Ett ord

Godnatt mina vänner!

Imorgon blir det upp lite tidigare för att gå hem till min mormor & sen buss till Väla för att shoppa med älskling.

Hörs imorgon.

Inte vilken start som helst

Dagen var bra tills allt blev kaos. Massa skrik, massa dumma saker blev sagda och mycket tårar därefter. Har aldrig gråtit så mycket för några ord, inte vad jag vet just nu iallafall.

Till slut blev allting bra och det redde ut sig! Därefter har det varit en bra dag, med film och tankar. Jag saknar min älskling

real love

Inne på vecka 44, det innebär höstlov för fulla muggar och därmed en massa roliga saker planerade på schemat!

Redan i fredags startades äventyren, jag och Andreas satte oss på tåget till Karlskrona. Där skulle vi spendera hela helgen och det gjorde vi med. Hans farmor hämtade oss på stationen och vi åkte hem till henne, blev fika och sånt mysigt innan vi gick och la oss. I lördags ringde klockan och frukosten var serverad när vi kom in (jag och andreas bodde i ett eget hus i trädgården). Under dagen hittade vi på en massa roliga saker, vi gick en runda i skogen och pratade & skrattade en massa, och på kvällen kollade vi på film innan vi gick och la oss. Igår ringde klockan ännu tidigare, men frukosten var redo att ätas. Under dagen gick vi ännu en runda, mysigt och kul. Lite senare på eftermiddagen spelade vi 31 och fotade en massa bilder på oss, mycket kul. Bjuder på en eller två i inlägget. Sen körde hans farmor oss till tåget, vi vinkade hejdå & åkte hemåt. Jag ville inte hem, ville inte lämna min älskling men så blev det, pappa hämtade oss och mycket riktigt lämnade han honom hemma.

Jag vill verkligen tillbaka, tillbaka till att ha min älskling bredvid mig och att ha kul & skratta varje dag.

Här kommer bilder från helgen ♥


Lot of feelings

För många känslor på gång igen, de har blivit för mycket för mig nu. Har ingen ork!


Mysfaktor på hög nivå, hela helgen

Godkväll!

Idag är det söndag, och jag ber om ursäkt för dålig ursäkt & för mitt dumma inlägg från i fredags, det var lite dåliga tankar för en stund men det gick över.
Jag tänkte berätta för er om min helg, som jag har spenderat hos den jag älskar allra mest. I fredags kollade vi på skräckfilm, dead silence. Hemsk men bra! Sen somnade vi gott i varandras famn, alltid lika mysigt. I går, lördag vaknade jag vid 12 kanske, lite väll sent - får skärpa mig med det där. Vi gick upp och jag stod för frukosten, nervös som fan men det gick riktigt bra och Andreas berömde mig för att jag varit så duktig (a) Lite sött. Medans han hjälpte hans föräldrar så diskade jag och dammsugade jag, sen blev det lite snack med hans mamma medans vi städade. Alltid lika roligt! På kvällen frågade Andreas mig om jag ville nanna hos mig igen, och såklart svarade jag ja för om man inte gör de är man inte riktigt frisk. På kvällen blev de lite kaos, men med styrka fixar man allt. Vi kollade på en riktigt bra film innan vi somnade, på vars ett håll mer eller mindre.
Imorse vaknade jag vid 8a och var riktigt törstig så Andreas gick och hämtade vatten till mig, och sen somnade vi båda om till 10-11. Vid 11 körde hans mamma ner oss till stationen eftersom han skulle ta tåget till stan för att kolla på HIF matchen, orolig som fan var jag när jag skiljdes från honom men pratade med honom för ett tag sen och han lever & mår bra!

Ikväll har jag varit hos min morbror, vi har firat Jürgen och ätit mycket god mat. Och min pappa har gått och blivit riktigt knäpp & köpt sig en Iphone 4 och han fattar absolut ingenting överhuvudtaget så jag har fått göra allt till honom. Det har varit riktigt jobbigt för jag vill också ha en Iphone 4 så himla mycket, så efter detta inlägget ska jag kika runder efter en billig jävel och sen är den min min min! Om jag lyckas övertala mamma ;$ hihi.

Nu ska jag släcka ner bloggen för denna dagen, blir förhoppningsvis mer uppdatering i fortsättningen men hoppas inte för mycket. Vi hörs mina vänner. Kram

Sårad, sviken och förstörd

Tre saker som jag inte vill vara men blivit under en tid på fem minuter.


Man kan fejka ett leende, men de som känner mig ser rakt igenom det.


Livet är en klättring, ska inte trilla ner igen


Jag har insett nu att livet är inte mycket mer än vad man gör det till, och efter igår har jag förstått att jag måste skärpa mig och ta tag i mitt liv ordentligt innan jag sårar någon jag älskar!

Igår var jag hemma från skolan, pga huvudvärk men på eftermiddagen mådde jag mycket bättre så mötte Andreas så han följde med mig hem. Vi låg i soffan och mös hela dagen och kvällen, senare på kvällen kom alla mina känslor om de som inte hörde till fram och allt blev mer eller mindre skit. Jag gick ut i regnet för att följa honom hem och lösa alltihop, det slutade för bra och jag ville inte lämna honom men det fick jag göra ändå. Cyklade hem i spöregn med tunna och framförallt dygnsura kläder. Innan jag gick och la mig blev de en varmdusch och sen varm choklad med en macka till.

Imorse försov jag mig och tog bussen halv 9, men trots det så kom jag inte försent för de visade sig att vår svenska lärare var sjuk så vi hade håla ännu en gång. Vi satt och väntade i en timme på samhällen och hade lektion i 40 minuter och sen blev det att vänta i två timmar på denna lektionen, engelskan. Vi jobbar med skräck, och ska därför skriva en historia om något men kommer inte på någonting så får tänka på det i helgen, ska vara klart till onsdag. Fixar det. Snart slutar jag och då ska jag hem & få reda på om ifall jag ska träffa Andreas eller inte, om jag inte ska det blir det en hemma kväll med film i massor och god mat & lite godis, ibland får man vara extra busig.

Vi får se hur det blir, mer om det senare eller nästa gång jag skriver. Kram


Inget vidare bra avslut

Dagarna som gått har jag inte gjort speciellt mycket intressant. Satt mig och pluggat men hamnat i sömn istället och träffat Andreas en gång pga skolarbete & plugg från bådas sidor. Så himla trist och jobbigt. Det var min vecka, ni är inte ett dugg avundsjuka kan jag förstå.

Pratade nyss med Andreas, eller tjafsade om sanningen ska fram, angående helgen. Han ringde mig tidigare och frågade om vi skulle ses i helgen, bara ta det lugnt & gilla läget liksom. Och jag sa ja men jag har ju inte pratat med varken mamma eller pappa angående det så jag vet inte om jag får eller kan. Så där kommer tjafset in, jag fick höra grejer jag inte ville höra och blev besviken & tårarna rann.. som vanligt.

Jag vet inte hur jag gör till helgen..efter detta tjafs
Bestämmer mig till imorgon förhoppningsvis, mer om det imorgon nu plugg och sen sängen. Godnatt


Helgen i ord och bilder


Ovanför ser ni bilder från en av helgens trevliga akvititeter, som sagt - Julias 18 års fest som var i fredags. Mycket trevlig stämning med bra musik, god dricka och underbart folk. Fick många nya vänner tror jag, men de märker man till en annan gång. Hade riktigt roligt iallafall, snart är det dags för ännu en 18 års fest, såklart pratar jag om lilla Rebeckas och Emmies fest som är planerad i början av November.

Resten av helgen var naturligtvis lika trevlig, med lika många skratt men lite mer mysfaktor. I lördags var jag med Andreas och hans familj hos deras fina grannar. Andreas, Ola och Mattias hade lagat mat under hela dagen, riktigt gott var det med italienskt tema. Kvällen i sig var väldigt underhållande och Andreas var så mysig han kan vara. Nattens festligheter slutade med mys på hans rum med bra film och skratt tillsammans. Söndagen slutade tidigt, klockan 2 cyklade jag därifrån och placerade mig framför tvn med Prison Break på så nu är jag också på Säsong 4. Bra jobbat! 

Mycket mer hände inte, nästa inlägg - mer om veckan!

Vi ses snart igen

Hej allesammans.

Jag lever och mår faktiskt otroligt bra efter hur mycket som hänt mig. Jag ska berätta för er vad jag har hittat på i helgen, bilder kommer också från aktiviteterna och sen tänkte jag berätta om vad jag ska göra i veckan. Men just nu ska jag göra ve mig och träffa mitt hjärta, ska följa honom hem. Det är nog de mysigaste jag vet, att gå handihand med honom. Lycklig jag är.

Skriver när jag kommit hem.

you're the one

15 månader ♥

Plan för resten av dagarna

Här är jag igen.

I veckan har jag inte gjort mycket mer än varit hemma och tagit det lugnt. Även tittat på skilda världar och prison break som jag inhandlade förra veckan. Mycket spännande serier, det tittandet fortsätter även efter detta inlägget förhoppningsvis. Har även träffat min underbara prins, mycket tack vare honom att jag kämpar vidare men även mina vänner har ställt upp mycket nu på sistone. Underbart att veta att man har er. Tack! 

Tanken var att jag skulle berätta mina planer för resten av veckan, och de är många kan jag lova. Imorgon är det torsdag och min önskan var att jag skulle leka med min pojke, får se hur det blir. I vilket fall som helst ska jag träffa honom imorgon, efter skolan och följa honom hem. Underbart att gå handihand med honom.
På fredag är det dags, dags för den efterlängtade festen för Juppe. Hon fyllde 18 år förra veckan och det ska vi fira för fullt nu på fredag. Ska bli superkul! Under dagen ska jag hinna hämta min klänning, göra ve mig, ta mig till perstorp och sen festa för fulla muggar & även ha roligt. På lördag blir det minsann inte någon mysig hemmakväll utan de blir en mysig kväll med Andreas & hans familj hos deras grannar. Där blir det god mat, god dricka och en massa prat. Alltid lika kul att komma iväg. Natten spenderas hos min prins så söndagen kommer förhoppningsvis gå ut på att träffa mitt hjärta så länge han kan och vill. 
Sen var denna veckan slut och därför har jag inte fler planer.. Jag tänkte att jag kunde uppdatera mer imorgon, så jag säger godnatt nu och önskar er en trevlig natt.

Vi ses imorgon, förhoppningsvis med en bild också!

Back on track

Hej på er där ute!

Jag är tillbaka, jag mår så mycket bättre och därför är jag redo för att skriva här igen. Skönt va? Jag tycker det. Möjligen är de inte någon som läser min blogg, förutom jag själv men jag uppskattar det iallafall. Anledningen till att jag varit borta är stor och inte bara en, utan flera - de är även personliga & därför kommer jag inte skriva ut de här.

Mycket mer tänker jag inte skriva i detta inlägget utan kommer börja om efter detta uppehållet i ett nytt inlägg. Vi ses snart igen.

du är helt jävla värdelös

meningen (rubriken) skär i mig

tänker inte börja blogga än. mår faktiskt inte bättre men ville försäkra er om att jag lever.

Kalla det paus om du vill

Hej på er. Dålig uppdatering pga sjukdom och andra händelser som inte har gjort så jag mått bra. Jag la in en låt igår som jag tycker är så himla bra. Lyssna på den så börjar ni säkert också gilla den.

Idag och igår var jag hemma från skolan, pga magont och oro. Det har hänt många saker som inte jag velat ska hända. Mycket mer skriver jag inte. 

Jag kommer blogga när jag mår bättre helt enkelt. Acceptera eller dra.

Kram.

Skön låt


Desperate housewifes

Det är ännu en tisdag, visseligen en speciell tisdag eftersom vi skulle ha möte med vår kära rektor idag. Men det gick alldeles för bra kan jag berätta för er. Han skulle prata med vår lärare om alla problem vi har haft med henne eller har rättare sagt. Får hoppas dom löser det, för vi ska inte behöva lida för att hon inte mår bra?
I vilket fall som helst hände de inte speciellt mycket i skolan. Vi fick kanelbullar med cocos efter maten så jag och Danie kastade våra och köpte ordentliga kanelbullar med pärlsocker. Inget trams här inte. 
Efter lunch kollade vi på film med klassen, hur många lingon finns de i världen. As bra film! Och under filmen ramlar Johan av stolen, haha vilket asgarv jag fick till där. Sen blev det skapande verksamhet, de innebär att vi gjorde ännu en bild som jag inte blev ett dugg nöjd med, men de fick gå ändå.

Efter skolan cyklade jag hem, käkade kladdkaka och diskade & sen var de dags att träffa min snygging. Påväg till honom blev de en massa skratt, vi stannade på gräsmattan och började brottas. Askul hade vi! Älskar verkligen honom. Sen cyklade jag hem för att käka, pommes med biffar.

Nu försöker jag övertala mamma att jag får åka med honom till Karlskoga i en helg, och hälsa på hans farmor. Mysigt värre tycker jag faktiskt. Men får se hur de går med den saken. Hoppas på de bästa för vill verkligen iväg med honom. Vår första utflykt tillsammans. UNDERBART!

Snart ska jag ner och titta på desprete housewifes, nya säsongen börjar nu klockan 21. Snacka om att jag kommer sitta bänkad i soffan varje tisdag då. Härligt. Men vi hörs mer efter kanske.

Bjuder på en asgo låt 



Yay

Inget långt inlägg, ville bara berätta att jag lever. Berättar mer om dagen senare, ska möta min älskling nu!

Skum dag

Vilken dag!

Morgonen med Andy var helt underbar. Vi åt frulle, kollade på Prison Break och mös. Underbar känsla, önskade jag bodde hos honom så jag kunde uppleva det dag efter dag. Jag tog som planerat bussen 9.30 och kom till skolan lite efter vi börjat, men missade absolut ingenting. Under lektionen reser sig läraren helt plötsligt och säger jag har bättre saker för mig än att undervisa er och jag & de andra i klassen fattar ingenting. Jag blir rasande och dampar ihjäl mig på henne för jag hade precis kommit ju.

Efter mer än en timme hade vi lektion igen, med samma lärare. Då var allting okej? Undrar hur de blir imorgon när vi ska ha möte med rektorn, de lär väl bli trevligt. I vilket fall som helst hade inte jag eller någon i klassen gjort någonting fel. Vi fick mycket gjort under lektionen som jag får skriva om nu för de gick alldeles för snabbt. När vi slutat för dagen tog jag första bästa tåg och cyklade upp till min älskling igen. Vi kollade även då Prison Break och käkade kladdkakan jag bakade med Ida igår. Mycket god, är stolt! :)

Imorgon är det kanelbullensdag och jag har inte bakat några kanelbullar. Jävligt dålig stil! Får hoppas på att de blir en bättre dag imorgon - åtminstone i skolan. Vad jag vet just nu ska jag inte träffa mitt hjärta, men allt kan ändras. Nu ska jag skriva om mina anteckningar så jag kan läsa dom även om några månader och sen ska jag sova tror jag. Får hoppas på de, men först ett glas cola och ta de chill.

Sovgott. Vi hörs imorgon kanske.

Godmorgon

Ni undrar säkert varför jag e uppe såhär tidigt när jag först börjar 9.45! Saken e den att jag ska göra ve mig, köpa frulle och sen cykla till min älskling & mysa nu på morgonen med honom, för han är en riktig lyxpojke som är ledig hela dagen. 

9.30 går min buss ifrån Åstorp och sen blir det skola för hela slanten. Hoppas på en bra dag.

Ny månad, ny vecka - blir nya tag.

Hörs!

Vill tillbaka till igår

Hade världens bästa lördag med min pojkvän igår.

Vi åkte samma tåg från stan och pratade om fredagen eftersom vi inte var med varandra då. Sen bjöd jag på frukost, hamburgare med pommes på rosa kiosken. När maten var uppäten följde jag honom en bit på vägen hem & vände om så jag gick hem mot mig istället.
Väl hemma la jag mig i soffan och låg kvar i många timmar tills mitt hjärta ringde igen och berättade den glada nyheten om att han fick nanna hos mig. Jag hade hoppat av glädje om jag orkat. Jag gick ner i duschen och gjorde ve mig lite snabbt och lätt. Eftersom vi båda var sugna på att sola träffades vi i byn, men väl där ville vi inte lägga oss i solariumet så vi gick och handlade mat istället. Blev flintastek, pommes, grönsaker och världens godaste sås! Gud vad jag älskar hans mat alltså. Hela kvällen var toppen. Vi låg nära varandra, handihand och mös hela kvällen. Tittade samtidigt på Prison Break, hann med sex avsnitt så vi gick och la oss lite innan 2. Försent kan vissa tycka, men mysigt hade vi haft. 

Imorse vaknade vi bredvid varandra. Världens bästa känsla. Han hade lovat att vara hemma tidigt så jag följde honom till dörren och såg honom gå iväg. Fick ont men gick upp & la mig sen igen, saknade honom i min säng något fruktansvärt. I vilket fall som helst sov jag ett bra tag och sen gjorde jag absolut ingenting fram tills Ida ringde och frågade om vi skulle ses. Hon kom till Åstorp så vi träffade Cindy, blev pizza på Roma och sen en massa snack om allt som hänt på sistone. Senare bakade vi en kladdkaka som vi bjöd Cindy på & sen följde vi Ida till stationen och började promenera hem själva. Älskar dom dagarna man inte gör någonting, fast man inte är själv.

Nu ska jag sova tycker jag. Godnatt på er ♥

1 Oktober

Ny månad och man mår som man förtjänar.


RSS 2.0