Nyår


Julklappen av Andy med familj


En tanke som slog mig

Som sagt. Mycket har hänt, inga detaljer kommer skrivas ut här

Julafton var en riktigt bra kväll, men dagen därpå var så mycket bättre. Var tillsammans med min älskade prins och hans familj & grannar. Vi åt god mat, skrattade och hade en riktigt trevlig stund ihop. Sen blev det att jag sov hos honom, svårt att sova med så många tankar i huvudet. 

Nu, de andra dagarna har jag varit hemma och städat & tvättat. Även fixat internet till min stationära dator så nu håller wow på att installeras och sen ska jag börja spela. Mycket mer har faktiskt inte hänt om man inte skriver detaljerat.

Imorgon ska jag ta tag i mitt liv och försvinna någonstans, antingen till helsingborg eller väla. Måste skratta och prata av mig litegrann, och kanske till & med shoppa av mig alla känslor, förhoppningsvis. Mer än så har jag inte att säga. 

Bilder på julklapparna kommer när jag tagit tag i mitt liv. 

En tanke slog mig och jag tänkte att jag skulle starta en helt ny blogg, när 2012 startat. Vi får se.
Kram

Mycket har hänt..

Många bra saker har hänt nu under detta uppehållet jag har haft med meningen! Jag har liksom tänkt jag ska blogga lite & berätta vad jag gjort och all de där men har inte velat missa någonting!

Jag skriver om vad som skett när jag får tid, för imorgon ska jag spendera dagen hemma för mig själv, laga god frukost & ta ett rejält tag och städa på mitt rum. Vi hörs. Godnatt på er som ska sova eller sover.


Love pink


Längtar hemåt

Nu har tomten varit här, och klapparna är öppna & Tessan är nöjd. Mycket av de jag önskade mig låg innanför pappret. Sen har vi även spelat julklapps spelet & jag satt utan paket tills de var en sekund kvar & då knep jag de som var fullt med godis i..

Nu har vi även slukat en tårta och lite mer god dricka till det. För ett tag sedan tackade vi alla och begav oss hemåt, medan pappa åkte själv till kyrkan.

Jag och mamma har placerat oss i soffan & tar de lugnt nu, varit en dag med många känslor.. Ibland blir familjen för mycket och inget man kan göra åt de heller..

Vi hörs mer imorgon för jag är inte alls på humör nu mer, den enda jag vill prata med pratar inte med mig..

Godnatt på er.. Och god jul :)

Vi hörs senare..kanske..


Herr tomte kommer snart

Nu är jordgubbarna och glassen uppäten, så snart kommer Herr tomte för i år har jag varit snäll :D

Bilder på julklapparna kommer senare om inte blogg.se fortsätter bråka.


Det blev minsann ingen bild...

Blogg.se bråkar med mig, och lägger inte in bilden som jag vill det så jag fixar det senare eller snart.. Får se hur de blir..

Kram på er


Nu väntas gröten för de vuxna

Nu har vi ätit köttbullar, prinskorvar, ägg och massa sill & allt annat som finns på julbordet ikväll. Men lilla Tess äter inte allt de där men mätt är hon, de kan ni ge er fan på!
Snart är det dags för gröt för de vuxna, men jordgubbar och glass för mig & min kära lilla syster.

Här kommer en liten julbild på mig!


Kalle Anka på tv

Sitter klistrad framför tvn och tittar på Kalle Anka som alla andra barn och vuxna förhoppningsvis.
Ska inte skriva mycket mer nu, snart är det mat och då tar de aldrig slut.
God jul

Christmas Eve

Nu är dagen äntligen här, julafton! Jag vaknade halv nio i morse men somnade om för om jag hade gått upp då hade jag ramlat ihop under kvällens gång! Under förmiddagen har jag varit och handlat litegrann och duschat. Just nu sitter jag med en handduk runt håret och ska snart göra ve mig för ska iväg om mindre en timme! 

Vi hörs kanske mer under kvällen, men annars GOD JUL PÅ ER!


It's The Day

Förlåt för en dålig uppis idag, men har verkligen haft fullt upp med julklappar hit & julklappar dit och mat där & lite mer mat osv. Men min dag har varit fantastisk, och den har varit otroligt bra. Spenderat mesta av tiden på Väla med min underbara pojkvän men därefter blev det julfirande hos mina små huliganer som jag älskar ❤

Har inget mer att säga förutom att dagen varit fantastisk! Nu säger jag även godnatt, vi hörs mer snart. Kram


BILDBOMB

nu slog smällen ner och här kommer en massa bilder!




Lil julafton

Hej allesammans! Är ni spända inför imorgon? Jag kan inte säga varken ja eller nej, för jag har absolut ingen julkänsla men julafton är alltid mysig. Massa god mat, min familj och julklapparna förstås!
Idag gick jag upp med tuppen kan ni tro, eller inte. Klockan halv 11 väckte min kära pojkvän mig, så gullig som han är. Det blev ändrade planer, jag ska ta bussen lite tidigare till väla eftersom han slutar tidigare idag. 
Det är såhär jag ser ut, svarta byxor, vitt linne och röd tröja ovanpå det! Mycket snyggt enligt mig själv.

Snart beger jag mig till Väla hållet så det blir antingen uppdatering via min telefon eller inte alls, tyvärr. Men vi ses säkert ikväll. Kram på er
ursäkta den suddiga bilden men min webcam är inte av den bästa sorten (;

Gnäll gnäll gnäll

Det är alltid massa klagande & gnällande på mig, angående allt och absolut ingenting!

I vilket fall som helst så ska jag sova nu. Har tittat på Jerry Springer, ätit franskbröd och tagit de lugnt med mig själv, jag har även jul pyntat här hemma med en massa tomtar nu ikväll/inatt. Nu är här jättefint och här är många tomtar som ser om vi är snälla eller inte.

Men som sagt, ska släcka ner allt och lägga mig. Klockan ringer halv elva imorgon för ska städa mitt rum och göra en massa annat så man blir nöjd någon gång! Godnatt på er.


Dan före dopardan



Blev ett inlägg till eftersom jag ville berätta om mina planer för imorgon, fredag - dan före dopardan så att säga. Det är som så att imorgon ska jag med denna bussen till vårt kära köpcentrum, där jag ska träffa min vackra prins & köpa julklappar tillsammans med. Senare på kvällen blir det mys hos mina föräldrars vänner, även pojkarna Emil och Anton bor där så ska bli jättekul att träffa dom igen, allihopa! :)

Nu ska jag gå ner och ta mig en macka! Vi hörs mer imorgon, godnatt på er allihopa.

En riktig mysdag

Min första lovdag har jag spenderat i myskläder i min mysiga soffa med mysiga program och filmer på tvn. Men säg inte att jag är lat, för jag har minsann promenerat till oj för att handla en massa mysiga produkter till mitt hår och har minsann gjort pannkakor också. Jag tog en riktig dusch innan allt mys börja!

Nu blev det väldigt mycket mys i meningarna här, men det är väl bara mysigt! Haha.

Även kvällen har jag spenderat hemma och min älskling har jag minsann inte stött på idag, tyvärr men imorgon då jävlar ska vi ses! Nu sover nog resten av familjen så ska snart promenera till vår mysiga soffa igen och ta något gott att äta. Är riktigt sugen på fransbröd och varm choklad, det säger magen inte nej till!

Nu ska jag inte dra ut på det här mer. Vi hörs kanske mer imorgon, har en hel del att fixa. Kram



bilder från i tisdags. puss


Nu är det lov

Nu har jag jullov i cirka två veckor och det känns så himla skönt! Dagen har jag spenderat i skolan där de blev att kolla på MrBean & sen tog jag tåget med min prins till Ängelholm för att fika lite på espresso house med hans kompisar. När fikan var slut tog jag, Andreas och hans kompis Jesper tåget till Helsingborg för att kolla i affärer efter julklappar osv. Till sist blev de dags för att äta litegrann, men eftersom klockan var så mycket fick jag ta med mig maten på tåget, donken mat...igen!
Klockan blev sedan fyra, och det var dags..dags för att ta sprutan som jag fasat för. Hon sa till mig att jag skulle slappna av men det funkade inte, jag kände hur vätskan kom in i min arm och jag blev äcklad. Fick sitta kvar på vårdcentralen ett tag för de fick inte  släppa iväg mig förrän dom visste jag var okej. Efter det beställde jag tid till klippning, 30 december halv 11.. Ska bli mycket skönt att klippa av de sletna topparna..verkligen på tiden!

Under kvällen har jag bara legat i soffan och degat, men snart börjar en bra film så den ska jag se. Sen får man se vad resten av kvällen och natten har att erbjuda för tidigt lär jag ju inte sova - det är ju lov!



Vi hörs imorgon!
Kram

Älskad av hela mitt hjärta

NU! Ja, nu jävlar i det är jag frisk och kry. Igår blev det minsann ingen skola för min del eftersom jag spenderade hela min natt med att hosta, alltid lika trevligt. Eller inte. Vilket fall som helst så har jag varit i skolan idag. Det var en massa snack om vad som hade hänt när vi inte träffats och ja, en massa annat. Och jag fick min älskade kötbullsbaguette, den är älskad! Sist men inte minst blev de en tävling, vi skulle pynta vars ett pepparkakshus och vårt blev verkligen skitsnyggt! Borde ha medalj. I min grupp var jag, Vicki, Julia, Jonna och Danie med & som vi kämpade. 

Efter plugget åkte jag vidare mot Väla, blev en hel del shopping bland annat julklappen till min prins - men blev väl en del till mig själv med, mest underkläder. Älskar att handla det! Fråga inte varför... Sen satt jag där i min ensamhet och väntade på bussen medans jag pratade i telefon med min kära pojkis. På bussen satt jag och vilade för huvudvärken var påväg tillbaka. 
Nu när jag har kommit hem ska jag ta det lugnt och invänta dagen imorgon, onsdag & det innebär jullov.

Vi hörs mer imorgon. Godnatt


Snygg idag


4:e advent

Nu är det bara några dagar kvar till julafton ♥


Mår bajs

Det är fredagskväll och jag ligger i soffan med en massa tabletter omkring mig och mår mer eller mindre skit. Och livet blir inte enklare när den enda man vill prata med inte svarar en pga att den har andra planer :/ förjävligt. Ligger här och tycker synd om mig själv helt enkelt med lite godis och god dricka, ska nog göra lite popcorn snart och skippa datorn, men först ska jag skriva på apu uppgifterna så jag kan skippa de skitet helt och hållet sen.

Vi ses när jag mår bättre.

kram

Kul med pepparkaksbak

Hej kära vänner!

Jag har haft en bra dag på praktiken och även efter, min underbara prins överraska mig med att möta mig så vi gick fram & tillbaka och sen skildes vi åt vid bron här i Åstorp, inte riktigt lika kul att gå ifrån honom. Men vi hade otroligt mysigt även om vi bara gick & pratade, allt med han är mysigt.

Senare under dagen har jag inte gjort speciellt mycket, har bara bakat pepparkakor och sovit en stund. Är besviken på mig själv eftersom jag inte tagit tag i mitt plugg än, och jag måste fixa det...innan måndag! Kom igen nu Tess!

Nu ska jag faktiskt inte skriva mer utan ska snart lägga mig. Vi hörs imorgon :)
Här kommer bild på pepparkakorna!


Kram.


Godnatt säger jag

Blev inget pluggande idag, måste ta tag i det imorgon annars blir det stress resten av veckan & de orkar jag faktiskt inte med..

Ikväll har jag kollat på tv med familjen och tagit det allmänt lugnt. Ska snart lägga mig tänkte jag så säger godnatt redan nu.

Kram


Titta vad jag hämtade på posten

Titta vad jag fick på posten..

Mina älskade och efterlängtade skor



Och en skitsnygg skjorta som jag ska ha på nyår

Skrattets dag kan man säga

God kväll mina vänner!

Idag gick jag till praktiken och dagen bjöd på mycket underhåll, två fina luciatåg bland annat. Mycket duktiga flickor & pojkar!
Efter praktiken tog jag bussen till Ängelholm, sen vidare till Vallhall Park där min älskling går i skolan. Där var jag med på hans lektion och pratade om allt möjligt, trevligt. När han slutat tog vi bussen till stan & sen från Ängelholm till Åstorp.
På bussen var vi helt övertrötta och skrattade åt allt och ingenting, älskar såna dagar! Väl i Åstorp blev vi hämtade av hans mamma och det blev att handla på oj och sen fick jag skjuts hem.

Nu är jag alltså precis hemkommen, men ska iväg igen.. Till oj och handla. OCH HÄMTA MITT PAKET MED NYÅRSKLÄDERNA FRÅN NELLY!! :D

Vi hörs senare för efter oj blir de plugg!


Lucias dag

Godmorgon!

Nu beger jag mig till praktiken så får vi se vad dagen erbjuder mer. Tanken är att jag ska leka med min prins men man vet aldrig, annars blir det att baka.

Vi hörs under dagen.

Glad lucia på er!


Är trött

Jag vill sova, NU NU NU !!

Har nästan precis fått i mig lite mat och sitter här & skriver ett mail till busfabriken om att jag söker jobb! Mycket inresserad och jag hoppas verkligen att jag får ett, kommer kämpa som tusan för att de ska bli nöjda med mig. I vilket fall som helst är jag så jävla trött så jag tänkte sätta mig framför tvn där nere ett tag och när klockan slår halv 9 ska jag göra ve mig för att gå och nanna så det så!

Vi hörs imorgon då nya bilder blir tagna på pepparkakisar hoppas jag.

Godnatt

En jobbig måndag

God kväll på er allihopa!

Imorse var det jobbigt att gå ifrån min sköna & varma säng, men efter många om och men lyckades jag. Det blev en dusch, göra ve sig och hann även få i mig två ostmackor. Attans vad bra jag är!
Praktiken började med ett möte med min mentor och min handledare, fick bara positiv respons & hon sa att jag var välkommen tillbaka och det känns bra. Vill inte lämna klassen :( trivs så himla bra där. Resten av dagen har varit väldigt lugn.

Efter praktikens slut cyklade jag och handlade för mamma är ju sjuk, sen mötte jag faktiskt min fina pojkvän och följde honom hem i ösregn! Gullig jag är. Snart är det dags för mat och efter det ska jag skriva lite på apu uppgifterna & sen lägga mig tidigt, tidigare än igår iallafall!

Imorgon ringer klockan redan 5 för en timme senare ska jag vara på skolan & hjälpa till inför klassens lucia uppträdande. Ska bli kul faktiskt. Eftersom jag börjar två timmar tidigare, slutar jag också två timmar tidigare ;) Så vad jag vill & hoppas på är att jag ska leka med min prins imorgon men om de inte blir av så blir det att baka pepparkakor,men får se hur det blir! :D

Nu: käk!! Hörs senare

Ps. Slog mitt rekord :D :D


Tredje advent




Varit en otrolig mysig tredje advent. Startade dagen med att vara med min fina pojkvän och fortsätter den genom att bara vara med mig själv och titta på bra filmer. Mer kan man inte begära, inte idag iallafall.
Imorgon är det ny dag och även ny vecka, med nya äventyr som väntas. Det är även sista veckan på pratiken, sorgligt men ändå sant. Så i veckan är apu uppgifterna högst på listan. Måste fixa dem, utan att ramla ihop! Mycket mer har jag faktiskt inte att säga utan nu väntas sängen med först ska jag starta en julkalender och se några avsnitt innan jag slocknar.

Godnatt mina vänner. Hoppas er tredje advent har varit minst lika bra som min!

Veckan ser ut

Måndag: praktik 7-14/8-15, mot helsingborg & titta en grej, (träffa andreas), börja på apu uppgifterna, sova.
Tisdag: praktik 8-15, baka, kanske träffa andreas? eller arbeta med apu uppgifterna, sova.
Onsdag: praktik 8-15, (träffa andreas), arbeta med apu uppgifterna, sova.
Torsdag: praktik 8-15, (träffa andreas), arbeta med apu uppgifterna, sova.
Fredag: praktik 8-15, hemmakväll eller myskväll med andreas.
Lördag: passa emil och anton själv eller med andreas.
Söndag: vara hemma och fixa det sista på apu uppgifterna om det finns något.

Det är såhär min vecka kommer se ut, men ska försöka blogga lite då och då! Men som ni ser så är det väldigt mycket plugg som måste fixas annars blir det IG och det vill jag inte. Men snart, godnatt inlägg.

Julklapps letande

Under helgen har jag varit med min underbara pojkvän, vi lagade mat tillsammans igår och kollade på filmer hela kvällen. I morse vaknade jag av hans fina läppar mot min kropp, lovely feeling! Under eftermiddagen hann vi inte göra så mycket för vi gjorde frukost, bacon & ägg osv. och sen satt vi bara & pratade om allt som hade hänt och allt vi tyckte vi behövde prata om. Det är verkligen en underbar känsla, att verkligen kunna prata om allt mellan himmel och jord, med den man älskar över allt annat. När klockan slog två lämnade vi mitt hus och började promenera mot hans, det var som sagt tid att gå ifrån varandra för den här dagen. Det kommer alltid massa tårar ner för min kind när den stunden närmar sig. Hemskt att lämna den man älskar, ni som inte upplevt det - säg ingenting!

När jag kom hem tog jag tag i en massa som jag var tvungen att fixa. Har bland annat skrivit om alla texter som jag skulle skriva om i projektarbetet, nu ska jag bara skriva in dom i datorn men det blir en annan dag. Nu tänkte jag sätta mig här och fixa fram den perfekta julklappen till min perfekta pojkvän!

Vi hörs lite senare.



Uppdatering kommer!!

Uppdatering kommer snart!! Men har dessvärre ingen bra ursäkt till att den varit så kass som den varit den senaste veckan! Hehe, vi överlever.

Seeeees


Vilken jävla fredag

Idag har det varit en jävla dag helt enkelt, mer säger jag inte!
Tårar har runnit ner för mina kinder, för deras kinder och allt är bara kaos fast det är lite bättre nu.

Kvällen har spenderats hemma med mamma. Det blev en tur till Hyllinge mit i allt och där träffade massa galningar som skulle ut och festa, haha. Roliga typer (a) Efter det åkte vi hem och åt framför idol. Och den jävla pudeln vann men det är ändå Robin som kommer "leva" kvar som artist, för han var åtminstone bra! Fan ta svenska folket ibland, hur fan tänker ni!?!?

Vilket fall som helst ska jag inte skriva mer. Vi hörs mer under helgen antar jag. Kram på er

Shoppat nyårs outfit och mår bra

Hej hopp!

Nu är de nästan natt, snart ny morgon på köpet & äntligen ska jag tillbaka till praktiken! Åh vad jag längtat. Hatar att missa något jag vill göra.

Under kvällen har jag skrivit på projektarbetet, och fått en del klar och resten blir förhoppningsvis klart imorgon. Men sen är de APU uppgifterna som oroar mig, är inte riktigt klar på hur man ska svara osv, men får fråga min syster om hon kan hjälpa mig litegrann :)
Sen har jag också sprungit runder på olika sidor på nätet, letat efter den perfekta nyårsoutfiten! Hittade en sjuktsnygg skjorta som jag klicka hem, ett par skyhöga skor som jag ska lära mig gå i & sen nu finns de bara ett problem, ett par byxor! Men jag löser det! I vilket fall som helst är jag nöjd :*
Nu hoppas jag bara att Andreas tycker de är fint, annars hoppar jag i taket eller något, haha!

Tanken med detta inlägg var att jag skulle säga godnatt så då får jag göra det helt enkelt. Godnatt, snabbt och enkelt! Vi hörs mer imorgon! Kram


My choice

Bad update, i know. My choice!
Vilket fall som helst så har jag varit hemma från praktiken sen i måndags pga mina tänder, har även varit hos tandläkaren både måndag, tisdag och idag/onsdag. Ont ont ont, men får överleva. 
Idag har jag fått i mig lite mat, men snart kommer pappa med middagen. Till mig blir det en tallrik med mos för då slipper jag tugga. Tidigare idag pratade jag även med min vackra pojkvän, han är bra ♥

Nu ska jag fortsätta skriva på projektarbetet, vi hörs kanske senare. Kram

5 December 2011

Ny månad och början på en ny vecka.

Blev ännu en helg med dålig uppdatering, men de bevisar bara att jag har haft mycket för mig och därför inte haft tid med datorn. I lördags åkte jag hem själv från Ängelholm och sen åkte jag direkt till Väla med familjen, hittade en superfin klänning som jag tänkt bära på julafton och möjligen nyår! Får se hur det blir ♥
Sen igår blev det familia med mamma, där vi köpte julklappar till mig. Kommer få en rosa mysdress och ett par skitsnygga jeans från ginatrico, fast de ska jag inte veta egentligen men men :$ På familia träffade man även Pernilla eftersom hon jobbar på Mcdonalds och jag kunde inte hålla mig ifrån en glass. Efter shoppandet blev det adventsfika med Andreas och hans mamma hos deras grannar. Sjukt goda lussebullar och pepparkakor, mums mums. Sen blev det mys och middag hemma hos Andreas där mamma hämtade mig efter en bra dag senare på kvällen.

Idag blev det tandläkaren och sen direkt hem till sängen för det gjorde så svinigt ont! Usch och fy för dom. Nu ska jag käka middag, hörs möjligen senare. Ska skriva lite på projektarbetet tänkte jag. Kram

Dags för hemfärd

Sitter på tåget påväg hem nu, ifrån Ängelholm och även min älskling som stannar tills imorgon.

Själv ska jag byta tåg till Åstorp nu, sen hem & duscha snabbt och vidare till Väla för en shoppingtur med familjen. Har även hittat en perfekt julklapp till min fina snygging.

Hörs senare. Puss


Försenat fredags inlägg

Hej på er.
Nu kommer inlägget som skulle kommit igår men allt funkar inte som det ska.

Igår var det ännu en dag på praktiken, även en bra sådan fast med mycket att göra såklart. I vilket fall som helst, efter praktiken träffade jag min snygging i Åstorp så tog vi bussen till Familja tillsammans och träffade Nilla :)
På Famila gick vi runder och kollade lite, sen åt vi & snacka en massa. Börja bra men sluta mindre bra kan man säga men allt löser sig med tiden.

Senare tog jag och Andreas bussen tillbaka till Åstorp, då bestämdes det att vi skulle åka till Ängelholm och hitta på någonting med hans kompisar så det blev så.

Under kvällen blev de vara en hel del snack och skratt, sen nannade jag med mitt fina hjärta.

Vi hörs snart då jag berättar om dagen.


Jävla skoluppgifter

Torsdag igen, tiden springer iväg från mig! I vilket fall som helst tänkte jag inte berätta detaljerat om hur min dag varit utan tänkte bara säga att den har varit bra. Varit på praktiken, vilat ett tag pga huvudvärk, pratat med min älskling och käkat. Just nu är tanken att jag ska skriva på apu uppgifterna men kommer alltid av mig! Får inte ner vad jag känner på datorn, skit. Får försöka mer - hörs senare. Kram 


RSS 2.0