Fredag tjalalala!

Äntligen freedag! Fredag fredag fredag me love.
Dagen började med promenad mot bussen. Hoppade av på åby och gick till skolan, träffade flickorna i klassen och gick mot klassrummet där vi skulle ha första lektionen. Praktisk psykologi, där de blev en massa tjafs om vem som skulle redovisa. Jävla lärare de där ja. Andra lektionen var engelska. Jihow, lite mer chill lektion men jag fick mycket gjort. Vi slutade lite tidigare och då blev de tredje lektionen. Inger lektion och där diskuterade vi inför projekt arbetet i trean. Men det löste sig, ska jobba med Danie. Det blev dags för lunch, dock äcklig mat och därför gick de ner. Efter lunchen satte vi oss på torget och spelade kort, fast Danie koncentrera sig mest på att slå mitt rekord på Fruit Slice. Lycka till sa jag bara till henne :) Efter de var de dags för fjärde lektionen, alltså idrott. Fast teori. Det tog inte ens en timme så klockan ett tog vi tåget mot Åstorp, iallafall jag.

Jag gick hemåt och bytade om till shorts, träffade Andreas och följde honom hem & sen gick jag hemåt igen för att handla med mamma. Vi handlade kött, kulpotatis och även hårfärg till mig. Det blev en liten powernap och sen mat & sen färgade min syster mitt hår. Det blev fint, nämen det är helt okej. Om jag inte är nöjd senare så färgar jag om de ännu en gång.

Nu sitter vi allihopa i soffan och kollar på big brother, fast de slutar nu och jag har inget att göra så tänkte starta en film och sen lägga mig. Klockan ringer iallafall 10 imorgon, hoppas de räcker för orkar inte gå upp tidigare :) Tar de som de kommer, huvudsaken är att jag blir nöjd med mitt hår tycker jag.

Vi hörs mer på söndag, när jag kommit hem.
Godnatt

En riktigt bra start på dagen

Tjolahopp på er, era kråkor.

Idag är de en relativt bra dag för mig och för många andra också, i hope. Dagen började med en stressig morgon, alltså ingen härlig morgon dusch. Mög! Jag tog bussen med Andreas och idag mådde han bättre. Glädjer mig :) Vi satt och prata om allt mellan himmel och jord & väl i Ängelholm blev det ett farväl, tills eftermiddagen närmar sig. Jag hoppade på bussen mot Klippan, även Natalie gjorde det. Det blev snack om de senaste nytt. Iallafall så var de en bra start på morgonen.

Vi gick upp till studierummet men sen promenixade hon till sin lektion. Nu har vi förskola, skola och fritidshem & vi arbetar med ett arbete om barnen. Jag jobbar med Anna, Danie och Fredrika om 6 åringar, det går jättebra. Är klar så ska gå ner till toget och ta mig en baguette & en cola. Sen fortsätter jag till arbetet.

Vi hörs
Ha en bra dag

Satans skallebank

Fan, helvetes jävla huvud. Vad ska man ha dig till om du ändå bara ska klaga och göra ont?! Fuck you.

Och ja, det var min ilska på mitt lilla kära huvud som är så gulligt annars. Efter skoldagen promenerade jag iväg mot mitt hjärta för att se hur han mådde. Han såg inte pigg ut men han är så envis och omtänksam så han ska banne mig till skolan imorgon, säger han. Om det blir så får vi se. Hoppas bara att han blir frisk, det är de enda som betyder något för mig. Vill inte att mitt hjärtegull ska må dåligt, för då gör jag också det.

Men som sagt, stannade inte där speciellt länge för de är vår hemlighet att jag var där. Promenixade hemåt igen för att hjälpa mamma och handla, men hon var inte hemkommen än så jag la mig i soffan och fixade med datorn. När mamma kom blev de handling, vi redde ut allt & träffade på Andys mamma på oj. Hon är bara för härlig. När handlingen var uppklarad åkte vi hemåt, gjorde ve maten och käkade. Det blev att titta på big brother avsnittet från igår eftersom man missade de eftersom att man gick och la sig. Skönt att sova tidigt, får nog bli så idag också ifall jag inte får bort min huvudvärk.

Nu sitter vi allesammans i soffan och tittar på efterlyst. Hemskt program fast man måste hålla koll på vad som händer i världen på något sätt. Snart är de big brother eller så blir de sängen, men ska skicka iväg ett mess till natalie och diskutera lite om lördag. Vad ska jag ha på mig är dagens funderare.

Orkar inte blogga mer nu eller mer ikväll så detta blir sista inlägget för ikväll. Vi hörs

Inte vilken dag som helst, utan onsdag

Orkade inte blogga igår när jag kom hem. Men kvällen tillbringades med scouterna i kyrkan, med en helt okej invigning och sådär. Sen blev de goda kakor och snack med älsklingen. Vi orkade inte stanna kvar så länge så vi gick hem till honom istället där jag fick käka också. Vi spelade fotboll, pratade, mös och spelade ännu mer fotboll. Hade en helt underbar kväll medans dagen sög balle. Bråk hit och ännu mer bråk dit. Orkar inte! Mamma hämtade mig halv tio, då de blev lite big brother och sen i säng.

Idag ringde klockan 6, blev en snabb dusch, göra ve sig och frulle. Gick till bussen för att åka med Andreas till Ängelholm som vanligt, men idag mådde han inte bra så vi fick gå av på Metallgatan. Där väntade vi på bussen tillbaka mot Åstorp. Han vilade och jag var mest besviken på mig själv för allt jag gör fel. I Åstorp väntade jag på tåget och han promenerade hemåt för att vila.

Väl i Klippan träffade jag Danie. Vi gick mot byn och jag berättade om allt som hänt, skönt att ha pratat ut med någon som lyssnar. Tack ♥. Därefter gick vi mot skolan, första lektionen lyssnade vi på en från länkarna(=en som har missbrukat innan). Han var duktig på att berätta och de var intressant att lyssna på. Sen blev de lunch och ganska äcklig mat om jag ska vara ärlig & de måste man ju? :) I vilket fall som helst så har vi ingen svenska nu och kanske ingen samhälle heller? Lärarna på denna skolan är verkligen helt snea. Dom vet varken in eller ut. Skiter snart i de och tar de som de kommer.
Om de blir att ha samhälle idag har vi redovisning, men de bros ju på om han kommer. Blir så trött på visa människor som tror de kan bete sig hur som helst mot mig utan att jag ska kunna säga ifrån. Nu har jag sagt ifrån för sista gången, lägg ner!

Vi hörs efter skolan. Håller tummarna för tåget klockan två annars blir de klockan tre :(

Kram

i want this


+/-

+ påsklovet  + min pojkvän
+
det fina vädret  + mina presenter
+ min fest + planerna inför valborg  + sommaren är påväg!

- falska människor  - min hårfärg


En varm och solig tisdag

Godmorgon mina kära vänner.

Idag ringde klockan tio i 6 men min kropp gick upp kvart över istället :) Orkade inte tidigare, och de behövdes inte heller eftersom jag tog duschen i går kväll. Sovit helt okej inatt och haft både hemska och bra drömmar. Blev en halv macka imorse, för de blev för stressigt. På stationen träffade man älsklingen och tog bussen med honom till Ängelholm, där man tog bussen vidare mot Klippan.

Nu är jag långt om länge på skolan och har hunnit skriva vidare på teckenspråks glosorna och de känns bra, för ska snart göra häfte om alla glosor på datan, trött på att anteckna om allt all the time. Träffade Natalie nyss men hon har lektion nu och sen ska hon hem, så lite onödigt för mig att komma hit trots allt.
Jag hoppas på att min mamma vaknar snart för är fett hungrig och har inga pengar med mig idag, så tänkte be henne om 30 kr imorgon så jag kan köpa mig en baguette och en dricka, de är väl inte helt fel denna härliga dag.

Skoldagen börjar tio över 12 som ni redan vet. & ni tycker säkert jag är trög som redan är uppe men de är bäst så :) Annars blir man bara mer skoltrött ifall man tar sovmorgon mitt i veckan också vidare. Efter skolan tänkte jag ta bussen, antingen till Ängelholm och ta bussen hem med Andy eller så tar jag bussen hem direkt, får prata och höra lite med mamma vad som är ok.

Ikväll är de bestämda planer för mig och Andreas. Eftersom vi långt och länge bestämt oss att bli ledare för 6-7 åringarna, på scouterna så börjar det idag med en tripp till kyrkan. Där kommer vara märkesutdelning, jävligt pinsamt men dock utdelning & därefter fika på scoutgården.

Mer om detta ska jag inte berätta utan ska ta tag i teckenspråket nu & möjligen engelskan om jag fick med den? :) Good question. Vi hörs.

Kram


Min nästa vecka ser ut såhär


Annandag påsk

Hej svejs. Ledig idag med, skönt! Klockan väckte mig tolv men jag hade varit vaken tidigare än så men ändå inte orkat mig upp från sängen. Bikinin hoppade på och krämen också & sen ut i trädgården och sola. Hann med i 30 minuter och sen blev jag uttråkad :) Konstigt jag aldrig blir brun, hahaha!
Jag mötte mitt fina hjärta uppe i gatan för att promenera mot fotbollsplanen för att spela med Emil. De två fjöntarna spelade och fjantade runder medans jag försökte plugga men fattade ingenting så spelade spel på Älsklingens mobil istället. Underbart väder och allt! Vi promenerade hemåt mot mig för att ta pengar till käk på roma. Kebabtallrik och en liten glass till mig efteråt.
Blev att bli följd ända hem till dörren av mitt underbara hjärta och sen har kvällen spenderats på mitt rum med huvudet fullt med läxor. Psykologin är klar och de känns jävligt skönt.
Snart blir de att gå ner och ta sig ett glas cola och kanske en maka? Magen börjar kurra igen. Stackars jävel som får vara hungrig hela tiden. Iallafall så blir det big brother och sen sängen direkt.

Morgondagen börjar med en busstur med Älsklingen till Ängelholm. Kanske hinner en frukost där? Det man inte vet får man reda på lite senare, så får hålla tummarna. Börjar tio över tolv imorgon, med min favoritlärare INGER! Jihow. Älska älska älska. Iallafall så får ni ha en bra kväll tills den tar slut och sådär.

Finns på mobilen. Kram på er



Min födelsedag i ord

En liten dålig bild ni fick innan men ni får nöja er med den så länge. Men nu, till festen.. En mycket trevlig kväll, hade en awesome tid med allesammans och fick superbra saker & är verkligen nöjd med allt. Fick för det mesta pengar till resan jag ska på i sommar, med mitt hjärta och sen fick jag parfymer, godis, god dricka och lite så ♥. Det enda som var lite tråkigt var att alla åkte hem så tidigt så kvällen slutade rätt tidigt där uppe, på gården men den fortsatte länge hemma hos mig för min älskling sov hos mig. Mysigt värre!
På festen blev det fläskfilé med svamp, paprika till ris som middag, glass & fruktcoktail till efterrätt och sen tårta & kaffe och slutligen godis, men spriten hann vi inte ta fram.
Kvällen avslutades med kortspel med älsklingen. Vi vann lika många gånger & sen förklarade han en sak för mig och jag slutade med tårar, glädjetårar. Jag somnade iväg till mina drömmar, där han också höll hus, min egna lilla drömprins.
Morgonen blev till att vakna till en gullig pojke som hoppade upp i sängen och kramade ihjäl en :') Sen blev det en enkel frukost med lite kortspel på det men till slut hamnade vi ute i den underbara solen. Skönt att ligga där bredvid honom och prata om allt och mycket därtill ♥! När klockan slog följde jag honom hem och sen ringde han & berättade han skulle ner till oj för att handla så jag sprang och lämnade Sapmi & sen gick jag och mötte pojken igen. Vi handlade och sen följde jag honom igen. Tar varenda chans till att vara med honom.
Kvällen blev till att göra ve sig snabbt och enkelt för att spendera tiden hos min mormor och morfar. Vi käkade påskmiddag och mitt i allt ringde Andreas mamma. Hon är för gullig :) Sen ringde älsklingen och tårarna rann men de löste sig på bästa sätt :) Vi åkte hem och kollade på bigbrother. 

Nu ligger jag på madrassen som placerat sig på golvet med datorn i knäet och en tända ljus. Saknar min älskling så har hans kudde vid mig. Känner hans närhet på de sättet :) Men nu ska jag ta tag i lite läxor för sista lovdagen ska spenderas satan i det med mitt hjärta. De ska spelas fotboll och lite brännboll i hope :) Vi hörs när vi hörs lite senare antagligen. Kram på er ♥

Min outfit igår!

Här kommer bilder på hur jag såg ut, mer fakta om festen kommer senare för nu är de käk som gäller! :) Hörs!

En fucking dag kvar!

Dålig uppdatering. Hänt väldigt mycket i mitt liv på sistone och en del är ju inte bra saker men jag överlever tack vare Andreas.

De mesta av dagarna har jag spenderat med Andreas eller bara tagit de lugnt hemma med min familj. Igår blev de lite fotbollspel och sen blev allt skit. Inga fler kommentarer om det men de kommer sitta i mig länge så kommer vara off ett tag, de får ni ta.
Idag vaknade jag upp med min älskade älskling på mitt rum. Vi låg länge och drog oss & bara älskade att känna närheten mot varandra.. När han hade gått kom paniken från gårdagen tillbaka, hela världen rasade :( Fan! Ge dig nu Tess.. Under dagen har jag bara varit med mamma och snackat mycket med henne, om igår bland annat. Orkar inte ens tänka på det.. Sen nu sitter jag här på mitt rum och fixar spellistan för ikväll, paartaaaj! Har även fett huvudvärk men jag ska snart ner i duschen och sen göra ve mig så jag ser lite normal ut.
Nu är de jävlar i det bara en dag kvar! men ändå är jag deppig? Why?
Vi hörs imorgon eller när jag mår bättre

Godnatt efter en underbar dag

Godnatt mina kära vänner. Från er kära vän :)

Min torsdag

Klockan ringer halv åtta och då ska jag gå upp, duscha & göra ve mig för att sedan promenera och handla frukost till mig, älsklingen och hans pääron. Sen går man upp till dom för att umgås med dom tills man ska handla till festen med mamma och syster yster. Kommer bli en härlig dag.

Måste ta tag i fotograferingen lite mer nu va :)

Lovely day

Det blev ändrade planer igår. Jag ändrade mig helt och hållet med allt jag hade beslutat mig för. Jag gick ner i duschen och sen sa jag till mamma att jag drog till Ängelholm iallafall & de tyckte hon var okej så varför inte liksom. Jag packade ner smink och lite varmare kläder för jag hade shorts på mig. Tog bussen till Ängelholm där man träffadde Angeliqa och sen hämtade Natalie och Marcus mig. Det blev donken & sen mot kungs där de spelade fotboll. Vi stannade där i max en halvtimme & sen skulle alla gå? Jag hade ju inget val så jag fick ju promenera iväg med de andra & gå ifrån mitt hjärta. Inte kul.

Vi kom till vita räck och där satt vi & skojade och snackade skit tills mitt hjärta kom dit. De stannade inte speciellt länge eftersom de hade hänt rätt tråkiga saker som återuppstod senare. Det blev lite diskussioner mellan de och sen körde Älsklingen och Charlie & handlade gottis till mig men innan jag tjatat mig till de träffade jag på min mamma. Inte helt bra va! Haha aja, hon blev inte sur så whatever :)
Vi promenerade vidare mot Kulltorp, hemåt mot Natalie. Där det blev chips och chokladätande & sen skulle vi sova. Jag vaknade en gång varje timme för skojs skull liksom men gick upp klockan 11. Tog bussen till idrottsplatsen där jag träffade Andreas. En tråkig sak hade hänt så rätt tråkig stämning men de löste sig med tiden.

Väl i Åstorp promenerade jag med honom hem. Vi snackade och jag låg i soffan & chillade och han fixade en massa saker. Sen masserade jag honom & sen var jag tvungen att gå hemåt. Väl hemma blev de duschen och sen en vilostund för att sedan bege sig mot Väla, där de var kaos! Jag hittade en skit snygg klänning, men 38 var för liten och 40 för stor? Sur jag blev eller? Men vi ska sy in den så jag har en snygg outfit till lördag. Nu är de jävlar i de bara 4 dagar kvar & sen blir jag stooooooooooor. NOT!

Vi kom hem från Väla & då var min kusin och hennes kille här. Deras hund var också med, naturligtvis. Mega söt var den! Oj oj vad jag vill ha en sån liten pluttis som min egen. Men det kommer väl med tiden, de också :) När de gått hem blev de äntligen käk, planka! Och sen ringde jag älsklingen och bestämde jag skulle komma imorgon.
Mer om de i nästa inlägg :)

Så ni vet...

Ska sluta skriva aslånga inlägg. Orkar inte ens själv läsa dom & då är de kris.

Tisdag, en solig dag

Min tisdag började med att jag vaknade halv elva men orkade inte gå upp. Väntade på att klockan skulle ringa en halvtimme senare då jag skickade godmorgon till älsklingen. Mamma hade planerat vi skulle städa idag så jag fick övervåningen och är redan klar. De tog knappt en timme. Snabbe jag! :) Och fint är här också.

Tanken med idag var att jag skulle åka till Ängelholm och vara med Andreas, Natalie och hans kompisar men de blev bara en massa klabb så jag bestämde att totalt skita i alla planer och stanna hemma så de är de jag gör. Stannar hemma och har skittråkigt. Det är inte lätt!

Just nu sitter jag på mitt rum med musik på högsta och även en liten film på tvn fast utan ljud såklart. Och på datorn är de ju så att jag kollar facebook och även läser några bloggar. Alltid lika trevligt att ha en ensam dag. Snart ska jag gå och handla lite gott. Lite glass, maränger och strössel hade jag planerat och sen måste jag ha shampoo och balsam för mitt är slut så lika bra. Fast är rätt sugen på att färga håret eller ska jag vänta till sommaren? :)

Vi får se hur de blir.
Ska läsa några bloggar till.

Kram

Om gårdagen

Gårdagen blev heländrad. Jag gick upp kvart över åtta, duschade och tog en enkel foundation & promenerade mot konditoriet. Jag köpte mig ett fransbröd och gick vidare mot Älsklingen. Han låg fortfarande och sov när jag kom, väldigt ovanligt. Jag gick ut med Mille och tog fram till frukosten medan han sprang runder helt speedad. Vid frukosten pratade vi om allt mellan himmel och jord. Såna här dagar älskar jag! :)
Efter frukosten fixade vi disken och sen somnade jag till i deras kökssoffa medan han sprang runder ännu mera. Sen blev de ännu en duschtur fast med hårinpackning. Så underbart är de! :) Sen gjorde vi ve oss och han frågade om jag ville följa med honom till Ängelholm och de är en dum fråga för de är väl klart jag vill för jag vill ju vara med honom :) För tiden skulle gå snabbare satte vi oss i solen där ute och jag lekte lite med Mille & sen var det dags. Vi promenerade mot bussen och träffade Benny på stationen. Trevligt! På bussen fick vi reda på att vi skulle åka till Helsingborg för att käka och sånt. Väl i Ängelholm köpte de en keps och sen gick vi mot tåget.

I Helsingborg gick vi från mobilaffär till ännu en mobilaffär för hans kompis skulle köpa en mobil men ingen tog emot kontanter men till sist fick han sin jävla mobil :) Innan han fick sin mobil blev de käk, på haket. Hans kompis bjöd så de blev en hamburgaretallrik. Mycket gott! När allt var klappat och klart satte vi oss på tåget och fyfan vad jag skrattade, hade riktigt ont i magen. Haha! Dom är riktiga knäppisar. 

När tåget var framme i Ängelholm hoppade vi av och gick mot en bar för där visade dom HIF matchen och den ville såklart Andreas se. Dit kom Niclas efter ett tag och matchen var mycket självklar i början men till sist fick HIF in två häärliga jävla mål. Mycket bra jobbat! VI ÄR PÅVÄÄÄG?! När matchen var klar gick vi mot Niclas för där stod taxin och väntade för att köra oss mot Kungs där de skulle spela fotboll. På väg mot Niclas sjöng de allihopa HIF sånger och jag cyklade & skrattade så jag höll på att dö.
Men till ämnet, väl framme hos Niclas var taxin redan där och jag fick såklart sitta fram för jag är så bra. Chauffören var ny så han var jättenervös men vi var snälla mot honom. Niclas förklarade vägen dit och när vi väl kom dit var allihopa där och matchen var igång.
Men tiden gick fort och mamma kom för att hämta mig. Niclas och Andreas följde mig till bilen och sen sa vi hejdå & jag önskade jag kunde åka tillbaka direkt när jag kom hem. Trivdes mycket mer när jag var med Andreas. Men jag ringde honom så jag fick höra hans röst så sen kändes de lite bättre. Han lovade att höra av sig när han var hemma hos Niclas och då blev jag lugn :)
När klockan slog 2 minuter innan tolv låg jag i sängen, helt död. Var riktigt trött. Fyfan! Iallafall så somnade jag nästan direkt. Nu ska jag förklara om min underbara tisdag.

Natti natti!

Vi hörs mer när jag kommit hem från Älsklingen idag..
Natti!

Påsklov 2011

Mina planer inför påsklovet i år! :)

Måndag
- Träffa mitt hjärta. Äta frulle & mysa till de extra mycket.
- Kanske Väla med mamma? Annars PLUGGA!
Tisdag:
- Träffa älsklingen kanske, om han kommer hem :)
Onsdag:
- Träffa älsklingen om han inte kommer hem tidigare ♥
Torsdag:
- Inget planerat
Fredag:
- Inget planerat
Lördag:
- 18 års fest för mig. Hurra hurra hurra!
- Älsklingen nannar hos mig :D
Söndag:
- Min födelsedag.
- Umgås med älsklingen & kanske nanna hos honom!
Måndag:
- Plugga och ta det lungt & tagga inför skolan.





Påsklov 2011

Mina planer inför påsklovet i år! :)

Måndag
- Träffa mitt hjärta. Äta frulle & mysa till de extra mycket.
- Kanske Väla med mamma? Annars PLUGGA!

Tisdag:
- Träffa älsklingen kanske, om han kommer hem :)
Onsdag:
-
Träffa älsklingen om han inte kommer hem tidigare ♥
Torsdag:
- Inget planerat
Fredag:
- Inget planerat
Lördag:
- 18 års fest för mig. Hurra hurra hurra!
- Älsklingen nannar hos mig :D
Söndag:
- Min födelsedag.
- Umgås med älsklingen & kanske nanna hos honom!
Måndag:
- Plugga och ta det lungt & tagga inför skolan.




Påsklov!

Nu är det äntligen lov. Så jävla härligt ska de bli. Gott väder, god dricka och en underbar pojkvän.. Kan man begära mycket mer? Nej , jag är nöjd med det! ♥

Ville bara säga det så nu kommer en veckans planering!



Min happy söndag

Hej. Efter en äventyrlig dag med både skratt, tårar och oro i magen så är jag inte död. Och det är väl bra på många sätt! Det blev mot Ängelholm för att glo på fiskar, lärde mig en hel del idag och fiskarna var sjukt fina. Såg även söta kaniner och tamråttor, usch för deras tassar och svansar. När tiden var inne blev de att köra hemåt mot Åstorp igen för att käka grillat hos Andreas. En massa tjabb men avslutades med en promenad med Älsklingen och Mille. Efter all snack och allt så blev de att gå hem till mig och kolla på film med Älsklingen. Efter hand trillade min familj in i huset. Vi fortsatte kolla på filmen, sen blev de big brother då de blev idiotiska kommentarer. Fattar inte att man bara kan slänga ur sig något sånt!
Iallafall kvart över tio blev de att följa Älsklingen hemåt. Jag tog mina inlines såklart för där är punka på cykeln IGEN, sjukt störigt att hjulen går sönder hela tiden. Gör absolut inget fel? Skjusar inte ens på den längre. Sjukt! I vilket fall som helst blev det en hel del snack på vägen hem om en massa, allt är perfekt med Andreas. Utanför honom satt vi och pratade till tio i elva då jag åkte hemåt. Han ringde mig så jag hade kontakt med någon hela vägen hem för jag var orolig för att jag skulle åka via Björnekulla skolan, en otäck väg i mina ögon. Speciellt på kvällen. I vilket fall som helst kom jag hem hel och sa godnatt till mitt hjärta & innan vi la på så bestämde vi jag skulle till han innan han åkte mot Ängelholm imorgon.

Klockan ringer kvart i sju imorgon för då ska jag tvätta håret och ta mig en fin outfit och promenixa mot min älskling. Ska köpa frulle på vägen så de blir en mysig frukost imorgon, i hope. Bara en massa mys med den allra allra bästa. Det är de bästa som finns, i hela världen. Han ska ta bussen halv två så jag ska följa honom till stationen och sen fråga mamma om vi ska åka iväg en runda till Väla och köpa den klänningen till min fest. Den är så sjukt fin och jag blir nog lika fin i den som vem som helst :)
Innan jag lägger mig kommer en veckans planering. Allt är inte hundra procent men nästan iallafall! :)

Mot fisken

Jag är minsann klarvaken och nästan lite pigg. Efter natten så har jag ont i huvudet pga alla sjuka drömmar. Drömde min pappa blev misshandlad, jag blev kidnappad och ja en massa hemska saker. Så länge de är drömmar är jag lycklig! Men mot ämnet nu då. Idag ska jag följa med Älsklingen och hans grannar till en affär med fiskar? Eftersom han så gärna vill ha de :) Sen blir de grillat, gotte!
Jag vet inte var jag ska sova än men de löser sig nog med tiden.
Vi hörs
Ps. idag tycker jag att jag är lite söt

Min helg

Jag har inte uppdaterat på länge, inte orkat helt enkelt :) och de får ni helt enkelt leva med för jag har ingen ork eller lust till att skriva när man kan vara med den man älskar mest istället! ♥
I fredags var de dags för skolan, sista dagen innan lovet. Man glömde naturligtvis sina idrottslektioner, blev besviken på mig själv! När man satt på bussen ringde Andreas mig tre gånger på tio minuter? Snacka om saknad. Hihi, vi gick hem till mig och jag duschade, packade och gjorde ve mig på fucking 40 minuter. Jag är ju grym om någon! När allt var klart promenerade vi till Lidls hållsplats och åkte till Ängelholm där vi träffade Charlie, Adde, Salenbo, Niclas, Linn, Emma och några till. Under dagen satt vi på en uteservering och snackade & sen stack vi hem till Charlie och åt glass. Snacka om gott det va. Kvällen bestod av mackor, godis, god dricka och en massa skratt. Blev en hel del fel under kvällen men jag är så jävla glad att Andreas fanns där. Hade aldrig orkat utan honom!

Idag blev det att vakna bredvid min Älskling på Charlies systers rum. Skön säng och tillräckligt stor för oss båda, får nog inskaffa mig en sådan. Lika bra! Det blev städning, god frukost och resa hemåt. Andreas följde mig hem och sen gick jag in & lämnade mina väskor för att följa honom hem. På vägen blev de lite problem så jag satte mig i Perslund och funderade & sen kom Andreas helt plötsligt dit. Allt släppte och glädjen spred sig i hela kroppen. Vi gick till oj och handlade & sen hem till mig för att hämta pengar så jag kunde handla & sen tillbaka till oj för att handla sakerna till mig & sen följde jag honom till bron där vi sa Vi ses imorgon och sen skiljdes vi för stunden. Jag gick tillbaka mot oj för att hämta de jag hade handlat och sen gick jag hem och tog en efterlängtad dusch och sen blev de matlagning för fulla muggar. Bara jag och pappa hemma så det blev Tessans egna tacos & snacka om gott va. Efter maten diskade pappa och jag skulle titta på Big brother men somnade iväg istället. Nu har mamma kommit hem med ett kontaktkort så ska fylla på de så jag kan smsa igen. Hoppas Andreas är vaken fortfarande, har en hel del att säga till honom. T.ex. Min kärlek till dig är stor men den växer mer och mer för varje dag som går. Ska gå och fylla på den nu men först berätta om mina planer inför den stora tråkiga dagen, söndag!

Imorgon ringer klockan 9 för då ska jag göra ve mig för dagen och kvällen för under dagen är de stora äventyr på gång. Jag ska få skjus upp till Andreas för att vi ska åka iväg med hans grannar och kolla på fiskar, för mitt hjärta vill ha de i sitt akvarium. Söt han är va! Efter de blir de grillning om vädret tillåter & jävlar vad gott de ska bli :)

Nu har jag inte mycket mer att tillägga utan detta blir sista inlägget för idag och om Ni har tur så får ni ett inlägg imorgon innan jag åker men så morgonpigg som jag är så tror jag inte de :) Haha vi får hålla tummarna för att dagen blir bra imorgon så jag är piggelinare!
Vi hörs. Ha en trevlig lördag.
Kram på er allesammans.

Fan vilken snygging och fan vad jag älskar honom!

Saknar min älskling

Tjolahoppsan.

Idag är det torsdag, vackert väder & en mycket trött tessan. Bra kombination tycker jag. Imorse tog jag bussen med mitt finaste hjärta till Ängelholm & väntade först på hans buss och när den kom så vi "Vi ses sen" för har slutat säga "Hejdå" till varandra <3 När han åkt kom äntligen min buss mot Klippan, hoppade på dem och skickade lite med Älsklingen och även Natalie :) Trevligt. Väl framme i Klippan gick jag till skolan, köpte mig.en baguette och gick till Danie som var i studierummet, vi gjorde klart psykologin och den blev bra för Danie fixade bakgrunden och sånt. Sen kom Inger inspringande till studierummet för vi hade tydligen börjat enligt henne men inte enligt klockan. Det visade sig att under Ingers lektioner skulle vi inte göra ett dugg som räknas som nyttigt. Nu kollar vi på film, alla vi barn i bullerbyn med de där små fina ettorna :) Mysigt värre, eller inte! Vi har haft 10 min paus men orkade inte röra mig så vi satt kvar. Filmen var lite läskig och startade sig själv två gånger.. Om 20 min är de dags för lunch, ngn äcklig soppa.. Usch usch men måste äta något, typ ett knäckebrösd eller något. Efrer lunchen är de dags för påskpyssel. Nog kul när man går k 2an på gymnasiet :) Jaja hellre de än vanliga lektioner. Efter pysslet är de dags för teckenspråk, alltid lika taggad till att vara i skolan till klockan 4. Höhöhö fast jag och Danie har planerat att hinna med tåget.

Jag längtar något enormt till efter skolan för då ska jag träffa Andreas och vara med honom hela dagen & kvällen. För idag har vi 9 månader . De bästa månaderna i mitt liv. Älskar honom något sjukt <3

Vi hörs senare. Kram

Gårdagen kunde varit bättre

Gårdagen började awesome men slutade urdåligt.

Morgonen spenderades med Andreas i Ängelholm då han bjöd på frulle och sen tog jag bussen mot Klippan där vi hade Psykosocialt arbete första lektionen. Vi kollade på Lilja 4-ever, en otäck film som handlar om trafficking, stavning. Det blev svenska där jag och Danie jobbade med Psykologin och blev nästan klara också. Till slut var det dags för Samhälle, dagens skräck lektion för vi skulle redovisa men som vanligt fick OP bestämma och de fick redovisa först så vi ska redovisa efter lovet för de skulle inte komma ihåg vad de skulle säga :S Aja, inget att sura över :) Vi blev helt klara med psykologin igår och därför kunde vi ta tåget hemåt redan klockan 3. Blev en massa skratt när Danie försökte slå mitt rekord på Fruit slice. Det gick ju som det gick :)
Väl hemma blev det att vila i sådär två timmar och sen mot Väla där allt blev kaos. Inga fler kommentarer om denna kvällen.

Jag kollade på big brother och efter elva ringde Natalie mig och vi pratade om vad som hade hänt. Skönt att ha henne vid min sida. Hon är awesome!


Helt ändrade planer i tisdags

Oj oj här var de dålig uppis, skärpning!

Men som sagt, som rubriken säger blev de helt ändrade planer i tisdags, då man var ledig. Gick upp kvart i sex och tog bussen till Ängelholm med älsklingen. Väl där sa man hejdå och tog bussen mot Älvdalen där man hoppade av och promenixa mot Bergkvara buss. Ett bussföretag i Ängelholm som kör bland annat skolbussar. Jag känner en av cheferna och en chaufför så mina planer inför dagen var att åka buss med chauffören hela dagen och mycket riktigt blev de så. Hade en rolig dag med alla roliga skämt och samtalsämen :) Efter dagens slut blev de att städa bussen och sen åka & hämta pojkarna på dagis. Saknat dom! Det blev att följa med dom hem och käka & mysa framför tvn och elden. Dom två är härliga.
Mot kvällens slut hämtade pappa mig där och när jag kom hem blev det Big brother med honom och syster. Hon fick smått aggressioner när Sara strulade med Basshunter, inte helt okej därva.

Uppdatering om de andra dagarna kommer! :)

Säger godnatt tidigt idag(:

Go´kväll.
Letat sommarjobb hela jävla dagen och kvällen. Helt sick att man inte kan hitta ett enda som man känner att detta är så mig. Varför inte liksom? Imorgon är man ledig från skolan men de blir bussen till Ängelholm med mitt hjärta trots detta för jag är så grymt snäll. Efter det blir det antingen bussen till Åstorp så man åker hem och sover ett tag till eller så blir de att man tar bussen till Hyllinge. Ska fråga ifall de vill ha sommarjobbare på Maxi :* Måste få ett jobb, har panik nu! Men vi får hålla tummarna helt enkelt och sen finns de inte mycket mer att göra. Dagen har varit grymt skönt , gått i linne och shorts hela dagen. Imorgon blir de en sommaroutfit, bilder kommer kanske.

Nu är det big brother som gäller för tusan. Efter de slutat blir de borsta tänderna och gå & lägga sig för jag är jävligt trött plus så ringer klockan lika tidigt imorgon som den brukar. Håll tummarna för mitt jobbsökande imorgon. Ska hämta mina efterlängtade kakor och chips & även ett glas cola.

Kram på er

Vi är påväääääääg :)
Ingen riktig hifare enligt andra pga att jag inte går på matcherna för jag sparar pengar
men jag tycker hif är grymt bra trots de, så fuck era åsikter (:

vecka15 ♥

måndag: sjukis!
tisdag: fucking ledig från skolan - mot ängelholm i think! :)
onsdag: skola och ta det lugnt, förhoppnings träffa älsklingen.
torsdag: skola & inget mer vad jag vet.
fredag: mot ängelholm med hjärtat mitt.
lördag: hem från ängelholm.
söndag: en dag till lovet börjar!

count down

bara en vecka kvar, så jääävla skönt de ska bli med en veckas lov! inga speciella planer på lovet, men hade hoppats på att få ett underbart litet jobb men inte hittat något. dom säger de söker folk på t.ex. maxi och sådär va, men inte när man går in på hemsidan. thats sucks! i need a job :)
börjar räkna ner idag - 3 dagar kvar till påsklov!

inte en helt vanlig måndag

hejsan hoppsan. idag är det inte en vanlig måndag för idag har jag inte varit i någon skola pga sån jävla skallebank. sovit uruselt inatt och även haft otäcka drömmar när jag väl somnat iväg. drömmarna skrämde mig och kunde inte somna om efter så legat vaken ett bra tag inatt men de är helt okej eller?
imorse ringde klockan kvart i sex, men jag gick upp halv 7 för att duscha och äta lite för att se ifall de blev bättre men icke att de blev de. min syster sjukanmälde mig och jag gick & somnade igen. vaknade runt tio tiden och gick ner i soffan & somnade till igen då jag vaknade vid 3.. pratat med min älskling idag men de blir inte så att vi ses pga att jag e sjuk och han skulle va hemma :( sånt här suger. vill träffa honom ♥

nu sitter jag i soffan men ska snart gå ut och sätta mig i solen ett tag. hade hoppats på grillat idag men icke, mamma ska väl köra några biffar eller köttfärssås men då tar jag mina älskade mackor :) man måste ju äta brukar folk säga och mackor är också något man äter så sug på den.

britney spears - till the world ends

Just for you baby


I will love you forever ♥


I will love you until death do us part

Imorgon ringer klockan kvart i 6. Då blir det duschen, sminkning, plattning av håret och påklädning ofc. På stationen hoppas man på att man får tid med mitt hjärta. Iallafall en puss. Skulle behöva en nu också men det går inte. Iallafall så är de enda som gäller vad jag vet nu skolan. Dagen börjar halv 9 och slutar kvart i 3, då jag är hemma tio över 3. Antingen blir de att träffa älsklingen eller att åka iväg och handla lite med mamma kanske? Vem vet!
Nu ska jag släcka ner i vilket fall som helst och ja, ni får ha en trevlig kväll.
Håll tummarna på att Patrick åker ut. Nog för att Rodney är dum men Patrick tar priset där.
Godnatt!

Min härliga helg

I fredags blev det ingen mer uppdatering för jag var helt död efter skolan och allt tjafs med min familj och andra människor som betyder mycket för mig. Sånt tar verkligen slut på mina krafter så jag somnade när de var big brother på tv och älsklingen väckte mig vid halv 12 så då gick jag upp och la mig.

I lördags vaknade jag extremt tidigt, vid nio öppnade mina ögon fast kroppen pallade inte det men de brydde ingen sig om. Jag skickade iväg några sms till mitt hjärta och han var såklart också vaken. Planerna för dagen var att sminka sig, duscha och att träffa hjärtat för att gå en runda & sola ett tag men det blev inget av de utan mest en massa mys och prat om allt mellan himmel och jord.
Under kvällen gick vi och handlade mat, kyckling curry & ris blev det till käk. Mycket gott. Tillsammans fixade vi och plockade undan disken. Till kvällen blev det som det blev helt enkelt, inga detaljer. En mysig kväll med rolig film, god mat och en underbar pojkvän. Min mamma kom hem runt tolv tiden & då blev de dags att gå och lägga sig en timme senare. Jag var inte trött men det var såklart Andy. Vi somnade bort båda två i sängen men jag vaknade i sängen efter att jag behövde gå ner och kissa & då hade han tagit hela sängen och ville inte väcka honom. En sista godnatt pus blev det och en god natts sömn.

Idag vaknade vi båda till liv innan 11 tiden. Han kröp ner till mig på madrassen på golvet och kramade om mig sådär mysigt som man bara älskar. Jag blev så glad i hela kroppen. Det blir man varje gång man vaknar upp med honom bredvid eller bara nära mig. Förmiddagen blev att följa mitt hjärtegull hemåt och sen cykla vidare mot gården där Emil och Anton var. H'lvete vad de var längesen man träffade de små underbara pojkarna. Saknat dom något enormt. Man träffade ju sina gamla scoutkompisar också, inte lika saknade. Haha man ska ju vara ärlig eller? Iallafall blev det att ha selle med Andreas till stationen igen senare för han skulle ta tåget till Helsingborg för HIF spelar idag. Dom vann såklart. Skånes stolthet är dom, jadååe! Efter man lämnat honom där blev de en film med familjen, Linje 123 kapad heter den och den var tillräckligt bra för att inte sluta som min syster och pappa. Dom somnade! Haha typiskt dom i think. Sen blev de iväg för att käka på Milano med familjen och när man kom hem satte man sig vid datorn och här sitter jag ju igen. Men som sagt, mitt i mellan inläggen var jag ute en sväng för att möta upp mitt hjärta som kommit hem från Helsingborg. Cyklade med honom hem och sa hejdå, det tog nog en kvart tror jag. Släppte en del tårar när jag lämnade honom. 

Nu är jag iallafall hemma och sitter fortfarande här framför datorn med Big brother på tv och håller tummarna på att Patrick åker ut. Jävla svin är vad han är. Har även en skål chips och ett glas cola här next to me.. Helt okej söndag trots allt.
Ska snart stänga ner och sätta mig i soffan och sakna ihjäl mig efter min underbaraste pojkvän.
Du är allt och mycket mer för mig.
Jag älskar dig Andreas Rasmussen.
Här kommer en snyggve bild på min finaste pojkvän.
- jag är ingenting utan dig.

BRB

jag tänkte vara duktig och blogga men innan de händer ska jag cykla iväg mot stationen och ha sällskap med mitt hjärtegull hem. så gullig jag é.
vi hörs om ett tag.
PÖSS!

Henry Lloyd !


Mina fina nya skor!


Äntligen fredag!

Jajamen. Det blev Väla trots allt tjafs igår och på grund av shoppingen blev det bra stämning igen. Man fick ju med sig hem ett par nya skor. Riktigt fina. Bild från internet kommer, orkar inte fota dom själva. Vi var där från att de öppnade tills de stängde runt 11. Usch vad trött jag var när jag kom hem. Startade Tretton och somnade iväg till sagolandet i min säng.

Imorse ville jag minsann inte upp. Klockan ringde och ringde men jag vaknade inte till liv. Till sist tog man på sig en enkel outfit, cyklade till stationen där min Älskling befann sig. Hann pussa honom hej och sen kom hans buss så fick säga hejdå igen. Lite sorgligt. Vill vara med honom nu men de blir först imorgon för idag ska han vara med sin killkompisar & även de behövs :) ♥

Nu sitter jag i skolan efter en bussresa till stationen där man träffade Danie och en jävla massa diskussioner med läraren i Praktisk psykologi. Just nu har vi Engelska men ingen lärare och idag ska arbetet bli inskickat men får se hur de blir med de. Börjar man i sista minut blir de också jobbigt. Efter detta har vi mentorstid -> Lunch och sedan 45 minuters idrott. Sen hem till min ljuva säng.

Ikväll blir det en massa mys med... mig själv! Ska ta en skön dusch med hårinpackning och sådär. Kvällen avslutas med en bra film med en godisskål i famnen medans alla är på övernattning.

Vi hörs senare idag. Kram på er!


Den enda jag behöver

Jag är hemma från skolan nu, det var ett tag sen men iallafall. Skoldagen var helt okej, chillande hit och dit & onödigt trams här och där men bra ändå. Efter skoldagens slut blev de en busstrip till Ängelholm för att ta bussen med älsklingen hem. I Ängelholm träffade man Natalie och Pernilla & några andra från festen jag var på för någon helg sen(: På bussen hem blev det en massa snack om dagen och sen tog man cykeln & jag följde Andreas hem. Utanför ville jag inte skiljas från honom. Jag cyklade hem, kollade tv och käkade lite fisk med familjen. Under middagen blev det bråk och jag fick riktigt psyke. Konstigt man inte vill äta hemma! 

Nu har jag precis tittat på Big brother och blivit ännu mer irreterad för nu säger pappa att vi inte ska till Väla ikväll och sen direkt efter säger han att vi ska? Beslutångest eller! Jag orkar nte lägga energi på det.Iallafall så får vi se hur de blir med väla, om de inte blir så får jag ta tag i något annat för är riktigt rastlös. Orkar inte!

Kram.

Den enda jag behöver.


Blickar tillbaka!



Igår funderade jag mycket bakåt.
Har ett otroligt liv bakom mig med en massa minnen och roliga stunder,
men inte för hur mycket som helst vill jag ha tillbaka det.
Jag trivs mycket bättre med världens bästa pojkvän
och vänner därtill
.

Om ni inte vill kämpa ger jag också upp.
Man kan inte klara en kamp själv.


Torsdag förmiddag.

Godmorgon på er. Jag är vaken men riktigt trött även om man gick och la sig innan 10 igårkväll & missade till och med big brother. Tur reprisen går ikväll, klockan 19.00! Kommer sitta klistrad i soffan då :) hoppas jag!
Imorse blev det bussen med Andreas. Hade gjort frukost till honom, ostmackor och juice & sen kladdkakemuffins till efterrätt. Han var nog rätt nöjd hoppas jag. I Ängelholm blev de ett litet snabbt hejdå till honom för han skulle ta bussen ut till skolan. Sakna honom när han försvann ur min syn. Jag själv satte mig på bussen därifrån mot Klippan och sov resten av bussresan. Lite skönt men lika rädd för att somna riktigt så man inte vaknar och inte hoppar av på rätt.

Är på skolan nu, med Danie, i studierummet. Lika bra att uppdaterna nu när man har tid till det. Idag är det bara Ingers lektioner som gäller för min del för jag har redan gjort allt på Teckenspråket. Skönt. Ska ändå sitta kvar i skolan och fixa lite på Engelskan för man får väl göra de själv, de med. Sen blir de buss till Ängelholm och ha selle med Älsklingen hem & sen antagligen hem och städa eller något, plugga kanske? :)

Vi börjar om 9 minuter och läraren är ännu inte synlig. Om jag inte får gå och äta halv 12 som vi brukar blir jag förbannad.. Idag igen! Och de vill jag inte :)
Vi hörs på lunchen eller efter skolan. Vågar inte lova något.
Kram!



Ett tidigt godnatt

Hej allihopa. Blir en lite seg uppdatering pga att de hänt mycket idag. Många tårar på grund av bråk och missförstånd & så mycket mer. Visste inte vart jag skulle ta vägen så cyklade iväg till stationen och pratade med min älskling. Dagen spenderades med honom och hans hund. Vi gick en lång runda i skogen och runt makadamen & prata om allt mellan himmel å jord. Fan vad jag är glad att jag har honom. Han är en del av mig och jag vill inte leva utan honom, aldrig. Aldrig någonsin!
Efter att man följt honom hem och sådär så cyklade man hem och gjorde käk till sig själv. Man passade även på att göra några muffins, mumsigt goda var dom! Duktig jag är. Bakade dom för mitt hjärta ville ha så ska ta med dom imorgon, så han blir glad.
Nu ska jag smsa lite med honom och sen kolla big brother som vilken veckodag som helst & sen ska jag nanna gott i sängen.
Imorgon ringer klockan kvart i sex som vanligt för att jag ska ta bussen med honom. Gulliga jag! Finns på mobilen tills en ny uppdatering blir tillgänglig. Natti natti!

Jag saknar mina små pojkar! Måste träffa dom snart.

Lillördag !

Blev ingen uppdatering igår som jag lovade och ingen idag, i skolan heller. Igår kom jag hem sent efter en bra dag med Natalie, full med skratt och lite sömn. Förlåt! Väl hemma blev det big brother och sen en ostmacka & sen natti natti tessan. Somnade nästan direkt när jag la mig i sängen, det är bra tycker jag. Hatar att ligga sömnlös i sängen.

Idag ringde klockan kvart i sex. Gjorde ve mig och hade en bra morgon. Hann äta frukost och allt de där med. Skönt! Jag cyklade till stationen och tog bussen med Andreas. Blev ett hejdå i Ängelholm och sen buss mot Klippan. Somnade idag igen och vaknade i rätt tid på åby där jag promenerade från. Blev att vara på skolan och sen köpa mig en baguette för att sätta mig i studierummet. Dit kom Danie efter ett tag och det blev en första lektion med Mia. Vi kollade på en film om en tjej med ätstörningar och diskutera kring den & sen körde vi en värderingsövning. Hennes lektion är mycket roligare jämfört med Helenas, big time! Andra lektionen var svenska, fast först blev det lite lunch. Kötbullar med potatis och sås. Åt tillräckligt för att bli mätt och de är bra av mig tycker man. På svenskan spenderade vi all tid i datasalen för att få klart allt till redovisning och allt annat mög skolan ger oss. Blev ingen skillnad på samhällen förutom att jag blev jävligt irreterad. Tänk att man måste arbeta själv, även i ett grupparbete. Får se hur de går på fredag!

Klockan 2 gick tåget mot Åstorp med mig och Danie på. Mycket nice! Jag hoppade av i Åstorp och träffade på mamma och min syster. De tog min väska och körde runt och delade inbjudningarna från min fest medan jag cyklade hem och startade Bruno Mars på högsta här hemma. De kom nyss hem så musiken stängdes och tvn startades. Nu ska jag ta tag i översättningen på Engelskan, får se hur de går. Suger på engelska tycker jag. Skulle behöva hjälp av min duktiga pojkvän, jadåååe!

Mot Ängelholm!

Inne på sista lektion nu, skönt som fan. Dagen har bestått av flum och snack med klasskamraterna men även utvecklingssamtal, det gick ju som de gick och de gick jävligt bra. Är nöjd precis som vanligt! :) Som sagt är de sista lektionen och pga kludd måste vi byta klassrum mitt i lektionen men vem bryr sig? Vi börjar om 4 minuter så får skynda mig. När vi slutar klockan två blir de att gå till skåpet, ta de man behöver och sen promenera mot stationen och ta bussen mot staden. Ska iväg till Ängelholm idag för att umgås med söta Natalie. Lika trevligt som vanligt ofc.

Vi hörs ikväll när jag kommit hem.
Ps. Jag saknar dig Andreas .

Love


En bild säger mer än tusen ord

Jag älskar dig tio tusen miljoner varv runt i universum och tillbaka.
Andreas hjärta Tessan ♥

Godnatt efter en underbar dag

Har haft en kanonbra dag med klassen idag och även med min pojkvän efter skolan, like always. Idag hände det mycket på kort tid. Åt hos honom och de blev kassler med potatis, shit va jag åt mycket! Stolt över mig! I vilket fall som helst var jag på väg hem men då skulle vi ha efterrätt som jag och Älsklingen gjort under dagen. Mycket god var den! Sen blev de att säga hejdå och cykla hemåt. Lika sorgligt idag som de andra gångerna.
Önska vi hade vårt hem, bara du och jag. Love!
Imorgon är de tisdag och vad säger vi om de? Yippi. Det blir utvecklingssamtal klockan 11 med pappa. Håller tummarna för att de ska gå bra men varför skulle de inte göra de? Jag gör alltid de bästa :)! Efter skolan blir de buss mot Ängelholm för att umgås med Natalie. Ska försöka påminna min kära loverboy om inbjudningarna ;) 
Vi hörs imorgon i skolan.
Godnatt på er!

Hemma hos Älskling ♥

Hej allesammans '♥
Jag är hemma hos min kära pojkvän, gick hit istället för att åka hem. Idag har vi bakat, testat en elvisp på hans fingrasr så han skrek lite och det blev en hel del plugg också! :) Nu blir det käk här och sen hemåt direkt.
Kram på er

Fourteen days ♥

Fjorton dagar tills man har 9 månader med den bästa pojkvännen i världen! :)

Nu har man lunch, precis käkat. Skitäckligt var de. Äckliga svettiga makaroner och wienerkorv, åt bara lite makaroner för korven brukar inte vara god :) Duktig jag e! Nu har man hälsopedagogik, redovisning. YIPPI!

Hörs klockan 3.
Kram


Ny vecka, nya äventyr

Ny vecka med nya förväntningar och fullt med äventyr.

Klockan ringde som vanligt klockan 6, jag duschade och gjorde ve mig. Hann få i mig cornflakes med mjölk & en tekaka med skinka fast var sugen på ost. Får be mamma köpa det, längesedan jag käkade det. Jag cyklade mot stationen fast fick cykla iväg mot Rima för min älskling var påväg. Vi pratade lite allmänt och han hade glömt inbjudningarna men han säger de till de istället. Tur man har honom! :)
Direkt när vi kom till stationen kom båda bussarna, det blev en puss & hoppa på vars en buss. Mycket mysigare att åka tillsammans med honom och sen säga hejdå, för då får man mer tid med honom. Väl i Klippan gick man till skolan och väntade på Danie. Första lektionen var Teckenspråk, där vi fick nya glosor och gick igenom våra meningar. Gick bra tyckte jag. Hon bestämde att de som hade alla glosor och var klara med alla uppgifter fick vara ledig på torsdag och jag är en av dom. Skönt att gå hem lite tidigare några dagar i veckan. Vi är inne på vår andra lektion nu och de är naturligtvis Svenska där vi arbetar med barn. Jag har skrivit min presentation om Barn i fängelse, blev rätt nöjd faktiskt. Ska fortsätta arbeta med Samhällen nu men min partner har gått, ovanligt. Men får väl klara de själv nu.

Hörs på lunchen eller efter skoldagen slutat. Kram på er!


Godnatt för idag mina vänner..

Det blev ingen glass direkt efter de andra inlägget utan då stack jag ut, pga omständigheterna helt enkelt. Träffade barnen från min praktik plats så pratade lite med dom och cyklade sedan hem för att äta lite glass. Väl hemma fixade jag mina inbjudningar till min 18 års fest, måste få iväg dom så snabbt som möjligt nu. De ska anmäla sig om 10 dagar, usch usch! Stress! Hela dagen och kvällen har jag smsat med min fina underbara älskling, hans sms får mig verkligen att skina som solen. Hela han är bara så jävla bra! Kunde inte haft en bättre pojkvän.
Kvällen spenderades med familjen framför tvn med Big brother. Äntligen åkte Vanessa ut, skönt att slippa henne. Om en vecka ska Patrick jävlar i de ut, jävla äckel är han! :)
Imorgon är det måndag, alltså skola. Men det bästa med måndagar är att vi inte har FSF lektioner för de kan dra åt helvete numera, så jävla sur på .. ja allt med de att göra helt enkelt. Klockan ringer kvart i 6, då blir de duschen, frulle och att göra ve sig. Får skynda mig för kvart över 7 ska jag va på stationen och träffa mitt hjärta. Saknar honom något djävulskt, skänker en puss till dig gullet! Dagen imorgon slutar redan klockan 3, skönt att inte gå länge för sen blir de att jobba vidare med antingen samhällen eller engelskan för jag ska jävlar i de bli klar med eller utan hjälpen.
Ska sova nu. Vi hörs imorgon, i skolan. Kram på er!

Regnig söndag

Hej allesammans. Nu är den härliga söndagen här igen. Jag har haft en kalasbra helg. Igår var jag på kalas hos min Älsklings kusin Emely, hon fyllde år :) Det var trevligt, hände massa roliga saker och man lärde känna nytt och härligt folk. Efter det stack både jag och Andreas hem till Natalie och Markus. Umgicks, kollade film och somnade bort i våra drömmar helt enkelt.
Imorse väckte Andreas mig klockan 10 för vi skulle ta tåget en timme senare. Marcus och Natalie släppte av oss på stationen, sa hejdå till dom och åkte hemåt. I Åstorp var det jättejobbigt att säga hejdå till Andreas. Inte behövt lämna hans sida sen fredags, jobbigt. Tårarna började rinna på hemvägen men det är bättre nu.
Har precis ätit lite popcorn och ska gå ner & hämta en tallrik med glass nu. Vi hörs senare ikväll.
Kram på er

Hiss & Diss





+ min pojkvän, som jag älskar högst på denna jord
+ 22 dagar tills jag fyller ljuvliga 18 år.
+ att den härliga sommaren är påväg
+ träffat jättemycket nytt folk
+ Min älskade vän, Natalie
+ Min tvilling







- många arbeten och redovisningar i skolan

Hej Lördag!

Gårdagen var kanon! En bra dag i skolan med härligt folk och många skratt. Idrottslektionen var lätt bäst, har börjat älska de lektionerna nu. Det är egentligen väldigt skönt att bara springa allt man kan och sen i slutet förstå att jag kan ju? Det är en underbar känsla kan jag lova.
Efter skolan blev det hem, duscha och packa & sen kom älsklingen till mig. Vi gick till oj för att handla med hans mamma inför kvällen. Det blev kyckling, sallad och hamburgare med bröd. Mums va gott! Senare kom äntligen min tvilling och hennes pojkvän Sebbe. Det blev en hel del snack om himmel å jord och sen blev det äntligen mat. Gud vad maten var god. Bra jobbat! 
Det blev film, snack, mys och en hel del trassel men man löser allt med lite tid och vilja. När de gick från oss för att ta tåget så städade jag och Andreas & sen blev de att lägga sig i sängen och prata & lösa allt. En del missuppfattningar under kvällens gång men trots det var de GALET kul.

Idag är det lördag men de känns som Söndag. Lite tråkigt med den känslan kan jag lova men nu är jag hos min Älskling. Vi har precis duschat, ätit frulle och gjort ve oss för snart beger vi oss mot Ängelholm. Det blir kanske shopping och sedan kalas tror jag? Vet faktiskt inte om jag ska vara ärlig. Om ni inte har något bättre för er så kan ni ju skicka iväg ett sms :)
Vi hörs när vi hörs helt enkelt.
Kram

RSS 2.0