Lördag!

Godmorgon, god förmiddag, god eftermiddag, god kväll och godnatt (?) eller inte! :)
Idag är det lördag och det började med att klockan väckte mig redan vid tio men jag kände inte för att gå upp då så jag låg och drog mig i sängen till halv tolv :) Då blev det att börja städa för full rulle. Jag damma, dammsuga, torka golvet och rensade i min byrå, det behövdes så nu är det väl dags att inhandla något nytt hoppas man! När all städning var klar blev det en timme dusch & sen göra ve sig för att möta älsklingen!
När allt var klart gick jag till bron och träffade älsklingen och mille :) Vi gick till oj för att handla några saker och sen gick vi till videokalle för att köpa ett nytt koppel. När det var inhandlat sådant blev det att gå till skogen där Mille sprang runder helt fritt medans jag och Andreas kämpade med att komma upp för istrapporna. Haha lite skoj var det allt. Vi gick hem till honom och lämnade vovven och pratade lite & sen promenerade vi hem till mig igen!
Hemma hos mig har vi kollat litegrann på datorerna på vars ett håll och sen blev det käk. Fläskfile, potatisgratäng till mamma, pappa och Andreas & ris till mig men där tar det inte slut utan Andreas tvingade mig äta sallad. Mycket bra gjort!
Efter käket blev det att titta på en film på mitt rum, den var bra! Så olika hette den och handlade mycket om åsikter och problem inom familj och arbetslivet men bra var den! Nu sitter vi på vars en data men ska snart avsluta, iallafall jag och kanske starta en ny film eller gå ner ett tag :)
Han ska som sagt nanna hos mig inatt och hela morgondagen blir att bara vara med honom och titta på en ny film. Något 'vampyrer suger' heter den och den verkar skitkul så de ser man fram emot. Annars ska vi nog inte göra mycket mer.
Men nu får ni ha det så bra tills vi hörs imorgonkväll. 
Godnatt och allt de där.
Kram Tess

Just nu längtar jag till lördag.. MYSPYS! ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0