Vilken snygging

Inte riktigt okej att se ut som mig men det får gå!


Puss på kinden

Vilken toppen onsdag.

Imorse var jag trött och seg, försov mig en halvtimme om inte längre men när jag kommit ut från duschen vaknade jag till. Tog på mig den planerade outfiten, hängsleshortsen, en svart tröja och svarta tights, sådär lite snyggt tyckte jag då. Jag hann inte ta mig till stationen tills bussen åkte så det blev tåget idag, väl framme på skolan blev det en timme engelska och sen slutade man för dagen! Helt okej enligt mig.

Jag satte mig på bussen mot Helsingborg, olyckligtvis tog jag den bussen som inte hade en fungerande AC. Jag satt och mådde skit dåligt fram till Hyllinge då den började funka, då kunde jag andas ut. När jag kom fram till stan var jag yr och kände att jag behövde socker så jag gick och köpte tuggummi. Alltid bra att ha, så lika bra. En kvart senare kommer Nilla till knutan, så himla kul att se henne igen. Hundra år sedan ju! Vi placerade oss på Donken och satt där i över en timme, skrattade och pratade om mina galna äventyr typ - men pratade även om allvarliga saker, tur man har så bra vänner som man har.

Eftersom alla inte har det så bra som BF09 i Klippan så hade hon inte slutat, så jag satte mig på bussen hemåt och väl på stationen i Åstorp träffade jag Nicole, Marcus, Maria och någon Victor. Umgicks med dom och snackade om allt möjligt, man får reda på mycket genom att bara gå ut. På stationen träffade jag även lille Malin, alltid kul att prata med henne. Samma dåliga humor som jag, härlet! Till slut hörde mitt hjärta av sig och vi bestämde jag skulle följa honom hem för jag ville ändå träffa honom. Vi träffades på busshållplatsen vid oj där jag också sa hejdå till Nicole för denna gången. Jag och Andreas gick till oj för att handla, tog evigheter men roligt hade vi. Påväg hem till honom skojade vi men pratade även allvar och det behövdes verkligen. 

Sen cyklade jag hemma, somnade till ett tag i soffan och sen blev det varma mackor till käk. Efter maten kollade jag och pappa på efterlyst, han bråkade med mig och skulle kittla mig under fötterna och det hatar jag. Får panik! Men han gick och la sig för ett tag sen och då räckte han fuck you & sen sa han godnatt. Han är en riktig knasgubbe! Haha men klart jag älskar honom ändå! 

Nu har jag inte mycket mer att berätta, jag som lovat att mina inlägg inte ska bli så långa men jag klarari nte det löftet. Imorgon har jag inte några fler planer än vanligt, tanken är att jag ska vara med Andreas och möjligen nanna hos honom. Kommer bli härligt. Men vi får se hur det blir ellerhur. Man kan inte mer än ta det som de kommer. Vi hörs. Sovgott och godnatt. 

De blir ingen egen fotad bild utan mer en gullig

Kärlek ska visas i verkligheten

Imorgon är det onsdag, det innebär först en timmes engelska lektion och några timmars rast till väntan av svenska lektionen. Men eftersom duktiga jag redan är klar med arbetet som ska redovisas på fredag behöver jag inte vistas på lektionen, för då är det bättre att jobba med andra arbeten/uppgifter, och det gör man bäst hemma enligt mig. 

Men så duktig ska jag inte vara imorgon, efter engelska lektionen ska jag ta första bästa tåg till Helsingborg. Tror de blir en liten runda i stan i mina egna tankar och sen vid 11 tiden blir det att träffa min underbara vän Nilla, för att luncha och prata om allt & ingenting. Jag har så många bra vänner, men jag träffar nästan aldrig dom - dumma mig! 

Efter lunchen ska jag vänta på besked angående ifall Andreas kan ses eller inte ses, hoppas på det första för detta är kaoitiskt. Jag saknar honom något fruktansvärt. Men ska inte tjata mer om det, kärleken ska man visa i verkligheten och inte på internet! En smart kille som sa det till mig ♥

Nu måste jag ner i duschen innan klockan springer iväg. Innan jag somnar ska jag starta en bra film, vet inte vilken än men hoppas på att de blir en Johan Falk film. Dom är så bra att man kan se dom om och om igen. Härligt! Men nu hörs vi först imorgon. Sovgott och godnatt på er!


blir en gammal goding på ems och mig. en gång bästa vänner, alltid bästa vänner!

Man kan allt bara man vill

Jag vill bara säga att jag har de finaste vännerna i världen, och den finaste pojkvännen med. Yay, happy me ♥

Idag har jag mått bättre än de andra dagarna, har haft mina skrattanfall precis som de andra dagarna. Jag antar att det beror på mina klasskamrater. Iallafall hade vi första lektionen med Bibbi, blev en massa skrik men för en gångs skull var jag tyst. Vi gick runder i Klippan och undersökte angående handikappanpassat och så. Det såg rätt bra ut! :) Sen blev det lunch, och där av sista lektionen - skapande verksamhet. Den lektionen bestod av att måla med vattenfärg om hösten. Mina bilder blev skit fula så jag rev sönder dom, och gav det en sista chans och blev helt okej nöjd med den för jag kan inte måla. Inte mitt fel!

Efter skolan åkte jag hem, somnade i soffan och vaknade av ett sms från mitt hjärta. Men helt plötsligt så gick det inte att få tag i honom och då berodde det på att Tres nät var nerlagt, för någon störning här eller där. Iallafall så gick det inte, men till slut ringde han och vi pratade. Kändes bra. Saknar honom, hoppas på att se en skymt av honom imorgon, kan inte mer än hoppas ♥

Jag har precis tittat på Legally blonde, i den filmen bevisar man att man kan allt bara man har viljan. Och det ska jag tro på hädanefter, jag kan mycket men jag vågar inte testa bara. Sån är jag, fega fega lilla mig. Hihi, jag överlever. Nu ska jag snabbt ner i duschen och raka mina ben sådär snabbt och enkelt, för jag ska ha shorts på mig imorgon och ja, det ska jag även om de så är skitkallt för det har jag bestämt! 

Jag lägger in ett inlägg snart igen, angående morgondagen. Vilken underbar dag det kommer bli. Återkommer

Mest skit av det jag tror på


Välkommen måndag - ny vecka. Yey , eller inte. Idag gick jag upp tidigare för att komma i tid till stationen för att träffa mitt hjärta, blev en hel del snack men inte om något speciellt. Sen hoppade vi på vars en buss och åkte åt vars ett håll, det gjorde ont. När jag kom till skolan var jag på strålande humör, vi satt och väntade på första lektionen och hoppades på att läraren var sjuk. Det var hon inte, men ändå slutade vi tio över tio, och det berodde på att vi fick i uppgift i att fixa praktikplats - som jag redan fixade för typ en månad sen så det innebär ledig dag.
När jag kommit av bussen cyklade jag hem och la mig för att vila i nån timme, det blev typ två timmar ungefär om inte längre. I vilket fall som helst fick jag inte det jag skulle gjort gjort, så jag får göra det nu, innan jag lägger mig typ. Vid 3 tiden hämtade pojkarna och therese mig, jag skulle ju passa lilleman. Det är inget större jobb, men tjänade 100 kr gjorde jag så nu är det bara 1300 kr kvar, ungefär. Det fixar jag galant. Under barnpassningen kollade vi på åtta barnfilmer, väldigt bra för att vara barnfilmer.. Hihi, somnade gjorde jag ju inte för jag skrattade istället.
Efter det fick jag skjus hem och började med maten, det blev inte gott så jag slängde skitet och ska ta mig lite glass med strössel snart. Vilken middag va? 

Snart ska jag ta tag i det här som kallar sig läxor. Jobbigt värre. Det enda dåliga med idag är att jag inte har hört av min älskling, och det är mer än jobbigt. Allting är jättebra men man tror en massa dåligt, jag gör iallafall - och det blir mest skit av det jag tror.

Nog om det. Har inte tid nu mer.
Ska kolla färdigt på 2 1/2 men och sen börja med läxan. Vi hörs imorgon. Sovgott och godnatt. LOVE

Ville bara säga tack..



Ville bara säga tack, jag säger inte det speciellt ofta så ska börja med det. Tack för att du finns, och du finns & du du du och du. Det betyder så otroligt mycket & jag älskar min pojkvän, mina vänner och min familj så himla mycket. Tack för att ni finns. 

Puss

John blund hämtar mig nu

Kollade precis klart på Jersey Shore. Så himla typiskt att de ska sluta precis när det händer saker. Tråkigt! Nu måste jag vänta en hel jävla vecka för att få reda på vad som hände.

Har inte tid med det här, måste ta bort mitt smink och hoppa i säng. Imorgon ska jag träffa min älskling på stationen, förhoppningsvis. Och efter skolan ska jag till Emil och Anton för att passa den lille. Kan alltid bli trevligt. Får se om jag kan få hit Ida på kvällen så vi kan få en tjejkväll, var ett tag sedan.

Men måste nanna.
Här har ni ännu en ny bild.
Godnatt 



En knäppis helg med oväntade grejer

Fredagen blev inte alls som jag hoppades eller planerat, Andreas och jag missförstod varandra helt och hållet så det blev inte att vi träffades utan han var i Ängelholm och jag tog mig en riktig mysdag med mig själv. Hela huset för mig själv i många timmar, gick runder i underkläder och myste med en massa filmer. En riktigt bra kväll till slut.

Igår var det också en bra dag, till slut. På förmiddagen var jag rätt trött eftersom jag inte sovit speciellt mycket, pga oro. Mer behöver jag inte säga om det. Senare ringde mitt älskade hjärta och vi bestämde att vi skulle träffas på stationen & jag skulle följa honom hem. Gör allt för att få tid med honom. Vi pratade, det blev som det blev & jag slutade med en massa tårar så jag satte mig på en bänk och försökte lugna ner mig själv. Det gick bra för jag några underbara sms som jag alltid kommer minnas. På kvällen hade jag tänkt överraska Andreas med att bjuda ut honom här i Åstorp, på ett rätt fint ställe - Milano. Riktig god mat! Han förstod inte riktigt det från början, så jag fick berätta och till slut blev det att vi träffades där. Men innan de pratade jag med min tvilling, alltid lika kul att prata med henne. Hon är som mig, fast brunett. Vi tycker och tänker rätt lika, och om de nu skulle hända att vi inte skulle göra så, så accepterar vi varandras åsikter ändå. Precis som det ska vara! Tillbaka till middagen med Andreas, det var magiskt. Att sitta där och prata om allt mellan himmel & jord var så himla skönt. När vi ätit följde jag honom hem och när vi skulle skiljas ville jag inte släppa taget om honom. Han är så jävla underbar att jag vill vara med honom alltid och det är det jag kämpar för.

Idag har jag inte gjort mycket mer än i fredags. Min pappa fyller år så jag sa grattis till honom och sen var det inte mer med det, för han bryr sig inte speciellt mycket. Under eftermiddagen låg jag i soffan och tittade på en bra film, brokeback mountain, aldrig sett den och fick inte se hela idag heller så får låna den av någon jävel som har den. Efter det blev det att göra ve sig eftersom min syster som fyllde år igår ska ha kalas idag, så får man ju se lite normal ut så jag gjorde det bästa av det. Cyklade sedan till kalaset, åt icke god mat men mycket god efterrätt. En hel del snack om mitt framtida jobb, mormor gillar inte tanken med det här med polis och de, för de är mycket farligt och det är gulligt hon bryr sig så mycket, men detta är min dröm.
När jag cyklade hem träffade jag på Cindy så jag stannade och prata med henne ett bra tag, skönt att prata ut med någon i slutet i veckan. Trevligt att ha en så bra vän så nära mig. 

Nu tänkte jag ladda upp några bilder som jag tagit i veckan. Njut!



denna sista bilden är från idag!

Ett misstag efter ett annat.

Sitter här i min ensamhet i soffan & tänker på allt som har med mitt liv att göra, positiva och negativa saker. Framför allt de negativa eftersom de är min specielletet att se ner på mig själv. Det gör jag minst en gång om dagen, tyvärr.

At the moment känns det som att jag gör ett misstag direkt efter ett annat & det är alltid en annan som betyder jättemycket för mig som blir utsatt. Jag förstår inte meningen med att jag gör så, men det är inte med flit och jag kan inte hjälpa det - men ändå händer det? Vad har jag gjort för att förtjäna det? Förtjänar inte även jag att må bra och att slippa de där jävla misstagen ett tag?

Jag vet att de inte hjälper att tänka och prata om det, men för mig är de det enda sättet. Jag pratar om det och får förhoppningsvis positiva kommentarer som får mig att må bättre, och ännu en gång reser jag mig upp. För jag vet att jag är stark, men jag måste bara bli övertygad om det.

Btw, anledningen till att jag e vaken nu är för jag börjar så tidigt som halv två imorgon och de innebär sovmorgon :'* men de innebär också att vi har de där jävla engelska talet att framföra och jag är stressad & har huvudvärk. Buhu, synd om mig. NOT

Ska släcka ner bloggen nu för ett tag, iallafall tills imorgon.
Det jag hoppas på är att min fredag ska avnjutas tillsammans med min älskling. Jag vill känna hans värme, hans hand i min och hans läppar mot mina. Vill må bra och skratta för en stund ♥

Now I know I can do more than I thought before, but just if I have you by my side

Hej på dig, har du leverpastej? Jag kom på det igårkväll, tyckte det var jätteroligt så jag låg där och skrattade i min egna lilla ensamhet.

Inatt har jag kunnat sova max två till tre timmar, pga de jävla engeskatalet så när klockan ringde så vägrade jag gå upp. Ringde och sjukanmälde mig & somnade om för jag mår inte bra av stressen.. Jag vaknade runt 12 och gick ut med vovven på en gång. Sen blev det frulle/lunch, goda bullar som mamma köpt med sig hem.

Under dagen har jag gjort så mycket som ingenting. Försökt få tummarna ur röven på Johan för att han ska kunna ta tag i detta med feedback & även skicka hans arbete så jag kan ge honom hans feedback. Har ingen aning om hur jag ska hinna det men får hålla tummarna inför det. 

Nu ska jag äta lite mat, planka blir det.

Vi hörs. Kram och godnatt.

Hopp i säng

Engelskan är mer eller mindre klar, ska fixa med min feedback av Johan imorgon så de blir lite mer än vad han skrivit för han vågar väl inte säga det negativa.. Jag är inte sån som blir arg pga kritik angående mina arbete, inte för de mesta iallafall - det bros på hur man säger det. 

Jag sitter här och försöker få någonting gjort, tex skicka mitt arbete till min hotmail så jag kan arbeta med det i skolan men det är lite jobbigare än vad man tror, speciellt om man är inne på facebook samtidigt. I vilket fall som helst så tittar jag på Sex and the City at the moment, jättebra. Önskar jag hade boxarna, allihopa :$ Men det kostar alldeles för mycket pengar och jag är ingen buse som laddar ner.

Mina planer för imorgon är att få allting klart med Engelskan och träna som en jude på det. När det är klart ska jag få på mig ett par träningskläder och skor & gå ut för att springa eller promenera, måste komma igång med det nu. När det är gjort ska jag dra ner bigtime på godis och läsk, & allting annat som inte är bra för kroppen. Ska klara detta nu, det är min dröm.

Men måste kolla klart avsnittet och sen hoppa i säng.
Vi hörs imorgon om jag får tid över.

Kramis 


Onsdag

Orkade minsann inte med någon bloggning igårkväll heller, börjar bli lite som ett måste att blogga, får nog bli en liten paus ett tag - tills jag känner nu vill jag

Idag har det varit en riktig chill dag, åkte till skolan och arbetade med engelskan och jag känner detta kommer bli jättebra om jag kämpar in i det sista & fixar de här med uttal och allt. Har man viljan så klarar man allt tänker jag och jag har jävlar i det viljan! Vi hade bara engelska och sen tåg jag tåget till Åstorp, köpte frulle till mig och mitt hjärta & cyklade till honom och åt. Vi satt och pratade, tittade på en massa serier och bara njöt av stunden. Efter några timmar fick jag cykla hem för det var en hemlis.

Nu är jag hemma och arbetar med engelskan, har fått min feedback av Johan och den var positiv. Tack så mycket! Det mesta är min älsklings förtjänst eftersom han hjälpt mig mycket. Ska snart ställa mig och laga maten men ska få ner allt angående engelskan på datorn :)

Vi hörs kanske senare, annars godnatt. Puss

1-0 till HIF ♥

Tröttsam tisdag

Hej hopp, trött tessan som skriver idag jadå!

Imorse tänkte jag ta en timme extra sovmorgon men kunde inte somna så jag skickade till mitt hjärta och det visade sig att han var på stationen och skulle vara där i över en halvtimme och vänta på sin buss, som går samtidigt som den jag skulle ta. Så jag duschade och gjorde ve mig på mindre än en kvart & cyklade direkt efter till stationen där mitt hjärta var. Vackra underbara han

I skolan var det en lika bra dag som gårdagen, förutom att jag var skittrött så jag somnade till på en lektion men missade inte speciellt mycket. Lärarna borde förstå att man blir trött av att lyssna på en lärare i över två timmar. På sista lektionen skulle vi låtsas vara småbarn som lekte och pysslade med olika bilder från tidningar. Jag och Jonna arbetade tillsammans och det gick jättebra, den blev fin. Så fin som barnen hade gjort den, om inte finare ;)

Nu har jag varit hemma ett par timmar och pratat lite med mitt hjärta. Saknar honom och hoppas på att jag träffar honom imorgon eller åtminstone snart. Har skrivit min engelska nu och får ta med datorn imorgon för att visa Liselotte och få reda på om de är bra eller om det räcker, jag hoppas på det för är helt utan tankar. Har sökt här och där, frågat hon och alla & det är bara så jobbigt när man inte vet. Men ska gå ut med min lilla vovvsing nu, han som aldrig åker hem och alltid sover ni vet ;)

Vi hörs kanske senare. Puss

Love monday

Världens underbaraste måndag! Tänk er att jag skriver detta, helt frivilligt. SJUKT!

Skoldagen var toppen, en massa skratt och bus påhittade. Blev kaos på Bibbis lektion bara för hon var lite för ärlig och vi sa emot henne helt enkelt. Inte alltid bra att vara ärlig, inte mot vår klass iallafall - för är det inget vi håller med om så säger vi emot.

Efter skolan tog jag bussen hem för att gå ut med Sapmi och hämta mina kläder från H&M, mycket fina kläder. Bilder kommer när jag orkar fota dom. När tiden rann iväg fick jag halvspringa till stationen för att hinna med bussen mot väla. Jag sov hela vägen till Väla och väl där gick jag fram och tillbaka, tycker det är jättetråkigt att gå där själv och det var precis det jag gjorde. Till sist och äntligen kom mitt hjärta dit, vi letade och letade efter tröjan han skulle ha men det fanns inte så han blev besviken. Vi satte oss i bilen men beslöt oss för att gå in ännu en gång och kolla, tillsammans med hans mamma denna gången & han hittade något lika snyggt som det han ville ha. När shoppingen var avklarad så släppte hans mamma oss hemma hos mig, vi satte oss på mitt rum och började plugga. Jag hjälpte honom med hans biologi och han med min engelska, han är bäst. När klockan sprang iväg och han var tvungen för att börja gå hem bestämde jag mig för att följa honom. Tog på mig min vinterjacka, ett paraply i handen och Sapmi i ett koppel bredvid mig. Vi fick gå med mitt hjärta till Swedbank för sen ville han jag skulle gå hem för att äta & då fick jag ju göra det. Blev en rejäl ostmacka, den var varm dessutom. Det mättar lite mer ;)

Nu har jag berättat om min underbara måndag så ska nanna nu.
Puss


N.A.T.T.I

Morgondagen kommer bli kanon hoppas jag!
Först är det en skoldag planerad, hur de blir vet man aldrig sen till väla och möta älsklingen & efter de kommer han med mig hem för att hjälpa mig med mina läxor & förhoppningsvis med en massa mys till de.

Nu ska jag nanna, blev senare än planerat.

NATTI



Fest ala Cindy


Spexis


gick till skolan såhär och blev som nedanför


jag snodde några bilder från vickis kamera också så här kommer dom :D!







Dessa söndagar

Inte orkat uppdatera under helgens gång för de har varit fullt upp hela tiden.

Ifredags åkte jag till Ida direkt efter skolan och stannade fram till 10 då jag åkte hem & somnade direkt. Sömniga lilla töntiga jag.
Igår var det dags för fest, men först träffade jag mitt hjärta. Till slut kom Ida till mig, de blev käk och fix & sen var festen full i gång. Under kvällen var det dricka, åk i cadillac och en massa skratt som roade mig. Kom hem 2 inatt och somnade direkt då med.
Idag vaknade jag kl 12 och har under hela dagen glott film med Ida men nu ikväll gick vi ut med Cindy för att äta lite pommes tyckte jag. Men nu är jag hemma och väntar på ännu ett avsnitt av Jersey Shore'♥.

Men först ska jag lägga in bilder från i fredags - spexfotona & från igår - festen. Om ett ögonblick.

Puss

Dag 19

Detta ångrar jag

Mina förra förhållanden, att jag blev kär så lätt, att jag inte insåg att killar lurade mig. Det är de enda jag ångrar!

Dag 18

Min favoritfödelsedag^

Ni tror säkert att det var när jag fyllde 18 år, men icke - det var när jag fyllde 17 år för då hände det lite mer. På min 18 års fest var det inget håll i gång utan mest bara sitta ner, snacka, ta en cider och sen gå hem men de som var bäst var ju att jag hade min Älskling på andra sidan om mig då.

Iallafall, när jag fyllde 17 år började det med att jag mötte mazken, danie, johan i Åstorp och vi gick hem till mig för att käka tacos, sen blev det tåg till helsingborg och där båt över till danmark. Eftersom de var tråkigt där för vi hittade ingenstans åkte vi tillbaka till sverige men först hällde vi i oss mycket att dricka på båten. På knutan står min tvilling och sarah & väntade på oss, tillsammans tar vi bussen upp till ett hus vid sjukhuset där de var fest. På festen händer en massa, massa skit men även roliga saker. Vid tre tiden åkte vi hem men innan dess tog vi en tur till Donken där vi träffade Traktorfest Wiktor. Mycket trevlig kväll, fast umgicks bara med idioter på den tiden känns de som, iallafall den största idioten som finns just nu :)

Dag 17

Mitt favoritminne

Har jättemånga minnen och allihopa är favoriter nästan. Men mitt allra finaste minne som jag älskar är såklart när jagoch andreas blev ett. Men sen har jag en massa roliga och trevliga minnen med min tvilling, med ida och allihopa tillsammans. Får bli ett par bilder så ni vet vad jag pratar om!






Natti natt!

Nu börjar denna torsdagskväll dra mot sitt slut och mitt humör börjar sänkas, icke bra! Ska snart gå ner och kolla lite tv med mina päron och ta mig lite att dricka & kanske något gott att äta för nu är min mage sugen på något gott. 

Mina planer för imorgon är att gå upp, göra ve mig, ta poträttfoto, klä ut mig, ta spexfoto och sluta för dagen. På kvällen ska jag kanske ut med Matilda & hennes vänner eller så ska jag vara hemma och städa mitt rum för även det behövs, eftersom Ida ska sova hos mig på lördag.

Men vi får se hur det blir.
Vi hörs imorgon med en mängd bilder hoppas jag.
Puss och Kram.

Godnatt ♥



Glatt humör är magens bästa vän

What a day

Torsdag idag och jag är på bra humör & har varit det nästan hela dagen. I skolan hade vi tre lektioner, först samhälle, sen religion och till sist bild. På samhällen pratade vi om vår budget typ, på religionen kollade vi på film, djävulens advokat och på bilden lekte jag med lera. Mycket skoj dag!

Efter skolan fick jag huvudvärk, så la mig några timmar efter & sen blev det käk. Köttbullar med mos. Jag satte mig här för att arbeta med mitt svenska arbete och engelska arbete, men kom ingenstans så cyklade iväg och träffade mitt hjärta. När jag skiljdes från honom började tårarna rinna nerför mina kinder igen, jag saknar honom fruktansvärt mycket. Usch och fy på att inte få träffa honom på så länge! Och nu sitter jag här igen, suttit här ett tag så tro inte jag har varit ute och flögit i några timmar för icke har jag det. 

Fast nu äntligen är mitt svenska arbete klart, fast de är mer brådskande med engelskan för de ska vara klart om en vecka! Blää. Jag hoppas iallafall på svar från polisen, om fördelar och nackdelar med att arbeta som polis annars får jag byta ämne för vill klara det med ett bra betyg. 

Mitt svenska arbete handlar om våld i nära relationer och jag sökte på google och hittade ett par hemska bilder som jag tänkte dela med mig av. Börja inte gråta ♥


Usch och fy för kvinnomisshandel eller misshandel överhuvudtaget!

Återkommer strax!

Dag 16

Min första tatto/Piercing

Har ingen tatto, dessvärre ingen piercing heller om man bortser från mina fyra hål i öronen. Men min största önskan är att jag ska tatuera mig i höst/vinter. Och då vill jag ha tatuering under axeln, om ni fattar (a) och där ska det stå What doesn't kill you, makes you stronger och sen vill jag göra ännu en tatuering nedanför brösten och där ska det stå Live Love Laugh. Det är inget jag har sett från någon annan utan jag har bara bestämt mig för att jag vill ha texterna så tro inte jag härmar för de gör definitivt inte!

Hittade bilder på google



har köpt


till andreas                                     till tess                                        till andreas


till vår utklädningsdag på fredag!

Vilken dag

Hej allesammans.

Blidde ett sent inlägg idag tyvärr, har haft fullt upp hela dagen ju men kul har jag haft. Först och främst började jag med skolan. Fy vad jag älskar min klass ♥. Det började med engelska, då vi arbetade med vårt tal men har fortfarande inte kommit någonstans. Dålig jag är! Efter engelskan slutade vi helt enkelt, för vi var inte tvugna att komma till svenskan för hon tyckte synd om oss. Men ska man prata så ska man! Helt plötsligt var det tid för skolfoto, usch usch usch! Det tog nog en kvart för oss att bara sluta skratta men fotografen är bara så jävla skön människa. Man kan inte sluta skratta helt enkelt. Efter det satt jag kvar i skolan med becks, julle, johan och haidar ett tag i alla fall. Hände världens grej i matsalen, haha men orkar inte berätta. 

Efter skolan tog jag bussen till Väla för att träffa Ida. Köpte oss lite pommes och en hamburgare på Mcdonalds. Jag är alldeles för snäll! På väla var det mest gå, gå och gå tyckte jag. Vi stannade inte och fikade eller någonting, lite trist men sånt är livet. Jag hittade iallafall fyra saker där, en tröja till mig, handklovar till mig och två tröjor till min älskling men det är en hemlis! :$ Bilder från nätet kommer sen om jag hittar dom, haha. När jag och Ida inte orkade gå mer så satte vi oss på bussen hem och gick till oj för att handla mat, blev lövbiff. Mycket mumsigt med pommes och grönsaker - men usch vad såsen inte var god! Haha vi är så bra på att laga mat, jag och Ida! Nu under kvällen så har jag varit med lilla Ida, men även med Cindy. Gått runder och luffat i Åstorp, alltid skoj med dom två pinglorna.

Nu ska jag leta efter bilderna och se glad ut & sen natta mig själv. Puss på er!

14 månader - andreas ♥


Lillördag

Lilla lördagen är vi framme på, fast de är ju bara onsdag. Men mitt i veckan borde de finnas en lördag, en riktig slappedag. Gud vad skönt! Men de är precis vad de har varit idag. Imorse gick jag upp väldigt tidigt för att hinna med den jävla frukosten och sen göra ve sig tog också rätt långt tid pga att de är skolfoto och normal vill man väl se ut.

När jag kom till skolan hade vi engelska och sen sa vår svenska lärare att vi inte hade någon lektion om vi inte ville så då blev det att vi fick åka hem, fast vi hade ju som sagt skolfotot. Och det tog långt tid att få till, för alla satt och skrattade åt alla! Fan vad härlig klass jag har. Kärlek till er.

Nu sitter jag ensam i datasalen för att jag ska få svenskaarbetet klart men jag vill inte jobba med det. Ska snart gå ner för att lämna sakerna i mitt skåp och sen ta bussen till Helsingborg eller Åstorp, bros på vad Andreas vill och orkar. I Helsingborg ska jag träffa Ida för att vi ska bege oss till Väla där jag ska shoppa järnet. Ingen aning vad de blir för gott att äta idag, men hoppas på pommes och något gott kött. Mums säger min mage just nu.

Puss på er så hörs vi mer ikväll.


Dag 15

Mina drömmar

Vet inte riktigt vilka drömmar de menar här, men om de menar de på nätterna så drömmer jag lite allt möjligt men mest om resor med mitt hjärta och lite sånt. När något dåligt hänt under dagen så drömmer jag oftast mardrömmar senare på kvällen/natten, hemskt när det är så.

Men om de nu handlar om mina drömmar i livet så är min största dröm att få bära polisuniform. Jag vill så gärna bli polis, det ville jag redan som en liten skitunge. Det enda jag snackade om var mc polis eller ridande polis, men det jag vill helst är hundförare, hade varit så skoj! Efter studenten ska jag träna och plugga historia så jag kommer in på polishögskolan och då ska jag plugga järnet. Håll tummarna för mina drömmar! ♥

Dag 13

Den här veckan

Med en mening så har den här veckan hitills varit kanon, toppen från huvud till tå. Finns bara en dålig grej och det är att jag inte har sett skymten av min underbara älskling under hela veckan och kommer inte få det heller, men hoppas får man.

Dag 14 kommer om några timmar, håll utkik!

Dag 12

I min handväska

Just nu har jag tyvärr ingen bild på vad jag har i väskan men de enda jag alltid har med mig är plånboken, nycklar och mobilen :D

Sjuk, stackare

Idag är jag hemma från skolan för att jag är sjuk, inte okej! Fast vilken tur jag hade ändå, läraren vi skulle haft idag var sjuk precis som jag och stannade därför hemma och det innebär ingen lektion.

Aja ska vila. Vi får höras mer imorgon. Puss


Pettson och Findus

God morgon, god förmiddag, god eftermiddag och snart god kväll.

Idag var jag överdrivet duktig. Gick upp i tid för att hinna med frukosten - mycket riktigt hann jag med det och fick i mig tre stora mackor. Mycket gott. Cyklade sedan iväg till bussen, för att gå inom byn istället. De lektionerna vi har haft idag har varit MIBAS och det är såklart med läraren som jag inte går ihop med överhuvudtaget. Som vanligt under lektionerna så fick alla göra som dom ville helt utan att läraren brydde sig. Blev kaos av det med, men lite gick väl in i min hjärna men även ut lika fort tror jag.

Just nu sitter jag hos min underbaring, Anton. Är alltså barnvakt åt honom idag. Vi har precis städat deras rum och nu tittar vi på Pettson och Findus, men äter även popcorn. Mycket gott! Senare blir de att åka hem, käka lite gott hoppas jag/stanna här och käka lite gott här eller ta de lugnt hemma.

Vi hörs lite senare för nu dör snart min dator. Puss

Dag 11

Mina syskon

Ja jag har bara ett syskon, en storasyster som är född tre år tidigare än mig. Hon heter Jessica, är då snart 21 år och hon pluggar just nu till förskolelärare i Kristianstad. Vår relation är lite upp och ner, vi har inte varit jättenära varandra på många flera år, men jag hoppas att de kommer.

Jag älskar henne - hon är trots min enda syster.


Seg söndag

Hej folket.

Igår fyllde min kära mamma år och under dagen blev det kaos. Men det löste sig senare på kvällen då jag var på kalas. Blev mycket god mat och mycket trevligt hade man. Senare på kvällen cyklade jag till mitt hjärta för att nanna där, med honom. Mycket mys hade man. Fick massage och massa pussar. Min lilla pojke är bara så bra.

Idag vaknade vi rätt tidigt för att vara oss. Blev god frukost tillsammans, senare på dagen tog vi bara det lugnt med skratt, kittlande, film och en massa annat skoj. Vid fem tiden cyklade vi ner till Björshög för att kolla på en fotbollsmatch mellan Åstorp och  Åhus. Jag tror att Åstorp vann, vi hann inte med riktigt. Jag följde med honom till oj för att handla, sen följde jag min prins hem & cyklade tillbaka till oj för att köpa mat till mig själv. Blev snitzel, pommes och bernaisesås, och såklart grönsaker. Mycket gott var det.

Nu ska jag sätta mig i soffan och titta på idol med familjen, sen Jersey Shore & sen blir det sängen. Mobilbloggar och säger natti kanske. Puss

Dag 10

Det här hade jag på mig i dag


Tanke till er

Skänker en tanke till de som förlorade någon i kraschen som hände för tio år sedan.

RIP ♥

Blir en bra myslördag

Mår mycket bättre just nu efter att allt har löst sig, både med min familj och min andra halva, så därför tar jag min cykel nu och cyklar iväg mot min älskling! Lika bra tycker jag.

Nu ska jag mysa med honom och njuta av stunden.

Puss på er

Dag 09

Min tro

Jag har ingen speciell tro, jag tror eller hoppas mer eller mindre att det finns någon sorts "gud" som finns och hjälper alla när de mest behöver det. Mycket mer har jag inte att berätta.

Värdelös dag

Kaos hela dagen. Bråkat med alla - om allt och ingenting & det blir inte bättre av att höra meningarna man hörde. Usch jag hatar denna dagen men ska försöka vara glad och positiv för min mammas skull. 

Vi hörs någon gång.

Grattis

Just det: min mamma fyller år idag. GRATTIS!


Dag 08

Ett ögonblick

(jag förstår inte riktigt meningen med denna dagen, vad är det man ska skriva just idag? jag chansar på att det är ett ögonblick jag kommer ihåg)

det finns inte ett ögonblick, det finns så många! de flesta är tillsammans med andreas, men de finns många bra ögonblick med mina vänner också. t.ex. alla dagar med ida, twini, sarah, danie & en massa andra.

Mysfredag ♥

Fredagsmys.

Blir ett kort inlägg, mår inte jättebra och därför blir de som de blir idag. Planerat att hyra film, äta god mat och köpa en massa gottis & bara njuta av att jag inte är döende eller något.

Ps. jag saknar min pojkvän mer och mer för var sekund ♥

Dag 07

Min bästa vän ♥

Jag har många bra vänner - men bara en bästa vän & det är min älskade pojkvän såklart.

Med honom kan jag gråta, skratta och framför allt känna trygghet. Jag känner mig alltid säker när jag är med honom och även när jag inte är med honom, för vet att han alltid skyddar mig. Det är sjukt hur mycket man kan älska en person, men det är sant. Jag älskar honom och vill leva resten av mitt liv med honom.


Ps.

Ps. Dålig uppis i veckan pga att jag är sjuk, men trots det går till skolan. Yeye, duktiga mig!

Dag 06

Min dag

Idag har jag inte gjort ett skit, så jag berättar om min gårdag istället.. Så mycket roligare!

Efter skolan åkte jag till Helsingborg för att träffa Ida, vi åkte senare till Åstorp för att träffa Cindy & chilla runder, med smått och gott att äta. Det blev käk på roma, mycket godare än det brukar vara. Dom tryckte i sig en massa vitlökssås och rapade hela tiden, i mitt ansikte. Mindre roligt kan jag lova. Senare på kvällen träffade jag min älskling snabbt. Under kvällen mådde jag verkligen skit men när jag träffat honom kände jag mig mycket piggare och gladare, han är en sån glädjespridare så det är sjukt. Utan honom vore jag ingenting. Me love him ♥

Dag 05

Vad är kärlek?

Kärlek för mig är att man delar glädje, sorg och alla andra perioder i ens liv med någon/några. Man kan känna kärlek till sin pojkvän/flickvän, sina vänner, sin familj och sin släkt. 

Min kärlek går alltid mest till min underbara pojkvän. Han är den som alltid finns & aldrig sviker eller någonsin har svikit mig. Honom jag alltid kan lita på och prata med om allt. Honom jag kan skratta och gråta med, jag älskar honom över allt annat. Det är många som inte förstår det.



Dag 04

Det här åt jag i dag

Jag åt en tallrik med glass, strössel & massa maränger efter jag kommit hem i skolan. Och på kvällen cyklade jag ju till Andreas och där åt vi mackor med stekt ägg & andra goda pålägg. Mycket mumsigt. Inte mycket att skryta om, men alltid något :)



Åt helvete med lögner

Riktigt besviken nu. Varför säga en sak när du ändå gör något annat? Bara sjukt att ljuga, var ärlig och säg jag vill inte prata med dig nu, hör av dig imorgon.

Hejdå..

Dag 03

Mina föräldrar

Ska berätta för er om mina föräldrar.

Min kära pappa heter Kenneth, arbetar som arbetsplatschef eller något i den stilen, han är lite här och lite där helt enkelt. På fritiden sysslar han med scouting, han lever för det helt enkelt. Han är världens bästa pappa, finns ingen som funnits och stöttat mig så mycket som han. Jag älskar honom.

Då till min mamma. Hon heter Åsa, arbetar som sjuksköterska, fast inom hemtjänsten i Ängelholm så hon är också lite där och lite här. På fritiden sysslar även hon med scouting, men är inte lika mycket inne i det som min pappa. Vi kommer överens lite då och då, och det brukar väl vara så. Älskar henne iallafall. 


A wonderful day

En underbar dag på svenska.

Skoldagen innehöll absolut ingenting vettigt förutom klassen roliga diskussioner om det där och lite om något annat också. Det innehöll också kastande diskborstar genom klassrummet, haha! Fan vad jag garvade.
Efter skolan tog jag en powernap en timme eller två, ingen aning. Blev väckt av mitt hjärta som sa att jag fick komma till honom om jag ville och det är en självklarhet att jag ville det. Cyklade dit snabbt och enkelt, hann precis dit och sen började det regna typ. Vi satt och pratade & skrattade åt det mesta. Kvällen med honom var den absolut bästa på många veckor. Fan vad lycklig jag är.


Nu ska jag sova. Kram

Lololove

Jag bara älskar denna västen, så den ska jag köpa när jag får pengar, alltså så fort som möjligt.

Nu ska jag nanna, natti natti!


Veckogrejs



Det enda sakerna jag vet om att jag ska göra i veckan är fixa några saker från skolan, köpa en födelsedagspresent till mamma, pappa & min "svåger" och träffa min underbara älskling. Andra saker jag hoppas på att jag också gör under veckans gång är att träffa några vänner, kanske min kära tvilling och lilla Ida. Det var som sagt ett tag sedan.

Nu ska jag ta upp lite glass och mossa maränger & sen ta strössel. Mums!

Söndag

Hej på er.

Det blev inte många inlägg igårkväll pga att jag tog en tjejkväll, med mig själv. Det innebär god mat, god dricka, godis, duschning och en massa ljus tända överallt. En riktigt härlig kväll. 

Idag har jag inte gjort mycket mer och därför inte orkat sitta framför datorn. Mina föräldrar är på middag i Höganäs och för att jag tackade nej så får jag inte gå ut därav att jag inte gjort speciellt mycket denna helgen.

Men ska skriva en veckoplanering till er.

Dag 02

Min kärlek heter Andreas Rasmussen, han är ett år yngre än mig och bor ungefär en halvtimme ifrån mig.

Vi träffades för mer än ett år sedan på Åstorps station genom kompisar, det var kärlek vid första ögonkastet. Sedan den 14 Juli 2010 har det varit han och jag mot världen. Vi har gått igenom både bra och dåliga saker, men med tanken att vi har varandra vid vår sida så klarar vi allt.
Han är den som finns när jag mår dåligt, är sur, har en dålig dag och är glad & han är definitivt den som aldrig sviker mig. Jag är den lyckligaste i hela världen som får dela mitt liv tillsammans med den finaste och underbaraste killen på jorden.

Tillsammans föralltid. Jag kommer alltid älska dig.


Dag 01

Presentera mig själv

Jag heter Tess Carlsson
är fylld mina 18 år
bor i skithålan Åstorp som är rätt okej ibland
och är tillsammans med världens finaste älskade kille, Andreas. Vatt tillsammans snart i 14 månader, lovely.
På fritiden umgås jag med mina vänner, min pojkvän, pluggar och tar de lugnt.

Det var allt om mig. Nu ska jag äta pannkakor. MUMS!

En kul grej

Dag 01 – Presentera mig själv
Dag 02 – Min kärlek 
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag 
Dag 05 – Vad är kärlek? 
Dag 06 – Min dag 
Dag 07 – Min bästa vän 
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag? 
Dag 15 – Mina drömmar 
Dag 16 – Min första tatto/
Piercing
Dag 17 – Mitt favoritminne 
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta 
Dag 25 – En första 
Dag 26 – Mina rädslor 
Dag 27 – Min favoritplats 
Dag 28 – Det här
saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick

Lördag

Godmorgon.

Man mår som man förtjänar även denna lördagen, och själv mår jag toppen medans andra mår dåligt. Känns bra! Gårdagen var toppen, skrattade så jag fick ont i magen och jag träffade nytt härligt folk.

Här kommer en liten snygg bild på mig.


Festens låt


Festen är på gång

Nu är vi hos min älskade kusin och festen ska precis börja.
Ha en underbar fredag. PUSSSSSS

Här kommer några bilder på mig och ida som vi tog innan vi kom hit.


två lektioner för vår del

Hej folk. Nu är det fredag och det innebär två lektioner för vår del.
Svenska och Samhälle, helt okej såhär en fredag.

Vi hörs efter skolan då jag ska träffa Ida på något höger eller vänster.

Kram



Natti natti

Yes, jag hann med en uppdatering till men det blir en snabbis.

Jag följde Ida till stationen och vi pratade på som alla andra gånger vi träffas. Inget ovanligt på den fronten! När hon hoppat på tåget cyklade jag hem för att få i mig lite käk. Vid middagen blir det kaos och de förstör mitt humör så därför är jag inte alls glad nu, det är inte okej. Gå från att vara jätteglad till jätteledsen. What the fuck!

Nu ska jag släcka ner och skriva om mitt samhälle grejs. Får hoppas jag hinner det innan de andra går och lägger sig & klagar över att jag har lampan tänd. Jag går upp och morgnarna och det är väl de enda viktiga? Det trodde jag iallafall.

Imorgon är det fredag och då ska man leva livet. Natti

Snart klar

Jippi, jag är snart klar med städningen men mycket längre kommer jag nog inte idag. Ida kom nämligen tillbaka. Jag skrev till henne och sa att jag hade massor av kläder som jag inte ville ha längre och då kom hon hit för att se vad jag skrapat fram. Hon hittade några fynd och det är väl kul. Resten får jag väl ge till någon annan eller skänka det till papperskorgen helt enkelt. En god gärning det med :)

Nu ska jag följa henne till stationen för att hon ska ta sitt tåg. Vi hörs lite senare tror jag, får se hur det blir.

Städ!

Hej hopp gummisnopp.

Är på mycket bättre humör just nu. I stan träffade jag Sarah fram till det Ida kom och sen tog vi första bästa tåg till Åstorp då vi gick hem till mig. Vi åt vars en ostmacka och drack ett glas saft & sen kom Cindy utanför att prata om senaste nytt i hennes liv. Härliga flickor man umgås med!

För några minuter sen blev jag helt ensam, Ida åkte iväg med min mamma och jag stannade här. Hon ska nämligen på scouterna och jag ska städa. Mindre skoj men det behövs jävlar i det. Kläder överallt, inte okej. Ska försöka börja nu så jag inte glömmer bort det sen.

Uppdaterar lite senare.

Mobil bloggning

Idag är jag inte alls på humör, har mina anledningar men tänker dock inte skriva ut dom här. Än så länge har det inte hänt ett skit i skolan, just nu har jag religion och han pratar på om Satanism. Ointressant i mina ögon! Varför inte skriva ett enda stort arbete om just det jag är intresserad av så slipper man allt tjat, hade varit skönt.

Nu slutade vi och det innebär MAT! Mums är hungrig. Mina planer efter skolan är att ta de närmsta tåget in till Helsingborg och möta upp kära lilla Ida, för hon ska ändå till Åstorp idag.

Berättar mer om min dag när jag kommit hem under dagen. Kram

RSS 2.0