Love my life atm ♥

Godkväll. Nu är jag hemma och jag är fruktansvärt seg & trött, men har varit med om många äventyr idag som jag ska dela med mig av!

Under dagen hämtade jag Emil på skolan, vi gick för att käka lite pommes och sen bestämde vi oss för att hämta hans lillebror också, Anton. Vi gick hem till dom men min pappa fick komma för jag fick inte upp dörren. Väl hemma där kollade vi på film och gillade läget liksom. Blev lite tjafs men de löste sig på bästa sätt. Någon timme senare kom även Ida dit, för de blev inte av att umgås med min kära pojkvän idag heller.

När Emil och Antons mamma kommit hem gick vi ut för att träffa Cindy och sen för att käka. Vi gick runder lite här och lite där, & hade allmänt roligt. Träffade även på Angeliqa och fick reda på senaste nytt i hennes liv, trevligt som alltid.

För ett tag sen tog Ida tåget hemåt och i regnet gick jag och Cindy hem till oss. En härlig kväll med många goa skratt. Love my life atm ♥

Nu ska jag sova. Natti

Ps. Jag färgade pojkarnas hår innan, så här är bilderna på dom. Riktiga snyggingar!



Min guldpojke

Hej på er allesammans.

Nu har jag varit i skolan, haft en lektion och slutat för dagen och åkt hem så nu är jag här. Planerna inför dagen är att vila ett tag nu på morgontimmen och sen runt tolv tiden ska jag göra ve mig för att hämta min guldpojke, Emil. Vi ska hitta på en massa bus, bara han och jag hade jag tänkt. Efter jag varit med han i några timmar är tanken att jag ska träffa min kära pojkvän men vi får se hur de blir med den saken.

Vi hörs senare ikväll. Kram

Besviken

Nix, det blev inte att träffa min lilla älskling inte. 

Därför placerar jag mig i sängen och tar de lugnt med ... mig själv. Godnatt

Vill inte bli besviken

Nu är jag vaken igen, har dock inte sovit tills nu så oroa er inte. Jag sov en timme och sen vaknade jag och startade en film och läste i min bok som jag köpte uppe i Göteborg. Den är speciell men väldigt bra än så länge. Efter läsningen och halva filmen ungefär var det dags för mat, köttbullar med makaroner. Mycket gott, det var min mormors köttbullar och dom är så goda!

Nu ska jag kolla på tv och försöka göra lite på svenskan men jag fattar typ ingenting utav novellen, den är skrivit på ett väldigt konstigt sätt. Jag väntar fortfarande just nu på svar från Andreas, ifall vi ska ses eller nte idag. Klockan börjar bli mycket och den kan bli mycket mer om de fortsätter i denna takten. Så om de inte blir något blir jag bara besviken, men problemet är att jag måste gå och handla innan det stänger också. 

Vi hörs antagligen senare. Kram

Powernap

Tar en powernap nu, i en timme eller två. Är trött som ett as. Hörs ikväll

Härlig vecka

Måndag: Skola 9.45-14.00 - människor i behov av stöd och mentor,
vila, städa och ta det lugnt.

Tisdag: Skola - 09.45-11.05 - människor i behov av stöd,
fixa praktikplats, göra läxor, träffa andrea(?) och ta det lugnt.

Onsdag: Skola 08 .25-9.25 - engelska,
ta det lugnt och träffa ida(?)

Torsdag: Skola 9.45- 14.10 - samhälle, religion, bild,
planera fredagen och ta det lugnt.

Fredag: Skola 9.45 - 15.05 - svenska, samhälle, engelska x2,
festa med ida & carro/tjejkväll med ida och sarah, sova hos ida

Lördag: Kräftskiva hos mina gullungar eller ha en myslördag med min älskade älskling!

Söndag: Äta middag hos mammas moster i Höganäs, Andreas med eller inte med(?)

Soft vecka eller vadå! Knappt någon skola. Jag klagar inte.

I'm home

Jag är hemma och har varit det ett tag. Vi fick som sagt en uppgift på svenskan så vi skippar lektionen imorgon, skönt om jag får vara ärlig. Jag och Danie tog bussen kl 12 eftersom tågen inte är att leka med just nu. Får se hur de är med dom senare ikväll annars blir det nog bussen till skolan imorgon. Hoppas de löser sig annars får jag gå upp dubbelt så tidigt typ. Fan dessa tåg!

När jag kom till Åstorp innan så cyklade jag till Haganässkolan och pratade med rektorn, om APU-plats. Och yes, de är också klart. Nästa vecka ska jag dit och få reda på i vilken klass jag ska vara i också vidare men jag har iallfall någonstans att vara. Skönt att veta såhär i tid ;).
Just nu ska gör ajg absolut ingenting, inget vettigt iallafall så jag ska ta tag i svenska uppgiften nu snart så jag slipper det imorgon. Men innan jag gör de känner jag att jag ska berätta hur min vecka ser ut, det låter väl bra? Jajamen.

Då fixar jag det. Om några minuter vet ni vad jag har för planer denna veckan. Kram

Ich bin färdig

Läs rubriken och ja, det stämmer. Jag är färdig med allt och lite till som skulle varit färdigt nästa vecka typ, men de är bara positivt tycker jag. Nu ska jag och Danie leta upp svenska läraren och se ifall vi kan få en uppgift av henne med så vi kan skippa hennes lektion imorgon för annars blir det mer än 3h väntetid, igen. Hemskt! 

Får se hur det blir. När vi fått uppgiften eller inte fått någon uppgift så tar vi bussen hem. Skönt att sluta tidigt.

Vi hörs när jag kommit hem.



30 Augusti 2011

Sista dagen denna månaden, härligt det ska bli med en liten september tid ett tag framöver.

Idag vaknade jag lite försent för att hinna med allt man ska hinna med på morgonen. Jag låg och drog mig i sängen & smsade med en massa folk om senaste nytt typ. Jag hann iallafall duscha och göra ve mig så jag såg lite okej ut iallfall och det är det enda som betyder någonting.

Nu sitter jag i skolan, i datasalen med alla i min klass. Tror de flesta är här iallfall. Vi arbetar med uppgiften vi fick i kursen Människor i behov av stöd.. Och uppgiften var då att hitta en artikel som man kunde knyta till kursen typ, så det ska jag börja med nu och om jag blir klar med denna uppgiften i tid så fick jag en annan uppgift utav Inger i kursen Skapande verksamhet för den lektionen kan vi inte ha idag eller imorgon heller. Sug rektor, suger.
Men vi hörs lite senare när jag är klar eller vadå ;)

Dags för sängen

Nu är det dags för mig att släcka ner denna datorn och gå ner för att glo tv ett tag. Hoppas på att det är Jersey Shore idag, saknar att kolla på det programmet. Håller tummarna.

Vi hörs dessvärre inte förrän imorgon, men de klarar vi :)
Haha, godnatt :*

Mitt löfte

Här kommer äntligen lite om min helg.

I lördags åkte jag till Köpenhamn med min pojkvän och hans familj. Vi skulle dit för att vi var bjudna på en konformations fest till Andys kompis då, Kevin. Mycket trevligt var det. I bilen dit satt jag och Andreas & pratade och lyssnade på musik och käkade gottis som jag köpte på båten. Busiga jag.
Väl framme, på festen blev det lite pinsamt för jag förstod knappt vad de sa men kul hade jag. Andreas fick vara nära mig all the time och översätta i värsta fall. Till mat fick vi kina mat och det var supergott men mitt hjärta mådde inte bra så vi fick gå en runda. Till sist blev det bättre med honom och då blev det värre med mig för då kom alla jävla myggor, och jag hade inga tabletter med mig eller i magen. Icke bra gjort, men dock typiskt mig. I vilket fall som helst så var festen väldigt rolig och man fick en hel del minnen & upplevelser och det är alltid kul, tycker jag. När vi körde hem från Köpenhamn så sov både mitt hjärta och hans pappa så jag & hans mamma satt och småsnackade litegrann, och sen lyssande jag på musik för jag var på lite konstigt humör och kände att jag behövde lugna mig. Väl hemma så la jag och Andreas oss och direkt när vi lagt oss till rätta, i varandras famn typ så somnade vi. Lika mysigt som alla andra gånger. Min kärlek till honom är obeskrivlig, ingen kommer någonsin förstå!

I går så vaknade jag vid mitt hjärta som jag hade planerat att göra. Sen kom hans mamma och frågade ifall jag levde pga alla myggbett och ja, jag levde men usch vad mina ben såg ut. Under morgonen och förmiddagen låg vi bara i sängen och pratade & framåt två-tre tiden gick vi för att käka på pizzerian vid honom. Där visades Hif matchen så vi satt och kollade på den & när vi ätit upp fixade vi hos hans grannar. Otroligt fina katter har dom och mysiga är dom. När det var fint och städat hos dom städade vi Andreas rum och precis när det blivit klart så kom min pappa för att hämta mig. När vi kom hem hade mamma lagat mat men jag hade precis ätit så jag struntade i det och gick upp för att städa mitt rum men blev dock inte så utan satt framför datorn. 
Runt 7 tiden ringde mitt hjärta mig och frågade om jag ville komma och käka med honom, & det är klart att jag vill det. Jag cyklade till honom de snabbaste jag kunde och väl där var maten serverad. Sjukt gott var det och jag hjälpte honom med disken och sen tittade vi lite på tv. När klockan närmade sig 10 cyklade jag hemåt för att fixa några små saker på rummet men eftersom någon hade lagt sig så gick inte det. Senare på kvällen gick jag och la mig för att skriva mitt arbete. Det blev klart och mycket bra enligt mig.

Mycket mer har jag inte att berätta. Kram

Början på veckan

Hej på er mina söta bloggläsare.

Det är en ljuv måndag och jag mår som jag förtjänar, trött helt enkelt för inatt låg jag och skrev mitt arbete om nils forsberg och det blev skitbra. Så nöjd så! Idag har skolan inte varit speciellt jobbig, vi satt bara i klassrummet och pratade litegrann & sen fick vi en ny uppgift som ska in nästa vecka, man ska hitta en tidningsartikel om människor som är i behov av stöd typ. Intressant kurs, om vi börjar det någon gång.

När jag kom hem från skolan la jag mig i soffan för att vila så det gjorde jag. Och när jag vaknade till liv en timme senare eller något så lagade jag pannkakor. Precis då skulle mamma laga mat till hon och de andra men jag var hungrig som ett svin och kunde bara inte vänta så jag käkade. Efter maten gick jag upp på mitt rum och skulle städa men det blev inte av idag heller utan jag har suttit här, framför datorn hela tiden.

Men igår så lovade jag er att prata om min helg, så därför tar jag fram ett nytt inlägg och berättar där. Hoppas ni blir nöjda. Snart hörs vi igen. Kram på er!



Gammal men fin bild enligt mig.

Riktig söndag

Godmorgon!

Gårkvällen var fantastisk kul, bara en massa danskar också lilla jag som knappt förstod vad det sa. Tur jag var där med min älskling iallafall. Idag har jag inga fler planer än att umgås med min älskling..

Blir mer uppdatering imorgon för mer orkar jag nog inte idag.

Hoppas ni får en bra söndag.

Bloggar på mobilen

Nu är jag påväg mot Köpenhamn med min älskade pojkvän och hans familj. Planerna där är att vi ska på en icke konformations fest, det är svårt att förklara men kul ska det bli!

Mycket mer än såhär har jag inte att säga, eller jo..
Jag älskar min underbara prins över allt annat även om vi har våra motgångar så är det alltid han som kommer ha platsen i mitt hjärta.



Blir nog en bra lördag

Jag vaknade nyss så piggare är jag trots allt, men huvudvärken och illamåendet sitter kvar. Hemskt hemskt. Man mår som man dricker helt enkelt, men kul hade jag. Nog snackat om det!

Jag ringde precis min kära underbara pojkvän och planerna idag blev som dom skulle helt enkelt. Ska ner i duschen, raka benen & hårinpackning och sen göra ve mig så jag ser bra ut & sen om jag hinner måste jag cykla och handla. Får se hur det blir. Mycket mer uppdatering blir det nog inte idag om jag inte mobilbloggar om jag fattar hur de går till ;)

Men vi hörs senare om jag fixar det eller imorgon.
Puss

Det är upp och ner

Godmorgon på er.

Jag hoppas ni har sovit gott för det har fan inte jag. Inatt/Imorse somnade jag vid halv fyra, fyra och klockan sju vaknade jag av den jävla åskan! Usch vad rädd jag var, önskade att han skulle vara här, men det var han inte så min önskan uppfylldes inte. "/

Slut pratat om det. Nu ska jag ner och käka något & förhoppningsvis somnar jag om snart igen. Vi hörs

Partaj över

Nu är jag hemma igen, druckit har jag men så jävla full är jag dessvärre inte. Skönt! Det blev en hel del för mycket för vissa och för lite för andra så därför är jag hemma nu.
Kvällen har varit toppen, hade skitskoj i bjuv och träffade många nya människor. Kommer aldrig glömma jasåååe? Haha fan vad jag garvade åt det, gör de fortfarande.

Slutet gott, allting gott brukar man säga men just nu är det inte så. Har hänt en del dåliga saker för några minuter och det är inget jag vill prata om här för de blir bara värre och värre för varje sekund som går, iallafall för mig. Usch!

Får försöka lugna ner mig och höra av mig mer till er imorgon. Sovgott och godnatt.

Fullt ös - medvetslös!

Fest hela natten lång!

Hörs imorgon eller inatt.



Fredag

Godmorgon folket.

Nu är det dags för mig att stiga upp, äta frulle och göra ve mig för halv två börjar min skoldag idag med endast engelska lektion. Härligt det kan vara ibland.
Efter skolan ska jag möta Ida så ska vi fixa en massa och sen är det partaj!

Hörs mer snart.

Kram

Jävla torsdag

Jävla skit, jävla fan och jävla allt!

Själv har jag haft världens dåligaste dag med världens finaste människor i skolan, så mådde lite bättre då men inte längre. Allt blir värre för var minut som går, det är sjukt! Jag var världens lyckligaste igår och idag är jag världens deppigaste person, hur kommer det sig? Jag vill må bra!

Skiter i detta inlägget nu. Puss

En onsdag mitt i veckan

Hej mina kära vänner.

Idag är det en toppen dag. Hade bara en lektion idag, det var engelska och självklart var jag där. När jag kommit tillbaka till åstorp beställde jag tid till klippning och slingor, (bild kommer). Efter det åkte jag hem och gjorde ve mig lite mer och träffade Ida och Cindy. Vi satte oss och snackade skit om allt och möjligt, tagga som fan tills fredag. Kommer bli skitkul.

Ida har precis åkt hem så nu sitter jag här, ska snart lägga mig i soffan och vila. Ikväll blir det teater med pappa, min mormor, mamma och några andra. Ska bli kul. Ser fram emot det. Hoppas man på ett gott skratt.

Här kommer bild på mitt hår och min outfit för dagen.



Puss


Godnatt bild


Vilken underbar dag

Tjena folket! I'm back and i'm happy!

Tänkte uppdatera lite tidigare men då skulle vi helt plötsligt käka och under maten ringde Andreas och ville bjuda mig på mat, men jag hade precis ätit upp då så fick tacka nej! Men naturligtvis, som den ängel jag är följde jag med honom ut för att käka. Vi satt på Milano och pratade om senaste nytt, jag bara älskar att prata med honom. Han är bara så bra! Efter maten gick vi till oj för att handla gottis men det blev havregryn och sen sprang vi runder & gömde oss för varandra, askul hade vi men de gamle tyckte de var mindre skoj! Men vem bryr sig? Jag lever i nuet och älskar det. Jag följde honom hem såklart och vi pratade om att vi skulle ses imorgon men de ser ut som ett kanske just nu för jag ska på teater med "familjen" och han slutar sent, men vi får se och hoppas på det bästa!

Nu är jag såklart hemma sedan några timmar tillbaka. Jag och pappa har suttit och kollat på Jersey Shore. Tycker det är ett skitbra program och den 4e september börjar en ny säsong. Kalasbra! Då ska jag se det var söndag, varken jag får eller inte. 

Tanken nu är att jag ska skriva av allt om Nils Forsberg - fan va jag hatar den snubben! Men jag orkar inte som det ser ut just nu så jag får se hur jag gör. Kollar runder här på datorn och förhoppningsvis skriver jag av det. Får se. Just nu har jag inte mycket mer att skriva så vi hörs helt enkelt imorgon. Godnatt på er solrosar!

Låter bra i mina öron

Blev icke någon planering igår heller.

Gårdagen blev mer än lyckad. Skolan var toppen, en massa skratt och diskussioner under hela dagen, underbart att vara tillbaka hos min älskade klass. Vi slutade någon timme tidigare och därför åkte jag vidare till Helsingborg och träffade Ida. Det blev donken, stan och sen vidare hem till henne - där hon fick massage medans jag sov. Efter massagen stack vi tillbaka till stan och tog de tidigaste tåget till Åstorp. 
I Åstorp satte vi oss på rågenskolan och jag pratade på om det mesta. Det blev diskussioner hej vilt. Skönt att ha någon att prata med! Sen träffade vi busungen Cassie på stationen och pratade med henne om senaste nytt. Väldigt intressant dock. När Cassie skulle hemåt bestämde vi oss för att bedriva tiden på Roma så Ida köpte en pommes och såg glad ut. När dom var uppätna gick vi till stationen och jag sa hejdå & cyklade hemma. Väl hemma blev det tv och sånt med pappa ett tag & sen rullade jag runt i sängen och hoppades på att somna men icke förrän vid 3 tiden ville mina ögon blunda.

Idag tog jag tåget till skolan, och självklart var det försenat. Väl där i Klippan gick jag till skolan med Danie. Vi snackade även då om senaste nytt och allt de där som tjejer brukar diskutera. Trevlans! Skoldagen innehöll bara lektioner med Bibbsan. Och sen fick man ju ledigt från sista som man tog ett bussen hem för tåget var försenat i mer än tjugo minuter. Sug! Väl hemma satte jag mig med uppgiften om Nils Forsberg, den jävla konstnären som jag inte orkar med at the moment. Jag skiter snart i det och tar tag i någonting annat, typ chilla och kolla tv? Låter bra i mina öron.

Vi hörs. Pussis

En riktig myslördag

Hej hoppis. 

Det blev helt ändrade planer igår, eller inte helt och hållet för jag gick ju ut och träffade Andreas och Cassie. Vi gick runder i den här stora staden Åstorp och pratade om senaste nytt ungefär. Efter några timmar snack, skratt och sånt följde vi Cassie till Rima, där hämtades hon av sin mamma och sen följde jag mitt hjärta hem och började sedan själv cykla hem.
Grejen i det som ändrades kommer nu. När jag kommit så långt som till oj skickar Andreas och säger att jag fick komma tillbaka och vara hos honom om jag ville, och självklart ville jag det så jag köpte lite gottis på oj och cyklade tillbaka samma väg. När jag kommit dit säger han att jag gärna får sova hos honom också och det är inget man säger nej till i första taget. 

En riktig myslördag var det i mina ögon. Vi käkade gott, hjälptes åt med disken, åt gottis, mös och kollade film & bara älskade tiden vi hade med varandra. Klockan var väl två, halv tre när vi kom i säng och då somnade vi båda två när vi gett varandra en godnatt puss. 

Idag, söndag vaknade jag bredvid mitt hjärta. Vi låg i sängen och mös en lång stund men till slut kom vi båda in i duschen och började vakna till. När vi var torra och klara gick vi ut och klippte gräset, duktiga jag! Första gången jag klipper gräset i hela mitt liv och det gick bra. Yey! Iallafall när det var klart plockade vi undan och började med "frukosten" såkallad.
När tiden sprungit iväg ännu mer åkte vi hem till mig och spelade kort, kolla film och gillade tiden med varandra helt enkelt. Det är sånt man ska göra en söndag. Vila upp sig inför kommande vecka med någon man älskar och det är naturligtvis med Andreas i mitt fall. Under dagen har det varit en hel del fight, inte mellan mig och min älskling utan mellan mig och ... Mycket tråkigt när det ska bli så men nu är jag trött på skiten jag fått tag på dig och jag ska sluta bry mig om dig överhuvudtaget. Du finns inte! Tack och adjö.

Nu är klockan mycket och jag hinner tyvärr inte med någon veckoplanering inför nästa men de kommer säkert imorgon. Jag börjar kvart i tio och min buss kör från Åstorp halv nio. Får se om jag är pigg då, får hoppas på det trots allt. I vilket fall som helst måste jag sova, ni också antagligen.

Vi hörs imorgon. Godnatt!



Beger mig ut

Nu är jag klar, så nu beger jag mig ut i stora Åstorp och träffar min älskling och Cassie. Vi ska mötas på Björnekullaskolan. Vi får se vad dagen erbjuder, jag hoppas på mycket skratt.

Vi får se helt enkelt.

Här kommer en nytagen bild, typ fem minuter gammal.



Vi ses.

Music


Lördag förmiddag

Godmorgon folket.

Jag vaknade för någon timme sedan så sen dess har jag plockat undan på mitt rum och tagit fram min kära bärbara dator så nu sitter jag här i soffan med den. Kollar på något program med bögar eller något, rätt kul faktiskt. Snart blir det att göra frukost eler lunch kanske jag ska kalla det. Får hoppas på det iallafall för jag är hungrig!

Planerna för idag är inte riktigt säkra ännu men det pratas om att vi ska dra ihop ett gäng och träffas & bara ha en trevlig stund tillsammans. Men eftersom jag inte vet om jag får gå ut idag så är det osäkert men jag får hoppas på att jag får det. Annars blir det bara mys med mig själv helt enkelt.

Jag ska försöka få tag på mitt hjärta nu och sen göra lite käk. Är fett hungrig!

Vi hörs senare när jag vet hur planerna ser ut för idag.

Kram

Back to hell

Kom precis hem från min himmel, så är i helvetet nu!

Kvällen var helt fantastisk, mycket kärlek till Andreas! Vi kollade på olika filmer som gick på tv och till sist ett program som handlade om barn som har ett "fel" eller en sjukdom på något sätt så får man se hur dom lever. Det var riktigt bra. Men helt plötsligt fick man ett samtal och blev hämtad tio minuter senare och då bröt helvetet ut. Fyfan vad surt att gå från att må jättebra och vara jätteglad till att må jättedåligt och bli jätteledsen.

Nu ska jag kolla tv ett tag och sen nanna. Vi hörs när jag vaknat.
Kram och godnatt!

Rejält fredagsmys

Nu har jag fått ett svar och det blev ja! Så ikväll är det rejält fredagsmys som gäller!

Har precis varit nere i duschen och ska bestämma kläder & sminka mig litegrann. Och eftersom vi inte ätit ännu så får de bli något äckligt och onyttigt, alltså köpemat! Inte riktigt okej tycker jag. Det blev ett köttebulle meal från Sibylla bestämt så nu ska jag ner och äta & sen cykla eller bli körd till Andreas.

Vi hörs när jag kommit hem. 
Ha en riktig mysfredag nu.
Kram



Outfit för myskvällen

Wie Fredag!

Hej på er folket.

Idag är det fredaag och det gillar jag bara såhääääääääär mycket. Skolan var det första som gällde idag med, väldigt onödig dag men fyfan vad skoj vi hade. På lektionerna gjorde vi antingen ingenting, skrev vad vi tyckte om varandra på ett papper eller pratade om kursen. Mycket trevligt att ha börjat sista året nu! Ska bli det bästa och sjukaste året på länge! På rasterna satt vi och skrattade åt typ allt och ingenting, men mest åt ettorna. Gud hahah! 

Vi fick sluta tidigare så därför är jag hemma nu men senare slutar jag 15.05 och är hemma vid 16.00 istället. Nu när jag kommit hem så sitter jag bara här i soffan och tar det lugnt. Jag väntar på svar från mitt älskade hjärta, jag kanske ska hem till honom och mysa till det med han och hans mamma ikväll. Vi får se hur det blir, håller tummarna för jag orkar inte sitta hemma en fredag!

Hör av mig senare.
Kram!

Mitt älskade schema

förutom de där rasterna som varar i två fucking timmar!

Puss och godnatt

Kolla Jersey Shore - check
Gå och lägga mig - inte check eller jo nästan

Jag ligger i sängen fast med min bärbara dator i mitt knä. Jag är inte ett dugg trött för det enda jag är och verkligen nte kan sluta tänka på, det är läsk! Är fruktansvärt törstig och jag kan inte hjälpa det. Måste sluta med de där jävla drickandet snart, är beroende men de är så jävla gott! 
Aja, får släcka ner datorn och gå ner för att dricka & sen får jag fan och med försöka somna - kommer dö i skolan annars! Men jadåe, godnatt på er pussgurkor!

Här är en bild på mig innan plugget idag. Snygging till max!


Btw, innan jag släcker lägger jag in en bild på mitt schema!

Barnpassning


Bilderna bör säga allt men jag lär väl säga en del också!

Pojkarna började med att cykla runder i gatan och i trädgården, sen blev det bolibompa med läsk och chips. Lika mysigt som alltid att vara hos dom. Någon längre tid var det inte, efter en timme kom dom hem och mamma hämtade mig.
Nu är jag som sagt hemma och har precis käkat, räkor med fransbröd. Det säger jag aldrig nej till! Mums vad gott det är. Har pratat lite med mitt hjärta idag och det kanske blir att jag är med honom imorgon men om han nu nekar det så får jag väl hitta på något annat roligt, kanske en liten bio med en bra vän? Småsugen på att se jag saknar dig men de är säkert fullbokat imorgon eftersom de är premiär.

Ska ner och kolla på Jersey Shore nu, alltid lika punktlig. När programmet är slut ska jag lägga mig, punkt slut. Om jag somnar som jag är säker på att jag inte gör så får jag väl ligga där och vrida & vända på mig. Finns inte mycket mer att göra åt den saken. Vi hörs kanske lite senare annars godnatt!

Back from school yes!

Hemma från skolan jadåe! 

Det var verkligen såhääääääär lönt att komma till skolan. Det enda bra var vännerna och min underbara baguette som jag längtat efter sålänge! Hihi busigt. Mesta av tiden satt vi i klassrummet och pratade om schema, betyg och såna småsaker. Vi slutade halv två, en timme tidigare än bestämt! Satt på torget med några vänner och snackade om betygen & sen promenerade jag till stationen med Natalie och Danie. Sa hejdå till dom och tog min kära buss hem, pratade vidare med Oscar och även med Ida i telefon.

Kom hem nyss, ska ta på mig riktiga myskläder och fixa med mina skolhäfte, klistra in schema och sådant duktigt, och senare ikväll ska jag vara barnvakt åt mina guldklimpar fast utan min älskling! Aja, det får gå iallafall. 

Vi hörs senare, ska börja med skolsakerna nu så de är klara tills jag ska åka till pojkarna. Kram på er!

Off to school

Nu bär det av mot skolan.

Klockan väckte mig för ungefär en timme sedan, då blev de att ta på sig, platta håret och sminka sig så man ser lite okej ut iallafall. Hunnit med lite bilder faktiskt så här får ni en bild på min outfit för dagen dock suddiga bilder

Puss på duktiga mig!



jeans / ginatricot
skinnjacka / bikbok
linne / ginatricot
tröja / mq


Då taggar vi

Jadå folks nu har jag vatt ute och gått en liten runda, blev även en liten trip till solen. I sådär 12 minuter, underbart med solarium såhär mitt i sommaren, här i sverige. Jävla skitväder de är! Godnatt på er!

Nu taggar vi först Jersey shore och skolan imorgon. Jadåååe!

Kram

såhär kan man se ut en sån här dag när man ska ut och gå!

påminna mig sj


min skoldag börjar klockan 13.00, min buss går 11.28! i klippan möter jag danie och går till skolan, lyssnar på en massa skit antagligen och sen går hem? mogen dag. kunde börjat på måndag precis som alla andra skolor!

aja, skrev detta här för att jag skulle kunna påminna mig hela tiden!

Obehagligt

Jag orkade inte uppdatera inatt, för jag somnade i soffan och blev väckt av mamma senare. Då hade jag icke någon lust att sätta mig här och bli pigg igen för jag behöver verkligen sova. Skola imorgon ju! Under dagen har jag inte gjort ett jävla skit. Varit hemma och tagit de lugnt, tvättat undan och började städa mitt rum så nu är här lite ordning och reda iallafall, lite bra!

Just nu vill jag att mitt hjärta ska komma hit och ge mig en kram, jag känner mig ensam och icke behövd. Ingen rolig känsla. Kom hit?!

Ska kolla film nu, update coming soon!

Blivit beroende av Jersey Shore

Idag cyklade jag till mitt hjärta så jag var där lite innan tio för han bad mig komma inatt! Hela dagen har varit great. Vi har haft en fantastisk dag tillsammans och bara älskat att ha varandra där. Vi duschade, mös, kollade tv och sen lagade vi god mat. Vid halv sju var jag tvungen för att cykla hem - skulle käka men de blev mackor för de andra hade redan ätit. Nu har jag suttit här sen två timmar tillbaka, kollar även på sällskapsresan, en efter en! Sånt maraton är vad planerna är idag. Men måste lägga mig lite mer i tid kanske, för börjar på torsdag klockan ett. Tillbaka till verkligheten då! 

Nu ska jag gå ner snabbt och kolla ifall tvn är ledig för vill Jersey Shore och sen kommer jag tillbaka hit upp eller så tar jag med min bärbara dator ner, vet inte vilket som blir lättast. Hör av mig senare om jag orkar iallafall.

Kram

Göteborg



Dålig uppis

Dålig uppis pga att jag nte varit hemma sen i fredags och sen har jag inte mått vidare bra heller men nu är jag på topp igen!

I helgen har jag vatt i den stora staden Göteborg med min kära familj, eller ja - mamma och min syster! Tog tåget dit, från Ängelholm. Hade en hel del med mig dit men hade desto mer när jag skulle hemåt. Blev inte så många bilder utan bara på mig! Under dagarna shoppade vi, kollade runder lite här och där, käkade gott, drack gott och tog upp våra drinkar på rummet & varje kväll avslutade jag dagen med ett varmt bad med svag belysning, sen en bra film och godnatt.

I söndags kom jag hem igen som sagt, det blev käk hos mormor och morfar! Efter det blev de mest skit och jag stack till Höganäs för att jag ville må bättre. Sov hos Emma, med Ida. Hade en underbar kväll och natt, dom är härliga dom tjejerna. Saknat tiden jag umgicks med dom! Men nu är den tillbaka. Får göras om!

Igår fick jag möta min syster i helsingborg för att sen ta bussen till höganäs för att käka och ha en mysdag med mammas moster. När klockan närmade sig 9 började vi köra hemåt men Jessica skulle ha glass så mamma körde inom ängelholm naturligtvis! Sen cyklade jag ut och träffade Cassie, skönt att prata av sig litegrann. Lovely! När jag kom hem igårkväll skickade min älskling till mig, äntligen. Allt är bra och idag har jag vatt med honom. Mer om det i ett senare inlägg men först bilderna!

Ha det bra så länge!

Mina planer för vecka 33


13 months ♥

13 underbara månader med min älskade pojkvän.

Tillsammans är vi starka och kan ta oss igenom allt ♥



Fan fan fan

Det skulle vara en bra dag idag, men icke. Allting känns skit. Åt helvete rent ut sagt. Jag vet inte vad jag ska säga, göra eller överhuvudtaget tänka för att göra allting bra. Vad jag än gör så blir det bara åt helvete. Förlorar allt jag någonsin älskat.
Åt helvete med allt!

Min dröm är nära

Ska läsa de sista bloggarna, kolla färdigt på programmet, ta något att äta och dricka och sen borsta tänderna för att lägga mig. Klockan åtta/nio ringer klockan och då ska jag ut och springa är det tänkt, om jag ska lyckas med min dröm är det bara att hålla igång. Vi hörs imorgon. Kram

WANTED




det var allt! ♥


Här kommer det!

10 FRÅGOR OM IDAG

Vad har du gjort? Packat, spelat cs, träffat min älskling, kollat tv och träffat ida.
Vad ska du göra? Kolla på tv.
Har du gjort något dåligt idag?  Inte vad jag kan komma ihåg.
Har du duschat idag? Absolut!
Är du trött nu? Bara lite.
Har du varit i skolan idag? Har sommarlov :D

ANNAT

Hur mår du just nu? Lite trött och saknar min andra halva ♥
Har du piercat dig?  Bara i öronen...
Är du hungrig nu? Ja, fett hungrig..
Vilka sidor på Internet är du inne på just nu? Facebook, bloglovin, klädessida och en blogg
Vem ringde dig senast?Ida (:
Vem ringde du senast? Mitt hjärta
Vem sms:a till dig senast? Ida (:
Vem sms:a du till senast? Ida (:

FAMILJ

Hur länge sen var det du träffa din morsa? Någon timme sen :)
Hur länge sen var det du träffa din farsa? Måndags kväll :(

ÖVRIGT

Gillar du punk? Nej.
Har du sminkat dig idag? Har lite puder.
Lyssnar du på musik just nu? Nej, lyssnar på tvn.
vilket är ditt favoritband/artist? Jag har många, kapten röd, melissa horn, timbuktu och fler.
Har du fler än 3 jeans? yes
Har du fler än 5 tröjor ? yes

SMINK OCH HÅR

Använder du mascara? yes
andvänder du wax? nej
Använder du ögonskugga? ibland
Använder du kajal? yes
Använder du hårspray? yes
Använder du volymspray? ibland
Använder du mousse? ibland
Använder du deodorant? ja
Använder du skinspray? nej
Använder du parfym? yes
Använder du läppglans? nej
Använder du brunkräm? yes
Använder du rouge? yes
Uppsatt hår eller hängande? bros på vilket humör jag är på.
Plattar/lockar du håret varje dag? yes oftast
Målar du tånaglarna efter varje gång du duschat? nej, aldrig!

KÄRLEK

Är du kär just nu? om jag är!
Har du kysst någon idag? nej, men har fått en puss :$
Har du ett förhållande? ja!
Är du romantisk? lite är jag väl..
Vill du vara singel eller ha ett förhållande? ett förhållande med min andreas ♥
Har du varit tillsammans med två samtidigt?  aldrig!
Vem låg du senast bredvid? mina gullungar :)
Har du varit tillsammans med någon som du sen hade ett KK med? aldrig!
Hur gamla var dina föräldrar när de blev tillsammans? no idea, men dom träffades på ekebo!
Har du någon gång velat ha ditt syskons pojkvän/flickvän? aldrig!
Skulle du kunna tatuera in din kärleks namn på armen? bros på!

Tråkigt inlägg nästa

Om några timmar då är det dags. Då beger jag, min syster och min mamma oss till Göteborg för en massa shopping, god mat och en trevlig stund med varandra, hoppas jag på. Väskan är packad och det är bara klockan som ska gå snabbare. Vid fem tiden antar jag att vi åker, ska bli kul.

I nästa inlägg ska jag lägga in en sån tråkig lista som man skriver när man har tråkigt, gud vad tråkigt! Så vi ses i nästa tråkiga inlägg helt enkelt. Får se om de blir ett roligt efter det, vem vet vad tessan kan hitta på.



Varför kan inte jag inse?

Det är min fråga idag. Varför kan inte jag inse att jag också är bra och att de är folk där ute som älskar mig för den jag är.

Idag har det varit mycket regn, blandat med tårar. Det är bäst att gråta när de regnar för det syns inte så mycket då! Jag träffade min älskling tidigare idag som jag skrev att jag skulle. Efter jag sagt vi ses hos honom satte jag mig i Perslund och andades då tårarna började rinna mer.
Tidigare under dagen bråkade jag med en viktig person i mitt liv, och ibland blir det för mycket. Jag kan inte ha allt inom mig, de funkar inte längre. Iallafall så satt jag där och funderade på ifall de som är mig väldigt nära verkligen älskar mig. Har tänkt på detta hela dagen och även frågat en person (förlåt för att jag var jobbig). Vid halv 9 kom Ida förbi hemma hos mig, när hon skulle ta tåget följde jag henne till stationen. När jag cyklade därifrån började jag tänka i omvända banor, jag började ifrågasätta mig själv. Varför skulle de inte älska mig? Och när jag fick ett sms, ett speciellt sms insåg jag att jag bara är så himla trög. Det är en självklarhet att Andreas älskar mig för annars hade han inte sagt jag älskar dig varje dag, minst en gång och det är även en självklarhet att mina nära och kära älskar mig för annars hade de inte velat umgås med mig eller överhuvudtaget prata med mig. 

Idag insåg jag att jag bara är trög helt enkelt. Jag har inte kunnat inse att där är folk som älskar mig för den jag är även om jag inte gör de själv alltid. Detta måste sluta, tankarna måste bort. Ska jobba med mig själv.

Väskan är packad

God förmiddag mina vänner.

Idag har jag varit duktig, inte sovit till längre än kvart över 11 + att jag vaknade halv 9 för att säga godmorgon till min älskling men inte fått något svar än"/. Lite trist när det blir så. Han har inte hört av sig något under dagen så vet inte om jag ska möta honom idag eller inte, bros ju på om han nu vill det eller inte. Om man vill något brukar man ju säga det!

Nu har jag packat färdigt för tripen vi ska göra till helgen, mot göteborg. Härligt härligt! Hoppas vi på finfint väder där så vi kan gå och shoppa i massa affärer. As bra! Tanken var att jag skulle städa mitt rum och därför ville inte Ida prata mer med mig, hon ringde mig tidigare förstår ni men hon tyckte jag skulle städa. Attans bananer att alla har koll på mig. Om jag ska möta Andreas sen ska jag inom oj och handla shampoo och sen sola på vägen hem om jag orkar, inte så mysigt just nu kanske men skönt hade de varit.

Vi hörs senare råttor. Kram

Busungar

Nu är mina pojkar hemkörda. Deras föräldrar kom naturligtvis och hämta dom. Under dagen blev det inte mycket gjort, skulle städat mitt rum idag med men icke blev det gjort. Blir förhoppningsvis imorgon :)! Jag gick ner i duschen för att göra ve mig och sen möta mitt hjärta, skönt det var att träffa honom idag också. Man blir så glad när man ser honom! Ni kommer aldrig förstå. Jag cyklade snabbt hem och började med min mat, diskade undan och la mig i soffan för att glo på The Hills. 

Då kom mina gullungar. De var lite busiga i början men lugnade ner sig när vi startat en film och fått dom sysselsatta med något. De lekte att Jessica var deras bebis och höll på med henne en massa och sen somnade jag & Emil la sig next to me och somnade nog han också. Någon timme senare vaknade jag och blev erbjuden cola så vi satt alla fyra i soffan och mös med popcorn & dricka. Till slut kom mamma hem och då somnade både Emil och Anton men de vaknade när deras föräldrar kom.
Dagen har varit full med bus och äventyr precis som de brukar när man passar de busungarna. 

Nu sitter jag som vanligt här själv i mina egna tankar och försöker komma på något bra eller vettigt att göra. Jag hade ju föredragit att sova men jag mår så fruktansvärt illa. Fyfan hade kunnat spy upp en häst. Måste sluta tänka på det. Ska inte sitta uppe speciellt länge för imorgon måste jag få något gjort eftersom jag inte har gjort något vettigt under hela veckan förutom att träffa andreas.

Vi hörs lite senare eller när jag vaknat. Får se. Godnatt i vilket fall som helst.

Tjena bruttan

Godmorgon busfrö.

Planerna för idag blev inte som planerat. Mina gullungar ska inte passas utav bara mig utan av mig, jessica och mamma. Vi ska alltså vara hemma hos mig och inte hos dom. Hoppas på att det blir bra iallfall. Jag vaknade som sagt nyss och ska gå ner & ta tag i några saker mamma och min syster bett mig om. Tror det var toalettstädning och dammsugning överallt? Sucks! Men det tar icke långt tid om man gör de snabbt, fast noga. Sen blir det en massa chill framför tvn förhoppningsvis och sen träffa mitt hjärta på stationen.

Vi hörs under dagen. Kram

Det regnar

Hej på er hemma i tv soffan eller något liknande. Nu är jag hemkommen från att träffa min älskling, lika trevligt som alltid och man blir lika glad varje gång man ser honom. Är även kommen hem från en god middag och fika hos min mormor och morfar! Mumsigt värre var det, åt så jag fick ont i magen.

Nu sitter jag i soffan här hemma och kollar på Jersey Shore, men har pausat det just nu för att bloggningen ska bli gjord. Efter detta inlägget kommer det inte fler, förrän imorgon! Planerna för imorgon är att passa mina pojkar utan min älskling denna gången. Sorgligt men jag hoppas att jag får träffa på honom innan jag ska till pojkarna. Håller tummarna för det.

Ska ner och fixa tvätten och sen kolla på tv. Vi hörs imorgon folks. Kram och godnatt på er!



9 Augusti 2011

Blev ingen uppdatering igår efter fikandet hos mormor och morfar för jag blev ovän med mamma & det slutar som vanligt med kaos! Jag försökte prata med Andreas men jag var alldeles för ledsen och det blev skit där också så hela natten har bestått av tankar, tårar och hat mot mig själv men idag mår jag bättre, pratat med mitt hjärta och det är lugnt mellan oss & det är det enda som betyder något.

Idag vaknade jag först tjugo över 7, sen tio över 8 och sen runt 10 tiden och gick upp fem över 12 ungefär. Har mått fruktansvärt illa hela morgonen, ingen aning varför men jag hoppas på att de är mensvärk! Under dagen har jag kollat på Robin Hood med min syster, hon tyckte filmen var långtråkig och gick runder mestadels men jag tittade på den. Har även tvättat en hel del kläder idag, som ska med till Göteborg till helgen.

Snart ska jag göra ve mig lite mer, packa ner några viktiga saker och cykla mot stationen för att säga hej till min älskling. Eftersom han går i skolan nu i veckan så kan vi inte träffas mer än ifall jag kommer och möter honom efter skolan, tanken var att jag skulle tagit bussen till Ängelholm och träffat honom där men mår illa så ingen bra tanke att sätta sig på en buss då. Tror inte det iallafall. Så jag ska möta honom på stationen istället och följa honom hem & sen cykla och handla några saker jag ska ha med mig till Göteborg. 

Klockan halv 6 ska jag, mamma och jessica vara hos mormor och morfar för att äta mat. Det blir en av mina älsklingsrätter, kyckling med potatis och brunsås & en massa grönsaker givetvis. :) Det är mumsfilibaba. Jag är urusel på att ta bilder nu förtiden men jag ska bättra på det, hoppas jag. 

Vi hörs lite senare. Ska inte stanna alldeles för länge hos mormor och morfar ikväll för jag ska städa mitt rum lite smått tänkte jag. Här ser för jävligt ut, och det är inget ovanligt!

Här kommer en gammal bild, från förra året tror jag det är :)

Kladdkaka

Nu ska jag åka till min mormor med mamma & jessica.
Vi ska fika och kolla på Lotta på Liseberg. Mums för kladdkakan, inte så mycket för det andra.

När jag kommer hem ska jag börja plocka undan på mitt rum lite smått. 

Vi hörs när jag kommit hem.. Puss

Jag saknar min älskling



Nu har jag mött min älskling, käkat kvällsmat, sagt hejdå till pappa, krängt godis och kollat ännu mer på tv. Jag sitter just nu i soffan med datorn i knäet och kollar runder på olika bloggar & lite i klädesaffärer. I helgen blir det att åka upp till Göteborg ju så jag måste hålla ögonen öppna!

Just nu önskar jag att jag kunde träffa min älskling, träffade honom för några timmar sedan men jag saknar honom något enormt! ♥

Mina planer för vecka 32


Godmorgon

Godmorgon!

Igår orkade jag inte uppdatera mer än det jag har gjort så det blir idag istället. Jag vaknade för någon timme sen och har sedan dess bara kollat på tv. Jag ska snart ner i duschen och göra så jag liknar en människa & möta min älskling som varit i skolan idag. Ska följa honom hem så jag får lite tid tllsammans med honom.

Vi hörs senare.

Puss

Min kusin stora dag

Vad som har hänt är att en ambulans fick komma och hämta min älskade pappa igår. Jag stod i duschen när min mamma skriker pappa är sjuk, jag skyndar mig att skölja av allt möjligt skit jag hade i håret och sprang upp där min pappa ligger på golvet i köket. Ambulansen kommer och jag har riktig panik så jag fick inte lov att vara i köket. Min syster följde med honom till sjukhuset och jag, mamma och Martin kom efter. 
När mamma och jag kom till sjukhuset och jag såg pappa ligga där, med alla slangar i sig och omkring sig stelnade hela jag och tårarna började rinna. Jag ville inte han skulle vara där, han ska inte vara sjuk, han ska må bra. Han förtjänar det!

Jag hann inte vara där speciellt länge eftersom det var bröllop. Jag, Jessica och Martin fick åka dit. Jag låtsades vara jätteglad, ha jättekul och må bra för min kusins skull. Hennes stora dag skulle inte få förstöras. Pappa kom till bröllopsfesten för han fick inte vara kvar på sjukhuset. Han gratta min kusin och hela hans släkt kom fram och sa att han skulle ta hand om sig själv mm. Festen fortsatte med god mat, bra musik och en massa skratt. 

När klockan var tjugo i 11 hämtade mitt hjärta mig på gården. Vi pratade lite med allesammans och sen gick vi hem till honom. Vi laddade ner en film och såg den & somnade gott i varandras famn. Tillsammans vaknade vi i hans säng och gick ner för att göra lite frukost. Mumsigt gott var det. Efter det plockade vi undan och laddade ner en ny film och såg den. När den var slut fick jag börja promenera hemåt och nu är jag hemma.

Här kommer bilder från bröllopet!





Sorgens dag

Hänt lite saker, därav ingen uppdatering. Berättar mer imorgon, ska återgå att mysa med min älskling nu.

Godnatt på er!



Det är inte lätt när det är svårt

Hej finisar! Mår som sagt mycket bättre så föregående rubrik kan ni strunta blankt i. Lika bra det! Varför må dåligt över någonting man inte har när man kan vara glad över det man har istället?

Tänkte berätta för er att under kvällens gång har jag käkat massa godis, druckit ett glas läsk, blivit vrålhungrig och snackat med min älskling. Han lärde mig hur man la över musik till sin ipod så nu kan jag det, enkelt när man fattar. Alla kan inte vara såna smarta som mitt hjärtegull. Även pratat med honom om idag, det är lite synd att de är som det är men kan tyvärr inte göra mycket mer än att se glad ut.

Det är tänkt att jag ska vara vaken innan elva imorgon så det blir väl sängen snart eller? Men jag är satans hungrig så får nog bli en liten macka först och jag ger blanka fan i att annat folk sover för jag är inte som alla andra. Det blir möjligen ett litet inlägg när jag vaknat upp till världen igen, men har mycket att fixa när jag vaknar. Bland annat välja kläder för det har jag inte gjort ännu? Det vankas ju bröllop för min kusin vetja. Glad för hennes skull är jag verkligen - synd att inte min älskling kan vara med. 

Jag vill så gärna spendera all tid tillsammans med dig men jag bestämmer inte själv, tyvärr.
Om jag hade gjort det hade jag valt dig framför allt i hela världen.
Jag älskar dig Andreas Rasmussen ♥

Fjortonde Juli Tvåtusentio ♥

Sårad.se

Angående rubriken : Vill inte prata om det!

Som sagt, de blev duschen och buss mot hyllinge - till mitt älskade godis. Blev en hel del köpt, hela 90 kr handlades de godis förr. Magen säger mums. Efter Hyllinge mötte jag mitt hjärta för att snacka lite & bara gå en runda helt enkelt, när mamma & pappa ringde cyklade jag till Milano för att äta där med dom. Vi satt och snackade om allt möjligt, så skönt att min pappa är hemma igen..mindre skönt att han åker imorgon :/..

Iallfall så är jag hemma nu och har absolut ingenting att göra. Skriver om lite musik på datorn och ska få över det på ipoden, men det funkar inte riktigt som jag vill alltså.
Tar lite godis på detta och fortsätter tänka.

Kram

Skiner som solen

Jag är lycklig, jag är världens lyckligaste som får dela mitt liv med dig ♥

Hade en helt fantastisk dag igår. Jag mötte min älskade älskling på oj, vi handlade det som skulle handlas och promenerade hem till mig för att lämna alla saker. Vi packade upp och fixade lite & sen gick vi mot mina gullungar, men klockan var inte tillräckligt så vi satte oss och pratade vid Ishallen. Lika mysigt de, jag bara älskar att vara i närheten av min älskling.
Hemma hos pojkarna beställde vi mat som jag och Therese åkte upp & hämtade, de blev käk och sen en cykeltur som avslutades med ett dop i poolen för allihopa - except me. Kvällen för pojkarna avslutades med popcorn, godis och en bra film. Sen somnade dom gott i sina sängar & jag och Andreas fortsatte vårt torsdagsmys med en film och resten av godiset. Senare på kvällen tog vi ett dop i poolen, så himla mysigt. Hans kropp mot min ♥
Sen när de kom hem åkte vi hem till mig & mös till det ordentligt och vi somnade till slut hos varandra. Mysigt.

Idag vaknade vi upp bredvid varandra kl 10 & bestämde oss för att göra pannkakor så det gjorde vi & sen plockade vi undan och snackade i soffan om allt möjligt. Skrattade åt allt och ingenting också! Lite senare hämtade hans föräldrar honom och jag blev ensam. Sen dess har jag inte gjort speciellt mycket, ska snart ner i duschen för att sen ta bussen till Hyllinge & köpa godis. Massa godis. Love love love ♥

Ner i duschen nu.

Bild på mig och min älskling när vi badat. Äkta kärlek ♥


Njut av livet

Hej mina kära vänner.

Jag är vaken, mår bra och lever livet här hemma. Klockan skulle väcka mig vid 10 men icke, jag vaknade av att mamma ringde mig vid 12. Då blev de snabba ryck, städa undan nedervåningen och sen snabbt ut och kasta skräp & göra ve sig.

Nu ligger jag i soffan här nere och kollar på ett roligt program & känner stressen komma närmare och närmare. Ska göra klart de sista och sen cykla till oj för att handla åt min syster och mamma! De ska till Sofiero ikväll nämligen & se Håkan Hellström - min systers favorit. Medans jag och mitt hjärta ska passa mina små gullungar. Lika roligt i mina ögon faktiskt. 

Det blir mer bloggning imorgon eftersom de blir sent ikväll och mitt hjärta ska nanna hos mig. Myspys.
Vi hörs imorgon.

Njut av livet.

Kram

En ny dag väntas

Nu blir de en go film & sen bingen.
Väntas en ny dag, fullt med äventyr. Ska nämligen vara barnvakt åt mina gullungar tillsammans med mitt hjärta. Kameran åker med. Yesbox ♥

Godnatt mina flingor ♥

bjuder på en gammal bild på pojkisarna.

Tänkte vara lite gullig men framförallt ärlig, mot er. Ska berätta för er om den som står mig närmast just nu, en liten uppmuntran för ibland e jag inte duktig på sånt. Börjar med...

Emma..
Min 'tvillingsyster', Puff och min bästa vän.. Vår vänskap har inte funnits jättelänge, men tillräckligt länge för att jag ska kunna dig innan till och utantill. Vi är tvillingar, men vi har helt olika åsikter om allt och ingenting. När man träffar dig skiner du alltid upp som en sol så de är inte konstigt man tycker om att umgås med dig. Det fantastiska med dig är att jag kan prata med dig om allt
, då menar jag verkligen allt mellan himmel och jord. Det är bara så underbart att veta att trots våra 'problem' så har jag dig vid min sida & du ska veta att denna gången släpper jag inte dig.. I love u Twinie'♥

Daniie..
Danie'G, Påmmes, Danie tha biff och min allra bästa vän.. Från första dagen jag träffade dig i skolan har du varit min bästa och närmaste vän i hela mitt liv. Vad som än hände så fanns du där vid mig. Tillsammans med dig har jag upplevt så många nya saker och vi har över tusen minnen ihopa. Pga problemen vi har haft på sistone så kommer det nog inte bli som tidigare, men du kommer alltid vara min bästa vän och den jag litar på till 100%. Jag saknar dig så extremt mycket! Men jag hoppas du vet att jag finns här vid din sida, när du vill och vad du än vill prata om så finns jag next to you! Jag älskar dig Freddy'♥

Ida...
En mycket bra vän.. Det var du och jag mot hela världen en gång i tiden, jag saknar det men har fortfarande dig som min vän och det är det enda som betyder någonting för mig. Tillsammans har vi snart haft en vänskap på fyra år, med ett uppehåll på ett kanske? Det har varit fyra underbara år, fyllda med skratt, tårar och en massa massa fina minnen. Om inte mina data krashat hade jag haft bilder, men de har jag tyvärr inte. Vi får uppleva allt igen och ta nya foton! Trots vårt bråk och allting som skrevs och sades så är du på samma plats som innan. Jag älskar dig bara för att du är du & du har hjälpt mig genom svåra tider.

Min älskling..
Mitt hjärta, min andra halva, min bästa vän - Min pojkvän. Hur mycket jag än vill och försöker så kommer jag aldrig kunna förklara hur mycket jag älskar dig. Det är så mycket vi har gått igenom tillsammans, både ont och gott men det viktigaste är att vi
klarat det för tillsammans är vi starka. Dig släpper jag aldrig frivilligt. Jag är så tacksam för att jag träffade dig den där kvällen, det är den absolut bästa dagen i mitt liv för då fann jag min livs kärlek.
Du är den finaste personen i hela mitt liv och utan dig vore jag ingenting. Tillsammans med dig vill jag leva hela mitt liv, bli vuxen, flytta ihop, giftemål, skaffa barn - allt bara med dig älskling. Finns inte ord för hur mycket jag älskar dig - du och jag.



Like it or not

Nu har jag fixat veckans planer, de kommer lite mitt i veckan vissa gånger men jag är glömsk helt enkelt.

Snart ska jag gå ner och glo tv & sakna mitt hjärta som jag får träffa om några timmar. Jag saknar honom så mycket. Men först ska jag vara lite ärlig, mot er och mot mig själv & om jag inte klarar det idag tar jag en hiss och diss lista & då blir de att skriva ut allt en annan dag. Like it or not. Bye

Vecka 31


HUNGRIG SOM ETT DJUR

Kom på nyss att jag inte ätit någonting under hela dagen och de är tvek på att jag får det nu? Klockan är snart 11 nämligen, får väl smyga med det senare eller inatt. Får se hur jag gör, ska gå ner ett tag iallfall. 

Sen blir de en veckans och kanske en hiss&diss nu under sommaren.

Kram

GIRL YOU LOOK BETTER WITH THE LIGHTS OFF!

Spelandet gick åt helvete så därför gav jag upp de skitet. Laddar ner lite musik, behöver update på min mobil känner jag. Det jobbigaste är att ändra dom. Men det löser väl sig när jag inte något att göra, någon natt eller så.

Sitter på facebook och fick lite musiktips.
Här kommer en låt jag tycker är lite häftig.


Back home

Tillbaka till helvetet. Det kan man kalla det men bara just idag!

Varit hemma så lite som möjligt nu när min syster kommit hem för vi är inte vidare bra vänner idag. Kommer inte alls överens, det löser väl sig i hope. Man säger många dumma saker när man är sur men egentligen menar man inte ett dugg av vad man säger, finns inte så mycket att göra än att ångra sig. Men vad hjälper det?

Nu ska jag sitta här och lyssna på musik & försöka roa mig själv. Kanske börja spela cs på allvar igen? Kommer inte vidare på min träning så får totaldamp på skitet istället. Aja, än är datorn hel :)

Vi hörs lite senare, efter spelet om de inte går åt helvete!

Kram

En bild på ett träd i vår trädgård som är tagen av min nya underbara kamera!

Surprise

Surprise till mitt hjärta!



VVann som sagt en jättegullig nalle på helsingborgsfestivalen och tänkte direkt den ska jag ge till mitt hjärta! Det fixade jag lätt som en plätt idag. Cyklade dit med nallen, två godispåsar och en loka i en påse & gömde den. Får se om han hittar den eller man måste säga till, tror jag måste säga till. Ska cykla nu iallafall!

Surprise

Surprise till mitt hjärta!



VVann som sagt en jättegullig nalle på helsingborgsfestivalen och tänkte direkt den ska jag ge till mitt hjärta! Det fixade jag lätt som en plätt idag. Cyklade dit med nallen, två godispåsar och en loka i en påse & gömde den. Får se om han hittar den eller man måste säga till, tror jag måste säga till. Ska cykla nu iallafall!

Ogräs ogräs ogräs - FÖRSVINN!

Det är väldigt fint väder idag och det firar vi genom att rensa ogräs i vår stengång. Super!
Det börjas nu då.


Tjenixen


Godmorgon på er sömntutar!

Nu sitter jag i min kära soffa och chillar med mig själv helt enkelt. Ska prata med mitt hjärta ett tag och sen ta tag i sysslorna här hemma! :)

Godnatt finisar



Myspys - utan älskling "/

Sitter här & myser i min nya tröja. Love it ♥

Inte kommit till skott än, utan ska ner i duschen nu!

Hörs senare. Kram!



Ju mer dom spottar desto mer blommar jag

I love Kapten röds nya skiva ♥

På tal om någonting annat. Tidigare idag kom min mamma hem och då skulle hon & Jessica åka till Väla och jag blev mer eller mindre medtvingad för jag skulle ändå köpa en ny kamera. Det gjorde jag, på Siba. Är mer än nöjd efter detta köpet, tjänade mer än 700 kr på detta så rätt bra! Charmtroll är vad jag é. Sen blev det Väla, blev en hel del shopping - bilder kommer

Väl hemma blev det mat, åt kebab för första gången år och dagar kändes det som. Började älska det igen tror jag. Icke bra! Efter maten gick jag upp och testade min kamera och den är bara så bra. Snart ska jag ner i duschen tänkte jag och sen blir det väl att glo på tv eller nån film, får se hur de blir! Blir nog en update lite senare för datorn ska stå på för ska fixa några saker under tiden tänkte jag.

Här har min underbara shopping för dagen






Tiden går fort

Godmorgon på er folket.

Blev ingen uppdatering inatt, blev lite förr sent tyckte jag! Låg och smsade med min tvilling långt in på natten, jag är så himla glad att jag har henne vid min sida igen. Förstod inte hur jag klarade mig utan henne tidigare, var nog jättejobbigt fast jag inte förstod det då. Jag älskar henne jättemycket iallafall och vill aldrig förlora henne i mitt liv igen!♥
Jag vaknade runt 10 tiden idag, smsade snabbt till mitt hjärta och satte mig framför datorn för att fixa med all musik jag laddade ner under gårdagen. Jobbigt värre! Sen la jag mig i solen men fick panik & kände mig svimfärdig så jag gick in och lagade mat istället. Lite senare kom min syster hem och jag cyklade ut en runda, skönt en dag som denna.

Nu ska jag lägga mig bredvid min syster i soffan och glo film. Vi hörs ikväll. Kram på er!

Första augusti

Ny månad - innebär att det inte är många dagar till skolan börjar. Både glad och ledsen för det.

Idag vaknade jag inte speciellt tidigt, men när jag väl vaknade mådde jag inte alls bra och det blev inte bättre förrän senare under dagen. Jag pratade med mitt hjärta lite då och då, eftersom han är i Ängelholm och lanar med sin kompis så blir det inte speciellt mycket. Men jag får väl klara mig. Jobbigt men ett måste!

Mycket mer har jag inte att säga idag, ska ner och glo tv nu ett tag. Hör av mig senare ♥



RSS 2.0