Godnatt

Ändrade planer, blev att jag tittade på big brother eftersom jag pratade med pappa också. Vissa människor är jag så glad över att jag har i mitt liv!

Men meningen med detta inlägg var att jag skulle sova, vi hörs mer imorgon DÅ JAG SKA TILL SKOLAN!

Godnatt snyggingar.


I regnet syns inte mina tårar

Jag har som ni kanske förstår legat idag med, med världens huvudvärk och illamående. Det blir inte mycket bättre när alla jävla känslor om allting spökar mot en. Jobbigt värre! Under dagen har jag vilat och tittat på den tredje säsongen av skilda världar.

Tanken var att jag skulle sitta och titta på big brother nu, men istället ska jag gå och ta en riktigt lång dusch & sen lägga mig. Är ett känsloladdat monster för studen så behöver mest bara vara ifred.
För övrigt har jag stängt av min telefon så ingen får tag på mig. Hur länge det ska vara så vet jag inte, men antagligen tills imorgon förmiddag.

Godnatt inlägg kommer senare.

Ordning och reda

Jag har gjort nya kategorier för att få ordning på mina inlägg, mest för min egen skull för detta är ingen större blogg & det vet jag men det är ingenting som stör mig!

Den första kategorin är: Det förflutna. Som sagt, det som har hänt tidigare i mitt liv.
Den andra kategorin är: Fest och skoj. Det är som det låter, bild & text från fester och liknande.
Den tredje kategorin är: Mina tankar. Inte någon svår gissning, vad jag tycker och tänker om någonting.
Den fjärde kategorin är: Outfits. Bilder på vad jag har på mig, på så sätt blir jag bättre med fotograferingen.
Den femte och även sista kategorin är: Personligt. Det är vad jag gör om dagarna och liknade saker.

Hoppas ni njuter extra mycket nu när en förändring ska ske.

Perfect

Jag har kommit fram till den perfekta lösningen, enligt mig själv då. Ska inte starta någon ny blogg eller radera det jag redan har skrivit i denna, utan bara börja om här. Det som hänt tidigare är med i det förflutna

Blir snart en helt ny design och massa bilder & inlägg ska jag bjuda på framöver. Jag älskar att skriva, att uttrycka mina känslor på mitt sätt.

Blir en ny början direkt!

Funderat

Har funderat att lägga ner bloggen helt men då kommer jag sakna det, så tänkte helt enkelt lämna denna bloggen till det förflutna & gå vidare med en ny. Inte 100% än, får tänka lite mer på det.


Äckel tisdag

Det blev ingen vidare bra tisdag, inte för min del iallafall. Fick migrän över natten och när jag vaknade mådde jag fruktansvärt illa, men detaljer behöver man inte berätta. Min älskling ringde mig imorse och pratade lite men sen somnade jag om och för ett tag sen ringde han igen. Min söta och omtänksamma älskling!

Nu sitter jag här och fixar Björnbröder 1 & 2, aldrig sett dom så ska bli kul faktiskt. Det blir att käka något litet när detta är klart för tänkte placera mig i soffan på nedervåningen med dessa för lägger jag mig i sängen så somnar jag. Ovanligt? 

Hoppas ni mår bättre än vad jag gör. Kram

Jävla blogg.se

Har försökt ladda upp MASSVIS med nya bilder men det går inte. Blogg.se fortsätter bråka med mig, gör ett nytt försök imorgon.

Mors!


Lovely bed

Ligger i min älskade säng, fast utan min älskade älskling! Får krama min kudde istället. Saknad saknad saknad!!

Ska släcka och sova nu, så vi hörs mer imorgon då jag har fullt schema..hoppas jag. Tanken är att jag ska träna litegrann, om min kropp mår bättre vill säga men det får vi hoppas.

Men som sagt, vi hörs imorgon. Kram och godnatt snyggisar!


Hur tänkte big brother?!

Då var big brother slut, den där jävla blogg-Hanna! Hur kan man göra så mot en kille? Fyfan för henne. Gillar henne ännu mindre nu.

Tänkte sitta och kolla på tv ett tag till, men det vore smartare för mig ifall jag gick och la mig eftersom det väntas ännu en dag imorgon, så får bli så.

Jag ska göra ve mig för sängen nu så hörs när jag ligger i sängen.


Väntan på big brother

Efter en rundtur på oj för några timmar sen så har jag bara suttit framför datorn och försökt fixa skilda världar men de går åt HELVETE!

Väntar på big brother med mitt första glas cola och några taco chips. Det jag saknar är såklart min fina älskling.

Blir mer uppdatering i pausen.


Stressig eftermiddag

Har haft fullt upp fram tills nu, då jag kom hem. Direkt efter bussturen så cyklade jag hem och hann precis byta om & sen hämtade Therese mig. Vi hämtade pojkarna, en på skolan och en på dagis.

Under eftermiddagen och kvällen käkade vi och sen blev de massa nya framför Bolibompa med dem. Skönt att kunna ligga ner och bara ta de lugnt fast man är barnvakt. Tur att man inte var ensam om att vara trött!

Hade på mina älskade myskläder. LOVE!

 


Det var vår förra veckan

och idag snöar det IGEN! Inte okej.

Jag slutade runt tolv - kvart över för vi hade inget att sköta. Så snäll som jag är satt jag kvar på skolan med Becks och Vicki så är på bussen hemåt nu. Fick reda på att jag skulle bli hämtad vid 3 för att passa barn och då blev de bråttom, ajabaja!

Ska iallafall hem först och lämna väskan, det är väl de jag hinner. Men vi hörs senare.


Outfit

 

 


Måndagsbarn

Veronica Maggio <3

Icke efterlängtade måndag, nu är du här! Hade kunnat sova i tusen timmar till, så trött så trött! Kul att skolan börjar när man vändt dygnet totalt.

Nu är jag iallafall vaken som ni förstår. Duschade igår kväll så slapp det imorse, men hann inte äta ändå. Väntar iallafall på bussen nu så, vi hörs senare, möjligen på bussen med dagens outfit.

Buss buss buss, du älskade buss - VAR I TID


Puss godnatt

Big brother: slut. Och jag har ingen kommentar om hon som blev utröstad för hon syntes inte enligt mig, men synd att Pernilla valde att lämna. Tyckte hon var kul att titta på.

Nu till min kommande vecka. Det som är bestämt är att jag ska vara barnvakt imorgon & på lördag och på söndag är det kalas för söte Anton! Någon dag ska jag till Helsingborg och få mina pengar.

Det var allt vad jag vet, ändringar sker alltid så lika bra det. Vi hörs imorgon, godnatt!


Lovely

Tre ord som beskriver min helg; BÄST, MYS MED ÄLSKLING & SKRATT!

Som ni förstår har min helg varit toppen, från början till slut. Jag och fina Andreas har hittat på en massa saker. Varit på väla, ätit go mat, myst, kollat film, promenerat, sovit och letat resor.

Jag tvekar inte en sekund när jag säger du är den enda för mig. Du är bäst!

Nu är det snart ny vecka med nya äventyr. Lovely! Kollar big brother så blir uppdatering efter, om den kommande veckan.


Dålig uppis

Är hos min älskling fortfarande, och ska stanna här tills imorgon så blir mest mys & även promenix senare ikväll.

Vi får se hur de blir med uppdatering senare ikväll, men ha en toppen lördag annars. Kram


-

jag saknar dig något enormt.
men du verkar inte förstå vad jag
går igenom för tid just nu.
förstår du, klarar vi det.
♥♥

FÖRBANNAD SOM ALDRIG FÖRR

JÄVLA trött på att bli orättvist behandlad. NI KAN DRA ÅT HELVETE!

Verklighet: AVSTÄNGD

Vi hörs imorgon. Ingen vidare dag de här!


Tänka sig att jag inte sover än

Nattugglor, här har ni mig. Pigg och vaken som alltid vid den här tiden.

Glömde bort att skriva tidigare, var ju på väla med mamma, mormor och min syster. Fick med mig hem två böcker, bra gjort Tess! Är faktiskt riktigt nöjd, de verkar vara super bra. Efter väla blev de tårtätning hos mormor och morfar, mumsigt värre eller hur.

Nu under kvällen & natten har jag tittat på big brother, även tittat klart på bambi & även sett en film som heter Easy A.

Tänkte släcka och lägga mig nu faktiskt. Klockan ringer SENAST halv 11 & då ska jag fan ut och springa. Måste göra något vettigt för helvete.

Ah mors då! Natti

Jag vill ha ett sånt.. MAGMUSKLER!


Nu är det onsdag

Redan onsdag, tiden går alldeles för fort! Men ärligt så hatar jag lov, för de jag vill spendera min tid med är bortresta eller upptagna! :(

Idag har jag inte gjort någonting som kan räknas VETTIGT! Lagade lite mat till mig, och även fikat litegrann. Nu tvättar jag och tittar på Mulan 2, jättebra film.

Nu ska jag hänga upp tvätten och sen fortsätta med filmen. Älskar att ha dagar för mig själv, ibland.


PUSS TISDAG

Ingen vidare uppdatering pga hur jag mått under dagen. Glömde helt att äta och dricka så höll på att svimma, men till sist fick jag lite energi och fick i mig två glas vatten & två mackor.

Under kvällen var jag hos min älskling som inte heller var speciellt kry. Att vi aldrig kan bli helt friska! Vi avslutade kvällen med en bra film och sen hämtade mamma mig så handlade vi glass till mig :$ MUMS!

Det blir ingen mer uppdatering idag, ska starta de sista avsnitten av Eva och Adam och sen lägga mig tänkte jag. Godnatt på er allesammans.


Ut och springa? Jo tjena

Kunde inte somna, så såg några avsnitt till, och sen när jag bestämde mig för att gå & lägga mig då tittade jag ut... Och jag kan nog glömma den tanken med att ut och springa när vaknar eftersom det snöar som satan här utanför mitt fönster.. Vart är världen på väg? Det är snart mars! Det ska bli vår ju.

Bilden är tagen från google, för orkar inte fota själv :$


Inget mer att tillägga

Nattmat i magen, alltid lika gott! Bara lite tid kvar av avsnittet, så blir bingen snart. Avslutar dagen nu för orkar inte dra ut på det mer. Blir bättre uppdatering imorgon.

Godnatt och drömsött.

Hata är ett starkt ord

Big brother är färdigkollat. En sak som är säker är om jag varit där inne hade jag aldrig klarat av den där jävla Hannah. Fy satan för henne. Usch för henne. Hata är ett starkt ord så det är tvek på om man ska använda det uttrycket eller inte, väljer inte.

Nu ska jag iallafall ta mig någonting att äta & titta på något avsnitt till av Eva och Adam. Love! Tills imorgon ska jag ställa klockan till senast 11, då blir det på med träningskläder och ut & springa, om det inte regnar för vill inte bli sjuk såklart.

Godnatt inlägg kommer!

Äkta kärlek


Älskar lov

Mitt sportlov kommer se ut såhär:

Måndag: Idag hade jag planerat att bara vara hemma & det har jag ju varit med! Skönt.
Tisdag: Stryka en massa kläder, städa mitt rum och träffa min älskling!
Onsdag: Vara barnvakt åt mina huliganer. Love!
Torsdag: Ingenting planerat faktiskt.
Fredag: Tänkte åka till väla med mamma om hon kan.
Lördag: Träffa min älskling?!
Söndag: Träffa min älskling?!


saknar tiden!

Fy bubblan vad gott

Jag har ätit och fy bubblan vad gott det var. Älskar potatismos! Fick även ett samtal av min älskling nyss om att vi kanske ska ses imorgon så det ser jag fram emot, och även då blir det fiskpinnar och potatismos! MUMS
Vilket fall som helst så kommer veckans planer upp snart, ska bara komma på någonting att göra! Vet ni vad jag är så grymt sugen på att göra? Jag vill ut och springa! Har så mycket energi.

Men nu: Listan.


en gammal bild från i somras!

Home sweet home

Hemkommen från springturen till & från oj och den stora shoppingen tillsammans med älskling och hans mamma. Det enda jag skulle köpa var fiskpinnar. Mumsigt! Det roliga i sammanhanget var att det var precis det dom också skulle handla, fast till imorgon. Sammanträffande ;)

Vilken sekund som helst ska jag snart äta så mycket mer skriver jag inte. Tänkte lägga upp ett "schema" över veckan efter jag ätit. Så gå ingenstans!

Glöm inte bort att du är värdefull

Hej alla snyggingar som läser min blogg! Inte så många, men jag skriver inte för er skull utan för min!

Vilket fall som helst, min fina pojkvän ringde och hade precis slutat jobba, och vi ska träffas på oj om ett tag för både jag och han & hans mamma ska handla. Varje minut är världefull!

Nu är det bråttom så vi hörs efter handlingen.



Eva och Adam-maraton!




God förmiddag!

Nu är jag vaken igen, för sista gången idag hoppas jag! Nu blir det frulle och sen att kolla på Eva och Adam serien. Jag bara älskar den, såg den hela tiden när jag var liten för lånade den av en kompis. Efter frukosten ska jag fortsätta kolla ett tag till, och sen ta tag i allt jag ska göra idag. Tvätta, diska, städa osv.. Trist trist trist!

Men vi hörs!

SPOORTLOVETS START

Godmorgon!

Kan ni tänka er att lilla jag är vaken nu, inte jag heller egentligen. Anledningen till det är för att jag skulle lämna mina hörlurar till min fina pojkvän som kom utanför huset snabbt helt enkelt. Vad gör man inte för den man älskar liksom? Men nu ska jag sova ett tag till. Godnatt!

it's always me that comes out when we are three

rubriken säger en del, men jag menar inget illa.

jag gick ifrån tvn i pausen så såg precis klart big brother, tur vissa fokuserar mer på vad jag gör än att sova! SUCK.

nu ska jag in och fixa mig för att sova, blir att sova till eva och adam inatt. klockan ringer kvart över sju imorgon för jag ska lämna mina hörlurar till mitt hjärta eftersom han ska jobba, sen under dagen ska jag ut och springa & även plugga och göra ve här hemma så jag slipper de tjatet. gnäll hit och dit!

men godnatt!


Min underbara helg

Som ni kan se så har jag haft en riktig TOPPEN helg med dem allra finaste som finns i mitt liv!

Fest i fredags, mys igår och idag med min snygging. Jag bakade även med Andreas och hans mamma igår, cupcakes! Frostingen var supergod, men bullen åt jag inte :$ sån är jag! Vilket fall som helst så körde dem hem mig vid 3 i eftermiddags så sen dess har jag bara kollat film & tagit de lugnt.


NU

Big brother och sen uppdatering om min helg!

O M G

Kvällen igår var GRYM, efter omständigheterna så att säga. Tårar blandat med skratt och en massa nya minnen tillsammans med två av mina bästa vänner. L O V E LY !
Det som var lite bättre, var att jag avslutade min fredagsnatt/ lördagsmorgon med min älskade pojkvän. Jag sov med honom hos Salenbo istället för saknade honom.

Nu sitter jag på bussen mot Helsingborg med min älskling. Vi ska åka hemåt men först DONKEN!

Blev inga bilder btw. Men puss!


LOVE

Rasmus Seebach

Hvorfor går vi rundt og tror det er så vigtigt
At lave den million ?
Du ka' få masser af succes, men hvad det værd?
Hvis ik' du deler det med nogen?
En du kan stole på ,
En der siger ro på
En der vil ha dig som du er
Om du fattigrøv eller millionær
Ha dig i solskin og modvind
Elsker dig for den du er.


Det vankas fredag

God eftermiddag mina vänner!

Idag är jag pigg och vaken, ställde klockan på senast 12 så de var skönt att sova ut faktiskt. Det blev att diska, duscha, göra ve sig och packa, sen mot bussen.

Är på bussen nu som ni säkert förstår, jag ska först och främst till min mamma och prata med henne. Sen till Natalie och Marcus & försöka få upp humöret litegrann.. Äckliga människor :(

Vi hörs senare då lite bilder förhoppningsvis kommer! :)


Jag älskar Andreas

Var på Familia och ville testa ett par byxor, men de var SLUTSÅLT! Så jävla irriterande. Men efteråt tog jag bussen mot Ängelholm istället, och träffade min älskade pojkvän.
Vi tog bussen tillsammans och gick & handlade på oj för att sen skiljas åt, sorgligt nog.

Väl hemma käkade jag lite mat och sen vilade jag pga huvudvärk som fortfarande inte har försvunnit så får bli sängen snart.

Ska ställa klockan imorgon för att reda ut några saker, blir bäst så..
Jag är inte perfekt.

Godnatt


Studenten


Just saying, SPORTLOV!

Nu har jag lov och de är S K Ö N T !

Skolan idag var oerhört onödig men vilket fall som helst hade vi kul. Massa kärlek i vår klass, helt sjukt. Vilket fall som helst så hämtade jag min student tröja idag och ska försöka töja ut den, så gott de går! Får klaustrofobi av skiten, nej men jag tycker inte om när den är riktigt tajt.

Nu sitter jag på bussen mot Hyllinge, Familia då såklart! Tänkte testa ett par byxor för att vara ärlig, om jag gillar dom köper jag dom imorgon på Väla. Bra planering Tess!

Ha en bra torsdag så hörs vi mer ikväll.


-


Två lektioner - dag, Hurra!

Godmorgon!

Idag är det en sån onödig skoldag enligt min åsikt. Första lektionen hade vi inte pga hemuppgift & sen har vi två lektioner efter det som jag nu sitter på bussen pga. Det är religion och bild. Hade varit skönare ifall vi varit lediga idag, har hur mycket som helst som jag vill fixa idag!

Men som sagt, är på bussen och snart framme på skolan så vi hörs i eftermiddag. Kram


Onsdag hela dagen

Har inte haft någon vidare ork till att uppdatera till 100&% idag utan det fick bli ett sent inlägg om hela dagen! Dagen startade med försovning, men jag hann till bussen ändå. På stationen träffade jag Juppe och vi tog den tidigare bussen så vi körde förbi Andreas när han gick där. Trist att inte få träffat honom idag ♥

I skolan hade vi engelska då vi satt och asgarva åt allt och ingenting, men försökte även att skriva CV till riktiga jobb, jag valde ett jobb som Nanny i London. Häftigt om man nu fått det på riktigt, men hade aldrig velat lämna allt jag har här i Sverige. Efter engelskan hade vi 0 lektioner, det innebar att vi åkte till skolan i en timme för att sen åka hem.

De andra i klassen tog första bästa tåg, men jag hatar att bara sitta hemma och glo så jag satt kvar på skolan och spelade kort & pratade med Carolina. Mycket trevligare på det sättet! Hon tog bussen kl 1 mot Ängelholm, och själv tog jag bussen halv 2 till Helsingborg för att träffa Ida och umgås med henne ett tag. Vi gick runder i stan lite och sen tog vi första bästa buss till Väla för det var kallt och vi var sugna på Mcdonalds.

Vid tjugo över 6 tog jag bussen hem till Åstorp för att plugga och ja, här ligger jag i sängen och är precis klar med samhällen som ska vara inne imorgon. Bra jobbat Tess! Nu ska jag snabbt ner i duschen och sen lägga mig, är helt död i kroppen. Min duktiga pojkvän gick och la sig för över en timme sedan.

Imorgon är det torsdag, alltså sista dagen innan vi har lov! Underbart. Min största önskan är att jag får lov att träffa min älskling imorgon eftersom jag ska ut på fredag och då kan vi inte ses. Jag saknar honom, min fina och underbara pojkvän.

Men som sagt, duschen och sen sova. Hörs imorgon! Kram kram
image description

10 av 10 poäng

Dagen är på väg mot sitt slut och jag ligger i sängen beredd på att sova. Den speciella kärleks dagen är över för den här gången, längtar till nästa år! Hihi.

Som sagt, under kvällen har jag pluggat men blev även en undanröjning på mitt rum. Orkar inte att ha det stökigt mycket längre så får fixa det snart...när jag får tid. Är halvt klar med uppgiften, rätt svårt när man inte sett filmen fullt ut om man säger så, men bättre att testa än att skita i det tycker jag.

Men nu ska jag sova, hoppas ni har haft en kanon dag - precis som jag. Imorgon väntas en ny dag, även den full med äventyr. Godnatt!

Ps. Dagen får 10 av 10 poäng.


Pluggning på G

Nu har min älskling promenerat hemåt, olyckligtvis. Vi hann inte träffas mer än några timmar men det är absolut bättre än inte träffas alls så glad är jag. Världens finaste pojkvän!

Har precis ätit, så han hann äta åtminstone. Det minsta man kan begära utav mig :$ Men nu ska jag sätta mig med mitt plugg, igår gick de åt helvete så får se hur det går idag.

Vi hörs senare när pluggbiten är över.


Irreterad Tessan

Alltså vad är grejen? Alla singlar är helt emot denna dagen verkar det som, mer eller mindre. Man kan fira alla hjärtans dag med en vän, med sin familj lika bra som man firar med sin pojkvän/flickvän. Vad är grejen?

Har man inte en "sak" så använder man sig av det man har eller hur? Sjukt att man kan sitta och böla över det tycker jag faktiskt.

Men nog om det. Glad alla hjärtans dag på er som är glada!


Sådär tvärtemot dagen

Skolan har varit grym idag, skrattat mig igenom hela. Helt underbart. Jag och mina kära klasskamrater har varit tvärtemot vad man ska vara idag, alltså ironiskt taskiga då. Mycket skojigt faktiskt, eftersom allting är skämt.

Vilket fall som helst sitter jag på bussen till Ängelholm nu för att möta min snygging. Han ska med mig hem och jag är världens lyckligaste!! Hihi underbart. Pussar till honom, i massor!

Mycket mer har jag inte att säga.


<3

19 månader fulla av kärlek!


Love day

Godmorgon!

Sitter för stunden på vårdcentralen och väntar på att jag ska få gå, har tagit den andra livmoderhalscancer sprutan. Det kändes...väldigt mycket! Jag kommer nog aldrig komma över min nålfobi.

Vilket fall som helst är det alla hjärtans dag, och det innebär 19 månader med min finaste pojkvän. Jag hoppas på att få fira dagen med honom. Men nu ska jag snart gå, så ha det så bra!

Glad alla hjärtans dag.


Week Seven

Veckans planer

Måndag: Avklarad.
Tisdag: Alla hjärtans dag, umgås med min fina pojke!
Onsdag: Träffa ida eller åka till väla med mamma kanske & plugga.
Torsdag: Träffa min pojk kanske.
Fredag: Ingen skola, fest och utgång på kvällen.
Lördag: Kalas för Therese.
Söndag: Mys mys mys!

Nu ska jag lägga mig. Natti


Godnatt alla änglar

Godkväll. Nu är snart natten framme och jag har inte hört av mig sen i eftermiddags, fy skäms på mig! Vilket fall som helst har jag suttit framför datorn hela dagen och sökt massvis med jobb, hoppas nu bara att jag får ett. Tanken var att jag skulle plugga, men den tanken försvann lika fort som den kom!

Vilket fall som helst så har jag de första avsnitten på säsong 3 av skilda världar, om jag kan få möget att funka! Jag ska sätta mig framför det ett tag och sen lägga mig.

Imorgon får jag en timme sovmorgon pga livmoderhalscancersprutan. Bra jobbat där Tess. På alla hjärtans dag och allt, bra planering. Tanken var att min fina pojke skulle med mig, men som sagt "tanken är det som räknas" och han fick förhinder så hoppas vi ses under eftermiddagen istället.

Men nu; Skilda världar!
Sen; Natti natti.

Hörs imorgon

image description


Kärleken kan vara underbar

Måndagens skoltimmar är avklarade, skönt. Min grupp hade redovisning idag i kursen MIBAS. Förutom det att jag inte hade fått tillgång till de sista jag skulle prata om så gick det bra, tyckte jag.

Nu sitter jag på stationen, och väntar på mitt fula tåg som ska ta mig hem. Får se hur de blir när jag väl kommer hem, skulle skratta mig lycklig om jag hade haft något annat för mig idag.

Vi hörs senare, de börjar bli kallt om fingrarna.


"Skrattar bäst, som skrattar sist"

Rubriken diskuterade jag och min fina pojke igår, och hade helt fel. Trodde att det var "den som skrattar sist, skrattar längst". Aja, kan inte ha rätt alltid eller hur, haha!

Nu sitter jag iallafall på bussen, och gissa vad! Här är värme på så man slipper frysa, bra jobbat! När jag kommer till skolan ska jag köpa något att äta & dricka, är satans hungrig.

Men ha en bra måndag så hörs vi!


Vecka 7

Inne på vecka 7, äntligen säger jag bara! Fem ynka dagar och sen är de lika många ledighetsdagar. Jag bara älskar lov!

Nu har jag äta duschat och gjort ve mig så ska gå snart, eftersom snön bestämt sig för att komma igen kan jag inte cykla till bussen mer, men på tal om bussen så skriver jag mer när jag hoppat på den.

God morgon på er!


En vanlig dag


Tolfte februari

Min söndag har bestått av massa mys med min älskling, och även skratt. Han är världens finaste.

När jag följt honom hem startade jag pledge this, en film med Paris Hilton & jag tyckte den var kass. Tycker de är löjligt att hela filmen handlar om hur hon förlöjligar alla andra som är med i den.

Jag har iallafall en bild, jag tog fotot när jag följde min älskling hem så de är han som skrivit i snön.


Late update

Uppdatering om dagen kommer snart, och anledningen till att den inte kommit tidigare är på grund av ingen ork och ingen tid. Skriver när jag känner för de helt enkelt, men vi hörs snart.


oroväckande många känslor

Nu är älska mig slut. Den slutade bättre än vad jag hoppats och trodde. Grät igenom hela filmen eftersom det är väldigt många saker som har hänt mig också, som händer Alice. Om ni inte sett den så gör det, det är nästan ett måste i livet. Jag säger bara det!

Tänkte gå ner och titta på Mulan nu, om de andra inte ockuperar tvn fortfarande. Men det tror jag inte, hoppas inte det iallafall. Men vi hörs imorgon om jag inte skriver senare.

och mina fantastiska och roliga planer för söndagen är att jag ska ut och promenera med min fina pojke och hans mamma. Och sen följer han med mig hem, och kanske sover hos mig? Vi håller tummarna för det.

Trevlig natt.

Älska mig

En film om mobbning, det slutar med att Alice som flickan hette tar livet av sig.

Så många känslor som brusar upp pga denna filmen, de är helt sjukt. Jag blir riktigt förbannad när de som mobbade henne som mest sitter och gråter på hennes begravning! Jävla svin!

Fyfan för de som mobbar, fyfan för er!


Egen tid

Nu har jag ätit, hjälpt pappa med disken och även fixat några filmer jag kan kolla på under kvällens gång, bland annat älska mig, mulan och någon till. Bra att ha att välja mellan.

Tänkte faktiskt sitta på mitt rum och titta på film ikväll, för att ha lite egentid. Behöver tänka på en massa grejer som kommit upp under veckan och det gör man bäst när man är själv.

Ska starta film nu så vi hörs senare? Kram

ingen rubrik

Nu är strömmen fixad, humöret på topp och maten klar!
Berättar mer om mina planer för kvällen senare.

Trevlig middag.

Vilken underbaar lördag

Känn ironin!

Nu har jag ätit både frukost och lunch eller vad de ska kallas. Har även testat locka håret men resultatet blev fullt så skippar den bilden! Har fixat mitt hår och nu har vi ingen ström så de var bra gjort av mig faktiskt.

Hur mina planer blir idag vet jag inte, just nu tar jag det lugnt. Hade kunnat vara på väla nu men jag är hemma.

Vi hörs sen? Absolut.


Solen väcker en bäst men inte idag

God morgon mina fina vänner!

Nu är äntligen morgonen här, hade kunna sova någon timme till. Det hade varit härligt! Ska äta lite frukost nu och sen göra ve mig litegrann. Vi hörs senare då även bilder kommer!

Ha en trevlig morgon!

 


something to think about

Life beats us down, but we are free to decide whether we want to rise up or stay!


Friday's time has come to an end

Filmen närmar sig slutet och när den är slut är det dags för mig att lägga sig. Det blir ju ingen sovmorgon eftersom elektrikern behöver tillgång till mitt rum med, olyckligt vis.

Mina planer för imorgon är att vara med min fina pojkvän! Vi ska ha en riktig mysig lördag tillsammans och bara umgås med varandra. Hoppas även på en lång promenad ihop, om det är fint väder! Det kommer bilder, för tänkte även testa göra lockar i mitt hår.

Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge, remember that!

Godnatt och sov gott allesammans. Hoppas er fredag har varit lysande, och att er lördag blir minst lika bra.


Varm dusch och mys med film

Jag gick ner i duschen för nån timme sen eftersom de inte blir av imorgon pga att elektrikern ska komma.

Blev en lång dusch med ljus och massa varmvatten. Mysigt enligt mig!

Nu kollar jag på karate kid, väldigt bra film. Har du inte sett den så gör det!


Mys såhär på fredagen

Hej vänner! Har lagt mig i soffan och tänkte ha ett American Pie maraton. Gick och handlade lite tidigare idag, blev Billys panpizza och sourcream chips, men även cola. Så nu mår jag bra, mat i magen och bra film på tv.

Ikväll hoppas jag på riktig mat, kanske ut och äta på en restaurang så jag kommer igång med min mat igen.

Vi hörs senare


Förfärligt ..

Inget bra att sitta uppe såhär länge när man är sjuk, men jag har sovit i soffan så ska lägga mig i sängen nu faktiskt. Vi hörs imorgon.

Känns förfärligt att vara sjuk en fredag.. Men får klara det ändå. Godnatt


You and me


You're My engel.

Jag älskar min fantastiska pojkvän. Han är det bästa som hänt mig! Min fina fina älskling.

Puss puss puss på honom!


Snälla säg att det är en dröm

Kan någon väcka mig och säga "Tess, lugna dig. Det var bara en dröm"? Snälla. Det blir för mycket nu.

Jag har inga ord.


Jag älskar dig över hela mitt hjärta.
Andreas + Tess = sant!

 

 


När ens mobil är avstängd, spelar de ingen roll hur många gånger man ringer!

Efter många vändningar och snurrningar så somnade jag till slut, men vaknade även sex timmar senare och mådde precis lika dåligt. Blev att stanna hemma idag med, jävla bajs säger jag bara!

Nu ligger jag i soffan och skulle nyss vila men du ringer min kära pojkvän så får prata med honom ett tag och vila senare. Kram på er


Ledsen gubbe..

Har kramp i magen och kan inte sova, för hur jag än vänder på mig så gör det jätte ont. Varför kan inte jag få må bra? Vad har jag gjort för ont?

Ska ta två värktabletter och hoppas på att de släpper tills klockan ringer & väcker mig. Hoppas ni mår bättre än mig och kan sova. :*


Ett litet sista inlägg såhär på kvällskvisten.

Go kväll på er mina vänner!

Jag mår bättre nu efter omständigheterna, ingen ordentlig mat i magen idag heller! Sitter och kollar på tv med mamma och pappa, men smsar mest med älsklingen. Ska sätta mobilen på laddning snart, gå in och fixa mig så jag kan lägga mig och sen lägga mig.

Som det är nu blir det skola imorgon, men kan jag inte sova under natten pga min hosta så får vi se, men de bestäms 100% imorgon bitti helt enkelt!
Godnatt på er och hoppas ni mår bra!


Vilka idioter det finns här i världen!

Har placerat mig här i soffan för att titta på efterlyst med min syster. Man blir inte längre förvånad när han står där och berättar vad de tar upp i programmet. Blir så trött på människorna som bara förstör för alla andra här i samhället. Fan ta er!

Sitter även och funderar på om jag ska gå till skolan imorgon, har missat väldigt mycket pga sjukdom hit & dit. Vill till skolan men vill inte bli sämre heller, jävla csn som ändrat till några jävla skit regler!

Väldigt mycket ilska i detta inlägget, men innerst inne är jag väldigt glad. Har en underbar pojkvän och fina vänner som verkligen bryr sig om mig. Puss på er! Och vi, vi hörs senare!


Hiss och diss

HISS
- snart födelsedag
- alla fina vårkläder
- min fantastiska pojkvän
- lilla mig, och mitt humör
- mina vänner
- knappt två veckor till SPORTLOV!

DISS
- kylan
- förkylningar
- skoltrött


Vad som hänt, i bilder

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description Har även piercat mig i naveln.


Ett tillfälligt avbrott härifrån

Som sagt, jag ville testa på att blogga på devote men de var inte som jag hoppades så kommer tillbaka hit.

Det har hänt en hel del på sistone faktiskt, haft massa mystid med min älskling och har även blivit väldigt bra vän med Natalie igen. Har varit ute och festat med henne så tänkte bjuda på några pics bland annat från den kvällen.

Snart så.


We like love

image descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

 



 

 


I Will Come Back

Jag kommer tillbaka hit mina vänner. Devote var inte som jag hoppades så därför bytar jag tillbaka hit.

Har för tillfället ingen ström här hemma så kommer bli mobil inlägg, med denna trista designen men löser det så fort jag kan.


RSS 2.0