Slutet gott - allting gott!

Tjena tjena folks!

Jag lever trots dålig uppdatering men de beror på att det var fullt upp på praktiken även idag & efter skolan träffade jag min fina pojkvän som jag nyligen kom hem ifrån.

Jag och min fina pojkvän hittade på en massa mysigt idag.
• gick och handlade, alltid lika kul.
• lagade mat
• mös framför deras öppna spis
• pluggade
• käkade jättegod mat
• hjälptes åt att diska & plocka undan
• mös i sängen framför tvn
och jag kan lova att där inte var en enda tyst minut för vi kan prata i massor, han och jag! :)

haft en fantastisk dag som jag ska avsluta med fantastisk sömn! godnatt sköna höna. kram på er!


Kvällen är kommen

Dags att säga godnatt, men först ska jag ta bort mitt smink och byta om till pyjamas. Planerna för imorgon är såklart min underbara praktik, och sen efter den ska jag träffa min underbaraste pojkvän! Vi ska mysa och bara vara med varandra + så har han namnsdag imorgon så han får väl ha en överraskning, eller vad tycker ni? :)

I vilket fall så skulle jag inte dra ut på de här mer än nödvändigt, så till det sista. Godnatt och sovgott!

+/-

Hiss & diss lista

+ fått bättre självkänsla
- inte börjat med mina apu uppgifter
+ ska leka med min älskling imorgon
- boken jag valt är dålig men jag orkar inte byta
+ trivs otroligt bra på min praktik
- saknar fortfarande klassen, BF09 ♥
+ älskar min pojke & är lyckligt lottad som har honom!
+ har ett par underbara vänner vid min sida

Mumsig mat

Godkväll på er!

Jag har även nu lagat lite mat till mig eftersom alla andra redan ätit utan att säga någonting. Men jag är inte ledsen över det utan då fick jag ju bestämma själv vad jag ville äta och då väljer jag såklart pommes, kött, grönsaker och brunsås. Mycket gott var det!

Nu sitter jag på mitt rum igen och försöker koncentrera mig på apu uppgifterna men de går inget vidare just nu. Får inte fram det jag vill säga på ett bra sätt i en text, utan just nu sitter jag bara här och tittar på spy kids 2. Den är rätt rolig men jag önskar att jag hade ettan för den är mycket roligare om jag får vara lite barnslig.

Här är en bild på maten jag lagade, visst ser det smaskigt ut? :$
image description

Nästa inlägg ska jag skriva lite hiss och diss & kanske bjuda på en eller en annan klänning jag vill ha, åh shoppingberoendet har kommit fram igen. I vilket fall som helst så ska jag inte dra ut på detta mer utan vi ses i nästa inlägg. Kram på er

Vi i Åstorp kan också

Hej allesammans! Hemma från min promenad med min älskling, dagens mest underbaraste tid. Vi pratade om hur dagen varit för var och en & även hur fin den andra var osv. Hade tagit en hel evighet för att berätta allt vi pratade om för ingen av oss är några experter på att vara tysta :$

Nu är jag iallafall hemma, och har varit det rätt länge. Väntar på mamma så vi kan käka någon gång, fast det går kanske inte eftersom min syster tränar men jag vill iallafall ha kött men klockan börjar bli mycket och affären här i storstan stänger ju tidigt! Får gå ner och se ifall hon är hemma. 

Vi hörs i vilket falll som helst senare. Kram
image description


Tisdag gör jag ingenting

En tisdag har vi kommit till och har haft en rätt bra dag. Stannade 40 minuter längre på praktiken för att reda ut några saker men trots det har jag hunnit städa och allt!

Nu ska jag ta på mig joggingskor och sen möta min fina älskling & gå med honom hem, och sen hem till mig igen.
Vi hörs snart.

En nytagen bild på mig, är inte så illa pinkad tror jag ;) haha


En liten syn på min vecka

Vilka dagar jag ska göra vad kan jag inte påstå att jag vet, men ni förstår säkert när ni läser.

Måndag: vara hemma, ut & gå och sola.
Tisdag: inga planer.
Onsdag: träffa andreas snabbt, hans namnsdag ❤
Torsdag: inga planer
Fredag: kanske träffa Dessan (v
Lördag: träffa Andreas kanske ❤
Söndag: adventsfika med Andreas + familj hos deras grannar.

Och här kommer en lista på vad jag vill göra under veckans gång.
• träffa ida
• väla med mamma ❤
• plugga (ett måste)
• klippa mig, men frågan är hur!
• åka till helsingborg och prata med de på busfabriken, om jobb.

Vill bara tillägga att de finns rätt stora idioter ute i världen, och detta är nog en av dom!


Det blev ingen uppdatering idag

Dagen blev inte vad jag hade tänkt mig kan jag börja med att tillägga faktiskt. I morse kom jag en timme senare till praktiken för skulle hämta några papper på skolan, men stannade kvar en timme efter istället så det är jämnt ut :*
På praktiken hände det inte mer än vanligt, fick frågor om ett extra jobb & de är inget jag tänker tacka nej till faktiskt, om jag blir tillfrågad på riktigt.
Efter jag slutat så cyklade jag hem och gjorde ordning här hemma, men inte får man något tack för det utan istället bara sura miner, och som vanligt är allt mitt fel. Under kvällen tog jag faktiskt på min varma jacka och promenerade ut i världen, eller i Åstorp. Gick bland annat iväg och solade, låg där och tänkte igenom allt och ingenting av det här är mitt fel & det tänker jag stå fast vid.

Nu sitter jag i soffan, sur som en ättika! Anledningen tänker jag inte berätta, för de är fan en skam. I vilket fall som helst så får jag starta en film & sen gå och lägga mig för mycket mer val har jag faktiskt inte.

Någon större veckoplanering har jag inte fått till, men berättar lite mer i nästa inlägg. Kram på er

Här kommer en bild från idag, brukar alltid mysa till det extra med ljus när jag är själv hemma.


Nu är det dags för sängen

Dags för mig att sova nu och drömma mig bort mig till den finare sidan av världen, där de inte blåser :$

Vi hörs imorgon, då de kommer en veckans planering om jag får till några planer. Godnatt & kram på er ❤


Blåsig första advent

Jag är mycket medveten om att det varit dålig uppdatering idag, men det beror mest på att lilla jag inte lämnade min säng förrän klockan närmade sig två. Och resten av dagen har jag bara legat i soffan och kollat på barnfilmer, mysigare än så blev det inte för träffade inte Andreas idag heller, möjligen imorgon?

Nu ligger jag fortfarande i soffan efter vår första julmåltid, massa köttbullar och annat smaskigt! Vi tittar på copycat singers, ett bra program faktiskt! :) Tänker fortsätta se det och sen lägga mig i tid ikväll.
Glad första och blåsig advent på er ❤

Ps. Jag är förälskad i tröjan och skorna här nedanför.


Om man skulle sova

Har inte fått ett enda skrivit ord om min praktik, har gjort framsidan och fixat med den så den är fin och klar. Men texten har jag inte ens börjat med. Suck på mig själv just nu, men inte sen!
Hur mycket jag än vill skriva klart det nu nu nu så måste jag faktiskt lägga mig, har jätteont i hela kroppen och ska jag orka med morgondagen så får jag nog lyssna på min kropp.

Blir inget längre inlägg än såhär. Vi hörs om några timmar. Natti på er!

Natten är kommen

Jag är hemkommen, mätt och belåten men även nedstämd. Anledningen vet ni säkert redan och om inte, så gissa! Hos Jessica och Martin kollade vi film, de andra drack glögg och irisch coffe men jag och jessica höll oss till vår älskade cola. En himla bra lördag trots de ändrade planerna. Har även fått ett sportarmband till min iphone så nu kan jag träna med musik, och därför kommer det förhoppningsvis bli lite mer oftare. Ska satsa på det iallafall. 

Nu sitter jag vaken och glor på lejontämjaren, tänkt starta en ny film efter denna för jag sitter ändå och gör mina läxor. Eller inte läxor, utan skriver mina uppgifter angående min praktik. Det går inget vidare kan jag berätta, de här med att skriva om reflektioner och shit är inte riktigt min grej. 

Efter nån timme blir det väl att jag går och lägger mig med förhoppningarna om att de blir en bra söndag.

Vi hörs snart.

Kräng på åstorps enda restaurang

Hej hopp!

Jag har varken dammsugit eller träffat Andreas idag, de sista är jag mer ledsen för ska jag erkänna. Under kvällen tog jag en dusch, sen tände jag en massa ljus hemma & startade en film. Helt plötsligt kom mamma och pappa hem, och då skulle vi gå ut & käka här i storstaden!

Sitter nu på restaurangen och väntar på maten, sen ska vi till min syster och Martin så ska de dricka glögg men jag vägrar det!

Vi hörs senare.


Sola check!

Nu är solandet avklarat! Underbart att bara ligga där och tänka av sig litegrann. Och färgen börjar minsann också titta fram, oj oj oj!

Nu ska jag vandra hem och dammsuga, inget kul men ett måste på mitt rum (; Sen kanske de är dags att få i mig lite käk också eller vad tror ni?

BRB!


Ingen bra natt

Man kan tro att jag festade igår, men det gjorde jag alltså inte men jag har sovit så extremt dåligt & haft hemska drömmar som jagar mig! Inget kul.

I vilket fall som helst så är jag vaken, påklädd i mjukiskläder och håret uppsatt, min plan för förmiddagen/de kommande timmarna är att jag ska gå & sola nu, sen dammsuga mitt rum och efter de är klart ska jag duscha & göra mig fräsch! Låter för mig som en bra start på en lördag! Hur de blir med att träffa Andreas idag vet jag inte än, men väntan är tråkig och måste göra något.

Vi hörs snart


Nu säger lilla jag natti

Tidigt för att vara mig, jag vet! Men varit en jobbig vecka med många äventyr och känslor på topp!
Planerna för idag/lördag är att sova länge & verkligen hålla tummarna för att jag ska träffa Andreas, min enda önskan just nu! Vi får se hur de blir med den saken. Han skulle ringa när han är hemma från festandet inatt, men vi får se hur de blir med det också! Man vet aldrig om han kommer ihåg eller inte (;
I vilket fall som helst så ska jag sova nu och inte skriva en massa trams, uppdaterat imorgon! Natti natti ❤

Ps. Bilden visar det jag gjort de senaste timmarna.. Haha liv :D


Mot toppen

Nu har jag ätit både varmrätt, efterrätt och massa gottis! Så ska dämpa ner litegrann på de där, för mitt mål är att sluta med all godis och läsk snart, väldigt snart! Sen komma igång med träningen är också någonting jag hoppas ska inträffa snart. Men en dag i taget, måste kämpa upp mig nu, mot toppen!

Under kvällen har jag lyssnat på julmusik och dansat runder som en liten fånig tjej enligt min egen åsikt. Men men, någon gång ska det ske liksom. Nu lyssnar jag på musiken från kvällens idol. Jag bara älskar Moa och Robins låt, så fint dom sjunger och de engagerar sig verkligen i låten. Heter det så?? Haha ingen aning. I vilket fall som helst vill jag ha de låtarna, nu nu nu!

Nu hade jag tänkt starta en film så jag kan rymma upp på mitt rum litegrann, men först ska jag sätta en ansiktetsmask av något slag för jag är så trött på mitt ansikte. Suck och fy för allt som inte ska vara där. De är inte osynliga heller om man säger så. Och om klockan inte blir för mycket ska jag ner i duschen med.

Hur spenderar ni er fredagskväll? :)

Vi hörs efter mina kväll & natt planer.


Varje gång jag ser dig blir jag kär på nytt


Jag älskar min vackraste pojkvän. Han är så mycket mer än en kille, han är allt för mig!


Mycket mumsigt på menyn

Nu är jag här igen, efter mycket om och men. Under tiden jag har varit borta, sen senaste uppdatering alltså så har jag hittat på lite allt möjligt. Framför allt så har jag tagit det chill i soffan med en bra film. Och har även tvättat lite mer än tidigare, så nu har jag kläder överallt. Och då menar jag verkligen överallt!
Min mamma och pappa har även kommit hem med vår nya bil, mycket snygg är den! Vi skulle köra och handla käk, gottis och en massa annat på oj men vi körde runder först i vår nya snygga bil. Typiskt oss.
Maten idag blir fläskfilé med ris, efterrätt blir daimtårta och godis blir romerska bågar, chips, lösgodis och en massa annat! En mycket bra fredag, även om jag är ensam!

Just nu har jag installerat sims på min dator så ska spela det ett tag, vi hörs senare ikväll om jag inte somnar ;) Lovar att det inte är någon större risk.

Ha en bra fredagskväll iallafall ! :)


Fredaaag !!

Hej hoppsan!
Idag har jag överdrivit mycket energi, praktiken idag har varit fantastisk! Haft mycket skoj med barnen och idag bjöds det även på tårta av någon speciell anledning, men jag är inte sån så jag tackade inte nej!

Nog om det, hemma nu & har fixat en hel del här med! Tänt ljus, diskat, håller på att tvätta en massa och lyssnade på julmusik på högsta! Snart är det dags!! Men nu ska jag inte dra ut på detta mer, vi hörs senare idag eller ikväll för ska nog spendera hela fredagen hemma :*


Någon kallar...

Undra vem det kan vara... Jo sängen!

Dags för lilla tessan att gå ner & borsta gaddarna och sen hoppa i pyjamasen och nanna, för imorgon tänker jag inte stanna hemma från praktiken. Ska gå dit och ta hand om de små liven & vara en glad tjej, för det kan jag.

Hittade en text, en sann sådan med.

Att vara stark är inte att aldrig falla, att alltid veta, att alltid kunna
Att vara stark är inteatt alltid orka skratta, att hoppa högst eller vilja mest
Att vara stark är inte att lyfta tyngst, att komma längst eller att alltid lyckas
Att vara stark är tt leva livet som det är, att acceptera dess kraft och ta del av den
Att falla till botten, slå sig hårt och alltid komma igen
Att vara stark är att våga hoppas när ens tro är som svagast
Att vara stark är att se ljus i mörkret och alltid kämpa för att nå dit.

Det ska jag kämpa för. Natti natti vänner ♥

         


+/-

+ FREDAG IMORGON
+
Allting kommer lösa sig
+ Snart jullov

- Saknar min klass ♥
- Ingen snö
- Saknar min fina underbara snälla snygga vackra söta pojkvän såååhääääär jättemycket!


most wanted ohyes

 och här ska vara en bild på ett par bruna boots!


bildspecial


 har vunnit över andreas på wordfeud!                                          har smsat med jullebulle


      har slagit mitt rekord på temple run                                            vi har köpt ny bil

och innan jag lägger mig tänkte jag lägga in bilder på most wanted atm.

Hej hej

Såhär ser jag ut nu för tiden!

Tänkte dela med mig av vad jag har haft för mig under tiden jag inte underhållit er och mig själv med att skriva här.

Först och främst har jag träffat min fina pojkvän lite då & då såklart, festat lite med vänner från åstorp & såklart varit på praktiken, trivs bra nu eftersom jag har bytat klass och handledare.
Mycket mer behöver jag nog inte tillägga för det har inte hänt något speciellt, men nu hoppas jag att bloggningen kommer igång på riktigt. Därför tänkte jag lägga ut några bilder som blivit tagna under tiden jag varit borta.


Back on track

Jag är tillbaka!


Skjortans dag


how lovely

hejsan på er allesammans!

har inte så bra uppdatering om dagarna, utan de är mer på kvällar & nätter jag lägger tid på det. alldeles nyss blev jag klar med min engelska uppgift så ska skicka iväg den snart och sen smyga ner & borsta tänderna och gå & lägga mig för att ännu en dag plåga mig en dag på haganäs skolan. gör er själva en tjänst och välj inte att ha praktik där!
usch och fy, men några roliga nyheter har jag iallafall tex; imorgon ska jag leka med min snygging fast på fredag blir det inte att han följer med på kalaset för han ska till skolan på lördag, men nästa helg så ska vi bege oss till hans farmor igen. lovely lovely days. längtar så mycket! bara han och jag, med hans underbara farmor :D

nu ska jag göra som jag sa. godnatt

Min praktik

Praktiken började idag, på Haganässkolan. Det fick ingen vidare bra start om man säger så, eftersom min handledare blev sur på mig för att jag inte hittade henne och då trodde hon jag kom i sista minuten men så var det inte! Var där tio i åtta & lektionerna började tio över, men ingen respons på det!

Senare på dagen blev det bättre, och nu är det bestämt att jag ska vara hos fritidsklubben efter klassarna har slutat lektionerna ;* Men nu har jag faktiskt en hel del att göra, till exempel engelskan! Irreterande.

Vi hörs imorgon,

16 månader

Jag älskar dig

Vi ses imorgon

Haft en trevlig helg fast har mycket saknad utav Andreas, inte träffat honom överhuvudtaget! Idag är det farsdag, och vi har varit hos mormor & morfar. De bjöd oss på mat, kalkon och en massa annat gott. Mumsfilibaba! ♥
Vi kom hem för någon timme sen, och har tittat på skilda världar hela kvällen & har inte planerat någonting annat heller. Även gjort min samhälle läxa, men inte engelskan :( 

Imorgon har jag tänkt träffa min fina älskling, om han kunde för han har utvecklingssamtal så får se. Har även min första dag på praktiken imorgon och jag ser ju inte precis fram emot det. Jag får väl klara det så gott jag kan och orkar.

Se rubriken, natti.

Tagga till kvällen

Det är dags för fredag.

Nu har vi haft svenska med rektorn, samhälle och vi väntar på engelskan såklart. Efter skolan ska jag träffa Andreas och vi ska laga mat tillsammans & ha en massa mys ihop :* Senare på kvällen ska jag göra ve mig och bege mig av till Perstorp där de förväntas fest med fina tjejer.

Ska inte skriva mycket mer.

Sjuknisse

idag är jag sjuk, alltså hemma från skolan! vaknade imorse av värsta illamåendet och bara jag tänkte på mat blev jag helt äcklad! när jag käkade blev allt större och större så sket i det helt enkelt.
under dagen har jag vilat i massor så är utvilad mer än någonsin, därför skola imorgon! najs! innan blev det väla med mamma, fick mig en väska, mycket snygg är den också! 

nu ska jag kolla på en film och lägga mig i tid idag! puss

8th November

Tisdag, och vilken tisdag sen!

Idag var klassen lugnare än vad den brukar vara, dagen efter ett bråk. Det stora nöjet med denna dag var att vi provade och besställde studentmössor och andra studentgrejer! Jag var lite busig och tog en liten bild på hur jag såg ut i mössan jag provade. Visst är jag gullig? (a)
Pratade även om balen med tjejerna i klassen, och om man är förlovad med sin pojkvän & de andra på skolan röstar ja på att utomstående får vara med på balen så får Andreas gå med mig, och det är min största önskan! Tänk så fina vi hade varit, jag tillsammans med min prins ♥.
Efter skolan kom jag hem och såg att jag fått min efterlängtade skolkatalog, men klok såg man fan inte ut alltså! Klippa ut sig själv i alla kataloger, ja tack! Men spexfotot blev jag hur nöjd som helst med, ett av två är bättre än noll iallafall. Ska sluta gnälla! Mycket mer har jag inte skött idag, har sett tre filmer & kollar nu på trolltider, älskade julkalender! Big love. 

Anledningen till att lilla jag är vaken fortfarande är för att jag sov tidigare idag, i två timmar och det resulterar att jag inte kan sova nu. Misstag efter misstag, jag vet.

Morgondagen måste bli bättre, måste få upp mitt humör igen.
Ps. Jag älskar min pojke ♥



Ska göra något vettigt, typ någon läxa kanske! Godnatt

 


Ibland är det för mycket

Idag har det varit en riktig skitdag, då menar jag såklart måndagen! Det var bråk i skolan mellan klassen och vår lärare men jag satt tyst, jag är stolt iallafall! Den enda men ändå.

Efter plugget vilade jag och sen träffade jag Andreas så tog vi tåget till Helsingborg för han skulle till tandläkaren och sen handlade vi glass på donken. Kom snabbt hem till mig och käkade lite mer mat och sen dags för fotbollsgalan! Mycket trevligt och bra kväll har det varit, eller var det...tills jag följde honom hem! Allt blev kaos och nu har jag ingen aning om någonting, minst om hur jag mår..


älskar min pojke

Plugg plugg plugg, mys mys mys, kränga kränga kränga

älskar att vara med min pojkvän
puss

Härlig helg

Igår sov jag från och till i princip hela dagen, fyfan vad sliten jag var och är även det idag! Men lite piggare är man allt för på schemat står de att träffa mitt fina hjärta hela dagen lång, även nanna hos honom! Mysfaktor på hög nivå, även denna helgen!

Allt jag hunnit med idag är att duscha, plocka undan på mitt rum mer eller mindre, göra ve mig och packa för sen hamnade jag här med hög musik och en massa längtan. Andreas är just nu på väla med hans mamma och de ska hämta mig vilken minut som helst, så därför måste man vara beredd.

Planerna jag och mitt hjärta har för kvällen är mys, film, snack, plugg och äta god mat! Härlig helg va? Om jag hade varit du så hade jag varit avundsjuk iallafall. Eftersom plugg står på schemat så följer min kära dator med för där är allt som har med skolan & lite till på, och därför blir de säkerligen lite mer uppdatering, lovar ingenting men hoppas kan man ju!

Nu kommer mitt hjärta. Här får ni en bild!


KRYSSNINGEN!


powernapis

ÄNTLIGEN, BACK HOME!

At the moment hatar jag verkligen bussar, skönt att jag inte ska behöva sätta mig på en förrän måndag. Kom hem från Stockholm/kryssningen inatt. Varit skoj på båten och har fått många nya minnen med tjejerna i klassen men trots de längtade jag hem fruktansvärt mycket, efter andreas då!

Några bilder blev det tagna så de kommer upp, men inte nu - för tessan ska powernapa. Ses snart igen!


TAGGAD TRÖTT TJEJ


Påvääääääg

Nu är jag påväg, packad och redo!! :D


Fy för dig

Fick nyss reda på att en bra vän till mig har blivit dumpad av sin tjej, hon påstår att hon tappat känslorna sen tre veckor tillbaka men trots de så har hon sagt att hon älskar honom dag in och dag ut! Hatar sånt! Om man påstår sig tappat känslorna så har man inte haft några äkta känslor för den personen. Håller tummarna för att de löser sig!

Nu måste jag nog sova, klockan ringer om fyra timmar. Godnatt på er


Shopping all day

Godkväll på er kära vänner!

Idag har jag haft fullt upp, därav den dåliga uppdateringen. Jag vaknade runt tio tiden, tog en snabbdusch och tog på mig & gick iväg till min mormor och morfar för att fika litegrann innan bussen mot Väla gick.

På Väla umgicks jag med Ida och hennes kusin Emma, och hade mycket trevligt! Blev en tröja, ett par byxor, grått nagellack och en ögonbrynskniv inhandlat så jag är mycket nöjd! Vid fem tiden träffade jag Andreas och hans mamma så jag fick träffa honom innan vi åkte, blev mycket känslor❤. Vill inte åka ifrån honom, min fina älskling. Men väll i Åstorp släppte de mig på stationen och jag cyklade hem.

Nu är jag hemma och väntar på att jag och mamma ska köra & handla allt tills imorgon, bland annat hårfärg så jag blir blond igen, trött på mitt fula hår numera! Sen ikväll blir de käk, packa och duscha & sen hinner jag nog inte mycket mer innan jag måste sova för klockan ringer 5 för bussen går halv 8.

Skriver mer senare!


RSS 2.0