My feelings ♥

My feelings to my boyfriend, Andreas ♥

Har varit tillsammans med dig i snart 11 månader och ärligt så har de varit de bästa månaderna i hela mitt liv. Dagen vi träffades började mitt liv om helt, du tog mig med storm. Jag är så himla glad att jag träffade dig och du är verkligen det bästa som har hänt mig. ♥
Hur mycket jag än försöker så kommer jag aldrig kunna förklara med ord hur starka mina känslor är för dig men jag vet att du vet att jag älskar dig så oerhört mycket. Och du ska veta att det spelar absolut ingen roll vilken tid, vilken dag, vilken månad, vilket år för vill du ha mig vid din sida så kommer jag alltid vara där. 
Du har verkligen visat vad äkta kärlek är och du har gett mig allt jag någonsin har önskat mig. Det finns ingenting som är fel. Jag längtar tills vi flyttar ihop och lever våra liv tillsammans alltid. ♥

Vi har redan haft en hel sommar tillsammans men nu är vi påväg mot vår andra och den kommer bli suverän. Så mycket mys, så många skratt och så många nya äventyr - tillsammans med dig, min andra halva. Finns inget mer jag önskar än att vara tillsammans med dig alltid. ♥

Mitt hjärta kommer tillhöra dig - nu, då & föralltid ♥
Jag älskar dig pluttis ♥
Du & jag för alltid ♥




31 Maj

Tisdag och ännu en ledig dag. 

Idag satte man ingen klocka för att åka bussen med min älskling utan jag tog bussen till Väla direkt. Skulle köpa en present till honom, en tidig födelsedagspresent och så blev det. Fick även med mig ett par brillor från HM. 10% där nu ju, inte mycket men tillräckligt. Testade även en snygg bh men den köpte jag inte. 150 kronor ger jag inte för en bh, aldrig - eller kanske ibland. Haha blandade känslor där!
Efter Väla träffade jag Andreas på stationen i Åstorp. Vi gick mot honom och pratade på i massor. Han är så fin. Hemma hos honom så mös vi, pratade, spelade spel på mobil & data och kollade på videos på youtube. I helhet har dagen med honom varit helt jävla underbar. Han är så bra, det finns inte ord.

Nu är jag hemma igen och har varit det ett tag. Det blev en äcklig panpizza till mat idag eftersom min tjockis familj ska ha pizza var och varannan dag. Helt fel för mig enligt min åsikt. Jag sitter och chillar i soffan med mamma, kollar lite på big brother men det får nog ses om ännu en gång för hänger inte med riktigt. Ska gå och ta mig ett glas cola och sen när det är slut ska jag starta om det igen kanske? Om vi spelar in vill säga, men det gör vi antagligen inte för att jag vill detta.

Men vi hörs. Kram ♥

Bra start på ny vecka

Ny vecka som börjar väldigt bra.

Idag var det sovmorgon för min del pga ingen teckenspråk och svenska. Tog bussen halv elva från Åstorp, på stationen hann jag få två pussar av mitt hjärta och det gjorde min morgon. När jag var framme i Klippan klev jag av och sken som solen, allt var toppen.
Direkt när jag kom dit skulle vi gå och äta så de gjorde vi, ingen vidare god mat men jag tryckte i mig det ändå. Efter handlade jag och tjejerna godis inför föreläsningen om Hitta Vilse. Gubben som höll i det verkade inte vara helt normal men nog om det. Efter föreläsningen skulle vi ha praktiska övningar, vi promenerade till Älvdalen och fick bygga kojor i skogen och lite sånt skoj, om man nu varit åtta år :)

Efter skolan tog jag bussen hem till Åstorp. Pratade i telefon med min älskling ett tag och när jag kom hem kollade jag på tv med min syster. Hon hade bestämt vi skulle ha köpemat idag och de var inget jag blev speciellt glad över så jag tog mig en kebabsallad, åt knappt någonting förutom brödet. Nu sitter jag fortfarande i soffan med min syster, vi tittar på typ ingenting? Något med rika och "älskade" kvinnor som kan köpa allt men vem bryr sig? Jag behöver inte allt för att må bra, det jag har nu är jag mer än nöjd med. Tack!

Ska inte skriva mycket mer nu utan kolla runder på nätet, bal bilderna bland annat. Vi får se hur det blev med uppdatering senare, annars godnatt. Kram

det var vi

tiden då det var vi.
vi mot världen!
du, du, du, du & jag.
vi fem mot alla!
jag saknar det.

ni kommer alltid ha en stor plats i mitt hjärta!
glöm aldrig det [v]


Next week!

Nästa veckas planer.

Måndag
- skola (teckenspråk, svenska, natur och friluftsliv)
- ta det lugnt.

Tisdag
- ledig från skolan.
- kanske träffa älsklingen? ♥

Onsdag
- skola (psykosocialt arbete, svenska, samhälle, praktisk psykolog)
- inga planer.

Torsdag
- ledig från skolan.

Fredag
- ledig från skolan.
- mysdag med hjärtat?

Lördag
- mysdag med hjärtat?

Söndag
- inga planer.

Mors dag

Det har varit en mycket händelserik vecka, jag har hunnit med att göra ingenting? Känns helt okej, skönt med en slappe vecka någon gång då ibland eller alltid? :)

Anledningen för att jag inte bloggat är för att de har hänt saker som jag inte vill ta här, men det har hänt och det är jobbigt, för mig och för andra. Men tillsammans fixar vi det. 

I helgen har jag inte hunnit med så mycket i heller. Tanken var att jag skulle dra till perstorpsfestivalen i fredags, men icke. Det regnade och människor på denna jord är rädda för lite vatten så ingen ville joina så jag stannade hemma och hade en riktig myskväll med mig själv och Sapmi. 
Igår vaknade jag rätt tidigt för att vara mig, smsade lite med älsklingen och det visade sig att han var påväg hem. Så jag gjorde ve mig och gick och handlade en massa & sen gjorde jag mat till mig och pappa. Sen gick jag ut en runda med min älskling, skönt det var att träffa honom överhuvudtaget. När vi gick åt vars ett håll så träffade jag Angeliqa, Alexsandra och hennes kille. De skulle gå ut och käka, på Milano så jag joinade dom. Vi satt och pratade om allt möjligt, roligt var det :)

När klockan blev för mycket promenerade vi hemåt, jag till mig och dem till sig. Jag startade tvn och kollade på en film som gick på tv4 film. Mamma kom en halvtimme senare och då startade vi Änglagård, den tredje filmen. Jag såg hela men hon gick & la sig. Sen satte jag mig vid datorn litegrann men orkade inte blogga då heller.

Idag är det söndag, mors dag. Har legat i sängen hela dagen, morgonen och ska göra det tills klockan 3. Sen ska jag duscha och göra ve mig för att sen bege mig till min mormor och morfar. För tydligen ska vi äta där idag. Mycket trevligt. ( Hade mycket hellre varit med min älskling )

Nu kollar jag på narnia, den tredje filmen där med. Mycket bra film! Overklig jovisst men den är bra :) Se den om ni inte har det. Kram


Och du kallar dig för supporter

Om rubriken, en idiot kastade in en smällare på Pär och sen sprang samma eller en annan, vet inte in på planen och hoppade på Pär. Jävla idiot. Bara pinsamt att såna idioter finns inne vid fotbollsplanen.
Men till dagen, idag har jag varit ledig och startade det med att försova mig och missade nästan bussen mot Ängelholm med min älskling, men jag hann. Sprang till hållplatsen vid Lidl och åkte mot stationen och de hållet så ja, jag hann. På bussen var de rätt spänt men de löste sig. Inte träffat honom på hur många dagar som helst kändes det som, så ja - saknaden var stor!
Sen åkte jag hem, diskade och strök en massa kläder och sen blev de duschen. Sen promenerade jag mot min älskling för att se hur han mådde. Han fick åka hem från skolan pga att han mådde dåligt. Jag köpte några godsaker till honom och han blev glad för de. Under dagen stannade jag där, han satt och spelade wow och jag satt bakom och kollade på eller spelade på hans mobil. En helt okej dag! :) Sen hämtade mamma mig så vi fick handlat och sen åkte vi hem och fixade mackorna.

NU har vi suttit och diskuterat matchen i Malmö. Pinsamt, kommer inte släppa det. SJUKT av den som gjorde så att göra så överhuvudtaget för de är laget som får skitet. Som det ser ut nu så sägs de att de kommer få spela med tomma läktare. Inte helt okej. Förstår att de andra i klacken är arga på killen men våld löser ingenting.

Tanken nu är att jag ska lägga mig så jag slipper stressa med bussen imorgon. Ja jag ska åka med honom imorgon också eftersom jag vill träffa honom. Jag älskar honom så mycket så jag kan offra sömnen för honom och det är bara en liten del jag kan offra. Men godnatt på er!

Vadå nödvändig skolgång..

Whoooo, en jättebra start på den nya veckan.

Jag gick upp, pigg och vaken. Tog på mig något slafs. Ett par jeans till min älsklings tjocktröja. Mycket bekvämt. Sen promenerade jag mot bussen efter att jag hade gått ut en runda med lilla Sapmi. Tanken var att de skulle gå snabbt, men icke.
På stationen var där ingen älskling, så jag tog den tidiga bussen var halvdeppig påväg dit och även i skolan. Första lektionen var slut innan det att vi började den. Jag gjorde omprov i teckenspråk och denna gången fixade jag nog det, hoppas jag. Andra lektionen var svenska och där diskuterade jag med några i min klass om en text om barnsoldater, det gick väl sådär. Jag pratade inte så mycket men efter den lektionen hade vi lunch, det alla hade längtat efter men jag åt inte. Efter det hade vi lektion med Bibbi, men den varade i sådär 15 minuter och sen var den slut och vi fick promenera hemåt. Jag satt på torget med Jonna, Becks och Julia tills klockan var tillräckligt för att börja gå mot stationen. Tåget var minsann inställt till tjugo minuter senare men det gick ändå tidigare? och dumma jag gick ju på de och tog bussen. Dum jag kände mig när jag satt där.

Väl hemma i Åstorp gick jag hem och hälsade på mamma och Sapmi. När klockan blev tillräckligt gick jag mot stationen för att överraska Andreas men han kom inte för han var redan hemma, men det visste ju inte jag så jag satt där i drygt tre timmar och väntade. Sen gick jag hem och ringde till honom, pratade lite med honom och sen lyssnade jag på musik. Min farbror och hans fru var på besök så blev att snacka med dom om lite allt möjligt och sen när de åkt blev de käk. Från sibylla. Ovanligt vi äter skit mat? Nej inte ett dugg.

Det enda positiva med dagen är att jag träffade mina klasskompisar, hörde Älsklingens röst och fick reda på att jag är ledig till torsdag 14.25. Det är hemskt när vi har en lektion en dag som man inte får lov att missa men nu ska vi tänka positivt. Det är snart sommarlov och då får jag träffa min älsklings, förhoppningsvis varje dag. Hihi, om man ändå mina drömmar kunde uppfyllas. 

Imorgon ska jag gå upp klockan 6 för att ta bussen med Andreas. Jag har lovat det och sen ska jag åka hem igen för att göra någon uppgift så jag fixar mitt VG i förskola, skola och fritidshem kursen. Annars kan hon ju fara och flyga. Men i vilket fall som helst så ska min syster låna min dator nu, för hon har ju inte en egen som är precis likadan, fast segare.

Detta blir även mitt enda inlägg för idag. En veckoplan får komma senare för jag har inget planerat och då finns de ingen mening. Så nu säger jag godnatt och checkar ut. Godnatt på er, era gökar.



A big -

Det blev inget festande någonstans för mig igår, jag orkar inte ens berätta varför men det blev liksom mycket skit av allt. Men det löste väl sig rätt bra antagligen. Tårarna rann och jag mådde asdåligt & skrämde nog de flesta jag pratade med.

Idag var det dags för konformation, för min älskade lilla kusin - Emmy. Vi åkte till kyrkan, tog plats uppe på läktaren, bredvid Carro. Vi satt mest och fjanta oss under grejen för vi har så uttråkade så det inte var sant, men dom var fina och duktiga på det dom skulle göra. Efter kyrkan blev det käk och en massa snack på gården, jag tog mig en cider eller ja 6 st cider.. Pratade med min kära kusin en massa och hade allmänt trevligt men det var något som fattades och det var såklart min andra halva, Andreas.
Nu sitter jag i soffan bredvid min sovande pappa. Han är så social när han är hemma.. Och dom klagar på mig? Hallå, prata med mig då? Innan frågade jag min mamma om jag fick följa med och hämta Sapmi, för vi ska passa honom ett tag och då smällde hon igen dörren? Härligt att man är älskad.

Ett STORT - på denna kvällen är att jag inte får tag på Andreas. Börjar bli ledsen nu. Fan.

Fest utan någon att gå med?

Igår tog jag en titt hos min älskling medans han och hans kompis lana. Jag satt i sängen bakom och pratade med dom och med mig själv oftast. Men tiden var rolig och jag trivdes där på ett hörn. Klockan tolv hämtade mamma mig och jag åkte hem & la mig.

Idag vaknade jag av ett sms, av Rebecka angående teckenspråksprovet. Fortfarande inte fått något svar men jaja, det är väl okej? Jag har duschat, följt med mamma till bauhaus och fått en massa damp på mina vänner idag. Ingen kan ställa upp för fem öre ibland men det får man väl ta när man är tjej. Hade fan varit gött om man varit kille. Det är fest vid vita räck idag, och jag vill fett gärna dit men har ingen aning om vem jag ska dit med och vill inte bara gå dit och hoppas jag träffar någon för de gör jag säkert inte då..
Nu ska jag göra ve mig. Vi hörs imorgon. Puss

Torsdag, 19

torsdag och man är väl hur glad som helst för snart är det helg! jag tog bussen med älsklingen imorse, mysigt att bara sitta där. vissa tycker jag är spritt språngande galen som går upp när jag har sovmorgon men jag gör allt och så mycket mer för andreas. ♥
på bussen mot klippan satt jag och pratade & skrattade med natalie, hon är en bra vän. vi kom till skolan och satte oss där & pratade lite om hennes klass och vad som händer i helgen & sådär. när hon skulle gå iväg gick jag till flickorna i min klass, som bara är så bra. vi pratade lite om hur irreterande denna skoldagen skulle bli. och första lektionen började, ingers lektion. vi hade samtal, tog max fem minuter och sen slutade vi hos henne för dagen. i hennes ämne fick jag g men ska höja mig till vg hade jag tänkt för hon hade sänkt mig, också. 

efter samtalen satte jag mig på torget med jonna, julia och becks. vi satt och skrattade, pratade och hade en trevlig stund ihop medans vi väntade på att teckenspråkslektionen skulle börja. satt och pratade om så mycket så att jag inte kommer ihåg allt, men kul hade vi men allvarliga var vi också, en hel del.

när tiden var kommen skrev jag provet på teckenspråkslektionen, det tog sin tid att komma i ordningen igen efter alla skrattanfall. men provet var inte jättesvårt men jag tror inte jag fixade det, inte utan ett omprov iallafall men det löser sig med tiden. jag ska inte vara så negativ när de gäller sådant längre, finns värre saker!

efter vi slutat tog jag tåget hemåt, gick en runda i perslund och pratade med min älskling. det var skönt att lösa det igen, han betyder mycket för mig och förlorar jag han, förlorar jag allt. nu är jag hemma, kollar på stuart little 2. den är bra. tänk om man hade haft ett sånt syskon, hade varit kul att uppleva sån kärlek någon gång.

man priorterar olika ibland men det spelar ingen roll. fast alla fel både du & jag gör kommer vår kärlek fixa det för jag älskar dig och tänker aldrig leva utan dig ♥

Onsdag untsh untsh

Hade inget mer att skriva om igår så blev ingen större uppdatering under kvällen eller morgonen.

Idag var det en helt vanlig dag i skolan, eller inte. Tog bussen med Älsklingen imorse också, en toppen morgon förutom det att det blev stressigt så vi inte hann säga hejdå ordentligt men det löste sig. Skoldagen var väldigt tom på lektioner, vi hade en samhälle lektion under hela dagen och sen satt jag bara och skrattade med tjejerna i min klass och Natalie'♥. Vi hade ingen bra humor idag men kul, de hade vi jävlar i det.

Efter skolan tog jag tåget med Natalie, mot Åstorp och sen bussen till Ängelholm. Satt och asgarva på bussen, hon satt och lekte att hon var blind och då runkade hon av en pinne. Haha, helvete vad jag skrattade och fick ont i magen. Vi gick i stan ett tag, i iallafall en kvart ;) Rätt mycket eller? Vi hann inte så mycket mer för sen skulle vi möta min fina pojke och Natalie skulle ta bussen hem. När vi tre skiljts åt så blev allt skit men allt blev toppen sen igen.

Och eftersom mitt fina och söta hjärta är så gulligt så följde han mig hem, nästan ända hem. Såå underbart att gå igenom hela Åstorp och visa att jag är tillsammans med världens finaste kille. Tänk att jag är lyckligast, i hela världen♥. Jag saknade honom då när vi skiljdes åt.

Under dagen här hemma har jag inte gjort speciellt mycket utan bara kollat igenom glosorna till teckenspråket och sen sovit en runda så nu är jag pigg. IGEN! Kunde inte sova inatt heller, så det blir väl likadant nu. Medans ni andra sover och njuter av det sitter jag i sängen, klarvaken och glor på trolltider för tjugonde gången.

Imorgon blir det att åka bussen med älsklingen, as usuale. En underbar start på morgonen. Ska även fixa frukost till honom, för de förtjänar han. Sen blir de bussen till skolan, med Natalie :) Och om det gick och om mitt hjärta vill så kanske vi ses efter skolan också. Annars tar jag bara bussen med honom hem, för den tiden är rätt betydelsefull. Vi sitter där handihand och pratar om allt mellan himmel och jord.

Nu ska jag sova iallafall. Big brother spelas in medans min pappa passar soffan. Ska kolla igenom glosorna en gång till och sen läsa lite. Vi hörs kanske imorgon. Godnatt.

A day off

Tjena. Dålig uppdatering förutom min fakta mening igårkväll. Det finns en rätt bra anledning till att jag inte uppdaterat och det är för att i måndags låg jag i sängen, alltså ingen skola. Ville dit men klarade inte att gå upp. Hade bla feber, inte helt okej att bli sjuk nu när sommaren närmar sig. Förutom att sova kollade jag på film med min syster för hon var också sjuk, eller i vilket fall som helst, hemma.
Idag är jag ledig från skolan för våra lärare orkade väl inte helt enkelt. Vår klass är bäst på att övertala till en ledig dag mitt i veckan. Planerna idag gick som dom skulle. Jag gick upp och åkte bussen med min älskling, åkte hem och sova och sen upp för att möta Andreas och åka hem med honom. På stationen satte vi oss ner och pratade, för jag ville nte ha några missförstånd för så som vi har det nu, så är jag bara så lycklig. Bara tanken att jag har dig gör mig till den lyckligaste i världen♥. Vi skiljdes åt och jag gick hem för att äta.

NU sitter jag i soffan med syster. Vi kollar på tv och sitter med vars en dator i knäet. Jag försöker hitta lite snygga kläder och smycken. Vill ha några ringar. I feel naked without it, are that normal? :) Haha, min engelska är inte så bra men den blir ju inte bättre för att jag inte försöker. Aight?

Ha en trevlig tisdagskväll så hörs vi lite senare. Om jag hittar något snyggt kommer de kanske in här. Kram

ren fakta

Trött på falska vänner, så ni kan ju dra åt helvete!

inför nästa vecka

Måndag

· Skola
- teckenspråksprov, svenska, natur & friluftsliv och psykosocialt arbete

· Hem och städa/plugga eller träffa älsklingen.. Får se :)

· Sova

Tisdag

· Ledig från skolan.

· Åka buss med Älsklingen & kanske äta frukost i Ängelholm.

· Hälsa på min gamla praktikplats, 3a på Rågenskolan.

· Hem och städa om jag inte får de gjort på måndagen eller bara ta det lugnt/träffa älsklingen.

· Sova

Onsdag

· Åka buss med Älsklingen

· Skola
- psykosocialt arbete,svenska, samhälle, kanske praktisk psykologi

· Åka bussen hem med min älskling.

· Gå hem till älsklingen eller gå hem och ta det lugnt om vi inte får några läxor vill säga.

· Sova

Torsdag

· Åka buss med Älsklingen

· Skola
- pedagogiskt ledarskap (kolla på film med ettorna), teckenspråk

· Gå hem och ta det lugnt om vi inte får några läxor vill säga.

· Sova

Fredag

· Skola
- praktisk psykologi, engelska, mentorstid, idrott

· Träffa Älsklingen kanske/Fredagsmys

· Sova

Lördag

· Vakna någonstans.

· Ta dagen som den kommer :)

Söndag

· Vakna någonstans.

· Konformation klockan 14.00

· Käk hos mina kusiner

· Ta kvällen som den kommer

· Sova


it's time for you to grow up baby

rubriken bara fall ner i huvudet på mig, bättre än ingen! :)

dagen har varit helt kanon. haft en riktig mysdag med min älskling. kollade på the break-up plan och den var verkligen superbra. direkt efter de pratade vi typ och sen kom min pappa helt utan att jag visste de.
skiljdes från mitt hjärta och jag & pappa, vi åkte till sibylla och käkade & pratade om allt möjligt. min pappa är så grymt bra ♥.

under dagen, sen jag kom hem har jag inte gjort något. eller jo, läst igenom glosorna, lite iallafall och sen spelade jag sims för ett tag sen men fick damp på skitet så stängde ner det. i vilket fall som helst tackar jag för en grymt bra helg, tack älskling :)

nu ska jag gå ner och ta lite mer glass. längtar tills min kära mamma kommer, hoppas hon har cola med sig. vissa är bara snålare än snålast. HOST!

kram och godnatt på er. vi hörs imorgon. skoja bara, ska lägga in en veckans plan för nästa veecka, it's cooming!

En söndags mysig dag

Tja. Tjena. Halloj. Hallå. Och en massa hej hej hej!

Min och älsklings tio månaders dag blev bra till slut. Den firades med mat och mys framför tvn hemma hos pojkarna. Vi somnade nästan där och sen gick vi inom mig för att hämta saker för jag ville hellre sova hos honom. Där blev de en diskussion stor som ett hus, men det löste sig bra. Det gäller att acceptera det ens partner och sig själv lider av och sedan tillsammans göra det bästa av situationen
Vi promenerade vidare mot honom och hemma hos honom låg vi och snackade tills ögonen fall tilll sömn för oss båda. Jag vaknade en timme före min älskling men ville inte väcka honom så låg och kollade på honom istället, mysigt. Till frukost blev det utsökta varma mackor, made by my lovely heart. 

Vi är fortfarande hemma hos honom, sitter framför vars en dator. Han spelar wow och jag kollar på Kenny Starfighter på youtube. Snart ska vi kolla på en film, the back-up plan. Vi såg den på videokalle men ville inte hyra den utan de skulle vara en film som passade allihopa så då blev de karate kid. Lika bra det!

Runt 6-7 hämtar pappa mig för då blir de käk hemma, alltså åker man ifrån den man älskar. Hemskt! Ska iallafall fortsätta kolla på Kenny nu.
Vi hörs när jag kommit hem kanske, annars imorgon.

Woolie boolie! :D

ten months filled with love out of you♥

tio underbara och fantastiska månader tillsammans med världens älskade person.

du är bäst min fantastiska älskling. du har allt och så mycket mer.
i mina ögon kommer du alltid vara den bästa
och jag ska kämpa för dig tills döden skiljer oss åt.

du är mitt allt!
kyss på dig min älskling!

Mitt vridna knä gör ont

Hej hej allesammans!

Nu är det dags för lite uppdatering, lite sent är det kanske men har väl inget bättre för mig. Mitt lilla hjärta är ju ute på bus med sina små kompisar, det var fest eller något. Vet faktiskt inte. Men vet om att jag saknar honom och vill träffa honom typ, nu nu nu? Ovanligt, eller inte. 

Idag har det varit en grym dag. En massa skratt i skolan med klassen och det känns bara så jävla bra att sammanhållningen har kommit tillbaka. Vår klass är bara så grym! Det blev också en hel del snack med Natalie eftersom det har de som har hänt, inga detaljer förutom att det är dumt! Lektionerna var lugna och jag gick för att äta med Natalie för jag hade ingen lektion med Inger, för jag var ju klar med provet. Det skulle vara spaghetti med köttfärssås men det var lasange? Konstig grej de där.

Sista lektionen var idrott. Vi skulle springa en runda på 2.3 km x2. Jag sprang, sprang och sprang men till slut fick jag så ont i bröstet pga den jävla apparaten så var tvungen för att gå. Men jag tyckte jag kämpade på bra, även in i det sista. Jag gjorde ve mig och sa hejdå till Danie & gick till torget. Träffade Natalie och promenerade till tåget men jag gick till bussen mot Ängelholm, skulle till polisen och hämta mitt pass. Det är hämtat och det är fint, jag är nöjd med fotot. Wow första gången enligt mig själv då.

Ikväll har jag inte gjort så mycket, skulle ha en myskväll med mamma men det blev en massa bråk istället så sitter på mitt rum och lyssnar på depp musik och kollar på trolltider. Ska bara gå ner och borsta tänderna och sen ska jag sova. När jag vaknar har jag tio månader med min älskling, helt underbart är det. Han förlänger mitt liv med sin kärlek♥

Men nu ska jag faktiskt släcka ner och sova. Ett gulligt inlägg om min lilla älskling kommer säkerligen imorgon, får vi hoppas. Har en del att stå i med, ska ut och jogga hade jag tänkt men det får vi ju se hur de blir med den saken. Får hoppas iallafall :) Godnatt.


Happy jump

Nu är jag äntligen klar! Jag är verkligen klar med uppgifterna, så himla skönt att bara fått de skickat. Nu är man helt fri från så mycket bara för att man gjort allt klart direkt. Ska kolla lite på Eurovision och sen ska jag lägga mig, har ingen ork till något mer. Skolan kör slut på mig. Härligt!

Jag vet seriöst inte vart jag ska ta vägen.
En minut mår jag toppen, och nästa minut mår jag skit.
Varför ska det vara såhär? Förtjänar inte jag att må bra.
Vad har jag gjort er för ont för att ni ska hacka och förstöra mitt självförtroende.
Låt mig vara, era hemska monster.

Imorgon är de fredag, en tråkig sådan. Ska inte göra ett skit! Blir väl att städa eller ska jag fjäska för min syster så jag får låna hennes inlines så jag tar en jävla runda imorgon! Nu ska jag inte blogga mer idag. Godnatt! ♥

Toppen torsdag!

Tjabba tjena halloooj! Hur mår ni idag? Jag mår bra, eller de e bara förnamnet. Har varit en bra dag bortfrån de som har hänt utanför skolan & lite sådant som jag inte skriver här.

Idag åkte man buss med hjärtat. Vi skiljdes åt vars ett håll i Ängelholm, sorgligt nog. Ville vara med honom mer. Jag satte mig på bussen iallafall, kollade runder på facebook. I klippan hoppade man såklart av och promenerade vidare till skolan & köpte mig en liten baguette. Tanken med idag var att vi skulle ha ett prov eller ja, en kunskapskontroll. Något liknande iallafall men det blev inte så. Utan vi kom och satte oss i klassrummet, allihopa. Och uppgiften var att kolla på Ensam hemma och sen skriva om pojkens tankar & känslor + så fick vi jobba med det hemma. Coolt prov ellerhur? Vår lärare är inte som alla andra. 

När provet var klart blev de ett steg närmare Helsingborg och deras älskade McDonalds & min och Daniellas älskade Pastamannen. Vi beställde där och satte oss sen där uppe på Donken. När vi ätit upp sprang vi runder som yra troll på lilla knutan och försökte hitta rätt buss, men så bra som vi är hittade vi den. Naturligtvis. Vi hoppade av vid sundsgården och promenerade ditåt. Pjäsen var absolut kanon. 10/10 verkligen. En toppen show.

Vi sprang sedan efter showen mot bussen och då fick man ju syn på sin söta vän. Hon började direkt att snacka skit om mig, ännu en gång och det är väl alltid trevligt. I guess. Vi var alla taggade på att hinna med tåget men icke, vi hann inte. Vi satte oss på Donken ännu en gång, där var även min kusin Caroline. Pratade med henne och sen när hon skulle gå & röka satte jag mig med de andra igen. Becks och Danie gick till Vila och jag satt kvar med Jonna och Julia. Vi skojade lite med lilla Jonna på facebook, alltid kul. Satte oss på tåget och jag promenerade hemåt igen.

Nu sitter jag framför datorn och tittar på något program, på mtv. Skulle kollat på bigbrother, men har inte orkat starta det än. Ska även skriva klart Samhällen och Psykosocialt arbetes uppgifterna. Sånt man måste göra. ♥


Puh what a day

Usch hujeda mig för denna dagen.
Vilken dag det har varit. Att man fick damp på psykologin var bara en liten version av de hela. Det var verkligen kaos på den lektionen, man var ledsen och grät & mådde allmänt dåligt pga det hon sa men ingen förstod. Bara min älskling förstås. Tur jag har honom ♥

Efter skolan tog jag bussen till Åstorp där jag träffade Andreas. Pratade med honom vad som hade hänt och så & då var de värsta borta men ilskan fanns kvar. Fan henne! Jag var med honom till klockan 9. Vi gjorde ingenting, förutom att fanns där när de behövdes och sen sa vi "Vi ses" & han åkte iväg på sina inlines. Tårarna rann av saknaden. Ingen bra dag alls men blev bättre tack vare honom.

Någon mat har jag inte fått i mig idag, förutom baguetten i skolan och pannbiffarna och potatisen vid lunch, men inget sen dess. Ajabaja! Men har ingen aptit just nu, ska bara sova nu egentligen men har ingen lust till de heller. Just nu vill jag bara flyga iväg till Andreas och få en sån där underbar kram som man mår så bra av.

Jag orkar inte definitivt inte blogga mer iallafall för skallebanken är tillbaka och imorgon ringer klockan 6 för då ska man göra ve sig och en massa för att sedan ta bussen med Andreas och sen bussen till min skola med Natalie, förhoppningsvis. Vi får se hur de blir. På lektionerna imorgon har vi bara kunskapskontroll, de vill säga ett prov fast man får ha alla böcker & anteckningar med sig. Skit skönt är de och väldigt lärorikt också. Man måste skriva om de till sina egna ord och så också ju, så de är rätt praktiskt. Sen kvart i 12 tar vi promenaden mot tåget för att åka vidare till staden, Helsingborg. Där ska jag och folket i teckenspråk först käka mat & efterrätt ofc och sen ska vi till Sundsgården för att se en teater. Den varar i ca 40 minuter så slutar tidigare än väntat. Ska kanske överraska Andreas med att ta bussen hem med honom då, men får se.

Ska sova nu iallafall. De jag ska skriva på datorn får jag göra imorgon eller någon gång för nu orkar jag inte. Det ska inte vara inne förrän om två veckor så de är chillans. Kram och godnatt.

Jag är inget utan dig

Jag sitter här och tänker. På min älskling, min bästa och min pojkvän. Världens underbaraste filur.
Saknar honom något fruktansvärt men ska försöka förklara för er hur mycket han betyder för mig, kommer bli svårt för de är obeskrivligt, but i will try. Han är den enda som aldrig har svikit mig, inte en enda gång. Var jag än är så vet jag om att jag har honom med mig. När jag mår dåligt är det han som finns där och tröstar mig, han och bara han. Han är verkligen det bästa för mig & jag kan inte beskriva hur stor glädje jag har för honom. Han är allt jag har och vill ha.
Den 14 Juli 2010 fick jag reda på vad äkta kärlek är. & det var du som visade det för mig älskling. Jag kommer aldrig låta dig gå, frivilligt. Det lovar jag. Om du är där så är jag där, för jag är med dig alltid och finns för dig alltid.
Tess ♥ Andreas
I love you more than words can say.
You're my everything and mutch more.

You are the love of my life - Sammy Kershaw


Lill lördag.

Hej hopp Gummisnopp. En jävla massa -L i rubriken, inte sant?

Idag vaknade jag upp och mådde verkligen awesome, alltid var underbart. Solen tittade fram och jag strålade som dens solar. Jag kom till stationen och träffade Älsklingen och Ivan. Hade då sällskap på bussen med mitt hjärta. Han fick frukost av mig och Ramlösa. På grund av att det var en ny busschaufför missade han sin buss till skolan men idag kom min tidigare så fick inte alls mer tid tillsammans. Gick ifrån honom med en sorligt ansiktesuttryck för jag hatar verkligen att gå ifrån honom.

På bussen till skolan blev de en hel del släppta tårar. Jag klarar inte av att vara utan honom. Fixar bara inte det. Är inte någonting utan den killen. Väl i skolan blev de bättre, käkade frukost och hade lektionen. Dagen idag har varit helt okej, många lektioner och fått mycket gjort. Även fått en glass käkad. Mums!

Snart väntas två timmars lång lektion med Psykologi. Kommer säkert få damp på läraren, ingen bra dag idag. Usch, vill bara hem. Äta något gott och lägga mig med en bra film i soffan. Fan på denna dagen.

Vi hörs när jag kommer hem. Kram

Orkar inte kolla big brother

Dagen idag är en mystisk tisdag. En härlig dag med en massa solsken. Man mår bara så bra när solen tittar fram som den gjorde idag. Idag var det bara nationella prov som gällde, engelska. Det gick bra, okej eller helt åt helvete. Har ingen aning så vet inte hur jag ska skriva och förklara det.

Provet var slut tio i 11 och då följde Danie mig till bussen som tog mig till Ängelholm och sen vidare med buss till Åstorp med mitt hjärta. Alltid lika mysigt att sitta där bredvid honom. Vi gick en runda inom oj och sen till Rosa kiosken och sen följde jag honom hem. La mig och solade i över en timme, tog en dusch och gjorde ve mig & sen bar de av till Väla Centrum med mamma och min syster.

På väla blev de käk på McDonalds. Mycket äckligt! Klarar inte av sån mat längre. Inte helt okej. Handlade en hel del, massor rättare sagt. En mobilväska, en plånbok, underkläder, en plattång och en hårfön? Handlade säkert något mer men de har jag glömt numera.
Var precis på Schell med mamma och handlade en ramlösa till mig imorgon, till skolan. En lång och jobbig dag. Två redovisningar, säger bara fyfan. Jag slutar klockan 4 men de positiva är att imorgonbitti ska jag ta bussen med min älskling. Och det är de bästa som kan hända :) att bara sitta där med min hand i hans. Åh, ryser av glädje i kroppen.

Ska sova nu. Godnatt.

Early goodnight

Har ännu inte fått i mig någon jävla macka så ska gå och göra några stycken nu, innan big brother börjar. Och jag som skulle lägga mig i tid, jo tjena. Hur blir det med den saken. I vilket fall som helst har jag haft en bra dag, har haft bra kontakt med mitt hjärta fast han är iväg i Ängelholm med sina vänner. Några läxor har jag inte så därför har jag inte fått något speciellt gjort förutom min lilla powernap. Även fått i mig några köttbullar med mos idag.

Efter maten satte jag mig ner för att skriva mitt CV och mitt personliga brev. Det blev awesome, tack vare min syster och min pappa. Naturligtvis. Jag skulle nog aldrig fått tummarna ur röven om de inte vore för dom, för har inte haft någon aning om vad som ska stå i vad.
Men nu är det klart och jobb på mcdonalds är sökt också. På stattena, på ättekulla och även i lilla Ängelholm. Vill helst ha på stattena, för där känner jag minst folk nu förtiden, i hope. Ett jobb är allt jag vill ha för jag behöver pengarna.

Men nu ska jag inte sitta och tjabbla mer utan stänga ner och göra mina älskade mackor. Vi hörs imorgon för detta är även mitt godnatt inlägg. Imorgon blir de ännu en tidig morgon eftersom vi har nationella prov, men vi har alltså ingen lektion med Inger så dagen är slut 11.10. Riktigt härligt, fast både tåget och bussen går prick så får vänta en timme på den, men whatever. Slipper en lektion så ska inte klaga. Efter det ska jag nog ta tag i att åka till Hyllinge och lämna mitt CV till City gross, Maxi och till PANG. Får hoppas på resultat.

Nu säger jag godnatt efter mycket om och men. Godnatt!

powernap.

så nu har ni fått se min veckoplanering. inte så jobbigt som det ser ut att vara eller? :) helgen kommer bli bra, men den blir ännu bättre om andreas väljer att följa med till pojkarna. då blir jag jätteglad och det blir anton och emil också, kan jag lova.
nu tänkte jag vila ett tag och sen äta, för orkar inte äta nu för är trött. vi hörs lite senare. kram!
här ser ni vad jag ska köpa med min mamma imorgon.

Denna veckans planering



Solen är här

Jag måste ta tag i detta och skärpa mig en hel del med uppdateringen. Skulle egentligen uppdaterat igår men kom hem kvart i 10 och då satte jag mig i min säng med min älsklings kudde i famnen och sen började tårarna bara rinna. Det är hemskt att åka ifrån honom. Fan fan fan sa bara mitt huvud. Vill bara vara med honom, alltid. Nu, då och alltid!

Men som sagt, helgen har varit helt jävla underbar. Vi har grillat, myst, kollat film, åkt inlines och skrattat som aldrig förr. Det är bara en som kan få mig att må så bra som jag har mått och det är Andreas. Han är min prins och tillsammans med honom är jag i paradiset. Och på tal om det är de inte så många dagar tills vi är påväg till vårt paradis, Spanien♥

Idag har det varit helt okej dag. Skolan var okej i början men i slutet blev de bara flams och trams & skrattade så jag fick ont i magen. Gillar min klass'♥. Till stationen hade jag sällskap med Becks, Julia, Jonna och lilla Tommy. Det kommer ut en video på promenaden på facebook skulle jag tro. Skrattanfall till tusen där ja. Pratade även ett tag med mitt hjärta, han ska tillbringa sin natt hos en kompis i Ängelholm så blir inte en glimt av honom idag :( jag får väl klara mig! När jag hoppat av tåget i Åstorp träffade jag på Malene, pratade lite med henne och promenerade hemåt. Kunde inget göra förutom att bara gå, var så yr. Druckit för lite och var rädd för att svimma så var tvungen att skynda mig hem men de var jobbigt. Ska börja ta med en vattenflaska till skolan var dag numera.

Nu är jag iallafall hemma, sitter med en skål chips och ett glas med päron dryck. Mår bättre nu. Ska snart ut i köket och göra en eller två mackor till mig. Smått hungrig, knappt ätit något idag. Två mackor, en baguette och lite mat i skolan. Det var wok, inte min favvis.
Men ska nu berätta för er hur min kommande vecka ser ut. Spännande, har många planer. Vi hörs snart. Kram

Åhh underbara helg, ta aldrig slut

Godmorgon! Jag fick lurat till mig en data hos mitt hjärtegull så en uppdatering kunde ske. Tanken var att jag skulle plugga men den tanken är bara förjävla tråkig, inte sant? Jag tänkte berätta om min fredagskväll, om idag och tanken för morgondagen.

Igår åkte jag till mitt hjärta lite innan sex så väl där så mös vi och pratade om vad vi skulle äta på kvällen. De blev bestämt tacosgratäng så vi tog Mille och promenerade ner till oj för att handla lite mat och lite gottgott för kvällen. Vi lagade maten och den blev kanon god. Mums! Jag mådde illa efter, för jag kan inte tänka på mat? Konstig jag är egentligen men sån är jag. Efter fixade vi disken och sen startade vi Harry Potter och fenixorden.  Jag somnade i slutet så när den var slut gick jag och la mig & Andreas satte sig och spelade wow. Vid halv ett tiden gick han och la sig hos mig och sen låg jag i hans famn hela natten och långt in på morgonen, till klockan nio iallafall.

Idag gick vi upp mellan 9 och 10 tror jag. Jag låg i sängen och funderade och han spelade naturligtvis wow. Man tar ju chansen att umgås nu när man är tillsammans, eller? Haha. I vilket fall som helst så fixade vi frukost nyligen. Bacon, äggröra, bullar, chokladpålägg och en massa annat gott. Sen gick vi upp och satte oss på hans rum. Jag ska plugga men orkar inte och han sitter & spelar men borde gå och hämta något att dricka till mig. 
Senare idag ska vi gå ut och gå i skogen, hyra film, laga mat och ha en riktigt underbar lördagskväll tillsammans. Åhh, vad jag är lycklig. Har världens bästa och finaste pojkvän. Han är allt jag vill ha och behöver för att andas.

Imorgon är tanken att vi bara ska umgås så mycket och så länge vi får. Sen går jag hem och pluggar i min ensamhet kan jag tänka mig. Och på måndag är de back to hell. Fyfan hemskt. Första lektionen innebär också då, PROV.

Uscha mig. Ska plugga nu, iallafall försöka. Ha det bra.

Kram :)

min underbara helg



'ojoj, vilken dålig uppdatering jag har legat inne med nu dom senaste dagarna men de beror på att de har varit mycket som hänt, både i skolan och hemma. den mesta av tiden har jag nog spenderat i underbara tankar och drömmar om mig & andreas, han är den jag har och som jag aldrig vill förlora. både i onsdagskväll och i torsdagskväll så låg jag i soffan och pluggade & gick och la mig tidigt. innan klockan tio släckte jag lampan på mitt rum igår och hela natten drömde jag om allt som har med idrott att göra. mineraler, proteiner och en massa annat mög!
idag var de segt att komma upp så kvart i sju steg jag upp från sängen för att ta på mig slafs kläder och gå till stationen. på stationen fick man en underbar kram och två fina pussar av den finaste killen man kan ha. det är konstigt hur bra man kan må bara att man ser en annan person, men varje gång jag ser andreas så skiner hela jag som solen ska göra nu förtiden!(:
första lektionen var praktisk psykologi, vi skulle lyssnat på redovisningar men vi kollade på en film för andra gången och sen diskuterade vi känslor, så jävla segt och tråkigt. men man lär ju sig en hel del om sig själv och det är väl bra sitt sätt. andra lektionen vi har, är den vi sitter på nu och det är engelska. vi har suttit och tränat på nationella hörövning och sådär, det gick helt okej. fick mer än hälften och jag är nöjd med det för har de svårt med just engelska. tredje lektionen som inte är en lektion egentligen är en liten klassstund med inger där vi pratar om allt och mycket mer. och till sist, fjärde lektionen. skräck lektionen för idag, då vi ska ha IDROTTSPROV. haft mardrömmar om de jävla provet så om jag inte klarar de skjuter jag en katt eller något. jävla fan.

efter skolan ska jag hem och duscha & packa. sen vid sex tiden ska jag till älsklingen och det är där jag ska varje dag, hela helgen. vi ska mysa, kolla film, gå ut och gå en runda i skogen hoppas jag och sen även plugga lite, iallafall för min del. teckenspråksprov på måndag. SUUUCKS! men de ska inte förstöra min helg, icke som nicke.

vi hörs någon dag.
kram

Nationella avklarat.

Idag blev de ingen sovmorgon men de var inte på grund av att jag steg upp och tog bussen med mitt hjärta utan på grund av Nationella prov i Engelska. Jag gick upp en kvart innan jag skulle gå mot stationen så ser ut som något helvetet släppt löst. På stationen hann jag träffa mitt hjärta i iallafall fem minuter och det är allt jag beger på morgonen när vi har de stressigt, på vars ett håll. Fick två pussar och vill bara tillbaka, till hans läppar, kramar och ja, hela honom. Saknar honom riktigt mycket redan & nu ses vi inte förrän kvart över sju imorgonbitti. Usch, ska inte tänka på det.

Tillbaka till ämnet. Nationella prov. Engelska. Tidig morgon. Var i Klippan lite innan åtta så jag tog ut pengar och köpte mig en baguette hos Sanne. Den är så suveränt god så man kan tro att det finns någon magi. Nationella provet började fem i halv nio, vi gick till salen där vi skulle sitta. Jag var klar efter knappt en halvtimme. När jag väl börjar skriva så skriver jag tills de är klart. Jag läste igenom de och sen gick jag ut därifrån.

Nu sitter jag i studierummet. Skulle plugga på idrottsprovet men det har jag inte gjort och börjar om fem minuter, med psykosocialt arbete. Lite jobbigt för dom som inte hunnit ta någon rast men jag ska inte klaga. Efter denna lektionen har vi nog lunch, tror jag? Och sen svenska, samhälle och sista lektionen har vi praktisk psykologi där jag har redovisning tillsammans med Danie. Är fett nervös för tycker inte om att prata inför nytt folk. Men det går säkert bra.

Efter skolan är jag hemma, runt halv fem kanske. Då ska jag duscha, byta om och göra ve mig för att bege mig till Ängelholms polisen med mamma. Jag ska ta ett nytt foto till mitt pass. Hade glömt bort det hade gått ut så måste fixa ett nytt nu så jag kan åka i sommar. Knappt 3 månader tills vi är påväg. Längtar som aldrig förr. 3 veckor med världens bästa pojkvän i värmen. Det kan inte bli mycket bättre!

Vi hörs mer på lunchen eller efter polisbesöket eller kanske inte, för måste ta tag i idrotten. Har prov på fredag.
Kram

Sugen på en fet powernap

Nu är jag fett trött och fett mätt. Precis ätit en kilo fiskpinnar känns de som, nej men de blev iallafall över tio stycken och de är väldigt många för min lilla söta kropp, tycker jag personligen.

Jag har börjat skriva på psykosocialt arbete och den börjar bli klart, bara en fråga kvar och den fattar jag inte så kan inte göra mycket mer nu för ingen här hemma har sett filmen. Men i vilket fall som helst så vill jag börja plugga på idrotten men jag är för trött men om jag somnar nu somnar jag inte inatt, och då blir de likadant imorgon? Jag får väl se hur jag gör med den saken men jag ska iallafall stänga datorn, lägga mig i soffan och vila ett tag.

Då märker vi också hur långt tid de tar innan någon människa hör av sig till mig. Nu ska jag släcka ner.

Detta är även mitt godnatt inlägg, så vi hörs mer imorgon då de är dags för Nationella prov, uppsats på engelska. Usch och fy för engelska. Jag och det passar så inte ihop men jag fixar nog de.
Kram och godnatt.

No words for how mutch i love you

Rubriken är naturligtvis till min andra halva, min bästa vän och min allra finaste pojkvän ♥

Skoldagen blev bättre när katastrofen blivit nerlagd, skönt! Vi slutade redan innan ett, men fick inte lov att åka hem för vår fina lärare förrän efter klockan ett för då hade vårat tåg gått så vi fixade inför redovisningen imorgon. Skönt att ha det färdigt och så, så man är redo. Till sist väntade jag bara på att Natalie skulle sluta och sen tog vi bussen tillsammans mot Ängelholm. Hoppade av i stan och fönsterfikade en massa men egentligen bara vars en korv och en halva cola var. Mumsigt värre. Sen blev de att gå till stationen för att ta bussen vidare till Åstorp med henne och min älskling. Vi satt och pratade om de senaste kan man säga och det blev inga bra resultat. I norra Varalöv hoppade Natalie av så vi sa hejdå och sen fortsatte snacket mellan mig och mitt hjärta.
Han förklarade för mig hur mycket han älskade mig och att jag verkligen betydde jättemycket för honom. Och när han säger så blir jag bara helt chockad och glad inom mig så jag skulle kunna hoppa tio meter uppåt, men satt på bussen. De orden han sa till mig betyder hela min värld.
Nu är jag hemma efter att bli hemföljd av mitt finaste hjärta. Gick direkt till oj för att handla käk, fiskpinnar och potatismos. Jag skulle naturligtvis lagat maten men mamma tog över så hon får ju skylla sig själv? Jag ska äta nu och sen ta tag i Psykosocialt arbete eller idrotten, får se vilket jag känner för.
Vi hörs.

I'm so sorry, do not want to lose you

Denna morgonen har varit katastrof. Sjukt jobbigt att börja såhär. Tog bussen med mitt hjärta till Ängelholm och sen vidare mot Klippan. Och då började katastrofen ta tag i mig. Allt blev skit och tårarna rann som ett vattenfall. Som tur är slutade det innan jag hann göra allt mycket värre för mig själv.

I skolan träffade jag Natalie. Vi pratade om helgen och om allt mellan himmel och jord. Skönt :) Sen blev de en baguette med köttbullar hos Sanne. Nu jobbar vi i datasalen, jag och min grupp. Amanda, Fredrika, Eddie och jag ska göra en forsknings uppgift tillsammans om något från Åstorps kommun, från forntiden? Har inget med ämnet att göra eftersom vi jobbar i Natur och frilufsliv kursen numera men men.

Efter denna lektionen har vi lunch, om en halvtimme smartare sagt. Då ska jag gå och käka, även träffa Natalie. Sista lektionen börjar klockan tolv, då har vi Inger. Har ingen aning om vad vi gör där? Så det får jag väl reda på då.

Efter skolan ska jag förhoppningsvis träffa mitt finaste hjärta. Vill verkligen det. Saknar honom och vill inte träffa på någon större katastrof igen - utan vill bara vara med honom. Annars ska jag plugga, har idrottsprov på fredag. Tar nog med idrottshäftet till honom och pluggar lite tillsammans med honom om det går bra för han och hans föräldrar att jag kommer idag.

Vi hörs mer efter skolan, ska arbeta vidare nu.

Ny månad.

Nu är det ny måndag och en ny dag, då det blev dags att bli sjuk?! ;s Jippi jättekul.

Vaknade idag och mådde uselt. Bad min syster sjukanmäla mig för jag visste inte jag fick själv. Men jag vaknade lite innan tolv och hade då 5 missade samtal och 6 sms av mitt hjärta. Han trodde något hade hänt för jag hade nog inte skickat smset jag skulle skickat. Jag pratade litet tag med mitt hjärta och sen gick jag ner & käkade lite frukost framför någon film.

Under dagen har jag skrivit ner teckenspråks glosor på datorn så nu är de snart klart. Och sen har vi tydligen en uppgift om något på psykosocialt arbete, som jag glömt bort? Så får försöka ta tag i det innan kvällen är slut för orkar inte senare i veckan. Har prov på onsdag, fredag, måndag och en jävla massa nästa vecka och veckan efter det.
Nu ska jag skriva klart glosorna och sen börja med de andra så nu stängs bloggen och facebook ner. Kram på er

vaaaaalboorg!

party party party!

hade en helt suverän kväll till att avsluta med även om början blev kass. och sen att ens såkallade vän går runder och snackar skit bakom ryggen på mig och liknade saker är ju bara ett bonus eller? jag tänker inte ge dig en ny chans förrän du visar du förtjänar den.

idag vaknade man brevid älsklingen, underbart. blev att snacka och sen somna om ett tag till. och sen var de ett förjävligt letande efter min fina bh, för någon hade gömt den eller så hade jag lagt den där ;) vad vet jag? kommer inte ihåg. i vilket fall som helst så hittade vi den och blev hämtade vid sibylla av hans päron. de bar av mot återvinningsstationen för de hade återfunnit andreas plånbok han tappade och han blev så glad.

nu är jag hemma och chillar. precis fått i mig två feta mackor med skinka på, gott! snart blir de ner i duschen och slappna av & upp igen för att ta i sig två huvudvärkstabletter och senare idag blir de fotboll, hif - häcken med älsklingen. vi ska bara se första halvlek och sen ska jag bjuda på kinamat, jag är så gullig. det är mest tack för att han finns och alltid gör de, han är allt jag behöver.

men som sagt haft en suverän helg helt enkelt, återkommer ikväll ifall jag inte somnar bort i mina fina drömmar. det får vi se helt enkelt.
idag håller vi tummarna på att madde lämnar big brother huset, jävla slampa! :) så gullig e jag.
men nu duschen. kram

RSS 2.0