väla bilder (;






a wonderful day from the start to the fucking end!

lalandia, here we come ♥

nu ska jag stänga datorn å lägga den på ett hemligt ställe så ingen hittar den :$ och sen ska jag lägga mig i sängen å smsa med folk å sen långsamt somna in...fast först ska jag ner och raka benen för jag orkar inte imorgonbitti :* hihi, puss på det!
jag bloggar när jag kommer hem från lalandia,smsa nte mig för det är skiitdyrt!:b vi hörs på söndag, have a good weekend. iloveu
all

du är galen

det sa en pojke till mig på dagis å det lät skitroligt ;b ♥ dagen på förskolan gick snabbt och enkelt.jag gjorde uppgift med två barn å det gick verkligen superbra,dom var duktiga på att blåsa med färgen och teckningarna blev superfina.jag fick sluta halv1 idag bara för att jag inte tog någon rast♥. jag cyklade hem å duschade å gjorde ve mig & sen åkte jag med mamma till stationen. på tåget mötte jag dani fisk och vi snackade om i lördags och hade allmänt roligt som alltid♥.i stan gick vi till dunkers för att träffa sarah å emma för att ta bussen till väla å chilla där. på bussen var där en helt randåm kille som fotade oss ;s och johan hette han också! WIERD -.-´ iallfall,på väla köpte jag en ring och en bh(; supernajs! sen blev det käk på donken i massor,superkul har jag haft hela dagen. vi tog bussen till stan och satte oss utanför tastyhouse på ga och chillade,vi sa hej till en massa roligt folk.(y) hahaha,jag har dig på bdb och jag har sett alla dina futo på dig^^ RAWR! sen träffade man en liten läskig pojke,jag och dani fick skynda oss till knutan för att hinna med tåget.på tåget blev det en massa snack, en kram och ett hejdå.
nu är jag hemma å är orolig att mamma är jätesur på mig för jag hann nte säga hejdå till henne för hon jobbar natt och jag åker redan halvåtta imorgonbitti och då är hon inte hemma :| har ingen lust att åka längre -.-´

vi får se hur jag gör..
pusspuss

du nådde gränsen

precis borstat tänderna å sånt,för kom hem nyss typ.jag har vatt ute med mazken å snackat med honom och lite sånt.sen träffade man kusinen och ammy,trevligt.
ska sova nu för ska upp om 6 timmar å sen blir det väla med bg (; gillas(:

NATTI NATTI!

aldrig mer, ALDRIG!

:| idag ville jag inte gå upp ur sängen.hela dagen har bestått av huvudvärk och skrikande barn,hääärligt!jag slutade kvarti4 och då cyklade jag hem.sen pratade jag med mamma om kläder till lalandia och sådär.hon har även växlat pengar till mig,suveränt..nu kan jag handla satan i det.

ska bege mig utåt nu,vi hörs.

natti natti!

rövhålet hörde inte av sig,så nu rinner tårarna som vanligt igen!men jag ska stänga datorn och nanna nu,för jag ska upp 6 imorgon(y) suverän kul!

nattinatti! '<3

ett misstag,ett stort misstag!

inatt har jag nog sovit max 3 timmar,jag är helt död nu alltså.jag gick upp någon gång och stack till förskolan.dagen har gått hur snabbt som helst och min huvudvärk har vuxit hela tiden.fick reda på att det möjligen finns några små vänner på mitt dagis,så nu ska jag vara riktigt försiktig.när jag kom hem,sisådär halv6 så följde jag med mamma och handla mat i ängelholm-kebabsallad(:MUMS! nu snackar man med allt glatt folk på msn,suveränt eller inte! ska snart stänga datorn och se om rövhålet hör av sig!

puss på kinden´

kalas med släkten

imorse vaknade jag av att dani pratade i telefon med sina jäävla brödrar!.Hahaha,till frukost blev det en halv tekaka var och ett glas cola.Vi gjorde ve oss och mötte ida på stationen och sen kom alla gästerna!♥.När dom hade stuckit så stack "blondingänget" ut.Blondingänget består då av mig, emma, dani, sarah och ida!♥.Vi gick hit och dit och vi mötte allt och alla som vi inte ville möta,sen skulle dani hem och sen direkt efter Ida.Jag, sarah och emma stack till roma å käkade pizza,mums!♥.Där träffade vi även på lilla wiktor,satan vad man träffar honom nu förtiden.Hahaha,lika bra är det.
När sarah å emma hade stuckit hemåt så gick jag till lidl för att prata med daniel,för det var fede längesen.Sorgligt nog snackade vi inte så mycket för allting blev skit.Jag gick hemåt istället och han körde hem.Jag ringde Sarah och det slutade också skit. Suverän dag. Tack (y)

Nu ska jag sova för jag börjar jobba halv10 imorgon,hääärligt!Sovgott och dröm sött, för det ska fan jag göra!

partaj hela natten!

Jag fyllde ju år igår som ni alla säkert vet♥.Det började med att mamma,pappa,syster,martin å ida sjöng för mig och jag fick massor av presenter utav de allihopa,tack så mycket!♥.Sen blev det frulle å höganäsmarknad med ida, kusinvitamin carro och hennes kompis henke(: sen kom jag hem å pratade med mamma och sen gick jag ut med mazken för jag hade ingenting att göra.Han bestämde sig för att följa med till Danmark på kvällen,suveränt♥.Vi gick hem till honom och sen upp till stationen för att möta Johan å Dani!♥.När vi kom hem till mig blev det käk,tacos MUMS! och sen blev det en massa drickande! HÄÄÄRLIGT!Vi tog tåget 19.20 till stan å båten till danmark 20.20.Kvällen bestod av skratt,tårar,bråk, skrikande på varandra och en massa strulande på alla sätt och vis!
Tack för kvällen allihopa.Jag älskar er
!


jag bjuder på en puss från mig till er

jag är bäst

för jag fyller år idag!♥
nu har jag precis ätit med mamma, pappa, martin, mazken, johan och dani pommfritt(: nu ska vi snart bege oss till stationen för att ta tåget till stan,för att ta båten till dk.hoppas på en bra kväll!


PUSS!

MIN DAG - IDAG!

idag är det minsann bara min dag!(: igår på kalaset fick jag en svart fredperry tjocktröja å 300kr,supernöjd blev jag!och inatt,en minut över tolv fick jag ett smycke till mitt armband av ida.snart får jag fler presenter,hoppas jag?(a)jag och ida följde precis mazken till övergångsstället,jag å han somnade i soffan;$ hihi!


nu ska jag sova! jag skriver när jag vaknat och berättar lite mer!´<3

ps.just det,elina har gått å blivit sjuk så det blir bara jag å dani biff ikväll ds.

jag e kissinödig men orkar nte.

hahahah, menes mening förra helgen (; nu ska jag ta tag i att göra ve mig för ida har ockuperat spegeln tills nu (y) gästerna är här om en dryg timme, så det blir mat och sånt då. senare ikväll ska vi antagligen ut med mazken lilla,mysigt och trevligt värre JADÅ!

nu ska jag gå och kissa(: puss

9timmar å 21 minuter...

typ?! idag har tiden gått segare än segast fast det har vatt lika kul ändå.på förskolan snackade man rätt mycket med josse,så det var trevligt.det är min barndomskompis som jobbar där jag har apu(: sen fick man sluta tidigare än vad man skulle och det är klart att det gillas jättemycket!
jag kom hem för cirka en timme sen,och sen dess har jag snackat med mamma och syster,testat en tutta,försökt städa,smsat och druckit cola & nu ska jag gå till stationen för att möta idapida.men innan ska jag faktiskt sola?!

kommer snart

för jag är snart sjutton...

idag har det varit en dag med fullt av saker att göra och göra fast man inte skulle göra det,haha!imorse var det riktigt segt att gå upp,gick å la mig försent igår tror jag.jag gick upp och käkade iallfall,sen cyklade jag iväg till förskolan.där var typ inga barn idag,vi var 5 vuxna på typ inga barn så det var lugnt och skönt!jag gjorde tre armband idag å fick ett av en liten flicka.dom var så otroligt gulliga mot mig idag,dom ville inte jag skulle gå hem förräns de skulle hem.men jag cyklade hem vid halv3,så det var en kort dag också så det var riktigt skönt.när jag kom hem så var carro kusin hemma hos mig,för hon skulle lämna klänningar.jag testade dom och bestämde mig för en svart/vit/grå randig klänning,tills lördag om jag inte hinner ändra mig?^^.sen åkte jag och carro till väla för att handla hårförlängning och smink till mig,det blev typ skitdyrt?och jag är inte alls nöjd med hårförlängningen.vi var på väla max i 40min, hahah!när vi kom hem till mig så berättade vi om allting som hade hänt å sen skulle hon vidare för att käka mat med en speciell person(; sen ringde man mazken å snackade med honom om scouterna å lite om lördag och sådär!(: sen kom lilla idapida till mig å då plattade hon mitt hår och satte i hårförlängningen,och hon var tydligen inte heller nöjd med det för det kasa av och ja allt!riktigt jobbigt var det faktiskt!:s
sen åkte jag å ida med mamma till scouterna,för idag är det sankt george.jag och hannah fick bära in fanorna precis som alla andra gångerna å vi var lika nervösa idag som förra året(: hahaha! sen fick man märke å det blev fika efteråt och sånt mysigt!en underbar dag med underbart folk helt enkelt!ida följde med oss hem å käkade och sen fick jag ligga på golvet i bilen för jag ville med å lämna ida och säga hejdå till henne.tåget var försenat i 3 minuter,så jag väntade med henne och berättade det senaste skvallret, hahaha!imorgon ses vi igen & då ska vi ha kul som aldrig förr!


jag kollade ishockey ett litet tag när jag kom hem,med hela stora familjen men sen blev jag irreterad å gick upp och satte mig här framför datorn och skriver av mig litegrann.
nu ska jag minsann vara duktigare än igår å stänga datorn innan 11 och lägga mig innan halv12:D så jag orkar morgondagen och nästa dag och dagen därpå det,hahaha! godnatt era vildsvin, pusspuss!

jag tror att..

hmm?hahaha,jag snackade med en liten nyfiken påg på msn ikväll,urgullig-jadåå! nu ska jag stänga datorn och nanna,jag ska upp tjugo i 7 för jag börjar halv8 imorgon(: och sen slutar man ju redan kvartöver3 och då blire väla med mamma och syster snabbt som tusan!:D
vi hörs imorgon pluttisar,sovgott♥



jag kommer alltid älska dig

som sagt,idag färgade mamma mitt älskade hår BLOOOOONT!har jag längtat till denna dagen eller?klart jag har!ikväll har jag inte gjort så väldans mycket,webbat med massa folk bla tvilling å sarahgullet :* 

jag lovade vicki att lägga in en bild på mitt hår så jag får väl göra det då (a)

jag har även hårförlängning på denna bilden <3

btwlinn,jag finns för dig i alla väder!varje gång du mår dåligt och behöver prata så finns jag för dig!du kan prata med mig om allt mellan himmel å jord för det du säger stannar mellan dig och mig om du vill det!jag älskar dig sjukt mycket gumman.du är en av de stora guldklimparna i mitt liv.du är bra!♥

PUSS


jag kommer alltid älska dig

som sagt,idag färgade mamma mitt älskade hår BLOOOOONT!har jag längtat till denna dagen eller?klart jag har!ikväll har jag inte gjort så väldans mycket,webbat med massa folk bla tvilling å sarahgullet :* 

jag lovade vicki att lägga in en bild på mitt hår så jag får väl göra det då (a)

jag har även hårförlängning på denna bilden <3

btwlinn,jag finns för dig i alla väder!varje gång du mår dåligt och behöver prata så finns jag för dig!du kan prata med mig om allt mellan himmel å jord för det du säger stannar mellan dig och mig om du vill det!jag älskar dig sjukt mycket gumman.du är en av de stora guldklimparna i mitt liv.du är bra!♥

PUSS


blond som en sol

det är jag nu minsann! - för jag har färgat håret! hihi :$

idag gick jag upp kvart över 6 för jag började tjugo i 7 :) sen cyklade jag lite senare än vad jag var tvungen att göra för min syster ockuperade toaletten och jag var tvungen att borsta tänderna bla. 
dagen på förskolan gick faktiskt supersnabbt, vi hade bla gympa idag å det var verkligen superkul. de gjorde kullerbyttor, hoppade runder, ålade, kröp och ja allt :* verkligen superkul! till lunch idag blev det köttgryta å potatis och en massa sallad(: supergott, förutom salladen! jag trivdes verkligen superbra idag, för jag fick vara bland de mindre barnen också och det var de jag ville egentligen(:
jag slutade tidigt idag eftersom jag började tidigt, jag var hemma tio över 1 och då slocknade jag i soffan. mamma väckte mig kvart över 4 för då skulle jag cykla å handla hårfärg och makaroner(: efter maten färgade mamma mitt hår å jag är verkligen supernöjd, skitbra blev det! inte vitt men blonooont och det är de jag vill :DDD

idag är det bara 3 dagar kvar och är vi taggade? SOOOOOM FAAAAN!


PUSSS


hey - don´t move

nu är jag hemkommen från barn sittningen(: det gick verkligen jättebra. dom åt sin glass, vinkade åt daniel i webb, kollade färdigt på bolibompa, gick å kissa och sen läste jag en bok för dom och dom somnade som stockar! en superbra dag tillsammans med pluttefisarna, verkligen. under tiden dom sov så kollade jag på pettson och findus, men jag snackade även med idapida i telefon, för det är alltid lika roligt;b hehe! vi snackade om allt mellan himmel å jord men mest om fredag faktiskt(: för då ska vi ha sovis för första gången detta året, längtar vi? JADÅ!

nu kollar jag på the mentalist med syster å mamma så jag ska nte skriva mer nu. jag uppdaterar imorgon efter apun, jag börjar klockan7 och slutar klockan1 men jag ska nog vara kvar till klockan4 för att få in alla timmarna(:
pusspuss! sovgott ♥

babysitter ;p

dagen på förskolan var toppen idag med, jag fick stanna lite längre för det var lite folk för många var sjuka. men det är lugnt!(: för då får jag alla timmar ändå, även om jag är ledig nästa torsdag och fredag.

när jag kom hem somnade jag till i förtöljen sen blev det mat när jag vaknade å nu är jag hos emil & anton för jag ska passa dom för det är möte på scouterna idag. vi sitter å äter glass och kollar på bolibompa, snart ska pluttisarna nanna och då ska jag göra mina läxor, duktig som jag är!:)


vi hörs när jag kommer hem, pusspuss


sussa gott!

nu ska jag stänga datajäveln å nanna för jag är riktigt trött å jag ska upp tidigt imorgon för det är förskolan som gäller till tusen imorgon med, precis som idag! :)

dagen på förskolan idag var superbra, jag kände verkligen mig välkommen och barnen var underbara :* efter skolan blev det diksussioner med mamma om göteborg, för iår blir de bara hon, jag å jessica ^^ och jag vill ha med pappa :$

ha en skön kväll å sovgott - PUSS

walking on memphis

ska ut å gå en sväng med en kompis nu(: blir inte mer bloggning innan natten kommer. jag har apu imorgon alltså svarar jag segt på sms å sånt så dampa inte! ha en skön natt och sovgott.


PUSSAR!

i can´t belive i doing this

jag har precis solat å det var skitskönt!(: snart ska jag ner å ta en skön & lång dusch för det är jag värd, tycker jag!:$ jag ska förresten lägga mig tidigt idag, för jag har riktigt ont i huvudet å jag ska vara på förskolan klockan halv10 imorgon & jag slutar inte förrän klockanfyra! tyck synd om mig :$


hörs!


schtek i solariumet (y) ♥

nu ska jag gå ner å ta bort mitt smink och börja gå till solarium "stället", för jag är fett sugen på att sola för jag ska bli bruuuun tills min födelsedag ;b i ♥ it big'time!

finns på mobilen!

jag kan inte förstå att du har lämnat mig

jag vaknade halv1 för jag gick å la mig alldeles försent imorse, klockan var typ halv5 när jag släckte datorn - för jag kunde verkligen inte sova!? hade för mycket att tänka på -.-
när jag gick upp så var min kusin carro, noel å mazken hemma hos mig, de skulle fika så min frukost var kanelbullar, typ fyra stycken?(: hela dagen tills dom gick hem gick åt att leka med världens underbaraste lill"kusin"!
när dom hade gått hem å så gick jag upp på mitt rum och satte mig i förtöljen - startade datorn å satte på en film, så just nu sitter jag med datorn i knäet och tvn på med step up, den är verkligen urbra!

nu ska jag kolla på filmen å nte sitta här med datorn å mögla!

kom ihåg mig för den jag är, för snart är jag inte den.



a wonderful day

som sagt, det blev brännboll - typ ändrade planer mitt i allt! vi var typ 10 från början? men till slut var vi bara 6 st och det var ju verkligen superkul att spela brännboll? ;pmen inte fan hindrade det oss. carro å mazken kom hem till mig för dom ville också vara med så skulle mama och papa passa noel så länge, hannah och mene var redan i perslund så vi promenerade snabbt och enkelt upp det och sen var det igång! det blev lite särlag iallfall haha, typ jag, mene å hannah mot carro, mazken å hugo (y) man kan ju inte säga att man var på gång idag? ^^ jag sög verkligen på att slå och jag fick damp varje gång jag missade (; mitt lag förlorade men roligt hade vi! (:
när oskar fick benen gåendes till perslund så var det lagom tid till att vi skulle hem till mig å chilla med film och sånt gottit!
vi var 8 st hemma hos mig plus mamma, pappa å lillkillen noel (a) <3 allihopa satt i vardagsrummet å snackade typ, sen skulle vissa folk hemåt så det blev att säga hejdå till dom!
malene å hannah stannade längst å fyfan vad vi skrattade (: för jag är 17, för jag är 17! HAHAHHAHAHAHA!

ett stort tack till er som gjorde min dag till en superdag!
jag älskar er bigtime!´

nu ska jag stänga datorn å sova typ?! så vi hörs när lilla tessifness har vaknat idag! ha en trevlig natt ^^ PUSS!

hörs ikväll (v

nu väntar vi bara på mazken och carro å sen bär det av till perslund för brännbollslirning (: skitroligt ska vi ha!
hörs senare ikväll efter alla har gått hem (a)

puss på kinden'

nu bär det av igen (:

har precis kommit hem från en superkväll & dag tillsammans med hannah å mene! igårkväll skrattade vi åt allting och ingenting typ? wiktor ringde till mig och vi pratade om typ strumpor? hmm! iallafall, blev typ attackerad av en rotweiler igår, fan vad rädd jag blev -.-
hela dagen idag gick åt att spela "vi  i femman" och jag typ förlorade typ båda gångerna^ men jag är lika stolt för det, för roligt hade vi! och dagens måltid har varit : PANNKAKOR OCH PLÄTTOR till frullebulle, gottigottgottit<3


nu ska jag ner i duschen, snabbt och lätt! sen fixa mig å sen blir det brännboll i perslund med folkisch! mycket trevligt, kom och spela om ni nu känner för det (:

pussas! <3

mot nyvång city

jag fick världens galnaste idé precis å det var att jag & skulle cykla till hannah som bor i nyvång. och det blev en idé som gick i uppfyllelse, superbra(:
precis som vi gjorde förr i tiden, jag älskar det :*

vi hörs imorgon när jag kommer hem för nu ska jag packa!
sovgott sötnosar!

rock this party

fredag & vi gillar det imassor, jajamensan!♥ skolan var superbra, precis som vanligt! syster hjälpte mig med hårförlängningen så den blev bra idag, thanks!^^ jag, dani å elina gick till ica och köpte chips :* hihi! sen blev det en massa kortspel å diskussioner med inger?! -.-
sista lektionen fick man kanelbullar, festis å äpple. jag tog bara ett äpple ♥ sen fick man sluta, så vi slutade 12.50 typ, tror jag?! så missade jag och elina bussen klockan 13.00 för vi tänkte nte att den gick då. så dumma i huvuet är vi(y)

dagen här hemma har bestått av att cykla å handla gottis, cola, loka å saft ♥ love it BIGTIME! det händer absolut ingenting i mitt liv ikväll, så ni får gärna vara sociala på msn? ♥

nu ska jag med mamma å hämta mat på björnekulla! supergott,det blir kebab♥

hörs senare!

ditt namn får mitt hjärta att slå

jag har nästan precis vaknat,det var inte meningen jag skulle sova så länge men ojdå! min syster väckte typ mig hela tiden å skulle fråga en massa skit och alla röster skar i mina öron, för jag var nyvaken! så när vi skulle käka stod mamma och skrek å sen jessica! och jag svarade inte för jag orkade inte!? helt ärligt, pallar inte lägga ner energi på den diskussionen. om ni nu inte tror att jag sover på nätterna, så tro inte det! jag vet vad jag gör och jag sover! man är inte lika pigg dag in och dag ut så bara släpp det & gå vidare.
skönt att skriva av sig litegrann tyckte jag ;$ hihi. som sagt, har precis ätit också. det blev varma mackor med ost, skinka och ananas, mumsimumsfilibaba!♥
nu snackar jag med puttesnutte
& mamma wiktor på msn, dom är inte sådär väldigt sociala om man säger så? men hahaha jag orkar inte.


jag saknar det du en gång var!


bild från lördags (a)

sovgott din påse nötter

nu ska jag sussa ett tag

höööööööörs!


ett gott skratt förlänger livet

och att gå i bf09 har förlängt mitt liv i typ 10år, för så mkt som jag skrattar :$

idag blev jag väckt av wiktor två minuter för tidigt, för jävla dålig stil tycker jag!(: jag gick upp och gjorde ve mig & vet ni?! för en gångs skull blev jag riktigt nöjd med min sminkning idag! det är shit påmmes på det där! (y) jag cyklade till stationen och där var tisa,hon är precis överrallt där jag är känns det som ;p men hon väntade tydligen på stoffe för hon skulle hem till honom å platta håret - mystiskt för stoffe är morgontrött? :b hahaha, jävla toffel han är jajamensan men tummen upp för det (y)
skoldagen i allmänhet har varit fantastisk och jättekul från början tills den slutade. på tinas lektion hade vi frågelekar och sen en lek med kortspel så skulle man flytta runder å så! dani vann två gånger av två gånger, sjukt :o hahaha! sen på ingers lektioner har vi inte gjort någonting vettigt helt ärligt! vi läste igenom två kapitel bara för att hon nte hade några andra uppgifter till oss?
sista lektionen satt alla å chillade med livet i studierummet (: fett najjs jajamensan! sen pratade man med inger om apuplatsen, då var jag inte nöjd men nu kan jag inte vara mer nöjd än vad jag är :p hahaha! inger kom med förslaget att vi fick sitta ute i solen å jobba så alla drog ut ;b men jag skulle ändå sluta tidigare för att prata med min handledare så vi gick till datasalen för jag skulle skriva ut men skitet funkade inte! sån jävla damp man får på skolan, ska man inte kunna skriva ut sina arbeten? :s tydligen så är det inte viktigt för skolan!!
vi sket i arbetet och gick mot stationen istället,där tommy var och alla andra typ? putte smila åt mig,men jag såg inte att det var han så jag bara vände blicken :p hahah! förlåt (a) sen kom tåget och man sa hejdå till dani fisk och gick på det tillsammans med elina. på tåget blev det snack om allt å ingenting precis som vanligt? ;b
jag hoppade av i åstorp och hon fortsatte in mot stan för att hon nte hade något bättre för sig antar jag? (a) jag cyklade hemåt men kom på att jag skulle till min apuplats, när jag kom dit blev dom typ glada av att se mig.. jag blev lite chockad hihi :$ jag fick reda på allt om hur det skulle vara å lite sånt. jag fick ta ledigt när det är lalandia dags så det är ju iallfall superbra! det bästa är att jag börjar halv 10 på måndag, fuck er andra! hahaha!

nu är jag hemma och jag ska snart börja med aol på riktigt, kanske ute isolen? ^^ (a)
aja, vi hörs ikväll..

the looks against heaven ♥

jag har varit nere i duschen å jag rakade även benen! superbra för då slipper jag göra det imorgon:) nu halvligger jag i sängen med alla mina sex kuddar och mina små älskade nallar å lyssnar på samma älskade låt som innan, den har spelats i snart fyra timmar tror jag. jag är beroende, men är den älskad så är den älskad!är även inne på msn men ingen är social så varför ska jag vara inne?! hahaah :b jag måste fixa ny msn så jag slipper kräken,låter inte det som en väldigt bra idé?! eftersom de små kräken trycker ner mig å får mig att må dåligt ?(:
nej, vet ni vad?! nu ska jag stänga datorn och gå ner å borsta tänderna för jag måste verkligen försöka sova tidigare än igår,även om jag inte tror det kommer gå så bra ... men vi hörs imorgon! ha en superbra natt och sovgott folks!♥

i want to forget you

even if it's hard i will fix it!

under kvällen blev det ngenting av med aol arbetet, men det är gott om tid innan det ska in igen - den 12 maj och jag gör klart det innan jag drar till lalandia och solar å har allmänt roligt med allt trevligt folk's. istället för aol skitet så har jag suttit i mitt fönster med blicken upp mot himlen - mina tankar har flögit iväg och världens bästa låt på högsta volym spelades och spelas fortfarande.
jag älskar den även om den får mina tårar att rinna.

jag ska ner i duschen nu å bara chilla med livet litegrann, hoppas inte jag somnar bara :$ hihi! 
jag kommer snart...

här kommer den underbara låten... skin skin som den sol du är
:/

 


tumme(n) upp!

jag har städat och jag är supernöjd med mitt rum just nu - här är sjukt rent och hemtrevligt! hahahaha xD 
hoppas nu att jag kan hålla det lika fint och rent till kalaset nästa vecka, men jag tror inte att jag har sån tur;p hahaha! det har minsann blivit lite käk i magen också, det blev kyckling å pommisar! jag tog disken för syster och pappa skulle på scouterna. sen dom åkte har jag tagit in tvätten å chillat med livet för vad ska man göra?
förlåt för att jag har varit osocial på min tele idag,men har haft fullt upp :b & jag tänkte börja på arbetet med AoL skitet idag? eller ska jag vänta tills imorgon efter skolan?^ det måste ju göras.

verkligen tummen upp för mig idag.
ha en riktigt skön kväll.
pusspuss!

bjuder på bilderna:*




mums säger jag!

nu är det dags för käk!!

höööörs


du är söt som socker

kvällen har varit lång och bestått mycket, alltså har jag inte haft tid att blogga speciellt mycket. jag skulle egentligen bloggat innan, efter jag ätit men jag somande till i soffan och det var lika bra för jag hade ont i huvudet :* sen vaknade man när mamma kom hem och då var det snack om mat, så då blev det en kebab i bröd från milano som man delade med henne! mums filibaba mums mums! 
min kära moder snodde datorn efter det och har haft den i mer än en timme, men äntligen fick jag tillbaka den som ni kanske märker?! jag har hunnit duscha, för det är tänkt jag ska gå imorgon - hoppas jag iallfall! om det inte händer något dåligt inatt så blir det att jag går.. 
nu är jag inne på msn och pratar med tvilling, simon och en annan söt pojk från lund tror jag?(: dem är lika osociala alla tre och wiktor sover för han ska jobba inat -.- det är ju lika dumt för nu kan jag inte smsa med någon? :p

jag ska stänga datorn nu snart och gå upp å lägga mig i sängen. jag känner att jag behöver lugna ner mig och tänka igenom mycket i mitt liv, för just nu är jag förvirrad och det är de jag inte vill vara längre!(:

godnatt sötnosar!

jag bjuder på låtarna(:



don´t say "i promise"

jag har fixat läxan,det var väldigt enkelt om man tänkte efter.jag bytade naturligtvis låt efter mycket om och men,det blev sagoland med medina istället för det är en underbar låt som handlar om förlorad kärlek! i vissa stunder kan man känna igen sig.. 
nu är min kära pappa hemkommen från jobb,han satt precis och käka mackor och jag blev fett sugen på det för jag har inte ätit någonting på hela dagen.snart kommer väl mamma och syster hem från stan,hoppas jag! så det kan bli mat på bordet snart,för magen låter -.-
jag ska fortsätta chilla med livet nu (:

min drömjacka :$


jag älskar den :$ 
köpa/nte köpa?

hörs


skin skin som den sol du är

ja,det har varit väldigt dålig uppdatering på bloggen jag vet.men så är det när lilla tess ligger hemma å är sjuk för fulla muggar.jag har blivit piggare men jag har ont i hela kroppen och jag orkar absolut ingenting.tanken på allt jag missar iskolan får mig att gå under"/ för sen är det APU och hur ska det gå?;s 
jag halvligger i soffan med värsta duntäcket och min älskade lejonkungen kudde å glor på tv.meningen varför jag startade datorn var för att jag har fått läxa men jag vet inte riktigt vad jag ska göra;s men jag får göra så gott jag kan.låten jag har valt är "vi är en" från disneys film, lejonkungen:* 
nu ska jag ta tag i läxan,men hade hellre varit ute och stekt i solen men är man sjuk så ä man.


jag bjuder på gamla låtar som jag knarka en gång i tiden.



DET ÄR INGEN VANLIG DAG...

för det är elinas födelsedag!
hurra hurra hurra!

hoppas du får en underbar födelsedag

& du..? jagälskardig (v´



SÅ MÅNGA FRÅGOR - MEN INGET SVAR!

jag är klar med arbetet på fritidskunskapen som handlade om den föreningen jag är medlem i, den bästa scoutkåren i hela världen - alltså den i åstorp!
jag var minsann på scoutmötet iallfall, fast det blev ingen städning för den hade pirre fixat innan mötet(: skit soft! vi körde vattenkrig och massa glassätande från oj (a) supergott! som middag blev det en liten billys panpizza, supernyttigt! nu sitter jag med datorn i knäet men årets största värk i magen "/ och massa tårar i ögonen.

imorgon är det ingen vanlig dag minsann!
godnatt ♥


BESTÄLLDA!


meee ♥ them!


SKALLEBANK & PLUGG "/

det går inte ihop!

jag gick och la mig klockan fyra imorse -.- för jag kunde inte sova tidigare /: gårkvällen som jag har snackat om var underbar och helt jävla rolig!(: jag gick upp halv12 idag och då hade man massa sms -.- och jag vet nte vad dom handalde om så jag bara tryckte bort många av dom! jag fick ett sms av min kusinvitamin om att det hade varit roligt å spela brännboll och hon har så rätt så! men när vädret är bra och när man har lusten så finns det inga som vill vara närvarande och det funkar inte att bara vara tre stycken?! :/
jag ska snart ta tag i arbetet om min förening som ska vara inlämnat imorgon, på sista lektionen! jag har inte alls mycket kvar men hon kommer säkert nte bli nöjd, för blir hon aldrig känns det som! 

ikväll blir det kanske scoutmöte, jag får se om jag mår bättre och skallebanken har gått bort! jag får hoppas på det bästa, för vem vill missa städningen av seniorrummet?(; jag hade ju gärna velat men jaja!

hööörs!


SJUKT NICE KVÄLL!

det blev mat och chill på milano med familjen(: superbra kväll faktiskt! vi åkte hem och sen promenerade vi till martin, där vi kollade på film, spelade kort och drack och hade allmänt roligt!

nu är jag hemma igen och jag är nte full men trött -.- :D


hihi, pussssssss!


HA EN TREVLIG KVÄLL!

för det ska jag ha!

dagen har bestått av sitta vid datorn och smsa med folk ´ helt fucking underbart! nu har jag precis gjort ve mig för att jag nte har något liv av något slag kanske? (:
nu ska jag vara social mot familjen.

vi hörs senare!
puss på kinden pajas'♥



CHILLAR MED LIVET VAFAN! ´

imorse somnade jag vid 3 kanske?! varför vet jag nte, men det var väl då mina ögon slocknade efter en skön kväll framför datorn med härliga personer. wiktor och jag bombade varandra med youtube länkar och jag laddade ner dom :$ hahaha! världens fetaste låt just nu: vi är dom sjungande köttbullarna :D

jag vaknade för mer än en timme sen och då tog jag på mig myskläder, snart blir det duschen och sen göra ve sig! idag ska jag inte göra ett skit men man kan väl göra ve sig ändå ;b

vi hörs senare, ha en bra dag!



SMURFARNA IS THE SHIT!

hahaha, jag chattar med wiktor på msn (: rolig typ den dära! vi älskar smurfarna så det så :b 
jag är sugen på cola, men jag orkar inte gå ner! :/

 

hörs senare!

BJUDER TILL!



SHOPPAHOLIC!

som sagt efter skolan tog jag tåget hem med elina, cyklade snabbt hem och bytade om till leggins :* jag och mamma satte oss i bilen och körde mot väla city ;p hahah! på väla blev det mycket handlade för min del. jag köpte mina älskade skor, ett par jeans, en rosa skjorta och ett par lackleggins :* superfint alltihopa! & det blev typ bara 1000kr tillsammans!(:
efter väla blev det att köra mot familia, för jackan jag blev förälskad i fanns inte i min storlek på väla så vi skulle bara titta om den fanns där, men icke! alltid har jag otur med jackor"/<3 
vi körde hemåt och till oj, vi köpte göttigt kött och kulpotatis och sen när jag kom hem så gick jag ut och vandrade med mina nya skor, jag pratade även med min babygirl ida lång (: hihi! alltid lika trevligt :)
när jag kom hem från vandringen så hade jag lite sådär ont i fötterna men jag ska inte klaga,för jag ska lära mig!(: jag och pappa är på bråkhumör idag så pappa sa till mamma:"vad är ditt problem, din bitch?" hahahahaha! fysatan VAD DÅLIG STIL MANNEN! :D

jag har precis ätit, mycket mums! 
nu chillar jag med livet och lyssnar på musik!

hörs senare! <33


KOMMUNIKATION...

jag försov mig imorse för jag drömde tydligen att jag var vaken, lite skumt men iallfall! jag hann med tåget så jag missade minsann ingen lektion. dani och elina väntade på mig på stationen i klippan, så vi hade selle till skolan!(:
under de första lektionerna så fick vi uppgift att läsa kapitel 1 och göra tre uppgifter i boken och jag, dani och elina blev minsann klara med det så vi chilla med livet sen. vi fick rast och vi har rast nu, så jag och elina sitter i studierummet och chillar med livet vafan! ;b
snart går vi in och då ska vi fortsätta med uppgifter som vi kommer få av tanten till fröken(:
efter skolan ska jag antagligen med mamma och syster till väla för att köpa mina älskade skor som jag har velat ha så otroligt länge(: sen hem och chilla med livet vafan.

vi hörs ikväll!
puss snyggingar ´


GODNATT!

vi hörs imorgon sötnosar!
sovgott (;

MUSIK!








hörs!

DAGS FÖR...


för att sola & bli bruniis :$  ... för det var fett längesen!

jag kommer om en halvtimme, hihi!'<3


DAGS FÖR MAT!


kommer snart.


SAPMI ÄR HÄR!

vi fick sluta tidigare idag eftersom hon blev så himla trött på oss,för vi skulle diskutera om alkohol men varför ska vi diskutera om nte alla behöver det? :s sån jävla särbehandling i vår klass så det är fan inte sant! jag pallar fan inte det mer, varför kan dom nte behandla alla likadant?
jag mötte iallfall mamma och sapmi utanför mormor så gick vi hemåt och nu är jag äntligen hemma & min axel gör fruktansvärt ont /: så himla synd om mig ;b hahaha.

sapmi ligger på golvet och nannar,för han är tydligen trött & jag ska ta tag i kommunikationsmodellen, någon som har hittat den? (a)

bloggar sen.

här får ni en bild på min morbrors söta hund, sapmi!




TJENA MITT BENA!

jag var segare än en segepadda imorse :o jag gick upp en kvart innan jag och min syster skulle promenixa till bussen. men jag är bäst så jag hann! man fick även ett gott skratt för lilla danipani försov sig ;b <3
skolan har varit bra hitills, vi arbetar med alkohol :s jag pallar nte ämnet mer?!
snart blir det lunch, kebabtallrik med dani kanin :* puss på det!

jag ska nte göra något speciellt idag, utan bara chilla(:
kanske fixa skorna ? :$ :D

hörs ikväll


VARFÖR SKA DET SLUTA SÅHÄR?

frågan som har åkt runder i mitt huvud hela kvällen :/

när jag kom hem från väla tog jag tag i mitt fritidskunskapsarbete och jag är snart klar faktiskt! jag känner mig lite duktig och stolt över mig själv,för jag började idag(: sen efter arbetet halvt klart så blev det käk ännu en gång,köttbullar med mos..MUMS!

jag började tänka på att jag skulle vara duktig och jag städade minsann hela mitt rum ikväll och nu är här väldigt fint och rent överrallt(: jag bäddade lite halvt även medans jag pratade med wiktor och roberto :* sen blev det tvmys med familjen och jag somnade visst till litegrann :$ men vaknade av att min syster kastade godis på mig -.-


nu ska jag lägga mig och sova gott, eller iallfall försöka!
sovgott och dröm sött!



VÄLATIME MED POMMFRITT!

skolan var superbra! man fick många skratt men tårarna rann inom mig ändå. jag fick mitt lilla utbrott på matteläraren för hon kallade mig för en 3åring och hon hade snott min penna :s på idrotten så fick vi spela brännboll,utomhus eftersom det var så fint väder! mitt lag vann såklart bara för att jag är så bra! :*
dani var så seg i omklädningsrummet så vi fick gå mot åbyplan, men bussen hann vi med :) vi åkte mot väla och jag var verkligen trött -.- det blev först käk, på tacohouse.. MUMS!
sen gick vi runder & vi smsade även hennes lillasyster för att få reda på lite mera om henne :$ hehe! men vi hittade de perfekta presenterna (: det kommer bli toppen.
jag själv köpte ett par rosa brillz som jag älskar över hela mitt hjärta och 10 stycken pennor eftersom alla har snott mina pennor -.-
sen tog vi bussen hem och pappa hämtade mig på stationen!

nu sitter jag framför tvn och snackar med carolina(: men jag kollar även på gustav :$ och försöker skriva mitt jävla kukarbete om en frivillig förening men jag hittar ingen fakta och jag orkar inte ringa scout"chefen" men är väl tvungen för det iallfall.

nu ska jag fortsätta jobba med arbetet (:
puss på kinden'

GODMORGON!

jag har sovit som mest 2 timmar inatt, tankarna rullade fram & tillbaka. jag är trött på att må skit nu! jag blev väckt av pappa klockan6 imorse, då blev det duschen och sen snabbt packa till idrotten. jag gjorde ve mig på ungefär 10 minuter idag,för jag orkar inte det heller mera.. jag hann iallfall käka en liten macka,det ända jag har ätit på sådär 8 timmar eller något, tummen upp!
nu har jag datorkunskap & det suger kuk, verkligen! håller på och arbetar med powerpoint -.- sen är det naturkunskap och det innebär att man ska gå till reningsverkte "/

efter skolan blir det väla med pommfritt kvinnan för att hitta något fint man kan ge elina på hennes 19års dag på måndag. det blir inte så sent där men äta ska jag iallfall hinna, hoppas jag :$

hörs ikväll
puss på kinden'


GODNATT!

nu ropar min älskade säng på mig så jag ska nanna nu.

natti natti :*


jag bjuder minnsan på en godnattpuss! (:

:|

har inte gråtit såhär mycket på två månader! :'(


/: ♥



SKOLDAGEN EFTER LOVET!

jag vaknade av mobilen vid åtta,då det blev tre mackor till frulle. när jag hade ätit upp så blev det att platta håret och att sminka sig. prick 9 cyklade jag mot stationen,fast snabbt inom oj för att handla dricka..mums! sen hoppade jag på bussen mot klippan, på stationen hittade jag inte dani men hon gick bakom henne fast jag inte såg henne :$ hihi. skoldagen bestod av mycket skratt & ANITA KOM OCH HÄLSADE PÅ! man blev glad bara att titta på henne, kan hon inte komma tillbaka?:o på bflektionen blev det ingenting gjort för alla datorer var upptagna så jag kastade min telefon i golvet för jag var så otroligt ledsen. sista lektionen var det engelska, alltså prov och det gick suveränt bra..faktiskt!
jag hade selle med dani och elina till stationen,dani hoppade på bussen mot perstorp och vi andra på hbg bussen :* vi båda hoppade av på stationen i åstorp,jag stod och väntade med elina på hennes buss till billesholm och sen cyklade jag hem.
anledningen till att uppdateringen är så sen som det är just idag är pga att datorn inte funkade innan, men pappa fixade :$ tack så mycket! vad hade jag gjort utan dig? :/


ni får ha det så bra.


MYSMAT MED FAMILJEN PÅ MILANO!

ikväll blev det minnsan ingen vanlig middag utan mat på resturang/pizzerian som ligger här i åstorp.dom har väldigt god mat där,enligt mig(y) för min del blev det fläskfile iallafall. som efterrätt fick man som vanligt en klubba av killarna som jobbar där,dom kallar mig lilla fröken..hahaha!(: dom tror ju att jag är fjorton(a)

nu lägger jag in bilderna på facebook,så titta och njut(:
jag ska läsa igenom engelskan igen och sen sova efter johan falk filmen, så vi hörs imorgon efter skolan!(:
hoppas ni får en bra dag!
godnatt & sovgott.
puss på kinden'



BILDERNA FRÅN GÅRDAGEN!



 

ni gjorde kvällen till den bästa av dom alla!
tack för alla skratt tillsammans med er!  ♥


TAR TAG I ENGELSKAN!

imorse vaknade man runt 12-1 tiden av att en dani satt vid datorn och tryckte på knapparna -.- hahaha! vi gick mot stationen och satte oss på tåget, hon hoppade av i klippan och jag fortsatte mot åstorp. då skulle jag och mamma till therese, per, emil och anton så där har jag och mamma varit hos de busiga pojkarna vid namn emil & anton. de fick vars ett påskägg fullt med godis som de öppnade direkt och började äta. jag var så busig så jag tog lite från båda och smakade (; hehe! någon gång måste man faktiskt få vara busig.

nu ska jag ta tag i engelskan så vi hörs ikväll.
och då kommer bilderna från gårkvällen med, en superkväll!

hörs!


SANNINGENS ÖGONBLICK!

har du varit otrogen?  nej
är din pojkvän ditt bästa ligg? nej för jag har ingen pojkvän?!

hahaha! när vi tittade på sanningens ögonblick så sa jag "schnoppansikte" och då spottade dani ut sin cola i sina händer och på sina kläder(: det var faktiskt mycket roligt att se.det var precis som att hon nte gillade sin cola?!väldigt dålig stil tycker jag iallfall mannen.
kvällen har bestått av ord shit påmmes, mannen, ey & liknande(:

nu ska vi fixa min madrass med lakan och sånt.
jag bloggar sen när jag kommer hem!
sovgott för det ska vi väl göra snart?
hahaha med dani vet man aldrig :$

ps, tack för en superbra kväll igår med er bf-09 (v´

puss på er sötnosarna mina!


SUPERKUL DAG!

hejhopp!idag har det varit fullt upp från början tills nu!jag blev väckt av elina halv2 & sen kommer pappa insjugandes "GODMORGON", åh jag orkar inte! hahaha. när jag hade vaknat till liv cyklade jag och handlade schampoo, balsam & rakhyvlar hihi. det blev duschen och sen gjorde man ve sig snabbt för det blev påskmiddag hos mormor och morfar.hemma där var även mats, jürgen & SAPMI! :D fyfan vad jag blev glad. vid halv6 bytade jag om till myskläder och började gå mot stationen där jag mötte elina,vi hoppade på tåget och gubben gick förbi oss två gånger :s orka! sen hoppade johan på! :D
söte daniella stod på stationen och väntade på oss,vi började vandra mot badet.på badet var det en skitbra stämning och jag fick många goda skratt och väldigt många fina bilder som kommer in imorgon när jag kommer hem.
man duschade och gjorde ve sig för att åka hem till dani,nu är jag hemma hos henne och snackar med dom som var med ikväll:* sjukt roligt var det!(:

ska vara social mot dani nu, ;)
hihi pussisar på kindoorna!

MYSPYS!

jag har precis kommit hem från en riktigt mysig kväll hos min syster & hennes pojkväns lägenhet!dom hämtade mig runt halv10 för jag hade inget käk hemma och var tvungen att käka.hemma hos dom lagade jag pyttipanna med ägg medans syster bakade kladdekakemuffins,mums!martin gick och la sig medans jag & syster kollade på superheromovie och sen somnade syrran så man startade mysteriet på greveholm men till slut så somnade jag med! syster yster väckte mig när mamma stod utanför och väntade på mig :*

tack för en superbra kväll
jagälskardig jessica carlsson ♥

sovgott för det ska jag & jag bloggar så fort jag vaknar till liv

SHOPPING PÅ VÄLA!


SOM SAGT!jag var på väla häromdagen med syster och stoffe ponken(: det blev en del handlat eller ja,en bikini iallfall.också fick man välja sin födelsedagspresent som jag ska få av min syster och hennes kille(: kanonbra!

här kommer bilder!

min
älskade bikini! (:

min älskade födelsedagspresent!

tror ni jag längtar till min födelsedag nu eller? :)

puss!

TA MER KNARK!

gårdagen med min älskade tvilling var bättre än bäst,perfekt från början till slut!jag kom tilll henne vid fyra kanske?nte vet jag!men vi satt vid datorn och dansade & vi visade simon våra tattueringar ;$ sjuktsexiga blev dom!:D
det blev till att käka fede god påskmat på hennes rum medans linus satt och tittade på i webben & kommenterade precis allting vi gjorde.dagens drog har då varit min kärlek,hustler!(a) inatt blev det att köra chatroulette till typ fyra tiden med olika personer från hela världen!det märkligaste var att vi träffade en kille där,från åstorp!lite komiskt är det minnsann och dag!
efter mycket snack och skratt så somnade vi halv7 imorse & sov till klockan3 då emma satte sig i bäddsoffan & sa vakna tess :$ hihi,sen kom älsklingssarah och det blev frulle.vi hann inte göra speciellt mycket eftersom jag skulle med bussen,men den gick inte så det blev slapp på donken med dom tills tåget gick.på tåget satt man och pratade med dennis hela vägen(: mycket trevligt snack!

nu är jag hemma och ska se till att man får mat i magen på något sätt, men har inget gott hemma -.-
sugen på att gå och käka med mig,någon?(:

puss på er!


låten min kära tvilling har knarkat under gårkvällen!(:

NU BÄR DET AV!

Nu är jag klar´!

det kommer bli en superbra dag tillsammans med den bästa,
massa skratt åt allt & ingenting och en massa nya minnen!?
du och jag mot världen, aight?

går till stationen nu! :$$
puss på kinden er' <3


FÄRDIG DUSCHAD!

nu är jag man färdig duschad och fräsch igen!(: det är de skönaste som finns, att ta en varm dusch när man vaknat på morgonen! :$
nu ska jag sätta fart med packningen för my twin väntar på mig :D

puss

NU BLIR´E


för min del!
kmr snart.

GODMORGON!

jag gick och la mig halv6 imorse & fråga mig verkligen inte varför,för jag har inte något bra svar på den frågan förutom det att jag inte kunde sova pga tankarna! och det är inte tillräckligt bra i think.
jag vaknade iallafall halv1 idag och det är ganska skönt att sova ut eftersom det blir en dag fullt med grejer som kommer hända(: för idag är det planerat att åka till stan och leka med min tvilling & även nanna hos henne, för första gången :$ & vi ska även leka med varandra själva.. hihi :$
jag tror eller nej, jag vet att vi kommer ha fett roligt, för  det har vi alltid! :D

me and you twin!

04.13

GOODNIGHT MOTHERFUCKER´s!

mitt liv är inte underbart mer,
det suger fett jävla mycket!?
but i wont give up, aight?


FILMKVÄLL!

varit på gården hela kvällen, det bestod av mycket skratt men även stora diskussioner om filmer? hmm! till slut gick vi allihopa hem till gurra för han har sån hyrtv grej sakimojs! så vi kollade på en fede najs film och jag glömde det som betyder mest för mig på gården - min mobil <33 så vi fick gå och hämta den innan hannahs mamma hämtade oss(a)

tack för skjusen & tack för ikväll!

ska sova, godnatt.

trött på detta nu!

HEMLIGHETSFULL! ´vv.

efter väla hann jag vara hemma typ 20 minuter om inte mindre och sen promenerade jag iväg för att möta en liten söt person(: vi var ute och satt i ett busshållshus (eh?) och pratade typ, sen till oj för att köpa tuggummi till mig (a)
vi gick hem till mig och kollade på tvillingarna på bahamas, superbra(Y)
gick mot stationen & sa hejdå!(:




när jag kom hem packade jag snabbt ner shorts och t-shirt. till & med min älskade putte fick följa med, wieho! :D mamma körde mig till folket där det är fullt med filmkväll(:
vi har precis käkat pizza och man stinker vitlök som fan (:´<333
nu har vi startat en ny film. jag kommer hem vid 2 tiden inatt, puss på det!

hörs!

VÄLA BIGTIME!

som sagt,det blev väla idag med syster men även lilla stoffe pojken följde med. jag köpte en riktigt ful bikini, men det var en av dom finaste fanns där och jag köpte den och jag gör den fin(; aight?
för mig blev min frulle en mcnuggets meny på donken medans dom andra tjocka till sig med hamburgare (; jag och syster tog bussen hem från väla runt 4 så hämtade martin oss på stationen för det regnade(:

min syster köpte min födelsedagspresent till mig & det är sjuktsexiga underkläder, BIGTIME´

SYSTER DAG!

vaknade för en mindre än en halvtimme sen och idag är det planerat att åka till väla med min bästa, enda och älskade syster yster! jag ska köpa en jävla bikini så jag får det ur mina tankar, som fan alltså!

bloggar sen!
bjuder på bilden!

puss!

RSS 2.0