im gonna woop your ass and your penis

ASG! :D

detta är ett sms din jävla kameljont jävel

ASG! :D

men lilla vännen då?

ASG! :D

neeej, hon kommer döda oss!

ASG! :D

jag frågade dig fööörst!

ASG! :D

många rubriker för bara en dag!

precis som det står i rubriken så har jag alldeles för många rubriker så jag får skriva lite onödiga inlägg senare! förlåt mig, men har inget liv just nu :$ hihi!
idag började skolan kvart i tio precis som en vanlig tisdag. dagen började med bibbi och sedan inger(: vi slutade lite innan två och då kissade jag & sen gick jag och dani mot stationen fast fick springa tillbaka för min nycklar var fortfarande på toaletten upps!
vi hoppade på bussen till väla, för där skulle vi spendera dagen tillsammans! på bussen satt jag och läste min älskade bok medans dani smsade med sin jävla karamell mellis ;p hahaha!
på väla träffade vi elina, nellie, julia och nico, trevligt trevligt! vi åt tillsammans med elina och nellie. dom åt donken mat och jag & dani delade på taco tallrik, gott! efter maten blev det att fixa foto och sånt. sen gick vi bara fram och tillbaka & gjorde ingenting vettigt, från partaj till gina, från gina till hm och sen tillbaka till partaj -.-' usch och fy & blää! sen fikade vi på fikasaken på väla, mums med slättbulle och negerbolle! :*
vi gick sedan till bussen som körde oss till stan, på bussen blev det en massa skratt och trams som vanligt(v´ det går inte att vara normal tillsammans med min bästavän dani men jag älskar henne iallfall.
på knutan träffade vi sarah och ida, dom satt på donken och käkade. jag och dani köpte en mcflurry och en vanlig sundae glass med chokladsås, fast jag orkade inte så jag gav bort min till ida x) jag och dani satte oss på tåget och jag sa hejdå till henne & hoppade av i åstorp.
när jag hade hoppat av cyklade jag hem till min älskade pojkvän för att visa min foto, mycket fina! jag följde med honom in ett tag, vi pratade och bara mös! jag stack vid kvart i nio och då höll en bil på att köra på mig, men som sagt jag lever. när jag kom hem blev det fångarna på fortet och nu ligger jag i sängen och ska sova snart.
de onödiga inläggen kommer en efter en nu! :* håll i er!
btw: vet ni hur mycket jag har ätit idag? - tre choklad, en tallrik tacos, en mcflurry, fiskgratäng, polse med bröd & slät bulle ;o JAG ÄR MÄTT!

...

när den rätta dyker upp så säger hjärtat till.
och då får huvudet säga vad det vill.

jag älskar dig andreas ♥

tsaksiki, morsan & polisen

på högsta på tv uppe på mitt rum!
jag har minsann städat mitt rum, iallfall bland kläderna - dammsugning blir det senae hoppas man på! :)
men nu ska jag ta på mig och göra ve mig, för jag sitter i bh och trosor! :D
hahaha, ha en trevlig dag.
pusspuss'

i wanna be cloooose to YOOOOOOOU!

det var de jag skrek igår, i karusellen!

höjdpunkten igår var att mysa med min älskade pojke och sen vara med min bästavän dani!
dagen började med att vakna lite senare än vad jag brukar, typ vid tio tiden för det blev bestämt att åka till väla igår med, fast med mamma och syster. på väla fick man ett par chinos, leggins, bh, trosor och en blå vanlig tröja. jag blev supernöjd! innan mamma och syster körde hem så lämnade dom mig hos andreas, hemma hos honom blev det att äta pastasallad, mysa och kolla på hif matchen, fast dom förlorade :/ <3 förjävligt!
vi promenerade ner till oj och handlade nässpray, godis och kolor, mumsigt värre. jag bestämde mig för att följa honom ända hem för att jag ville vara med honom mer.
mamma hämtade mig och vi började bråka extremt, så egentligen skulle jag inte fått åka till bjuv men hon gav sig till slut.
på vägen till stationen rann tårarna men när jag träffade dani sken jag upp, för hon gör mitt liv till det bästa någonsin! jag pratade även med ida i telefon och hon led med mig, men jag lever ju än så det är ingen fara på linjen.
i bjuv bestämde jag och dani att vi skulle glömma alla problem och bara skratta & ha kul. vi träffade micke och mellis, hade superkul och skrattade. vi åkte en snurrisnurr karusell och jag skrek så jag fick ont i halsen! :D
danis föräldrar hämtade oss runt tolv tiden och körde mig hem, tack för skjusen och verkligen tack för en underbar kväll!
jagälskarmittliv' <3
pusspuss

jag har ett liv

haha, det är faktiskt rätt så sant. på fritiden har jag ingen lust att sitta instängd för att berätta om mitt patetiska liv på en blogg utan jag vill hellre vara ute med mina vänner och umgås med min älskade pojkvän & sedan berätta för er i efterhand vad som har hänt i mitt liv!'(:
jag har även börjat skolan & det är verkligen superkul, höjdpunkten mitt i veckan är att gå till skolan och vara med mina underbara klasskompisar.
nu ska jag berätta om min gårkväll, fast det tar vi snart på ett nytt inlägg.
ha det bra
pusspuss' <3

bara för att härma dani!

SKULLE DU HELST
1. pierca tungan eller läppen? tungan
2. vara seriös eller oseriös? det bros på
3. Dricka grön eller röd mjölk? jag dricker inte mjölk!
4. Brinna upp eller drunkna? drukna.
5. Umgås med dina föräldrar eller vänner? vänner.

SVARA ÄRLIGT
1. tycker du om någon nu? ja
2. har du skolkat? ja
3. varmt eller kallt? både och.
4. soligt eller regn? soligt
5. fanta eller cola?  cola
6. är du nyttig av dig? händer väldigt sällan!

OM MIG
1. vad heter du? Tess
2. syskon? 1
3. Vart bor du? åstorp.
4. Hur många barn vill du ha? två! (v´
5. Vill du gifta dig? kanske.
6. Humör just nu? helt okej.
7. Sugen på just nu? jadu, cola faktiskt :D

HAR DU DE SENASTE 24 TIMMARNA
1. Pussat någon? ja
2. Sjungit? ja
3. Blivit kramad? ja
4. Känt dig fånig? alltid
5. Saknat någon? ja
6.Dansat galet? nej
7. klippt håret? nej
8. Gråtit? ja
9. Pluggat? nej

GREJER
1. Har du blivit jagad av polisen någon gång? aldrig!
2. Har du en hund? nej
3. Tror du på spöken? inte vad jag vet?!
4. Är du mörkrädd? vet inte?
5. Är du morgonpigg? oftast inte, men ibland.

hur jävla kul var nu detta på en skola ett till tio ? ;)

jag älskar dig

jag älskar dig, dig, dig & bara dig!
hoppas du förstår att du är den enda för mig.
det är dig jag vill ha bredvid mig livet ut.
jag älskar dig!

jag saknar den tiden det var du & jag

idag blev man väckt av världens största pommfritt tönt, alltså dani(; hon skickade en jävla massa sms "gomorron gomorron" och jag bara: "jag är vaken!:D" hahaha. jag gjorde ve mig, åt frukost och stressade iväg till bussen. på stationen var martin men han hälsade inte så jag hälsade minsann inte på honom heller(;
i klippan satt jag i vänthallen och väntade på att gå till skolan med dani, under den tiden var det mycket som hände. en uteliggare började snacka med mig om hans regnjacka och vädret typ & en annan randåm kille som ville köpa mina kawasaki, jag bara "what?" iallafall så blev det mycket skratt åt det.
sen fick jag äntligen börja gå mot skolan för att möta dani på vägen(; vi gick till skolan, till skåpen & kom försent till första lektionen. bra början (y) bibbi frågade när vi började och jag svarade mycket duktigt: "kvart i" för det är ju sant':$
efter den lektionen hade vi ingen mer förrän tio i ett. under den långa tiden var vi med elina för hon kom till klippan(: gud i fan vad jag har saknat den flickan':$ superlove till henne!
sista lektionen fick vi sluta klockan två så jag hann bussen halv tre, mycket bra! på bussresan hände det mycket och jag fick hoppa av en stationen tidigare(; kanonbra! hahah, sen gick jag till stationen och hämtade min cykel för att sedan cykla hem.
när jag kom hem kunde äntligen andreas svara på sms så han bad mig komma till roma & snäll som jag är cyklar jag dit. vid roma är andi, malin, micke, emil och ivan(; fast vi gick vidare mycket fort. vi hängde utanför solariumet men när jag skulle hem sa jag hejdå till andreas & sen kom han lite längre bort och pratade med mig. jagälskarhonom!
jag cyklade hem och käkade & när det var klart stack jag ut igen. de befann sig på rosa kiosken nu så jag cyklade dit och där var även rebecka mini & jacob(: vi gick runder i åstorp och sen satte jag och malin oss inne på solariumet. där blev det många skratt åt allt och ingenting(: superkul!
sen följde jag min älskade pojk hem. jag sa hejdå till honom men ville inte släppa honom/: blir svårare för varje gång vi går ifrån varandra! han är mitt ljus i mörkret!´<3
efter jag lämnat honom stack jag tillbaka till de andra, det blev många fler skratt med dom men sen började vi gå mot björnås för malin skulle hem fast i baken vid rima vände jag, mini, jacob, emil och ida för de skulle ta tåget/bussen. jag sa hejdå och cyklade hem.
under tiden jag har varit hemma har jag städat mitt rum och bytat lakan för om det blir som jag vill så blir det mysdag med älsklingen hemma hos mig imorgon':$<3 kan ni hålla tummarna för att det blir så?(v´
iallfall nu ska jag snart stänga datorn och tvn för att gå upp på mitt rum och lägga mig i sängen & starta en film för att kunna somna. jag finns på mobilen och jag svarar när jag inte sover såklart.
imorgon blir det att klockan ringer klockan 7 & det suger -.-' <3
men ni får ha det bra! så hörs vi imorgonkväll.
pusspuss'

saknaden är stor!

nu är det såhär att lilla tessan halvligger i soffan och pratar med älsklingen & pommfritt på msn!´
kan det bli bättre eller?(v´
snart blir det att datorn stängs för jag ska upp klockan sju för jag börjar kvart i tio'(:
morgondagen blir som schemat säger och det blir ju kul eller ja x)
hahaha, jag vet faktiskt inte om jag tycker det eller inte..
men får hoppas (y)

ni får sova så gott så hörs vi kanske imorgonkväll!
sovgott och drömsött´
pusspuss'

skolstart!

vem vill gå i ettan nu? INGEN INGEN!
vem vill gå i ettan nu? INGEN INGEN ALLS!

haha, jag var liksom lite sådär smått tvungen att skriva det!':$
inatt somnade jag väl vid halv två tiden för då slutade dani skicka sms till mig xD
vid halv sju vaknade jag, förjävla pigg men ville inte gå upp då så jag tvingade mig att somna om.
klockan ringde tjugo i nio & då blev det duschen och sen gjorde jag ve mig.
idag var jag även förjävla bra, jag fick i mig frukost - två mackor med ost! MUMS.
jag cyklade till stationen och tog bussen till klippan, där jag träffade dani och johan.
innan vi började chillade vi bara runder och skrattade åt allting & ingenting, som vanligt!'xD
när vi började blev det bara en massa snack & vi fick även våra betyg och vårt schema.
jag vill inte klaga på mitt schema för det är inte skitdåligt men inte bra heller -.-'
sucks to be me onsdagar & torsdagar för då är jag hemma typ kvart över fem...
när vi hade slutat gick vi till stationen och satt.
sen tog jag bussen till hyllinge för att köpa block på maxi.
där träffade jag jacob för han skulle ändå till åstorp efter, så vi hade selle.
när jag kom till åstorp cyklade jag hem och lagade pyttipanna till mig och min syster,
sen diskade hon och jag cyklade & handlade cola och halstabletter.
nu kollar jag på fångarna på fortet, skitbra program!
vi hörs snart.
pusss

ha en trevlig skoldag eller vanlig dag!

nu tänkte jag att jag snart skulle stänga datorn och gå upp & lägga mig i sängen, möjligen starta en movie!
eftersom skolan börjar imorgon så måste man ju vara utvilad sägs det!
jag ska upp halv nio för ska ta bussen halv elva till klippan.
i klippan ska jag leka med dani banan!
TOPPEN TOPPEN!
sovgott
&
drömsött
pusspuss'
hörs imorgon!

väntan är lång´

en dag kvar - skolan börjar imorgon...
längtar vi eller?!
JAAAA!
spendera varje dag med min bästavän daniella skogh, toppen!
idag vaknade vi vid tolv tiden.
det blev frulle, mycket gott.
sen körde vi till ängelholm för att kolla på hans skola, superfin. lite avis blev jag :$
när vi kom hem kollade vi på sagan om konungens återkomst, tredje filmen dåva!
så nu har jag sett alla tre!'<3

när den var slut gick vi ut för att träffa micke, vi satt och pratade på stationen.
sen promenerade jag till oj för att handla chääps.
när det var gjort gick jag tillbaka till andi & micke :) <3
jag följde honom hem lite innan åtta & sen gick jag hem.
så nu är jag hemma & kollar på two hand a half men.
pusspuss'


bästa slutet på sommarlovet´

älsklingen frågade mig om jag ville spendera min natt hemma hos honom & jag ville det så jag frågade mamma!
hon sa naturligtvis JAAA!
& jag blev riktigt jävla glad :$
jag och andreas gick hem till honom för att sedan gå hem till mig så jag kunde packa & duscha.
när jag efter tjugo minuter var klar med det gick vi till oj och handlade gottis.
& när vi kom hem till honom blev det massa mys och sagan om de två tornen.
superbra film, verkligen! (y)

det bästa med detta slutet var att jag fick spendera tiden med den jag älskar mest i hela världen! ´<3
GREEEEAT!

barnvakt med älskling

i lördags vaknade jag vid åtta tiden för jag skulle möta älsklingen halv tio på oj.
jag gjorde ve mig & plockade undan lite smått på mitt rum.
vid kvart över nio började jag så smått gå till oj.
älsklingen var där prick halv ;)
snacka tajming! ´<3

vi gick till emil och anton & var där cirka kvart i 10 :) , perfekt!
vi spenderade hela dagen där, med lek & film.
till lunch blev det pizza, men även en massa glass!
vid tre tiden kom micke och denise, de kom in & väntade tills vi kunde gå.
när vi var klara där sa vi tack så mycket & gick.

otroligt bra dag med emil och anton ´<3

första filmen - sagan om ringen! ´

jajamensan, sagan om ringen går på tv och jag sitter som klister i soffan!
jag såg första filmen i den serien för någon vecka sen, superbra!
imorgon går tvåan och trean går på söndag så helgen är bokad! :)

idag har jag inte gjort speciellt mycket.
jag stack till väla, skit tråkigt att gå själv där.
jag fick med mig hem en skolkalender, armband och örhänge men inga block :/ <3
när jag kom hem till åstorp träffade jag jacob och markus, hade selle med dom till lidl.
sen cyklade jag hem och duschade & gjorde ve mig.
kvällen spenderade jag med familjen hemma hos martins föräldrar.
där blev det kräftor och räkor till mat och sedan godis & som fika blev det äppelkaka!
snacka om att jag är mätt i magen nu.

iallfall så ska jag snart gå och lägga mig eftersom jag ska vara barnvakt imorgon/idag.
klockan ringer och väcker mig åtta, alltså om åtta timmar, TOPPEN!
såklart så hjälper min underbara pojkvän mig så det ska nog gå! (v´
ha en suverän natt och morgondag så hörs vi imorgonkväll.
massa kramar och pussar till er´

dagens outfit:
rosa/vit skjorta
rosa skor
vit linne
leggins

walking in Memphis

killevippen på dig du, din fiskbulle! :*
tessan är klar och vaken minsann!
jag somnade såklart i soffan inatt också, sköönt!
vaknade vid tio och gick & la mig i sängen.
klockan ringde som vanligt tolv och då gick jag upp.
micke och mamma ringde så jag pratade med dom och sen gick jag ner.
nu har jag sminkat mig och plattat håret
& bussen går om en timme! :)
toppen!
det är såhär att idag ska jag åka till väla för att handla lite till skolstarten hade jag tänkt.
det blir att åka ensam för ingen annan har svarat ifall de vill med eller inte...
& jag måste dit så, lite tråkigt men finns inget att göra.
ni får ha en underbar fredag för det ska jag.
jag älskar dig så mycket, du vet vem!
pusss'

el amor no es fácil ´♥

en sekund utan dig är som en hel evighet´♥

idag har jag inte gjort speciellt mycket. jag plockade ner tältet, städade undan på mitt rum, gjorde mat till mig, städade nedervåningen, duschade och gjorde ve mig.
när mamma & pappa kom hem bestämde jag mig för att sticka till min syster & hennes pojkvän, precis som alltid är jag välkommen! :)
under kvällen har jag kollat på tre filmer med min syster´♥
har saknat henne fruktansvärt mycket! :/♥
vid tio tiden cyklade jag hemåt & tog på mig en tjocktröja och gick ut en runda.
det är riktigt mysigt att höra när löven rör sig och igelkottarna kryper runt omkring en.
när jag kom hem gick jag upp & bytade om och nu sitter jag här med musik i öronen.
tvn är visseligen på men jag är inte speciellt intresserad, finns inget bra på tv.
som sagt, ska inte vara uppe så sent idag för jag är riktigt trött.
& det tråkigaste är att jag saknar andreas fruktansvärt mycket..
ni får ha det bra.
puss

do you wanna suck my balls? :*

jag glömde visst lägga in inlägget jag skrev igår morse, haha! det är inte lätt att bli gammal i dessa dagar!´<3
igår vaknade jag tidigt för att gå till älsklingen och umgås med honom, för det behövs.
vi var hemma hos honom och tittade på film.
vid fyra tiden träffade vi micke på bron och sen började dom snacka med en kompis till dom. till slut så gick dom vidare till gymmet och jag cyklade hem för att hämta pengar till cola och godis.
jag hämtade och handlade det & sen cyklade jag till min syster och hennes pojkvän.
hos dom blev det korvstroganoff med ris & sen godis till efterrätt och när pajen kom fram så blev allting skit.
jag bråkade smått med alla i mitt liv typ, med ida, sarah och andi.
det blev många tårar pga allting.
jag mötte sarah och ida på stationen & vi gick hem till mig och satte upp tältet :)
det är väldigt jobbigt när det är ljust men det är svårare när det är möörkt.
sen när vi gick ut så gick vi till rågen & snackade om allt och inget.
eh, till slut bestämde sig micke och andi sig för att sova hos mig iallfall.
vi gick hem till mig och var där klockan elva.
under natten blev det mycket diskussioner men det fixade sig till slut, som tur var!
imorse vaknade jag klockan åtta & då gick jag in och la mig för det var äckligt varmt i tältet. jag försökte väcka dom andra men dom sov ju redan så gott så jag tänkte liksom skitsamma (!?) ´<333
jag blev väckt när ida kom in i huset vid nio tiden & sen vid tolvtiden kom resten av folket in på mitt rum.
då blev det en massa mys med älsklingen men först sa jag hejdå till ida och sarah.
älsklingen och micke hjälpte mig litegrann med tältet men sen fixade jag resten själv.
under dagen har jag bara diskat, plockat undan och lagat fiskpinnar med icke-kokta potatisar -.-' äckligt
hahaha, nu kollar jag på eva rydbergs filmen men jag ska starta dammsugaren & sen sätta på kaffe.
ikväll ska jag vara med andreas, micke och kanske ida & sarah om de orkar komma hit(v´
håller tummarna för det, för lovet är snart slut och vill de ska sluta bääst!
jag har bestämt mig för att jag ska lägga mig i tid idag också,
men iallafall dammsugaren väntar!
ha en trevlig torsdag.
pusspuss'

RUBRIK?

snart börjar skolan
& då börjar mitt liv som vanligt igen.
jag får träffa min bästavän dagligen och det kan ju inte bli bättre då!
lite förändringar sker i livet alltid, men nu är det extrema på gång.
innan skolan börjar ska jag:
+ städa hela mitt rum så det blir skinande rent
+ köpa grejer...
- pennskrin
- pärm

orkar - pallar inte bry mig!

long time ago, ohyes!
jag har inte haft orken, tiden eller lusten att skriva till er! förlåt.
iallfall, helgen som var nyss spenderade jag i göteborg med min familj.
vi tog tåget i fredags från åstorp vid åtta tiden och min älskling kom till stationen & sa hejdå, sorligt nog kunde han inte följa med :/<3
iallfall så fick vi sitta i helsingborg och vänta i typ mer än en timme :s segt & tråkigt! men på tåget till göteborg kollade jag och syster på morden i midsomer för jag hade naturligtvis med min dator (a)
det blev en hel del shopping kan man säga, för 1800kr!
jag köpte en rosa mysdress, en lila tjocktröja, leggins, smink, fredperry kofta, klänning, skor & en massa mer.
LOVE!♥
i söndags tog vi tåget tillbaka och vi var hemma vid sex tiden, så jag åkte till älsklingen med allting & visade honom vad jag hade handlat och jag gav det jag hade köpt till honom också såklart.
sen åkte jag hem & chillade.
och det är de jag har gjort sen jag kom hem, har inte haft lusten till något annat "/ <3

jo..förresten, igår var ida och julia här. vi umgicks ute i åstorp och sen på kvällen blev det att bara chilla med micke på stationen för julia och ida åkte hem "/ <3
natten igår blev väldigt lång och väldigt besvärlig enligt mig, om ni frågar mig.

iallfall så är det nya tag som ska tas nu för jag orkar inte sitta fast i denna gropen mer.
pusspuss

aldrig ska jag sluta älska dig♥

en månad med min älskade pojke idag! 

en månad fylld med både skratt och tårar
men även med kramar och kyssar.
och jag älskar varenda minut av den.
jag kan inte beskriva hur mycket jag älskar dig.
det ska vara du & jag, det är bara så & det ska vara så!
jag älskar dig & kommer aldrig någonsin släppa taget om din hand.
fjortonde juli tvåtusentio, dagen jag förstod att det fanns en mening med livet

jag älskar dig andreas rasmussen´

haft mycket att göra

dålig uppdatering pga att jag har umgåtts så mycket jag kunnat med den jag älskar mest på denna planet,alltså min pojkvän men har även träffat mina vänner & hunnit vara barnvakt också till och med.
bilder från barnpassningen kommer någon dag snart.
det är snart bara en vecka kvar av sommarlovet/: det är alldeles för sorgligt! men detta är den bästa sommaren i hela mitt liv. jag träffade en underbar och perfekt kille som jag älskar och jag har träffat jättemånga nya vänner, det känns toppen. livet leker i dagsläget just nu!
nu ska jag skriva en liten text till min pojk.
sovgott så hörs vi!
puss

fjorton dagar & åtta månader!

man kan inte mer än längta!´

sarah följde med mig hem idag. jacob mötte oss på stationen & vi hade selle med honom till gatan och sen gick han upp & vi ner. hemma hos mig gjorde vi ve oss och jag bytade om & sen gick vi ut igen. vi träffade en massa annat skojsigt folk, namnen nämns inte.
sen blev det att gå hem för att kissa & sen direkt promenixade jag & sarah till björnekulla fabriken för dit skulle andreas komma, äntligen! när han kom så satt vi där och chillade ett bra tag, tills min mamma ringde och sa att det var mat. vi gick hem till mig och käkade, allihopa förutom sarah för hon ville inte ha -.-'
vid matbordet blev det som det blev, förlåt andreas´<3
när de äntligen var klara gick vi från bordet och upp på mitt rum. där var jag förbannad så vi gick ut snabbt. vi promenixade till elin och sen kom micke dit. vi gick till rågen och var där med mia och jonna & deras vovve tammie. vi lekte med hunden och jag mös med älsklingen'.
vi började gå mot stationen för att möta mellis & lämna sarah också. på red and blue köpte jag två klubbor, såna blååa! :$ mums. på stationen satt vi och snackade & andreas försökte få en klubba av sarah OCH LYCKADES! många grattis kramar & pussar till dig älskling.
sen skulle andreas, micke, mellis och hans lillasyster hem så vi sa hejdå till dom & andreas försökte sno min klubba den lilla rackarungen´<3
jag och elin väntade med sarah på stationen men jag var tvungen att gå för jag skulle vara hemma. en äcklig gubbe följde efter mig så jag sprang ikapp min granne & hennes kompisar. jag hade selle med dom hem, tack så mycket(a' med henne snackade man en massa gamla minnen som jag saknar något fruktansvärt.

iallfall så är jag hemma nu & ska snart stänga datorn för att gå upp till mitt rum och starta en film som jag sen somnar till förhoppningsvis!':)<3
imorgon ska jag inte göra så mycket, chilla & ta det lugnt med livet och sova LÄNGE!
SOVGOTT!
pusspuss'

en massa bus i natten!

igår städade jag hela huset för mamma bad mig för hon jobbade & sen skulle hon laga mat direkt. så sa jag att jag kunde göra det (a) efter de satt jag bara på mitt rum med musik på högsta volym & dansade runder som ett litet barn, helt underbart!
vid halv sex tiden började jag promenera mot stationen för jag och mellis skulle ta tåget till helsingborg arton.nolltvå! micke var också där, vi satt på oj och snackade & sen promenixade vi vidare till stationen. på tåget satt vi och snackade om allt och ingenting, fast mest om dani! ':)
när vi äntligen var framme i stan så gick vi ut och väntade på sarah för hon skulle komma med bussen lite senare. när hon hade kommit gick vi in på knutan och där träffade vi jonte lindfors, kuksson, någon randåm tjej och även smurfen, fast han kunde inte hälsa ':S
vi åkte hem till sarah för att lämna mina grejer och sen tog vi bussen vidare till stattena för att äta på donken. det blev en väldigt billig middag eftersom jacob jobbar där (a) busigt värre!
vi umgicks med jacob ett tag och sen tog vi bussen med honom till åstorp för att sedan ta nästa tåg hem. i åstorp satt vi bara och snackade med micke och jacob! vi tog tåget tillbaka hem vid elva tiden & då blev det donken.
sen åkte vi hem! (a)
under natten blev det mycket drömmar. jag & sarah hittade på en massa bus! vi tänkte bada i hennes förra pool, hoppade på någon randåms studsimatta och vi låg typ på marken överallt & skrattade åt allting! :)
vi sa hejdå till robin och otto & sen blev det msn för henne och sms för mig men jag somnade igen i min egen dröm!':)
jag vaknade klockan åtta imorse och då väckte jag sarah för vi skulle gå till hennes pappa och vara där. vi käkade vars en hamburgare här och nu gör vi ve oss för fulla muggar! snart ska vi ta bussen till stan för att ta tåget till stan.
i åstorp ska vi umgås med min älskling, jacob, micke, elin, oscar och säkert några till precis som vanligt.
ha en trevlig tisdag för det ska jag'<3
pusspuss'

hon är så söt så ;o <3

jag vaknade fyra imorse av att en idiot ringde mig och idioten heter då jocke mellberg ofc :) han ringde mig då för att fråga när vi skulle ta tåget idag så jag blev riktigt lack -.-' kommer inte ihåg vad jag svarade men iaf :$ hihi.
iallfall så vaknade jag vid tolv tiden och då startade jag hip hip hora och sen lagade jag lunch. det blev makaroner med köttbullar (a) nu väntar bara disken -.-' orkar inte.
jag skulle precis börja diska men då fick jag ett sms av mellis och jag blev riktigt sur så jag startade datorn och började diskutera x) men hon vågade inte fortsätta.
iallfall så ska jag diska nu och sen ska jag dammsuga hela huset & sen äntligen blir det duschen!
pusspuss'

your naughty schoolgirl!´(:

förlåt för dålig uppdatering men har inte haft tillgång till någon dator & har inte haft orken eller lust heller.
igår blev det en massa mys med älsklingen. vi kollade på sagan om ringen & gjorde ve hemma hos honom. sen gick vi till roma för att träffa micke, mellis och elin. då ringde jag dani för jag ville träffa henne så hon satte sig på tåget till mig :*. jag stack hem och hämtade pengar för att kunna handla godis & annat mög. på ojs parkering ramlade jag av cykeln så allting flög ut ur väskan också slog jag i huvudet i marken men inte fan hjälpte det! 
när jag hade rest mig upp & sånt så cyklade jag iväg till stationen för att möta upp dani. det var typ tjugo minuter tills att hennes tåg skulle komma men jag la mig på en bänk och vilade för hade fett ont i huvudet.
när äntligen dani kom emot mig så cyklade vi iväg till lidls parkering där andi, mellis, micke, elin, emil, jacob och oskar var men sen stack vi & då blev det att hålla till vid lekplatsen där elin bor.
under kvällens lopp blev det mycket skratt med underbart folk!'(:
vid tio tiden blev det att plocka ihop & bege sig mot stationen för att dani skulle åka hem. jag skjusade henne och oskar skjusade mellis fast han hoppade bara av cykeln och började springa helt randåm. vi lämnade henne på stationen och gick vidare hem till andi. vi mötte elin vid bommarna! :)
när vi väl kom hem till andi blev det bara att chilla & snacka litegrann. sen kom några kompisar till dom så det blev ännu mer chill och snack. till slut satte vi oss där inne i soffan & då kollade vi på tv! :)
i slutet av kvällen blev det lite problems men vi fixar allt. vi satte oss på hans rum och kollade på youtube filmer & sen kom hans föräldrar och då gick vi och la oss i källaren där vi skulle sova.
andi somnade först, sen mellis, sen micke & sist jag. klockan tio släckte jag ögonen för att somna!
idag vaknade man först klockan tolv för att ta en tablettfan & sen somnade jag om med älsklingen bredvid mig, riktigt mysigt :$ sen vaknade man vid två tiden & då fanns det ingen chans att man kunde somna om eftersom pojkarna började sjunga och sånt.
vid fyra tiden blev frullen klar, det blev äggröra, våfflor, macka, korv och ja kanske något mer. sen kom min kusin, josse och elin men det var bara elin som kom in.
hemma hos han blev det bara chillande och sen stack vi ner till roma för att käka fast jag stack hem och duschade och sånt först & sen träffade man på mazken ,faddi och bibban! :)
jag cyklade hem klockan tio. då hade man bara stått och sagt hejdå till älsklingen i typ tio minuter :/ lika svårt varje gång fast idag var det ännu svårare...
jag ville bara kidnappa honom som den buse jag är! :$ hihi

nu sitter jag bara här och chillar, ska snart nanna.
imorgon blir det chill och sånt mys med mig själv.
pusspuss'

elskliiing :$ ♥

hihi, dagen började med att jag vaknade av telefonen klockan tio. men jag låg kvar i sängen & drog mig. vid halv elva gick jag ner i duschen och när jag hade duschat gick jag och la mig igen. till kvart i tolv låg jag i sängen & sen gick jag ner och fönade håret. när det var någonlunda torrt plattade jag de & sen sminkade jag mig. & vet ni vad? jag hann minsann inte med någon frukost idag! :'/ <3
när jag skulle börja gå till min älsklings jobb, så börjar det regna. det var ungefär som att himlen öppnade sig och hällde flera spannar med vatten över oss. jag snodde min systers paraply men blev lika blöt ändå för det var inte så stort ;) när jag kom till björnekulla, under taket slutade det genast att ringa.. så jävla typiskt! -.-'
när andreas slutade gick vi till oj för att handla mat, till mig, han & hans föräldrar. vi skulle nämligen laga maten idag!:'* tänk så duktig jag är ibland!'<3
det blev rostbiff, klyftpotatis, pommes, bernaisesås & grönsaker, verkligen supergott!'<3. vi gick hem till honom & chillade framför tvn och sen kollade han på en massa videos på youtube & då halvsov jag! :$'<3.
vid fem tiden hämtade mamma mig för jag skulle hem & plocka undan på mitt rum -.-' fast jag gjorde inte det i vilket fall som helst. innan jag cyklade till älsklingen igen blev det inom oj & handla litegrann!<3.
jag pratade i telefon med älsklingssarah när jag cyklade dit! vi pratade om allt och ingenting, men lika glad är jag men gladast är nog sarah!:$'<3. hihi, när jag kom till andreas låg vi och chillade & tittade på room raiders, superkul! (a
det var kanske vid åtta tiden vi började med maten, han är verkligen superbra på att laga mat, enligt mig!'<3
vi satt och åt på hans rum, mums vad gott det var!(:
när vi hade ätit så kollade vi lite på en film och sen bytade han om & vi gick ut. naturligtvis tog vi med lilla mille. vi mötte micke vid fabriken & sen gick vi mot stationen där vi satte oss på en bänk -.-' jag tröttnade ganska snabbt på det så jag tog mille & promenixade till fabriken igen för det är närmare hem till andreas och vi skulle hem typ en fyrtio minuter senare.
på fabriken kastade vi stenar som mille sprang och hämtade & lekte med ;b ett busfrö är hon!'<3. när vi var där vid fabriken stod det en gubbe i fönstret och glodde på oss. jag kan inte förklara hur läskigt det var! :S
jag och andreas halvsprang hem för han skrämde upp mig med en massa skit så det var nästan bud på att ringa pappa så han kunde hämta mig men jag klarade mig hem!
under hela cykelvägen pratade jag med min älskling så han visste att jag mådde bra & allt de där. när jag kom hem och hade låst cykeln la vi på & jag gick in. 
i förtöljen satt pappa halvsovande tror jag x) men han har lagt sig nu & det ska jag också göra snart.
just nu sitter jag och tittar på någon urdålig film :s den suger verkligen! 
nu ska jag ta ett stort glas cola och sen ska jag borsta tänderna & gå upp och nanna i min säng. mysigt!'<3
vi hörs imorgon era fiskar.
pusspuss'

ja sam zmija a ti si žaba, žaba !

jag är en orm och du groda, zab ! :)
nu ska jag inte blogga förrän imorgon! jag kanske hinner de innan jag går iväg ut mot det fina vädret som kommer imorgon, hoppas jag! :$ ialfall så får ni ha det så bra tills vi hörs igen.
sovgott kära ni!
pusspuss'

så hvad sker der i denne weekend?´

ja, vad händer denna helgen? :)

fredag: umgås med älsklingen & folk.
lördag: umgås med älsklingen & folk och även sova borta :$
söndag: vakna hos .... & umgås med folk.
för min del låter de toppen! :$
vad ska ni göra? (a)

vad är kärlek!?´♥

två själar med bara en tanke - två hjärtan som slår som ett´♥

gud vad jag är gullig idag då! :$
jag tänkte berätta vad jag ska göra idag/fredag.
- först av allt tänkte jag vakna & ta mig en lång, skön dusch! & för en gångs skull ska jag äta frukost hade jag tänkt, ifall jag hinner! :$ jag ska även göra ve mig och sånt därn´t. klockan halv ett ska jag börja gå mot min kusin för hon ska ha mitt sommarkort idag, sen ska jag promenera vidare till andreas jobb! :* under dagen ska jag nog bara vara med min pojke & sen under kvällen blir det nog att träffa folk. helt toppen låter de!
men vet ni en sak som är säker?!
det är att jag saknar min bästa vän, daniella skogh!♥

två månader idag (v´

en helt toppen dag!
dagen började med att man vaknade tolv & gjorde ve sig. jag mötte cassie, elin och joan vid rågensskolan, dom följde med mig till björnekulla för andreas skulle sluta jobba. när han hade slutat gick vi till rågen igen, där blev det en massa busigheter! en massa cyklar låg ute på skolgården så de tog vars en cykel och cyklade runder så en lärare blev ursinnig och jaga dom x) hahaha. sen skulle cassie och elin gå och byta om & då blev det som det blev.
jag och andreas skiljdes åt :/ & jag gick till björnekulla för jag behövde tänka. sen mötte jag andreas och joan vid red and blue igen, vi gick till björnekulla eftersom cassie, elin och linus var där. jag stannade inte där heller en längre stund, jag gick vidare till rågen för jag behövde tänka. där var andreas och joan så jag gick med dom hem till joan för att chilla! :)
till joan kom sen micke och mellis, det blev en massa snack och skratt & sen var jag tvungen för att springa iväg mot barnen, fast mellis följde med x) han gick med mig och helt plötsligt förstod han inte vart han var påväg så micke fick komma och hämta honom.
jag gick hem till emil och anton där jag har spenderat min kväll. pannkakor till mat och en massa snygga bilder tagna! underbara minnen får man med dom två pojkarna. pappa gick dit ikväll och mötte mig för jag ville inte gå hem själv.. tack! :$
ps. jag & andreas träffades för första gången för två månader sen!
ha en trevlig kväll.
pusspuss'

amour vincit omnia

kärleken övervinner allt

nu närmar sig klockan tolv & det börjar bli dags att släcka ner datorn. imorgon blir det att umgås med älsklingen och en massa andra! vid femtiden blir det att vara barnvakt åt emil och anton, antingen följer andreas med eller så får jag fixa det själv.. det märker vi imorgon! :)
men hoppas ni får en underbar natt och drömmer många underbara drömmar.
vi hörs imorgonkväll om jag inte hinner blogga innan!
pusspuss'

mormors kanelbullar :*

jag är precis hemkommen efter en mycket härlig kväll tillsammans med mina vänner. efter jag hade varit och handlat cyklade jag hem med sakerna & sen promenerade jag till oj för att slänga skräp. på lidl skulle jag träffa men jag gick iväg till rågen istället där micke, mellis, fidde, joan, sibel, madde, emma och några till var :) micke undrade om jag ville följa med till hans ragg & jag sa självklart ja, för jag är lite speciell ;)
när vi kom till hans ragg visade sig vara en tjej som jag känner ;o jag träffade henne för ett år sen på helsingborgsfestivalen. hon började prata med mig på bussen in till stan, mycket härlig tjej. vi stannade där ett tag men micke började frysa så vi hämtade en tröja till honom & sen blev det att köra och handla godis & dricka till oss, det blev chäääps och cola mums! vi körde sen till rågen för att hitta de andra men de var borta så vi ringde & det visade sig att dom var i perslund!(:
när vi kom dit sprang pierre och mellis runt som idioter och elin gömde sig innanför tröjan. i perslund hände det inte så mycket så vi stack därifrån ganska snabbt. jag hade selle hem med pierre och elin, mycket trevligt.
elin skjusade mig sista biten, tack så mycket.
nu har jag placerat min fina rumpa i soffan. i mitt knä har jag datorn & till höger om mig har jag en skål med chääps och precis framför mig har jag en tallrik med nybakade kanelbullar och även ett stort glas cola. vilken myskväll det visar sig jag ska ha ikväll, mycket najs!
jag hoppas även på att sex and the city börjar snart. vi hörs senare! :*
pusspuss'

ska iväg & handla

nu ska min syster göra en fläta & sen ska jag cykla iväg och handla till henne för hon är sjuk! :/
det blir cola och ska smaska i mig lite godis senare ikväll
men finns på telefonen!
pusspuss

BRB!

mat... ♥

jag gillar ligga och titta på molnen

citat av: bästa daniel! ♥
efter att jag hade ätit upp min glass vaknade mamma till & pappa kom hem och även min syster kom ner från övervåningen. det har varit såhär att min syster och min mamma har sovit hela dagen pga olika anledningar & pappa har inte varit hemma, de är de enda jag vet om honom. x)
men iallafall, jag åt glass & tittade på eva rydbergs film, men när pappa kom så ville han inte kolla på de så han stängde av och satte på något han gillade.
medan han gjorde de satt jag naturligtvis på datorn och msnade med folk, nu pratar vi om daniel, dani, anden och amelie! :) mycket trevligt & många goda skratt har man fått.
nu är det snart dags för mat, idag blir det lax, potatis och romsås!(a´
efter maten blir det antagligen datorn igen eftersom inget folk är ute  åstorp ikväll.. dom är på annat håll! :( om inte någon gullig bulle vill komma till åstorp & träffa mig? :$
intresserad? hör av er snarast isåfall.
pusspuss'♥

glass m strössel & maränger

mums, min mage skriker efter de! :D
jag kom hem för någon timme sen :) jag vaknade vid elva tiden, då blev det duschen! jag duschade i typ 40 minuter & sen blev det fix och frulle. jag hann till & med att diska innan jag gick hemifrån.
jag började gå mot älsklingens jobb kvart i ett så jag var där i tid idag. vi promenerade hem till honom. det blev inte mycket gjort hemma hos honom för min del, men han hittade på en hel del. till slut gick vi upp på hans rum där det blev att kolla på tv :)
vi kollade i någon timme men bestämde oss för att gå ut sen, för han skulle till micke & jag skulle tydligen hem (; iallfall så blev det så.. vi skiljdes utanför hans trädgård. :/ saknar honom redan <3
jag promenerade hem till mig iallfall och träffade på fidde & joan, trevligt men det blev inte mycket snack för ville hem. väl hemma så bytade jag om till shorts och nu ska jag fixa med glass :)
jag kollar minsann på eva rydbergs film ännu en gång, typ 20onde gången sammanlagt på 3 dagar -.-' börjar tröttna men orkar nte byta film :$
jag uppdaterar senare.
pusspuss'

nu säger tessan godnatt

nu är det som så att tess ska stänga datorn och nanna kudden eller kolla ännu på en film! :)
jag har smsat mamma och frågat så nu håller vi tummarna okej?! :*
imorgon ringer klockan 10 för att jag ska upp och duscha & sånt,
sen klockan 1 ska jag vara på älsklingens jobb för jag ska vara med honom!
myspys på det. jag älskar min pojk :* <3
ha en bra dag.
pusss'

liseberg?! ^^

28 augusti ... JOINA?!

allting har en förklaring

blev en hel del bråk ikväll men det löste sig "/
jag missförstod och han blev sur.
men kärleken ska inte vara enkel.
jag älskar dig mest andreas♥

g-graaawr!

ja, jag kollade ju som sagt på eva rydberg filmen både innan och efter maten..
efter maten fick jag även reda på att älsklingen inte kunde komma till mig för han skulle hem och äta & sen ville han sova för han var riktigt trött och jag förstår honom.
under kvällen har jag bara suttit på msn & skrivit med folk och även smsat med folk! :) jag har även gjort en ny grupp på facebook och den är verkligen tillgänglig till dig, ditt as! :) <3 vissa vet, vissa inte! :$
jag kollar som sagt på film och webbar med äälskling dani :)
men måste stänga datorn nu, hoppas ni sover så gott inatt.
pusspuss'

tessan är så tjukk!

idag vaknade jag vid elva tiden men reste inte mig förrän vid tolv tiden. då blev det duschen direkt & sen vid kvart i ett började jag gå mot älsklingens jobb för jag skulle träffa honom men den jäveln hade redan börjat gå hemåt :) så jag fick gå efter honom.
vi var hemma hos honom i några timmar & sen skulle han och micke iväg och fixa några grejer så jag promenerade hemåt. jag satte mig vid datorn men någon timme senare skulle vi äta, det blev tacos & glass till efterrätt :) mums vad gott det var! iallfall jag sitter vid datorn nu igen för annars skulle det inte blivit någon jävla uppdatering idag iheller..
jag har som sagt väntat på att andreas ska komma till mig men nu vet jag att han nte kommer.

jag ligger i sängen och kollar på film nu så jag ska stänga datorn och hänga med i filmen.
jag finns på telefjongen om ni vill mig någonting! :)
ha en bra kväll'
puss

drömma går ju..


detta hade jag kunnat ha på mig en helt vanlig dag men även på en fest.
jag älskar verkligen armbanden och jackan :$

du snackar i nattmössan! :D

jag är pigg & vaken, eller ja vaken iallfall! :) jag vaknade vid halv tio tiden och undrade varför jag inte hade blivit väckt av min klocka men det berodde såklart på att det stod att den skulle ringa klockan tio!'<3
haha, klockan tio ringde den också minsann men jag stängde av den och vaknade tio i tolv precis som alla andra dagar. då blev det att tvätta håret & sen gå och handla på oj för att sedan promenixa till älsklingens jobb.
jag träffade andreas på björnekulla och sen började vi gå hemåt mig, för vi skulle vara här idag men han fick andra planer så han stack lika fort igen, men det är lugnt :)
hahaha, vi kan träffas senare ikväll kanske.
nu ska jag stänga datorn och fortsätta kolla tv eller så går jag upp på mitt rum & starta en film, för där är jag iallfall uppskattad(v´
ha en trevlig dag, hörs ikväll.
puss

månen är det första håll platsen på vägen mot stjärnorna

citat av: linus hultgren.
jag glömde ju skriva att jag gick ut innan ikväll. jag cyklade till rågen & somnade till i gungan -.-' fast jag vaknade till när cassie, elin och linus kom i hans bil för den kan jävlar i det inte smyga :) hahaha.
vi bad cassies bror passa min cykel för vi skulle handla lala och dricka, så vi körde till oj x) där träffade vi linus kompis, tom hette han nog i think x)
iallfall så körde vi tillbaka mot rågen fast påvägen såg vi andreas och micke så vi vände fast då ringde cassies mamma och påminde oss om cykeln ;) hahah. vi hade glömt bort att dom passa min cykel :$
iallfall, så cyklade jag hem och lämnade den & tog en flaska cola och gick till lidls parkering. vi körde runder lite här och var, typ ausås hållet och där träffade vi min systers pojkvän, han cyklade som en dåre :p
sen körde vi till järnvägsbron för det började regna fast körde lika fort tillbaka till rågen & där ordnade allting upp sig. jag fick förklaring på varför dagen varit som den varit & jag kunde tänka positivt och se det ljusa igen! :) lika härligt som alltid.. <3
iallfall så skulle linus hem lite senare så han körde men cassie, elin & jag satt kvar och snackade ett tag på rågen och sen fick jag hårda ord på att jag skulle gå direkt hem för jag fick inte gå ute själv i åstorp -.-' <3

jag gick minsann hem direkt också och nu kollar jag på eva rydbergs film ännu en gång, sjätte gången nu! :) hihi.
men ska gå ner och fixa min mat nu, börjar bli hungrig :$ hihi.
pusspuss

nattmat väntar :*

nu ska jag minsann stänga av datorn innan klockan tolv så inte lilla pappsen blir sur på mig :$ hihi. jag ska minsann gå ner och värma en pizza i micron eller så blir det en tekaka med ost, jag får se vilket jag är mest sugen på sen.
som efterrätt blir det massa glass & en massa strössel, mums! kan man ha det bättre eller? :)

hoppas ni får en underbar natt.
jag ska lägga mig i tid inatt.
sovgott & drömsött.
pusspåer!

go go go för hif ´

serieledare hif i alla väder på gator röda & blå ta dom, ta dom!

jäädrans spaghettitomte ^^

hahaha, så jävla skön stil eva rydbergs pjäser har! :p
jag har suttit och kollat på hennes film hela dagen, typ femte gången nu :)
iallfall så har jag ätit spaghetti och köttfärssås precis, det var ju inte gott för jag var inte hungrig precis.
jag ska ta på mig ett par jeans och sen ska jag cykla till rågen för att träffa cassie & linus, för jag orkar nte sitta hemma mer :/
finns på mobilen
puss

tjocke tessan

spaghetti & köttfärssås serveras på matbordet hemma hos mig, klockan NU!
SEEYA!

mina pååjkar älskar mig :$

så mycket älskar dom mig! :$ ♥

kärleken är inte lätt

idag vaknade jag klockan tolv, precis som alla andra dagar. jag och dani låg kvar fast halv ett ställde hon sig upp och sa att hon var tvungen att gå -.-' :s :(
när hon hade gått blev det att äta frulle och nu sitter jag i min säng & äter chips och lala. mums!

ska göra ve mig och gå en runda. vi hörs.
pusspuss

RSS 2.0