tessans pannkakscafé

VÄLKOMNA! men om jag vore er hade jag inte kommit :$ hihi.
minsann och dag, ida & sarah kom till mig ikväll. mycket trevligt, vi gick ut med musik på högsta volymen!(: hahaha, lika roligt varje dag :$. men iallfall, när vi kom hem till mig blev det att fixa pannkakor och jag brände mig som fan så min hand är skitröd :/ -.-' & det gjorde ont som fan... :|
nu ska jag upp och byta om för någon sommar är det minsann inte -.-' hahaha!
have a nice evening, hemma hos mig blir det movie för hela slanten! :*

PUSSELIPUSSPUSS!

o´booy vilket vackert väder

idag vaknade jag och dani vid tolvtiden. då tog vi det chill & smsade lite med folkisch! :) sen tog hon på sig för att gå till tåget för att åka hem och byta kläder ;b hahaha. lite mobbat är de (a) <3
sen gick jag upp och la mig för att glo film men jag somnade nog för jag minns inte filmen :$ hihi
nu har iallfall dani kommit igen och vi har varit och handlat i massor. det blev chääps, fyra liter cola, glass, hallon, tuggummi och en massa annat :b muums! ♥
nu ska vi minsann baka pannkakor, vi hörs ikväll..
pusspuss´♥

pardey all night

igår blev det förfest hemma hos mig med baby, dani, mellis och micke (: ♥. dom kom till mig vid fem-sex tiden, då började det drickas & vi körde en kortlek, den som fick mest slapp dricka tre klunkar av någonting, lyxx! jag och dani hade sån jäävla tur hela tiden för vi slapp dricka :)
sen började bege oss mot stationen & ja, det gick ju som det gick. det blev en kondom full med öl, hahaha!
på tåget in till stan träffade man några gubbar som hade full tjooho! dom satt och skrek och sjöng för fulla munnar, mycket trevliga gossar! på knutan träffade man lite folk och sen fortsatte man gå utåt!
under kvällen träffade man ida & hennes gäng, min älskling & hans kompisar + hans kusin och elina, hanna, josse, elin och jättemånga fler! :)
kvällen var verkligen superbra. framåt tolvtiden blev det lite segt och lite konstigt i omgivningarna.
jag tog tåget hem med dani, andreas, micke, elin, emil, jenny och någon randåm?! :p
dani och jag började gå hemåt från stationen men vi fick gå tillbaka för att andreas skulle säga hejdå :* gud vad jag älskar honom!♥
sen hade man selle med dani hem! :) och vi åt chääps när vi kom hem och sen blev det säängen direkt.
ha en trevlig löördag! ♥

helsingborgsfestivalen

igår blev helsingborgsfestivalen som den blev, för min del blev det ett helvete :/ <3 men ja, det fixade sig till slut! tack för att du hämtade mig lilla per! :)
idag blev det familia med andi och micke, mycket kul :) nu ska jag umgås med dom litegrann! :*
ha en rolig kväll.
pusspuss
hörs imorgon

grattis vännen!

grattis på sextonårs dagen!
detta ska vi fira.
hurra för dig!

kära lilla snickeboa! ´

när jag hade kommit hem och varit hemma ett tag fick man ett sms av mellis. han frågade om jag ville komma ut och träffa honom & lilla micke och såklart ville jag det(; jag cyklade iväg till red and blue där de var. vi väntade på alex och promenixade till rågen, OVANLIGT!
där var även jacob som bor i min gata & någon mer, även några småpojkar och några småflickor. de kastade bara sina cyklar och sprang iväg så mellis tog en och gömde (; hahaha så typiskt honom. xD
jag cyklade hem till mig för att kissa och när jag kom tillbaka kom även cassie och elin (; very nice. jag stack hem nästan direkt igen för jag skulle äta.
det blev käk från milano -.-' gott med kebab idag också eller inte...
jag funderar på att dra ut men jag orkar inte :/ är skittrött men orkar nte sova.
vad ska jag göra!?
puss

barnpassningen gick helt ok ;)

igårkväll körde som sagt älsklingen och micke mig till emil och anton,för där skulle jag spendera kvällen&natten och även dagen idag för det var begravning idag ! :( <3
igår käkade jag en kebabtallrik, fick inte ner så mycket. var inte så pigg på mat -.-' sen kollade vi på filmer och serier, till slut blev therese så trött så hon gick och la sig men jag var vaken i en-två timmar till :) jag kollade på en superkul film, från deras box ;)
idag vaknade jag tio i sex, bara för att :/ och som sagt kunde jag inte somna om så jag gick ner och glodde tv -.-' och framför tvn somnade jag minsann och när emil & anton vaknade var de det första de gjorde, det var att väcka mig. sen blev det frukost, när dom hade ätit plockade jag undan och då kom lilla noel.
dagen har bestått av en massa barnfilmer och barnprogram men även bakning :) mums för muffins! :*
sen kom carro och hämtade noel & mamma,pappa, jessica och martin kom & hälsade på ;) och sen körde allihopa hemåt. när therese och per kom hem bad jag mamma hämta mig så det gjorde hon.
en awesome day!
puss

jag älskar dig

igår blev det att följa med älsklingen till helsingborg för att fixa med hans gamla jobb. vi fick skjus in av hans chef, väldigt snäll person hon ja :)
väl inne i helsingborg slog jag mig ner vid en vägg (; dit kom linus och snackade med mig medans andreas fixade det andra med hans chef. när han var klar gick vi till tågstationen, maria för att åka till knutan för att kunna ta oss hem till åstorp. tåget från maria avgick alldeles försent så vi missade tåget till åstorp & det var tydligen mitt fel ;) men det är helt ok.
vi tog nästa tåg hem till åstorp, på stationen var micke :) det blev påmmes på roma, mumsfilibaba! efter käkandet blev det ett helvete! bråk hit & bråk dit :/ <3 men som tur var så löste sig allting. älsklingen och micke kom hem till mig för att snacka och sen körde de mig till emil och anton.

jagälskardig andreas♥

i come back tomorrow

you are my everything, you are my whole world.

nu ska jag gå ner i duschen & sen ska jag fixa mig, klockan ett ska jag vara på andreas jobb & sen ska vi ta bussen till stan.
vi hörs imorgon, för klockan blir nog mycket innan jag kommer tillbaka.
pusspuss


det enda jag har kvar är våra minnen

ska radera alla bilder & även dig från mitt liv.

carpe diem

jag har inte uppdaterat på ett tag, jag har varit väldigt upptagen. har träffat både vännerna & min älskade pojk! :*

igår spenderade jag hela dagen med den finaste i hela världen, det vill säga andreas. jag mötte honom på hans jobb & sen gick vi hem till honom för att hjälpa hans föräldrar med några grejer. när de var klart promenixade vi hem till mig för att vara där & sen äta där. vi kollade på film, the break-up. riktigt kul är den!(: sen blev det äntligen käk, kassler, potatis, annanas & grädde. MUMS!
efter maten gick vi ut, vi gick till rågenskolan för att möta micke och joan. dom körde & handlade och sen när de kom tillbaka blev det snack och skratt. sen körde andi iväg ett tag för att träffa några andra och då kom cassie, elin och linus till rågen. sen helt randåm bestämde vi oss för att dra till tingdalsskolan så jag åkte med linus tillsammans med micke och andi!:*
till tingdalsskolan kom dani också till slut! supernajs. vi körde moppe, snackade och en massa andra saker som man kan skratta åt (; hahaha.
det blev att dra till björnekulla senare, dit kom joan & några andra också. vid halv tio tiden började alla dra sig hemåt så jag och dani gick till stationen för hon skulle ta sitt tåg. där blev det en massa snack om allting och en massa ingenting!;o  mamma hämtade mig där sen.
när jag kom hem blev det att spela cs!':D fast det blev inte speciellt länge eftersom andreas inte kom in på sitt acc..
efter cs spelandet startade jag evarydberg så den såg jag och mamma,fast hon såg inte slutet!
sen vid två tiden somnade jag.
puss.

det går ju som det går

jag känner att jag verkligen behöver träna på cs :p jag är inte så jävlans bra längre! sjukt tråkigt när alla "bra"/fuskare dödar mig hela tiden, hinner bara vända mig om och sen är jag död?! mongofuckers.

ska fortsätta spela med folket nu.
hajs!


jag är tönt som spelar counter-strike ´

klockan ringde tio i tolv men lilla tess somnade minsann om igen. när jag vaknade hade jag massa sms -.-' folk förstår inte att när man inte svarar så sover man.
i vilket fall som helst så gick jag upp typ halv ett. då gick jag ner och pratade med syster, martin och mamma. jag gick ut och hängde upp tvätten som hade ramlat ner & sen gick jag upp och tog på mig.
nu ligger jag i sängen och kollar på en av johan falk filmerna, jag tycker dom är suveränt bra faktiskt :) jag hade tänkt att efter filmen ska jag gå ut och starta pappas data för att lira lite cs, riktigt sugen på det :$ mihihi!
pusspuss♥


tack för en upplivad kväll, igår.

gårdagen blev inte riktigt som planerat eftersom det nte blev något myspys med älsklingen hemma hos mig♥. men det viktigaste är att jag träffade honom & det gjorde jag. han, micke och mellis käkade ovanligtvis på roma, så jag gick dit för att umgås ett tag med dom. efter någon timme kom elin & cassie, då promenixade vi mot stationen för min syster skulle komma dit för att hjälpa mig att ta hem en cykel. vi cyklade hem dom och jag snackade litegrann med mamma & sen gick jag till oj fast gick vidare till rågen sen. på rågen fanns cassie, elin, mellis och joan, dom spelade fotboll med några småbarn(: efter någon halvtimme eller något så kom andreas, micke och casper. vi satt bara på rågen och chillade med livet för jag hade iallfall inte orken att göra någonting annat.
vid halvelva följde micke mig till övergångsstället vid lekplatsen & därifrån gick jag hem själv, tack för sällskapet(: när jag kom hem kollade jag på någon film/program med mamma och allting är lugnt mellan oss nu, hoppas jag för jag har bestämt mig för att sluta brååka :$ hoppas jag klarar det bara! allting blir bättre om man försöker, ellerhur!? ;)
innan jag somnade kollade jag på film, the wedding date och låg jag & kramades med älsklingens kudde för den luktar bara honom.. & jag saknar honom fruktansvärt mycket alla redan :$ mihihi.♥
nu vet ni vad jag gjorde igår, ha en fortsatt bra dag.
puss på er' ♥

nystädat rum

lika sant som det är skrivit.
jag har minsann tagit tag i att städa mitt rum idag, eller ja jag har dammsugat och bytat sängkläder så nu har jag täcke med massa hjärtan på :$
nu ligger alla mina älskade nallar i min underbara säng med bla älsklingens kudde.
snart ska jag gå till stationen & sen ska jag antagligen med mamma till oj för att handla. senare hoppas jag verkligen på att jag ska ut och träffa älsklingen, micke och möjligen cassie! 
jag hoppas också att han vill följa med mig hem & mysa med mig... :$

ha en awesome day, för det ska jag försöka att ha.

ensam på vägen tänker jag inte gå

när jag är med dig blir jag glad.
när jag ser på dig ler jag med hela kroppen.
när jag är tillsammans med dig förstår jag vad lycklig jag är.
när det blev du & jag började jag se ljuset i mitt liv.

undra hur länge detta kommer hålla :/

jag tog tåget tillsammans med älsklingen imorse, vid kvart över sju. sen tog jag cykeln för att cykla hem till mig för jag fick som vanligt inte sova hos honom ;s jävligt snea mina föräldrar är.
när jag kom hem så var pappa vaken för idag blir det läger för honom i en vecka eller något, vet nte! jag sa godnatt och gick upp & la mig, jag fick inte ro i kroppen förrän vid åtta tiden :| det är hemskt att ha en klump i magen.
när jag vaknade gick jag ner för att snacka med mamma och sen fick jag snacka med pappa & allting sket sig så snart skiter väl sig hela mitt liv eller någonting.

nu ska jag vila en timme eller två & sen ta tag i att städa mitt rum och sen äntligen ut och träffa den viktigaste personen i mitt liv just nu, andreas♥

vad är meningen med att sova över om man ändå inte får!

geck för hela slanten

jag och ida promenixade till stadsparken där mellis mötte oss (a. vi gick mot geck för att fixa en plats till mig och sånt. nu har jag spelat i typ två timmar redan & har bara en timme kvar så jag får fylla på snart igen -.-' sucks! :(

nu ska jag fortsätta spela så ha det bra. min mobil är död så jag finns på andis, mickes eller mellis telefon :)
ha det bra. pusspuss

utekväll med familjen

jag skrev ju innan här att jag skulle umgås med familjen ikväll & jajamensan att det blev så.
mamma, pappa och jag gjorde ve oss & cyklade till stationen för att ta tåget till helsingborg, på knutan träffade vi på andi, micke och mellis (: snackade lite med dom och gick vidare till resturangen/båten. vi åt sån grillbuffé, mycket gott. jag åt lax och potatis, jag blev proppmätt. jag fick en cider av mamma & pappa där också, gott!
sen gick vi in på knutan för att hoppa på båten men jag ville ha med ida så vi gick in på shakespeare så länge medans hon åkte till knutan. under tiden så drack jag tre olika sours, lite gin&tonic och sen när vi hoppade på båten drack jag två bacardi breezer & även en sex on the beach. muuumsigt!

jag och ida hoppade av båten för att kissa på donken & sen promenixa till geck. jag sa hejdå till mamma och pappa och började gå.
tack för en underbar kväll.
jagälskarer (v´

fix (mp)

igår var jag hemma hos min pojk hela dagen, när klockan blev sex promenixade vi till byn för att träffa alex (: de två gick vidare hem till emil men jag gick hem, för jag mådde inte speciellt bra. mamma skjusade mig till stationen sen när dani skulle komma & då blev det att gå till roma direkt. vi delade på en kebabpizza fast åt inte speciellt mycket själva eftersom andi och micke kom x) hahaha. vi betalade och köpte en dricka & gick till rågen.
på rågen gick danis bh isönder så vi fick hämta en ny till henne hemma hos mig :/ stackars dig gumman. sen kom vi tillbaka med godis och kex, mycket mums. det blev många skratt & oändliga minnen som aldrig försvinner. 
jag och andi följde dani till stationen & sen fortsatte jag följa andi hem. när vi hade splittras ringde jag pappa & hela världen rasade för mig kändes det som men som tur är så har jag min pojke & mina underbara vänner som bryr sig.
jag, mamma och pappa kollade på snabba cash också igårkväll, den var helt okej :)
idag gick jag upp vid elva och gjorde ve mig. jag rakade även benen för det har andi tjatat om x) hahaha. sen gick jag och köpte en glass & en powerade till honom. vi var hemma hos honom och kollade på tv och snackade :) vid halv fyra tiden promenixade vi till stationen för han skulle till stan och träffa micke & mellis men jag gick hem istället.

nu har jag precis gjort ve mig för jag hade fläckar i huvudet -.-' nu blir det att umgås med familjen så vi hörs ikväll. finns på telefonen. pusspuss (v´

don´t be afraid, i'm here for you

igårkväll innan min pojk somnade så sa han att han tyckte jag skulle få sova ut så det blev inte att klockan ringde sex imorse(: fast jag vaknade ändå -.-' för om jag vill göra något speciellt en tid så vaknar jag automatiskt :$ mystiskt!

iallfall. jag vaknade vid elva tiden & då tvättade jag håret och satte mig här framför datorn för att mitt hår skulle torka. jag snackade lite med julia om klassen och så, men mitt hår blir aldrig torrt så jag fönade det och plattade det precis. så nu är jag klarfixad (a. seg som jag är  xD
snart ska jag gå till älsklingens jobb och möta honom & ikväll blir det fortfarande att träffa kaninen dani(: det blir förhoppningsvis mat på roma eftersom vi ska fira! :D
GRATTIS SOM FAN GUMMAN! <3

PS. ILOVEYOU!
have a nice day, vi hörs ikväll :)
pusspuss.

five four three two one..

nu är det ännu en gång bara fem minuter kvar av min datatid :) <3

efter min datatid är slut så ska jag lägga mig i sängen & starta snabba cash eller den nya wallander filmen :b jag får se vilket det blir. jag ska inte vara uppe till efter två i vilket fall som helst för klockan sex ringer min klocka(: & om jag vaknar så ska jag duscha,, göra ve mig & gå till andreas <3
vid nio går jag hem igen & käkar frulle antagligen och sen vid ett går jag till hans jobb & följer med honom hem, hoppas jag. sen imorgon kväll kommer antagligen dani bunny hit till mig :b
så det blir mys och skratt med henne & folket imorgon.
pusspuss.
& sovgott så hörs vi imorgon.
pommfritt, i fucking love you! (v´
& btw.. grattis till icke - ...... <3

en heldag med min pojk!

jag vaknade halv tolv ungefär, då gj$orde jag ve mig och startade hög musik som sagt. sen följde jag med min mamma till min mormor och morfar för att kolla deras nya möbler (a fett fina. jag snodde cola och en glass till min älskling där & sen promenixade jag vidare till björnekulla för att möta honom. vi gick hem till honom & jag gick ut med mille och sen blev det playstationspel för hela slanten :) 
jag promenixade medans han körde moppe hem till mig för det blev att käka med min familj idag. det blev kött och kulpotatis, blev mycket skratt vid bordet eftersom min älskade syster var sjuuukligt trött :O
efter vi hade käkat kollade vi färdigt på filmen vi började titta på innan, barnhemmet heter den :b den var också riktigt bra och väldigt läskig, fråga själv andreas (; hihi.
det blev att gå till red and blue för att köpa dricka och gottis :$ sen hämtade pierre mig på andis moppe och jag var helt nervös över vem det var :O shit.
när jag kom till klintan så förstod jag då att det var pierre för andreas var ju där ;) på klintan blev det att dem röka vattenpipa och jag käkade gottis & drack cola som det tjockisbarn jag är , mihi! :$
min pojke körde mig hem sedan och det blev en puss & ett hejdå. jag saknar honom :/.
varje sekund utan dig är som en hel evighet.

jag orkar inte dammsuga ;O

dagens inlandsproblem - mitt rum behöver dammsugas men jag orkar nte :o
jag vaknade för ungefär en timme sedan, då blev det på med hög musik & ner i duschen för att fixa en rejäl hårinpackning så nu är mitt hår wooonderbaart! (a'
sen har jag bara tagit på mig och funderar på ifall jag ska sminka mig eller inte ;o det känns som att jag inte orkar men jag ser ut som ett lik utan & det är inte helt okej!
i vilket fall som helst så får jag bestämma mig om det för snart ska jag antagligen möta andreas någonstans? för han ska komma till mig senare :)
aja, vi hörs senare ikväll.
ha en underbar dag!


5 minuter

jajamensan, så är det. om fem minuter måste datorn vara avstängd annars beslagtar daddy den :/ & det vore förjävla synd ellerhur! :)

tänkte bara meddela om hur min dag imorgon ser ut.
jag ska städa mitt rum och göra ve mig och sånt.
& sen ska jag umgås med min älskling hela dagen, hemma hos mig.
han ska äta hos mig och sånt mysigt.
en dag med dig förlänger livet <3
ilikeu! (v´
btw. godnatt! <3

tänk om jag kunde få vara med dig

det är min största önskan, att få ligga bredvid dig natt som dag! jag gillar dig mitt hjärta!

min dag startades av att min klocka ringde kvart i 7. då tog jag på mig shorts & en skjorta och jag gjorde ve mig sen, sprang runder som en vet inte vad :p 
när jag hade tänkt att gå till min kära pojkvän så blev allting konstigt och mycket diskussioner men precis som alltid löser vi det alltid lika snabbt :* jag gick till björnekullas basketplan och satt där som ett fån & väntade :$
när han hade börjat jobba så gick jag till min mormor för att få frukost och sånt mumsigt, jag blev även erbjuden jordgubbar, glass och godis men tackade nej. sen somnade jag till i två timmar & när jag vaknade var det dags för glass! jag gick och köpte två glassar, en piggelin till mig och en daim till min pojk.
vi promenixade hem till honom för att fixa lite grejer & sånt men det blev till slut bestämt att vi skulle åka och bada i kvidinge, vi körde hem till mig och hämtade badkläder & sen stack vi iväg som ett par rullande får (a.
på badet i kvidinge var det lika dött som alltid typ, skit tråkigt var där egentligen. tur att min pojk, micke och jocke var där. vi stannade inte speciellt länge pga, ja skitsamma! ^^
when we was komna till åstorp så stack vi till roma för att de skulle käka påmmes, mumsigt värre! tre tallrikar med påmmes, omg krängee! sen gick jag till min mormor och morfar för att äta middag med dom och min familj, kålpudding, potatis & sås blev det, GOTT! 
till mormor och morfar kom micke, jocke och min pojk. vi stod där och chillade en massa, blev en massa snack och skratt som alltid. vi körde en runda genom hela åstorp och sen blev det att åka till perslund, dit kom cassie och sen linus.
min kära mamma kom och hämtade mig i perslund för jag frös som en liten skitunge, när jag kom hem fick jag inte gå ut mer så ja, jag sitter här och chillar istället.
jag har haft en underbar dag. jag tycker om dig mer och mer för varje dag!
du & jag mot världen!



handihand förevigt!

en helt amazing dag!
dagen startades med att bli väckt av underbara noel som snackade en massa om att allt va hans och så.
sen gick jag snabbt upp & tog på mig och gjorde ve mig.
Jag skickade sms till cassie och elin, vi bestämde att vi skulle åka till stan :D fast tillslut blev det bara jag och elin..
i stan blev det att gå runder & chilla och sånt underbart, käk på donken är en självklarhet ofc (:
när vi hoppade av tåget i åstorp såg man lilla rara dani på tåget, men vi hann inte snacka speciellt mycket, den rackarungen åkte iväg med tåget :(
På stationen var martin och cassie, snackade lite med martin men vi förflyttade oss till rågen dit andreas, joan och linus kom.
sen stack vi till perslund för där var mellis och micke(: blev snack & chillande där. Jag mös mest med min älsklingspojk!<3
sen blev det chillande på björnekulla och käk på roma, värsta tjockisdagen för mig(: hihi!

ikväll blev det chill & snack på klintan med folk, men min pojke saknades! :( <3
sen drog jag hem och snackade i telefon med världens bästa skogh.

nu ska jag ner i duschen!
sovgott & sånt,
pusspuss<3

pommfritten här jadå! ;D

Haha, så rolig jag är :) iallafall så e det såhär att jag tänkte blogga lite till tessie idag (:
så ett inlägg om hennes dag kommer snart! :*

pusshej,
&& tessie, jag älskar dig lille påmmes ♥


DAAANI (a)


du är den enda för mig

en trevlig dag med mycket snack om allmänt och sånt ni vet. jag har träffat dani eftersom hon nanna hos mig inatt men även andreas, han kom till mig. jädrans vad jag saknr honom.
men iallfall måste logga ut nu, pappa tar mitt internet :/ jävla piss.
hejsvejs.

landskronakarnivalen

idag blev det landskronakarnivalen tillsammans med dani och min kära pappa. vi åkte dit med pappa men sen försvann han helt poff, så jag och hon gick fram och tillbaka kändes det som. 
efter någon timme där gick vi och kissa & sen åt vi chääps. då började allt det läskiga, en kille satt och glodde på oss och sen när vi gick så följde han efter oss i mer än en halvtimme.. sen kom polisen fram till oss för vi såg typ skrämda ut eller något och sen gick dom för att snacka med honom.. men han bortförklarade allting och skyllde på en kompis, moget liksom?! :s
iallfall, framåt kvällen blev det en familjepizza med sallad på -.-' bläää! & sen blev det att träffa emil och hans tjej kanske, och sen typ forsen & hans kompis...
vid tolv körde vi hemåt, för då blev klockan läggdags för dani :). nu sitter jag och hon ligger -.-' i soffan, vi kollar på farsan :D superbra och rolig film. 

puss puss på denna dagen!
btw. i like u (a ´

det är för dig jag andas

allting blir bara fel just nu , inga detaljer om den saken.

dålig uppdatering pga att min pappa tog mitt internet i tre dagar -.-' lite surt men jag pallade inte bry mig just då! jag orkar inte uppdatera nu heller för jag har inget att berätta mer än att jag tycker om min pojk oerhört mycket

fjortonde juli tvåtusentio Y

äntligen blev det du & jag! Y

kvidingebadet , wie!

idag gick jag upp vid tio tiden, då blev det på med bikini trosor och bh och ut i solen för att schteka. sen blev det duschen för jag rakade benen & sånt mysigt, hihi. när jag hade torkat och gjort ve mig gick jag till oj för att handla spaghetti (a. på oj fick jag ett sms av andreas att vi skulle ses idag så jag gick snabbt hem och sen mötte han mig typ vid bron. där diskuterades det vilt om vad vi skulle göra idag, det blev bestämt kvidingebadet (: <3
vi gick hem till andi för att han skulle hämta allting och sånt, men sen mötte vi micke vid bron för han skjusade hem mig för jag skulle packa badkläder och sånt. vi körde till stationen där andi var sen, jag tog bussen till kvidinge.
på badet blev det en massa skratt och mycket dränkningar (: hihi! 
sen tog jag bussen hem och gick hem och käkade.
jag har precis gjort ve mig ännu en gång så nu ska jag ut och träffa cassie, joan och kanske micke? :)

ha en trevlig kväll, jag skriver senare.
ps. jag saknar min dani <3

free jimmy :*

jag ligger i sängen och glor på film men nu börjar mina ögon bli riktigt trötta :* jag ska stänga datorn för den dör snart ändå och orkar inte ta laddaren :$ hihi. jag finns på mobilen (mp) !
btw. idag ska jag gå upp vid nio - tio tiden tror jag, om jag vaknar! då ska jag lägga mig i solen & schteka med kokosolja om det är fint väder då förstås, annars blir det tv och slapp. när klockan blir ett - två så ska andreas höra av sig och då kanske det blir att träffa honom, hoppas :$ senare ikväll blir det att vara med andreas eller så blir det att träffa folk (:
hör av er.
pusspuss
& sovgott.

jag är så glad ♥

jag ska vara ärlig till tusen nu...
jag har aldrig mått såhär bra på riktigt länge, nu känner jag verkligen för att bara leva livet och ta en dag i taget.. jag ser absolut inget negativt med livet längre. jag älskar allting som livet har att erbjuda, det enda jag vill förbättra är mitt humör - det är lite upp & ner! /: 

btw. jag saknar min tvilling & även min superkuk... riktigt mycket! jag vill ha hem er.. nununu! ♥



bilder!


bilder från en underbar dag med cassie & dani.
vi skrattade åt allt och ingenting och det var de som var de roliga.

kommer sen (mp) !

nu har jag städat mitt rum så noga som jag bara kunnat, vill inte börja på något nytt eftersom klockan är mycket och min syster lägger sig ganska tidigt eftersom hon jobbar (y) !
nu ska jag få roa mig ett litet tag iallfall, så nu ska jag göra ve mig och sen traska ut i det vackra vädret för att träffa cassie & linus - mycket trevligt tycker jag om ni frågar mig alltså.

vi hörs när jag kommer hem. puss & kram

städ/dusch

nu ska jag städa och sen när det är klart om det blir klart idag så blir det duschen...
ha en trevlig kväll. pusspuss

dålig sömn & inget att göra -.-'

jag bestämde mig vid halv två tiden att jag skulle gå & lägga mig. jag låg och vände mig i sängen, det var alldeles för varmt. jag drog fram en jävla madrass och la mig på golvet men det hjälpte inte. jag fick panik & gick ner till nedervåningen, la mig i kökssoffan men det var lika varmt där. till slut blev jag så sur och trött på allt så jag somnade till i soffan. vid halv sex tiden la jag mig i sängen och sen låg jag där (:
vid halv tolv tiden gick jag upp och jag är lika trött idag som en heldag utan sömn -.-' värmen tar död på mig..
dagen har besått av att glo tv och chilla med livet, snart ska jag ta tag i att städa mitt rum och slänga en massa onödiga grejer som man bara har för att det är kul (a.

om ni vill ses kan ni höra av er senare. finns på mobilen(:

dålig uppdatering...

sorry sorry, absolut inte meningen! har haft väldigt mycket göra så ni får faktiskt förlåta mig.. :) 

som sagt, så iförrgår blev det att umgås med dani, cassie och linus hela dagen. på kvällen mötte vi en konstig man vid red and blue, han hotade min älskade dani att slå hennes huvud i asfalten, jävla idiot. så kallade han henne kuksugare också så cassie skrek det till honom innan vi körde iväg (a) vi åkte till rågen för att träffa andi, micke & de andra - när vi kom dit så ville jag ju hem igen såklart men det blir aldrig så, så jag roade mig själv kändes det som & jag bjöd på klubbor och sånt. sen gick jag och dani hem, helt förkrossad och söndergråten, känslig bigtime! sen blev det skratt, mys & allting fixade sig när klockan blev tillräcklit mycket.
jag vaknade vid åtta tiden men dani & andi sov som stockar så jag gick in & glodde tv istället, för jag orkade inte sitta i solen och bara glo när dom sov. när de äntligen hade vaknat blev det att hälla vatten på dani eftersom det var en kul grej & sen blev det frulle, äntligen. pappa körde hem andi för hans moppe hade ju gått sönder :/ när de hade åkt så fixade jag och dani med vindskyddet och sånt, plockade undan allting. vi gjorde ve oss & jag packade ner några onödiga saker som man måste bära med sig när man ska sova hos ida :p
vi tog tåget till helsingborg samtidigt, på knutan blev det en mcflurry & kampanjen är slut :| hemskt! sen blev det att ladda min mobil och snacka en massa, där var en sån läskig muffinman som glodde och höll på med oss ;s men han stack till slut. efter ett tag kom äntligen idapida till stan och då följde vi dani till tåget för hon skulle hemåt :/ jag och ida åkte hem till ättekulla där kalaset var full igång, en massa folk överallt & tess är trött :o jag hade brillorna nere så ingen trodde jag levde ;p hahaha.
kvällen hemma hos ida innebar att laga makaroner och köttbullisar :$ & sen göra ve sig för att få skjus till åstorp för att träffa lilla linus. vi skulle egentligen träffa andi & micke också, men han fick inte mina sms för min mobil är bög och retlig -.-' det blev en hel diskussion med honom i telefon men det var bara på skoj så allting är helt okej. jag och ida tog tåget till helsingborg ännu en gång, vi käkade påmmes på donken, fast vi satt där vi laddar våra telefoner för vi är så coola! (a) sen skrev dansk & marco till mig att vi skulle komma till bjuv, vi åkte dit men ångrade oss lika fort för de var riktigt tråkiga -.-' shit! 
när tåget till helsingborg kom en halvtimme senare hoppade vi på det, för vi ville inte ha tråkigt utan roligt! på tåget blev det en massa utbrott av skratt, för jag skämde ut mig :$ hihi. sen gömde jag mig och en massa. på bussen var jag övertrött så jag gjorde några egna låtar. när vi kom till ida, så blev det popcorn, data och film. vid fyra tiden vaknade jag och bytade plats med ida, för vi hade somnat ifrån filmen :$ 
jag vaknade halv ett och kom på att jag skulle ta tåget en timme senare /: jag packade och sånt snabbt och tog bussen med ida in till stan & vi satte oss på tåget men det var tekniska fel så prick klockan två körde vi från stan ;s det är förjävla dåligt!
i åstorp mötte jag andi, han var ute och gick med sin vovve. vi gick mot stationen där han mötte sina polare som han skulle umgås med och bada med & då erbjöd jag mig att passa mille så andi gick med sina polare för att bada och jag väntade på dani. till slut så kom hon med en sån äcklig ersättningsbuss, vi gick hem till mig för att lämna grejer och ge mille vatten. sen gick vi till rågen för där är skugga & sånt, det blev en massa lek med pinnar & sånt. dani försökte även ge henne vatten direkt från flaskan men det gick inte :)
vid sex tiden kanske gick jag och dani till oj med mille för dit skulle andi komma med sin mamma (: vi lämnade henne med dom och sen gick vi hem mot mig för vi skulle äta. till mig kom ida senare & sen blev det kebabtallrik utan vitlökssås, äckligt som fan! det blev vilda diskussioner om allt och ingenting men efter typ två timmar snackade så tröttnade vi & bestämde oss för att dra ut & träffa folk. vid lidl träffade vi madde, oskar och någon randåm boy, trevligt.. sen gick vi till rågen, dit kom även linus och cassie. det blev en massa snack och sen skulle de hemåt så vi gick i regnet mot åstorp station. på stationen hoppade vi runder i alla vattenpölar som fanns (: rawr. sen sa jag hejdå till de båda filurerna och åkte hem.

förlåt för ett långt inlägg (a)

halleluujah, köttbullar !

idag vaknade man i en solstol framför vindskyddet(: och där inne låg andi och dani & sov. gårkvällen blev ju som den blev, lite bråk hit och dit men hade kul fram till slutet(: och älsklingen kom ju till mig iallfall och det är huvudsaken:$
sen vaknade man då idag och röjde undan lite grejer och sen tog jag tåget till helsingborg med dani :* till knutan kom ida och sen tog jag och hon bussen hem till henne och här blev det tårta, makaroner och köttbullar! men nu ska vi göra ve oss i massor och dra till åstorp. smsa om vi ska ses. <3
hörs inatt.

tääänd ett ljus!

freeedagsmys!
jag försov mig imorse, jadå! så klockan ett vaknade jag i full panik med elva missade samtal och tre sms typ :s jag skulle varit hos andreas vid tio tiden så han undrade vart jag tog vägen men han blev inte sur eller så, så jag gjorde ve mig snabbt och stack till björnekulla där han befann sig med cassie, elin och linus(: även mille var där´<3
vi gick hem till andreas och bar ner saker till källaren & det blev även mat lagad, spaghetti och köttbullar men idag var det bara till andreas.
vid sex tiden stack han, jag och micke ut. vi stack hem till mig där linus kom och där blev det glass, snack och sånt chill(: men sen drog vi till roma för att kääka, mumsfilibaba! (a) dit kom linus, joan, oskar men de stack efter typ tio minuter och sen kom micke, andi, fidde och cassie. mycket flabb för tess & dani var övertrötta :$ hihi.
jag och dani gick hem till mig och bytade om & firade litegrann :$ hihi. sen mötte vi fidde, cassie och andi på rågen där vi satt ett tag och chillade med tända ljus, möösigt! (a)´
sen blev det att möta julia, naomi och några 08or på bron för tydligen skulle det hända någonting där idag. sen stack vi till stationen för att träffa micke och andi igen, men de bara dissade så vi stack till perslund där det blev skratt till max. så jääävla roligt jag hade! <3
vi lämnade dani på stationen och sen körde linus mig hem där cassie var(:
ha en trevlig natt.
pusselipusspusspusss :*



poss & kjam! ;p

precis som när man var liten :$

nu ska jag faktiskt stänga datorn om ett tag och sova, för klockan åtta ringer min mobil för då är det dags att gå upp(: för jag ska vara hemma hos andreas till klockan tio (:
ha en trevlig fredag för det ska jag.

jag ska tillbringa min fredag tillsammans med micke, andi och dani baby :*
jagälskarvåradagar!

pusspuss
& sovgott.

tårar hit & dit "/

efter vi hade blivit avsläppta av hans mamma i byn gick vi in på oj för att handla dricka & sen gick vi hem till mig(: där lämnade jag och andi grejerna och pojkarna för att sen gå till stationen och möta micke(: vi gick inom min kusin för att lämna mitt busskort, för hon skulle låna det.. och sen gick vi hem till mig igen och kollade på film & mös i massor:*<3 
micke ringde efter en halvtimme eller något och då gick vi till oj för att möta honom & sen som vanligt blev det att hänga på rågen ett tag men jag blev sugen på påmmes, så vi stack till roma :$ dit kom min kusin och hennes kille, mycket trevligt(: vi joinade dom till stationen och sen stannade vi där. dit kom daniel hansen fast han körde lika snabbt igen :D och sen bad han oss komma till björnekulla så vi stack dit men vi umgicks inte med honom :D <3
på björnekulla blev det mycket diskussioner och sånt & jag pallade liksom inte det så jag bara va tyst för det mesta. sen skulle micke hem helt plötsligt så jag & andi gick till red and blue för att handla tuggummi & klubba :) och sen följde jag honom hem och vände för att gå hemåt.

på vägen hem stannade jag på piongårdens dagis, det blev massa tårar och skit - jag vet inte varför men det bara är så just nu, väldigt känslig period :( <3
för två timmar sen kom linus hit och vi har suttit och snackat om allt & ingenting tills nu. tack <3

pusspuss.

uppdatering om busfabriken(v´

min klocka ringde klockan sex, som väldigt ofta för :) då gick jag upp, duschade, gjorde ve mig och fixade håret & sen gick jag hem till andreas. hemma hos honom snackade vi mest bara, mysigt att bara vara hos dig! vid elva tiden gick vi till scoutgården för dit skulle therese, emil och anton komma & hämta oss(: vi åkte bil till busfabriken och där bestämde vi oss för att andis mamma skulle köra oss hem, skitsnällt av henne!<3
på busfabriken blev det ett massa springande & mycket skratt, jag hade verkligen störtkul idag. det får vi göra om några gånger till, eller vad tycker ni?(v´. när tiden där inne var slut tog vi våra grejer och började gå mot väla fast vi bestämde oss för att ta bussen sen.
vi väntade på hans mamma, men under tiden handlade vi godis och cola på rusta, mums! jag köpte chäääps! (a) :$ sen åkte vi hem till åstorp.
tack för skjutsen(:
en helskön dag!

tio tusen röda rosor

godnatt & dröm sött alla levande varelser.
jag älskar dig <3

busfabriken med emil & anton(v

min klocka är ställd på sex, för då ska jag upp & göra ve mig för att vara hos andreas klockan åtta (: 
på mitt schema idag står det att jag ska vara med andreas, följa med emil & anton på busfabriken och sen träffa dani på kvällen och möjligen en massa annat folk så det blir väl en helt vanlig dag för tess :*

hoppas ni får en bra torsdag.
ha en bra dag, vi hörs ikväll.
anton & emil som små :)

grillkväll med de bästa (v

dagen började med att jag vaknade nio eftersom andi skulle komma klockan elva så ville jag vara klar men den fisken sov fortfarande, så jag somnade också minsann. så halv tolv kom han & sen direkt efter kom emil och anton. jag lekte med emils kran ett tag och sen kollade jag & andi på the girl next, den är superbra! 
sen handlade mamma munkar till andi så vi gick till rågen för att snacka med micke och lite så. jag gick hem till mormor för att kissa men hon bjöd på jordgubbar och ville jag skulle käka tårta men andi och micke väntade på mig på roma för vi skulle käka pommes :b när jag kom dit var där inte många pommes kvar men det kvittar.
jag gick iväg till oj för att handla och så & sen kom micke och andi dit, för de skulle också handla. micke körde till stationen för att hämta dani, så hon kom också. 
när vi hade varit på oj ett bra tag så skulle andi och micke köra hem till cassie för det var där vi skulle grilla och sånt mysigt. jag och dani gick hem till mig för att hämta hamburgarna. vid brandstationen kom linus & hämtade oss för vi orkade inte gå och han skulle ändå ner i byn :) mycket snällt av honom. han släppte oss hemma hos cassie där micke, andi och cassie var. vi kom mitt i det att micke kastade i cassies mamma i poolen (; mycket roligt var det att kolla på.
kvällen bestod av massa skratt, många blöta kläder och även en blöt mobil.
efter några timmar hos cassie körde vi ner till rågenskolan för att chilla, där blev stämningen halvt seg så vi gick vidare till björnekulla där allting fixade sig(: 
vid tjugo i elva var jag hemma och då ringde dani mig i full panik om att jag hade hennes busskort och sånt, så hon fick komma hem till mig och vänta på nästa tåg ;p så jävla typiskt henne (a) 

tack för en sjukt jävla kul och härlig kväll.
det blev skit då och då, men det löser sig!
jag tycker om er massor!
här kommer några bilder från kvällen(:









mycket najs dag.

jag finns för dig bästavän

jag ska stänga datorn nu och lägga mig i sängen. jag har startat en film, festival. den är ganska gammal men den är ändå helt okej, iallfall att somna till x)
i vilket fall som helst så ska jag upp om typ 8 timmar & göra ve mig, för andi kommer klockan elva(: jag saknar honom fast jag träffade honom igår :$.

det är hans förlust älskling.
jag finns för dig, dag & natt dani.
jag fucking älskar dig. <33



R.I.P :|

vila i frid staffan (v´

frågan nu är, varför just du ? :|

http://hd.se/skane/2010/07/06/man-dog-vid-krock-lastbil/


i löve my life and my friends

idag vaknade jag av att jag fick ett sms av andi & sen plinga det i ett kör och min kusin ringde (; jag hade tydligen bett många att väcka mig idag pga att jag är ganska seg på morgnarna. pappa blev lika förvånad som förra gången över att jag var uppe redan klockan sex. jag käkade frulle och gjorde ve mig & sen började jag gå mot byn för jag skulle handla till andi. efter handladet promenerade jag vidare hem till andi, han satt och spelade & sen skulle han käka frulle. hemma hos honom blev det en massa gjort, vi städade bla hela huset, skalade potatis, lagade spagetti & köttbullisar och han klarade även sitt spel, GRATTIS! :D
vid fem tiden gick vi upp på hans rum & vid sex tiden ringde mamma och ville ha hem mig, för då stod maten på bordet så jag sa hejdå till min baby & gick ifrån honom.. det var hemskt "/ <3
jag mötte bästa dani på stationen och det blev en massa snack, om typ allting och inget. hemma hos mig stod linus och cassie & väntade, men de fick följa med in för jag skulle käka. det serverades hamburgare med pommes idag, fast jag hade redan ätit men det mamma inte vet - lider hon inte av :)
middagen idag var heldeppig.. men jag hoppas att det bara var så idag. när jag hade käkat så åkte vi hem till linus och där blev det kladdkaka & grädde, mums. sen körde linus cassie hem och mig & dani till red and blue. vi handlade chips och cola & gick till vår roliga plats, rågen! :D btw.. NÅGON HAR SNOTT VÅR GUNGA -.-' VILKA SVIN! 
vi satte oss på klätterställningen och käkade & snackade :) sen kom hennes föräldrar och hämtade henne på ojs parkering & när de kom så sprang jag runder som en galning :$ hihi.
sen sprang jag hem & det blev film med mammsen, inte så positivit kanske men iallfall.

ha en najs kväll.

uppe med tuppen.

som sagt, jag ska upp klockan sex för jag ska träffa andreas & så. men jag kommer nog hem mellan tolv - ett någon gång. sen vid fyra - fem tiden ska jag träffa dani för vi ska till oj och handla hamburgare+bröd, för vi ska grilla ikväll. 
& btw. vi ska ha så jäävla roligt.
ha en trevlig dag och sånt va.

sovgott ♥

i like you and never let you go ♥

nu är det dags för att blunda & nanna ett tag, eller iallfall i sex timmar för klockan sex ringer mobilen för då är det dags att gå upp. jag ska minsann upp då för att göra ve mig för att kunna promenera till andreas halv åtta imorgonbitti. hoppas nu bara att jag vaknar :* ♥
hoppas ni sover gott & drömmer något riktigt mysigt för det ska jag.
puss på er.♥
hjärtat som slår för dig

såå jävla frääsht ^^

när jag kom hem snackade jag lite med mamma & sen tog jag på mig en stor tjocktröja och gick ner i duschen. det blev till att tvätta håret för det stank hårfärg -.-' och sen att raka benen :b helt underbart vad lena dom är :$ hihi.
sen tog jag på mig tjocktröjan och ett par trosor såklart & glodde på tv och smsade med folk, jag orkade inte se klart wild hogs så jag satte mig här istället men jag ska snart lägga mig :b

jag älskar nyrakade ben!

älskling, jag saknar dig

så kan det vara!
idag har jag minsann klippt mig, färgat håret & umgåtts med cassie, linus, oskar, joan & cassies storebror. efter jag hade färgat håret skulle andi komma till mig men det blev inte så utan jag gick till rågen för dit skulle cassie och linus komma. vi körde sen och hämtade joan & därefter hem till linus. där satt vi & chillade och snackade en massa (:
sen kom cassies bror och de började hålla på med hans bil medans vi andra fjantade runder typ, men helt plötsligt så skulle jag äta & dom skulle till helsingborg och handla så de släppte av mig på sibylla där mamma och jessica var. vi beställde mat & käkade och sen gick jag till lidl där de hämtade mig(: 
det blev till att åka hem till linus ännu en gång :b fast joan, oskar och cassies bror stannade inte länge så jag, cassie och linus gick in och tittade på film. jag har för mig att den hette "yes man", den verkade skitbra men jag fick inte se hela för pappa hämtade mig klockan tio/: men jag kan säkert se den en annan gång :b
en helt awesome dag.

äääntligen!

nu, alldeles snart ska min mamma äntligen färga mitt hår. wiie! :D
bilder kommer sen.

tvn på högsta volym (:

vi hörs om ett tag.

EFTERLYSNING :|

JAG GLÖMDE MINA BRILLOR I KARUSELLEN & NU HAR NÅGON DUM JÄVEL TAGIT DOM :/
MINA ÄLSKADE BRILLOR :|
SNÄLLA GE TILLBAKA DOM TILL MIG :/

när tiden är inne

när mamma har gått upp och piggnat till så ska hon färga mitt hår & jag bara längtar så himla mycket. jag köpte en hårfärg med lite mörkare färg än det jag har nu, men jag tror att jag kommer trivas i det iallfall, vad tror ni? :)
när jag har färgat håret hoppas jag att mitt hjärta kommer till mig för vi ska snacka & ja lite så, plus så saknar jag honom alldeles för mycket för att inte träffa honom . :$

jag skriver senare. ha en trevlig dag i värmen.

sommaren är så jäävla skön!

idag vaknade jag klockan nio av min mobil, jag hade tydligen satt på larmet ;p då gick jag upp & tog på mig och sen somnade jag till i soffan, alldeles för länge :/. jag vaknade fem över elva & jag skulle vara hos frisören klockan elva. jag tänkte att det är nte lönt att springa dit men jag gjorde det iallfall & det var en jävla tur för hon hade tid ändå(: hon klippte bara topparna & lite så, men jag blev nöjd och det är åtminstone huvudsaken. hon sa att jag skulle komma tillbaka ;)

för ett tag sen lagade jag mat, makaroner & hamburgare. och min syster så klok som hon är har tagit med ketchupen till jobbet så jag fick gå in till min granne och låna :$ hihi. så typiskt tess, eller?!  
& nu kollar jag på tv, något skitprogram på disneychannel för jag har inte orken att starta en film :$ jag har iallfall tagit några bilder på de jag har handlat idag & även en miffobild på mitt hår som nte blev så bra :p

jag handlade lite på oj innan också. det blev hårfärg & inpackning (:

vi ses <33

för nu ska jag städa & det ska bli såå roooligt!

sovgott för det ska jag sen!



:O

FETT SUGEN PÅ COCA COOOLA!



vad händer i veckan ? :b


hur jävla kul var det nu egentligen?

jaa, det är dagens fråga! hur jävla kul var det nu egentligen att klippa det där jävla gräset eller vad du nu gjorde idag? :b

hahahaha.
tack för en underbar helg.
ps. jag tycker om dig andreas ♥


torpardagarna 2010

tjalalala, det var ett tag sen man uppdaterade här(: det blev ingen tid till detta igår så därför får det bli idag istället. som sagt så har det ju varit torpardagarna, alltså marknad här i åstorp & jag har varit där från fredag tills idag, söndag alltså!(:
i fredags gjorde jag, ida och dani ve oss hemma hos mig & sen gick vi till byn för att träffa micke, andi och en massa andra(: själv så hade jag sjukt roligt & jag hoppas ni andra också hade det. sen vid tolv tiden begav vi oss till tältet i min trädgård, även vår sovplats inför helgen. det blev massa skratt och en massa prat(: även lilla benny bagare kom på besök mitt i natten, men han fick tyvärr inte sova där/: iallfall så sov inte jag och dani någonting under hela natten, utan vi sprang ut och in från tältet, vi spelade brännboll med en tom cola flaska och ett paket näsdukar - det var en helgrym natt med min bästavän! GRAWR.
igår vaknade andi & ida i tältet runt nio - tio kanske? då hade jag och dani tvättat hennes hår och vi hade plattat det & fixat en massa. vi gick till oj för att sedan bege oss till lidl pga långa köer på oj :s när vi kom tillbaka så sov mitt hjärta fortfarande, så jag somnade till i en solstol mitt i solen så det syns lite av det nu -.-' men någon gång gick jag in med ida för att vila eller någonting, när jag vaknade så satt dani på en stol och andi satt i soffan bredvid mig :b 
vid halvett tiden började vi sakta gå mot stationen, för ida skulle med tåget tjugo över ett. det gick inte ett dugg snabbt att gå pga värmen. vi gick inom oj och handlade litegrann(a. sen gick vi mot stationen, men andi blev hämtad påvägen av micke för han skulle hem och duscha. vi kom till stationen typ två minuter innan tåget skulle köra, man är väl bäst om något eller :b
när de båda hade åkt hem gick jag & dani hem till mig för att fixa med tältet & göra ve oss för jag skulle på kalas & lite så. innan kalaset gick vi till byn för att åka karusell med emil & anton. men sen fick jag och dani gå till stationen för där skulle mamma & pappa hämta mig:) på kalaset hände det inget speciellt, merän vattenkrig & en massa skratt med mina älskade kusiner<3. typ vid sex tiden fick man cykla till kyrkan för att möta dani, för hon är som ett förvirrat ägg - hon hittar inte i åstorp :b hahaha, hon följde med & käkade tårta och sen gick vi hem till mig för att göra ve oss & lite så.
vi begav oss till byn och hela kvällen var helt seg, tråkig och förjävla dum. det blev en massa tjafs mellan mig och (inga namn) men jag hoppas det fixade sig. vid halv tolv tiden gick jag, dani & benny hem mot mig för vi skulle sova där inatt. vi satte oss på oj för att benny skulle nyktra till litegrann(: det hjälpte. vi gick ut i tältet och det blev vilda diskussioner och en massa skratt & mat (a) hihi. sen somnade jag..
idag vaknade jag halv åtta av värmen i tältet /: jag gick ut och la mig i trädgården men blev väckt av benny för han trodde jag var död. någon timme senare gick han hem & jag började riva tältet - jag smsade även med mitt hjärta om en grej och ja det är som det är men vi ska göra det bättre! jag och dani gjorde ve oss och sen gick vi till marknaden, jag köpte en tröja där det står påmmes<3 & en dc keps, superfin! 
kvällen idag har jag och dani chillat på rågen, vi somnade till och med ;s & sen träffade vi linus, cassie, benny, linus och josse(:

en massa bilder från helgen kommer NU!


'

skaka rumpaaan!

idag vaknade jag vid halv nio först men dani sa till mig att jag skulle sova igen så jag gjorde det och sen vaknade jag vid halv tolv. då gick jag ut och la mig i solen, fast fick inte ligga där speciellt länge eftersom dani kom till stationen(: jag och hon gick hem till mig & chillade sen satte vi upp tältet och gick & mötte ida på stationen. 
vi gick hem till mig och lämnade deras grejer och sen gick vi till rågen för att chilla och sånt. dit kom sen micke och andreas, det blev att åka till roma & åt pizza. det var riktigt skabbigt, jag åt typ ingenting ;s 
sen gick vi hem till mig för att vi ska göra ve oss så det är de som händer just nu. sen ska vi ut och träffa en massa peoples (: fett najjs som fan.
vi hörs imorgon och då kommer en massa bilder(:






pretty woomen walked down the street

jajamensan, jag ligger i min säng och tittar på pretty women tillsammans med min älskade kudde - där det står man på xd
hihi :$ detta blir sista inlägget tills jag vaknar senare idag(:
fullspäckat schema idag -.-'
varför kan jag aldrig chilla?!

aja, pusspuss.
& sovgott

BRB

ska hämta film som jag ska glo på ikväll & kanske så ska jag ner i duschen också eller så tar jag det imorgonbitti? (:

kommer snart, don´t miss me.

filmtittande?

vilken film ska jag underhålla med mig ikväll/inatt? :b

FÖÖÖÖÖÖÖRSLAAG? :D

kycklingsallad & carro kusin

det var minsann äcklig mat på matsedeln idag, hemma hos oss. det var kycklingsallad -.- svin äckligt. det innehåller bara en massa kaninmat. jag är en människa som ska äta kött och inte massa grönsallad & sånt trams. 
iallfall min kusin carro kom också en sväng inom oss för att snacka & lite sånt trevligt. det blev en massa skratt vid matbordet och vilda diskussioner.
de busfröet fick till och med låna min hellokitty tröja ;o förstår ni nu hur snäll jag är? :b 
jag har aldrig lånat ut den till någon innan, för jag älskar den så mycket - NOOT!
i vilket fall som helst så åkte hon innan med martin :b men vart vet jag inte? 

hon skickade en liten egopic till mig (a

jagälskarminkusinvitamin :) <3

mora trääsk

mina idoler befann sig på sundspärlan i helsingborg idag & vem var där om inte JAG
jag köpte till och med tre stycken skivor av dom :b fast inte till mig, utan till emil och anton.
hahaha. det är såhär att varje år har dom en show på sundspärlan som jag brukar gå med emil och anton på, för de älskar verkligen mora träsk. de har verkligen koll på underhållning inom barns ålder(: fett bra låtar och man kan dansa & skratta försatan. 
vi fick första parkeringen, precis vid ingången också ju. fett najs, verkligen! :) showen var superbra fast kunde inte lika många låtar som förra gången men jag får väl öva.
therese körde mig hem och jag sa hejdå till henne och pojkarna & gick in genom dörren & sa HEEJ!



busfröna emil, anton & lilla wilma :)

mycket på lite tid

idag vaknade jag vid tio tiden, då frågade mamma mig om jag skulle joina henne och mormor till hyllinge för de skulle handla en massa på bauhaus. jag sa först sa men sen när jag tänkte på det så orkade jag inte :| men sen äntligen tog jag tag i mitt liv och orkade följa med. det blev en sväng inom maxi också, för jag skulle ha schampoo och balsam men vi skulle även ha fika.
vi körde hem till mormor och morfar & fikade en massa :) mums med wienerbröd (a. hahaha, morfar fick värsta skrattanfallet för han har en sån pinne som man kan ta grejer med på avstånd så jag höll på en massa med den, typ ringde runt när jag höll i den & jag satte även in colan i kylskåpet med den :b jag borde köpa en sån (a) latetessan.
sen körde mamma mig hem för jag skulle duscha innan linus och andreas kom till mig :b jag hann både duscha, föna håret, platta håret och sminka om mig(: det blev helt ändrade planer när de väl kom för linus hade glömt något på jobbet så vi fick gå hem till andi istället men vissa behöver ju motion (a) 
hemma hos honom tittade jag mest på när han spelade ett spel på playstation, det verkade ganska svårt :s och när det inte gick bra fick han värsta utbrotten så man blev nästan lite rädd :o 
sen vid kvart över fem fick jag säga hejdå till honom för då skulle jag gå till scoutgården för att åka med emil och anton till mora träsk :)

tack för idag älskoo :)

nu börjar det bli dags

att tänka på refrängen ;b

meningen är att jag nu ska stänga datorn & tvn och somna bort i min egen värld medans jag kramar min man ;$ hoppas ni sover gott eller att ni gör det när ni väl ska sova (:
vi hörs om typ 10 timmar eller någonting.
det är inget schema lagt till idag, så det blir chill & massa stek om solen tittar fram ;b

sovgott och drömsött. pusspuss´


du & jag mot världen!

duhu :| ♥


visst var det härligt när man bara skrattade hela tiden,
när man bara kunde blunda & se positiva grejer
och inte bara börja gråta helt randåm.
det var tider.. i want to go back! :/


en gång i tiden var du min, men nu är du bara en dröm...


fett skön utekväll

ni vet ju redan vad som hände igår(: så jag tänker inte rabbla upp det igen - ni slipper (a) hahaha.

när dani följt mig hem -.-' satte jag mig framför tvn för att chilla med livet, smsade med en massa folk t.ex andreas, dani, ida, cassie, linus & en massa fler x) hahaha. sen kollade jag på ett fett bra program med min mamma, blev lite snack med henne om allt möjligt :b skönt.

jaja, men nu är jag på mitt rum och tittar på bröllopsfotografen men msnar med dani också. ska nog snart sova, typ senast fyra tycker jag? vad tycker ni (a)

pusspuss

RSS 2.0