycket och även för att jag ska upp tidigt idag, redan klockan nio ringer min klocka & då måste jag verkligen upp för jag ska faktiskt ner i duschen, så jag vaknar till riktigt ordentligt. 
jag ska upp så tidigt för jag ska till väla med dani & hennes lillebror david, trevlans! jag ska köpa någonting till andi eftersom han fyller år imorgon (a) jag har faktiskt ingen aning om vad jag ska ge honom så ge gärna förslag?!
efter väla imorgon ska jag träffa andi, så det blir nog ingen bloggning förrän jag har kommit hem från honom & jag vet inte om det blir sent eller om det blir tidigt, det är sånt man får se(:
men i vilket fall som helst så får ni ha en bra natt & sov så gott så hörs vi imorgon!
jajamensan! denna bussen ska vi ta imorgon..


såhär ser min vecka ut´♥


måndag: väla med dani & david och sen träffa andi´♥
tisdag: gå på idas skolavslutning & sen träffa andi´♥
onsdag: sola & bada?´♥
torsdag: sola & bada?´♥
fredag: vara med andi´♥
lördag: servera på en fest tillsammans med dani´♥
söndag: höganäs med familjen´♥

bilder :*

från torsdags!







tack för en helt amazing kväll brudar!
jag älskar er tills döden skiljer oss åt!´♥


från student!




lala & cola, kan det bli bättre?

nu sitter jag och chillar på mitt rum framför tvn med datorn i knäet. jag är även klar med min nya telefon, eller nya och nya..min systers gamla(: jag får se om jag pallar med den för det är stor skillnad mot min puttefon(a.
jag har sovit i kanske fyra timmar eller någonting pga att jag inte sov så mycket inatt pga dom svinen som förstörde allting! fuck dom! nu kollar jag på fou, den är verkligen superbra! :$
men nu ska jag gå ner och skicka några låtar till min syster och hämta lite mer lala (a)

hörs senare.
ps. det blir inte så sent idag. ♥

ajabaja!

nu får jag lägga ner det här md dålig uppdatering tycker jag, håller ni inte med?! :p

nu ska jag berätta om allting från torsdags och framåt.
itorsdags blev det förfest hemma hos mig med ida, sarah, dani, evelina och johan(: det var sjukt roligt. massa dans och massa skratt! vi tog tåget till stan men när vi väl var där så blev det att vara på knutan för det regnade. vi försökte få dani att nyktra till och det funkade ju, sju glas vatten var det va? :p hahah! det blev lite tårar och skrik men vi klarar allt tillsammans, aight?! (a´.
senare träffade vi jonte och han joinade oss mot gröningen men han försvann sen :S och vi satte oss på lekplatsen, i själva tornet och det var sjukt jobbigt att ta sig upp men ännu jobbigare att ta sig ner ;p hahah! dani och evelina åkte ner men när de var nere ångrade sig för det var blöt och dom blev smutsiga ;) hahah. sen träffade man på snyggingen linn ju, mycket trevligt! vi snackade om strul och knull xD HAHAHA! sjukt härlig är den tjejen helt seriöst.
sen fick jag och dani springa till knutan för vi höll på att missa sista tåget för tydligen så gick inte bussen :s helt jävla sjukt, det stod på internet men tydligen så stämmer inte deras tider :s iallafall så åkte vi hem och sen blev det att nanna direkt för min del (:
ifredags blev det att gå upp tidigt för att hjälpa till med att fixa inför jessicas student. vi åkte upp till gården och fixade köttet och potatissalladen och sen hämtade vi blommorna & tårtorna(: sen körde vi hem för jag skulle duscha innan ida kom men pappa hämtade henne på stationen så när jag var klar plattade hon håret och sen tripplade hon mitt. jag tog foto men de kommer in senare, samtidigt som bilderna på min syster. vi åkte till klippan för att se min syster och många andra springa ut! hon var så himla fin(: hon fick en nalle och en bukett rosor av mig & hon fick en kram också.. jag är riktigt stolt över henne (a. när hon var upptagen med att krama de andra gick jag iväg med ida för att hitta dani och sen wiktor. vi gav wiktor vars en kram och sen en liten traktor för han är MrTraktorfeest, han blev jätteglad! :D jag kommer sakna den mannen på skolan(:<3 vi kolladen är jessica åkte på flaket och sen åkte vi till gården där festen skulle vara. det blev en massa mat och sen tårta och en massa lääsk! när min syster hade åkt iväg för att festa med martin och nosse så kom andi, micke och bennyy till gården..mycket trevligt(: det blev en jäävligt trevlig kväll. när alla hade gått hem så plockade vi undan och åkte hem. jag och ida somnade direkt, typ två - halv tre tiden(a)
ilördags vaknade jag och ida halv ett ;O det blev att störa sig på vädret och sen gick vi ut & satte upp tältet(: och efter det blev det frulle, ungefär vid halv fem hade vi ätit klart och diskat, duktig man är! vi gjorde ve oss och gick ut, vi satt på rågen och chillade men sen pallade vi inte det så vi gick hem till min mormor och morfar. sen gick vi hemåt för att äta, precis när vi hade börjat äta kom andreas och micke. det blev att diska och plocka undan & sen ta ut en massa grejer till tältet och sen upp på mitt rum för att glo film och mysa en massa. sen skulle mamma och pappa lägga sig så vi fick gå ner i vardagsrummet. vi kollade på en prinssesas dagbok2 och sen gick vi ut till tältet. vi hann vara i tältet i knappt en timme & sen var det slut på det roliga. det kom några feta idioter & skrämde livet ur oss. dom skrek, sparkade på tältet och kastade stenar så nu är tältet isönder och jag kommer fan aldrig våga sova i tält i trädgården mer :S det finns tydligen människor som är totalt störda! vi ringde till mamma och pappa & pappa gick ut för att kolla efter dom men där fanns inga :s men vi bestämde oss för att gå in så vi gjorde det. jag startade hata göteborg, säg att du älskar mig och tre systrar och en mamma!(: hahaha, väldigt bra filmer (a) fast väldigt mycket mys - gillas!
vid halvfem gick vi ut i tältet igen för det var ljust då, vi somnade inte direkt precis men iallfall. vid typ tio vaknade jag och jag gick in för att kissa och snacka med mamma & pappa. sen gick jag ut igen.
och lite innan tolv tiden körde micke och andi hemåt "/ och jag och ida har suttit framför tvn sen dess. nu sitter vi och kollar på lyxfällan trorjag?:s men jag ska iallfall börja käka min tårtbit nu så vi hörs senare ikväll(a)

ps. förlåt för att det blev ett väääldigt långt inlägg men så är det när man inte har tid (a)

KRÖK!

hörs imorgon (a

SKOLAVSLUTNING! ♥

ÄNTLIGEN!
IDAG SLUTAR JAG ETTAN!
det ska firas med de allra bästa!
bilder kommer säkerligen -
dani & ida ska med.


god jäääävla natt!

duktiga tessan

ska flytta runder mina bilder och ta bort alla som är dåliga. eftersom det är väldigt många av mina vänner som tycker om att ta randåm´s pics t.ex. ida & dani, så finns det väldigt många dååliga så jag har att göra!

hörs senare

bad update!

jag vet om att jag har inte har varit så bra på att uppdatera men det har varit upp och ner med mitt humör. igår hjälpte jag mamma med att handla, packa upp och lite så eftersom syster tar studenten snart.
när jag hade hjälpt mamma klart gick jag hem till andi!
♥. vi kollade på film, old dogs & zombieland - superbra filmer! vid åtta tiden skulle dani komma så jag gick från andi typ fem i åtta (a) visst är man snabb?! på vägen till stationen ringde ida så vi snackade om morgondagen! snacka om att jag är fede taggad!♥.
jag mötte dani på stationen, vi promenerade hem till mig och snackade en massa men lyssnade även på bra musik! haha, ett gott skratt fick man allt. sen gick vi ut och fyfan vad det luktade! :D HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHHA! vi gick till blå och röd för dani skulle handla chips & monster!
♥ vi promenixade till rågenskolan för att sätta oss där och gunga, det blev en hel del snack och planering inför imorgon. sen följde jag henne till stationen men tåget var försenat, ovanligt!? NOT! sen blev det hejdå och mamma hämtade mig!
när jag väl var hemma så satte jag mig vid datorn, lyssnade på musik och lite sånt.

idag gick jag upp klockan sju eller någonting, det blev duschen direkt. jag gjorde ve mig och promenerade till stationen i pissregn! surt som fan!? jag tog bussen till klippan där dani väntade på mig, sen satte vi oss i huset för att vänta på elina. när vi kom till skolan hade vi inga lektioner, jag ville hem men det blev inte så! vi gick till banken och sen chillade vi på oasis, hahaha! fett chill ställe, dit kom även becks för hon skulle sola med sin mamma.

sista dagen imorgon och det gillas som fan!

vi hörs senare.



massa mys med min gullunge´♥

idag har jag lekt med en urgullig pojke (a. han kom till mig vid fem tiden, då kollade vi på tv ett tag men mina föräldrar var påväg hem så vi gick upp på mitt rum & kollade färdigt på filmerna. vi tittade på 30 days of night, eurotrip och lite av dum dummare (a. vid tio över åtta sa jag hejdå till honom & han körde hemåt.
saknar honom!♥

jag ringde & beställde kebabpizza på roma, mums! jag åt halva typ, lite mindre kanske och sen satte jag mig här. direkt när jag satte mig vid datorn så blev jag förbannad, palla skriva en massa skit på fb? :s
jag är patetisk, jag vet & jag älskar det!

nu ska jag fortsätta glo film och snart gå & lägga mig kanske för det är inget roligt folk inne på msn & jag ska upp i lagom tid imorgon ändå, fast jag är ledig för jag ska hjälpa mammi! (:

pusspuss, sovgott!


vill ha tillbaka mitt hår -.-'

monday at school!

idag har skolan varit chill i banan. vi har ju sovmorgon på måndagar numera pga avslutad mattekurs(: häärligt! efter matten blev det engelska och jag låg på VG- och det är bra (a) tycker jag! sen mat och det var väl gott. dani höll på att spy pga en fisk ;o hon är mystisk! hahaha! sen svenska där vi glodde på film och sen idrott där vi sprang runder å sånt - bara jag å dani då(a)
vi fick några bilder och några videos, dom kommer inte in idag tror jag.

nu ska jag kolla film å mysa! mysigt värre ;b
hörs ikväll.

längtar tills imorgon ♥

nu ska jag stänga datorn och nanna. jag ska upp sju imorgonbitti & det är ju skönt med sovmorgon för en gångs skull!♥. finns på mobilen som vanligt hela dagen. ska drömma om dig gullunge
pusspuss!


en gammal rutten bild (a

måndag: skolan & umgås med andreas♥
tisdag: ledig (a ♥
onsdag: vetinte.
torsdag: strandfest i äholm/gröningen med de bästa♥
fredag: syster tar studenten♥
lördag: vetinte.
söndag: vetinte.

 

 

 

vad ska ni göra i veckan? (a


imissu´♥



jagälskardig!

sveriges nationaldag (a

idag vaknade jag och ida lite sent hahah! vi hade fyrtio minuter på oss att göra ve oss och gå till mötesplatsen vid vårdcentralen. vi gick till perslund och lyssnade på en massa tal, fett tråkigt ;b
när det var slut gick jag, ida och mene hem till mig och snackade litegrann. vi stack ut för att träffa andi och franke på rågen, myspys!
hela dagen har vi umgåtts med dom små pojkarna och annat folk..
sen skulle andi hem och direkt efter franke så jag och ida gick hem. hon behövde snacka "/ lider med dig snuttan. jag följde henne till stationen och påvägen hem träffade man på ... och det var trevligt (y) hahaha!

jag har precis städat mitt rum, duktig jag är.. förtjänar något gott nu (a)

bilder från idag (a


PUSSPUSS!

du får mig att le gullunge :*

igår blev det ledaravslutning hos therese å per. jag och ida var barnvakter åt emil och anton först, vi badade och chillade med livet bigtime´
sen kom allihopa tillbaka.. therese, per, mamma, pappa, jessica, martin, nozze, gustav & många fler. vi var nog sjutton stycken eller något sånt.. det blev grillat till mat och sen blev det att titta på pippi långstrump och snacka med allihopa. när pojkarna hade lagt sig blev det att jag badade ännu en gång, sjukt skönt fast kallt & ensamt för ida vågade inte bada - för hon vill inte bli sjuk hihi (a)
typ vid elva tiden drog vi hem till mig och bytade om för vi skulle ut och träffa franke och hans kompisar. vi träffade dom på stationen och gick runder i åstorp. det blev en massa skratt och en massa mys ;*

struulkungen (a lovelovelove´♥

här kommer några bilder från igår...





tack för underbara dagar och kvällar med dig min kines(: hihi, jagälskardig!

btw!


jag&emil är vänner igen! :D :D :D :D

ha en fet kväll mannen!

sitter och chillar med ida på mitt rum men nu ska vi gå ut! ha en fet kväll så hörs vi inatt eller något.


jag älskar min bästa vän ida lång!

brun med sol (a

jag vaknade klockan elva idag, tog på mig bikini och gick ut och la mig i solen. jag låg där i två timmar fast jag gick in och drack för jag tänker minsann inte svimma(: efter två timmar i solen var man varm och ofräsch så jag gick ner i duschen. jag passade på att raka mina ben också för jag hade ändå inget bättre för mig.
nu sitter jag framför tvn och kollar på något med paris hilton, helt okej program. jag väntar på ett sms från ida för jag ska möta henne på stationen.

DAGENS OUTFIT: blommig klänning (a hihi.




brb!

det bara är så, du är söt!

just for you my bestfriend´♥

 


sinnessick´t

= sinnessjukt!


FÖRSTÅR NI EN SAK?
- JAG & DANI SKA INTE SES PÅ HEELA HELGEN!


& TESS SÖRJER ! :|


vi är duktiga på att sammanfatta (a´

idag började dagen med skolan som vanligt dåva, jag gick upp klockan sju men jag missade bussen i vilket fall som helst eftersom jag var helt förvirrad. jag hann att äta en halv tekaka iallfall och det var ju duktigt av mig. i klippan satt hannah, louise & danithebest och väntade på mig :* vi snackade en jävla massa på vägen till skolan och sen skiljdes vi åt.
på lektionerna idag gjorde vi absolut ingenting, vi kunde lika bra varit lediga seriöst!? vi skrev en utvärdering och sen satte jag mig vid datorn och chillade med livet med johan eftersom dani skrev kunskapskontroll. medans alla andra gick och käkade gick jag & satte mig inne hos dani och andré när dom skrev det provet (: när dani var klar blev det att käka med henne och vi snackade om en himla massa vid matbordet också, vi har mycket att berätta minsann(: hehe, sen efter maten blev det chill vid fotbollsplanen i solen, fett skönt man!
kvart i ett gick vi till dörrarna vid h byggnaden, där skulle vi träffa tvåorna för vi skulle spela fotbollsbrännboll. mitt lag förlorade men i vilket fall som helst så var vi bäst och det viktigaste är att man hade kul & det hade vi, iallfall jag(a´
när leken var slut fick vi sluta och jag & dani gick till stationen, jag bytade om där och sen sa jag hejdå och tog tåget hem. jag gick till mormor och morfars nya lägenhet för mamma var där (a. där bestämde jag mig för att åka till bjuv för att träffa marco, dansk och några andra. när jag väl var i bjuv så svarade ingen bjuvpojke på mina sms så jag satt där på marken och snackade med saris i telefon. dansk ringde mig sen och gick jag med honom & några till hem till honom. vi kollade på en riktigt bra film och sen mitt i kom marco. vi gick ut mot bjuv och kastade runder på en boll men eftersom dom redan hade vars två så fick jag ha den för mig själv ;b hahahah! vi gick runder och kollade på tv hemma hos dansk ett tag också & sen blev det att gå till stationen.
en kick, en kram och sen hejdå "/ <3
när jag kom hem från bjuv gick jag tillbaka till mormor och morfar där typ hela släkten var för fan, jag tog med sapmi och gick & handlade käk till mig för jag var hungrig som fan -.-' det blev att käka & sen hem och byta kläder för att följa med mamma och morbror till fashalt, det ligger typ vid örkeljunga tror jag? hemma hos honom blev det att dricka cola, äta choklad och snacka en massa om allt och ingenting.
jag och mamma körde hem och när vi kom till åstorp körde vi runder här lite & tittade, men det var inget folk ute typ? max 10 pers. jag förstår dom, det händer inget roligt i åstorp (a)
nu är jag iallfall hemma och jag kollar på film - what happends in vegas! (a)
nu ska jag snart stänga datorn för jag börjar bli nannig, jag ska upp rätt tidigt imorgon för att jag ska steka satan i solen & bli en riktig niggah! men iallfall sovgott & pusspuss..

superkuken saris :$

idag blev det chill klädsel och endast lite foundation eftersom vi slutade efter kunskapskontrollen var klar. första lektionen lekte vi och fikade. jag fick vg i arbetssätt och lärande, blev sjukt nöjd över mig faktiskt! efter rasten var det dags för kunskapskontrollen, den var inte alls svår eftersom man fick ha böckerna och så. jag skrev, skrev och skrev ännu mer men till slut blev jag klar och klockan tolv tog jag bussen mot stan.
i stan träffade jag sarah, vi kissade och sen gick vi naturligtvis till donken där det blev en glass. när vi hade hängt på donken ett tag så gick vi ut och kollade ut när telenorgubbarna blev dissade men min mobil höll på att dö -.- så vi fick gå och ladda dom! (: vi träffade på en urgullig tjej som sa att vi var fina och sånt, skitsöt var hon! :$
efter någon timme tog vi bussen hem till ida, fast vi glömde trycka på stopp knappen ;o hemma hos ida blev det att äta mackor och skratta ihjäl sig för jag smsade med emil :p hahaha, härlig fantasi den killen har!
när vi hade varit där en timme eller någonting blev det att åka till stan med idas mamma och sen ta tåget till åstorp för att gå på scoutavslutningen, vi spelade brännboll och gjorde några lekar. underbaart, ha en skön sommar! (:
efter scouterna blev det att laga käk till min syster och mig, det blev nte gott någonstans :s jag följde ida till stationen och sen åkte jag hem igen..
nu ligger jag och dör av tristess i sängen ;s men som tur är så är det fredag imorgon och jag hoppas att det jag har längtat till äntligen händer ;$

btw
sarah fick ett nytt smeknamn idag.. hon kallas från & med idag för SUPERKUKEN SARIS!
hahahahahahah, jag får ett gott skratt varje gång jag tänker på det :$

nu ska jag sova men jag bjuder på en nytagen bild på mig men även på min superkuk :$


godnatt sötnosar'

nya pic´s <3



tycks? (:

scoutavslutning! |:

idag var skolan chill, på idrotten var det volleyboll & vi sammarbetade faktiskt bra i vårt lag :) jag blev lite stolt över att jag tog bollen så pass många gånger som jag gjorde även om det inte var så många.. vi slutade lite tidigare så jag & dani gick till stationen i idrottskläderna och så men vi missade tåget i vilket fall som helst fast de båda två var försenade -.-' vi satte oss i vänthallen med en burk fanta & snackade om allt möjligt, typ om burkar och maskar? hahah. dani var lite besviken på mig för jag hade bara druckit ett glas apelsinjuice och det är inte speciellt bra! hon skänkte typ halva fantan till mig, tack så mycket - du får igen det någon gång :$
jag tog tåget femtiofem och gick hem stationen i det sköna sommarvädret som har hittat sig till skåne igen(: när jag kom hem hittade jag mamma och syster i trädgården, de planterade blommor och sånt. jag hjälpte till med några grejer men jag var vrålhungrig så jag gick in och fixade käk efter ett tag. drygt en timme senare kom min kära vän ida, alltid lika trevligt när hon tittar in! hon satte sig direkt och började fixa & trixa med min systers hår, hon kom tidigare för att testa olika frisyrer på min syster - hon blev verkligen söt i lockigt men inte enligt henne själv :s vi satt och snackade om ingenting, kollade tv och smsade men sen kom martin & vi började fixa oss inför scouterna. ett tu & tre så ringde stoffe till mig, vi diskuterade något men kommer inte ihåg vad :p iallfall så hade jag ju inte tid så vi skulle höras ikväll men han har väl somnat eller något (a)
vi åkte till scouterna och det blev en massa vatten överallt. vi körde ankhockey & det var verkligen superkul, jag vann över martin (: bara för att jag är så jääävla bra! hahaha, vi körde en massa lekar också som innehöll vatten såklart sen bjöd ledarna oss på glass, MUMS! - tack <3
efter scouterna gick jag & ida mot stationen fast martin hämtade upp mig (: det blev hem och sen iväg igen & handla käk. nu sitter jag här och gör ingenting!(: ska snart sova, har världens huvudvärk. godnatt!

linus på linjen, ofc!

idag var skolan lite mer okej eller hur jag nu ska förklara det (: nog sagt om skolan, det hände inget vettigt. under hålan åkte jag och dani in till stan för att köpa milkshake men vi åkte därifrån med en korv & en brownie -.-'
efter skolan hämtade vi våra väskor och tog tåget till helsingborg, vi hoppade på trean för att åka till sarahs skola men hon var tydligen redan på knutan så vi hoppade av den och gick neråt igen. vi skulle åka hem till sarah innan idag men det blev inte av så vi satt på pastamannen & käka istället. jag klagade på att ketchupen var slut så vi fick gå till donken & ta mer. vi satt där i över två timmar och bara skrattade åt ingenting ;s vi fick reda på att liia var påväg så det var lite mysigt(a) vi gjorde ve oss på toan ;o hahaha. vi gick och laddade min & sarahs tele när elina skulle röka. efter ett tag där kom stoffe som jag pratat med ett tag på msn och sådär. vi gick runder, fram och tillbaka & chillade med livet, sen följde jag sarah till bussen - blev en puss till henne (a)
jag gick tillbaka till joel, elina, stoffe och dani! joel och stoffe gick och gav pengar till de hemlösa, så gulligt av de!(: hehe, jag och dani sa hejdå till joel, liia och hennes flicka! jag & dani gick in och satte oss och då träffade vi på stoffe igen, joel tappade bort honom påväg till toaletten (; hahaha. dani och stoffe fick sitta & umgås själva ett tag för jag gick till båtarna för att träffa emil och snacka med honom. många vill veta vad vi snackade om men det rör ingen annan än mig och honom faktiskt :*
efter det tog jag och dani tåget hem men först en hejdå kram till stoffe(: snäll pojke är vad han är.

nu är jag hemma och knarkar cola men den är snart slut och orkar nte hämta mer "/



RSS 2.0