When I look at you

Spenderade kvällen i soffan med mamma och pappa. Vi tittade på big brother och fysatan vad vi skrattade. Citat av Katerina "Nu har jag bajsat" Haha. Nog aldrig skrattat så mycket åt något idag. Ringde även min älsklingspojke för att prata litegrann. Min helg är nu planerad och den kommer bli toppen ifall inget blir förstört nu. Mer om det imorgon :)
Nu ska jag smsa lite med söta lilla Emma och kolla på fjärde filmen av Harry Potter. Inte hunnit längre än till hälften tror jag och så trött som jag är så kommer jag nog somna ifrån denna också inatt. Men vi får ser hur det går. Imorgon är det ännu en ny dag på praktiken, närmar sitt slut. Det mest annorlunda är att min mentor, Inger ska komma på besök och se hur jag har det. Lite konstigt att komma i slutet tycker jag men jaja. Alla är inte så smarta som mig (a)
Vi hörs imorgon. Godnatt på er. Kram kram



At kysse er som at drikke te af en si. Man får aldrig nok.

Hej hopp Chokladsnopp. Jag har haft en rätt bra dag framför allt även om den har varit extrem tråkig. Min älskling ringde och väckte mig klockan 5 men jag somnade om så gick inte upp förrän de var mat, ett tag innan 6. Till middag blev det kyckling och pommes. Jag börjar tappa lusten till att äta, helt och hållet igen. Men det får jag fixa på något mystiskt sätt! Hoppas jag fixar det.
Nu har jag kollat färdigt på tredje filmen Harry Potter och har påbörjat den fjärde filmen, Den flammande bägaren. Lika bra som de andra gångerna man sett den, typ 2 gånger tror jag.  Ska snart gå ner och hämta mig ett glas cola och något gott för magen, kanske även stannar där nere ett tag. Knappt träffat min familj idag fast alla varit hemma lika många timmar som jag kan man säga. Glömde även min tid hos tandläkaren idag. Lite tråkigt för nu får jag en ny tid men förhoppningsvis inte i april för det vill jag inte..

Ännu har jag ingen veckoplanering men idag har jag inte gjort något & imorgon har jag inte ännu en aning om vad jag ska göra. Men jag kanske ska ta mig till Hyllinge och fixa de där sakerna jag skulle fixa. Hoppas de blir ett positivt svar nu bara. Håller tummarna.

Ska gå neråt nu och även försöka få tag på någon människa att prata med. TIll kvällen ska jag försöka få min vecka inplanerad men annars får ni vänta tills det kommer.

Här kommer en gammal bild på mig från klassresan i 9an.



Tillbaka till vardagen

Första skoldagen efter ett skönt lov avklarad. Och dagen har varit helt suverän. Medan barnen hade slöjd satt jag och Sara & funderade på en bilduppgift till lektionen på onsdag. Till sist hittade vi en mysko uppgift. Att rita som Picasso. Man ska rita utan att lyfta pennan. Sara ritade av mig och jag färgla det i roliga färger. Den blev hur häftig som helst, helt awesome! Ska se imorgon om jag kan få en bild på den.
Nu är jag hemma och sitter i min säng, på mitt rum. Väldigt ovanligt jag vet! Tittar på tredje filmen av Harry Potter, Fången från Azkeban. Men tänkte ta en liten skön powernap nu snart faktiskt. Efter det börjar jag skriva apu uppgifterna till datorn. Kommer bli en toppendag. Ska be min älskling
ringa och väcka mig klockan 5 så inte någon blir suris.
Vi hörs. Kram på er!

Dags att nanna

Blev ingen dusch för resten av alla hade redan gått och lagt sig. Blev istället till att sleva i sig fyra mackor med ost på. Hur gott som helst var det, jadå! Nu ska jag släcka ner och sova för klockan ringer tidigt eftersom lovet är redan slut. Gått alldeles för snabbt men det har varit ett kanonlov i mina ögon iallafall.

Godnatt! Hörs imorgon..

In the shower

tjalalala i'm going to the shower. typ nu!

Just a thing

Jag saknar min vän Emma Ekberg så fruktansvärt mycket Y
Har inte känt dig jättelänge men ändå vet jag att jag kan lita på dig & prata med dig om det mesta.
De två gånger vi träffats så har jag aldrig haft en tråkig stund med dig.. Vi måste ses snart igen.
Du kom in i mitt liv som en okänd person men nu är du en obeskrivligt betydelsefull människa som har en stor plats i mitt hjärta och jag vill aldrig förlora dig.
Känn dig saknad i massor!





Harry Potter maraton

Jag ligger fortfarande på mitt rum, fast med en ny film. Hemligheternas kammare, även de en Harry Potter film. Har ett litet maraton med bara Harry Potter filmer just nu för har inget bättre för mig. Tänkte lägga in en planering på min vecka men det kan jag inte för har ingen aning om någonting. Det jag vet jag kommer göra är att träffa min älskling, träffa emma och niclas i hope och en massa andra roligheter. Nästa vecka är även sista veckan på min praktik. Saknar skolan litegrann, inte träffat Daniella på snart tre veckor. Lite dålig stil men det får väl vara som det är. Nu ska jag planera framåt och försöka mig på ett litet experiment och det jag ska komma ihåg innan jag ska lägga mig är att duscha. Kommer inte orka det imorgon men duscha måste man! Iallafall enligt mig.

Bjuder på en gammal bild på en fuling guling.

Done

Jag är klar med sorteringen nu. Vet inte hur mycket jag har kastat egentligen. Men det gör ingenting för jag tycker om att vara på mitt rum. Det är så mysigt och har en massa ljus tända överallt också.
Det enda som fattas är Andreas. Vad skulle jag gjort utan honom? Dagens fråga.
Mitt i sorteringen blev det mat. Kycklingfilé med ris. Blev en hel del diskussioner om Big Brother under frukosten men la mig inte i speciellt mycket. Alla har olika åsikter and that's it.

Vi löser allt ♥

Hej på er allesammans.
Blev ingen bloggning igårkväll som jag sa. Jag och min kära pojkvän var inte hemma förrän kvart över ett, då vi var jättetrötta och somnade nästan direkt båda två. Kvällen var underhållande och lika bra som de andra kvällar med min älskling. Vi kollade på en dokumentär film, käkade mackor/pizza och mös i massor. När pojkarna var vakna gällde de att ha ögonen öppna, vi byggde hinderbana i köket medan älsklingen höll på att samla lego. Han byggade 5 st lego typer tror jag?
Två bilar, en hjullastare, en brandbil och några starwars saker :)
Idag vaknade vi båda två mellan 10 & 11 tror jag. Vi gick inte upp utan låg kvar på rummet och kollade på Rånarna, mycket bra film. Sen blev det mat. Vi åt vars tre ostmackor, supergott. Sen kom mina parents & Noel hem från bowlinghallen och skulle såklart kolla på skidor.
Urtråkigt så jag och min älskling spelade poker istället.
Min mobil höll på att dö så vi avslutade pokern och gick upp & starta en ny film, Den oändliga historian. En rätt okej film, den var mycket bättre när man var mindre. Jag och Andreas somnade till i lite mindre än en halvtimme istället och vaknade lagom till att han skulle hem :(
Jag följde honom ut och sa hejdå till honom. Jag saknade honom då han släppte min hand ♥
Sen blev det fika med hallon&blåbärs paj med vaniljvisp. Jag plockade undan och gick ner i källaren & hämtade nytvättade kläder, stoppat ner dom ordentligt i mina lådor nu. Jag städade runder en massa på mitt rum och bestämde mig för att blogga först och sen sortera bland mina skolsaker. Måste få ordning på skitet! ♥
Så nu är det skolsakerna som gäller och på tv är det Harry Potter, den vise sten. Hoppas jag blir klar med det innan maten. Idag blir det kycklingfilé i sås med ris! GOTT

Om vi gör en kopia på dig & en på mig så kan dom gå till skolan så kan vi vara tillsammans alltid.
Idé av mig och min älskling.
Hade gärna velat det faktiskt ♥
Trivs så bra med honom.
Kram ♥

Nu drar jag

Kommer hem ikväll men vi hörs inte förrän imorgon. Trevlig lördag allihopa.
Kram

Hoppa om du älskar mig

Hoppar runder och skuttar som en liten glad kanin. Skillnaden är bara att jag inte är en kanin vad jag vet. Nu har jag duschat, skönt. Duschade i kall vatten för var riktigt varm men avslutade med varmt såklart. Ett måste på dagen, det är att duscha. Det bästa som finns. Nu ska jag starta hög musik och dansa runder medan jag väljer kläder för kvällen och gör ve mig
BRB

Duschtimé

Nu är klockan 3 och jag har haft uppe denna inläggsida i drygt tre timmar. Så jävla segt att man inte kommer på vad man ska skriva! Mitt hjärta ringde och väckte mig vid tio tiden & jag som skulle sova länge. Haha nog att det blev så. Efter vi lagt på kunde jag inte somna om så jag smsade lite med honom, Emma och Emma. Sen startade jag en film, dinner with friends och nu tittar jag på fröken sverige. Startade datorn för ett tag sen har försökt hitta det perfekta sommarjobbet för mig men jag hittar inget som passar mig. Ska se om jag kan få på Hauffes. Behöver ett jobb iallafall eftersom jag ska resa i sommar. Och det går ju inte ifall man inte har pengar.

Det blir dags för duschen om ett litet tag. Halv fem blir man hämtad för att vara barnvakt hela kvällen. Kommer bli bra och om kvällen ska bli bättre så kommer min älskling sova hos mig inatt. Det håller vi tummarna för.
Vi hörs efter duschen.

+/-

+ värmen är påväg
+ sportlovet har varit kanon
+ andreas ♥
+ blivit vän med emma. hon är toppen ♥
+ längtar till sommaren, speciellt spanien resan med min älskling ♥
- förlorat massvis med "vänner"
- shoppingsugen

Det var väl allt jag kunde komma på här och nu som både var negativit och positivt. I varje lista har min älskling varit med och det är bara för att han är så jävla bra! Förlåt för svordomen men det stämmer så bra. Nu ska jag iallafall släcka ner som sagt. Vi hörs mer imorgon. Godnatt på er och kram!

Stranden i Båstad. Miss it and want to go back sometime. ♥

Nattinatt

Det blev Djungel-George. Den är rolig om något men rätt barnslig också, för hur ofta kan apor prata liksom? Typ aldrig va? Men i vilket fall som helst. Ville se tvåan också men filmen är borta. Puts väck, märkligt. Inte sett den på ett tag men den kommer väl fram någon gång eller så ligger den i dvdn som jag kastade för ett tag sen. Hade inte förvånat mig. Bara en riktig trög person hade kunnat göra det och jag är de ju :) Haha nej, nu ska jag inte vara taskig mot mig själv här inte.
Jag har bestämt mig för att släcka ner och såhär nu för ögonen kan knappt hålla sig öppna. Imorgon kommer bilder på vad jag köpte på Familia igår. Me love ♥. Imorgon ska jag sova ut ordentligt för sen börjar skolan på måndag eller praktiken en vecka till rättare sagt. Ska bli kul och skönt på ett sätt att komma tillbaka. Det är skönt med lov om man har något att göra varje dag, annars blir det bara trist men detta lovet har varit kanon! Men ska inte dra ut på detta godnatt inlägget precis som alla andra. Innan jag loggar ut kommer +/- lista. Toppen. Godnatt på er. Finns på mobilen. Kram!


Mår bättre

Nu mår jag mycket bättre än innan. En varm dusch med tända ljus och inpackning löser det mesta, iallafall en mindre deprission som denna. Jag lyssnar på helt underbar musik också, hur bra kan detta sluta egentligen. När jag kom upp från duschen hade jag sex missade samtal från min älskling + 6 sms av different people. Tänk vad mycket man missar på bara en timme eller mindre? Iallafall jag fick tag på älsklingen och han ville bara berätta vad som hade hänt under kvällen och att han visst de ville vara med mig imorgon. Och sånt blir jag bara så glad över! Jag är verkligen den lyckligaste i världen och har den bästa killen man kan ha. Gud vad jag älskar honom.
Nu tittar jag på samma film som innan men ska byta nu snart. Om jag orkar! Har ingen bra film här nere men får väl kolla på en som jag har tittat på innan. Lika bra det så jag inte somnar för tidigt idag. 
Ska välja film så vi hörs efter filmen slutat. Då hoppas vi på att en hiss och diss lista kommer också!
Andreas Rasmussen, min prins ♥

Spa?

Nu ska jag ner i duschen, blir en massa mys. Härligt lugn musik på högsta volym, tända ljus och varmt vatten. Blir även lena ben och inpackning i håret. En massa mysigt blir det efter. Nu kommer vi till de jobbiga, att resa sig från min underbara säng och gå ner i duschen. Usch vill inte alls men måste! 
Duschen, här kommer jag! Vi hörs senare. Bilder på myset kommer.
Kram på er

Hjärtat som slår för dig


Kramp i magen eller något

Det blev en hel del inhandlat på Familia idag. Framför allt underkläder. En fin rosa bh med matchande trosor till såklart + fem helt randåm trosor. Skit fina var dom allihopa. Det blev även en rosa/vit randig tröja. Sådär typiskt mig typ! Me love that style yeah. Efter shoppingen blev det att åka till PANG för att köpa gottis. Blev en rackar stor påse med godis för bara 47 kr. Billigt och bra tycker jag! Det rimma eller gjorde de det?
Till middag idag blev det för min del ryggbiff med kulpotatis, igen. Resten käkade pizza eller någon annan skräpmat. Trött på allt sånt + så ska jag äta det imorgon för jag ska vara barnvakt som sagt, till mina snyggingar. Nu ligger jag i sängen i mitt nya rum och jag trivs riktigt bra. Har en chips skål och en godis skål & även ett glas cola här bredvid mig, även min snygga mobil men ingen är social idag & lika bra är väl det. Är inte på topp och mår inte helt okej. Orsaken finns men den tänker jag inte skriva ut här. Ännu en tråkig sak är att jag har grymt ont i min mage. Stackars mig.
Efter shoppingen och middagen tog jag ett foto. Bytat om till myskläder och trivs i det. Har även halsduk och mössa på mig. Lite kyligt på mitt rum.

Mot Hyllinge Centrum

Haha Hyllinge Centrum. Little bit of fun! Yes?
Såhär ser jag ut. Jävlans mongo är jag.


Kom aldrig till skott

Jag har inte blivit färdig ännu men nu har min mamma kommit hem så jag ska göra ve mig så jag ser normal ut. Vi ska nämligen till Hyllinge idag, till familia och till pang. På familia ska jag hitta underkläder och på pang blir det goodis. Mums vad gott det ska bli. En massa massa massa! Flera stora påsar. Satsar på att rulla fram imorgon, låter helt okej.
Under tiden från förra inlägget har jag bara larvat mig med kameran och sådär va men några bilder blev det väl som jag kan bjuda på för jag ser inte normal ut.
Första lådan

Mitt rum som blev ommöblerat.


En busig bild på lilla busiga mig


Nu blir det att göra ve sig och åka till Familia. Bild på mig innan vi far kommer! BRB

Snart klar

Jag är snart klar med städningen, tror jag. Eller har jag intalat mig om att här är fint fast det inte är det. Jag har förresten ändrat om så nu ser det lite större ut även om mitt rum är litet. Bilder på det kommer naturligtvis. Har rensat i första lådan och nu har jag hamnat på golvet med olika tänger. Plattång, locktång, vågtång och gud vet vad-tång. Haha! Jag får ta tag i städningen så den blir klar på riktigt och inte i mina tankar bara. Kommer trivas i mitt rum nu. Härligt! 
Vi hörs.

Der har været en krig her

Ändrade planer. Direkt när jag stängt ner och loggat ut igår skickade man iväg några sms till älsklingen. Han föreslog att jag kunde komma till honom vid 10 & jag är jag så jag går dit. Jag gick dit och köpte med mig fransbröd. Vi fixade lite, pratade och käkade kycklingcurry med ris & fransbröd. Det är verkligen supergott. Hjälpte till med disken och så & sen hittade den lilla busen mitt choklad i min väska så det tog slut innan jag ens hunnit blinka typ.
Det var dags, dags att gå mot stationen och säga hejdå. Väl på stationen sa jag hejdå och gick hemåt. Diskade och plockade undan när jag kom hem & har sen suttit här och tittat runder på olika sidor. Ska köpa de underkläderna jag lagt in här innan. Dom är skitfina! Me like.
Men har inte tid att sitta här mer. Mitt rum ser ut som en föredetta krigsplats. Massa kläder och skit överallt. Bombnedslag helt enkelt. Fått några enkla bilder så dom kommer här.
Mitt bombnedslag till rum såklart.

Här kommer bilder på byrån, det är värre där! Haha
Första lådan, linnen, skjortor och t-shirts

Andra lådan, koftor och pyjamaser

Tredje lådan, tjocktröjor.

Fjärde lådan, byxor & shorts mm..


Ska börja städa nu och efterbilder kommer & förhoppningsvis ser ni också skillnaden. Vi hörs när allt är klart. Tar en till två timmar satsar vi på. Kram

Jag är bara din

Rubriken är till min stjärna ♥

Jag tänkte jag skulle  släcka ner och gå ner för att ta något gott att äta. Macka och cornflakes med mjök låter gott säger min mage till mig nu. När maten är uppäten ska jag inta sängen med ett skutt. Men innan jag somnar tänker jag be de människor som är vakna att väcka mig runt 10-11 tiden för jag ska städa och fixa på mitt rum, orkade inte byrån idag heller. Bara slöat och saknat min älskling helt enkelt, såna dagar behövs dom med.
Mina planer imorgon är att fixa rummet som sagt, göra ve mig och åka till Hyllinge med mamma. Förhoppningsvis inskaffa mig nya underkläder och godis från pang. När vi kommer hem igen ska jag se till att tjata till mig något riktigt gott att äta, typ något kött eller räkor möjligen. Åh vad gott det är. Sen ska jag ta mig ner i duschen för att ta en lång, skön & framför allt vam dusch med hårinpackning och rakning av ben, det behövs..  Sen blir det mys med mig själv med en bra film och lite gottis. Kan en fredag bli bättre? :)

Jag ska ta fram kameran direkt när jag lagt ut detta inlägg för då kan jag kanske få några nya foto imorgon. Hur det ser ut på mitt rum t.exempel för det ser lika jävligt ut igen och det blir förhoppningsvis en och en annan egobild för har bara gamla bilder. Sorgligt, jag som fotade mig själv hela tiden innan! Haha. NU får det räcka. Släcker ner nu och om ni vill mig något får ni ta och skicka iväg ett mess för jag är nog vaken i en timme till iallafall.
Vi hörs mer imorgon. Godnatt och sovgott med er!

Godis sugen . .

Men inte längre för jag hade så rätt, så rätt! Mamma hade naturligtvis köpt något gott. Ett stort marabou choklad, med daimbitar i. Då kan inte denna kvällen bli mycket bättre eller jo ifall älsklingen kom hit och höll om mig hade det varit toppen. Jag fick även 10 rakhyvlar och en hårinpackning från Elvital. Inte testat den innan men det sägs att den ska vara bra så förhoppningsvis är den det.
Vad gör ni ikväll då? :)

Big change


Rännstensungar blev det istället

Filmen jag egentligen skulle se 100 women funkade inte som jag ville så jag stängde ner skitet och startade en ny film, rännstensungar. Jag såg den minst en gång i veckan som liten. Tyckte den var riktigt bra och det tycker jag fortfarande men den hackade så fruktansvärt mycket pga att mitt internet gör som de vill helt enkelt.
Mitt i filmen ringde min älskling och vi pratade lite & då frågade han ifall jag ville med och kolla hockey imorgon men jag är upptagen och har inte pengar jag vill lägga på det helt enkelt. Imorgon ska jag ha en ta-hand-om-mig-själv-dag, det innebär hårinpackning, massa mys med film & godis och förhoppningsvis god mat och sånt allmänt. Ikväll har jag inte gjort mycket mer än skrivit i min kalender och planerat framåt litegrann + kollat på en massa filmer känns de som, men de är bara tre. Jag saknar något, det är min älskling och jag är så extremt sugen på godis. Håller tummarna för att mamma köpte något gott när hon var på oj innan idag. Ska springa ner och checka.
Här kommer en bild från igår. Den är inte helt okej!

100 women

Det blev minsann inget godis för min del, inte nu iallafall. Direkt när jag tänkte gå ner och hämta så ropade pappa och då var maten klar. Hade ingen aning. Det blev spaghetti och köttförssås, inte min favvo precis men jag åt och blev mätt. Blir nog en skål cornflakes med mjölk innan jag somnar idag.
Efter måltiden gick jag upp och startade pirates of carribean 1 igen, eftersom jag inte hann se färdigt den innan. När den är slut har jag valt ut en film på Voddler som jag ska se. 100 women heter den och verkar helt okej faktiskt, om man läser vad det står om den. En lite knäppis film verkar det som, och det passar mig perfekt idag. Är lite knäpp, idag och alltid annars såklart.
Nu ska jag kolla på filmerna och efter det hör jag av mig igen.
Kram på er allihopa

Hotell och middag flyttad.

Jag och älsklingen diskuterade en massa om att vi skulle ut och käka & sen sova över på ett fint hotell, inte så långt borta utan i Helsingborg. Enkelt och vi vet vart allt är men ändå jättemysigt. Men det blir inte av för hans kompis fyller 18 år och ska antagligen dit istället. Om man blir bjuden joinar man såklart men det får man vänta och se. Iallafall så blev det mesta skit  under kvällen pga  den jävla huvudvärken och mensvärk bla. Men det löste sig på det bästa sättet. Vi pratade ut och allt var okej igen.
När jag väl vaknat gick jag inte upp från sängen förrän klockan 3 & då blev det dusch och att göra ve sig, enkelt och snabbt för att åka iväg till bauhaus med min kära mamma. Vi köpte färg till källaren och kollade även på färg till mitt rum, för som sagt så ska jag flytta ner i källaren. Till ett stort rum. Kommer bli awesome! Efter handlingen kom min älskling hem till oss, fast först handlade vi mat på oj och pratade lite med hans mamma. Det blev ryggbiff, pepparbiff till pappa, kulpotatisar och bernaisesås. Det blev verkligen supergott. Min älskling kan. Eftersom jag inte gjorde så mycket vid tilllagningen fixade jag disken & när den var klar gick vi ut och mötte Micke. Det var ett tag sen.
Under kvällen var vi hos mig, pratade & skrattade mest. Vi tittade på efterlyst och sen skulle Micke iväg och träffa ännu en flicka, härligt. En kvart efter det gick jag och mitt hjärta upp på mitt rum och la oss för att kolla på film. Blev bröllopsfotografen. Den är fruktansvärt bra och sådär lagom rolig. Vi somnade i slutet av filmen och vaknade runt 10 tiden. Då blev det att promenera med honom hem till sig där han bjöd på frukost. Gullig han är. Efter frukosten promenerade man hem igen för han skulle plugga.
Sen jag kom hem har jag 
♦ tagit en powernap i en timme.
♦ kollat på pirates of carribean 1
valt film på voddler.se som jag ska kolla på nu.

Mycket mer har jag inte gjort och ikväll ska jag inte göra mycket mer utan bara ta det lugnt och fixa i min byrå. Kan inte stänga mina lådor pga röran med alla kläder. Usch och fy för sånt. Men det fixar jag efter filmen slutat. Men nu är jag godissugen så ska hämta lite godis.
Bloggar efter filmen slutat. Kram på er

Seg update

Förlåt mig allihopa. Har haft mycket för mig och inte haft tid för datorn eller för bloggen. Mycket ledsen för detta men idag och imorgon är jag ledig från allt. Därför ska jag gottgöra er med en massa inlägg om hur jag har haft det och vad jag har hittat på & en massa annat, hiss & diss lista kanske? :)
Ska först och främst berätta vad jag har gjort under dagarna :)

Arg kvinna

Överskriften stämmer precis in på mig just nu.
Allting jag gör blir antingen bara fel eller helt åt helvete. Och allting jag rör klabbar bara. Nu försökte jag se på film på Voddler men funkade det? Så klart inte. Tänker starta en riktigt dum film på tvn och lägga mig surt i sängen & hoppas jag somnar för denna dagen är inte bra.
Vi hörs imorgon.
Godnatt på er

Diskuterat klart för idag

Kladdkakan var suverän men huvudvärken släpper inte. När min morbror och de andra åkt hemåt gick jag upp & satte mig här. På tvn är det en Stefan & Krister film som heter Söderkåkar. Den är rolig och har en massa skojiga sånger i sig. För ett tag sen ringde min älskling till mig och vi började diskutera hotell och middag nästa helg alltså inte den som kommer nu. Jag tycker det låter suveränt men just nu är det inte mycket jag orkar, denna jävla huvudvärken. Fan försvinn med dig. Jag hatar dig. Alla hatar dig.
Nu ska jag kolla runder lite på kläder och skicka iväg ett mail & sen när klockan slår ska jag lägga mig & sova så länge jag bara kan imorgon för jag ska ändå inte göra något. Tråkigt som fan.
Skriver innan jag lägger mig. Kram ♥

Sapmi 3 år

Som jag skrev så är min morbror, Jürgen och Sapmi också här idag. Vi har passat lilla Sapmi här hela dagen för de skulle till IKEA och Väla. Klart mamma och Jessica ställer upp då för jag har inte vatt hemma och inte vetat om det heller men nog med bortförklaringar.
Idag fick vi kycklingsallad till middag och det var ingen vidare sucse för min del. Är inte vidare pigg och har världens huvudvärk som jag verkligen inte orkar med just idag. Jag åt fyra kycklingbitar, två gurkbitar och tre salladsblad typ & sen fick det vara nog så jag tog en tallrik cornflakes med mjölk. Gud vad det är gott. Kan leva på det känns det som, men får akta mig annars tröttnar jag kanske på det & det vore inte okej.
Till efterrätt blir det kladdkaka, like yesterday. Men anledningen till detta är att lilla Sapmi fyller hela 3 år den 29 februari och den dagen finns inte i år så det blir den 1 mars & då är dom inte i Sverige. Så det får firas idag.
Här kommer en bild på våran födelsedagsgris ♥

Hem ljuva hem

Jag är hemma, sedan länge egentligen men har haft fullt upp sedan jag kom innan för dörren. Som sagt så sov jag hos min älskling inatt och det var riktigt härligt. Jag sov på madrass nedanför hans säng för vi båda behövde riktig sömn och det går inte med en liten säng. Iallafall, lika mysigt för man ligger ändå så pass nära så man känner han är där. Imorse vaknade jag vid halv 8? och klockan 9 var både jag och andreas på benen. Jag hjälpte han med sysslorna som skulle vara fixade tills hans föräldrar kom hem. Lika kul varje gång faktiskt. Man lär sig något nytt varje dag, t.ex vilket sätt är lättast att rensa en spis på? Det finns många sätt men det min älskling gör är nog lättast men så gjorde ju då inte jag. Haha det blev att gå och köpa choklad i massor för det var jag sugen på & sen försökte min älskling lära mig något skate spel, det gick som det gick. Gillar inte pressen på såna spel, det är okej att spela om man är själv :b
När klockan blev tillräckligt gick vi ut och mötte Oliver, för han skulle nanna hos min älskling idag. Avis! I vilket fall som helst följde dom mig ända hem. Jag gick in och började med städningen direkt. Blev inga före och efter bilder idag heller men vänta i en dag, så får jag nog till stöket igen. Jag är duktig!
Städningen är klar och nu väntar en god kycklingsallad med familjen och min morbror & Jürgen. Lilla Sapmi är också hos mig. På tvn är det Djävulen bär prada, lika bra som alltid men nu blir det paus på den och igång med käket.
Hörs efter maten.

Bloggat från min mobil.

Haft en underbar dag med mitt hjärta, like always. Vi har kollat tv, tagit de lugnt och bakat muffins. Väldigt goda blev dom! Även jag som fick äran att bestämma maten för middagen. Det blev wienersnitzel med potatis & brun sås och grönsaker så klart. Dom är viktiga :) Efter middagen blev de kladdkaka till efterrätt. Mums men tog för mycket så orkar inte :$ men de är lugnt. Planerna ändradres för 40 minuter sedan typ & jag ska spendera min natt med min underbara pojkvän. Älskar att nanna med honom.. Vi kollar tv nu och jag är riktigt förkyld. Vet inte varför :/ Imorgon kommer jag nog hem tidigt för Andreas ska träffa en kompis men planerna kan ändras lika snabbt igen. Men ska inte skriva mer nu utan vi hörs mer imorgon. Godnatt och sovgott! Kram.

Rise and shine my engel..

Gooodmorgon era sömntuter.
Ni är bärgis inte uppe nu. Klockan är inte tillräckligt mycket för att dagens ungdomar skulle vaknat och gått upp redan. Eftersom planerna ändrades sent igår blev det som så att jag käkar frulle, duschar och gör ve mig hos min älskling istället så på så sätt fick jag sovmorgon. Slapp gå upp klockan 8.
Just det, får inte glömma att ta med mig vår kladdkaka och grädde. Vi ska ju fika och sånt mysigt. Härligt och gott. Men nu ska jag ta på mig mjukis byxor och en myströja och göra mig redo för att promenera iväg.
Mina planer för dagen är att jag ska vara hos min älskling hela dagen och möjligen hela kvällen så det blir nog ingen bloggning under tiden för vill hellre spendera tiden med honom. Jag kan säkerligen blogga när jag kommer hem, kvittar nog hur mycket klockan är. Så det kan jag kanske göra. Vi får se.
Ha en bra måndag och jag finns som vanligt på min mobil.


En gammal bild från i somras. Saknar mina brillz. Dom blev snodda i somras. RIP!
Ni får förhoppningsvis en ny bild när jag kommer hem. Håller tummarna för det.

Önskar er en god natt.

Nu är deltävling 3 snart slut och precis dom jag sa skulle gå vidare i fredags gick vidare. Läskigt? Nja, litegrann. Det är dags. Tid för sängen. Fast för käka cornflakes och mjölk, duscha, borsta tänderna, tvätta & smörja in ansiktet och byta om till pyjamas såklart. Sen blir det nattinatt tills imorgon. Jag hoppas verkligen att jag vaknar i tid för att även hinna blogga men med mig vet man inte och kan inte vara säker på något förrän i sista minuten. Haha gullig jag är.
Men nu drar jag ut på det. Ännu en gång. Så nu säger jag det. Dem orden. Godnatt och sovgott.
Kram på er ♥
Bild tagen av Daniella. I somras, på Rågenskolan.
Jag var trött och somnade alltså sådär. Var inte skönt efter ett tag vill jag lova.

Melodifestivalen 2011, deltävling 3

Har inget annat för mig och där är definitivt inget bättre på tv just nu. Bara massa porr överallt och det säger jag nej tack till! Ska glo färdigt på denna finalen och sen lägga mig för att sova.
Klockan ringer redan 8 imorgon. Det är skönt att sova länge har jag hört men får man testa? Absolut inte.
Jag får skylla mig själv, det var jag som som bestämde tiden. Behöver upp tidigt.. även på lov & helger!

Mina planer inför sportlovet

Hmm, vad vill jag göra?

Hela min måndag ska jag spendera med den bästa, alltså min älskade pojkvän ♥. Jag ska upp tidigt för att promenera litegrann och sen vara hos honom runt 10 tiden. Vi ska baka, ut & gå, fika, kolla film och bara ha det allmänt mysigt precis som vi brukar. Det blir alldeles säkert en riktigt bra dag, för det blir det alltid.
Jag mår som bäst med honom för jag vet att jag älskar honom och att han älskar mig. ♥


På tisdag har jag absolut ingenting planerat, men jag tror och hoppas att jag inte kommer sitta hemma.

På onsdag har jag inte heller hunnit planera något så det kanske blir min hemma dag i veckan. Då blir det massa film och att städa mitt rum. Kanske åka iväg till Bauhaus med mamma och titta på färg till mitt nya rum, i källaren! Hihi längtar till att flytta ner dit, till alla spindlar och såna underbara kryp.. Eller så tar jag detta på fredag då jag vet att min älskling inte kan träffas i vilket fall som helst. Vi får se.
På torsdag har jag inte heller något planerat, men jag hoppas på att jag inte kommer sitta hemma.

På fredag ska jag nog inte hitta på något speciellt eftersom min älskling ska iväg. Antagligen städa mitt rum. Men vi får se & hoppas på det bästa♥
På lördag ska jag vara barnvakt med min älskling. Till mina små snyggingar, Emil & Anton. Det är inte förrän på kvällen, mycket mer vet jag inte än. Informationen kommer senare i veckan eftersom det inte ens är måndag än. Förhoppningsvis blir det att Andreas sover hos mig eller att vi går hem till honom & sover där så vi slipper att gå ensamma hem när de väl kommer, de där föräldrarna. Hos mina små gullepluttar ska vi käka gott, kolla film, mysa och käka massa gottis för det brukar dom göra om lördagarna. Man ska hålla på traditionerna.


På söndag ska jag inte göra mycket mer än att njuta över att det är söndag och tänka på vilket bra lov jag har haft, ifall jag nu har haft det. Vem vet? Men jag tror det kommer bli jättebra faktiskt :)
Det är såhär min vecka ser ut och om ni nu vill träffas får ni höra av er. Och denna planeringen kan ändras helt plötsligt så sura inte för att jag säger nej.

I know the killer

Jag fastnade i en annan film direkt efter att Wallander slutat så blev lite senare uppdatering än väntat men det är helt okej. För jag är vaken i vilket fall som helst. Som min älskling säger är jag vaken dygnet runt känns det som. Haha fast det stämmer inte riktigt men nästan..
Tjuven hade jag tydligen sett innan och jag fick reda på vem mördaren var. De som blivit mördare var en granne? och en kvinna. Det var kvinnans man som mördade de två och han hade tre barn. Usch, hur kan man! Tur det bara är en film även om det händer i verkligheten.
Just nu tittar jag på en annan film, hide and seek. Aldrig sett den innan, den verkar lite speciell och sådär lite mystisk. Är det en skräckfilm eller? Själv har jag ingen aning.
Ska kolla lite mer på denna och komma på mina planer för nästa vecka. Man kan väl inte sitta hemma och ta det lugnt på ett lov? Aldrig i livet, inte jag iallafall. Måste vara igång fast det tycker väl inte alla andra är okej, därför kör vi minst 1 hemma kväll. Det är tillräckligt.

Update done

Missade en hel timme av filmen men jag får ju se slutet och vem mördaren är, haha. Uppdatering är klar, så nu blir det Wallander. Hörs!

Wallander

Nu är in it to win it också slut & den var lika bra denna gången som de andra gångerna :) Jag håller även på att uppdatera min telefon, man kan ju hoppas på att den blir snäppet bättre om det ens går. Jag älskar min telefon men älskar min pojkvän ännu mer ♥
Ska titta på Wallander, tjuven nu för jag tror inte jag har sett den innan. Har redan missat en halvtimme så jag väntar tills min uppdatering är klar till telefonen, tar typ 10 minuter till :) Min dator är ungefär lika seg som mig på morgnarna. När filmen är slut tänker jag skriva vad jag ska hitta på i veckan. Mycket på schemat, eller inte. Tanken är att jag ska njuta och leva livet med dom jag älskar! ♥

Åh vad jag vill ha detta

Tittar runt på olika hemsidor och fastnade mest för HMs sida. Där är bara så mycket jag vill ha, som mitt eget. Perfekta till sommaren. Här kommer en tjuvkik på det jag vill ha mest.
vanlig vit & enkel klänning ..             rosa nattlinne, me love!
två enkla underklädes set. jag bara älskar det ♥
ljusa och lite mörkare shorts.

I have no life today

Bild från filmen, Bring it on, all or nothing :)
Nu är den tredje filmen för dagen slut och jag ska starta nästa, Bring it on, in it to win it .. Men först mat, från björnekulla pizzeria. Inte sugen så kommer nog inte gilla vad jag beställde, planka med fläskfilé ♥

True

I'm tired of bullshit. "I miss you" means nothing when you say it.

Surprise

Först

Målning sen förra veckan.

Efter

Kunde inte bestämma vilken färg, så det blir vanliga..

Målar naglarna

Filmen började hänga sig så jag startade Bring it on 3 och tänkte jag skulle måla mina naglar! Frågan nu, är vilken färg? There will be a surprise, both for me and you


Före och efter bild på naglarna kommer!

Rasmus Seebach

Jag bara älskar hans låtar! Så mycket tankar bakom dem.
Du behøver ikke sige undskyld
For du har gjort mig til den jeg er
Haa jaah jah jah jah
Lov mig du må ikke sige undskyld
For du har gjort mig til den jeg er
Den jeg er
Den jeg er



Frukost och varm dusch!

När tåget närmade sig Åstorp hoppade vi av & älsklingen köpte ett fransbröd. Blev frukost hemma hos honom och även en varm dusch. Underbart att känna det varma vattnet rinna nerför. När det hade gått ett tag hoppade vi ur duschen och gick på städningen. När trappan var dammsugen pratade vi lite & bestämde att han skulle komma till mig lite senare på kvällen igen :)
Jag promenerade hemåt och köpte med mig en kladdkaka också. Träffade min mormor & pratade lite med henne. När jag kom hem la jag mig i soffan med Du är inte klok Madicken på tv men jag somnade bort i några minuter. Vid någon tid ringde mitt hjärta mig och sa att han kunde börja gå och det var helt okej.
Han kom och vi la oss & tittade på film fast tittade mest på honom. Han är så fin! När klockan blev lite mer gick vi mot oj för att handla käk till kvällen, blev tacos! Jag och älsklingen var mästerkockarna, jadå! Blev riktigt gott, lagade även till min pappa då & han gillade också det så han tog disken :)
Mamma skulle sova och ingen av oss andra var speciellt sugen på att kolla på Melodifestivalen så vi hoppade över det och kollade på en annan film, I love you Philip Morris. Den är minsann lite gay men den var helt okej!
Tiden blev senare och senare & det var dags att följa mitt hjärta hem. Jag tog minsann och dag på mig mina inlines och åkte med honom hela vägen hem för att sedan komma snabbt hem igen. Skönt att åka faktiskt, men fyfan vad kallt det var!
Var hemma kvart i tolv igen & väckte pappa för att säga att jag var hemma men han var yrvaken så jag tänkte skitsamma och gick & la mig. När jag vaknade imorse hade jag två missade samtal, utav min fader. Han var rädd att jag inte hade kommit hem igen. Han är för go´.
Vaknade vid elva & drog mig i sängen till halv två. Kollade runder på datorn och så. Är sugen på att köpa några ringar och fina armband, lite naket på fingrar och armar nu för tiden. Sadface! Har ätit fyra frallor till frukost och druckit två glas apelsin dryck & ett glas cola till efterrätt. Haha nu kollar jag på titanic på mitt rum. Pappa arbetar och mamma sover ett nattens jobb.

Vi hörs senare!


Inga ord kan beskriva glädjen

Ska inte dra ut på det och berätta varenda detalj utan berättar lite vad som hände i stort sett och sen kanske lite mer detaljerat om några saker :) Hoppas ni blir nöjdare på detta viss.

I fredags gick jag upp tidigt för att åka till Ängelholm och fika & spendera kvällen och natten där, mysigt värre! Jag gjorde ve mig och packade & gick iväg mot stationen, tidigt. För tidigt rättare sagt! Satt på stationen en halvtimme innan tåget skulle gå & det var försenat så jag missade tåget från Helsingborg till Ängelholm också. Smart drag skånetrafiken! Till slut kom jag till Ängelholm och träffade underbara Emma. Vi gick till ett riktigt mysigt café och satte oss på ovanvåningen & snacket bara strömmade ur oss. Hade riktigt mysigt och det var verkligen kul att bara sitta där & prata med varandra, om allt och ingenting. Emma är underbar!
När klockan blev lite mer kom min älskling och hans kompisar där vi satt och fikade & lugnet sprang iväg, haha! Efter det hände det massor på lite tid, vi fikade ännu en gång fast på Espresso house, satt hemma hos Niclas & snackade och lyssnade på musik & kollade på när min älskling och Charlie spelade något spel.. + att jag klarade mer än 10 banor på bubble blast 2, på min mobil. BRA JOBB!
Haha, på kvällen blev det hembakad pizza till käk. Det var riktigt smarrigt, Niclas mamma kan :) Vi gick ut för att handla cola och stod på stortoget och kollade på när alla gick runder & såg lite allmänt fåniga ut. Haha när kylan kom närmare och närmare promenerade vi hemåt, tittade på avsnitt av något med hotell & så + parlamentet.
Sen blev det dags för att sova. Älskling och jag skulle sova i ett annat rum, så han byggde värsta kojan med kuddar och filtar & sånt. Riktigt mysigt! Han är underbar den där pojken jag lever för. Vi låg och snackade & sen somnade han sakta in och jag låg vaken & lyssnade på musik. Under natten vaknade jag några gånger men när morgonen kom väckte älsklingen mig & vi väckte Niclas och Emma för vi var tvugna för att åka hemåt. Tog bussen och sen tågen. Vad som hände efter det tar jag i ett nytt inlägg annars blir det för långt fast det inte var de jag ville :)
Ps. Jag fick inte några bra bilder på någonting så blir tyvärr inga bilder. En annan gång!

Nu är man påväg

Tidinställt inlägg eftersom jag inte hinner blogga på morgonen!

Nu är jag förhoppningsvis vaken, klar och påväg mot stationen för mitt tåg går snart. Vi håller tummarna på att jag är uppe redan klockan 8 så jag slipper den jävla stressen jag fått leva med i en vecka nu.
Vi hörs nog mer ikväll eller som sagt imorgon.
HA EN TREVLIG FREDAG FÖR DET SKA JÄVLAR I DET JAG HA!
Kram på er ♥



John blund hämtar mig nu

Filmen börjar gå mot sitt slut och jag ska dricka upp min cola & sen borsta tänderna och lägga mig i min säng, på mitt rum. Håller tummarna för en bra natts sömn eftersom sömnen imorgon inte kommer bli tipptopp. Smart jag är som kan förutse att det inte blir mycket sömn när man sover med tre andra personer.
Iallafall innan jag börjar prata på om en massa annat så godnatt och sovgott.
Hörs kanske mer imorgon ifall det finns en liten dator, annars först på lördag eftermiddag eller kväll :*
Kram på er♥

En bra början på lovet :)

Planerna inför idag/fredag är att klockan ringer redan klockan åtta, halv9 - hur ska jag klara det? Jag ska duscha, packa till nannisen och göra ve mig & göra det jobbigaste av allt, bestämma klädsel :) Gud vad jobbig jag är.. Tåget till Helsingborg går redan 11.07 då jag kommer vara på stationen i tid för att inte missa den för om jag missar det, missar jag mitt tåg vidare till Ängelholm. Ska försöka inhandla en kaffe på espresso house i stan, vem vet.. Jag kanske hinner. Hoppas på det bästa!
I Ängelholm ska jag träffa Emma, vi ska nog bara gå runder i affärer(?) och prata & lära känna varandra lite mer, fast hon är redan en riktigt bra vän i mina ögon. När Andreas och Niclas slutat ska vi träffa dom och ta en fika ihop någonstans & senare bege oss hem till Niclas, men måste bara ha cola & gottis med mig då.. Mums vad godissugen jag blev nu. Men i vilket fall som helst så tror jag att dagen, kvällen och natten kommer bli fantastisk rolig. Vi ska titta på en massa filmer och mysa ihjäl oss. Härligt!
Här kommer två riktigt snygga bilder på Emma.
Visst är hon bara så vacker?

Revenge of the Bridesmaids

Tjabba tjena halloj. Fortfarande vaken? Jadå, en självklarhet eftersom jag tog en powernap innan idag & vaknade av att älsklingen ringde mig. Han blev jätteglad när jag sa att jag fick nanna i Ängelholm, han är en riktig underbaring. Vad skulle jag gjort utan honom? Mitt troliga svar är att jag inte hade levt idag för han har hjälpt mig så himla mycket. Om det är någon som funnits för mig när jag har haft det jobbigt så är det han & det kommer jag aldrig glömma.
Nu sitter jag i soffan eller rättare sagt halvligger med en riktigt bra film på. Den heter Revenge of the Bridesmaids & handlar om att en riktig diva ska gifta sig med sin kompis före detta pojkvän men det visar sig att divan blivit tvingad utav sin mamma pga deras pengar är slut. Har sett den några gånger redan men är ändå lika bra :) Om ni inte har sett den, är det bara ett sånt där måste innan man dör.
När filmen är slut ska jag nog släcka och inta sängen, för klockan ringer rätt tidigt imorgon och förhoppningsvis är jag på benen snabbare än kvickt.
Ska berätta om mina planer imorgon, lite mer detaljerat än innan..
en gammal goding från maxi på ättekulla. fina tider de där men hade aldrig i livet gått tillbaka :)

Walking in memphis

Hej på er era snyggingar! Idag var det sista praktik dagen innan lovet för imorgon är jag ledig. Ska spendera min fredag med världens bästa pojkvän & hans och mina kompisar, Emma & Niclas. Vi ska sova hemma hos Niclas i stora Ängelholm, mysigt värre. Massa film mys och sådant, jadå! Det höjer vi tummarna för.
På praktiken idag var det otroligt kul eftersom jag såg framemot att sluta men även det faktum att jag fick bra kontakt med Sara idag också. Tillsammans skratta vi och hade super roligt på rasten och efter när jag var på fritids. Jag älskar min praktikplats och vill inte tillbaka till skolan och klassen, i don´t miss it :) Höhö..
Var ute innan ikväll och tog en liten promenad för mådde inte topp eftersom jag mådde så fruktansvärt illa. Pratade med mitt hjärta om det och han försäkrade mig om att det inte hade någonting med maginfluensa så nu är jag lugn igen och frisk luft hjälpte till en hel del!
Nu kollar jag på landskampen och njuter av den otroligt fina stämningen.. Vi hörs senare
Kram på er!♥

Nighty

Nu fick jag till min design precis som jag har velat ha det, de senaste gångerna jag har gjort om den :) Bredd och nu har jag tillgänglighet till större bilder. Bra gjort av mig tycker jag :)
Sitter och slappar i soffan med ett glas saft och tittar på Navy CIS, ska lägga mig efter jag har tittat på detta eller så kollar jag på 2 and a half men också.
Imorgon ringer klockan halv 7, ska upp och duscha & sånt då, utan att stressa i hope! Det är sista gången jag går till min praktik på lite mer än en vecka, ska bli skönt att ha lov men på ett sätt kommer jag sakna dom små liven :*!

Nu ska jag checka ut och ta bort mitt smink innan pausen tar slut. Bloggar mer imorgon hoppas vi på. Ska försöka ta några nya bilder på mig då också, får låna pappas kamera eller ta min egen. Vi hoppas på det bästa iallafall. Godnatt och sovgott era trollbarn. Kram♥


It's done!

Den är klar & jag tyckte den blev super fin. Tänkte ändra min snart också ! :)

I made it!

Jag klarade det. Hela dagen har varit suverän, jag har mått jättebra från morgon tills nu :) På praktiken blev det en hel del snack med min handledare om allt, hon är verkligen fantastisk. Kommer bli jobbigt att lämna henne och klassen efter vecka 9, dom tog mitt liv med storm ♥
På praktiken fick jag en hel del gjort, rättade en massa och gjorde skyltar till deras poträttmålning :) Blev riktigt nöjd och sen blev det mellanmål, conflakes & mjölk. MUMS! Efter det var klockan redan 3 så jag promenerade mot oj för att köpa ett nytt kontantkort och ett choklad sen gick jag hem & chillade med sapmi pojken :)
Tog en "liten" powernap och efter det tog jag tag i arbetet och nu är det klart! Känner mig så himla glad och lättad, wow vad duktig jag är går i mitt huvud :) När arbetet var inskickat blev det käk, varma mackor och nu kollar allihopa på efterlyst & det är ett bra program med en vettig handling :)

Nu ska jag hjälpa söte Emma med sin blogg så fortsätter blogga efter det :)
Kram på er!


En underlig kväll

Det har varit en lite konstig kväll tycker jag. Har försökt kon♥centrera mig på arbetet i teckenspråket men det har inte gått framåt, mer stått still. Somnade till i soffan med Kenny Begins på tv, eller om det var Dirty dancing. Kommer inte ihåg, börjar bli guldfisk :) 
Till käk idag blev det kebabsallad från den fina staden, Ängelholm ofc :) Pappa har jobbat i källaren hela dagen så snart blir det att flytta ner där i ett stort rum :) Det ser vi fram emot. Min älskling och jag ska måla det då, han har erbjudit sig att hjälpa och man tackar väl inte nej till det.
På tal om vädret så har jag haft en väldigt konstig kväll, kanske på ett bra sätt. Många diskussioner och mycket missförstånd lite här och var men nu är allt löst på bästa sätt i think. Märker det annars imorgon.
Nu ska jag svara på två frågor till på arbetet och sen lägga mig, behöver sova fast jag har sovit bort hela dagen. Lite skojigt för jag kommer inte kunna sova inatt så jag ska ligga i min säng, kolla rakt upp i ingenting och tänka på min älskling♥
Nu dör min dator så vi hörs mer imorgon.
Om arbetet blir klart och min kära pojkvän har tid ska jag träffa honom hade jag tänkt. Saknar honom :*
Ps. I love you Andreas ♥

Ibland blir det bara för mycket..

Idag kände jag det så.. Jag gick upp och gjorde ve mig, gick till praktiken och var där i drygt en timme och sen gick jag ut & pratade med min handledare om att jag inte mådde bra. Hon erbjöd sig att köra mig hem men det är inte så långt att gå. När jag kom hem somnade jag direkt och sov till halv 2. Precis har mamma gjort våfflor så har käkat de och tittat på vänner avsnitt men nu ska min mamma låna min dator.

Bloggar mer ikväll om jag mår bättre.
Kram på er.♥



Alla ♥ dag mys med älskling!

Dagen började med praktik,vanliga lektioner och pyssel sista. Gjorde ett alla ♥ dag brev & kort till mitt hjärta som han fick utav mig. När skoldagen var slut blev det att vara på fritids, ritade och chillade runder litegrann. Behövdes att ha ögon överallt idag tycker jag.
När praktiken var slut gick jag hem, bytade om och gjorde ve mig så jag såg ut som en människa och inget lik. Min kära fader körde min älskling hem från Ängelholm så han hämtade mig efter att ha lämnat honom. Fick även en alla hjärtans dag present av min mormor och morfar, 200 kr - direkt till spanien
Hos min älskling blev det att käka tårta, kolla film, ligga och snacka för var lite ledsen och bara mysa. Varje stund med honom och varje tanke på honom förlänger mitt liv med en sekund. Kommer leva ett bra tag till eftersom han är det enda som är i min skalle dag som natt.
Nu är jag iallafall hemma efter en helt suverän och mysig dag. Smsade lite med Emma innan och vi bestämde att jag, hon och kanske andreas & niclas skulle ta en fika ihop. Hon är helt underbar, glad jag träffade henne ♥
Ska stänga ner och inta sängen med rasande fart, skulle lägga mig tidigt idag så jag orkade morgondagen.. men ännu vet jag inte hur den ser ut. Antingen plugg eller Hif i Ängelholm med Älskling och hans kompisar.. ♥
Men mer om det imorgon. Kram på er och godnatt!

Här kommer två bilder från mitt alla hjärtans dag pyssel!


GLAD ALLA ♥ DAG




Alla ♥ dag

Min och älsklingens dag, 7 månader ♥

Hela 7 månader har det varit du och jag. Jag kan inte förklara hur glad och lycklig jag är. Ibland får jag nypa mig själv så jag inte lever i en enda stor dröm för ibland känns det så. Andreas är killen jag drömt om och nu har jag hittat honom. Jag är så himla glad för honom. Utan honom är jag ingenting ♥
Fjortonde Juli Tvåtusentio tills mina andetag tar slut ♥
Jag älskar dig gubben ♥

Nu tackar vi för idag :)

Nu intar jag soffposition, Wallander på tv och det gillas. Har sett den en miljoner gånger innan så den är inte speciellt spännande, i know the killer :) Haha, rätt kul att kolla ändå.
Imorgon är det praktik som vanligt och klckan ringer redan klockan 7,
hoppas man vaknar då..
Vi hörs efter praktiken eller efter alla <3 dag myset med älsklingen.
Kram på er och godnatt..

Nästa fredag är man på de igen

En suverän helg. Fredagen spenderades med älskling & resten av familjen hos mina små älskade kusiner. Blev älgbiffar till käk, skitgott! När klockan blev åtta fick man hämta sin kusin som var på disco, kungen själv :) Han är härlig han, hela familjen Johansson är härlig rättare sagt. Efter det blev de massa mys med spel & sånt, blev rätt många diskussioner & tårarna rann också inför kvällen. Tur att min älskling var där♥. Lördagen gick man upp tidigt, packade & gjorde ve sig och när klockan blev tillräckligt hämtade man pizza & åkte till älsklingen. Innan kl 6 promenerade vi mot stationen och mot Helsingborg & vidare därifrån till Ängelholm, vidare mot Skälderviken! Där spenderades hela kvällen. Hade riktigt kul :) Träffade Geten, Oliver, Filip, Niclas, Emma och min älskling såklart. Kvällen innehöll massa skratt och fick nya minnen med nytt härligt folk :) Som det ser ut nu blir det att åka dit på fredag, igen för att umgås med samma folk & laga god middag. Låter härligt i mina öron, bara jag är med min älskling så är jag mer än nöjd!♥
Idag vaknade man tidigt, redan kl 9 var man på benen.Blev städ och frulle & sen hemresa till Åstorp med stop i Helsingborg, donken! Blev pommes och hamburgare & cola! Oj vad gott det var.. Tåg mot Åstorp och skiljda vägar med den jag älskar över hela mitt hjärta.
Åt för någon timme sen, tacogratäng - gott! Nu är det snart solsidan, det är såklart söndagens nummer ett!
Vi hörs efter de :)
Kram på er ♥



Dag Tjugofyra

Din bästa födelsedag

När jag har fyllt år har jag alltid bara haft ett kalas för mina släktingar & de närmaste vännerna men förra året, på min 17års dag var det annorlunda.Jag bestämde med mina närmaste vänner att hitta på en massa roliga saker.Det var jag, Danie, Johan, Emma, Sarah och "The Pig". Vi var hemma hos mig först och åt tacos, sen blev det tåg & vidare med båt till Danmark & sen vidare på fest vid sjukhuset :)
En härlig kväll med båda bra å dåliga minnen. Kommer aldrig glömma dagen och natten jag blev & var 17 år♥

Dag Tjugotre

Tre ord som beskriver dig

  • Glad
  • Ärlig
  • Mig själv


Dag Tjugotvå

Något som gör dig glad

Nu är vi tillbaka till de tre vanliga kategorierna men ändå, de är dom som får mig att må bra och vara glad.Framför allt min pojkvän som är närmast mitt hjärta♥ & sen familjen och vännerna.

Night time

Nu är det dags att säga natti natti och släcka ner datorn iallafall. Behöver inte lägga mig i säng för att sova ännu men tids nog, för sömn behöver alla även om jag har sovit bort hela dagen. Imorgon är det praktik som vanligt, från klockan 8 till 1. Inte vidare jobbigt så jag klagar inte. Efter praktiken går jag snabbt hem och tar en skön & lång dusch antagligen. Ett måste är också att städa mitt rum, de är ett bombnedslag just nu.
Jag bloggar när jag har fått ordning på mitt rum & förhoppningsvis får ni före & efter bild på städningen, haha. Varför blir det stökigt sådär efter fem minuter när det tar minst två timmar att städa, speciellt för tjejer? (a)
Men nu börjar jag snacka dynga igen så ska sluta innan det drar iväg. Ni får ha det så bra, en sista dag på praktiken. Detta fixar jag.
Kram på er ♥

+/-

+ sommaren är påväg
+ praktiken
+ min kärlek
- sjukdomar
- den kyliga blåsten
- saknaden av daniie

bild från i somras


veckoplan♥

ÄNDRINGAR!
måndag: praktik & chillande..
tisdag: praktik & mys med min pojkvän♥
onsdag: praktik & chillande..
torsdag: praktik & kanske fika med daniie i prp.. vara hemma å va sjuk!
fredag: praktik & middag hos mina kusiner med andreas & de andra..
lördag: sova i ängelholm med älsklingen ♥
söndag: baka hemlis  :)

 


Mår bättre ikväll :)

Nu är man utvilad och mår tillräckligt bra för att gå till praktiken imorgon. Hela dagen har jag legat på soffan och sovit som en stock & sen vaknat helt pigg & sen lika trött igen. Usch, hatar att vara sjuk eller överhuvudtaget att må dåligt. Till middagen blev det äcklig köttfärssås och spaghetti men det var icke gott så vi slängde all mat i slasken. Jessica gick och handlade mat till henne & mamma men jag tar cornflakes, min nya älsklingsfrukost liksom! :)
Men under dagen har jag också pratat mycket med mitt hjärta och vi har bestämt att vi ska iväg på lördag, till Ängelholm för att sova hos hans kompis där :) Tycker det ska bli skoj. Nu är frågan, vad ska jag ha på mig? Haha nej faktiskt inte. Har redan bestämt mig :)
Nu tittar jag på landskampen med mamma. Mysigt med ljus och gottis :)
Bloggar lite senare. Kram ♥

sjukling nr1 :)

Godmorgon era underbaringar! Idag fick jag stanna hemma från praktiken:(. Mår inte alls bra för detta, ont i huvudet som aldrig förr, känns som att någon står med en hammare och slår mig i huvudet.. Har precis käkat mina älskade cornflakes med mjölk och ska snart starta en film hade jag tänkt. Men vet inte vilken än men snart så.. Om jag mår bättre ikväll blir de att göra muffins eller sockerkaka :) farligt gott.. Nu ska jag vila och sånt. Finns på mobilen. Kram :)

Dag Tjugoett

Något som gör dig ledsen

Det som gör mig ledsen ännu är tanken på de vänner som svikit.När jag tittar på en bild och får bilder i huvudet av den dagen så vill jag skratta för jag hade jättekul men istället rinner tårarna för alla meningar som "jag kommer aldrig lämna dig" åker fram och tillbaka..Vänner som sviker förtjänar inget bra!

Godnatt för idag mina vänner..

Nu är det dags för mig att checka ut, stänga ner och släcka allt som har el i sig.Min kära pappa sover här bredvid mig medan han "tittar" på en krigsfilm som han bara var tvungen att kolla på.Klockan ringer kvart i sju imorgon,får hoppas man vaknar och mår bra för att promenera till praktiken vid åtta.Nu ska jag ta tag i allt de där man måste innan man ska nanna :)
Puss och godnatt ♥

Dag Tjugo

Något du saknar

Det enda jag saknar nu är min pojkvän.Vill ha honom här bredvid mig och höra hans vackra röst & känna hans värme.Den enda gången jag mår som en riktig prinsessa är varje stund med min älskade pojkvän.Han är prinsen i mitt liv♥.
Kan du komma hit älskling?



hur jag har haft det under dagarna♥

nu ska jag berätta om mina dagar fram till nu alltså, måndag, tisdag å onsdag!varje dag har jag naturligtvis varit på praktiken.vissa gånger har jag haft jätteroligt eller så har jag vatt så irreterad pga de som händer där så jag har velat banka min näve i väggen flera gånger! tänk att barn är så, hade aldrig kunnat tro det faktiskt.tur jag har upplevt verkligheten nu :)
igår gjorde jag iallafall lite mer än bara praktiken,jag umgicks med min underbara pojkvän.vi hade riktigt skojigt!han och hans mamma hämtade mig på min praktik & jag sprang in och hämtade alla johan falk filmerna för hans pappa ville låna dom..sa ju att dom var bra (a) sen följde andreas med mig in :$.
vi skulle bakat men mamma började med maten elr ja, var i köket iaf :) vi låg i min säng och pratade & skrattade.gud vad jag älskar honom!man kan inte ha en bättre pojkvän än honom.♥ vid halv åtta gick han hemåt och jag saknade honom rejält mycket men somnade gott i min säng igen!
jag vaknade idag och mådde inte bra,ville inte till praktiken men tog tag i mig själv och gick dit!varit en riktigt härlig dag, blev en riktig lång springtur också för fröknarna hade ju glömt hälften när vi skulle göra vår utflykt.idag fick jag bevis på att minnet sviker ju äldre man blir (a) haha! när man kom hem somnade man och sen har jag vatt å handlat bara! :* 

det var de enda jag har gjort i veckan än så länge,tänkte lägga in en veckoplanering också så ni vet vad som händer!jag hoppas just nu på att jag ska bli bättre så jag kan gå och må bra på praktiken imorgon!men har käkat två stora tallrikar med cornflakes och mjölk..gottgott♥


gammal å härlig bild sen i somras i think ;)

 


Dataförbud från mig själv

Dålig uppdatering pga att jag gav mig själv dataförbud en vecka men klarar inte mer nu.Klarade iallafall tre dagar och det är starkt jobbat för en person som suttit på datorn dygnet runt :) Min planering nu var att jag skulle skita i de där dataförbudet och fortsätta uppdatera som vanligt så jag börjar idag :)
Ska snart berätta om mina dagar på praktiken, ska bara läsa några inlägg från bloglovin. 300 olästa inlägg.. Ojoj! :)
Haha, överlever nog det med. Vi hörs snart. Puss ♥

En härlig söndag

Godmorgon på er mina gullvivor! Idag är det en härlig dag för kvällen igår och morgonen idag har varit så fantastisk.Vaknade upp bredvid den jag älskar mest i hela universum,den bästa känslan i hela världen kan jag tala om er för!Vi låg och mös & snackade lite i sängen och vid tolv steg vi upp för då skulle han promenera hem :/ Lite synd att det skulle ta slut så fort men vi ses snart igen.

Idag ska jag inte göra speciellt mycket,eftersom det är söndag.Den onödigaste dagen under veckan men rätt skön ändå :) Jag har precis brett tre mackor med skinka på & placerat mig på min systers rum med Vi på saltkråkan på tvn. Jag har ingen video på mitt rum och därför sitter jag här :) Härligt att ha en syster ♥
Nu ska jag äta och kolla på filmen & när jag orkar ska jag fortsätta skriva på mitt teckenspråksarbete.Har inte många frågor kvar men ändå finns inte orken men den måste komma snart! :)
Vi hörs ikväll ♥

Dag Nitton

Din favoritplats

Min favoritplats redan som liten var på stranden i Hemmeslöv, Båstad! Jag brukade cykla dit när jag var ledsen eller bara ville vara ensam för ett tag. Där kände jag mig levande. Blåsten i håret, havet silandes mellan tårna. Men nu kommer jag inte spendera varenda sommar där mera men kommer åka dit och bada i havet någon gång i sommar har jag tänkt för är det något jag saknar så är det den stranden!

Förutom den så är min favoritplats i min älsklings armar. Hos honom mår jag alltid bra. Han finns alltid för mig, när jag är glad och när jag är mindre glad. Tillsammans med honom kan jag vara mig själv, skratta, gråta och allt det andra. Jag älskar att känna hans värme mot mig. Gud vad jag saknar honom nu när jag tänker efter!

♥ johan falk

hej hopp gummisnopp! :*
idag har det blivit mycket gjort, klockan ringde tio och jag steg upp vid elva.blev duschen, städning av rummet och läsning av ännu en bok, greeat! sen blev det väla med syster och mamma, blev massa kläder inhandlade.två par leggins, en "klänning" typ och en magtröja kan man säga. sen snabbt hemåt, bestämma outfit och iväg på kalas hos min snygging som fyllt hela sex år. min underbara älskling var också med♥
på kalaset blev det god mat, tårta, godis och massa trevligt snack med allt & alla. hade mycket trevligt! :*

nu sitter vi hemma på mitt rum och tittade på johan falk! bra film ♥. men ska inte ödsla min tid på detta mer. är inte på topp, trött å skit.
vi hörs imorgon!
pusspuss♥

Dag Arton

En rädsla du har

Den största rädslan jag har är att bli lämnad ensam. Att förlora de människor jag älskar och beundrar något enormt. Om det händer så har jag ingen mening med livet känns det som. De är mitt allt! Min pojkvän, mina vänner och min familj ligger närmast mitt hjärta & kommer alltid i första hand.
Hade inte för något i världen velat förlora någon jag har nära mig nu, ALDRIG!
I LOVE THIS PICTURE!

PUSS!

Var bara tvungen, höhö. Godnatt ♥
Bjuder på denna bilden också!
söt eller vadå :b
vill ha långt hår/hårförlängning, give me bigtime! ♥

5 februari ♥

Min lördag! ♥
  • Gå upp vid 10.
  • Duscha
  • Göra ve mig
  • Välja outfit inför kvällen
  • Träffa min älskade pojkvän ♥
  • Kalas hos min snygging.
  • Nanna med min underbara och finaste pojke ♥
Nu ska jag inte skriva mer ikväll så ska släcka ner och checka ut :) Tack för ikväll och har det så bra. Tänker nog inte blogga imorgon om jag inte har sådär tio minuter över till det men vi ser annars hörs vi på söndag.
Kram på er!♥

Dag Sjutton

Något som får dig att må bättre

Att vara med personer som jag älskar och mår bra tillsammans med såklart + att sola. Jag verkligen älskar att ligga där i ett solarium nu på vintern och tänka tillbaka på sommaren & längta till nästa såklart. Och när man kommer ut därifrån så känner man sig verkligen uberfin! Åhw vad jag vill ha sommar nu!♥

Tänk om det där var jag

Det är titeln på den boken jag läser. Köpte den i måndags och den är snart slut. Riktigt bra än så länge! Läs den.

Nu ska jag checka ut och lägga mig & läsa i min underbara bok ett tag. Klockan väcker mig förhoppningsvis i tid imorgon för någon dusch blir det inte ikväll utan i morgon bitti. Vi hörs när vi hörs helt enkelt, antingen imorgon eller lördagmorgon. Puss på er!♥

HISS & DISS!

+ Snön är borta och man börjar kunna gå ut utan att frysa röven av sig
+ Snart 7 månader med mitt hjärta!
+ Praktiken, slipper skolan :)
+ Min tvilling som alltid finns och stötar mig. Puss på dig!
- Äckliga svin som lever på att trycka ner andra.
- Klippans gymnasium, Åbyskolan.
- Diskriminering.

Dag Sexton

Något du ångrar

Vad jag kommer på precis nu har jag faktiskt ingen aning.. Men det finns säkert många saker jag hellre hade sluppit ha i mitt förflutna än att ha det där. Men nu har jag gått vidare i ett nytt liv, med min älskade Andreas och mina vänner som jag aldrig vill förlora!♥

Thursday eve.

Det har varit en rätt lugn dag tycker jag och har inte fått mycket gjort egentligen.Apun gick som den gick och det var väl bra eller! Det händer extremt mycket på en skola på väldigt kort tid så det gäller att hänga med i snacket och lite så. Hoppas att morgondagen blir lite mer rolig om man säger så!
Efter praktiken kom jag hem för att hämta pengar/ica-kort och gick å handlade dirr! Det blev äpple, bakpulver, socker, muffinsformar, vaniljvisp och lite mer inhandlat för skulle testa att baka muffins igen. För gårdagens blev inte speciellt bra, enligt mig och de andra i familjen! Jag och mamma käkade lite & sen diskade hon och jag somnade bort i soffan :/ så nu kommer jag inte kunna sova inatt utan vara skittrött imorgon också! Det är inte vidare bra planerat men iallafall när jag vaknat till liv blev det bakning för fulla muggar och dom blev skitgoda! Gjorde kanske 20 st för sen var smeten slut eftersom systra min ville ha litegrann. Diskade, plockade undan och har suttit i soffan med pappa & tittat på tv sedan dess, vi tittade på något med maffia. Tycker det är hemskt att man kan göra vad som helst för att komma med i ett gäng, hade nog aldrig kunnat skada någon annan pga det.

Meningen var att jag skulle duscha ikväll men har inte orken nu. Trivs så bra i soffan, alldeles för bra kanske! Jag får se hur det blir när kvällen blir senare. Som det ser ut nu ska jag upp klockan 7 imorgonbitti för att duscha men om jag nu orkar det ikväll så slipper jag det! Halv nio ska jag iallafall senast på skolan, skönt med lite sovmorgon eller inte! Morgondagen är praktik och sen mys med älskling förhoppningsvis annars blir det bara enkelt fredagsmys med familjen!
Ska inte tråka ut er längre för jag tycker min blogg numera suger. Har inget roligt att skriva om men tänker inte ta bort den för de är rätt skönt att skriva av sig :*
Ska lägga in en diss & hiss lista snart, i think!

Jävlans också!

Jag skulle ju lägga mig i tid, men jo tjenare! Hur gick det? :) Jag har kollat på tv och myst med mig själv lite för det har behövts. Snackat lite med min älsklingspojke också, han får mig verkligen glad! Varit lite halvt depp ikväll för jag är trött och känner att jag inte räcker till men han stöttar mig & det är jag så glad för.
Nu ska jag väcka pappa, borsta tänderna, ta bort smink och sen nanna i min säng :) Klockan ringer 7 precis som vanligt imorgon och praktiken börjar 8. Härligt att stiga upp tidigt och jobba till 3. Sånt jag älskar vet ni :)
Haha nämen jag trivs faktiskt rätt bra, helt ärligt faktiskt :) Men nu ska jag som sagt inte dra ut på det som jag gör nu utan jag ska stänga ner.
SÅ GODNATT!
en suddig bild från första praktik dagen!

Trött på allt nu!

Trött på facebook, trött på msn, trött på mig, trött på praktiken, trött på tvn och trött på allt som jag har omkring mig just nu så nu orkar jag inte vara här mer så jag går ut på en promenad!.
Vi hörs när vi hörs ♥

Väntan blir lång!

Jag har verkligen försökt! Men jag klarar inte det. Fattar absolut inte. En fråga var "känner du någon som nyligen gått igenom en kris?" Det gör jag ju inte? Hur ska jag då kunna svara på de andra frågorna, gud vad trött jag blir. Väntar på att min vän, Danie kommer in på datorn så vi kan fixa den tillsammans! :) Brukar bli bäst så men det kan ju ta sin lilla tid eftersom hon har mystid med sin lille pojk idag. Men så länge kollar jag på lite tv, läser min underbara bok och chillar :)
Jag bloggar lite senare, hoppas det är ok! Puss ♥

Praktisk psykologi!

Sitter nerbäddad i soffan med älsklingens kudde å filt. Försöker orka ta tag i mina läxor men orken finns inte ens i närheten men nu måste jag fan och med göra det! Ska börja läsa ett kapitel om konflikter nu å hur kul är nu det på en skala? Sen ska man svara på 4 frågor och sen är man klar! Tänk om man ändå bara kunde tänka allt och sen varit klar, hade underlättat. Äh fyfan vad jag hatar läxor men ska sluta gnälla nu! Blogga när jag läst. Puss!

Min lilla fjortisboy fyller 6 år idag!

Grattis lilkillen.
Hoppas du har haft en fantastisk dag!
Vi ses på lördag.
Puss på dig ♥

Dag Femton

Dina favorit minnen

- Dagar med Andreas.
- Dagar med mina vänner.
- Sommaren 2010


härliga minnen från varje bild!
jag älskar varenda dag ♥

Ett avsnitt med vänner!

Min morgon såg ut som igår, fast hann äta två rostade mackor till frukost och kom minsann inte försent idag heller. Det blev idrott där jag fick springa efter bollar som en jäkla hund och hålla en rockring :) Under dagen har det inte hänt något mer speciellt än att jag har varit sugen på cola och inte fått någon under skoltid eftersom man inte får lov att lämna skolgården. Jag stannade en halvtimme extra på fritids för att rita färdigt min ursnygga teckning, haha! Det är alltid positivt för då slipper man den halvtimmen en annan dag :) Är bara så trött, vill sova hela dagen istället.
När jag kom hem började jag med storbaket, blev dubbelsats med muffins som skulle bli kladdiga men icke blev det. Ville göra en ny men sockret, bakpulvret och muffinsformarna finns icke mer hos mig utan det tog slut.. Men mitt hjärta brydde sig inte om det utan han vill ha dom ändå, bara hålla tummarna på att han tycker dom är goda då :*
I vilket fall som helst bakade jag, diskade, käkade middag med syster och pappa & sen diskade jag igen. Bloggar lite mer senare, ska kolla på ett avsnitt vänner nu :)
Puss!

My second day at class 3a

Min andra dag på praktiken började med att försova mig men inte komma försent :) Under dagen har klassen haft egen planering hela tiden så jag har gått runder och hjälpt till lite här och var. Jag är bara så bra på matte numera, iallafall på deras matte. Haha de slutade vid ett och då blev det rättningen & sen ner på fritids för att snacka med mina kompisar, jag är ju cool nu :)
På vägen hem stötte man ihop med Emil, Anton och Therese så dom körde hem mig ;) Men nu när jag är hemma skulle jag ha bakat men mamma skulle naturligtvis laga maten och nu ska jag gå och handla till henne! Orkar inte men måste väl göra det ändå för ingen annan lär väl göra det.
Hörs senare. Puss

Dag Fjorton

Min favorit bild


har många fler men vill inte välja ut några sådär helt hokus pokus liksom(:

RSS 2.0