ja tack din tjockbulle

idag har jag spenderat hela min dag tillsammans med bästavän dani (: iskolan var det mest skit av alltihopa men ja, vi överlever väl. vi tog tåget till stan och köpte milkshake/glass. tog bussen till äk och träffade idis & saris(: vi umgicks ett tag med dom och berättade om dagen & sådär, sen tog vi bussen mot väla fast sarah hoppade av på knutan för att träffa min tvilling. vi andra fortsatte mot väla!
på väla gick vi allihopa fast ida skulle träffa sin mamma och sin bror ett tag efter, så jag och dani gick själva. typ en timme efter kom äntligen mamma, pappa och syster till väla så jag fick pengar och vi gick och käkade vars en hamburgare.. sen gick vi runder lite till, fram och tillbaka - hit och dit!
äntligen blev det dags för att käka, jag och dani käkade på tacohouse.MUMS! ida satt vid vårt bord maha.
dagens inköp blev en bh, ett par trosor och ett par fina mysbyxor. iloveit<3

nu ska jag släcka och sova. jag börjar fem i halv elva imorgon, hääärligt! jag vill inte till skolan, fuck it!



goodnight (v´

nu ska jag släcka datorn för idag och starta en film som jag förhoppningsvis somnar till. det blir antagligen first daughter för den fick jag inte se färdigt innan idag pga ....!
imorgon behöver jag inte gå upp förrän sju för jag har ingen mattelektion så vi börjar senare. min buss går åtta.trettiotvå! vad jag vet just nu ska jag inte göra något speciellt efter skolan imorgon, men allting kan ändra sig ellerhur dani? (:

ha en supernatt. jag finns på mobilen så länge jag inte sover :)
pusspuss sötnosar'


pic´s


slut i huvudet (a

nu har gästerna gått hem och jag är helt slut ihuvudet. det blev en massa snack om midsommar & sådant trevligt(: jag msnar med emil nu & han vill att jag ska komma till hbg imorgon och spela cs men icke! :s
min vecka kommer vara fullspäckad känner jag "/ både positivt och negativt! <3


dålig uppdatering pga ...

det finns många anledningar till att jag nte har uppdaterat idag & dom tänker jag nte skriva ut här för de viktigaste vet om dom! idag gick jag upp halv två, hoppade in i duschen och sen gjorde jag ve mig. nu har gästerna kommit och vi har precis ätit massa tacos & det var mums för mage. snart blir det säkerligen efterrätt av något slag,undra vad för något? (:
jag har varit lite ego idag och tagit några bilder på mig men dom kommer inte in idag för jag sitter på min systers dator.

nu ska jag vara social .. finns på mobilen sötnötar!
pusspuss

tummen upp!


haha, tummen upp för nu är lilla tessiless trött som fan! jag startade precis ännu en ny film men jag orkar verkligen inte hålla mina ögon öppna mycket längre till. jag ska gå ner och borsta tänderna & sen krypa ner under mitt täcke och somna in i min ljuva dröm.
jag ska drömma om dig inatt, precis som alla andra nätter gullet´

hoppas ni sover gott inatt.
verkligen tummen upp!

pic´s from friday



jag älskar dig dani skogh´ ♥

pic's from tuesday



en helt underbar dag´<3

dum dummare :D

har precis kommit hem från en helt okej kväll hos therese och per. till mat blev det grillat ofc & det var verkligen supergott. jag blev minsann en ballong efter all mat(: efterrätten bestod av glass & persika, mycket mums! jag satt och kollade på pippi och pojkarna gick och la sig lite efter. eurovision började och alla började diskutera. jag satt och smsade med snyggingen så jag var inte så social. islutet blev det både skratt och tårar. emil ringde och började snacka om att vi skulle ses iveckan. jag pallar inte sånhär skit!

nu är jag iallfall hemma och jag tittar på film(: dum dummare heter den. ska lägga in bilder ifrån tisdags och lite ifrån igår och idag också.
BRB!

-.-'

ni är för sega idag ´:)

det blev iallfall denna klädseln ikväll (a
keps, leggins, vitt linne & fredperry kofta (y)
bilder kommer. PUSS!

klädförslag?




VAD SKA JAG HA PÅ MIG?
1 , 2 ELLER 3? :)

hmm, vad ska jag ha på mig?

nu har jag varit med mamma och handlat på oj, det blev en massa handlat. vi träffade även på min kusin carro, mazken och även lilla underbarnet noel (: lika söt som alltid ;$
jag ska iväg snart tror jag, har inte bestämt mig än men jag ska iallfall välja kläder och sånt men bilder kommer (a)

en fin morgon

jag vaknade klockan åtta av två små pojkar som lekte och skrek överallt i hela huset men jag fick sova till klockan tio och det var ju gulligt iallfall. då blev det två marmelad mackor till frulle (a jag lekte med pojkarna eller rättare sagt jag satt och tittade på kalle blomqvist och rasmus med anton medans emil var där ute och lekte med någonting. therese kom och hämtade dom & mamma satte fart med städningen, de körde snabbt upp till perslund för att se gustav & dom spela med sitt band men jag pallade inte. jag städade mammas och pappas sovrum och sen mitt eget rum. nu sitter jag och äter kanelgifflar och dricker cola (a

pusspuss (a)

videos från igår (:


dani på donken (:

jag gungar i stan (:

skrattattack! :$

en helt amazing dag

igår spenderade jag dagen tillsammans med dani. jag passade noel & sen lekte jag med dani hela dagen och kvällen. vi var i stan & träffade ida. vi lurade henne att vår frulle var vodka, hahaha! vi skrattade åt allting och lite till. jag har fyra videos som kommer in snart (a så jäävla skön humor vi har. vi försökte få tag på marco men det funkade inte, vi träffade på hansell & max på söderpunkten, trevligt. vi åkte hem med tåget 17.16, sa hejdå till emma och ida & åkte hemåt. det pissregna i åstorp så vi sprang för jag var rädd för åskan ;s jag brukar aldrig vara det ;o
när vi kom hem till mig lekte jag med emil, anton och noel. sen gick noel, carro och madde hemåt och då beställde mamma och pappa pizza till dom & emil och anton.jag och dani skulle gå och äta ute istället, först gick vi till roma men där var fullt så vi käkade på milano istället. jag fick en hjärtklubba idag också men dani tyckte den minsta var snygg och jag fixade numret ofc ;)
vi gick hem till mig och chillade. jag fick världens bästa idé men den gick inte att fullfölja för danis mamma sa nej "/. men vi gick till oj för att träffa liia och joel, vi berättade typ om allting som hade hänt på typ 30 min och allting gick skitfort. sen åkte dom och jag rullade hemåt :/ sorgligt nog!
det blev inte spciellt många bilder idag, iallfall ! :/ ni får ha en superbra natt för nu ska jag sova, eftersom emil och anton inte sover speciellt länge så .. vi hörs senare idag :) puss

pigg & vaken, OHYEAH!

jag har passat min älskade kusins barn, noel idag. jag gick upp fem i åtta för carro skulle komma halv nio med honom. vi lekte lite inne men sen gick vi till stora lekplatsen. där gungade vi & han åkte rutschbana, som han skrattade. man blev helt glad i själen av hans skratt, gullunge!´♥.
carro kom och hämtade honom ungefär för en timme sedan, sen dess har jag plattat håret & sminkat mig så nu är jag nog tillräckligt fixad till att vistas ute, tror jag! sorgligt viss regnar det & jag och dani ska till stan för att dricka milkshake och träffa idapida på ättekulla. men jag vill inte vara ute, jag kommer bli dygnsur ju?! helt onödigt med regn här i sverige, vi har tillräckligt med vatten faktiskt. skänk lite regn till afrika istället.
nu ska jag snart bege mig till stationen för att träffa dani på tåget som går 12.02 & om jag missar det vet jag en person som inte blir speciellt glad på mig. hahaha, men hon älskar mig nog iallfall!
det kommer nog massvis med bilder ikväll,det brukar bli så när man är med dani pommfritt kaninen! :*
det bästa med idag är att jag ska kääka mat på doonken & vet ni? DET GILLAS BIGTIME, OHYEAH!´


bjuder på en söt bild på underbara noel.
den är från isomras tror jag?! det kvittar, han är lika söt nu som då om inte sötare(a

uppdatering kommer senare, ungefär vid tolv tiden inatt för dani åker hem då någon gång. innan dess har jag nog fullt upp med att leka med emil, anton och noel! puss på er sötnosar´

PS.

VILL FÄRGA HÅRET

om åtta timmar

jajamensan, så är läget nu! om snart åtta timmar kommer min älskade kusin carro till mig med sitt underbara trollbarn noel. jag ska passa honom tills hon kommer hem igen. superkul ska vi ha´<3

SOVGOTT ALLT GULLIGT FOLK!

kan du göra såhär?


nej, det kan jag inte.. men jag kan printscreena! :DDDDDDDD

vi gungar i takt!

jag och dani snurrar & försöker gå rakt sen, på skolan i bjuv!
vi hade absolut ingenting att göra eftersom marco och dansken var så sega :*

du förlänger mitt liv genom att få mig att skratta. jagälskardig♥

hård & saftig!

tess säger till dani: den är saftig & hård!
dani får skrattattack & tänker på något snuskigt - som vanligt! :b
men jag pratade ju bara om en glass ;o 


min lilla kompis dani är en liten pervers jäkel! ;b

upp tidigt & i säng sent!

det är schemat för imorgon - freeedag!

jag ska upp kvart i 8 för att passa min kusin carros barn, noel en timme eller någonting. jag får gå iväg med honom till en lekplats eller något sånt roligt för mamma ska ju nanna :b
när carro har hämtat noel ska jag fixa mig så jag blir snygger och sen ska jag ta tåget till stan med lilla dani mazk hahaha! i stan ska vi inte göra något vettigt, möjligen träffa någon?
efter stan ska vi hem till mig & käka. hemma hos mig kommer det vara fullt hus, för vi ska passa noel, emil och anton! allihopa ska nanna hemma hos mig, mysigt värre! JADÅ!

lust att ses istan imorgon? (a
smsa eller ring så fixar vi det!

här kommer en bild på noel och emil & anton.


i never let you go

idag skrattade vi en massor iskolan, första lektionen var tinas! vi pratade om våra betyg och satt & chillade med livet i allmänhet. eftersom hon inte hade bestämt sig vilket betyg jag skulle få så fick jag inget. jag är lite besviken på mig själv"/ men jag överlever säkert! resten av dagen hade vi inger i kommunikation fast bara med tjejerna & det var ganska skönt för det var alldeles tyst förutom när jag och dani fick våra skrattattacker. vi gjorde uppgifter & gick igenom dom, det blev jättebra!
jag och dani hade selle till stationen och jag tog mitt tåg mot åstorp fast vi satt fast utanför i 20 min för det var något jävla fel på växlarna. irreterad eller vad? jag kom hem och kollade igenom några tidningar och sånt. sen kom mamma hem och det blev en massa skrik och bråk men det fixade sig!(:
jag följde med mamma på scouterna & på gården frågade jag carro om jag, hon och noel skulle gå och titta på vårshowen och hon sa ja :D så jag bad jessica & martin hämta mig på gården och köra mig hem. jag hämtade pengar och sen gick jag till oj & köpte tuggummi. jag mötte carro och noel & när vi kom till björnen så skulle vi betala 20kr för noel också ;s helt sinnesjukt! han är inte ens 2 år?! såklart hade vi inte pengar till honom så jag fick låna pengar av markus, tackar tackar! :b vårshowen var bra men den har varit bättre men det var absolut ingenting som var fel. efter den gick vi hemåt & då mötte vi ammyh & amanda, de snackade lite med carro och sen gick vi hemåt. jag sa hejdå till carro och noel & gick hem mot mig.
min mamma ska jobba inatt så jag snackade lite med henne innan hon körde och nu har jag satt mitt feta arsle i stolen på mitt rum framför tvn med "ensam hemma" på (: skitbra! :b


pusspuss!

nu ska jag sussa (a

finns på mobilen! soovgott sötnos!
PÖSS!


mahmod ali & ali mahmod (:

vi satt och lekte med dom namnen på tåget igår, very fun!


idag gick jag upp klockan6, det blev minsann ingen dusch idag "/. alldeles för seg och trött. jag tog på mig mysbyxor, två linnen & en tjocketröja!(: jag överträffade mig själv idag för jag hann minsann äta två rostade mackor,helt underbart! jag gick till stationen och fick springa lite smått för jag satt och somnade i vänthallen! på bussen somnade jag också minsan så jag vaknade av en smäll i huvudet av oskar. jag hade selle till skolan med dani pommfritt & oskar köttbulle xD
första lektionen var data & vi gick upp dit direkt och vi hann minsann somna båda två & jag vaknade av en spark på benet, fyfan vad det gjorde ont. det var antingen johan eller andré som sparkade ;o taskfiskar! på lektionen fick dani damp på läraren för han var på oss precis hela tiden, vi chillar med livet mannen men gör ändå det vi ska - i vår takt! efter datan hade vi håla i typ 3 timmar om inte mer? helt segt att bara sitta på skolan och slöa men vi orkade inte göra någonting annat för vi var så jävla trötta. sista lektionen hade vi som vanligt idrott & vi var så jävla kreativa. vi sprang, skrek och hade oss men det var jävligt kul - jag retade upp pommfritten så hon blev lite suris (a
efter idrotten fastnade jag i omklädningsrummet, jag orkade inte byta om så jag gick minsann till stationen med dani i shorts. hon klagade om att det skulle vara kallt ute & när vi kom ut så började hon klaga på att det var varmt istället, shit påmmes vilken kvinna! hahah, jag tog bussen och hoppade av vid sibylla & promenerade hemåt. jag blev helt yr och svimfärdig efter halva vägen och då träffade man på mazken. han höll fast mig och jag blev mer & mer yr och jag behövde dricka men hade ingen. jag gick snabbt men osäkert hemåt och när jag kom hem drack jag massor & somnade. när jag vaknade blev det käk, kebab i bröd. det var ju inte speciellt gott eftersom det var jäävligt mycket vitlökssås i det & den var inte god ;o hahaha!
min pappa & min syster har varit på scouterna hela kvällen, så ensam i huset har man varit. det har varit skitchill, jag hade duschat, rakat benen & gjort hårinpackning & det är helt fucking underbart!

jag kollade nyss på lyxfällan, det programmet är väldigt bra tycker jag eftersom dom hjälper de som behöver hjälp med att spara sina pengar. nu kollar jag på efterlyst & det är minst lika bra för då åker alla idioter fast! (y) jag bloggar innan jag ska nanna, ha en suverän kväll för det ska jag ha med mitt glas cola & min skål med chips.

ta tag i livet nu JADÅ!

nu ska jag springa ner och ta en lång varm/kall dusch. jag ska även passa på att raka benen, för det behövs, det har inte gjorts på tre dagar xP. intressepil i röven, jag vet! :b
uppdatering om dagen kommer efter duschen, jag får hoppas att jag är piggare då!
här får ni en blöt puss.

tuesday ´♡

idag hade vi svenska första lektionen, där skulle vi välja att skriva en vandringssägen eller en myt. jag valde den första och den handlade om spermie istället för vitlökssås! hahah, mysig historia som kanske är sann, vem vet (a efter svenskan hade vi lunch så jag och dani gick & käkade, det var lax, potatis och sås! eftersom vi hade håla i två timmar kom vi på en sån randåm idé att åka in till stan och sen tillbaka istället för att chilla på skolan. på tåget blev det ändrade planer så vi hoppade av i bjuv och träffade vår älskade elina som är så himla saknad i skolan "/. vi umgicks med henne & två andra men sen fick vi ta tåget tillbaka till klippan och på skolan väntade intervjuer tillsammans med OP - den klassen vi ska samarbeta med men det går inte riktigt som vi vill xD hahaha! vi skulle sitta i smågrupper och diskutera helklassen och de enskilda klasserna. även om de andra verkar vilja samarbeta nu så kommer jag nog aldrig vilja göra det med OP...
vi slutade efter det med intervjuerna så jag och dani gick till åbyplan för att ta bussen mot hyllinge. där fixade vi en grej och käkade på donken - mums! ;* vi tog bussen till stan sen och där satt vi & tittade på en fight mellan en kvinna och en ungdom ;s vi hajade på ungdomen eftersom en kvinna i den åldern inte borde slåss eller någoting sånt! vi ringde till marco och dansken & tog tåget till bjuv, där umgicks vi med dom tills vi tog tåget hemåt 20.50!
helt underbar dag faktiskt´
you are amazing and i love you forever - till dani (a

nu ska jag släcka och nanna, vi hörs imorgon! sovgott mina vänner (:

efter städningen (;

jag ska bara plocka undan / städa mitt rum och efter det bloggar jag om min underbara tisdag som jag har haft idag. puss på rumpan!

fram å tillbaka - hit & dit!

tidinställt inlägg!
igår var det måndag & jag var sjukt trött och deppig typ?! jag sov nästan ingenting under hela natten för jag låg mest och tänkte på allt negativt ;s varför vet jag inte - det blev bara så! jag träffade dani på stationen och första lektionen vi hade var matte - jag fick G på mitt nationella och i ämnet matte så jag slipper resten av dom timmarna nu och det är fett najjs! vi hade håla i mer än en timme sen efter matten så jag, dani och becks gick till studierummet. jag och dani somnade men becks bara försvann ;o shit vad jag blev rädd! hahah, jag och dani gick och åt sen...stuvade mackaroner och korvbuffé - äckligt? JADÅ! man är inte sugen på korv när man äter det varje måndag. det blev svenska och vi hade redovisning och det gick faktiskt suveränt - första gången jag inte var nervös inför klassen :s big change! äntligen var det dags för sista lektionen, alltså idrott. vi körde ali baba / plocka äpplen, lagen vann vars en gång och i slutet gick ju många så vi fick plocka undan själva! så jävla snällt och omtänksamt av er - verkligen!
jag & dani bytade om, gick till stationen och tog tåget till helsingborg.. där blev det vars en stor milkshake och sen satt vi där och chillade! hahah, fyfan vad vi garvade. dani hittade sin kärlek - JULTOMTEN! HAHAHAHAHAHAAHAH bara jag och hon som fattar :$ sen sparkade hon iväg min milkshakis, ledsen blev jag. vi tog bussen till åstorp och dani missade sitt tåg med typ 5 min :s så vi tog tåget in till stan igen för att ta tåget till åstorp igen så dani inte missar sitt tåg ännu en gång. vi satt på tåget och diskuterade veckan, vi har planerat en massor och jag älskar det!
när vi kom till åstorp hoppade jag av och promenerade hemåt, äntligen! jag tog två nybakta kanelbullar och jag somnade när jag åt? shit påmmes! hahah, sen la jag mig i soffan och sov i typ 3 timmar ;s och sen blev det äntligen käk - kebabpizza, åt 25% av den :o lööönt! JADÅ!
sen blev det tv och "bråk" på låtsas med mamma och pappa. hahah, jag sa till dom att dom skulle skärpa sig för annars blev det sängen...

imorgon blir det att åka med dani till familia för att umgås (a) hör av er om ni vill följa med? ha en bra tisdag och sovgott. puss och kram´♥

tåget till bjuv, wieho!

nu är jag vaken och klar för att åka iväg och umgås med vilket folk som helst. dagens outfit är leggins, vit linne och min älskade blå fredperry tröja :$ hihi! me love it! nu ska jag gå till stationen och ta tåget till bjuv med min älskade vän dani! idag ska vi umgås med två pojkar (a) mer fakta om dom kommer senare. jag vet inte när jag kommer hem men bloggar senare ikväll, vem vet bilder kommer kanske?

puss på kinden
bjuder på en söt bild! :$

ordna, fixa och rensa

nu ska jag stänga ner blogg.se, facebook och bilddagboken för jag ska ta tag i att rensa bilder i min dator, haha! har typ över 3000 som är helt onödiga eller något :s datorn blir bara segare och segare ju fler bilder jag lägger in och det kommer jag ju inte sluta med (a) hehe! detta blir sorgligt nog det sista inlägget vad jag har planerat idag. ni får sova så gott så ska jag också försöka göra det när det nu blir av.
imorgon blir det att åka till bjuv och träffa några pojkar med ida och dani? kanske! helt underbart att jag har fått tillbaka min fritid :D hahaha!
sovgott. pusspuss!

från tjejkvällen ;'*


avslutar med denna ljuvliga bild på min älsklings sarah :*
tack för en superkul kväll verkligen, det får vi göra om!
jagälskarer!

rabalder i ramlösa

nu sitter jag på mitt rum och chillar med datorn i knäet med musik på högsta. jag kollar även på en film med eva rydberg - rabalder i ramlösa heter den. eftersom jag har hifs låtar på högsta så hör jag inte speciellt mycket av filmen men iallfall (: jag snackar med dani pani på msn , kan någon mer logga in? ... TYP DU!
hoppas ni får en underbar lördagskväll - min kan nte bli tråkigare...

HIF I ALLA FUCKING VÄDER!

serie ledare serie serieledare!

SÅ JÄÄÄVLA FUCKING BRA HIF ÄR!



HIF I MITT HJÄRTA ´♥

ny keps å nytt folk ´

tummen upp för det gillas tusen!
idag gick jag upp typ vid 10 för att ta tag i mitt liv och förflytta min röv till stan, jag skulle spendera min dag med sarahälskling men det blev även louise, moa och idapida:* det blev även ett firande för mig, för det blev att gå på min första hif match och det gillades till tusen. 4000 tusen snygga killar också jag(: mums filibaba! såklart vann hif och jag såg målen! tänk er att jag såg målen! :D
idag fick jag med mig hem ett par nya leggins och en najs keps, den var riktigt fin. på tåget hem mot åstorp träffade man några pojkar, en av dom var sjukt snygg. såklart har man hans nummer ;) tessan fixar allt.

pusspuss (a)
bilder kommer.

vi är dom sjungande köttbullarna

det har varit en helt awesome dag och kväll. det började med att man fick börja tidigare för att göra fucking nationella i matte och det gick lika "bra" som förra gången. jag svarade på det mesta iallfall och det såg bra ut (y) sen blev det chill på torget. killarna fick sluta efter np eftersom vi slutade igår. vi fortsatte dagen med inger, vi gjorde några frågor bara så det var inte så jobbigt. hon var även gullig mot mig idag - hon sa: du är fin tess, verkligen! hahah, för vi snackade om svinen som kallar mig emofitta & liknande saker.
vi slutade typ kvart i ett så jag och dani gick till åby för att ta bussen mot stan, danis älskling satt framför oss hela väggen:* riktigt mums var han! hahah, sen hoppade vi av på knutan, det blev milkshake och sen tåget hem med dani, sarah och ida. på stationen träffade man mazken men det blev inget snack för
det blev bara skit av allting! inget mer snack om det, blir bara sur & ledsen.. vi gick hem till mig och chillade på mitt rum, sen gjorde vi ve oss och gick till oj och köpte cola och sen hem och lämna och sen mot milano! på milano blev det kebabpizza och en massa skratt. vi gick runder och skrattade och hade massa kul fast vi tappade våra älsklingar :/ vi sa hej till jessica, martin och nozze - fick även en bit kaka av nozze ... tack tack (a) hahaha! sen gick vi till haganäs och lekte på gungorna ;b och sen hemåt igen.. vi ringde till mazken & pratade med honom och sen var det dags för flickorna att gå till stationen. det blev kramar och pussar & en massa jagälskardig meningar :*
tack för en underbar dag med er brudar...
jag fucking älskar er sjuuukt mycket!

dröm våta drömmar

för det kommer jag göra! hahah ;$
ni får ha en underbar natt och jag får hoppas att ni sover lika gott som jag kommer göra för jag är svintrött! eh, jag ska upp klockan 6 imorgon för jag ska hinna fixa mig och sånt ordentligt. jag slutar någon gång? det bros på hur mycket min lärare älskar oss imorgon, hahah! efter skolan joinar dani mig hem & sen kommer sarah och ida. det blev en tjejkväll till tusen procent - käk på milano, skratt och mys ska det bli i massor.
hoppas ni får en bra fredagskväll, bloggar imorgon någon gång.
PUSS!

bilder från idag :*




hahaha, en underbar dag! jagälskarer´<3

du är så jääävla het! :*

faaaaaaaaaaaan! du är så snygg så du borde sitta i fängelse ;o

burn baby burn,

citat av dani & tess: "jag ska aldrig tvätta denna jackan" :$ hahaha!
idag hade man bara en lektion och det var tinas arbetssätt och lärande. där gjorde vi ganska mycket, vi var riktigt snabba idag. vi redovisade och det gick faktiskt superbra enligt mig. jag blev nöjd med mig själv :$ sen slutade vi tjejer för inger skulle ha lektion med pojkarna.
jag tvingade med mig dani till helsingborg idag igen, vi åkte till ättekulla för att träffa ida (: vi gick runder för lärare var fan överallt och vi vill nte bli portade (a) hehe. idag såg man även snygging, ohlala! ^^
när ida hade lunchrast gick man hem till henne för dani skulle platta håret, det blev även att vi käkade några mackor där, supergoda faktiskt! två med ost och en med skinka (a) efter ida hade slutat stack man hem till henne för hon skulle hämta någonting, jag och dani följde henne till bussen för hon skulle till väla(: fast vi stannade på äk och umgicks med snyggingen! hahaha, blev en massa snack och en massa skratt. en helt underbar dag helt enkelt!
när snyggingen skulle iväg tog vi bussen till stan och mötte syster och mamma där. det blev varsen bulle på fahlmans, supergott! sen gick jag och dani iförväg till knutan för vi skulle åka hemåt. vi hann åka rulltrappa och stege ner, hahaha. blev blå i hela röven -.- sucks to be me! vi tog tåget tillsammans med mamma och syster, sen gick vi av i åstorp och dani fortsatte :*
vi har precis ätit - tacos! supergott faktiskt, fast det blev jag som fick diska och det suger verkligen "/ men jag blev iallfall klar och gick ner i duschen igen. nu är mina ben nyrakade och jag håller på att ta på mig (:

ha en trevlig kväll, bilderna från dagen kommer nån gång! :)

uppdaterar senare ;*

ska ner i duschen nu och sen käka. jag kommer inte hinna uppdaterna innan maten för jag ska raka benen. RAAWR! jag älskar min bästavän daniella skogh! ´<3
utan dig tar jag inte ett andetag.

pusss!

tårar i ögonen

hihi. idag på bussen fick jag tårar i ögonen för jag såg honom "/. men dom gick bort när jag såg dani, hon gör mig alltid så glad. tack för att du finns ´ ! skolan var rätt chill idag, det var datorkunskap och alla fick typ damp? och sen naturkunskap - där jag hade prov och jag fick G (: fyfan vad jag är duktig ´ men läraren är sjukt läskig iallfall. sen var det håla i typ två timmar eller något. jag vet inte? efter maten blev det att möta tommy i fifa - fyfan vad jag suger på det egentligen? men jag är nöjd (a) på idrotten körde vi ali baba, hehe! anna var ali baba först, sen felix, tommy och sist rebecka. deras lag vann eftersom vi inte var speciellt många, kom fram till tre eller fyra st ellerhur dani? :* efter idrotten blev det dusch och sen promenad till stationen med jonnis och dannis. på stationen snackade vi om sex? hm! JONNIS  FEL! när jag kom till stationen i åstorp var ju dom bästa där så jag cyklade snabbt därifrån, tummen upp! när jag kom hem blev det vila i soffan och smsa en jäävla massa. när pappa och syster hade åkt på scouterna följde jag med mamma och handlade(: jag fick en burk cola :DD vi åt kycklingsallad idag, äckligt eller vadå?:s till efterrätt blev det rabarberpaj och massa vaniljvisp MUMS BIGTIME´<3
vi har precis tittat på efterlyst och nu är det nyheterna. jag snackar med dani, oskar, wiktor, sahand och pontus på msn, mycket mysigt!
imorgon är det skola så det blir att lägga sig snart för jag ska upp klockan6 imorgon -.-' det betyder alltså att jag missar förskolans dag och det suger kuk! men iallfall, sovgott och ha en underbar torsdag så hörs vi imorgon efter skolan. puss´

ett ord - oförglömlig















tack för en helt underbar dag fylld med skratt! jag älskar er brudar :*

en awesome dag med de finaste i hela världen

dagen började med att försöka väcka elina men det gick minsann inte så jag och dani bestämde att åka till äk skolan för att umgås med ida ett litet tag(: vi gjorde ve oss och jag gick till stationen 11.30 för att vara i tid tills tåget 12.02 kom(: en sak som är säker var att jag inte missade det. vi gick till donken direkt och köpte chokladmilkshake, vi väntade på tvåan i 6min och sen tog vi den och där var en asläskig gubbe som tryckte sig mot mig :s disgusting! menmen, vi gick till ättekulla skolan och blev typ iväg skickade direkt. vi träffade ida och sen satte vi oss i solen för att vänta på hennes lektion skulle sluta. efter det satte vi oss och gungade & naturligtvis blev man kallad både fjortis och en massa annat men men. sen gick vi hem till ida för att fixa oss för att åka in till stan, i stan träffar man på mybeat raawr! hahah och sen går man runder till gröningen bla och vi tar en massa bilder, typ 200 men alla kommer naturligvis inte ut för vissa är pinsamma, nte kloka eller liknande (:
nu ska jag lägga in bilderna på datorn och sen ladda upp dom här, det kan ta tid men det kommer!
(:
pusspuss

chokladmilkshake it is

det blir sorgligt nog ingen luffning idag för jag och dani får inte upp elina. hon sover antagligen och ingen svarar i hennes telefon så vi tar det en annan dag istället(: idag blir det att umgås med pommfritt och hälsa på ida på hennes skola, äk skolan (y) tummen opp! hahah, bilder kommer säkerligen senare (:

ni får ha en underbar tisdag. puss och kram (a)

vårläger 2010 i bilder :*


dröm söta drömmar

du är fin fast du får mig att gråta!

nu ska jag stänga datorn och glo på film, för jag behöveer något annat att tänka på. jag påminns för mycket när jag sitter här så det får vara slut på det. ni får ha en underbar natt så ska jag försöka att ha det ungefär likadant.
hoppas ni får sova gott och vakna tidigt imorgon för det slipper jag - för jag är som sagt ledig!


puss

superkul dag med de bästa

skolan som vilken vanlig måndag som helst, men det var ingen vanlig måndag för alla var på ett superbra humör & det fick mig på superbra humör som tur var. det hände inget speciellt iskolan förutom att vi letade efter inger i typ en halvtimme och sen gav vi upp och ringde till henne. jag pratade såklart med henne & fixade så vi slapp undan lektionen imorgon, superbra är jag! så bara så ni vet - jag är ledig imorgon & det gillas! hahahah. sista lektionen hade vi idrott och det var ju verkligen kul för man förlora ofc men jag bryr mig inte om den saken för de andra vann genom fusk. man får inte ta bollen från andra sidan? om man säger skydd=händer så innebär inte det armarna och jaa. men nästa gång vinner vi (y) orkar nte sura mer för det.
efter skolan blev det att leka med de bästa snyggingarna på denna planet, ofc dani och liia. vi skulle luffa med tåget men det blev att åka in till stan och träffa en massa folk och sen blev det tåget hem igen. hahah, påvägen hem hittade vi kim och jag vill ha mina pengar elina ;o hahah, han mobbade mig på tåget och putade ut mig från tåget. luffningen ska fortsätta imorgon eftersom jag är ledig så ni vet!
jag var hemma i åstorp igen klockan5 så det var inte speciellt länge vi luffade, men vi ska fortsätta imorgon & då blir det bilder i mängder för då hänger kameran med :*
MUMS!

jag har precis varit på scoutgården och skrivit ut en massa papper från skolan och sånt, så det är fixat. nu ska jag sluta störa er med massa onödig text, hahah :b
vi hörs senare ikväll & ja, jag ska lägga in bilderna från vårlägret :*

måndag & jag är inte glad

somnade skitsent inatt för jag låg och tänkte på väldigt mycket..olika saker dock men iallfall. nu är dt skolan som gäller om jag hinner med bussen annars skiter jag i det och tar tåget. ha en bra måndag

vi ses i nangiala

nu ska jag stänga datorn och gråta mig bort till himlen. sovgott & drömsött´

ska ta en iskall dusch

jag ska minsann gå ner och ta en iskall dusch för att vakna till liv ett tag plus så måste jag bli gladare för just nu rinner tårarna hela tiden /: förstår inte hur folk orkar gråta! iallfall, nu vet ni vart ni har mig.
BRB!

:| ´♥

tjejen skriver: jag tycker om dig
killen skriver: jag tycker om dig också
de träffas i veckan & har det mysigt sen efter blir det konstigt.
tjejen skriver: vad gör du?
killen svarar inte..
tjejen skriver: jag tycker om dig men vill veta vad du vill...
killen skriver: jag tycker om dig också, men jag vet inte vad jag vill :s

tjejen blir aldrig sig lik, hon bara gråter och gråter & ingen förstår varför...♥


hemkommen från ett helt okej vårläger

det var inte superbra men det var inte superdåligt heller. ett stort minus var ju att jag missade de två dagarna när de hände mest och det är kanske därför jag tycker såhär och sen är det ju inte så kul när det blev som det blev - dissad av en vän pga en annan vän (y) igårkväll blev det iallfall ett tråkigt lägerbål med svenstures poporkester och dem är nte okej någonstans, jag lovar! alla satt ner i mer än en timme och de andra gångerna brukar man stå upp och dansa röven av sig men NEEJ! ingen stod upp igår! sug balle på er!
idag rev vi vårt bygge och packade ihop, jag fick ryck på många människor som klagade och grät men inte berättade varför - om ni inte berättar varför ni är ledsna så behöver ni inte visa er ledsamhet heller! för helvete! efter lägret blev det donken där vi stod i typ en halvtimme i kö för att komma fram och sen blev det lilla menyn + en mcflurry, i bilen blev det dunk dunk musik för annars hade man väl somnat ;) det blev raka vägen upp till gården för att packa upp och diska alla saker. det slutade med vattenkrig i små mängder och fula människor, hahaha (y)

men nu är jag iallfall hemkommen & jag lever fast är lite deppig pga ett sms.. jag ska iallfall ta tag i mitt liv och städa mitt rum fast först ska jag cykla till oj och handla lala och massa annat sen ska jag chilla framför datorn så jag kommer tillbaka & DÅ KOMMER ALLA BILDERNA IN!

ha det bra sålänge.
btw - min mobil har dött "/

upp till lägret idag, jadå´

idag gick jag upp vid tolv tiden? fast syster väckte mig och frågade om jag skulle joina till väla men jag orkade inte. hihi, jag gick och la mig försent för det. men jag har precis varit och handlat tandkräm och tuggummi, mums! hehe nej men mamma ville jag skulle köpa tandkräm och tuggummi är en måste sak. nu ska jag snart ner i duschen å sen ska jag platta håret, sätta i hårförlängning och sminka mig. ikväll blir det att åka till lägret igen, har jag längtat? JADÅ! jag tror att ida har saknat mig oerhört mycket för alla går och lägger sig typ 11? NEJNEJ, inte när tess kommer :D hahaha, men jag kanske skriver ett inlägg innan jag åker vem vet? annars  hörs vi imorgon :*
ha en bra lördag för det ska jag.

vi mot världen´

puffaan!
jag har alltid kunnat räkna med att ha dig vid min sida
& det är ingenting jag tänker sluta med,
för vår vänskap ska hålla i tills våra sista andetag
du är min tvilling, min bästavän och min klantskalle till puff
men det viktigaste är att....
jag älskar dig
& jag vill nte å tänker aldrig ta ett andetag utan dig!


jag älskar dig, puff!♥

denna dagen har verkligen varit från & till. tårarna har runnit, hjärtat har bankat och munnen har gett ifrån sig ett smaijl. det blev käk hos mormor och morfar, många diskussioner om missbrukare, fängelse och politik :s wierd, för jag hatar politik eller jag bryr mig inte men ändå diskuterar vi det :) komiskt! efter vi kom hem från mormor och morfar satt jag och mamma uppe ett tag och tittade på "släkten är värst", den är superkul! sen skulle hon nanna så jag startade datorn för att webba å snacka med min twin. det blev ett helvete från starten, i webben visades tårar och leende men inget positivt. jag vet nte hur vi ska göra för att båda ska vara glada - men vi måste komma på något!

jag älskar min tvilling emma louise persson över allt annat och att förlora dig igen vore hemskt!♥
du är så fin å bra vän & man kan räkna med din närvaro till tusen procent varje gång!´♥
och vi ska fixa så du kommer närmast mitt hjärta igen
- du och jag föralltid puff!´♥


helvetes jävla piss

igår gick jag och ida upp klockan 6 för att vara klara tills martin hämtade oss tjugo över 7 (: nog fan var vi klara alltid. vi satte oss i bilen & hämtade oskar i full fart. sen körde vi så det rykte till sonnarp, längtat som fan! när vi kommer dit chillr vi ett tag, sätter upp tältet och fixar allt det andra. jag chillade mest pga att jag nte mådde bra. det var ankhockey som stod på schemat idag, vi var med fast bara med två personer och vi förlorade (y) men vi var minsann duktiga som ställde upp! sen när vi började med att laga mat blev det värre med hur jag mådde. jag snackade med mamma och hon föreslog att jag skulle följa med papap hem för att vila - så jag gjorde det"/
jag gick och la mig kvart i 6 igår, vaknade halv12 och sen sov jag från halv1 till halv11.. sjukt? jajamensan! men det gjorde iallfall nytta för jag mår lite bättre nu faktiskt som tur är.
ikväll blir det käk hos mormor och morfar - räkor! imorgon blir det kanske upp till lägret igen om jag lyckas må så bra tills dess, håll tummarna?

puss på kinden.

btw: jag tycker du borde ta tag i ditt liv och bete dig som om att du är så gammal som du verkligen är!

ha en trevlig ledighetstid ´


om 5 timmar ska jag upp och duscha..
om 6 timmar sitter jag i bilen påväg till sonnarp & kul ska det bli jävlar i det!

i hope you come and visit me baby :*
ha en bra ledighetstid, finns på mobilen.
uppdatering kommer på söndag med massa bilder.
PUSS PÅ DET!

sovgott.

var nöjd med livet´

igår var det onsdag och jag hade nationella prov i matte -.- och det gick väl som det gick, svarade på allt även om jag nte förstod vad jag svarade. vi skrev tillsammans med elektrikerna, dom var ju nog bra :b hahaha! skolan bestod av skratt, tårar inom mig och massa tankar. på matten dampade läraren för vi orkade nte arbeta pga att vi hade haft np men ingen hänsyn till det och sen den malliga bitchen - hon förtjäna en fett smäll! jag och dani var superduktiga på idrotten, vi sprang och kämpade oss igenom allt. tjejerna vann en gång på spökboll enligt mig, super! jag hade selle med dani till stationen, jag bjöd henne på en cola så hon ska bjuda mig på pizza nästa vecka, det ska bli gott! MUMS :D
när vi hade slutat tog jag bussen mot stan, i stan mötte sarah och ida mig. det blev upp på donken och prata med donna, esa och hanin - enligt dom var man barnslig men whatever! har inte brytt mig om vad de kallade mig innan så varför nu? (: vi stack hem till ida och hon packade som en jude och sen snabbt in i bilen mot åstorp. vi körde snabt hem till mig och lämnade idas grejer och sen till emil och anton, för vi skulle vara barnvakter. (:
till mat blev det pizza och kvällen bestod av film, skratt, tårar, skrikande, duschning, hårfärgning, hårsprayning och en massa annat skojigt. pojkarna somnade redan kvart över sju för de var liksom helst slut och de ska faktiskt på läger imorgon(: vi satt och tittade på sunes sommar medans jag fixade lägerelden och sarah pilla mig i håret.. hihi!´
vi kom hem till mig typ kvart över 11? halv12 blev sarah hämtad av sin fader å syster. jag pratar med henne på msn nu, hon skriver en massa för jag svarar inte - för jag bloggar ju(a)


sorry sorry, absolut min mening (:

har haft fullt upp från morgon tills nu. först skolan, suveränt! man satt och skrattade åt ingenting och sen slutade man såklart kvarti1 för att inger lilla nte var i skolan eller något, i don´t care - jag slapp henne iallfall. efter skolan blev det väla, käk på donken och sen handla för tuuusen! det blev fyra par skor, två linnen och två jeansjackor och jag är supernöjd verkligen! min syster och min mamma åkte minsann inte heller hem tomhänta men jag orkar nte rabbla upp allt för de köpte ganska mycket, mest systeryster för hon tar ju studenten så klänning hit och klänning dit -.-
när vi var i åstorp så lämnade mamma och syster mig på stationen & där stod min kära vän ida lång kalsong, vi gick hemåt mig och jag hade så mycket att berätta.. shiit! ;o dagen bestod av mycket skratt, musik, snack och vi fick en massa minnen och jag fick ont i fötterna också faktiskt -.- det betyder att jag lär mig :)

nu ligger jag bara i sängen och tänker på dig! du är det enda som finns i mina tankar och det kvittar om det är dag eller natt, det är alltid du! men nu ska jag sova, np imorgon ju -.- suck my dick!
GODNATT!

veckans planer



tisdag: plugga inför matte np, vara med ida & handla med scouterna inför lägret (:
onsdag: träffa ida och hannah efter skolan för att handla gottis på pang.
torsdag: åka på läger , ÄNTLIGEN!
fredag: läger för tusan :*
lördag: läger för tusan :*
söndag: komma hem från läger & träffa ...?

en fullspäckad vecka men det gillas iallfall.

om du kunde vara här bredvid mig nu,

då hade jag varit överlycklig

nu ska jag stänga min computer och säga godnatt till folket här.. jag kommer vara social någon timme till på mobilen om jag nte somnar vill säga. sovmorgon till klockan åtta imorgon allihopa :* och det gillas som fan? JAVISST!
ha en bra natt och en underbar tisdagsmorgon så hörs vi efter skolan.

puss på kinden' mongobarn ´♥


i talk about you snutte :*

mina kläder ´

me love



min älskade, vackra, finaste och underbaraste sommarklänning♥

min älskade 'leopard'bikini :*                                               mina guldiga sandaler :*              

fyfan vad alla har surat idag -.-'

skolan idag, jajamensan! det blev till att stressa imorse för dani skickade inte sina jävla sms och väckte mig men såklart hann jag. på bussen snackade man med nellie å elina men de hoppade av på åby för att möta johan sen ;b jag hoppade såklart av på statitionen för att dani nte skulle få gå ensam , hihi den smurfen. hela skolan har bestått av massa skratt å dumma kommentarer.. typ "fullejohan" och liknande! men han vet om att vi skojar (a) hihi, hoppas jag iallfall. på idrotten var alla sura mot mig och dani? vi störde liksom ingen när vi stod där vi stod och vi hjälpte till när det behövdes - men jaja sura ni om ni vill (:
efter skolan hämtade mamma mig på stationen och när jag kom hem öppnade jag mitt älskade paket från hm med alla mina efterlängtade kläder :$ åååh, jag bblev förälskad i min klänning. hihi ´ den är vacker! ^^
det blev käk i massor, kyckling å pommes! mumsi^ sen blev det att åka inlines till emil och anton för att passa dom små busungarna. där blev det att äta glass, bada dom och lägga dom :b sen cyklade jag hem med mina inlines i korgen :* hahahaha!
nu har jag precis gjort lite på aol uppgifterna, jag har bara en kvar som jag nte kan och jag orkar nte be någon om hjälp..jag kommer säkert på det så småninom(:
nu ska jag fortsätta chatta med folket på msn och lägga in bilderna på kläderna, dom kommer snart in på bloggen.
ha en fortsatt bra kväll.´

busy sunday

jag har varken haft orken eller viljan att gå upp och starta min lilla computer, men nu fick det bli så att jag tvingade mig till det. idag har jag inte gjort mycket mer än sovit, eftersom jag nte sover speciellt bra på nätterna - är väldigt orolig men jag vet inte för vad. när jag vaknade så blev det käk från sibylla, hamburgare å påmmes - GILLAS! sen blev det scouterna för full rulle, martin var lite sen idag men lugna puckar ;b på mötet idag blev det bara till att planera, snacka å packa tills på torsdag för på torsdag åker jag på läger med många andra scouter.. och jag kan bara säga en sak och det är att JAG LÄNGTAR SÅ JÄÄÄÄÄÄÄVLA MYCKET!!´♥

tillbaka till den delen med att jag nte kan sova om nätterna. vissa nätterna när jag faktiskt somnar så vaknar jag ganska ofta av mardrömmar eller något annat - jag ser mycket framför mig och då får jag panik och då vaknar jag till liv hur enkelt som helst, så om ni någon natt är vakna så smsa med mig.. jag är säkert vaken!(:

men nu är det dags att krama min lilla kudde för att försöka sova. skola imorgon ju,det har jag längtat till :$ hihi, ska upp klockan6 för att ta mig en varm dusch. hihi. ha en underbar natt och en underbar måndag så hörs vi imorgon efter skolan. godnatt!





bjuder på en bild från veckan! :$

hihi, du gjorde min dag baby ´

jag kom hem för någon timme sedan från emil och anton. mina föräldrar och therese & per var ute i stan och festade kan man väl säga, dom hade druckit rätt möö iallfall! dom hade tydligen träffat emma å sarah på knutan,trevligt! hemma hos emil och anton hände det inte mycket under hela kvällen, det blev pizza, pippi film och den komedi teatern på 4an, fyfan vad jag garva typ hela tiden :b pojkarna gick å la sig vid halv9 typ? när teatern var slut startade jag pettson och findus filmen, min syster och martin somnade så jag somnade såklart också! sen ringde telefonen i rätt kör och sen helt plötsligt körde martin och när han kom tillbaka kom de andra fyra också... tänk att fyra personer ska berätta så mycket på så kort tid, mystiskt!


min syster sa en rolig kommentar till mig innan de kom(fast lite omgjord)
:
"det är bättre att spy å sen hålla käften än att göra som er och prata hela tiden"


i vilket fall som helst så ska jag stänga datajäveln nu och sussa vidare här hemma i min säng. jag bloggar när jag vaknar, ha en skön natt där ni nu sover :b
pusspuss´♥

babysitter´♥

nu ska jag vara barnvakt tills sent ikväll, ni kan nå mig på telefjongen. ha en bra kväll så hörs vi senare´


pic´s on me.´




flummbilder till tusen, jadå!´♥

rånarna ´

nu har jag gjort ve mig och tagit bilderna jag lovade. nu ska jag lägga in bilderna på datorn och samtidigt försöka få in några här:'*. nu sitter jag och tittar på rånarna, den filmen är väldigt bra tycker jag och den kan man även se flera gånger utan att tröttna.

ha en bra dag

lira lara loppan ´



idag vaknade jag halv11 eller något sånt, men jag gick inte upp förrän 11. då blev det två rostade mackor till frulle och ett glas cola ;p hahaha nyttighetsgrisen här ja! :D efter frullen skrev jag klart apu uppgifterna så nu är de helt klara, superduktiga tess! nu ska jag göra ve mig,idag blir det leggins, linne å tjocketröja(:
på mitt schema idag står det
: passa emil och anton(: och det ska bli kul faktiskt.

nu ska jag som sagt göra ve mig., hööörs! bild kommer :*

i hope you understand my feeling´s

jag satt på bryggan och grät.
du satte dig bredvid mig och kramade min hand,
då förstod jag att du alltid kommer finnas där vid min sida.
samtidigt började jag förstå meningen med livet igen,
när du och jag satt där och tittade när solen gick ner.
& jag hoppas att du vet & förstår att...
jag gillar dig.´♥

tessan säger godnatt NU! ´

joo,nu är det såhär att jag har blivit psykiskt sjuk för jag ska gå och lägga mig nu..och det har nog inte inträffat att jag har lagt mig innan klockan 12 på en helg, på SJUUKT länge.
men jag ska ju upp i god tid imorgon för jag ska vara barnvakt ^ fett najs, fett chillz.

puss på kinden & sovgott era sötnötar!

försvinna iväg ett tag ´

nu ska jag ner i duschen, mys? kanske inte - är ju ensam!

´köss

man ska våga chansa ´


BIG BIG BIG LOVE TO THIS SONG! ´♥

PUSS! ♥

mina nya favoriter ´

nu har jag käkat och även varit social mot mina föräldrar & det händer väldigt sällan faktiskt´lite dåligt men jag är iallfall ärlig mot mig själv. under tiden vi käkade så tittade vi på talang2010 och det är verkligen ett bra program. man får se på bra talanger och mindre bra talanger ^ men man får några goda skratt åt dom i vilket fall som helst. de jag tyckte var superbra heter simsoak och jag håller på att leta upp några låtar av de just nu för de ska jag ha på min kära dator och på min telefon - för de ägde ut alla enligt mig, om ni frågar vad jag tycker alltså x) hihi
nu ska jag fortsätta leta och snart ska jag ta tag i att packa till vårlägret på torsdag,jag är ute i god tid som ni kanske märker? men ha en fortsatt bra kväll era mupp´s. köss!♥

ps. när jag hittar låtarna lägger jag in de här(:

den vann mitt hjärta :$ ´

hihi, hoppas ni njuter av den lika mycket som jag! :$ ´


kärlek till dig älskling - rousu

fredagsmys´

idag är det fredag å det innebär mys för mig - fast alldeles ensam! ´♥

jag pratade nyss med mamma om att hyra film och det var tydligen onödigt att dra till videokalle å hyra för vi har telia-hyrfilm shit på tvn! :s men där är inga filmer som jag vill se å sen vill jag hellre titta själv på mitt rum, alone time!

ni får ha en bra kväll för nu ska jag snart gå ner å käka, hasselbackspotatis med fläskfile!´ MUMS!

chilla på detta´

idag började jag klockan7 så jag gick upp halv8 imorse,det blev ingen fin klädsel idag heller ;b hahaha. jag gjorde ve mig lite smått,åt en macka och två kakor!:$ sen cyklade jag till dagis, sista dagen idag ju "/ sångstunden vi hade idag var speciell, en fröken fyllde år så vi sjöng för henne å jag fick en present,full av godis. TACK SÅ JÄTTEMYCKET! jag kommer sakna er så oerhört mycket faktiskt, även om det blir skönt att komma tillbaka. mitt omdöme var superbra och jag var välkommen tillbaka, för en tredje apu där :p hahaha!
när jag slutade,kvarti1 så stack jag hem å städade mitt rum och diskade från frukosten imorse. jag startade en film på voddler som jag somnade till,naturligtvis! mamma kom upp och pratade med mig å kom fram till att jag var lite varm, jag vill verkligen inte bli sjuk.
idag skulle jag egentligen till honom ju men han blev upptagen(: jag kanske träffar honom imorgon istället, hihi!

nu ska jag ladda ner några låtar å fortsätta chilla med livet. jag funderar på att hyra en film,förslag på några?:b

awesome evening! ´♥

det blev som sagt scouterna ikväll och det innebar att gå runder på brandstationen och titta på allt möjligt :b ´ jag har aldrig tänkt på att det är viktig information man får där när man är där och lyssnar. sorgligt nog var emilpemil sjuk så han fick inte komma men min älsklings anton kom :$ han följde efter mig vart han än gick och han var rädd för allt å alla men han var jätteduktig på att "släcka" den brinnande dockan :b stolt över min påg! ´ ♥
efter scouterna blev det hem till ´♥ och mysa som fään! gillades som tusan, you're amazing! ´♥

sovgott era söta bullar!´♥



lovelovelovelove´

ni är dem jag lever för´♥

idag har det varit fullt upp och nu är jag slut som en pinne!´♥. idag var jag och mitt dagis på utflykt, på fredriksdal.jag har faktiskt inte gått runder där och tittat på jättelänge,så det var väldigt roligt faktiskt och barnen var vilda för de ville titta och ta på allt.fröknarna köpte karameller som de gjorde förr i tiden och sånt!´♥. när vi kom tillbaka till dagis så satte vi oss och åt upp vår mat, jag hade massor av mat med mig.. jag slutade klockan4 idag men jag cyklade inte hem förrän typ kvartöver4 :b imorgon är det sista dagen, lite sorgligt är det faktiskt! ´ ♥. nu är jag hemma iallfall och jag har diskat å sådär så nu ska jag skriva ner mina apu uppgifter på datorn och fixa aol uppgifterna om jag hinner innan scouterna börjar! ´

ikväll blir det som sagt scouterna,på brandstationen(: tänkte passa emil å anton där ´
♥  sen efter det ska jag hem till honom,så det blir ju rolig kväll faktiskt.
imorgon börjar jag klockan7 och slutar kvartöver12(a) lite chill dag eller vadå´


puss på kinden'



sommartider hej hej ? (: ♥

när kan man säga hej till sommaren på riktigt?

jag gjorde om min blogg igårkväll så jag hade ingen vidare lust att uppdatera efter och sen kollade jag på sommarjobb så det blir att åka å snacka med cheferna någon dag nu snart! sen blev det att lägga sig, även om jag inte var trött. jag smsade litegrann med folket och sen somnade jag in i mitt sagoland :$
idag ska jag göra så lite som möjligt men ändå bli av med allting.på förskolan så fixade jag dom sista apu uppgifterna så nu ska jag bara få ner det på papper och sen är jag klar! (: och det är fan på tiden. hihi´ nu ska jag börja ta tag i alla uppgifter å skolsaker som bör göras och sen ska jag börja städa på mitt rum och sånt.

ha en bra kväll så hörs vi senare!



i hope you like me ´♥

nu har jag börjat med apu uppgifterna och skrivit det jag har att skriva så imorgon ska jag fixa svaren på de sista uppgifterna om min handledare har lite mer tid!♥.idag blev det äggakaka med bacon till middag med mamma,medans syster åt pyttipanna och pappa har inte kommit hem än för han skulle träffa någon;s.
nu ska jag bara göra klart aol uppgifterna även om jag tror att jag har gjort helt fel -,- mitt "arbete" är på 6 sidor å jag har jättemånga uppgifter kvar..aja,jag får hoppas det är rätt:$

vi hörs senare ikväll, puss




plugga satan!♥

idag vaknade jag kvartöver7 för jag började kvarti8.det blev duschen å frulle för det va de enda jag hann.när jag kom till förskolan var det kris för där var ingen personal så min dag tillbringades med de minsta barnen(: och lika glad är jag för det var det jag ville!´min lärare var hos mig och hälsade på och det var så jäävla onödigt att hon kom för vi pratade inte om mig utan om andra "barn" som praktiserat på humledalen?palla lägga min tid på det?! :s
ieftermiddags käkade jag mellanmål med lingonbarnen och sen kom min syster för att prata med min nuvarande och hennes gamla handledare så jag hade selle med syster hem så nu sitter vi både här framför tvn å gör våra "läxor" - jag bloggar å hon läser svensk damtidning(y) hahahha.

nu ska jag göra klart aol uppgifterna för en gångs skull och sen ska jag börja med apu uppgifterna för det har jag nte gjort. ha det bra så hörs vi senare ♥

varje gång jag blundar ser jag dig

nu ska jag stänga datorn å gå upp och lägga mig,gillas - för jag är supertrött. när jag väl kommer upp å lägger mig i sängen kommer jag bärgis inte somna för jag sov innan idag.AJABAJA!

natti natti sötnosar!



fick fredperry tröjan av mamma å pappa i födelsedagspresent,love


foll rulle ^^

imorse gick jag upp 45minuter innan jag skulle cykla till dagis,jag hade verkligen ingen lust till det idag för jag är så jääävla trött.det hände absolut inget varken roligt eller tråkigt på förskolan idag,jag fick nästan ingen lunch idag för maten var slut så dagen bestod av att vilja komma hem å äta sig mätt!jag slutade kvarti4 för jag tar inte rast när jag nte behöver.när jag kom hem stekte jag pyttipanna med ägg å sen blev det 1å1halvtimmes sussetime´v - för jag är helt slut!♥ nu kollar jag på bonde söker fru ;s för min mamma å syster vill kolla på det! jag har ätit hamburgare med bröd..

nu ska jag fortsätta kolla på tv(: puss!

blunda å säg ifall detta är på riktigt♥

är detta verkligheten? jag är så jääävla lycklig å jag mår faktiskt ganska bra om man tar bort omständigheterna. du får mig att le, du får mig att älska mitt liv

vill tillbaka - till dig pudding ♥

som sagt - har varit på lalandia med världens underbaraste folk hela helgen, sen i torsdags!
jag går inte in på detaljerna för det kommer ta år å dagar att berätta hur jävla roligt vi hade tillsammans de dagarna på lalandia;* men jag kan ju berätta lite!
på torsdagen körde vi till tyskland å handlade sprit till mycket folk å sen blev det tacos på kvällen,verkligen supergott!jag skulle egentligen gått till stranden på kvällen med putte
men det blev icke så, sorgligt nog så kvällen bestod av att sitta inne i en stuga å chilla med ungdomarna(; fredagsdagen spenderades på badet, i poolen eller i forsen med allt tävlingsinriktat folk, så skadad blev man nog!;b jag å putte gick till stranden å kollade på solnedgången tillsammans,fede mysigt!♥.sen gick vi tillbaka till dom andra "unga" å drack tillsammans med dom,för min del blev det alldeles för mycket så jag ångrar det väldigt mycket men det finns inget jag kan göra.när jag vaknade på lördagen så gick jag ut å letade efter min efterlängtade telefon somjag tappade men putte hade redan hittat den så jag fick den utav honom å sen gick vi en runda och pratade om kvällen innan.på lördagen drack jag som sagt ingenting med alkohol i för jag får inte göra det längre(y) och lika bra är väl det.kvällen blev ändå superbra,jag var lite ledsen för en sak så jag gick iväg å pratade med putte.som kvällen innan hamnade vi på stranden,ute på bron och ja♥. efter stranden gick vi till centret och spelade minigolf,fast jag tittade bara på för jag var fortfarande lite ledsen.sen gick vi till puttes stuga och kollade på någon komedi grej men sen skulle alla plötsligt gå hem och lägga sig,så alla gick men jag stannade tillsammans med putte så vi gick å la oss men sen vaknade jag och gick till stugan och där i min stuga satt de gamla pensionärerna å söp så jag satte mig på  golvet å började packa istället för jag orkade inte lyssna på dom.när klockan var kvarti3 så gick dom sista hem å då var jag fanimig trött så in i helvete så jag somnade direkt.imorse vaknade jag av att anton log och sjöng i sin säng så då började jag packa ihop täckena och sånt och nrä allting var klart så lämnade vi stugan för att gå in å bada med de andra.jag å putte gick och solade direkt när jag kom in typ så..och sen åkte han hem så jag fortsatte bada med de andra å sen till sist blev det monkytonkyland så består av att klättra,krypa, springa å sånt som småbarn tycker om(: jag sprang efter emil,jag sprang efter anton och jag sprang efter wilma men det var en god gärning.motion dör man inte av.
sen körde vi mot sverige å nu är vi äntligen hemma.har pratat med mamma å pappa och det är bestämt att jag inte får sova i stan och jag får inte dricka!(y)


jag vill verkligen tillbaka..

RSS 2.0