v. 48

måndag: skola och plugga lite teckenspråk men annars slappa och gilla livet ♥
tisdag: ledig från skolan så jag ska sova ut, plugga lite teckenspråk, hälsopedagogik & engelska och sen träffa andreas vid sex tiden ♥
onsdag: skola och plugga på teckenspråk ♥
torsdag: skola och ta det lugnt, träffa andreas kanske? ♥
fredag: ta det lugnt ♥
lördag: ta det lugnt ♥
söndag: ta det lugnt ♥
ps.
ville bara berätta att vänskapen mellan mig och ida är slut denna veckan.
hon ska bara få tummarna ur röven och hämta sina jävla kläder mm.
och sen vill jag inte ha någonting med henne att göra.
hon är falsk!

fjorris power on school today!

dagen började med att ta bussen, danis tåg var sent som vanligt så jag satt och väntade i kylan -.-' sen promenixade vi snabbt till skolan för jag frös som in i helvete.
första lektionen var teckenspråk, satt och tränade på glosorna och blev även lite förbannad.. vissa kan bara inte hålla käften om vad de tänker :s så jävla surt med sånt folk aight! andra lektionen var svenska, då lyssnade vi på när de andra redovisade, felix & fredrika om brottning, rebecka och jonna om kärlek & anna om manga -.- ;) men det är chill!
det blev tid för lunch så det blev att gå till matsalen och äta en hel del köttbullar ;) haha dani snodde en av mig så jag gick och hämta en extra & åt den för hon tog ju en av mig, det är inte mer än rätt och rätt ska vara rätt :)
efter lunchen satt vi vid datorn ett litet tag sen tid för hälsopedagagogik, där vi inte gjorde någonting typ,. vi är minsann lediga hela dagen imorgon eftersom vi fick hemstudier istället , man är väl bra! på lektionen satt becks och felix & diskuterade om frukosten imorgon, om golfarna och gurkor :o jaja, skrattanfall blev det ju!
sista lektionen var psykosocialt arbete där vi bara läste och lekte typ. innan lektionen körde vi hänga gubbe, jag och dani dåva. mina ord var "xåäö", "schicahata" och "lingonpaj". dani blev hängd två av tre gånger, det är minsann inget att skryta om.
men iallfall "jag är rädd för myror" ;) men det är inget jag kan hjälpa.
vi fick sluta tidigare så jag hann tåget. påväg hem gick jag inom oj för att handla mat, dricka och en present till andreas. det blev något smarigt! iallfall så promenerade jag hemåt och när jag kom hem planterade jag min röv i soffan, pluggade lite teckenspråk men orkade inte så mycket.
det blev käk, smsa med älskling och sen tog jag en powernap i två tre timmar så nu är jag pigg -.-' efter sovstunden tog jag datorn och pratade med dani, fick ett litet frispel och löste samtidigt allting med sara och det känns bra att ha löst det även om vi inte är så bra vänner.
men nu ska jag inte tråka ut er mer med om min dag :)
jag ska göra ett veckoschema och sen kolla tv.
pusspuss

ishockey today (♥)



idag vaknade jag klockan tolv, gick upp -> duschade -> tog på mig -> chillade framför tvn & datorn -> gjorde ve mig.
när pappa kom hem körde han mig till ängelholm där jag skulle spendera min tid idag, 
pga matchen mellan rögle och malmö.
jag var där med pernilla, geten, kramer, rikard och någon engelsk kille :)
min kära pojke var också där men hann inte träffa honom, men vi träffas imorgon! ♥
pappa hämtade mig och sen åt vi på mcdonalds, där var några rögle fans som pratade med oss (v)
hahah, när jag kom hem kollade jag på film och spelade bubble trouble tills allting blev skit mellan mig och mitt ♥.
jag ringde ♥ och vi har löst alltihop nu.

du är fisken jag har letat efter och jag lämnar aldrig dig ♥
du och jag tills mina andetag tar slut.


true love

det kanske "finns många fiskar i havet"
men man vet ju själv när man hittat sin "fisk" & jag har hittat min!

konflikthantering -.'

godmorgon era mesar! :b

nu är jag vaken, i skolan och ganska pigg. jag har praktisk psykologi men eftersom alla såna miffos inte har gjort klart de dom skulle så får vi sitta här och chilla vid datorn. vi ska egentligen läsa om konflikter men jag har ingen ork, utan jag sitter och spelar bubble trouble istället...
idag har vi inte så många och jobbiga lektioner - bara engelska i en timme och fyrtiofem min, mentorstid i typ tio min men jag måste ha reda på min frånvaro -.-' och sen rast i två timmar för att ha idrott i fyrtiofem min, moget!♥
iallfall så är jag sjukt hungrig, hann inte äta imorse - försov mig i en halv timme! men jag överlever nog litegrann, eftersom det är god mat idag - spaghetti och köttfärssås'♥

efter skolan är det tänkt att jag ska till väla med min mammi♥. jag ska handla lite stuffs, typ smink, väska, skor och julklapp till syster och hennes pojkvän men det är inte säkert ännu och om det inte blir väla blir det att åka hem till andreas♥. dom ska julpynta idag och jag fick komma om jag ville så det är väl klart jag vill.

och såklart längtar jag tusan i det tills imorgon! för då är det äntligen ishockey! kul ska det bli, ♥
jag och andreas får skjuts av pappa till ängelholm och sen ska vi träffa pernilla & några av andreas kompisar. jag hoppas det blir bra även om det är sagt några saker.

men nu ska jag fortsätta spela så jag klarar det jävla kukspelet! haha, vi hörs senare kanske. ♥

lediga dagen .

jag vaknade tio över sex av att jag var varm så jag gick ner och sen upp igen & somnade om. jag vaknade runt tjugo över elva av att jag fick sms men somnade till igen så mamma väckte mig runt tolv tiden.
då gick jag upp och tog på mig mysbyxor och en enkel blå tröja. jag orkade inte göra ve mig eller någonting eftersom jag inte har några planer.
jag gick ner och la mig i soffan, tittade på top model, sex drive, bolt och lotta på bråkmakargatan, lite mysigt att bara kolla på film en dag :)
efter pappa och min syster kommit hem så gick jag ut för att träffa andreas ♥ jag gick med honom tills han gata och fortsatte mot scoutgården.
på scoutmötet packade vi godis, sjöng lucia sånger och ja målade bilder :) lite trevligt ♥ eller inte...
på vägen hem blev det lite snack med mamma, lite skönt faktiskt :$ jag sprang in och hämtade maten på milano och sen hem för att käka, det blev kebabrulle för min del. mycket gott ♥
sen satte jag mig och kollade på lyxfällan, sen veckans kanin och nu ncis ♥
jag ska gå och borsta tänderna i pausen och sen lägga mig, ska bli skönt att sova bort från alla tankar och mög för jag orkar inte alla ledsna tankar och alla tårar som rinner när de vill de :/ ♥
imorgon är det fredag och det ska bli skönt att äntligen ha helg efter en väldigt härlig vecka med få skoldagar! som det ser ut nu ska jag och mamma till väla imorgon för att kolla på skor och kanske fixa någon julklapp? ♥
förhoppningsvis blir det så och om inte blir det att ha myskväll med mig själv eller med andreas ♥
vi hörs imorgon, antigen i skolan eller efter skolan&/väla.
godnatt och sovgott ♥

jag finns på mobilen.

niornas dag ;)

haha - dagen började med att försova sig en kvart men jag hann minsann ändå, soft som fan men när jag kom till klippan var daniella och tommys tåg inställt så jag satt där som en kanin och väntade i snön & dom var segare än min farmor på att komma till klippan -.-' segt som tusan!
när vi kom till skolan var niorna redan där så det var inte så förberett.
första gången gick åt helvete. alla vägrade prata förutom tommy dåva för han snackade på som fan. de andra passen gick så mycket bättre & kul hade vi ;b
när niorna var borta gick jag och daniella & letade efter psykologins läraren och när vi hittade henne sa hon att vi fick gå hem eftersom vi var klara med det vi skulle göra så det var de vi gjorde.
daniella gick mot stationen -.- och jag fick gå själv till preem för att handla. på väg till stationen går det någon bakom mig som försöker träffa mig med snö men han missar och det är naturligtvis tommy dåva. så på stationen kastade jag snö på honom och när deras tåg åkt gick jag in och satte mig :)
där inne blev jag fett irreterad så jag gick till bussen som hade kommit, hoppade på den och sen blev jag ännu mer irreterad. där var några fett störiga apor som höll på och snackade en massa skit & jag hade en hel del att säga men nej, jag var duktig och höll det i mina tankar istället.
när vi kom till åstorp glodde dom så jag gav dom en blick & sen var det slut på de gloandet.
vid fyra tiden hörde andreas av sig så jag gick och mötte honom & följde med honom hem. vi pratade och mös en massa & sen hjälpte jag honom med disken innan jag skulle gå hem :)
medans vi diskade blev det en hel del "slagsmål" på skoj dåva, så vi fick några smällar var ;) hahaha fyfan vad jag skrattade. han är mitt allt den killen ♥
sen promeneerade jag hem samtidigt som jag pratade med daniella i telefon, om hur hennes dag varit och så och det är skit irreterande med såna tjejer, i knöööw!
när jag kom hem åt jag två mackor, min kvällsmat (y) inte så bra. och sen somnade jag med alla kläder på i min underbara och skööna säng!
det var min onsdag, nu ska jag andas lite och ta tag i min torsdag..

amaazing

lite dålig uppdatering eftersom jag kom hem sent igår och varit ledig & seg hela dagen idag, men ska snart berätta hur det varit ♥
pöss

åh happy day!

nu slocknar snart mina ögon, jag är trött som ett svin och det är väl bra för jag ska upp vid sex imorgon och jag får inte försova mig eftersom dom sketna niorna ska komma till skolan imorgon ;) jippi!
jag börjar åtta imorgon och slutar någon gång & förhoppningsvis blir det att träffa andreas imorgon, håller tummisarna!
men godnatt och sovgott era mesar! :D

more drinks, more PAARTY!

ja, inlägget igår var ju lite mobbat dåva men är man arg så är man ! :$ hihi uppsidejsi...
jag var uppe lite sent igår, ögonen slocknade väl vid halv två och klockan väckte mig elva idag :) jag smsade med mamma för orkade inte gå ner, hon erbjöd sig att ge mig skjuts till stationen - toppisch! ♥
jag duschade, tog på mig, åt frukost, sminkade mig och sen bar det iväg mot stationen. där träffade jag minsann micke tha oxpytt, pratade lite med honom och sen kom mitt tåg mot hässleholm.
jag satte mig i mitten och dani hoppade in i samma vagn där jag satt men gick åt fel håll så vi hittade inte varandra först men sen kom hon! :) haha, väl framme i hässleholm köpte jag lala till älsklingen och en korv! MUMS ♥
vi gick för att leta efter någonting, när de var hittat gick vi till grafitti café för att äta, bakad potatis och tonfiskröra! jag köpte en cola i glasflaska eftersom jag är cool och tönten dani köpte en i petflaska, nog mobbad hon är ;) ♥
vi gick runder och jag köpte gottis till oss. när allt var klart letade vi efter ett par skor till mig men dom var borta :o iallfall så gick vi till stationen, vi köpte en kanelbulle och en chokladgrej, sen satte vi oss på vårt mobbade hängeställe.. vi är sååå coola! ♥
eftersom man blir törstig av popcorn fick vi gå till pressbyrån för tredje gången och handla en cola & sen hoppade vi på tåget. diskuterade allt och lite till på tåget & sen i perstorp hoppade hon av.
direkt efter det kom ett helt gäng med pojkar som satte sig där vid mig och så höll dom på en massa men orkade inte bry mig mer än nödvändigt, men dom skulle iallfall av på knutan sa dom ;)
när vi stannade i åstorp gick jag mot dörren och då reste sig killarna och gick efter, lite mysko ;s omg.
på stationen träffade jag sen min älskade pojke ♥ eftersom jag är såå gullig följde jag honom hem :) vi pratade en massa och slogs på skoj på vägen hem. gud vad glad jag är, att jag har dig ♥
när vi kom hem till honom hämtade mamma mig hos honom och nu sitter jag i soffan och tittar på two and a half men, lite skojsigt program!(:
en hiss & diss lista kommer snart, inte idag för jag är trött -.-'
men yeye, vi hörs senare ♥

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH

JÄÄÄVLA RÖÖÖÖVHÅLSFITTSAFTSÄCKEL!
JAG HATAR DIG OCH KOMMER ALLTID ATT GÖRA FATTAR DU DET?!

AJIFGJQNvnwnbvnWNEUN nngkjani

måltiden idag - måndag!

daniellas mat!
             förebild                                                      efterbild


tessans mat!
          förebild                                                     efterbild


sen råkade jag slå till daniella med en kniv på hennes finger! ;d


NU É DE KRIIG!

det är måndag och jag är i skolan & det suger sådär mycket dase.
jag hade hellre legat hemma i min säng och kramat min älsklings kudde av saknad ♥
idag har vi bara haft teckenspråk än så länge, eller vi har svenska nu men eftersom jag är klar så får jag chilla här!
efter svenskan har vi lunch, sen hälsopedagogik och sen sista lektionen har vi psykosocialt arbete.

nu sitter jag och daniella i studierummet och gör ingenting mer än diskuterar på facebook.
jag försöker spela bubble trouble men hon fortsätter diskutera!? :o
O M G säger jag bara!

jag hör av mig senare idag eller ikväll.
ha det bra
puss och kram negerbanan ♥


min vecka♥


måndag: skola och träffa pojken min ♥
tisdag: ledig - åka till hässleholm & träffa pojken min ♥
onsdag: ta hand om niorna ♥
torsdag: ledig - plugga & träffa pojken min ♥
fredag: ? ♥
lördag: ? ♥
söndag: ? ♥

älskling nannade hos mig ;$

det började med att jag gick upp i lördags, vid tolv tiden för att gå och handla schampoo, balsam och rakhyvlar. när jag kom tillbaka hem tog jag en lång och skön dusch, underbart! ♥
jag smörjde in kroppen med bodylotion och satte mig i soffan för att kolla på peter pan tills andreas hörde av sig. han hörde av sig vid halv fyra så då tog jag på mig lite snabbt för att möta honom på oj för vi skulle handla käk och gottis till kvällen ♥
när vi kom hem startade vi en film och kollade på den tills min syster hörde av sig och berättade att vi kunde börja med maten. när vi väl började med maten blev det lite som det blev, diskussioner hej vilt :/ men maten blev iallfall supergod och tusen tack till andreas som hjälpte mig ♥.
efter maten blev det också diskussioner hej vilt så jag tog disken själv och gick upp i min säng, dit kom andreas efter ett tag för vi behövde verkligen prata. vi pratade och bestämde att skita i allt bråk och att vi skulle gå ut i stället. vi gick till oj eller sprang rättare sagt för att träffa micke. 
eftersom vi skulle vara hemma redan klockan tio enligt min syster så fick micke följa med mig hem, så vi kollade på någon film om hundra tjejer. innan filmen började blev det ännu en stor diskussion med andreas men som tur var fixade vi det och allting flöt på i sin vanliga takt ♥.
när micke blivit hämtad klockan tolv hyrde vi komissarie späck filmen och den var verkligen hur bra som helst, men även lite psykad! ;s ♥ men den är verkligen värd att kolla på!
eftersom både jag och min pojke var trötta efter den filmen gick vi upp och la oss i min säng. vi låg och pratade litegrann & bara mös och gillade läget om att få ha varandra så nära ♥
vi somnade väl runt tre tiden och klockan tio idag väckte älsklingen mig för då var han pigg men det var ju dock inte jag! men jag gick upp för hans skull och hela dagen har vi kollat på film, två skräckfilmer, två komedier och sen hann vi inte mycket mer.
när mina föräldrar kom hem bestämde vi oss för att gå och sola, så vi gjorde det. jätteskönt var det!♥ när tiden tog slut gick vi mot oj för att möta hans mamma och sen fick jag skjuts hem - tack tack ♥
när jag kom hem la jag mig och kollade på film på mitt rum, sen fick jag gå och handla mat till mig och efter maten satte jag mig för att spela sims (: ♥
nu ska jag iallfall inte vara uppe länge till, så godnatt!

föralltid


jag ville bara berätta för er att jag är den lyckligaste på denna jorden!
jag har verkligen den bästa pojkvännen! ♥
jag älskar dig andreas ♥
du ♥ jag


goodnight ♥

enorma godnatt kramar och pussar till er ♥♥

tess carlsson

jag är mycket söt ! ♥

min helg ♥♥

idag skulle jag bara träffa andreas lite snabbt, hem och städa mitt rum och sånt enkelt & allt det är faktiskt gjort och fortsättningen kommer imorgon för martin och syster sover så kan ju nog inte börja dammsuga nu ;) det är inte riktigt snällt tycker ju jag ♥.
imorgon ska jag gå upp hyfsat i tid för att gå och handla lite grejer på oj, efter det ska jag hem och duscha & smörja in kroppen för att sedan gå och sola tillsammans med min älskade poojke ♥
när vi solat ska vi hem till mig och ta det chill antar jag.
och det bäästa med lördagen är att han ska nanna hos mig, i min säng tillsammans med mig!♥ det kan minsann inte bli bättre så nu längtar jag tills imorgon.
på kvällen, när min syster slutat jobba och så ska jag och andreas laga maten tillsammans & äta och ha en jättemysig kväll tillsammans allihopa förhoppningsvis.♥
på söndag ska jag inte göra någonting vad jag vet men jag hoppas på att jag ska mysa så mycket som möjligt med min underbara pojkvän ♥.
haha, nu ska jag ta det lite lugnt i soffan så vi hörs imorgon! :)
pusspuss gullet ♥

bilder och videos ♥



min vecka

i måndags var jag i skolan och hade superkul med daniella ♥. vi satt i studierummet och tramsade oss på olika språk, ellerhur din fiiietknopp?! efter skolan träffade jag andreas för att hämta filmerna jag hade hyrt. det blev skit av allt men till slut fick jag ut de som deppar ner mig toootalt :/ ♥.
i tisdags var jag också i skolan och även då satt jag och daniella i studierummet :) jag spelade en massa bubble trouble och hon nannade i soffan, ovanligt!♥. vi planerade även hur vi skulle göra på det för niorna på tisdag, onsdag och torsdag! det blev jättebra, jag är med daniella, tommy, johan och eddi. vi gick även ner till komvux grejen och skulle måla en massa grejer så jag fick målarfärg på min jacka -.-'
efter skolan kom min kära pojke hem till mig ♥ jag skulle egentligen plugga till samhällen fast han var hos mig men det blev inte riktigt så men jag klarade provet rätt bra ändå tror jag! ;b
i onsdags var det samhälleprov som var i tankarna hela dagen. jag och dani kunde inte fokusera på någon annan lektion eftersom då glömde vi allt med riksdagen och regering. precis innan provet satt jag och spelade bubble trouble men det fick jag inte fortsätta med eftersom dani "inte har psyke för de" hahahaha! ♥
i torsdags var det toppenkul i skolan ♥
-jag säger bara tiingeelinngeelinnge tååget går ;o HAHAH!
vi planerade inför niornas dagar hela dagen så vi spelade en massa musik men jag satt mest och skrattade för felix höll på att sjunga en massa låtar till lilla beckis ♥.
jag och dani tog tåget mot helsingborg men jag hoppade av i åstorp och träffade min pojke ♥. jag följde med honom hem och sen cyklade jag hemåt vid åtta tiden, efter det blev det bara tv med mamma och pappa.
idag/fredag var det en helt okej dag. jag har haft superroligt idag också faktiskt. första lektionen var praktisk psykologi och där läste vi bara & sen blev det bubble trouble ♥. sen blev det guide möte och sedan blev det engelska där vi jobbade med kroppsdelar och sjukdomar, det gick faktiskt bra för mig idag.
efter engelskan blev det ingers lektion, en massa snack alltså ♥ men fick sluta rätt tidigt och sen blev det ju direkt att gå till matsalen för att äta men vi åt inte speciellt mycket så vi satte oss på vår vanliga plats för att titta på några videos på oss ♥
det blev att filma nya i omklädningsrummet också, de kommer upp snart! super roliga är dom! för mig iallfall ;D
efter skolan träffade jag andreas i åstorp och följde med honom hem ♥
idag blev det en massa tårar hos honom bara för att det har blivit värre för daniellas pappa och jag är så orolig för henne :( ♥. men det fixar sig, det gör de! vi håller tummarna och hoppas på det bästa ♥
nu är jag hemma och har cp tråkigt, kollar på alla älskar alice helt själv för martin och jessica sover redan -,-'♥. idag har jag ätit korvstroganoff med ris och sen en massas godis! ;D ♥
men nu ska jag lägga in en massa bilder och videos på bloggen så vi hörs snart ♥
jag ska berätta för er om min helg också! :D
pusspuss gullunge ♥

uttråkad till max..

62 frågor för dig som har tråkigt

1. Hur gammal är du om fem år? 22
2. Vem tillbringade du minst två timmar med idag? min älskling♥
3. Hur lång är du ? 1.65 
4. Vilken är den senaste filmen du sett? rosa the movie ♥
5a Vem ringde du senast?  min älskling ♥
5b Vem ringde dig senast? min systers pojkvän
6. hur löd ditt senaste sms och till vem? jag skickade "? ♥ " till min älskling
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? bros på med vem.
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? sambos.
10. När såg du senast din mamma? imorse.
11. Vilken ögonfärg har du? blå.
12. När vaknade du idag? tio i sju.
13. Vilken är din favoritjulsång? tänd ett ljus :)
14. Vilken är din favorit plats? bredvid min pojke ♥
15. Vilken plats föredrar du minst? spelar ingen roll, bara rätt folk är där.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? förhoppningsvis med min älskling ♥
17. Vad skrämde dig om natten som barn? mina drömmar -.-
18. Vem fick dig verkligen att skratta senast? min älskling ♥
19. Har du någon piercing? ja, två i varje öra.
20. Har du stationär eller bärbar dator?  bärbar
21. Sover du med eller utan kläder på dig?  med
22. Hur många kuddar har du i sängen? sju st :$ ♥
23. Hur många landskap har du bott i? ett
24. Vilka städer har du bott i?  ÅSTOOORP. 
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? barfota på sommaren ♥
26. Är du social? bros på ♥
27. Vilken är din favoritglass? vanilj
28. Vilken är din favoritefterrätt? kladdkaka :D
29. Tycker du om kinamat?  nej :s
30. Tycker du om kaffe? nej ;s
31. Vad dricker du till frukost?  oboy eller cola
32. Sover du på någon särskild sida?  huvudet in mot väggen ♥
33. Kan du spela poker? haha nej ;d
34. Tycker du om att mysa/kela? både och ♥
35. Är du beroendemänniska? av tv & mobil jaa ;)
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja :) ♥
37. Vill du ha barn? jajamensan men inte nu! 
38. Kan du några andra språk än svenska? engelska, teckenspråk och rövarspråket ;)  
39. Har du någonsin åkt ambulans?  nej.
40. Föredrar du havet eller en pool?  både och.
41. Vad spenderar du helst pengar på? nöjen och saker till mina nära och kära ♥
42. Äger du dyrbara smycken? jaa :)
43. Vilket är ditt favorit program på tv? inget speciellt ;d
45. Vem är den roligaste människan du känner? dani och min pojke ♥
46. Sover du med gosedjur? nej med en speciell kudde (v)
47. Vad har du för ringsignal? engel - rasmus seebach ♥
48. 62 frågor för dig som har tråkigt
49. Har du kvar några klädesplagg från när du va liten? nej xd
50. Har du någon tatuering? nej, men vill :D
51. Kan du byta olja på bilen?  nej
52. Har du fått fortkörningsböter nån gång?  nej
53. Vilken var den senaste boken du läste? vem är söt? ♥
54. Läser du dagstidningen? det händer men inte ofta.
55. Prenumererar du på någon veckotidning? nej
56. Dansar du i bilen?  ja det e väl klart att jag gör :)
57. Vilken radiostation lyssnade du till senast? rix fm 
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? haha minns inte :$ ♥
59. När var du i kyrkan senast?  när jag konfirmerades :P
60. Vem var/är din favoritlärare på högstadiet?  ingen speciell.  
61. Hur länge har du campat som längst i ett tält? två tre veckor ♥
62. Vem var det som senast gjorde/sa något extra speciellt för dig? min pojke ♥
har man tråkigt så har man ... snott denna av dani pommfritt mannen ♥

wanted ♥






ge mej


pratar i telefon

nu ska jag prata i telefon med min älskade poojke ♥
bloggar snart

dålig uppdatering...

som vanligt... men idag kommer de några inlägg om veckan och hur min helg ska se ut! :D

bäästa lördagen!♥

jag kunde inte blogga speciellt mycket i lördags eftersom jag hade en hel del saker att fixa till min överraskning till min snutteplutt. ♥

eftersom vi hade fyra månader och jag älskar honom så oerhört mycket bestämde jag mig för att överraska honom med hyrda filmer och en massa gottis & så blev det.
jag gick upp vid tolv, duschade och gjorde ve mig lite smått.
gick & hyrde de en film som han ville se och en annan som alla rekommenderade,
sen gick jag upp om min kära kusin. hon och kedd städade i full fart, hahaha!
jag promenerade vidare mot oj efter ett tag och handlade massa gottis, kinderägg ♥ och gick hemåt.
väl hemma diskade jag och dammsuga, duktiga mig! :$
jag gjorde ve mig och bytade om så jag blev snyggare än vad jag redan var då, naturligtvis ♥
eftersom det hade hänt en del saker på mammas jobb så blev hon sen, men vi hann käka och sen körde hon mig till andreas.
jag plockade fram filmerna, godiset och drickan & han blev jätteglad.

under kvällen satt vi i hans säng med täcket runt oss och bara mös med varandra ♥
vi kollade naturligtvis på filmerna också & de var faktiskt superbra.
clash of the titans and never back down - om ni inte sett dom så gör de!
under filmerna och "pausen" mellan filmerna hade vi brottning och naturligtvis så vann jag!
det blev en hel del tårar också för min del, för jag är verkligen glad att jag har honom vid min sida ♥
när filmerna var slut och klockan blev halvtolv kom min pappa & hämtade mig hos honom :/
när jag satte mig i bilen rann en tår ner för kinden, jag ville verkligen inte åka ifrån honom ♥
tillsammans med honom mår jag så bra..

när jag kom hem kollade jag på film och smsade med älskling, dani och pernilla ♥
vi snackade om allt mellan himmel och jord :)
men sen somnade jag i soffan & det var inte speciellt ovanligt,
för där har jag sovit hela helgen ♥

puss på kind * ♥


dålig uppdatering

hejsan svejsan, det var ett tag sen jag skrev av mig ordentligt här på bloggen så det blir ett par inlägg eller ett riktigt långt, vilket av de blir en överraskning tills jag bestämt mig ;) hahaha ♥

nu ska jag börja skriva om min underbara lördag som jag spenderade med världens bästa pojkvän! ♥


fyra månader ♥



When the moonlight kiss the sea,
Love was made for you and me.

surprise surprise

jag uppdaterade inte igår för jag hade ingen slut, veeckans depp dag var igår! "/. jag skulle träffat andreas men det blev inte så för det kom saker i vägen så jag satt hemma hela kvällen och kollade film med pappa som sov i soffan.. det var ett roligt sällskap :)
jag somnade i soffan så vaknade även där klockan tio imorse.
sen dess har jag bara ätit chips, druckit cola och kollat tv, men snart ska jag ner i duschen, ta på mig joggingbyxor och ta mig till oj för att handla lite stuffs.. och sen vidare "dit" för att fixa några andra saker (a)
vi hörs senare
pöss

du, jag och dupree

jag sitter nu i vår soffa där nere och kollar på du, jag och dupree. den går på tv6 nu och det finns inget annat att glo på och jag kan ju definitivt inte sova om man säger så :s

idag har det varit en riktigt dålig dag! jag försov mig, missade nästan bussen, kunde inte koncentrera mig i skolan och bråkade med mamma & syster när jag kom hem från skolan som innebar utegångsförbud ikväll + hela helgen :/
så min idé om att fixa en grej till andreas kan glömmas och även vårt firande av fyra månadersdag på söndag :/
jävla skit fan.
nu ska jag inte skriva mer, för det blir väl bara skit av det också (y)
vi hörs

bad update,

ja, jag har inte uppdaterat sedan tisdag kväll -.-' lite dålig stil av mig, men jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om längre så det blir bara samma sak hela tiden & det är väl lite trååk! :D

ja, igår var det onsdag & jag var i skolan och mådde bättre. jag tog bussen, träffade dani i klippan, gick till första lektionen där vi fick sitta vid datorn och göra vad vi ville för vi var klara med uppgifterna :s
och sen hade vi inte fler lektioner, så fem i elva sprang vi mot åbyplan för att ta bussen till stan där vi gjorde några ärenden, bla köpte födelsedagspresent till davveboii tha man' ♥
iallfall så träffade vi mellis sedan & vi fick inte komma in på hans simlektion så vi fick sitta utanför och vänta fast halv tre följde dani mig till knutan för jag skulle ta mitt tåg till ängelholm..
jag fick sitta i de kalla i mer än en timme innan mr rasmussen kom -.-' kallt och vi missade vår buss precis så vi fick ta tåget till stan igen och sen tåget till åstorp.
vi cyklade hem till honom först och sen hem till mig för att äta. han blev förälskad i min systers köttfärssås ;o mystiskt!♥ haha och sen gick vi till hagapunkten för att hämta pojkarna.
vi gick hem med dom, de fick kräm och mjölk & sen blev det natti natti.. men tjugo i åtta hörde jag något från övervåningen och då satt dom & lekte affär -.- typiskt dom! så då blev jag lite arg och sen somnade dom.
therese och per kom hem tjugo minuter senare och då körde per oss hem.
på kvällen blev allt skit! jag bråkade med ......, sprang ut där allting blev ännu mer skit.. men det löste sig till sist♥
iallfall så mår jag bra och alla jag älskar mår bra!♥
vi hörs senare ikväll eller något.

jag mår bättre (y)

jag mår bättre och jag har skrivit tio sidor med sammanfattning till samhälle provet nästa vecka! :)
nu kollar jag på i form med anna anka. det är faktiskt väldigt bra! ♥
men nu hörs vi senare imorgon,godnatt! ♥

honey bunny / sjuk

idag vaknade jag vid halv åtta, då mådde jag inte alls bra så jag ringde mamma och bad henne sjukanmäla mig! jag gick upp och la mig ett tag till, vaknade till och gick ner & satte mig här i soffan.
jag har ätit jordgubbskräm med mjök, det var gott och behövdes! kollat på två filmer och inne på den tredje nu, men den är väl snart slut tror jag :)
jag ska börja sammanfatta samhällen nu för jag har ändå inget annat att göra & sen ska jag fixa teckenspråksläxan.
man borde egentligen ha en dag i veckan ledig för att få undan läxorna, det hade varit skönt.
vi hörs senare. pusspuss♥

mååndaaaaag

jag har inte uppdaterat alls idag, förutom nu då! aja, bättre än inget alls! :)
skolan var helt okej, fast var lite nere men dani fick mig på topp humör! jag älskar dig ♥
vi somnade lite där och här men ja, vi fixade skolan iallfall!
sista lektionen hade vi kunskapskontroll och det gick konstigt nog bra fast alla pratade och klagade en massa hit och dit.. i vilket fall som helst hann jag med tåget tio i tre, jag tror det var då iallfall? ;o
jag cyklade hemåt, kollade tv och kollade på datorn lite & helt plötsligt ringer ... andreas och ber mig möta honom vid oj och lika glad är jag och går & möter min underbaring på ojs parkering.
vi pratade om lite allt möjligt idag, han är min allra bästa vän och jag älskar honom över allt annat ♥
hyrde natt på museumet och mös lite, vi fick även fiskpinnar och potatismos till middag för vi tjatade oss till det :$
haha, jag följde honom hem, ända hem... gud så snäll jag är! men vad gör man inte för den man älskar ♥
vi pratade lite utanför honom/uppe i gatan och diskuterade vem som älskade den andra mest & jag vann för min kärlek är starkare än någonting annat.
jag cyklade hem och kollade på tv & nu snart ska jag sova för klockan är snart elva ;)
hahaha. godnatt pussisar ♥

♥ hif tills jag dör

min söndag
  • vaknade runt tolv
  • duschade
  • gjorde ve mig
  • cyklade till carro
  • tog bussen till stan med noel och carro
  • lämnade noel hos hans pappa
  • åkte till olympia
  • kollade hif ♥
  • gick till knutan
  • käkade donken
  • tog tåget hem
  • cyklade hemåt
  • sa hejdå till carro ♥
  • prata i telefon med min bästavän & även pojkvän♥
  • kollade ensam mamma söker.
  • tog bort smink och saker
  • satte mig framför datorn med pelle svanslös på tvn
  • ska rensa / vika mina kläder till byrån
  • sova
  • skola /imorgon

godnatt!

♥ ett år



taggad!


ny bild

tjuuuuuugis ♥

- ♥ -

min fredag
  • prata i telefon med älsklingspojken min ♥
  • cykla runder i åstorp & tänka lite
  • vara på bowlinghallen med syster & martin
  • busa med noel ♥
  • kolla film med pappa
min lördag
  • duscha & raka benen
  • vara med älsklingen ♥
  • hem & äta med familjen & noel
  • vara med älsklingen ♥
  • kolla på pelle svanslös - nu!
  • sova - sen!

min söndag (som jag tror den blir)
  • vakna
  • göra ve mig
  • kolla fotboll / vara med älskling ♥
  • åka hem eller någonting
  • sova

duschen

jag ska hjälpa mamma med maten och sen ner i duschen :*
vi hörs senare
pusspuss

fredag å´jag har tråkigt

jag har aldrig haft såhär tråkigt en fredag, det är sjukt! :s

jag vaknade vid tolv men ville inte gå upp så låg kvar tills kvart över ett! ;) då gick jag upp och gjorde pannkakor som smakade äckligt som tusan & det var för att den ena sidan var svart och inte den andra ;) haha smarta tess :$
jag diskade och satte mig i soffan med datorn när min syster bad mig cykla och handla cola till henne så visst gjorde man det. man fick ett choklad för det så what ever! :)
idag ska jag inte göra någonting för min pojke är sjuk & han svarar inte heller mig :| <3
hoppas han blir bättre tills söndag iallafall.
nu ska jag spela bubble trouble ♥

-

jag vet inte vad det är med mig men mer ensam än såhär har jag nog aldrig känt mig..
jag ska gå ner ett tag, kolla på pelle svanslös och äta glass.
jag finns på telefonen hela tiden om jag inte somnar!
godnatt och sovgott för jag bloggar inte innan jag lägger mig.
så pusspuss

fjärde lovdagen blev

min syster väckte mig klockan elva så då gick jag upp och duschade, gjorde ve mig, diskade och åt frulle. jordgubbskräm med mjök, gottigt.
vid två tiden kom therese och hämtade mig & syster för det blev lite ändringar för min pojke har blivit sjuk :/ och hennes naglar tog tre timmar istället för två. men vi hämtade iallfall alla barnen och körde mot busfabriken.
på fabriken blev det en massa bus, upp och ner i alla gångar & mög men kul hade vi! jag gick och hämtade påfyllning på glassen typ två tre gånger ;) för den kostar fucking 25 kr.. inte helt okej!
iallfall så körde vi därifrån vid fem och då kom vi hem & jag somnade direkt i soffan. när jag vaknade så gick jag iväg ett slag och sen fick jag en massa sms av min pojke, han var orolig :( men jag lever och mår helt okej <3
under kvällen har jag kollat på min nya film, pelle svanslös! superbra och den berättar mycket om mobbning också, så det är lite smarthet och barnslighet.
ikväll har jag tänkt mycket och kommit fram till en fråga: vart finns alla de äkta vännerna någonstans? dom som säger "jag kommer aldrig lämna dig"

i ♥ music

gubben i lådan

engel

walk the line

på gator röd och blå


fjärde lovdagen ser ut

idag ska jag inte ställa någon tidig klocka utan jag ska ställa den till klockan halv elva tidigast, för annars hinner jag nog inte! jag ska duscha och göra ve mig & sånt för klockan halv ett kommer therese för att hämta mig & min syster för vi ska till busfabriken tillsammans med emil, anton, wilma och erik!
efter det ska andreas förhoppningsvis med mig hem?! jag håller tummarna♥
men vi hörs imorgon för nu ska datorn stängas.
pusspuss ♥

vi är alla grön och vita bröder!

idag har jag gjort något jag aldrig trodde jag skulle göra men jag ångrar inte mig det minsta!

innan matchen kom mina kusiner hem till oss så pratade lite med dom och sen käkade jag snabbt två biffar och några pommes & sen var vi iväg. när vi kom dit så köpte jag biljett och sen fick jag gå snabbt som tusan för att hinna med andreas och dom andra. i första pausen tappade jag och andreas bort dom andra så vi umgicks lite själva (v) sen började matchen igen så vi gick tillbaka till platserna, i andra pausen följde vi med hans kompisar ut för dom skulle röka.
dom började diskutera fotboll istället och jag träffade pappa också :) han tänkte kasta ner andreas i vattnet men han gjorde inte det, han är väl för snäll ibland (a) haha. sen gick vi in igen för pausen var nästan slut.
och i sista perioden var det spännande, pojkarna skrek och hoppade & hade sig. jag var mest lycklig för att jag var med andreas men kul hade jag :)
det blev förlängning men även straffar, sjukt bra spelat av dom! 5-4 till rögle (v)
vi gick ut från hallen och då hade killarna snöbollskrig, haha ja dom kan minsann allting! jag sa hejdå till min älskling och gick för att möta pappa & martin. påvägen hem diskuterade jag med martin och pappa om någonting men kommer inte ihåg vad (:
när jag kom hem så sov mamma och jessica skulle precis gå och lägga sig så jag får väl göra samma sak snart för det är bara jag kvar!
vi hörs imorgon men först hur ser morgondagen ut?

tredje lovdagen blev

jag blev väckt av mamma imorse, fem minuter innan hon skulle köra så var jag uppe och hade stressigt högt upp över öronen! haha, jag sprang runder som en liten nyfiken råtta eller vad man ska säga. iallafall så blev jag körd till andreas och precis innanför dörren står hans mamma i högsta hugg om att få åka till jobbet! ;) jag pratade med henne ett tag och sen gick jag upp för att få upp andreas - idag gick det inte speciellt bra.
både han och jag somnade bums och vi sov i typ två timmar för sen skulle han upp och duscha & göra allt annat som han nu gjorde. han väckte mig men jag ville minsann inte gå upp så jag låg i hans säng medans han duschade.
till frukost/lunch åt han kycklingcurry med ris & jag åt tre mackor, lika gott som alltid :* ♥ & ja, han hade faktiskt frågat om jag ville ha men jag valde mackor så klaga inte.
när han var klar så diskade jag och plockade undan & sen gick vi mot stationen där han skulle ta bussen. påväg till stationen så kom hans kompis hompe och erikafalkman, mysigt! andreas och hompe snackade om allt och inget & hon cyklade bara tyst bakom, haha.
dom skulle med tåget så vi sa hejdå till dom och gick mot hans buss, till ängelholm. när den kom sa jag hejdå till honom och började promenera hemåt. när jag kom hem skulle jag vara duktig trodde jag och tog fram skolböckerna men icke som nicke att jag öppnade dom, haha! jag har faktiskt lov och då ska jag inte sitta & plugga.
min syster kom hem efter någon timme och då satt jag i soffan framför datorn. men för någon timme sen satte jag ifrån mig datorn för att den skulle rensas på saker och virus & skit, men nu är den klar.
några små ändringar blev det faktiskt idag & det är att jag ska åka och titta på ishockey i ängelholm för rögle spelar och martin & pappa ska dit :) jag ska också dit men inte med dom utan jag ska träffa andreas och hans kompisar för att kolla med dom! ♥
vi får höras senare ikväll när ishockeyn är slut! :)
pusspuss ♥

tredje lovdagen ser ut

min klocka ringer kl sex imorgon igen eller klockan sju, det bros på ifall mamma vill köra mig till andreas eller inte!♥
eftersom min underbara pojkvän ska iväg under förmiddagen imorgon och vara borta tills torsdag förmiddag så vill jag gå dit och vara med honom innan han åker. vi ska förhoppningsvis göra så lite som möjligt och bara vara med varandra, för de är de bästa som finns!
när han ska åka har vi selle till stationen och sen fortsätter jag min promenad hemåt & då ska jag ta disken från igårkväll för jag gjorde varma hallon till mig och min syster, gott! och sen ska jag fortsätta städningen av mitt rum, fast det är bara att rensa byrån - min syster hjälper förhoppningsvis mig om jag ber snällt!
ikväll ska jag vara barnvakt åt emil och anton, utan andreas! :/ hur ska det gå? jag klarar det säkert själv också. jag ska hyra en film med barnen och starta kaminen för det är så otroligt mysigt med öppen eld :$
och sen ska jag bara hem och vila upp mig för nästa dag.
undra hur den tredje dagen blir eftersom första och andra inte blev som planerade!
vi hörs ikväll när jag kommit hem från emil och anton busfröna.
pusspuss
&godnatt

andra lovdagen blev

jag gjorde ve mig snabbt och enkelt & började cykla, köpte ett fransbröd och cyklade hem till honom. när jag väl kom till honom låg han fortfarande och drog sig i sängen, och hela tiden "fem minuter till". men det blev inga fem minuter för jag tog hans täcke och hans kuddar & gick och då gick han upp och duscha.
vi gick ner och käkade frukost, mycket mumsigt med fransbröd! :$ rawr! sen hjälpte jag honom att bära in ved och sånt innan  ♥
vi gick till byn för att ta bussen till väla & så.
på stationen var min syster och efter ett tag kom min kusin, busshelvetet var försenad ganska länge så irreterad var man ju! vi satte oss längst bak men i nyvång hoppade ett dagis på så vi gick och ställde oss där framme istället så att dom skulle kunna sitta! väldigt gulligt av oss (v)
på väla blev det inte mycket shopping för någon av oss förutom min syster, hon köpte två par vantar - ett till mig och ett till henne, gulligt va?(a) och sen köpte hon ett par leggins av något slag, fina var dom iallfall.
vi tog bussen hem vid halv två och då var det stressigt för det visade sig att jag och andreas skulle vara och bada i perstorp med emil, anton, wilma och dom idag men det visste jag inte! :) men det blev snabbt hem och hämta grejer till badet och sen upp till stationen för att ta tåget till perstorp.
på stationen hämtade per oss och vi åkte & badade. jag hade grymt roligt, alla skulle åka rutschbanan och det skulle vara tillsammans med mig, aja det gick ju bra tills det gick för snabbt men wilma var lika glad för de! :) <3
vi åkte därifrån vid fem tiden har jag för mig och i bilen satt jag och andreas längst bak tillsammans med erik. dom satt och knuffades på varandra hela tiden - mhm barn! ;) haha skoja.
sen körde therese och per allihopa hem & mig sist, jag sa hejdå och hoppade av & sprang in där maten väntade. köttbullar och potatismos, det var inte speciellt gott men jag åt och det är huvudsaken tycker jag?!
sen blev det tv med syster och mamma, vet inte vad vi tittade på och bryr mig inte speciellt mycket heller för jag somnade iallfall och sov i soffan tills klockan tio & då började en fett bra film som jag såg med pappa :)
aja, nu ska jag berätta vad som händer imorgon och sen ska jag nanna kudden.
PUSS
att bara få vara tillsammans med dig är det bästa som finns älskling!

andra lovdagen ser ut

idag är det planerat att min klocka ska ringa runt halv sju för att jag ska köpa frukost och cykla upp till min älskade pojkvän för att äta med honom och ha en mysig morgon helt enkelt.
och sen ska vi ta bussen till väla med min syster och min kusin emmy & det ska bli väldigt skoj!
hörs mer efter. puss

första lovdagen blev

inte att åka till stan och träffa ida eftersom hon inte hörde av sig!

jag vaknade klockan åtta men ville sova mer men alla bomba med en massa sms, men en liten sovstund blev det till elva eller tolv. då gick jag upp och ringde andreas, vi bestämde att vi skulle träffas.
jag gjorde ve mig, duschade och lite så på två timmar och sen bar det av att hämta hans biljett och sen hem till honom.
hemma hos honom spelade han ps3 och vi kollade på två filmer, guldkompassen och 27 dresses (v) jättemysigt hade jag iallfall, hur han hade får ni ju prata med honom om ;) hahaha!
jag cyklade hem så jag var hemma lite över nio tiden och då somnade jag i soffan (y)


första lovdagen ser ut

att gå upp i lagom tid, alltså inte klockan tolv, ett eller två!
jag ska ta tåget/bussen till helsingborg och förhoppningsvis träffa ida.
och när jag har varit där ett tag ska jag hem & träffa min älskling!

förhoppningvis blir det några bilder under lovet, men hoppas inte på för mycket.
jag skriver imorgon om hur det blev.
nu ska jag fortsätta glo på skräckfilmen, helt själv :'(

ps. detta blir sista inlägget för inatt så godnatt!

HÖÖÖSTLOV

har ju glömt att hurra för de :o så.
.
Hurra hurra hurra..

bilder från festen den sextonde


my weekkeeend

ojojoj, jag har inte bloggat på hela helgen... och det beror på att jag inte har mått speciellt bra fysiskt eller psykiskt men nu när jag mår bättre tar jag tag i det hela och ska berätta om min underbara helg.

skolan i fredags slutade inte så dåligt som jag trodde utan vi fick sluta tidigare eftersom idrotten började redan halv ett. och den var verkligen superjobbig men jag känner mig duktig som var med på hela, trots allt. slutet av lektionen blev det lite yrsel och illamående eftersom duktiga jag inte ätit mat på hela dagen (y) smart tess, verkligen! NOT
efter skolan blev det att åka hem och vila i tre fyra timmar och när jag vaknat var hela huset i full gång, min syster hade tatuerat sig och gjort ve sig för halloween disco mm. mamma skulle iväg och handla & jag skulle med så det blev att ta på skorna och bege sig iväg mot oj, det tog en jävla massa tid där inne men vi fick nästan allt vi skulle ha. vi körde upp med saker till gården & efter det hämtade vi äntligen min älskade pojkvän.
hemma hos mig blev det pizza, mys, skratt och bara njuta av sällskapet. eftersom jag inte mådde på topp så somnade jag ifrån honom & jag fick verkligen dåligt samvete för de men ja, inget jag kunde rå för just då - mår man inte bra, så gör man ju inte det :/ ♥. under kvällen kollade vi på en skräckfilm, eller rättare sagt vi såg halva för vi blev alldeles för rädda så på hemvägen skrämde andreas upp sig själv om att mördaren var därbak i vår bil ;s haha.
när jag kom hem somnade jag direkt i soffan och sov där men jag gick upp & la mig i sängen och frös nästan ihjäl, det var då man skulle haft en söt, snygg, underbar och varm pojkvän hos sig :$ men icke! /: 

i lördags vaknade jag lite då och då av att jag frös och sen var jag skit varm, till slut fick jag iallfall tummarna ur röven och gick ner i duschen. efter det blev jag då lite piggare och gjorde ve mig för att följa med mami till väla för att kika runder och fika litegrann men det blev inte alls att bara kika utan efter en halvtimme hade jag och mamma redan handlat för över tusen kronor och det var bara till mig ;o ♥.
jag fick en vit t-shirt från fred perry, en röd kofta från fred perry och ett par svarta byxor. super fint! 
efter det gick vi runder lite till och sen blev det fika, vars en slät bulle och cola till mig & kaffe till mami. vi gick till apoteket och sedan hemtex & sen begav vi oss mot flowerteam där jag köpte en jättesöt sten till min älskade pojke, det stod jag älskar dig på den!
vi åkte hemåt och jag bytade om, snabbt & enkelt eftersom jag visste vad jag skulle ha på mig :$ mamma körde mig till andreas och sen spenderade jag hela kvällen där med han, hans föräldrar och deras kompisar från danmark, mycket trevligt hade jag och väldigt god förrätt och efterrätt även om jag blev mätt skitsnabbt! ;o
kvällen bestod av många skratt, kollande på fifa11 spelande mellan andreas och kevin men även ett bråk som innebar att jag sprang ifrån andreas hus & ja, allting blev skit men blev bra till slut! 
min syster och martin hämtade mig efter tolv någon gång, jag sa hejdå till mitt hjärta och åkte ifrån honom med ett suck /: när jag kom hem satte jag mig framför tvn och när mamma & pappa lagt sig somnade jag i soffan och vaknade där imorse.

idag vaknade jag inte förrän klockan tolv, så då gick jag upp och ner några gånger & sen ner i duschen så jag skulle bli lite piggare. när det hade skett blev det att storstäda mitt rum så nu är det fint och snyggt som fan, men jag är inte klar än för byrån ser ut som ett helvete! FYFAN säger jag bara! :D men det ser mycket större ut nu efteersom jag har slängt ut den jävla lilla byrån som bara stod där till ingen nytta.
jag har inte gjort mycket mer än att städat och kollat på tv med pappa men nu tittar jag på skräckfilm med... mig eller jo, jag har ju dani på andra sidan datorn men rädd blir man iallfall :/ önska andreas vore här 



RSS 2.0