Btw

Glömde min kamera på båten igår så antingen är den kvar eller så har någon stulit den, så alla mina bilder är borta, borta med vinden! Jättebra jobbat, Tess!

Boring sunday

Idag är det en helt vanlig tråkig söndag. Under dagen har jag legat i sängen å tittat på film, suttit framför datorn å tittat på film, varit och handlat å lagat mat & sen fick jag diska också för ingen annan ställer upp när jag lagar. Gulligt! Har varit med mig själv för det är den enda jag kan lita på i den kretsen jag är just nu, hemma

Även pratat med min saknade älskling. Han har varit på fotboll idag, HIF - IFK. Så klart så vann skånes stolthet! Ingen tvivlan på det, nejdå! Håller tummarna på att han frågar om vi kan ses imorgon för saknar honom något sjukt.

Men ska spela och prata med min twin. Vi hörs senare. Kram

Dimmig lördag

Blev en riktig äventyrlig lördagskväll, med en massa regn som sög riktigt mycket men det stoppade inte oss. När bussen tagit oss till Helsingborg blev det käk på donken med syster & Martin. Sen satte vi oss på Hamnpaviljongen och drack med de andra som skulle vara med på möhippan. Vi satt där till kvart över fyra och sen hämtade vi Madde på spaet. Mycket fint ställe faktiskt!
Sen blev det att gå runder på tivolit och jag vann en riktigt gullig nalle, kommer bild. När vi inte hade mycket mer att göra så gick vi till båten för att sätta oss på restuarangen för att avnjuta vår underbara middag. När jag och Carro ätit upp gick vi och köpte en massa dricka. Usch jag blev pank! Drack hur mycket som helst på båten så de snurrade rätt bra när vi hoppade av. På knutan träffade jag Angelica, Felicia och min älskade älskling. Av honom hann jag få en puss och sen skulle han gå "/. Ville umgås med honom lite mer men man kan inte få allt.
Det sista vi gjorde var att gå till Harrys, där blev det mest tjafs så jag tog tag i detta och drog ut mina kusiner på dansgolvet. Carro kan dansa när hon druckit ;) Haha! Mycket trevligt. De åkte hem tidigt så jag fick åka hem själv och var helt förstörd.

Bättre blev det inte när jag kom hem. Någon gång ska jag vara ärlig och berätta precis vad som pågår i mitt huvud och med allt & alla, men nte nu.

Ska berätta om min dag idag också. Ska bara hämta dricka. Puss

Blir en äventyrlig lördag

Som sagt, lördag idag och det innebär Möhippa för min älskade kusin Madde, som gifter sig om en vecka. Ska bli kul. Vet inte riktigt hur dagen kommer se ut med planer och så men jag vet att de kommer bli en bra kväll, iallafall hoppas jag på det. Ska ner i duschen snabbt och enkelt & sen cykla till min syster så hon fixar mitt hår och mitt smink. Bussen går från stationen 12.22 med mamma, farfar, farmor, martin och jessica..

Nu måste jag börja.
Ha en fantastisk lördag.
Kameran är med så de blir nog några bilder hoppas jag!

Vi hörs imorgon om jag inte kommer hem tidigt
Kram

Se upp för dörarna, dörarna stängs

Godmorgon mina pinglor. Gårdagen var helt otrolig. Vi satt på söder och lyssnade på musik men sen började det regna mer och mer så vi satte oss på dickens. Lika trevligt de! Blev en massa dricka för allas del förutom Jessicas då. Vi satt där och skrattade åt 40+ som dansade åt dagens dans på deras sätt, rätt kul faktiskt. På tåget hem satt jag och skrattade åt Martin hela kvällen för han satt och pratade i sitt paraply hela vägen - se upp för dörarna, dörarna stängs ;)

Jag tar ett nytt inlägg och berättar hur min lördag ser ut, en massa spännande äventyr som ska göras idag. Trevligt.
Här kommer en bild på Martin och Nosse från dickens, finns på fb!



Prebens pågar

Hej allihopa!

Planerna blev ändrade. Under hela dagen har jag varit hemma och tagit det mer eller mindre lugnt, städade hela källaren men det gick väl rätt fort eller. Snart ska jag och mamma till mormor och morfar för att käka lite gott innan jag drar mig in till festivalen - där jag ska umgås med min syster, svåger och en kompis till dom, Nosse. Mycket trevligt ska det bli.

Vi hörs när jag kommit hem eller imorgon. Ha en trevlig kväll allesammans.

Nu säger jag natti!

Har spelat ett tag nu så blir att gå ner & släcka överallt, borsta tänderna och hoppa i pyjamasen & sedan sova. Natti natti folket mitt.. 

Kram kram

förälskad i låten


Planerna för fredag

Planerna idag är att träffa mitt hjärta och kanske gå ut & käka tillsammans, bara han och jag. Mysigt! Sen, om jag orkar, vill och känner för det så ska jag ta bussen till festivalen med Zahra och Angelica. Det kan bli roligt men det kan också bli pest och pina. Får hålla tummarna!

Om jag inte känner för det tar jag en dag för mig själv hemma. Cyklar kanske bort och hyr mig några bra filmer och myser till det med riktigt god mat och gottis framför tvn samtidigt som jag önskar att jag hade min älskade pojkvän next to me. 

Får se hur det blir. Är kanske på bättre humör när jag vaknat, men inte ska jag sova än. Blir att spela cs ett tag nu. Hörs.

Kram

Första festivalsdagen

Hallojsan på er snyggingar och icke snyggingar!

Haft en busy day och därför inte haft tid för datorn som ni säkert märkt. Planerna idag var att förfesta i Ängelholm och åka in till festivalen & ha kul tillsammans men det blev istället att dricka en cider i Ängelholm, åka in till knutpukten och gå där fram & tillbaka & sen ta tåget hem till Åstorp med mitt hjärtegryn. Vi tyckte det var mysigare att umgås med varandra istället för ingen av oss var taggade för att festa, så det blev så. Vi köpte oss lite godis och mös till det riktigt framför tvn & sen följde jag honom hem och började titta på dear john men kunde inte se hela, var helt förstörd. Saknade Andreas så det gjorde ont i mig!

Innan jag åkte till Ängelholm chillade jag hemma med hög musik och gick runder i underkläder. Bestämde min outfit i inte lugn och ro & sminkade mig i lite mer stresstakt, klockan 2 cyklade jag till oj, sen till tobakshörnan och till sist gick jag och mitt hjärta till stationen och tog bussen med Emil. Mer om denna dagen har jag inte att berätta och inga bilder.

Mer om morgondagen kommer senare.

En riktig mysdag

Hej folks.

Idag skulle jag åkt in till Helsingborg och köpa mitt älskade och efterlängtade löshår men så blev inte fallet, utan jag hade en riktig mysdag med min underbara pojkvän. Jag mötte honom vid bron & vi gick hem för att tillsammans laga riktig god mat - korvstroganoff med ris. Underbart gott var det. Efter det tog jag disken medans han stod bakom mig och kramade om mig, underbart det också kan jag lova. 
Efter att maten var uppäten och disken diskad så gick vi upp på mitt rum, låg och pratade om allt mellan himmel å jord. Vi är bra på det ♥ Sen satte vi oss och kollade på morden i midsomer & fixade mina naglar. Alltihopa tillsammans. När min syster och hennes kille var ute gick vi upp till mitt rum och målade mina naglar på nytt. Då närmade klockan sig 11 så jag följde honom hem. På vägen hem till mig igen mötte jag min farbrors fru och hennes son så stod och pratade med henne ett tag. Mysigt det med!

Väl hemma pratade jag vidare med min morbror. Och nu sitter jag här & ska gå ner för att glo tv. Hörs imorgon då det är dags för festivalsdagen nr 1 ! Tagga..

Godnatt på er.

Nu är det dags för bingen

En ny dag nu, innebär sängen för mig. Idag ringer klockan, måste sluta sova bort dagarna.

Hör av mig mer imorgon om hur de blir, ska fota nya bilder också i hope. 

Kram och natti natti ♥

Lev livet

Hej hopp på er.

Smsar med mitt hjärtegryn, planerar inför morgondagen. Tanken är att om jag får så ska jag och han åka in till staden & kolla på hårförlängning till mig. Jag hade det tidigare i mitt liv om trivdes i det något enormt. Hoppas på att jag får detta för min kära mamma nu också.

Det jag gör nu är att kolla runder här på nätet lite och kollar på film, dieselråttor och sjömansmöss. Men tänkte spela snart igen. Det enda jag saknar nu är mitt hjärta - önskar han var här.

Om inte planerna imorgon går igenom blir de väl att träffa honom iallafall om han kunde det & då skulle vi kanske gå ut och träffa folket i Åstorp en sväng. Alltid lika kul.

Här kommer ett citat.

Skriver senare. Kram

Mina planer


FÖRVIRRAD

Förlåt allesammans för att jag inte har någon koll på veckodagarna, det är inte onsdag idag, utan det är bara tisdag. 

Idag har jag spenderat mesta tid framför datorn men tidigare ikväll åkte jag, min syster och mamma till elgiganten & väla. Det blev en del shopping, köpte en väska, nagelkit och en massa mer tror jag. Nu är vi hemkomna och min syster har fixat mina naglar och jag är nöjd, mer än nöjd! 

Sitter framför datorn och ska snart spela tänkte jag. Min älskling smsar med mig så blir lite svårt att göra båda när jag vänjer mig vid långa naglar! Haha. På tal om planerna inför veckan så orkar jag inte göra det nu, så de kommer senare mycket senare antar jag. Håll ut.

Här kommer en myskobild på mina naglar å mig!


God onsdag allesammans!


En vacker bild på (gammal) vacker vänskap!

Igår var det något som inte stämde med mig, var helt borta i mina egna tankar. Mycket sällan de händer något så extremt som igår. Jag satt framför datorn och kollade på film hela dagen igår, precis som planerna är för idag. Min största önskning är att jag får träffa min älskling men det blir nog inte så idag heller

Idag vaknade klockan tolv men låg i sängen & drog mig till klockan var iallafall halv. Sen satte jag mig här för att få mina kläder beställda och möjligen att Nelly asen har gett tillbaka mina pengar, men icke! Jävla skit sida det där. Jag vill ha min klänning i helgen ju, men de förstör allt som har med det att göra. Problem problem problem. Snart  ska jag gå ner och göra någonting att käka, när jag käkat ska jag lira lite och sen ska jag faktiskt gå ner och duscha. Känner mig rätt ofräsch om jag ska vara ärlig.

Mina planer för veckan kommer i ett senare inlägg. Jag hade glömt bort att de kom en ny vecka efter söndags. Man glömmer bort dagarna när man har lov. Jag sover ju på dagarna och är vaken på nätterna. Inte lätt när man spelar! Haha, nu käääääk!

...

Orkar inte.. Ska spela! Hejdå

Godnatt finisar

Hejsan hoppsan på er, era fjonkisar!

Haft en bra dag? Själv har man haft en riktig slappedag. Vaknade brevid mitt hjärta halv ett, han satte sig och spelade cz ett tag och jag låg i sängen och tog de lugnt. Skönt att umgås på de sättet också, lovar! Jag följde honom till oj och gick sedan hem. Satte mig här framför datorn med en film på och sen startade jag ännu en film och la mig i sängen istället där jag somnade efter vi ätit. Det blev varma mackor och sen glass med jordgubbar, mums.

Nu sitter jag fortfarande här men med en ny film på. Systar i Jeans. Snart ska jag spela och sen gå ner för att göra ve mig för natten. Vi hörs imorgon naturligtvis.

Ps. Hade namnsdag i lördags och idag. Busigt va? Hade ingen aning om det förrän min mormor ringde och sa grattis. Hihi, typiskt mig.

Men vi säger så. Godnatt och tack för mig!


Lovely days

Blev ingen sommarfest igår men kvällen var bra ändå. Umgicks med min älskade älskling och våra fina vänner. Promenerade runt i Åstorp, lekte i Perslund, busade och hoppade runder som småbarn och bara älskade livet. Senare gick vi hem till Emil för att titta på film men vi satt mest och snackade & det var kul det med. Fy satan vad livet är underbart ibland. Jag och Älskling gick hem runt tolv tiden och tittade på tv och jag somnade sedan skönt i hans famn. Lovely.

Idag vaknade vi av klockan. Det är ingen vanlig dag idag, det är derby. HIF - MFF :) Vi gjorde ve oss och promenerade till stationen där vi träffade de andra pojkarna. Väl inne i stan hämtade vi biljetter och gick vidare ner till knutan och umgicks med folket där. Träffade min sockersöta tvilling. Det blev kaos inne i stan. Poliser överallt och flaskor kastades hit & dit. Själv blev man inputad i alla cyklar och min stackars fot blev mosad alla miffon som sprang på mig. Tack för den allesammans! När tiden var inne gick vi upp till Olympia och ställde oss på Norra, sorgligt nog men biljetterna var slut. Matchen var bra men domaren kunde ju fara till helvetet istället. Det blev 2-2 iallafall, bättre än att förlora. Stolt hifare!

Tillsammans promenerade vi till knutan och tog tåget hem. Jag och Älskling gick hem till mig och pratade. Vi bestämde oss för att gå ut och käka, bara han och jag. Det blev en pommes på roma. När vi ätit upp kom hans kompisar, Hompe och Emil. Vi följde med dom hem och tjugo över 11 promenerade vi mot stationen och lämnade Hompe och sen gick vi hemåt. Kollade tv och gick sedan upp & la oss, somnade även skönt idag med. Underbart att känna hans värme mot mig.

En underbar fredag och lördag helt enkelt. Vi hörs imorgon/söndag. Puss

Planerat äventyr

Godmorgon alla finisar!

En ny dag med en massa planerade äventyr!

Tanken idag är att jag ska på sommarfest med min älskling och hans familj, hos deras grannar. Ska bli roligt. Ska snart promenera ner i duschen, starta en tvättmaskin, äta frukost och sedan bestämma kläder och göra ve mig. Kommer kanske någon bild senare. Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge eller?

Haha, tänk på den! Kram

Min torsdag

Dålig uppdatering å den enda ursäkten jag har är att jag mått dåligt, ont i huvudet å feber..

Igår hjälpte jag mitt hjärta hem med datorn å de sakerna från Ängelholm, efter det cyklade jag hem och vilade någon timme och sen kom maten. Det blev äcklig kebabsallad, fy tusan. Sen satte jag mig framför datorn och spelade i någon timme och laddade ner en väldigt bra film. Gick sedan ner för att kolla på filmen, då man fick ett sms av sin kära pojkvän - han var sugen på kladdkaka å frukost. Så jag lovade honom att stiga upp i tid och komma med frukost å kladdkaka till honom den busungen. Såg inte hela filmen utan bara början, för tänkte det var smartare att lägga mig.

Mycket riktigt ringde klockan åtta imorse då det blev en snabbdusch och ta på sig en enkel outfit å packa ner sminket och plattången i väskan för att ta med den till hjärtat mitt. Cyklade och handlade å sen hamnade jag till slut hemma hos honom. Vi åt frukost, mös till det riktigt framför tvn med en superbra film från min sida. Vet inte vad han tyckte. Sen valde han en film å då somnade jag till för min huvudvärk började komma tillbaka. 
Efter filmen gick vi mot Cassie för att vara med henne, Micke och Elin. Vi satt hemma hos henne och snackade, de diskuterade rökning. Ska man röka - ska man inte röka? Sen cyklade vi ner till roma för att äta pommes och dricka cola för min del. Efter det ville alla plötsligt hem men jag och Andreas stannade ute lite längre och bara umgicks vi två. Mycket mysigare så, om ni frågar mig. Sen hämtade hans mamma honom vid korsningen vid Vårdcentralen så jag cyklade hem och lagade mat. Makaroner och köttbullar! Kollade även klart på filmen jag laddade ner och startade ännu en efter det, Sandor/Slash/Ida. Efter det började de andra diskutera och de är naturligtvis bara mitt fel så jag gick upp hit och här sitter jag.

Har precis spelat cz och det gick åt helvete. Blev alldeles för aggressiv så fick stänga ner skitet! Typiskt mig eller? Haha inte ens haft datorn en vecka tror jag? Hur skulle mamma reagerat om den redan gått sönder?

Ska försöka få ner ännu en film och sen kolla på den. Godnatt på er allesammans. Bloggar mer imorgon, ska försöka ta tag i några saker. Puss


Tidigt godnatt för min del

Tjenixen alla fina.

Idag skulle jag ha uppdaterat när jag kommit hem från Andreas men så blev inte läget. Inte orkat starta datorn under hela dagen, har inte alls mått bra så har sovit från det att jag kom hem från honom och skulle till min mormor och morfar för att äta middag.
Blev spättfilé med potatis och jordgubbar till efterrätt. De kollade på allsång på skansen och jag försökte slappna av men det gick inte, allt blev mycket värre. Jag hoppas det blir bättre snart.

Nu sitter jag här, precis pratat med min tvilling å mitt hjärta. Tur man har dom i sitt liv ♥. Ska försöka spela cs ett tag men ska lägga mig tidigt idag. Imorgon ska jag åka till Ängelholm å hjälpa Andreas ta hem sina saker därifrån och sånt, bara om jag mår bättre såklart. Hoppas på det.

Vi hörs när vi hörs helt enkelt.

Godnatt på er!




Godnatt allesammans

Godnatt allesammans, dags för mig att släcka ner och lägga mig.

Klockan ringer halv 9, då blir det dusch, göra ve mig och sånt. Halv 11 ska jag vara hos min älskling med fransbröd och käka & mysa tillsammans med honom. Sen cyklar man nog hemåt igen och hoppas på att någon annan gör min dag rolig :) 

Uppdaterar mer efter trippen till mitt hjärta.

Nighty


Eftersnack om dagen

Min dag har varit fantastisk. Många skratt, mycket bus och många fina minnen. Började med en pommes tallrik till Cassie & Elin och Andreas. Jag ville inte ha utan drack min dricka istället. Sen cyklade vi till rågenskolan och satte oss och snacka skit om allt och ingenting. Helt plötsligt blev vi törstiga och stack till lidl för att handla och sen tillbaka till rågen där jag satte mig i ett bär och fick det på mina nya byxor
Mamma ringde och berättade att maten nästan var klar så jag cyklade hem och käkade. Hem till mig kom sedan min älskling, cassie, elin och ännu en elin som jag inte träffat tidigare - men en mycket trevlig och söt tjej. Andreas gick hem för att käka och då ramlade Emil och Sebbe in hos mig. Vi satt fortfarande kvar och snacka skit men cyklade sedan till björnekulla dit Linus och min älskling kom, tillsammans med hans hund - Mille. 

På björnekulla busade jag med Mille, mös med Andreas och skrattade med allihopa. Sen cyklade man vidare till stationen och med Andreas hem för att säga hejdå också vidare. Saknar den filuren redan. Påväg hem igen cyklade man tillbaka där man skiljdes med de andra och snackade lite med Micke som också kommit dit. Stannade i några minuter och cyklade sedan vidare hemåt.

Är hemma nu och ska ta och spela lite cs. Skriver godnatt senare. Kram!


Changed planes

Shulululuuuhu! 

Changed planes. Blir till att göra ve sig - dusch, sminka mig, platta håret och välja kläder och sedan ut & träffa min älskling, cassie och elin. Tanken var att vi skulle åka till Helsingborg men blev senare bestämt att vi bara ska stanna i underbara Åstorp så det är tanken för idag.

Ska ner i duschen nu.

Godmorgon

Tjolahoppsan sa.

Nu är jag vaken. Precis pratat med älsklingen, blev inte till att träffa honom idag utan ska vara hemma och ta det lugnt. Tänkte ta och laga mig lite mat, hungrig som ett svin. Haha lät kul! 

Allt för mig just nu.


Gammal bild!

Nighty

Precis spelat klart så pass mycket cs jag orkar för ikväll/inatt. Kommit rätt långt som sagt. Är på nivån hard. Hihi, det är rätt bra jobbat på två - tre nätter, tycker jag. Jag får hoppas det löser sig på bästa sätt innan detta tar död på mig. Håller tummisarna. Klockan ringer 10 - 11, är ensam hemma hela dagen så jag får hoppas att Andreas vill och kan träffa mig för vill och orkar inte vara själv hela dagen, det är jobbigt som det är.

Ska släcka ner nu och gå ner för att borsta tänderna & tvätta bort sminket. När det är klart ska jag byta om till pyjamas och starta om filmen jag köpte idag och somna till den, om jag kan somna!

Vi hörs när vi hörs, förhoppningsvis imorgon. Godnatt på er. ♥

CS!

Nu ska jag fortsätta spela cs!

Höööörs.
Kram
Gammal bild från tvåhundrafrösihjäl! :)

Mina planer för nästa vecka


Planerar

Nu har jag spelat vidare på cs och kommit en hel del på träningsspelet. Träningen behöver jag kan jag gott berätta för er. För stunden sitter jag fortfarande framför datorn och till middag för min del blev det tre mackor medans de andra krängde pizza och kycklingsallad. Usch och fy för köpemat tre dagar i rad. 

Snart kommer det en planering för nästa vecka. Ska bara fixa några småsaker först.

Kram

busigt

btw - har färgat håret!

Big sunday

Varit upp och ner ett tag med mina känslor här. Väldigt deppig och överdrivet ledsen på grund av så mycket och absolut ingenting. Har bland annat köpt mig en sprillans ny dator så nu kan jag spela counter strike och wow. Ska bli spännande att lära mig det! Alltid kul med något nytt.

Igår var jag med min mamma hos min morbror hela dagen, kvällen och halva natten kändes det som och direkt när jag kom hem lirade jag vidare på cs. Super kul att man kan spela igen. Längesen och väldigt saknat. När jag vaknade idag pratade jag med Andreas i telefon, och det kändes bra. Lugnande och sådär! Sen gjorde jag ve mig och åkte till väla med mamma. Det blev två par jeans, några ringar, två filmer, ett pennskrin och en kalender till skolan. Det ska börjas planeras i tid. Sån är jag.

Nu ska snart familjen äta här, men inte jag. Vill inte ha någon jävla köpemat idag med! Fan äckligt är vad det är numera. Ska iallafall spela cs snart och sen försöka prata lite med mitt hjärta, om han känner för det lika mycket som mig. Vi hörs nog senare. Puss.





Vår ett års dag

Det blev inte alls som planerat men en superbra dag iallafall. 

Vi tog bussen tillsammans ut till väla för att äta lunch med hans mamma, men det blev på burger king utan hans mamma istället. Sen tog vi bussen in till stan för att gå runder, vi hann till espresso house och sen tog vi bussen tillbaka till väla för att träffa Cassie och Adam. Ännu en gång gick vi runder där och sen tog vi allihopa bussen till stan för de skulle på bio och vi skulle käka, så det gjorde vi.

Efter måltiden tog vi efterrätt på donken och sen tåget hem till Åstorp och cykel hem till mig. A wonderful evening.

Sen somnade vi sent, mycket sent och vaknade av att två små söta pojkar skrek på oss. Men sen gick han hem och då började allt. Inga detaljer!

Ett år med min älskling

Ett helt underbart år med min älskade gullälskling idag!


Jag skrattar mig lycklig över att just jag har dig vid min sida.
Du är den bästa pojkvännen man någonsin kan ha.
Och jag älskar dig över allt annat, på denna jord ♥


Two freaking days left ♥

Blev inget hörande senare igår kväll, orkade inte starta datorn som vanligt.

Igår blev det en mysig hemma dag med mig själv. Min syster lärde mig även att tvätta, gulligt va? 18 år och lärde mig nyss att tvätta, awesome. På kvällen kollade vi på Lotta på Liseberg, det var rätt kul för Martin och Jessica tramsade sig. Vid tjugo i fyra somnade jag om jag ska vara ärlig.

Idag vaknade jag halv tolv, hörde av mig till mitt hjärta och han kunde inte träffas idag heller så jag åkte till Ängelholm för att fixa några saker och sen åkte jag till Hyllinge för att kolla på ett par skor som naturligtvis inte fanns så jag köpte mig en massa godis & tog bussen hem. Cyklade hem och lämnade en påse godis till mamma och min syster & cyklade vidare till mitt hjärta där vi hade den andra godis påsen. Jag åt även där med honom, efter maten diskade vi och startade Sex and the city 2 som var skit bra. Vi satt tillsammans i sängen och mös & höll varandra i handen och gud vad jag älskade att bara sitta nära honom. Han är underbar och han är bara min. Lovely! Under dagen har vi skrattat, myst och haft en underbar dag tillsammans. I freaking love him so mutch! ♥

Nu är jag hemma, sorgligt nog. Min syster gick och la sig direkt när jag kom innanför dörren så jag sitter här själv. Kollat på Karlsson på taket och nu kollar jag på Stygga flickors klubb, det är ett sjukt program kan jag lova med hela mitt liv. Det handlar om ex antal bitchar som bor i ett hus tillsammans och de enda dom gör är att bråka 24/7. Jag gillar att kolla på det men hade inte fixat en enda dag, hade fått damp på såna falska personer.

Imorgon finns det inga planer alls. Tänkte fixa här hemma men om mitt hjärta behöver hjälp med vissa saker så finns jag där för honom och ska hjälpa honom. Plus så vill jag hitta min älskade bikini och även mina efterlängtade skor som jag inte hittar någonstans. Sjukt. Men jag gör det bästa av dagen helt enkelt. 

Onsdag imorgon - two freaking days left. Love it!

Vi hörs imorgon. Puss puss 


Starten på den nya veckan

Tjena folks.
Idag är det måndag, alltså början på en ny vecka. Planerna idag var att träffa mitt hjärta [check] och göra ärenden [inte check]. Jag vaknade halv 8 och gick ner och duschade & gjorde ve mig, när jag var klar kom jag på att jag inte skulle vara hos Andreas förrän klockan 10 så la mig en stund till och cyklade sedan till honom, blev lite tidigare än 10 men man kan inte få allt. De första timmarna låg vi bara och pratade, han är så underbart gullig den filuren, älskar honom över hela mitt hjärta ska ni förstå.
Under dagen har vi ätit, pratat, skrattat och bara älskat tiden av att vara med varandra. Jag följde honom till stationen för han skulle ta tåget för att se fotbollsmatchen, men tågen var inställda så det kom en buss istället. Han var inte glad när han åkte men vem hade varit det? Hatar skånetrafiken!
Sedan cyklade jag hem och här sitter jag nu, ska hitta ett recept på kyckling-curry för jag är sugen på det idag, men ska bara övertala min syster att äta det, hon också. Får se hur det går! I vilket fall som helst så ska jag snart cykla till mormor och lämna några flaskor & sen cykla och handla mat, om jag får tag på min syster såklart.

Vi hörs senare ikväll antagligen.

Jag och Ida är vänner igen så därför lägger jag in denna fina bild på oss - puddingar (á)

Guud night

Det blev en riktig skräckis. Den går på tv11 - riktigt sjuk film. Handlar om en kille och en tjej som hyrt ett hus på landet eller något sånt så kommer det tre personer och skrämmer dom & försöker komma in i huset så killen och tjejen får göra allt möjligt för att försöka överleva.

Planerna för imorgon är att jag ska gå upp klockan 9. Duscha och göra ve mig så mycket jag orkar och det bros mest på vädret för om det är fint ska jag lägga mig i solen tänkte jag. Jag ska iallafall vara hos mitt hjärta klockan 10 och det ska bli en massa mys och skratt hoppas jag.

Ska kolla färdigt filmen och sen starta en film som jag kan somna till. Vi hörs imorgon när jag orkar starta datorn om jag gör det. Godnatt på er.


Redo för movietime

Nu är popcornen redo och filmen är vald.

Vi hörs efter

Godis sugen

Godkväll på er.

Nu har jag berättat om min kommande vecka och är bara ledig på tisdag och onsdag, om ens då. Det bros lite på ifall någon jag lovat att träffa kan träffas just de dagarna och då är jag helt enkelt upptagen.

Imorgon står det att jag ska träffa min älskling, äntligen och även göra några ärenden och det stämmer för han ska på fotbollsmatch och när han åker ditåt så ska jag ta mig till Hyllinge för att kolla på ett par skor, för det sägs att de har skorna jag söker där hoppas jag. Sen blir det nog att ta mig till Ängelholm för att byta storlek på tröjan jag köpte till Andreas, eller så tar jag det en annan dag innan fredag bara, annars får jag inte byta den av affären.

Nu kollar jag på någon draqqueen tävling på tv men ska få igång en film innan jag dör av tristess. Det känns som att de flesta kommer endast när de behöver något, men vem vet. Ska gå och ta mig lite godis eller vad vi har i vårt fina skåp där man hittar allt möjligt. 

Vi hörs senare kanske. Kram
en liten pudding

Planer för nästa vecka


Feeling better now

Nu mår jag mycket bättre, är ett riktigt känslovrak om dagarna. Pratade iallafall med Andreas så lugnade ner mig ett tag efter det när jag hade suttit och skakat ett tag. Har precis gjort varma mackor, men åt en halv och sen ville jag inte ha mer så kastade resten och diskade upp efter mig. Nu har jag tänt ljus och sitter för mig själv här i soffan och kommer göra det de nuvarande timmarna. Vill att mitt hjärta ska komma till mig, nu nu nu ♥


♥ Tillhör Andreas ♥

Denna köpte jag på festivalen i Kristianstad när jag var där i lördags med Ida.
Den är gullig tycker jag! ♥


Inte på topp humör

Tjolahoppsan på er.

Det blev inget av de två valen som de stod i mellan inatt. Andreas kunde inte träffas idag och mamma och min morbror orkar jag inte med just idag, dom är på bra humör och det är inte jag. 

Just nu är jag inte alls på toppen humör utan det är mer åt de ledsna hållet men inga detaljer, bättre att hålla det inom mig. Ska snart bege mig ut för vill bara iväg och ha roligt så jag vet hur värdefull jag är för just nu vet jag inte det.

Kommer det någon gång bli bra ..

Hörs

Godmorgon solstrålar



Godmorgon på er folks.
Nu ska jag ta reda på hur mina planer ser ut inför dagen.
Träffa min älskling eller umgås med mamma och min morbror.
Hoppas på det första!

Hörs snart.

Ett långt inlägg

Dålig uppdatering och jag vet om det. Har inte ens en bra ursäkt utan det är bara så att jag inte har orkat starta datorn och skriva vad jag har gjort eller gör just då, för har mått upp och ner på sistone. Vet inte vad det är med mig.

Senast jag bloggade väntade en familjedag med min mamma och syster. Jajamensan, vi åkte in till Helsingborg där det blev fika, shopping och skratt. Vi tog tåget hem så jag hann träffa Andreas, då vi gick hem till mig och jag bytade om för att sedan följa han till Oj, där jag hämtade mina klänningar från Nelly också. Dom skickade fel klänning också förresten - fan dom! Senare på kvällen blev det käk på Milano med familjen och mormor & morfar. En helt underbar kväll med god mat, snack och skratt. Ibland älskar jag dom - ibland inte, men så är det nog

I torsdags gick jag upp tidigt för att gå till Älsklingen, för vi skulle fixa hans moppe hade han tänkt. Jag tog med frukost, plockade fram och sen kom han så att han åt. När vi käkat upp frukosten var klockan 10 och jag var tvungen att cykla hemåt pga omständigheterna. Jag cyklade hem och sov & det var typ det enda jag hade för mig den dagen förutom film, kränga godis och glass & gå och handla mat åt syster och hennes kille. SLAV, not.

I fredags gjorde jag inte heller så mycket. Det var rätt dåligt väder under dagen så senare på kvällen gjorde jag i ordning ett bord och stolar i trädgården & tog fram alla möjliga sorters cider & bjöd dit några kompisar. Vi satt och snackade och skrattade åt allt och lite till. Lite senare kom mitt hjärta och hans kompis, då det blev lite roligare. Satt i mitt hjärtas knä hela tiden och kände hans värme mot mig, underbart. När klockan närmade sig tolv stack alla från mig för de skulle dit och vissa skulle hem och ja, vad vet jag. Själv plockade jag undan tomma flaskor och burkar & sen gick jag in och kollade på film. Gick sedan upp och la mig men jag kunde inte somna för mitt hjärta skickade inte, men till slut somnade jag. Skönt.

Igår vaknade jag rätt sent, fast vi hade ett par högljudda töser hos oss. Min syster och Martin passade hans systers barn. Söta flickor det där. När klockan närmade sig två hörde Ida av sig till mig och frågade angående Kristianstadsdagarna & jag tackade ja! Snabbt in i duschen och sen göra ve sig för att köra och ta ut pengar & sen på tåget där hon satt. Påväg dit snackade vi om allt möjligt, väl i Kristianstad var det trist - inget folk. Vi käkade på mcdonalds, gjorde en tröja till mig, köpte popcorn och åkte vidare mot Helsingborg där vi inte heller gjorde ett jävla mög. Tog en tidigare buss hem och mamma hämtade mig på stationen. 

Har precis lagt mig i sängen med en film, ska snart släcka för natten. Idag/Söndag ska jag kanske träffa min älskade älskling om han kunde. Håller tummarna för allt jag kan. Saknar honom något enormt. Om det blir att jag inte ska någonting så kommer min morbror till mig och mamma & då ska vi umgås med honom och antagligen äta hos min mormor och morfar. Mysigt värre, men mysigare med min älskling! 

Nu ska jag iallafall släcka som den lilla mes jag är. Det kommer förhoppningsvis bättre uppdatering senare, håll tummarna för det så ska jag försöka få in det i min skalle okcså.
Godnatt på er.

Här kommer en bild på mina tre äggmackor som jag gjorde när pågarna hade gått ifrån mig, efter chillkröket!


Ett finfint kalas

Godmorgon & Go´kväll på er, mina kära vänner! 

Varit en dålig uppdatering från min sida, idag med men en förklaring har jag. Först på morgonen började helvetet som bara blev värre och värre bara jag lyfte på telefonen men det löste väl sig på det allra bästa sättet just då. Senare åkte jag till Ängelholm med min mamma och syster & där träffade jag naturligtvis på Andreas, min älskade älskling och hans polare. Det blev en hel del handlat, men det var nyttiga saker enligt mig. Vi tog oss en fika på Graffiti café och sen begav vi oss hemåt för där satt min morbror & väntade på oss.

Ett tag senare var det vidare på kalas men först ombyte. Ringde och pratade med mitt hjärta också & berättade att jag hade handlat något till honom och han blev väl glad, hoppas jag. Men back to kalaset. Det blev lax, potatis och sås till middag, jordgubbar till efterrätt och jordgubbstårta som fika. När klockan närmade sig tolv körde jag och mamma hem, skönt att komma hem och lyssna på ingenting.

Jag laddade mobilen och gick ut då helvetet startade igen. Var ute i en timme, hemskt att jag ska må såhär som jag gör just nu. Känner mig värdelös och oälskad - vad är det med mig egentligen? 

Jag hoppas jag mår bättre imorgon då vi ska ha en familjedag, utan min älskade och saknade pappa. Vet inte vad planerna är än men det får vi se när jag vaknar. Godnatt på er!

4 June

Ingen vidare bra dag! Startade dagen tidigt för att åka och laga min cykel med mamma och min farfar. Det gick bra och rätt snabbt. De stod och babblade på om allt möjligt, jag ville mest hem och sova. När jag kom hem gick jag upp och la mig men sen blev det lite problem så cyklade till Andreas men fick inte stanna så cyklade iväg men kom tillbaka ett tag senare. När man väl cyklat hem så blev det att sova ännu mer och sen att äta middag.

Efter middagen började allt, helvetet var igång. Pang pang boom! Jag orkar inte berätta. Ni som vet, vet och ni som inte vet, vet inte. Jag ligger nu på mitt rum efter att ha städat det och kollar på film, en liten teater komedi. Rolig sådan! Ska snart släcka och säga natti natti.

Imorgon är det dags för kalas för min morbror. Under förmiddagen har jag lust att träffa mitt hjärta men hur det blir med det får vi se. Ska höra med honom om det när han vaknat, om han nu gör det i tid. Aja får hoppas på det bästa. Ska säga godnatt nu iallafall.

Kram.

Torpardagarna 2011

I helgen har jag spenderat all min tid hemma hos mitt hjärta eller på marknaden som varit här i Åstorp, och det tycker jag är helt okej. Haft mycket att tänka på så har förtjänat att glömma och ha roligt någon gång ibland.

I fredags mötte jag älsklingen i Ängelholm, kollade på några saker och sen tog vi bussen hem till mig, hämtade några saker där och begav oss mot oj och sen hem till honom. Blev att mysa till det innan maten men efter maten blev det att träffa kompisar och dra ner till byn - hade grymt roligt. Senare gick jag och Andreas hem till honom och kollade på film, sjukt bra! Sen somnade jag i hans famn.

Igår vaknade vi lagom till tolv, gjorde frukost och sen gav vi oss iväg till marknaden. Jag åkte några karuseller med mina gullisar - Emil och Anton. Skrattade grymt mycket i virvelvinden, ni kommer aldrig förstå. Senare gick vi hem till Emil för att förfesta litegrann. Jag och tjejerna gick ut i regnet och hoppade på studsimattan, busigt värre. När klockan blev tillräckligt gick vi upp mot byn där allting började gå snett. Jag fick gå själv för alla gick ifrån mig men jag låtsades må bra och såg hur glad ut som helst. När klockan närmade sig ett gick jag och älsklingen hemåt och skulle ladda ner en film, men ingen av oss orkade kolla så vi la oss i sängen och mös tills vi somnade.

Imorse vaknade vi också runt tolv. Gick mot Emil och hämtade min cykel och sen skiljdes vi åt vid bron för han skulle hem och jag skulle till byn. Under knappt en timme så hade jag bränt sönder mina axlar, fyfan vad ont jag har. Men i vilket fall som helst så hämtade jag Sapmi och sen gick jag hemåt med min söndriga cykel. 

Är iallafall hemma nu och har käkat med min mamma, min syster och min svåger. Det blev mat från den nya restuarangen som öppnat i Åstorp, det var skit äckligt om ni frågar mig men de andra gillade det. När vi ätit så satt vi och gissade på olika låtar från en gammal skiva och sen hade Jessica och Martin tävling om vem som hade flest rätt från min musik lista på mobilen. Jessica vann, rätt stort.

Nu sitter jag själv i soffan och svettas ihjäl. Dags att duscha kanske? Får se hur det blir med den saken. Klockan ringer halv 9 imorgon för då ska jag och mamma köra & lämna min cykel så den blir lagad. Förjävligt att den går sönder efter två fucking dagar sjukt! I vilket fall som helst så får ni bilder, fast de är bara på mig för orkade inte fota något annat i helgen. Haha egoist jadå! 

Här kommer de.


Vi hörs imorgon.

Godnatt och kram!

RSS 2.0