Stor handlat

Hihi, lilla busiga jag har suttit framför datorn hela dagen och letat efter fina kläder, smycken och lite sånt smått och gott. Beställt två helt underbara klänningar, sjukt snygga! Hoppas bara dom är det på mig med. Har så mycket jag vill köpa. Hårförlängningar och fixa naglarna & en massa annat.

Nu tittar jag på ett program om en tjej som vill lära sig cykla BMX och hennes bästa vänner stöttar inte henne. Det är så himla fegt av dom! Men hon lyckades iallafall. Nu ska jag snart duscha och sen städa mitt rum. Mamma är iväg och handlar käk till oss men vet inte vad de blir, men jag hoppas de blir något gott för är fett sugen på något men vet inte vad. Typiskt mig!

Förresten, snart kommer min cykel hem. Min snygging till cykel. Graawr.

Uppdaterar senare.

Räligt varmt men klagar inte

Kunde inte sova mycket längre än tio för då var det verkligen för varmt i mitt rum. Jag ställde klockan till 8 för att säga hejdå till mitt hjärta men jag somnade visst om så sa det till han runt tio tiden. Nu är han på Liseberg och roar sig den lilla fisken och här sitter jag. Mamma är hos tandläkaren och när hon kommer tillbaka ska vi till skopunkten förhoppningsvis och köpa nya skor till mig. Kan inte gå i mina andra sandaler som jag köpte, de skär in i huden förstår ni va, inte skönt ska jag säga er!

Kollade precis färdigt på Skrållan, rusprick och knorrhane. Rätt rolig film det där. Nu ska jag kolla runder på nätet för att hitta ett par snygga skor och sen ska jag beställa en ny klänning som jag kan ha på helsingborgsfestivalen. Hihi, långt kvar men tiden går fort!

Vi hörs, kram.

Min dator död

Denna dagen har varit hård, varm och har haft väldigt mycket för mig. Gick upp i tid för att kunna köra och köpa våra cyklar, hittade en riktig snygging! Perfekt till mig. Sen blev det att åka hem och fika med mamma och syster. Vi satt och diskuterade om utemöbler och bestämde oss för att köra till Bauhaus men eftersom vi är inkompetenta utan min pappa så kunde vi inte få hem någonting men vi kommer köpa det, hundra procent säkert! Och det är riktigt fint.
Senare på dagen fixade jag i trädgården och sen mådde jag så dåligt så jag gick och la mig på ett lakan mitt på gräset, i solen - smarta jag! Not. Min syster fixade käk till mig och henne, pyttipanna med ägg och rödbetor. Mycket gott som jag hade förväntat mig. Efter maten gjorde jag ve mig och gick ut för att träffa Malin och Micke. Vi gick runder och luffade, skrattade åt ingenting och jag hade rätt kul tills skitet kom in i bilden då jag stelnade och gick hemåt.
Sen jag kom hem har jag pratat med mitt hjärta i telefon typ tjugo gånger känns det som. Planerna inför imorgon var liseberg men jag ändrade mig nyss för jag åker typ ingenting och då blir det att jag får stå och vänta på de andra & det är inte vidare skoj. Istället ska vi mysa till det ordentligt på fredag, äta ute, hyra film, kränga godis och bara älska sällskapet av varandra'♥.
Nu ska jag titta lite på film eller någonting tills min mamma kommer för då ska jag snacka med henne om hur det blev ändrat och sånt, så hon inte blir sur på mig. Orkar inte det. Vill vara hemma i sommar, med mina vänner och framför allt med min älskade älsklings andreas.
Vi hörs imorgon för min dator dör nu - rip!
Godnatt.
i miss my baby

En senare uppdatering än lovat

Go´kväll på er! Det blev en liten senare uppdatering än lovat och planerat. Men dagen har varit otroligt bra tills mitt hjärta och jag skiljdes åt i Ängelholm.

Han kom till mig halv tolv då vi tittade lite på tv och sen blev han plötsligt hungrig. Jag tog på mig andra kläder och vi gick till Milano där han bjöd mig på mat. Gulligt av honom. Vi promenerade vidare till apoteket för att han kände sig inte riktigt kry men skulle iväg till jobb ändå så jag åkte bussen med honom till Ängelholm. Satt där och skrattade & mös i en liten busskur. Han hoppade på bussen och jag på tåget till Helsingborg, därifrån tåg jag nästa tåg till Åstorp hem och gick hemåt.

Väl hemma bytade jag om och gjorde mig litegrann sen åkte vi till mormor och morfar för att käka. Blev varmrätt, efterrätt och sen kvällsfika innan vi drog oss hemåt igen. Bytade om till myskläder och satte mig med min syster i soffan och tittade på Stygga flickors klubb. Sjuka i huvudet! Hade aldrig pallat det huset! :)

Nu sitter jag själv här i soffan och tittar på en film om något med en tjej som ska göra lumpen eller något. Bryr mig inte speciellt mycket för ska inte se hela utan ska göra ve mig för att gå och nanna kudden snart. Klockan ringer halv 9 - 9 för ska iväg med mamma och min syster för att köpa vars en cykel om vi hittar någon. Min cykel ska vara perfekt. Efter shoppingen, om vi åker hem ska jag städa mitt rum men om det är för varmt så ska jag sola. Senare på kvällen träffar jag förhoppningsvis min andra halva, min älskling, mitt allt - en och samma person♥

Godnatt på er så hörs vi efter cykelshoppingen imorgon.


En hel story/Godnatt


Nu är The Proposal slut och den andra filmen är jag inne halvvägs, men jag orkar faktiskt inte sitta här i min ensamhet längre. Det är för sorgligt, tänker för mycket när jag är ensam. Det är inte riktigt okej alltid, definitivt inte nu heller! Går upp och lägger mig i sängen istället & startar en film där istället så kan jag somna om jag nu vill det eller ligga vaken om jag vill det. Sover inte lika bra i soffan längre, problem med ryggen.

Imorgon väcker mamma mig senast klockan 10. Jag ska duscha innan mitt hjärta kommer & när han kommit så käkar vi nog lite frukost & sen om det är fint väder ska vi lägga oss i solen & sola i en massa timmar. Underbart. Klockan halv fyra tar han tåget till Ängelholm, via Helsingborg för att jobba några timmar & sen kommer han hem på kvällen igen, ska fråga om han vill/får sova hos mig imorgon natt istället. Finns inget mysigare att somna med honom och sedan vakna upp med honom.
Under tiden han jobbar tänkte jag sola, göra något i trädgården eller bara ta det lugnt med mamma eller med mig själv. Ensamtid är det bästa som finns, efter att vara med Andreas - för det kan inget slå. Han är allt!

Vi hörs mer imorgon, antingen när jag vaknat eller när mitt hjärta har åkt till jobbet.

Godnatt och kram.

Jordgubbar och Pippi Långstrump

Nu är första filmen slut och den andra startade jag nyss. Det blev På rymmen med Pippi Långstrump men om jag tröttnar på den bytar jag till Emil i Lönneberga för de filmerna kan man se hur många gånger som helst utan att tröttna, utan man skrattar varje gång man ser filmerna med honom. Min gullunge Emil är en kopia av han i Lönneberga, ett riktigt litet busfrö som heter på en massa bus varje dag. Men vem gjorde inte det som liten unge?

Ska ut i köket nu och ta upp några jordgubbar till mig. De andra åt det tidigare ikväll men då var jag alldeles för ledsen för att äta. Hatar att tröstäta som det är nu, innan älskade jag det - men man förändras som tur är!

Vi hörs när jag skriver mitt godnatt inlägg. Kram

Tårarna rann och tankarna försvann

Låg i sängen och kollade på en film, rätt sorglig att titta på när man var på sånt uselt humör som jag var på just då. Tårarna började rinna och de slutade inte, det var som ett vattenfall i de tre timmarna.

Tur jag har dig Andreas - min andra halva ♥


En jävla dag

Blev inget inlägg hemma hos Andreas idag, och inte direkt när jag kom hem iheller. Men har mina anledningar, inte varit på topp nu ikväll så har inte haft orken att starta datorn förrän nu. Imorse åkte jag till mitt hjärta, vi låg länge och mös i sängen & när han hoppade in i duschen gjorde jag frukost. Därefter somnade jag uppe i hans säng och han somnade i soffan därnere. Nog pigga vi är. När klockan blev tillräckligt tog vi bussen till Ängelholm, jag väntade med honom till hans buss kom & hoppade på tåget till Helsingborg, sen bussen till Åstorp :)

Väl hemma i Åstorp lämnade jag älsklingens filmer på videokalle och promenerade ensam hemåt i det fina vädret. När jag kommit hem gick ut en runda i trädgården med Sapmi & fixade stengången lite smått så jag slipper göra det imorgon eller nästa dag, eller dagen efter det. Jag gick in och tog på mig en bikini & la mig på altanten, mitt i solen. As nice! När min svåger kom gick jag upp och tog på mig för sen blev det käk med familjen, fast inte med min pappa :/. 

Efter maten var tanken att jag skulle gå ut med mina kompisar, men det blev inte som jag hade tänkt för dom glömde bort mig och det är bara mitt fel. Men nog om det, är trött på falskt spel som så många av mina vänner spelar just nu, bara mot mig! Ska sluta bry mig. Det är ni som förlorar på det, inte jag!

Sen den dissen har jag legat i min säng och tänkt på hur bra jag har det med Andreas. Även försökt övertala honom om att sova hos mig eller jag hos honom, men det gick inte som jag hade tänkt mig - inte det heller. Inte på grund av honom. Han kommer till mig imorgon istället, och gud vad jag längtar efter honom. Kan klockan bli typ elva nu!

Nu sitter jag i soffan helt ensam med min älskling i tankarna och glor på en jävla kärleksfilm. The Proposal. Den är bra om man tänker efter. När den är slut ska jag nog starta en ny film, kommer ändå inte kunna sova. För mycket i huvudet.

Här kommer en bild på mig som jag tog innan jag skulle gå ut.

Snygging, graaawr!

Nighty nighty

En ny vecka påbörjas imorgon på det allra bästa sättet - träffa min älskling direkt på morgonen! Underbart.
Nu är det dags för mig att släcka och säga godnatt. Imorgonbitti blir det kanske en uppdatering om ni har tur. Vill likosm inte gå upp tjugo minuter innan bara för att hinna blogga. Kan skriva ett inlägg hos Andreas annars så får ni det ni vill ha iallafall :)

Hoppas ni har haft en trevlig söndag för nu är det sju dagar tills nästa söndag kommer. Längtar....inte.
Godnatt!

En helt underbar söndag

En helt underbar söndag har jag haft. Spenderat morgonen, förmiddagen och till klockan halv fyra med min älskade älskling. Hade så himla mysigt med honom, vi låg i hans säng och pratade om allt möjligt. Han är min bästa vän, min andra halva och min älskade pojkvän - Ingen kommer någonsin förstå hur starka mina känslor är för honom. Han är allt och så mycket mer för mig.

Efter de lämnat mig vid oj gick jag hem för att käka. Blev stekt potatis, bacon och ägg. Mycket mumsigt! Sen kollade jag på tv med min syster och sen blev det att dra ut med Micke, Elin, Cassie, Adam och Elin. Spenderade den mesta tiden i solen, uppe i Perslund men sen skulle Cassies pojkvän hemåt så vi gick vidare till Björnekullaskolan. Där satt vi mest och skrattade åt gamla minnen och roliga ord som vi sa rätt mycket förra året. Blev rätt trött där vi satt så bad Micke köra mig hemåt så det gjorde han, så snäll som han är. 

Väl hemma nu har jag pratat med min underbara älskling. Det finns inte ord...Ahh vad jag älskar honom. Sitter även här, i soffan och myser med mig själv och saknar honom. Kollar även på ett program som gick tidigare som heter Stygga flickors klubb. Rätt underhållande eftersom alla bråkar med alla? Hur moget nu det är. Snart blir det att gå och lägga sig eftersom klockan ringer åtta imorgon. Då blir det att duscha, göra ve sig och promenera till mitt hjärta. Han ska även imorgon börja jobba klockan fyra så vi ska ta bussen till Ängelholm tidigare och fixa några saker, han och jag. Vad får ni inte veta, inte just nu iallafall. 

Uppdaterar när programmet är slut. Kram på er

Busiga jag

Hihi jag är bra på fjäska. Mamma kör mig om tio minuter istället så jag kan ju chilla ett tag nu.

I vilket fall som helst blir det inte att uppdatera hos mitt hjärta vad jag vet just nu, ska bara vara med honom. Mysigt!
Vi hörs i eftermiddag/ikväll när jag kommit hem. Ha det bra!
Trevlig söndag på er!
Här har ni en en extra bild på mig, bara för att det är söndag idag! :)

Ready to go

Nu är lilla jag klar med sminkningen, plattningen av håret mitt och allt annat en tjej måste göra innan hon ska träffa sin pojkvän. Jag har inte så många krav på mig själv förutom att jag ska se ut som en människa.

Här kommer min bild för dagen och sen ska jag börja promenera så smått upp till min älskling, kanske kan fjäska för mamma eller pappa så dom kör mig, men det tror jag inte, så nu tänker jag promenixa iväg.

Här har ni min bild iallafall. Vad tycker ni? Oufff vilken snygging, tyckerjag!
En enkel outfit.
Leggins, vitt linne och vit fred perry tröja.
TJUSIGT!

Sunday, June 26

Godmorgon era solstrålar.
En helt ny dag och jag är på toppen humör, like always. Nu blir det att välja lite kläder inför dagen och seadn göra ve sig ytterligare.
Mina planer för dagen är nämligen att umgås med älsklingen. Han börjar jobba klockan 4 idag så då blir det att gå hemåt igen, men innan dess ska jag förhoppningsvis hunnit mysa med honom.
Just nu saknar jag honom något enormt. Det är ändå längesen vi träffades, i fredags. Många dagar, många nätter och framför allt - många timmar sedan ♥

Vi hörs när jag är klar, då kommer även en liten snygging på bild - alltså jag!

Kram

00.54

Nu säger jag inte mer än godnatt.

Jag bloggar när jag vaknar, halv 10 väcker min klocka mig.
Ni får läsa då vad jag ska göra under dagen.
Kram på er!

Ni har sjunkit i mina ögon

Hur i helvete man har mage att sätta sig bakom en jävla dataskärm, logga in på facebook och gå in på denna personens sida bara för att trycka ner henne. Ni är ett enda stort skämt och är riktigt sjuka i huvudet. Såna som er borde inte få ha tillgång till internet och till andra folk.

Om ni hade varit stolta över vilka ni själva är så hade ni haft så pass mycket mod att ni hade kunnat gå fram till henne och säga vad ni tycker, öga för öga - men istället så placerar ni era fetta arslen på en stol bakom daton. FYFAN!

- ni är inte ens värda att spotta på!

Repmånad

Min älskling slutade jobba för några timmar sedan och han skickade några helt otroligt gulliga sms till mig. Blev helt tom på ord och fick glädjetårar som rann ner för kinden. Min pojke är den finaste i hela världen ♥

Nu kollar jag på ännu en film, Repmånad. En typiskt svensk film, men rolig är den. Man kan ju inte låta bli att le eller skratta lite när de hittar på en massa bus. Jag skulle passa perfekt i en sådan film. Pratar även med Ida på msn, ja - tro det eller ej, vi är vänner igen & det känns verkligen skönt. Vi pratar om gamla minnen och sånt trevligt.
Här kommer en bild på henne och mig. Ingen vidare ny bild.

Jag har dött

Jag är död. Dödad pga tristess. Jag hade rätt. Blev inte att åka till Helsingborg och äta där idag utan det blev grillade hamburgare till mig och grillad lax till dom gamla. Kändes skönt att skriva det. 

Nu ligger jag på mitt rum igen, i sängen fast i mysdressen. Har hur tråkigt som helst och ingen svarar på vad man kan göra idag, tråkigt. Snart slutar min älskling jobba så då kan man ju prata lite med honom, ett väldigt litet tag blir det för han ska väl upp och jobba imorgon igen. Den lyckosten, den som ändå hade ett jobb. 

Ska spela lite spel på min mobil nu. Där har ni beviset på att jag har hur tråkigt som helst.
Hörs senare.

MIDSOMMARDAGEN

Igår var det som sagt midsommar, en rätt okej sådan. Förr i tiden firade vi alltid midsommar i Båstad, i min mormor och morfars stuga - i Hemmeslöv. Då brukade alltid jag cykla ner till stranden och ta ett dop i havet, riktigt mycket brukade det vara. Men nu är det som vilken dag som helst eftersom inget specifikt brukar hända, förutom midsommar stången.

Men nu räcker det om midsommar. Det är ny dag och jag ligger fortfarande i pyjamas i sängen. Tittar på mysteriet på greveholm för tredje gången, på två dagar. Rätt trist liv jag har egentligen. Min älskling jobbar idag och det är inget vidare fint väder så kan inte sola eller någonting. Blööö! Har försökt övertala mina föräldrar om att åka in till Helsingborg för att käka på restuarang där, men det kommer inte bli någonting av det heller för dom är så tråkiga - precis som hela denna dagen. Om dom säger ja har det skett ett under! Så om dom inte säger ja så ska jag bara ligga här och tråka ihjäl mig själv. Inget roligt inte. Hoppas ni har ett roligare liv.

Kram på er.

Ps. Här kommer en bild på mig från gårdagen. Inget märkvärdigt.

GODNATT PUSS!

puss på dig min älskade och fina älskling ♥

Midsommar 2011

Jippi.
Dagen började med att klockan väckte mig då det blev en lång, skön dusch med rakning och hårinpackning. Häärligt! Jag gjorde ve mitt hår och satte upp det i en liten fläta på sidan och sen tog jag smink på mig & började promenera mot Andreas, mitt fina hjärta! ♥
l hemma hos honom gjorde de sig klara och vi gick över till grannarna för att äta Midsommarfrukost, eller något. Blev att mysa med katterna de har och sen att sätta sig till bords. Det serverades sill i massor, lax, tomatpaj, potatis och prinskorv & en massa mer. Jag åt inte speciellt mycket eftersom jag inte varit vaken speciellt länge för att kunna äta mig riktigt mätt.
Jag följde mitt hjärta till stationen strax innan två för han skulle ta tåget till Ängelholm, via Helsingborg klart. På vägen ner var han så extremt gullig, nästan så man började gråta så fina saker han sa. Jag är verkligen lycklig över att jag träffat honom, är så glad för min älskade man! ♥
r han hoppat på tåget promenerade jag vidare hemåt för att invänta våra egna gäster. Min släkt då, givetvis. Vi klädde midsommarstången och jag gjorde en midsommarkrans till mig, men den blev inte fin så har inte användt den. När det var uppehåll i stora Åstorp gick vi ut i trädgården några stycken och spelade några runder på kubb. Vi vann två gånger var och sen vann min syster en gång,  en singelmatch! :)

Nu har alla åkt hem och vi har haft en helt okej kväll. På grund av bråk och tjafs inom släkten som var här ikväll så var det blickar, viskningar och såna små saker som jag verkligen kan störa mig så in i helvete på & det har jag gjort. Sitter iallafall på mitt rum och har skit ont i ryggen & saknar min älskade älskling som är i Ängelholm och lever livet för fullt. ♥

nkte skicka iväg ett sms till min syster angående några saker och sen är det faktiskt dags att starta en film och lägga mig i sängen & tänka bort ett tag. Klockan är inte speciellt mycket men har ändå inget bättre för mig. Kan försöka gå upp i tid imorgon och hitta på något med någon underbaring, min älskling ska ju jobba så det blir inte med honom - sorgligt nog! Men vi får se hur det blir med det. Hoppas ni har haft en bra midsommar iallafall, utan bråk och tjafs - som jag har fått stå ut med hela dagen.

Ha det bra och vi hörs imorgon. Godnatt!

- bild på mig kommer imorgon

Ett tidigt godnatt

Nu är rummet städat och det ser helt okej ut. Mer än så behövs inte. Satt mest och mös i sängen medans jag sorterade bort en massa skräp papper. Försökte trycka ner allt i min minimala papperskorg men med våld funkar det mesta. Skolpapprerna är borta nu iallafall, borta från min syn. Haft dom liggande bredvid sängen sen jag slutade skolan och mått dåligt varje gång jag kollat på skitet, så skönt att slippa det nu.

Just nu ligger jag i min stora säng med en skål popcorn och en breezer bredvid mig. Jag är lite sugen på cola så tänkte dricka upp och sen gå ner & byta ut det mot ett stort glas kall cola. Mycket godare just nu, en kväll som denna. Kollar även på mysteriet på greveholm, denna vintertid. Brukar kolla på vinterfilmer när det är sommar på grund av att då fattar man hur skönt det är ute fast det regnar och inte är tjugo plus. Jag gör det iallafall.

Imorgon är det midsommar, en dag jag saknar hur den firades tidigare. Klockan ringer om drygt nio timmar, ska duscha och göra ve mig så gott jag kan. Vill verkligen fixa en frisyr med flätor och med blommor inne i håret. Försöker verkligen fundera på hur jag ska fixa det. Men tanken är väl att jag fixar det! :) Ska iväg klockan tolv imorgon, till min älsklings grannar. Det bästa är att jag får träffa min älskade älskling. Ska bli skönt att få träffa honom igen, sen ska han sova i Ängelholm och jobba dagen efter & då ses vi inte. Jobbigt läge men vi fixar det, vi fixar allt tillsammans - han och jag

Nu ska jag inte skriva mer strunt utan ska gå ner och hämta min underbara cola och sen kolla färdigt på filmen och när den är slut är det tid för sängen. Blir ingen sovmorgon imorgon inte!
:) Värt att gå upp tidigt för, så ska inte klaga. Men godnatt på er folks!
Och trevlig midsommar!

never thought

Hejsan allesammans.
Nu är min dator back on track som ni själva läste på förra inlägget. Hela dagen har bestått av att installera programmen jag hade på datorn innan återställningen. Allt är klart nu!
Tanken var att jag skulle städa idag, men har inte gjort det än - får väl ta tag i det snart.

I never thought I'd feel so lonely.

Vi hörs senare. Ska ta tag i städningen om jag orkar.

Broken computer

Min dator har varit sönder på ett eller annat sätt denna veckan så har inte haft någon möjlighet till att uppdatera. Men under veckan har jag bara träffat min underbara älskling. Vill vara med honom så mycket som möjligt för han ska börja jobba snart & då kommer vi knappt ses och han kommer vara så saknad! :)

Ska uppdatera snart igen, ska bara fixa några småsaker med datorn.

Hug's.

June 20

Hemma hos min älskling.
Hör av mig när jag kommit hem.

Love

Man kan inte alltid vara på topp

God eftermiddag på er allesammans. Det blev ingen mer uppdatering igår utan jag gick ner och satte på tvn & kollade på den roliga teatern jag såg med familjen för någon kväll sedan men sen började ögon falla ihop så stängde ner och gick och la mig.

Imorse vaknade man runt halv elva då man somnade om ytteligare en halvtimme då man gick ner i duschen. Rakade benen och gjorde hårinpackning, underbart! Sen gick man mot stationen för att överraska mitt hjärta, men det förstördes för jag missade honom så när jag frågade vart han var så var han påväg hem, misslyckat. Men huvudsaken var att jag fick träffa honom. Följde honom hem och gick snabbt hem i det förbannade regnet.

När jag kom hem satte jag mig i soffan och slöa med pappa, som nu sover. Så är det med chillandet i detta huset. Man somnar. Tanken är att vi ska på kalas om en halvtimme och sen ber jag för alla och allt att jag får sova hos Andreas inatt - inte frågat än men hoppas dom kan tänka mina tankar eller något. Min morfar fyller 80 idag och min mormor 79 imorgon, stora dagar för dom.

Har även fått några bilder tagna, på mig idag, ni får en nu så kan jag mixa ut dom andra lite då & då. 


Beslutångest.

Det är dags att logga ut härifrån och möjligen logga in på min egen dator. Hur det blir med de får vi se. Har kanske ingen ork när jag väl stängt av den.

Under kvällen har jag suttit här, vid pappas dator och snackat med folk. Lyssnat på musik och saknat ihjäl mig efter mitt hjärta. Hur kär får man vara :)

Vi hörs kanske om jag kommer in på min egen dator. Annars godnatt. Kram!


mina underbaringar när de var lite mindre än vad pluttarna är nu,
men älskar dom lika mycket trots det ♥

Boring Saturday

Har inte något bättre för mig så har placerat mig vid datorn, ännu en gång denna dagen. Typiskt mig att fastna här. Ingen åstorpare hörde av sig om kvällen så de blir väl inget, antar jag. Gråter inte för det, skönt att sitta här och ta det lugnt med bra musik i lurarna.

Tänkte gå och hämta lite glass, men jag orkar inte riktigt. Kan du göra det till mig? Inte? Taskigt läge.. Jag gör det själv. Efter glassen är uppäten ska jag starta en film och börja städa mitt rum. Behöver inte få klart det ikväll för har ändå inget att göra imorgon heller, förutom kalas klockan 5 + träffa älsklingen när han kommit hem från ängelholm.

Nu ska jag gå och hämta glass eftersom ni är så dumma -.-

Kram kram


en bra låt, gjord av en bra vän



en bra låt.

18 Juni

En ny dag med nya äventyr!
Vaknade för drygt tre timmar sedan, jätteroligt . Hela dagen gjord för att sova och vara uttråkad till max. Andreas ringde innan och frågade om jag kunde bege mig till affären för att handla några saker till honom & klart att jag gjorde det för honom. Vann lite på det själv eftersom jag fick träffa honom & det är de enda jag bryr mig om'♥.
Just nu har jag precis ätit en tallrik glass till föräldrafällan, den går på tv4. Vilka minnen man har till den filmen, brukade sitta med min syster och kolla på den filmen. Hade kul med henne också, men det var då! Ska kolla på lite jobb och sen städa mitt rum antagligen. Den roliga sysslan ska jag ägna mig åt hela kvällen.
Ska fjäska för mamma och se om vi kan få henne till att åka in till Helsingborg för att käka kinamat med mig. Och kanske Jessica och Martin.. Men det är tveksamt!
minne från förra sommaren.

this evenings end

också var denna kvällen slut! har inte gjort ett dugg som varit vettigt idag, bara kollat film och käkat mat. teatern vi såg var grymt kul och efter det kollade vi på en film om en kärleks"tipsare" och ja, den var helt okej. typiskt att den slutar som den gjorde bara. den fick mig även att sakna andreas så mycket mer än innan filmen började. 

nu tittar jag på jerry springer, när det är slut så ska jag borsta tänderna och gå & lägga mig. det enda jag vet jag ska göra under dagen är att städa mitt rum och lämna pengar till andreas - han ska köpa mitt sommarkort till mig, för mina pengar. och om det blir av ska jag ut i åstorp och hitta på bus med några andra som jag umgicks med förra sommaren också. ska bli kul och träffa det gamla folket igen! får ju hoppas de blir av

godnatt så hörs vi när jag vaknar.



en sådär kass fredag


god kväll på er folk!
blev inte någon direkt tidig uppdatering idag, men man kan inte få allt. jag uppdaterar åtminstone. planerna gick åt helvete idag, har inte orkat göra ett piss & andreas glömde höra av sig så honom fick man inte heller träffa idag. jävla skit dag! vaknade runt elva och gick ut med hunden vi passar & sen dess har jag kollat på film hela dagen.

ikväll blir det mys med familjen antagligen, jätte kul! ska ta tag i livet och ta mig en dusch snart, ikväll eller någon gång så småningom. till middag blir det räkor, alltid gott. på tv ska vi kolla på en humor "teater" som går på tv4, längtat tills den skulle gå på tv. hahah,den verkar skit kul! håller tummarna på att den är det också då.

ha det bra så hörs vi. kram

natti folks!

nu ska jag inte sitta och skriva mer ikväll/inatt. jag är riktigt trött, fattar däremot inte varför? vaknade skitsent hos älsklingen. aja, man kan väl inte styra det alltid eller, och har ändå inget bättre för mig! :)

imorgon/idag - fredag är planen att kanske träffa älsklingen, om han kan & om han inte kan får jag försöka hitta på något annat. det är några som frågat angående festen på klitter imorgon och jag har inte bestämt om jag ska dit eller inte, vill gärna dit fast med andreas isåfall. tycker inte om att festa utan honom om det är några jag verkligen litar på, det är inte många!

vi får se hur det blir med den saken - en sak som är säker är att jag ska passa sapmi & om de är fint väder ska jag sola. tummen upp på det!

men som sagt, ska sova nu pluttisar. kram och godnatt!

här kommer en bild på sapmi - vovven vi passar ♥

klimakteriekossa!

som jag skrev tidigare var jag och andreas på stationen i ängelholm, satt där på en bänk och skrattade & pratade. vi började kittla varandra och sådär & bredvid oss, två bänkar ifrån sitter en kärring. hon ber då oss uppföra oss som folk och jag är ju inte den som tar emot skit - jag frågar henne om hon är dum i huvudet och hon hade inget svar på den frågan så jag utgår från att hon var det.

tydligen så är det förbjudet att kittla sin pojkvän på stationen i ängelholm så gör aldrig det för då kommer kossan till er också. jävla kärringjävel!


mer än ett år gammal bild, men fin ändå!

två fantastiska dagar

har två helt perfekta dagar tillsammans med min underbara älsklingen. igår fyllde han år och han fick en tre presenter av mig/min familj, hope you like it! jag kom med frulle till honom men vi hann inte käka något för vi skulle in till helsingborg och käka lunch med hans kompisar, adde och salenbo. 
det blev kinamat, på golden bamboo, så jävla god mat! vi satt där ett tag men långt om länge reste vi oss och gick, promenerade mot knutan för att jag & andreas skulle ta tåget hem till åstorp igen för att vi skulle fortsätta firandet med micke och hans tjej & även hans föräldrar.
väl hemma tog vi två fifa matcher och han vann såklart! grymt bra är han tycker jag :) tills senare gick vi upp på hans rum för att han hade fått en wow mus så han ville fixa den och det förstår man ju! när klockan blev tillräckligt följde vi micke och hans tjej till bussen och promenerade sedan hem till honom igen där firandet sattes igång på riktigt.
hans mamma fixade riktig god mat och vi satt allesammans & pratade och skrattade vid matbordet. supergullig familj har han och jag trivs så bra med honom och hans föräldrar. blev kött, potatis och sås & grönsaker till mat - supergott! sen till efterrätten där jag och hans mammas plan kom in, marängtårta med blåbär/hallon på, också supergod! :)
det blev också bestämt att jag skulle nanna hos min pojke och det tackar man definitivt inte nej till. underbara han! sorgligt nog somnade han före mig men bara att ligga i hans säng med honom bredvid mig är ett stort plus! åh vad jag är glad för min pojkvän!

när morgonen kom vaknade han tidigt, först när han startade duschen vaknade jag. blev tillfrågad om jag ville duscha men jag var så fruktansvärt deppig och vet inte allt så jag tackade nej, dum som jag är! men frågade honom om han ville tvätta mitt hår för orkade inte duscha själv heller så det blev så. vi åt några mackor till frukost och drack oboy sen blev det att fixa runder i huset där hemma, hos honom.
vi promenerade mot stationen för han skulle nanna i ängelholm inatt men han frågade om jag ville följa med och äta lunch där, med honom och det tackade jag inte nej till. det blev på pastamannen, jag bjöd för jag är så snäll :) blev även efterrätt, på donken & det bjöd andreas på för han är också snäll. när tiden var inne satte vi oss på bussen mot ängelholm och väl framme placerade vi oss på några bänkar nära där min buss skulle komma. vi satt där och hade skitroligt, skrattade åt varandra, åt andra och åt allt möjligt faktiskt! till slut kom min buss och jag åkte hemåt, käkade med pappa, promenerade med oscar & hans kompis, satt vid datorn och nu kollar jag tv. ska snart sova! trött som satan..
- nästa inlägg ska jag berätta om en sak som också hände idag!

bjuder på en gammal bild på mig och anton - från ett scoutläger!

KISS!

äntligen ny design, nu är det ju sommar!
men ojsan vad klockan har gått snabbt, nu blir de att sova
klockan ringer tidigt, ska ju till mitt snuttegull, the birthday pig!
haha godnatt!

grattis tusen gånger om älskling



det är ingen vanlig dag,
nej det är ingen vanlig dag,
för det är min älsklings födelsedag!
hurra hurra hurra ♥

ha en toppen dag!
älskar dej.

eleven months filled with love

det tog inte lika långt tid för mig att uppdatera som förra gången, gått ett dygn knappt. duktig jag e! gårdagen var ett helvete för mig, en massa tjafs om dittan och dattan. fick en riktigt bra känsla när jag satte mig i bilen påväg till andreas. så himla underbart att slippa allt och vara med honom. vi gick ut och träffade micke igårkväll, en himla massa skratt blev det. när vi kom hem blev det nattmat, fiskpinnar med spaghetti, mums. sen somnade mitt hjärta men inte jag, men till slut gjorde även jag det.

imorse vaknade jag lite då och då, även han. vi gick upp runt elva tiden, fixade hemma hos honom. jag gick ner med mille och handlade frulle till oss och han klippte gräset, mycket mer än så har vi nog inte gjort - eller jo, kollat på film och myst! när klockan blev mycket mer var det dags att promenera hemåt, det tog emot riktigt mycket att gå ut från dörren hemma hos honom. 

nu är jag hemma och vill verkligen iväg. her eyes makes me want to bury myself! sitter och pratar med folk angående konserten med veronica maggio, rasmus seebach och en till kille på sofiero. är sjukt sugen på att dra dit och kolla, så jag försöker få ihop lite people! snart ska jag ta att fixa lite jordgubbar, melon och sånt gott till mig :)

hörs senare. puss

down in the shit

'cause of you!

yes, det är så det är just nu! har inte uppdaterat för har haft annat för mig. vem sitter hellre inne vid datorn när solen skiner? inte jag. under dagarna har jag varit på väla, blev en hel del handlat och en del presenter också, min älskling fyller ju år snart. stor pojke! haha har även varit med honom då såklart. 

tanken är att jag ska skynda mig nu, enligt honom för snart kommer han och hans mamma & hämtar mig. ska nanna hos honom för pallar fan inte vara hemma! du är bara ett minne och jag ska glömma dig.

ha det bra så hörs vi när vi nu gör det.

puss

Snart färdig för att dra

Nyduschad och påklädd. Blir ingen vidare "fin" klädsel för jag vill egentligen inte med som sagt. Men men, vad gör man inte för familjen? Hahah - inte mycket om det inte gäller livet.

Ska iallafall platta håret eller fjäska för syrran så hon gör det & sen hur de blir med sminket får vi se för jag har fått rätt mycket färg i ansiket hoppas jag? eller är det bara jag som tror det? :o

Vi hörs ikväll efter festen, bilden på hur jag ser ut kommer då också om de blir några tagna. Kram

Studentfest

Godmorgon på er. 

Lite sen uppdatering blev det, för de blev full rulle på morgonstunden här hemma. Klockan ringde mycket riktigt klockan 9 men vädret såg inte speciellt soligt ut så jag somnade om till iallafall elva då jag gick upp. Det blev att sola ett tag och mina fingrar ser hemska ut, haha! 

Har även varit hos min mormor och morfar, fikat litegrann och fick en sommarpeng så är rikare nu ett tag - tills jag köper det efterlängtade sommarkortet. I år ska jag använda det lite mer än förra året för då var jag bara i Åstorp, nu får jag bege mig mot de stora städerna och chilla lite med vännerna då och då tycker jag :)
Nu är jag hemkommen från alltihopa och snart väntar en dusch, för ikväll är det studentfest - för alexander och hans bror. Inte för att jag vill gå dit utan för att jag har blivit lite tvingad till det minsann, men ska dra så fort som möjligt. Han ska ändå dra ut och festa sen slipper man honom så då är det lugnt.

Ska kolla runder på nätet lite, kolla bloggar och på facebook och sen blir det duschen.
En bild på hur man ska se ut under kvällen kommer väl kanske senare.
Kram

Picture/Good night

en rejält gammal bild, tror jag fyllde 16 dagen då bilden togs.
one lovely day ♥

nu ska jag säga natti för mig idag,
blir mer uppdatering när jag vaknat.
klockan ringer nio & om solen skiner ska jag upp och ut.
sola sola sola sola hela dagen lång, tralalala!

godnatt på er.


-

sometimes it is not as expected
but then they should think again.
bilden har inte med texten att göra!

Love this song

denna låten har väckt många ovanliga känslor hos mig.
tänk om jag hade blivit så sjuk, vem hade stannat hos mig då?
jag måste sluta tänka såhär djupa tankar,
för trycker bara ner mig själv



Mina planer inför sommaren

Juni
Min älsklings födelsedag
Elva månader med Andreas.
Midsommarafton
Juli
Torpardagarna
Ett år med Andreas
Helsingborgsfestivalen
Augusti
Göteborg med mamma & jessica.
Börjar skolan - 18 augusti

Inte speciellt mycket planerat
men jag är ingen planerare längre,
utan mer än en dag i taget person.
Ska förhoppningsvis träffa mitt hjärta
många gånger, varje dag kanske. ♥


Sommarlov 2011

Nu har vi sommarlov, officiellt. Känns grymt jävla bra men dagen har varit total kass i mina ögon. Började med en liten morgonpigg tessan som vaknade då runt fem, halv sex tiden. Det blev en liten snabb dusch, frukost och att göra ve sig men inte speciellt noga - orkade inte :) I skolan, som avslutning fick man lyssna på några låttar och umgås litegrann med klassen. Inger gjorde så vi missade tåget klockan 10 och fick alltså sitta & vänta ännu en timme, men snackade ut med Danie. Vi hade mycket att prata om ♥

Väl hemma blev det a big fight, med hon och några till. Väldigt trevligt att starta dagen så. Under dagen har jag inte gjort speciellt mycket, smsat med några töser och min påg & sen har jag även solat ett tag. Mysigt, helt underbart att bara ligga där & få bort alla onda tankar. Hur skönt som helst. Sen gick man hem och tog det lugnt, hade en awesome tid med min familj faktiskt. Vi skrattade och jag mådde faktiskt bra. Måste kämpa med detta nu. Jag klarar det.

NU kollar jag på en rätt rolig film. Det jag saknar är min älskling, ett ynka sms iallafall. Men men, man kan inte få allt. Har världens bästa älskling vid min sida, mer kan jag begära egentligen?

Till Danie.
I mina ögon kommer du alltid ha en riktigt stor plats i mitt hjärta. Du är pommfritt, freddy och min bästa vän!

Här kommer en söt men gammal bild på mig. (fjortis bigtime)

En dag kvar och sen jävlar!

Nu är det bara några jävla timmar kvar och sen jävlar i det är de sommarlov - hur jävla skönt som helst! Hur taggad kan man vara inför detta då tror ni? Så in i helvetes taggad..är jag iallafall!
Ett stort minus är att jag inte ska träffa älsklingen imorgon utan vi ska vara på vars ett håll och festa med olika människor, men vi vet alltid att vi har varandra nära.
Tanken med morgondagen är att jag ska med bussen halv åtta, good luck to me :) Sen är det avslutning i skolan med klassen och annat skönt folk. Förhoppningsvis träffar man på lilla Natalie och pratar ut med henne, känner det behövs, i miss her! Sen blir det sola, bada, chilla och kröka som satan med Micke och andra människor på Fria bad i Helsingborg. Hur jävla najs som helst! :) (men bara för att jag vill detta så jävla mycket så betyder det säkert att jag inte får, det suger att vara 18 år och bo hemma, man får inte göra ett skit)

I vilket fall som helst ska jag köpa mig baby olja så min hud steker på litegrann, vill inte vara någon blekfis. Nu jävlar i det ska jag steka på varje dag! Måste även söka mig ett jobb, är i behov av pengar i massor. Vill ha det och lite av den, och det :) Problem problem problem..

Men nu ska jag kolla runder på lite kläder här på nätet och sen blir det att tvätta av ansiktet, borsta tänderna och sen natti time. Kommer dock inte somna. Klockan ringer halv 6 imorgon och förhoppningsvis går jag upp då! Ingen aning om vad jag ska ha på mig? Men måste iallafall ta mig en dusch, efterlängtat men har varit lat hela dagen.

Men som sagt. Kameran följer med lite överallt numera i hope? Behöver köpa mig en ny, den jag har nu suger banan tjugo gånger om dagen! :) Mycket man vill ha men det går inte, utan pengar! Men vi hörs och ha det så bra. Kram

Snart är dagen här

Det har gått en hel del dagar sen sist jag uppdaterade, men det är såhär de kommer vara framöver. Min älskling och mig själv går före datorn och bloggningen numera. På tal om dessa dagarna så har jag inte haft för mig mycket mer än att jag har solat, varit med älsklingen, promenerat, deppat sönder, bråkat och bara mått helt jävla underbart. Det var riktigt längesen jag var såhär lycklig och verkligen ville leva mitt liv, tack älskling och er andra.
Idag har jag varit barnvakt till mina små pojkar, även spelat WOW. Ja, ni läste helt rätt. Jag, Tess har börjat spela WOW och har fastnat för det helt och hållet, det är perfekt för då har jag och Andreas ännu en grej vi kan göra tillsammans. Lovely! Imorgon är det också tänkt jag ska vara barnvakt åt mina söta pojkisar, men ville träffa mitt hjärta men det kommer väl inte gå så kommer väl inte skina som en sol direkt.

Men på torsdag, då jäävlar är det skolavslutning. Sen på kvällen vet jag inte vad som händer men jag vill verkligen fira att skolan är slut, men till den stora frågan. Med vem? 

Vi får se.

Vi hörs. Kram

Godnatt yeah yeah

Haft ett par kanon dagar sen sist jag uppdaterade förutom att man har haft kontakt med falska människor. Men inte nu längre, på ett bra tag hoppas jag. Jag har minsann varit ledig från skolan ett bra tag nu och snart är det sommarlov, hur jävla bra är inte detta?

Den mesta tiden när jag varit ledig har jag varit med min älskling. Vi har promenerat en hel del och jag har tappat en massa kilo fast jag inte velat, men det är väl bra antar jag. Ska börja springa när de blir lite mer varmt och jag orkar igen. Även varit ute med Åstorps folk, saknade bara Danie - annars var alla där vad jag vet.

Nu ska jag börja lära mig spela Wow, för det ser rätt kul ut när man kollar på när Andreas spelar. Men ska testa nu. Vi hörs. Kram kram

Fuck you

Du kommer aldrig någonsin förstå hur mycket du sjönk för mig nyss.
Det finns inte ord för hur besviken och sårad jag är.
En nära vän ska inte göra såhär.
Jag ställde upp för dig, tog all skit & du tackar mig såhär.
Genom svek, lögner och att gå tillbaka till "dom"
Oförlåtligt.

Men för deras skull ska jag låtsas som att allt är okej!

Good luck to me.

RSS 2.0