Nu : glass!


twinie i love u

vi träffades första gången för mer än två år sedan, helt utav en slump. vilken tur vi hade helt enkelt. vi har haft våra motgångar men de löste sig på bästa sätt för nu är vi närmare än någonsin och de är såhär jag vill de ska va, du och jag - piff och puff mot världen.
det finns inte ord för hur mycket du har stått upp för mig och verkligen funnis där när jag behövt de. jag är hundra % säker på att om jag hade mått jättedåligt vilken tid som helst så hade du ändå funnits för mig precis lika mycket som idag. du är min twin och jag kommer föralltid älska dig.
du är en del av mitt liv och de är så de ska va!

count on me

jag sitter och chattar med min underbara tvilling, vi är taggade tills imorgon. fy satan vad kul vi ska ha. snart blir det att bege sig ner i soffan för att äta glass å umgås med familjen. egentligen skulle ajg duschat ikväll och även packat tills imorgon men de är lite ont om tid. min tvilling går före det :)

här har ni dagens knarklåt, hörde den av andreas ♥

Home sweet home

Hemma från skolan nu, eller det var ett tag sen. På sista lektionerna gick humöret upp lite istället för att sjunka. Sista lektionerna var teckenspråk, hade skoj. Kunde inte låta bli att skratta åt honom :) Vi gick igenom glosorna, meningarna och fick sluta en kvart tidigare. Hade sällskap med Danie till stationen, tåget var sent. Hade sällskap med Oscar och Gustav, många diskussioner hej vilt. Väl i Åstorp var ambulansen på stationen, en alkoholist hade druckit. För mycket denna gången, det kanske blev hans sista gång.
Jag ville inte stanna kvar där en längre tid för tyckte det var otäckt så jag cyklade hem istället och städade mitt rum. Tog cirka 20 minuter så det var inte så jobbigt. Det blev middag, korvstroganoff med ris & sen började allt. Tårarna trängde igenom :(. 
Nu är jag på mitt rum, mitt nystädade rum. Jag kollar på Säg att jag älskar dig. Den är hemsk, klarar egentligen inte av att titta på den men gör det ändå. Ska kolla på den och bara ta det lugnt resten av kvällen. 
Kram

Tired of school

Det finns inte ord för hur jävla irreterad jag är nu eller har varit hela dagen. Det började med att vår lärare var sur redan från början utan att någon gjort henne något och sen började man diskutera betyg & bara för att vi är ärliga så blev hon skit sur och började ändra på allt som verkligen funkat. Så nu har vi lunch kvart över tolv istället för halv tolv. Och imorgon har vi en halvtimme på oss att äta och byta om inför idrotten. Hon kan fan gå och ta sig någonstans!
Iallafall så har jag precis ätit men snart börjar man igen och då blir man på dåligt humör igen för antingen så säger hon något dumt eller så fjäskar hon. Frågan är vilket som är värst? Finns nog inget bra svar på den frågan.

Bloggar mer ikväll för då blir det städning för fullt på mitt rum. Usch och fy att bo i en sån svinstia!


Siste mars

Godmorgon. Sista dagen för denna månaden, rätt skönt. 
Då är det inte långt kvar tills min födelsedag. Längtar man eller vadå? :)

Idag ringde klockan 6 precis som vanligt. Bestämde med mitt hjärta att ta bussen med honom idag också eftersom man har sovmorgon. Alltid lika skönt att sova ut ;) Haha. På bussen så satt vi bara tysta och njöt av sällskapet. Vi pratade om att det hade varit såå mycket skönare att åka hem och sovit varandras famn. Håller med till tusen där, det hade varit så himla härligt. Väl framme i Ängelholm sa man hejdå och hoppade på bussen mot Klippan. Somnade direkt när jag satte mig och vaknade precis i tid för att inte missa min hållplats, vilken tur man har!.
Nu är jag på skolan, sitter i studierummet. Väntar på att våra lektioner ska börja. Har Inger hela dagen så de blir säkert jätte jobbigt eller nte. I vilket fall som helst så har vi teckenspråk två timmar i slutet av dagen så slutar klockan 4 och är hemma 5 eftersom jag inte brukar hinna med tåget.
Vi hörs på någon mer rast eller först när jag kommit hem! :)


Idag är det bara en dag kvar, sen är de fredag!

Så mycket mys på en dag

Detta inlägget är alltså om igår, för de blev ingen vidare bra uppdatering. Hela skoldagen spenderades med folket i klassen och hade absolut inte tid till någon update då. Dagen var helt okej och slutade bra & inga sura miner förrän man slutat. Men det berodde mest på min kusin, usch så sur man kan bli ibland. Men det är löst nu :)
Efter man slutat tog man tåget med Nilla mot Åstorp där man tog bussen vidare till Ängelholm för att ha selle med mitt hjärta hem. Alltid lika mysigt :) Istället för att gå hem så fick jag följa med honom hem. Hela dagen bestod av mys, han berättade hur mycket han älskade mig och jag berättade hur mycket han betydde för mig. Kan det bli bättre? När klockan närma sig 9 fick jag bege mig hemåt och då blev det big brother men somnade dirr efter. Lika bra att sova i tid istället för att gå som en zombie dag ut och dag in.

Now, I will tell you about my day today! :)



vecka tretton ♥


Inte vilken onsdag som helst!

Rubriken säger allt. Idag är det den 30 mars 2011 :) Det är inte alltid det är de.
Lite komisk jag är va? ;)

Now i will tell ya about my day.
Det började med att klockan väckte mig kvart i 6 men jag låg kvar och sega till 10 över 6. Det blev en dusch, sminka sig och platta håret & sen iväg till stationen för att ta bussen med älsklingen. Gullig jag är! Går upp när jag har sovmorgon och sätter mig på en buss för att vara med honom :* I call it love.
När jag väl kom tillbaka till klippan blev det en relativt lugn dag. Suttit på datorn hela dagen men inte orkat uppdatera förrän nu helt enkelt. Vi har skrivit arbete på psykosocialt, svenskan, samhällen och på praktisk psykologin. Data data data hela tiden. Usch, trött på datorer nu - ska snart släcka min.
Efter skolan mötte Älsklingen mig på stationen med Mille. Vi gick hem till honom och lämnade henne & promenerade vidare hem mot mig, där allt blev knas. Men det löste sig och vi gjorde vår älskade mat - tacosgratäng. Efter maten fixade vi disken med en massa skratt tillsammans, haha. Min älskling är en riktig liten knäppis men trots de så älskar jag honom precis för den jag är :)
När allt var fixat blev det att glo på film, hipp hipp 2 för de hade ha aldrig sett. Det var så bra så jag somnade, pinsamt nog. Men gav tillbaka något sen, lite glass och sen hade jag selle med honom hem. Utanför honom stod vi och fjanta oss skitlänge och han tyckte de va jobbigt att gå in men till sist så skiljdes vi :( Saknade honom den sekunden jag inte såg honom mer.
Väl hemma blev det big brother men nu ska jag sova.
Godnatt.



det är bara tisdag en gång i veckan


nu är det äntligen tisdag, innebär sovmorgon för vissa men inte för mig. jag gick upp tidigare och tog bussen mot ängelholm med andreas, bara för att de var kul eller något :)
när vi väl var framme i ängelholm sa jag hejdå till honom och hoppade på bussen mot klippan där jag träffade pernilla(: den lilla fisken ska byta skola hit, ska bli kul! :)
nu har vi hälsopedagogik men slutar typ nu? jag är klar med arbetet jag skulle göra så jag chillar just nu och smsar med min tvilling.
snart har vi väl lunch antar jag? och sen sista lektion med inger där vi kommer göra ingenting? efter skolan slut så ska jag ta bussen mot ängelholm och ha sällskap med mitt hjärta hem för med honom mår jag bra ♥

jag längtar massvis till fredag, kommer bli awesome!

-

the only thing I want is to have a normal life


En helt vanlig måndag

Idag är man lika pigg som en levande zombie, alltså tvärtom här va. Man somnade rätt sent inatt även om man gick och la sig i tid, kunde inte somna. Ingen ro i kroppen. Imorse vaknade man en timme tidigare än vad man skulle men låg kvar i sängen för skojs skull. Blev duschen och sen göra ve sig. Cyklade iväg till stationen och hann säga hej till älsklingen men det blev direkt hejdå igen ♥
I klippan gick jag direkt till skolan för att skriva klart fsf men det blev inte klart nu heller, får ta tag i det på lunchen kanske. Första lektionen var teckenspråk, lika kul som förra veckan :) Börjar komma igång på de lektionerna igen, lika bra det. Nu har vi svenska och ska skriva om något som har med barn att göra men kommer inte på något? men får väl börja tänka vidare nu.
Vi hörs efter skolan eller på lunchen.
Kram


Söndag

Igår var det fest hos Niclas och det var verkligen kul. Lärde känna nytt och härligt folk, alltid lika kul. Till slut blev allt bra och man somnade vid halv åtta tiden för då vaknade mitt hjärta till. Skönt att veta att allt var bra.
Andreas mamma hämtade oss vid halv ett så vi var hemma lagom till ett. Låg i sängen och tog de lugnt fram till maten, fläskfile och ris. Mycket gott.
Nu sitter jag i soffan, nyduschad och har precis ätit glass med mamma, pappa, jessica och martin. Min dator dör snart så jag uppdaterar imorgon, i skolan.
Kram

Lördag

Klockan väckte mig 10, då blev det duschen. Rakade ben, det va på tiden. Sen följde man med mamma till blomsterängeln, oj och att tanka. Hon ställde sig på fel sida, haha! Asgarva åt henne, jag och de andra som tankade där då. På oj köpte man en rostbifftallrik, gott. Fast inte remuladsåsen men jag åt så mycket jag kunde. Innan maten blev det att göra ve sig. Är nöjd med mig själv idag. Kan minsann vara söt när jag vill.
Sitter i soffan nu och kissar snart på mig av glädje. Jag mår så bra. Varmt ute och solen skiner precis som jag. Underbart. Mamma ska snart köra mig till stationen för jag ska ta tåget med Älsklingen 10 över 3 mot Ängelholm. Sen blir det antagligen mot Väla för han ska handla något till sin iphone tror jag det var. Antigen efter eller direkt ska vi till Niclas för att spendera kvällen där. 18års fest för hela slanten. Kameran är med men vet inte om jag tar fram den, det får vi se imorgon.
Natten spenderar jag med mitt hjärta hos Niclas då, så vi hörs imorgon. Lovar ingenting men jag tror det blir så. Ska dricka upp min cola nu och borsta tänderna & sne packa ner den i väskan.
Puss på er

Fredagsmys med mamma

Är lite dålig på att uppdatera, orkade inte starta min dator igår efter skolan och blogga för hade ändå tillräckligt mycket att göra. Direkt efter skolan blev de våfflor med mamma, mormor, morfar och min mammas morbror. Super gott var det :) Sen blev det att åka hem och dampa sönder på sin nya telefon, den är sönder nu och jag får ha min gamla som är lika dålig just nu. Kan fan inte skriva sms på den gamla för är inte van vid knappar.
När jag dampat färdigt blev det Familia med mamma och syster. Shoppade en hel del. Lakan, örngott, foundation, bikini, ögonskugga och rouge. Blev nöjd med allt & sen blev det mat på donken. 
På hemvägen blev det en massa skratt i bilen, härligt man kan skratta med sin familj igen. Underbart. Väl hemma blev det let´s dance, big brother och en sommaren med göran. Jag somnade sjukt tidigt. 20 över 12 slocknade jag. Sjukt tidigt för att vara mig.
Ska berätta om min lördag snart!

Min vecka blev inte som planerad

I måndags skulle jag till Väla med mamma men blev inte så, utan blev att laga min cykel med pappa istället.
I tisdags skulle jag inte göra något men jag åkte till Natalie istället och umgicks hela dagen & kvällen med henne.
I onsdags skulle jag inte göra något men jag följde med Andreas till hans skola för han skulle ha utvecklingssamtal & sen blev de att joina honom hem.
Igår skulle jag inte gjort ett skit men jag träffade Andreas istället ♥
Idag skulle jag bara städat mitt rum & tagit det lugnt men blir våfflor hos mormor & sen Väla med mamma ikväll.
Imorgon skulle jag kanske på 18års fest men nu är det säkert att jag ska dit. Först ska Andreas på Hif matchen antagligen, får se hur de blir med de :)
På söndag skulle jag chilla och de blir väl de när man kommit hem från Ängelholm.

Mysig vecka.
På söndag ska jag även komma ikapp skolan så jag slipper de möget senare.
Tack tack!
Nu klagar Daniie på att jag bloggar hela tiden så får lägga av nu. SLUTA!

Fredag whoo

Igår orkade jag inte heller sätta mig vid datorn för efter skolan blev de problematik & därför var jag ute istället för att cykla hem. Till sist löste allt sig & jag cyklade till Andreas, vi gick ut med Mille i skogen. Jag blir så glad av att vara ute och gå ♥. Skönt väder & så också. När rundan var slut följde älsklingen med mig hem, vi tog mackor och åt & sen kackor och sen blev det film :)
Till slut följde jag honom hem. Sa hejdå och saknade honom när jag gick :/ Synd att man inte kan vara med sin pojkvän alltid, dag som natt.
Imorse vaknade jag vid halv 7, blev joggingbyxor idag bara. Det blev diskussion med mamma om vilka som ska komma på mitt kalas, lite skoj faktiskt. Men det löste sig och jag cyklade till stationen i tid för att kanske träffa andreas men han var inte i tid för att hinna detta så blev inte så.
Vår första lektion var Praktisk Psykologi och sen fick vi reda på att vi har håla i två timmar för att sen ha mentortid & sen idrott i 45 minuter, suger att få reda på sånt - speciellt en fredag.
Förutom allt detta mår jag skit bra idag. Imorse låg jag i sängen och bara log för tanken på hur mycket jag har och hur lite många andra har så.. ♥ Jag är nöjd med det jag har nu helt enkelt.
Sitter kvar här tills nästa lektion börjar. Efter skolan blir de våfflor hos mormor med mamma och morfar tror jag, kanske min syster också. Sen blir det väla med mamma. Ska köpa bikinis, shorts, klänning och foundation tror jag..om jag hittar de jag letar efter då! :)
Vi hörs när jag har tid.
Kram

Slutar klockan fyra -.'

Nu är jag tillbaka igen, mycket uppdatering idag. Börjar ta tag i detta! Vi har rast nu och jag sitter i studierummet med Danie och Johan. De första lektionerna satt bara jag och danie i studierummet & gjorde uppgifterna vi hade, är snart klar med det. Om jag inte blir klar idag ska jag ta med det hem och fortsätta där. Ska fixa alltihopa innan nästa vecka så jag är ikapp då! :)
Snart börjar vi igen & då har vi Inger ännu en lektion, vi ska antingen fortsätta eller gå igenom. Men efter hennes lektion slutat har vi teckenspråk. Lite tråkigt om vi slutar tidigare för då får vi vänta längre. På teckenspråket ska vi gå igenom mina meningar som jag kan jättebra faktiskt. Är lite stolt! Men jag bloggar när jag kommit hem, slutar klockan 4 men vet inte om vi får ta tåget då eller om jag får vänta på min buss som går halv 5.
Vi hörs.
Kram


Torsdag

Det blev ändrade planer. Samtalet gick hur bra som helst så jag följde med Andreas hem och tillbringade kvällen med honom. Vi satt och pratade, jag gjorde mina meningar och kollade tv. Till mat blev det pasta gratäng eller vad de hette, skitgott iallafall! Mums. Jag skulle vara hemma klockan 10 så cyklade i lagom tid. Väl hemma blev det big brother och sen sängen bums. Skönt att sova ibland & ibland inte.
Idag ställde jag klockan på 6. Tog bussen med Älsklingen mot Ängelholm. På bussen pratade vi med Angeliqa och Alexandra, trevliga töser det ja! De var så busiga så de tog bussen mot Klippan med mig för att sen ta bussen till Åstorp. Vi pratade om allt möjligt, tyckte de var skit skoj :)
Nu är jag på skolan och första lektionen är om en kvart. Nog kul att vara här så tidigt :) Men bättre de än att komma försent. Ska släcka ner och sätta mig i soffan nu.
I eftermiddag har vi teckenspråk annars bara Inger. Helt okej tider, förutom att man slutar klockan 4. Lite segt men jag klarar mig nog idag också.

Kram på er!

Valhall Park

Sitter just nu på min älsklings skola. Skitfint ställe ju! Varit i skolan idag såklart men vi slutade typ skit tidigt så åkte hit som vi bestämde imorse. Snart ska han ha utvecklingssamtal och jag ska kolla in i väggen. I stan innan träffade jag  Pernilla, fan vad längesen det var :)
När samtalet är slut kör de mig hem sen får jag väl hämta min cykel :)
Kram

Onsdag

Hejsan hoppsan allt glatt och surt folk! Jag somnade bums efter Big brother igår så det blev minsann ingen uppdatering om min dag med Natalie så får väl berätta lite nu. Vi träffades i Ängelholm medans jag satt och irretera mig på en viss person, snygg var hon. Not! Iallafall så åkte vi hem till Marcus & sen handlade dom mat och sen blev de käk på Donken. Mums, nästan som tacos eller kinamat ju! :) Sen blev det hem till Marcus igen & kolla på big brother och en massa andra serier med Natalie. Blev en hel del underbart snack också. Skönt att prata av sig ibland! Lovely ♥. Man fick skjus hem av Marcus och Natalie då & sen blev det big brother och sen sängen direkt.
Imorse vaknade man i full panik över tanken att man hade försovit sig men inte, man vaknade en halvtimme tidigare istället. Skönt med sovmorgon! Ska inte gnälla för låg kvar i sängen till halv åtta & cyklade sedan till stationen för att ta bussen. I klippan träffade man Danie och nu är vi på skolan, i studierummet. Ovanligt. Pratar om de där och de här. Lite trevligt faktiskt!
Snart börjar vår första lektion, psykosocialt arbete. Kul nu på morgonen när man är pigg :) Men uppdaterar senare, på lunchen möjligtvis. Hörs!

Ingen vidare nödvändig skoldag..

Idag har vi haft sådär 0 lektioner av 2 stycken möjliga. Hur kan det bara få hända? Skärpning nu Klippan! Jag gick till Hälsopedagogiken där de fick gå på konsert eller gå ut och promenera. Blev en promenad i de fina vädret, förtjänade de tyckte jag. Sen blev det lunch med Haidar, hans flicka och lilla Johan johan. Lika bra att käka ellerhur. Hahah sen hade vi en lektion i 10 minuter för att få reda på att vi fick gå hem. Nog nödvändig dag.
Sist och inte minst så sitter jag ännu kvar i skolan & är sur som en ättika fast ändå inte. Jag måste sitta kvar här i en timme till för att sedan ta bussen till Ängelholm. Det är lätt värt de eftersom jag får umgås med Natalie och kanske träffa på min lilla Älskling.
Nu ska jag arbeta vidare med Hälsopedagogiken, duktig som jag är. Vi hörs som sagt senare. Kram!

Två lektioner denna tisdag

Idag är det tisdag och det är sol & rätt skönt att vara ute men naturligtvis har vi lektioner inne denna vackra dag. Jag vaknade halv 8 idag, lite sent men hann. Duschade, gjorde ve mig och åt en maräng till frukost. Gick till stationen med min syster så det finns ingen risk man missar tåget då :) På tåget lyssande vi på musik, hon lyssnar på rätt rolig musik ;) Hahah.
I klippan träffade jag Danie och vi gick mot skolan mitt i solen. Härligt. Nu sitter vi i studierummet för vi har inte börjat ännu, men snart. Om 7 minuter så ska skriva klart snabbt och enkelt & sen gå till klassrummet. Dagen börjar med Hälsopedagogik och slutar med Förskola, skola och fritidshem. Fast därefter ska jag till Ängelholm och det ska bli lika kul som de andra gångerna, idag ska jag dit för att träffa min kära vän Natalie. Vi ska hem till henne och kolla film, skratta & ätaa!! :)

Jag bloggar mer hos henne eller när jag kommer hem ikväll. Hörs! ♥

Min otroligt jobbiga måndag

Skolan har varit helt okej, haft huvudvärk och varit allmänt överpigg eller trött. Vad ska man säga egentligen? Hade rätt kul i matsalen där man satt och skrattade åt pojkarna som lekte med korven i glaset. Sista lektionen var rejält chill jämfört med de andra lektionerna i samma ämne, ny lärare. Vi gjorde några små uppgifter och sen fick vi sluta & jag och Danie gick till stationen för att ta tåget. Blev diskussioner i massor påväg dit, om de där och de här. Helt okej var de.
Efter tåget kommit till Åstorp promenerade jag hem för att sedan gå och handla. Mamma lagade korvstroganoff till mig och pappa, för hon ville inte ha något. Efter maten försökte jag göra inbjudningskort men gett upp, bad Andreas fixa det istället. Istället för att chilla framför datorn blev man ivägskickad till oj ännu en gång, skulle handla ett nytt cykelhjul. Det blev rätt till sist och kan nu cykla men ska vara försiktig nu :)
NU sitter jag i soffan och har ätit min glass och kollatl ite på Big brother. Nytt avsnitt blir de klockan 10 ifall jag håller mig vaken till dess annars höörs vi imorgon för är skittrött. 
Godnatt. Kram kram.

Yumi !

Jag är naturligtvis hemma från skolan för längesedan men har inte riktigt haft tid till datorn. Berättar mer om dagen snart. Nu blir det glass med strössel & maränger framför tvn med big brother i hope!



Måndag

Skolan nu då! Vaknade klockan 6 idag men gick inte upp då, orkade inte. Det blev platta håret, sminka sig litegrann och ta på sig en enkel outfit för dagen. Käkade även frulle fast jag skulle äta i skolan, busig jag är som äter hela tiden! Eller duktig menade jag.
Tog bussen från stationen där jag stod och pratade med Sandra innan. Trevlig typ ;) Sen i Klippan träffade man Danie och promenerade till skolan där det blev teckenspråk. Fick en massa massa ord som jag inte kan ännu men ska lära mig dom. Ska bli plugghäst! Haha kul skämt I know. Nu har vi egentligen svenska men den fucking läraren kunde inte komma. Ah sur jag blir på sånt så jag och Danie är i studierummet. Jag söker på en massa om pedofili, ska hålla ett muntligt arbete om det. Hoppas det går bra fast orkar inte söka mer nu. Ska göra det mer hemma efter min efterlängtade powernap. Blir ingen väla för mamma är inte frisk. Jävla mög!
Men vi hörs efter skolan, är hemma klockan 3. Kram på er

Update tomorrow again.

Börjar bli lite sent nu för lilla mig. Klockan ringer kvart i 6 imorgon. Då blir det dusch, frukost och göra ve sig för att bege sig till plugget, varken jag vill eller inte.. Men jag ser ifram emot de, inte varit där på en vecka nu ju. Missat mycket känns det som. Usch usch usch! Det enda pluset imorgon är väla med mamma ifall hon är frisk. Håller tummarna för de för jag vill handla!! 
Mer uppdatering kommer imorgon. Godnatt.

Vecka 12


Underbar tid med min älskling

Hej hopp. Walking dead är slut nu & var minst lika bra idag som de andra gångerna. Love love love! Till min dag med min mest älskade älskling. Pappa körde mig hem till honom och i bilen dit blev de en hel del skratt. Han satt och hejade på något jävla innebandy lag & sa att dom var jättebra men hade ingen aning om vilka de var. Det är normalt. Hahah! Väl hemma hos min älskling blev det en massa prat från hans sida om de stora kaoset i Malmö stad igår, intressant att veta hur han berättade :) Finns många berättelser om samma sak fast jag litar på hans! Det blev att hämta käk till honom & innan de blev det asgarv med hans mamma i köket. Hahah fick ont i magen. Härligare familj får man leta läänge efter! Senare mot kvällen blev det massa mys med älsklingen framför tvn, en bra tvserie och en film. Wonderful!
När klockan blev 10 var de inte lika kul längre, dags att säga farväl till älsklingen och promenera hemåt. Gick sakta men säkert och väl hemma blev det ju att titta på Walking dead. Nu när de är slut ska jag lägga in en veckans också, den blir säkerligen ändrad tio gånger om men på ett ungefär är allt rätt nu. Trust me, tog tid ;)

Den kommer snart. Kram

Inte tid just nu

Hemma efter en underbar tid med min älskling men hinner inte berätta nu, för Walking dead börjar så berättar efter. Kram på er så länge!

Söndag

Go dag på er allesammans :D !
Idag är det söndag precis som för en vecka sen men idag mår jag så bra. Det är något märkligt med idag kanske? Jag vaknade vid 10 men låg kvar i sängen och tänkte till 12, då tog jag på mig och gick för att sola! 18 underbara minuter. Hade smörjt in kroppen innan så de inte skulle göra så ont på huden. Bra gjort av mig. Slapp bränna mig iallafall så tur var väl det.
När jag kom hem bestämde jag med älsklingen att jag skulle komma klockan 5, alltså snart? Pappa ska köra mig så det är chill. Jag gick och handlade till mamma eftersom den jäkeln inte vill bli frisk och sen blev det käk. Kötbullemeal. Gott gott.
Har precis tagit på mig, sminkat mig och blev nöjd med resultatet så därför blev det några bilder klickade som kommer in ikväll. Det blir nog klockan 9 eller 10 jag kommer hem. Hoppas på det sista. Hihi. Vill vara med honom så länge som möjligt.
Men nu måste jag åka. Vi hörs ikväll. Kram på er.

Det börjar bli dags, eller?

Kanske dags för sängen? Eller vad säger du Tess! Jo jag tycker det låter som en utmärkt idé. Klockan är snart halv 4 & innan jag har somnat så är den efter 4 eftersom jag tänker för mycket, mest på hur lycklig jag är! Tänk att just jag har världens bästa pojkvän, det är härligt för tillsammans med honom mår jag jättebra och är verkligen jättelycklig. Han är den bästa någonsin! Min livs kärlek.
Idag när jag har vaknat, klockan ringer 10 men vaknar jag?? ska jag duscha, bestämma outfit för dagen, sminka mig, göra ve håret och bestämma tid med älsklingen. Hoppas verkligen med hela min själ att jag får träffa honom idag. Måste måste måste bara få krama honom. Längtar ihjäl mig efter min andra halva! ♥
Om jag ska träffa honom blir det ingen uppdatering under dagen utan först när jag inte är med honom mer, men då ska jag lägga ut nästa veckas planering & även en hiss och diss lista, det är på tiden. Ny månad och allt!
Men nu tradar jag på som vanligt. Haha jag ligger i sängen och tittar på mysteriet på greveholm, det händer ju typ aldrig? eller rättare sagt alltid. Men måste verkligen nanna nu. Godnatt finisar! Kram kram ♥

Sneak peak

Snart klar, här kommer en tjuvtitt. Titta och njut!

Ny design!

Trött på denna. Ska sätta mig ikväll & fixa en ny. Den ska vara neutral, inga starka färger.
Hörs!

Kaos i Malmö stad

                                          Jadååe, så jävla gött. HIF VANN MED ETT MÅL I DE SISTA.
                                             Vilken känsla, vilken glädje och vilket vrål jag fick till.

När de var eftersnack bråkade jag med pappa om att Hif vann, för han ska ju käfta emot och haja på Mff. Inte helt okej men han är min pappa & jag älskar honom ändå.
Pratade nyss med min lilla twiniie som befinner sig i Malmö. Hon berättade att det var kaos och det förstår jag gott å väl. Inte pratat med min kära pojkvän idag men vet att han mår bra ♥. Läste på Hd att det är mellan 150-200 hifare som får åka snutbuss tillbaka till helsingborg ;s vilket verkar moget.
Var även och handla med pappa på oj för mamma är väl inte frisk ännu, vet inte. Men det är rätt kul att handla med pappa för han glömmer hälften, han tog ingen påse och han glömde cigaretterna, duktig han e! Men nu är jag hemma och ska väl spela lite mer delta.

Älska älska älska Hif ♥


KOM IGEN HIF!

NU KÖR VI!!

Supercupen.

Kom igen Hif ♥


Delta forze

Godmorgon & sådär va.
Idag vaknade jag klockan 10 men somnade om igen, till klockan 12. Då steg jag upp och började träna. Magen, rumpan och armarna! Duktiga mig. Nyss blev det frukost - chips & cola. Very healty. Men orkade inte sitta med mina föräldrar och glo skidor, tråkigt så satte mig vid datorn & spelade delta. Gick skit i början men nu är de bättre! :)
Ska fortsätta spela, hörs.

HIF ♥

FREEDAAG!

utan min älskling.. första gången på väldigt länge..

hejsan hejsan :)
idag blev det ingen skola, hade ont i kroppen och huvudet, så stannade hemma. Lika bra. Varit hemma hela veckan så varför inte den sista dagen också?
Min älskade älskling kunde ändå inte träffas ikväll så det fanns ingen anledning till att gå, jag ville bara träffa honom! Men det får väl bli på söndag då, i hope! Nu sitter vi i soffan efter en god mat från Milano pizzeria, godis från Red and blue och en massa skratt från Så ska det låta, Let´s dance och Parlamentet. Snart är det bigbrother också. Kan detta bli bättre? Ja min älskling kan komma. Förlåt, ska sluta tjata men jag saknar honom och älskar honom så jävla mycket.

Nu ska jag fortsätta chilla vidare med mina föräldrar. Chilling chilling. Ska hämta lite glass nu (a) Gottgott! Finns på telefonen. Vi hörs imorgon. Kram

Nu säger vi godnatt

Hej svejs. Nu är jag tillbaka i rutan igen, ganska sent. Klockan är kvart över elva. Ajabaja Tessan!
Dagen har varit helt okej, mådde bättre idag. Så imorgon blir det fanimej skolan, trött på att ligga hemma nu. Mamma har blivit sjuk nu, maginfluensa tjena tjena. Det är nog inte vad jag har haft, har bara ätit något jag inte borde eller något sånt. Inte bra det heller men mår bra nu iallafall. Bestått mycket av tårar idag, pga att jag kollat på filmer med kärlek i och därav börjat sakna Andreas något fruktansvärt. Det är sjukt :/ Och nu ska vi inte träffas imorgon för att mamma är sjuk & han vill inte bli smittad så jag får väl städa eller något annat kul. Men det blir väl bra ändå, ska minsann börja sola iallafall!

Nu ska jag starta mysteriet på greveholm, smsa lite med Pernilla och sen försöka sova inför en fredag som väntar. Hoppas ni har haft en bra vecka, min hade kunnat vara bättre men det löser vi. Kommer en ny vecka efter söndag. Härligt. Kram och godnatt!

Det var en solig onsdag

& jag gick upp, pigg och vaken imorse. Mådde tillräckligt bra. Gjorde ve mig och åt frukost. Promenerade i solen, mot stationen. Satte mig på bänken och väntade på bussen. Men vände och gick hem igen. Mådde absolut inte så bra som jag tillade mig att jag gjorde. Inget vidare, fick inte behålla min frukost heller. Jävla skit.
Min onsdag blev inget bra, hoppas er varit bättre.
Hela dagen har jag sovit och tagit de lugnt. Försökt äta lite då och då, men det är bara drickan jag får behålla tillräckligt länge. Vet inte vad det är för skit jag har fått men kul är det inte.
Jag saknar min älskade Andreas så jag dör. Inte träffat honom sen söndags och som jag mår nu kommer jag inte träffa honom på gud vet när. Vill inte smitta honom såklart. Håller tummarna för att jag mår bra tills fredag, imorgon blir det icke någon skola som jag mår nu. 
Ska gå och ta en apelsin nu & se hur jag mår efter det.
Nu är det efterlyst, följt av bigbrother. Härligt! :)
Godnatt.

nattinatti

nu släcka ner datorn & kolla på bigbrother. så jävla bra program!

godnatt vi hörs imorgon

vecka elva

måndag, tisdag har redan gått och då har jag legat hemma sjuk. inte helt kul men jag överlevde det också! :)
onsdag - skola , sola , big brother & sova
torsdag - skola , inget? , big brother & sova
fredag - skola , träffa älsklingen , big brother & sova
lördag - inget, inget, inget & sakna andreas
söndag - inget planerat, träffa andreas kanske.

HEJS!

Mår helt okej

Hej hopp! Nu är jag vid datorn igen. Attan att ni aldrig kan slippa mig, va? :) Idag har jag varit hemma från skolan ännu en dag. Lika bra att bli frisk helt och hållet istället för att gå till skolan och må skit & sen behöva stanna hemma nästa dag. Nej, det funkar inte i min värld. Har fått i mig en tallrik med Cornflakes, en macka och kålpudding, potatis och sås. Men började må illa efter det så har inte ätit mycket mer efter det men hoppas skitet är borta nu. Håller tummarna för det, ni också? :) Ikväll har jag, mamma och pappa tittat på tv. Bygglov, kniven mot strupen och sen är det bigbrother. Tagga det som fan! Börjar bli lite smått beroende av det. Lite småläskigt.
Imorgon kommer nog bli en riktigt bra dag. Ska träffa Danie innan skolan och prata med henne. Jag kan inte leva utan henne helt enkelt, hon är min bästa vän. Och efter skolan ska jag hem och ta på mig myskläder & iväg och sola ett tag tänkte jag. Det behövs, färgen börjar blekna bort. Inte helt okej! Och sen hem igen och ta det lugnt!

Det blir en hiss och diss lista i veckan, men nu ska jag berätta om min mina planer för veckan. De få dagarna det är kvar. Puss

Night

Mår lite bättre ikväll. Fått i mig två mackor och en hamburgare men denna jävla värk i huvud och kropp vill inte ge med sig. Någon skola imorgon har jag inte tänkt på, men får ta det som det kommer.
Ikväll blir det big brother, så jävla skönt att Sanna åkte ut! Mina favoriter är Simon, Martin, Christian och Gurkan! :) Så jävla sköna grabbar, speciellt Simons dialekt. Haha! 
Nu ska jag inte skriva mycket mer, pratar med min kära vän Natalie på msn så ska fortsätta med det.
Någon mer uppdatering kommer inte idag, blir isåfall imorgon.

Godnatt

Krya på mig!

Hade världens bästa lördag med Älsklingen. God mat, jordgubbar & glass till efterrätt och en massa mys & skratt med honom och vännerna. Ja, som sagt Micke och Emil kom förbi men gick lite innan tolv så de löste sig på bästa sätt. Tio minuter senare kom mamma och pappa & vi började diskutera en massa, på skoj då! Men sen var jag och Andreas så trötta så vi gick och la oss. Han somnade först vid tre och jag låg vaken till fyra. Duktiga mig.
Igår när jag vaknade mådde jag helt enkelt skit. Jag följde min älskling till oj där hans mamma var & sen gick jag hem och la mig. Sov från och till mellan halv två och halv sex. Lika bra det! Mådde jättedåligt hela kvällen igår så min syster bestämde sig för att inte sova hemma. Jag gick och la mig efter Walking dead, alltså vid halv tolv. Somnade däremot inte förrän klockan 1 och vaknade då & då.
Idag vaknade jag kvart i sju, sa till mamma att jag inte ville till skolan så stannade hemma. Skickade ett sms till Älsklingen och även några till Natalie. Somnade om och vaknade klockan tolv. Tro nu inte att jag sov från den tiden till den tiden, för nog att det går. Vaknade nog minst 5 gånger :(
Nu sitter jag i soffan och kollar på en norsk eller dansk film? Ingen aning. Tänkte ta något att äta och får se hur länge jag får ha det i kroppen vill säga.

Har inget mer att tillägga nu faktiskt.
Finns på mobilen. Hörs

vi ses imorgon

nu är mammsen vaken och städningen är klar. har även bäddat rent och även till madrassen där jag ska nanna inatt kanske? min säng är så liten så brukar vara så att en av oss ligger på madrass för bådas skull. bäst så ibland! men i vilket som helst allt är klart även jag.
väntar bara på mamma så vi kan köra och handla allt gott vi ska ha ikväll. min älskling kommer halv sex. & vad jag längtar istället. mina föräldrar kör väl då någon gång & då ska jag tända ljus och sånt mysigt.

kvällen ska bli bra!
ska dessvärre inte blogga mer för ska spendera all tid till min älskling!
vi hörs imorgon.
pusspuss

God eftermiddag denna härliga lördag.

Hej hopp. Jag är vaken! Har varit det sen iallafall 12. Då sa jag att jag skulle gå ner i duschen, men orkade inte. Så 20 i 2 gick jag ner i duschen. Hårinpackning och lena ben. Kan det bli bättre? Jadå, älskling kommer ikväll
Idag har jag ätit fyra mackor, två med skinka och två med leverpastaj. När min kära moder vaknat ska jag ta fram dammsugaren och fixa mitt rum, även byta lakan. Längesen nu! Behövs uppdatering ;) Haha sen blir det nog att åka och handla till kvällen med henne. Ska laga god mat till mig och älsklingen & sen blir det efterrätt och godis såklart. Ska ha en riktig mysdag med den jag älskar mest i hela världen.

Nu ska jag snart webba med Sariis & sen ska jag göra ve mig. Tänkte imorse att jag var väldigt söt en gång i tiden.
Here is a pic from yesterday.

Hemma från en amazing dag

Jag är hemma och har som sagt haft en underbar dag. Helt fucking amazing. Blev big brother i sista svepet där, som jag gnällde över att jag inte gillade Sanna. Haha, jävla gnälleröv på henne dåva. Jag vill hem, kolla på mitt hår? Nog man säger så som en anledning, men aja alla är unika :)
NU ligger jag på mitt rum, i min säng, under min filt och mitt täcke med min dator i knäet. På tvn snurrar mysteriet på greveholm och bredvid mig har jag massa ljus, ett glas cola och massa godis. Eller inte massa, har snart ätit upp allt. Jekla tjuugis (a)
Men ska checka ut och släcka ner datorn nu. Är säkert vaken en timme till men det är väl inget som gör att jag måste ha på datorn för det? Jag finns på mobilen som alltid annars. Godnatt och sovgott.
Kram ♥
En ny tagen bild innan jag åkte mot Ängelholm dåva.


Hos Natalie

Jag är fortfarande hemma hos Natalie och Markus i Ängelholm. Vi tittar på Varning för barn och det är riktigt jävla sjukt roligt. Fyfan vad jag skrattar hela tiden, får ont i magen ju!
Har haft en riktigt bra dag och ännu är inte kvällen över. Pappa kommer inte förrän klockan 11 & hämtar mig, snäll han är min far.

Innan jag gick till stationen för att träffa Natalie så pratade jag med min älskling i telefon. Han ska till mig imorgon och jag saknar honom som aldrig förr. Önska nästan jag kunde träffat honom en liten stund idag, men det gick inte in på schemat. På bussen till Ängelholm blev det snack om dittan & dattan och det var kul. Marcus hämtade oss och vi körde hem, snackade & kollade film. Vi har även ätit på donken. För min del blev det en lilla meny och två mcflurry med daim. Mums vad gott det var faktiskt.

Vi hörs när jag kommit hem. Puss ♥

En random bild från Natalies dator


engelska

sitter i datasalen med klassen nu. både bf och op då såklart! johan sitter bredvid mig som en liten mupp och läser en engelska bok om nelson mandela. lite töntig är han! :)
vi arbetar med ett projekt om nelson mandela och nu ska jag jobba med johan istället, pga omständigheterna. snart har vi rast, eller rättare sagt när vi vill? sen har vi "klassråd" eller vad man nu kallar det. vi sitter bara rakt upp och ner & klagar på det mesta, mest på varandra och på rektorn.

snart ska vi ha idrott & sen blir det att åka hem och duscha & göra ve mig för att möta natalie på stationen och ta bussen till ängelholm. det blir käk på donken idag, god mat jadåå! nu ska vi arbeta litegrann. hörs när jag är hemma ikväll!

FREEEEDAAAAG!

ÄNTLIGEN! efter några lektioner så slipper vi denna jävla skit skola iallafall två dagar, skönt ska det bli.
idag har vi inte alls många lektioner, utan vi har tre stycken bara. först praktisk psykologi, engelska och till sist idrott. däremellan har vi såklart "klassråd" men vi brukar sitta i klassrummet i tio minuter och sen är det slut med de. jag ska vara med på idrotten idag så det ska bli skönt att röra på sig igen. träningen vill gå igång men orken finns inte!
efter skolan idag ska jag med min kära vän, natalie hem. vi ska kolla film, käka gott och ha allmänt kul & trevligt. brukar bli rätt kul med den tjejen, hon är awesome precis som många andra av mina riktiga vänner! jag vet inte ifall jag hinner blogga innan jag drar iväg men annars hörs vi när jag kommit hem från min kväll där.
kram på er.

good night people

nu säger jag godnatt till omvärlden.
klockan ringer halv sex första gången & klockan sex andra gången.
håller tummarna på att jag vaknar och framför allt går upp!
en minut över tolv kommer ett förinställt inlägg in på bloggen,
om hur min fredag ska vara!
kommer bli great.
godnatt!

big brother is the shit

jag orkade inte städa haha! jag tog mig en tupplur i två timmar typ? inte riktigt meningen men ja, det får väl funka. pratade med min älskling innan jag somnade och nu träffar man inte honom förrän på lördag, gått tre dagar sen sist nu & jag saknar ihjäl mig efter honom.
tittade nyss på big brother, jag tycker dom är sjukt taskiga mot nicky. han kör sitt eget race men ändå hackar alla på honom. han gör absolut inte mer fel än någon annan, tex roza eller sanna? ut med dom istället.
det är slut nu i vilket fall som helst, imorgon är det ett nytt avsnitt men eftersom mina planer krockar med det så hoppar vi nog över avsnittet tills jag kommer hem. har precis packat mina saker till idrotten och ska snart in på toa och borsta tänderna och ta bort mitt smink. sen upp på mitt rum och plocka undan lite smått så jag kan dammsuga och städa det värsta på lördag.
nu ska jag inte skriva ihjäl mig men brb!

orkar jag städa?

nu är maten uppäten & min syster tar disken.
min mamma ska på scouterna & pappa ska kasta skräp
och jag sitter här & gör ingenting?
fan vad jag är tråkig.

ska kolla tv ett tag till & sen städa mitt rum om jag orkar.
det får jag se då!
tar de som de kommer.
hörs ♥

-

mat!

rasmus på luffen

blev minsann inget samtal med mitt hjärta idag & knappt några sms inkommande från någon idag heller. jag får väl överleva det också eller? måste jag det! rasmus på luffen är inte slut ännu men när den är slut är det nog dags för käk. kött, roliga potatisar och sås. mums vad gott! sen vet jag inte ifall jag väljer att stanna hemma eller ifall jag drar iväg ett tag. går ut en runda och tänker ett slag kanske? men jag tror jag kommer stanna hemma och kolla på film & förhoppningsvis få tummarna ur röven och städa mitt rum, för de hinner jag inte imorgon som det ser ut nu.

här är en konstig bild som jag tog. den är inte gammal! max två dagar.

outfit

leggins - ginatrico
svart linne - vet inte?
beige klänning - vera moda
brun kofta - h&m
svart skärp - snott av mamma (a)
smycken - lite här och där!

hemma.

nu är jag hemma från den jävla skit skolan, jadå! hela dagen har varit onödig i mina ögon. har liksom inte gjort något vettigt? gått igenom apu sakerna i diskussioner, inte helt okej att gå upp tidigt för detta. men har haft en bra dag trots detta, tillsammans med flickorna i ettan. underbar humor! ♥
blev hämtad på stationen av mamma, sen skulle vi shoppa loss på oj men hon hade glömt plånboken hemma. haha, fan vad jag garva åt det. sen blev jag irreterad för vi var tvugna att packa upp ;s dumt! men det löste sig. till middag blir det kött, kulpotatis och bernaisesås men jag är sugen på en macka? men orkar jag? ja det måste jag!

nu tittar jag på rasmus på luffen och tänkte göra psykologin, men jag fattar absolut ingenting av frågorna eller texten. vi lever på 2000-talet och inte på arton-hundra-frös-ihjäl! fyfan vad svåra ord och skit det är i dom böckerna. men nog med gnällande från min sida!
snart ringer väl mitt lilla hjärtegull och vill prata lite, hoppas jag. annars ringer jag honom! :)
vi hörs lite senare. måste få psykologin gjord trots att de är skit!

hej!

I skolan

Sitter i skolan nu med min egen dator i knäet. Har haft med mig den idag för den blev urladdad igår och hann inte fixa det sista på mina apu uppgifter men nu är de klara för att bli utskrivna men hon får dom imorgon :) Hon sa att det inte spelade någon roll, så då gör de väl inte det.
Hela dagen har varit helt knasig. Satt ensam på torget och käkade köttbullsbaguette imorse & sen kom Johan så vi gick och pratade med Liza ett tag. Första lektionen satt man och diskutera sin apu plats & sen fick man rast mitt i allt för att hon skulle fika? Helt normalt jadå! Sen blev det lunch, med tjejerna i ettan. Underbara flickor de där (:
På lunchrasten var det underbar stämning. Skrattade som aldrig förr. Haha, underbart! Men när jag gick blev det samma gamla tråkiga tess. Inte okej.

Aja.. Vi hörs när jag kommit hem! Ska kanske träffa mitt hjärta idag? I hope.
Kram

stupido number one

rubriken stämmer in på mig idag.
kan inte glömma misstaget.
fan, jävla fan fan fan!
jag ska släcka ner datorn nu & antagligen kolla lite mer på tv för kommer inte kunna somna ändå. för många tankar rullar runder fram och tillbaka i mitt huvud.
mitt fel, inte mitt fel? vet ärligt inte.

godnatt och sovgott.
hörs mer imorgon på ett eller annat sätt.. kanske

vad jag har haft för mig

under tiden jag inte bloggat har jag minsann varit i skolan. igår slutade vi redan kl tolv, men jag kom inte hem förrän kl fem! i skolan pratade jag min mentor & två random's och underbara sanne i kiosken. hon är bara så bra! träffade även natalie under dagen & käkade med henne och de andra i ettan. underbart att man fått kontakt med henne♥.
efter snacken blev det att träffa andreas & berätta för honom hur det är och hur jag egentligen mår. sen gick jag hem och pratade med mamma och snackade med henne över en timme och så.
efter det blev det att andreas ringde och frågade ifall jag fick komma & såklart fick jag det. hos honom mår jag som en prinsessa. det enda var att mamma skulle få bevis på att jag käkade så när jag kom hem till honom så fotade andreas när jag satt och åt, pizza.
under kvällen där var andreas hela tiden nära mig, det var de enda jag behövde. jag kan inte ens förklara hur ledsen och sårad jag var innan jag kom hem till honom & där blev jag.. kan inte förklara!
han och hans mamma körde mig hem vid halv tio & innan elva sov jag som en stock i soffan och vaknade där vid två & gick upp och la mig.
idag har det varit studiedag. fett skönt! klockan ringde halv sju så jag kunde säga godmorgon till andreas. dagen har bestått av tjafs, tårar, många tankar, mat, fika, shopping, väla och ikea. en dålig dag till en början! har köpt mig en ny väska men kommer inte använda den förrän nästa vecka, orkar bara inte.

nu kollar jag på bigbrother med mamma och pappa. efter det ska jag nog släcka ner & sova, om jag kan? mår inte alls bra så kanske stannar hemma imorgon.. om jag får? aja, tar de som de kommer.
hörs mer senare eller imorgon.

ingen ork

inte haft någon ork eller lust till att sätta mig vid datorn på ett tag nu.
hänt extremt mycket på kort tid och jag orkar inte ens berätta vad.
det har förstört mig på insidan & utisdan.
tack gode gud för att jag har andreas ♥
men trots allt detta, ska jag försöka berätta vad jag gjort sen sist.


outfit

leggins - ginatrico
beige klänning - vero moda
svart linne - ingen aning?
svart skärp - tagit av mamma.
smycken - lite här och var!

Ett ord. Godnatt

Bigbrother är bara så bra. Det var riktigt gulligt när Gurkan började gråta för att Tobbe skulle åka hem. Riktig vänskap där yao. Haha! Sen det där mellan Nicky & Roza är bara något jag inte fattar mig på riktigt än, så taggad till nästa avsnitt imorgon.

Nu är det sängen som gäller. Imorgon ska jag till tandläkaren, inte okej. Ska vara där 8.10! Suger riktigt mycket för det enda dom gör är att klaga. Jag bryr mig inte om vad dom säger så onödigt att gå dit egentligen, men måste man så måste man. Jag ska iallafall släcka och nanna nu. Vi hörs imorgon, antingen i skolan eller efter.
Håller tummarna för att dagen blir bättre än idag, iallafall i skolan!
Godnatt

Jalla jalla jalla jallaa!

Nu blir det att gå ner och kolla tv med dom som nu visar sig vara där nere.
Snart är det Bigbrother. Härligt.
Vi hörs efter det.
Kram ♥

my plans of my week ofc

My weekend.
Måndag
- träffa älskling, skolan, träffa älskling, kolla bigbrother & sen sova.
Tisdag
- skolan, plugga, kolla bigbrother & sen sova, hos älskling?
Onsdag = studiedag.
- kanske dra till stan/ängelholm, väla med mamma, kolla bigbrother & sen sova.
Torsdag
- skolan, plugga, träffa älskling, kolla bigbrother & sen sova.
Fredag
- skolan, filmkväll med älskling, emma & niclas och bigbrother? & sen sova.
Lördag
- åka hem från ängelholm, ta det lugnt & vara med älskling
Söndag
- ta tag i att städa mitt rum antagligen? det behövs.

and this was my plans of my week. NICE!

Min underbara helg

Gick upp vid 9 tiden i lördags. Gjorde ve mig, packade och gick iväg till oj för att handla vitaminer till min Älskling. Hjälper mot förkylning & den stackaren var det. Min mamma körde mig upp till honom efter det. Han satt och spelade lite när jag kom & då passade jag på att fixa mitt hår ännu en gång, blev bra till slut.
Vi gick till stationen, tog tåget till Helsingborg med Sandra också. Tåget vidare till Ängelholm var inställt så därför skulle vi ta en extrabuss som kom sent kan man säga. I bussen blev det en massa hoppande och skuttande. Jag flög nästan upp i taket. Rätt roligt faktiskt.
På stationen i Ängelholm var underbara Emma. Vi promenerade hemåt till Niclas där folket kommit. Blev glasstårta och kladdkaka till fika, mycket gott. En hel del goda skratt också. Små grodorna, små grodorna! Haha min älskling är bara så gullig och söt. Till kvällen kom det fler folk, man hälsade på alla och glömde namnen lika fort. Till mat blev det kycklingpaj, riktigt gott. Vi gick till Ica och handlade gottis. Då ringde även min gullunge, Anton. Jag sa Grattis till honom och de gjorde även Andreas & sen sa han Jag älskar dig. Hejdå. Han är underbar min lille Anton. När vi kom tillbaka blev det tårta och godis. En massa skratt till detta. Tillsammans med Natha och Emma såklart. När de flesta åkt hem kollade vi på en film, fick sitta i uterummet med Andreas för han var varm. Klart jag ställer upp för mitt hjärta.
Det blev dags för att nanna och då bröt allt ihop. Till slut somnade man gott i Älsklingens armar. Han väckte mig vid halv elva & då städade vi och jag gjorde ve mig. Sen tog vi bussen till stationen, tåget till Helsingborg där det blev donken och sen tåg till Åstorp. Gick hem till Älsklingen och hämtade hans vovve, Mille. Sen följde han mig hem. Han är bäst.
Tack för helgen min älskling, Emma och Niclas :) Det får vi göra om. Hoppas det blir lika kul då!
Nu till min veckoplan.

You’re my angel, You’re my darling angel

Första skoldagen sen praktiken idag. Kändes inte alls bra att sätta sig på bussen och åka mot Klippan. Fast innan jag gjorde det vaknade jag såklart, gjorde ve mig lite enkelt. Blev en vår outfit idag. Fin fin tyckte jag. Träffade även min ängel på stationen innan skolan. Gud vad skönt det var att träffa honom.
I skolan var det helt okej. Gick runder och chillade & spelade kort med Johan. Rätt många frågor om praktiken & så. Men var rätt lugn idag och hade allmänt kul fast omständigheterna.
Efter skolan satt jag i Åstorp med Natalie och pratade om allt & lite till. Hon är för snäll den flickan. Hon hoppade på Ängelholms bussen, samma buss som min älskling kom med. Jag och han promenerade hem till honom & sen hem till mig. Köpte godis och cola på oj & sen blev det big brother hela kvällen. Lite innan 7 gick han hemåt :/ Ville inte låta honom gå. Saknar honom så!
Nu har jag ätit, spaghetti. Gott! Sen blev det skit och nu är jag på mitt rum & tittar på Juno men ska ner och kolla på Big brother vid 10, de är väl då eller?

Ska berätta om min helg nu och sen skriva om mina planer inför veckan. Like it!
Kram ♥

Bad update!

Haft en otrolig helg med massa skratt och fått en hel del nya minnen. Mer om detta snart..

Det hurrar vi för

Kukelikuuu. Uppe med tuppen. Jag gick upp kvart över 9. Då tog jag på mig linne och började göra ve mitt hår. Blev supernöjd. Är rätt söt ändå, kanske. Nu snart ska jag gå till min Älskling. Vara där ett tag och sen ska vi ta tåget till Ängelholm för att umgås med Niclas och Emma såklart. Kameran är med ofc men om den blir använd vet vi inte ännu. Vi hörs imorgon, jag kommer hem när jag nu väl kommer hem va!
Kram på er och ha en bra lördag.

Ps. Skulle visa hur jag såg ut nu men min webb är sönder eller något :S
Hittade en gammal webb bild så får bli den istället :)

Nu är det sängen

För en timme snart sa jag att jag skulle sova. Hur gick det egentligen? Fortfarande vaken. Bra jobbat Tess! Det beror nog på att jag tog den korta duschen innan. Rakade benen och duschade i riktigt varmt vatten. Riktigt skönt efter en jobbig vecka med massa tårar hit och dit, problem här och där. Men även många bra saker har hänt i veckan. Tack för det!

Imorgon/Lördag ringer klockan redan kvart i nio. Då ska jag upp på benen för att sätta lite fart. Ska göra en hårinpackning, packa min väska, göra ve mig, bestämma kläder, äta frulle och vara hos älsklingen redan klockan tolv. Usch för tidiga morgnar, men jag gör allt och lite till för min älskade andreas. Men nu är det dags att släcka ner och titta lite på Trolltider innan man somnar som jag gör rätt fort i hope. Jag bloggar förhoppningsvis innan jag går annars gör jag kanske det hos älsklingen sen eller så ses vi på Söndag :)
Godnatt ♥
En bild, tagen igår. Innan praktiken. HELSINGBORGS IF! ♥

Fredagsmys för hela slanten

Under kvällen har jag pratat med min älskade älskling. Han och mamma diskuterade ihop sig mot mig, om att jag skulle äta. Jag gav inte mig utan jag ville inte ha någon mat. Men mamma vann över mig till slut för hon gav mig en tallrik med en köttbit och potatismos & jag åt snällt upp allt. Sen blev det fredagsmys för hela slanten. Vi tittade på Let´s dance ett tag men sen blev det Big Brother såklart. Dagens måste i vår familj numera. Haha. Blev en hel del skratt ikväll också eftersom min familj är rätt knasig av sig, men det är okej! I like it. Varför vara normal när man kan vara onormal?

Nu har mamma lagt sig och jag ligger i soffan & tittar på Cheaters med pappa. Men snart dags att gå upp och lägga sig eller? :) Låter bra i mina öron, era med?

Bilder på vad jag har handlat

Jag fick denna boken full med fina teckningar och texter av min klass jag haft praktik i. Dom är för gulliga!
Örngotten jag köpte på hemtex. 29kr/st. Finfint!

En hel del handlat

Tillbaka från Väla. Tillbaka från shoppingturen. Jag, mamma, min syster och min mormor åkte iväg till Väla. De skulle titta på kläder hit & dit, böcker där & här. Gick fram och tillbaka. Till sist blev det fika och det var ingen vanlig fika utan ambulanspersonalen var påväg för en kvinna hade svimmat och krampade tror jag?. Gud vad hemskt det var. Men behöver inte säga mycket mer om det. Vi begav oss hemåt och jag plockade fram allt jag hade handlat. Inte speciellt mycket egentligen. Utan bara lite små saker. En väckarklocka som suger, örngott och en pincett. Det var det hela. Fast väckarklockan ska bytas för den sög helt enkelt. Man vaknar inte utav ett ljud som låter pip-pip-pip. Inte jag iallafall.
Kram.

Mot väla

Nu är jag hemma från praktiken. Sista dagen där. Väldigt tråkigt! Alla glada människor & gulliga barn. Tänk så mycket jag kommer sakna allt de där. Men jag får såklart hälsa på dom busungarna, snart. Väldigt snart.
Under dagen på praktiken hände det inte alls mycket. Vi hade egen planering, jag rättade en massa & gick runder och skojade med alla typ. Var på bra humör hela skoldagen. Skönt! Till lunch blev det spaghetti och köttfärssås. På rasten blev det en hel del skojande i personalrummet. De tränade brösten. HAHA. Herrejesus vad jag skrattade :) När det blev tid till att gå in gick jag och hämtade min överraskning, en massa piggelin. 30 stycken faktiskt, eller 28 för jag smygåt innan jag gick till praktiken idag. Busiga mig! Barnen blev helt vilda när dom såg mig gåendes med en påse. Jag lurades att det var en massa hästar och då blev dom besvikna men det löste jag. De åt vars en glass och sen blev det picasso målning. Gud vad man skrattar när man ritar en sådan bild :) Sen var det slut för idag. Slut på hela praktiken rättare sagt.

Jag promenerade hemåt där mamma och pappa kollade på skid-vm eller något? Jag somnade och vaknade nyss. Nu ska vi köra till Väla så vi hörs efter det, aight? :)
Kram på er.

Nighty nighty

Nu har jag duschat och kollat färdigt på Big Brother med pappa. Han sover därnere i soffan nu och lyssnar inte när jag säger till han att gå upp så gav upp det projektet big time. Mitt hår är extremt lent nu men är sugen på en liten förändring, ska kanske bli brunett trots allt. Eller? Ja det tål att tänkas på lite.
På facebook är det rätt många som skriver att dagen har varit helt wierd och jag kan faktiskt hålla med. Jag har känt mig allmänt konstig och hängig idag som jag inte gjort innan. Jag känner även en stor lättnad.
Innan min älskling somnade så fick man ett gulligt sms och det gjorde min dag. Han är bäst.
Har precis borstat tänderna och ska lägga ner telefonen & somna iväg till mina drömmar.
Imorgon är det fredag, sista dagen på praktiken. Inte riktigt okej, trivs riktigt bra. För att visa att jag har haft det bra där ska jag bjuda min handledare och barnen på något riktigt smaskigt. Nu blev ni allt nyfikna!
Efter praktiken blir det väla med mamma, jessica och kanske min mormor. Jag ska köpa en väckarklocka för får inte lov att ha min mobil på nätterna längre pga några saker. Tänkte även köpa tre hemlisar, kolla efter en fin ring och även några långa halsband för jag har bara korta.
Spelar egentligen ingen roll för använder bara ett halsband och det är de jag har fått av min älskade älskling.
Men nu babblar jag på. Hör av mig mer imorgon istället efter praktiken.
Godnatt på er och sovgott.
Kram
Jag älskar dig Andreas ♥

Dusch dusch dusch

Nu har jag fått i mig mat men vidare gott var det inte. Blev minsann inga pannkakor, var inte sugen på det tror jag även om jag var det egentligen. Det blev varm macka med ägg och sallad på. Filmen Honey är också slut men är fortfarande på. Skulle egentligen pratat i telefon med mitt hjärta men han var trött så blev inte. Istället ska jag maka min röv ner i duschen, för det får väl mig att må lite levande och bättre än nu.
Sen blir det big brother om jag inte redan missat det.
Kram

Pannkakor, i want

Nu är även denna filmen slut och snacket med Emma har lagt sig. Hon är väl upptagen på sitt håll också ikväll. I vilket fall som helst är jag hungrig eftersom jag inte fått i mig någon mat idag. Frågan nu är vad jag vill och ifall jag ska ha något. Har inget i frysen så antingen mackor, pannkakor eller ingenting. Satsar nog på pannkakor faktiskt. Sätter igång med det nu.
Hörs efter pannkaksätningen är klar!
Kram!

Honey don´t leave me

Förra filmen slut. Nu kollar jag på Honey. En riktigt bra dansfilm. Har du inte sett den, se den!
Pratar även med min älskade vän Emma på msn. Längtar som tusan till lördag. Då jävlar ska vi ha kul-♥
Hörs efter filmen.
Kram!


Movie taim.


BRB!

As it is, I just want to feel good.

Hela veckan har varit som den blivit helt enkelt. Inte orkat planera något.
I Måndags var jag bara hemma,
I Tisdags var jag i Perstorp,
Igår var jag på väla med älskling och Idag är jag sjuk.
Imorgon blir det hemmakväll och på Lördag blir det släktkalas hos Niclas med Emma & Älskling.

Som det är nu vill jag bara till Andreas. Viill känna honom nära mig och må bra!


Vill få tag på dig men du ger mig ingen chans

Arbetet klart. Flickan i Jordkällaren är på fast snart slut.
Ska snart starta nästa film och det blir New York Minute.
Måste bara hämta dricka och något gott att äta.
Vi hörs efter filmens slut'- ♥


I shall not force me down'-♥

Jag har inte haft någon tid eller ork till att sätta mig vid datorn och berätta hur jag har haft det eller hur jag mår för tillfälligt, för det är inget vidare bra.
Senast jag skrev berättade jag att jag skulle på möte med min mentor & det var då allt börja. Hon följde med mig hem och pratade med mina föräldrar & sen åkte jag vidare till Perstorp för att träffa Daniella. Vi köpte något gott att äta och gick runder & pratade som aldrig förr. Kändes som att vi var tillbaka som innan.
Igår var jag på praktiken som vanligt, lite tyst och svårfångad i början men sen blev det bättre. Jag fick hålla i sista lektionen för några saker hände. Men det gick bra. Jag fick hjälp utav en annan lärare och vi hade bild med barnen. De fick reda valfri bild & allihopa var jätteduktiga.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Idag mådde jag inte vidare bra när jag vaknade så jag skickade iväg ett sms till min handledare och berättade att jag inte kom idag och somnade om. Sen jag vaknade runt 12 har jag bara ätit, kollat på film och suttit här vid datorn. Ska börja skriva på mina apu uppgifter nu. Är inte vidare taggad för detta men jag ska fixa det lika bra som de andra.
Vi hörs när jag har kommit en början med uppgifterna och sen ska jag berätta om mina planer i helgen och lite sådant skoj.
Kram ♥

Här kommer en bild, fotad i måndags.


På min praktikplats

Imorse försov jag mig så jag hann inte äta någon frukost eller göra ve mig något. Men lever jag, de gör jag. Just nu är jag på min praktik just nu. Barnen har tyst läsning och jag satte mig framför datorn. Till lunch var det fisk, inte min favorit precis men jag åt det iallafall för någon frukost hann jag inte med. På rasten har jag suttit i personal rummet och tagit det lungt för huvudvärken börjar titta fram idag och det är inte vidare okej enligt mig. När barnen slutat 13.10 kommer min mentor och ska prata med mig och min handledare. Nu tänker jag avgrunda mig och önska er en bra dag så hörs vi när jag slutat idag.
Kram på er!


RSS 2.0